Nieuwe websites

Autoverhuurders

SunnyCars

Internationale Autoverhuurders   •   9 Reviews

Bij SunnyCars staat de tevredenheid van de huurder voorop. Zij spreken dan ook van het huren van een glimlach. Het standaard product is altijd all inclusive, waardoor je altijd kunt rekenen op de beste service. SunnyCars Autohuren Op ruim 8000 ... Lees verder »

Happy Car

  •   12 Reviews

Met een bedrijfsnaam als Happy Car heb je natuurlijk heel wat waar te maken. Gelukkig worden veel klanten al blij bij het horen van deze naam. Dat is ook niet zo vreemd want Happy Car zet alles op alles om voor jou de goedkoopste huurauto te vinden. ... Lees verder »

Avis

  •   4 Reviews

Avis is het autoverhuurbedrijf wat niet bekend wilt staan als de nummer 1, maar de nummer 2. Als nummer 2 probeert een bedrijf namelijk altijd beter te zijn dan de wereldleider. Met andere woorden; je krijgt meer een betere service dan je ooit bij ... Lees verder »

RentalCars

  •   31 Reviews

RentalCars is een intermediair die in ruim 167 landen en op ruim 40.000 verschillende locaties de juiste contacten heeft om jou een betrouwbaar en goedkoop voertuig mee te kunnen geven. Bovendien werkt het bedrijf samen met websites zoals Priceline, ... Lees verder »

Sixt

  •   22 Reviews

Sixt is een verhuurbedrijf dat al sinds 1912 bezig is met het blij maken van duizenden huurders. Het bedrijf is dan ook in 105 landen te vinden en heeft ruim 4000 verschillende locaties. Het bedrijf heeft dan ook een fikse dosis ervaring en weet wat ... Lees verder »

abCarrental

Buitenlandse Autoverhuurders

Bij AB Carrental ben je terecht voor de voordeligste huurauto tarieven op Bonaire. Zij hebben een aantal diensten waar je als klant van kunt profiteren. Tevredenheid en gemak zijn namelijk de prioriteiten van AB Carrental. AB Carrental Autohuren ... Lees verder »

AutoEurope

  •   19 Reviews

Al 60 jaar zorgt AutoEurope voor tevreden klanten. Of je nu een auto wilt huren om door het binnenland te reizen of je duikt liever Europa in, AutoEurope staat voor je klaar. Je hebt de mogelijkheid om auto’s op te halen op verschillende ... Lees verder »

Alamo

  •   4 Reviews

Als je op vakantie gaat is de kans heel groot dat je Alamo tegen het lijf aan loopt. Deze autoverhuurder heeft namelijk ruim 2000 verschillende locaties op de meest populaire plekken in de hele wereld. Of je nou een roadtrip wilt doen in de ... Lees verder »

CarDelMar

  •   9 Reviews

CarDelMar is een overkoepelende organisatie die samenwerkt met verschillende autoverhuurbedrijven, waardoor zij jou gegarandeerd de scherpste prijzen kan geven. Het bedrijf richt zich op reizigers die een auto willen boeken vanaf een vliegveld om zo ... Lees verder »

EuropCar

  •   7 Reviews

Europcar valt onder een van de grootste autoverhuurders in Nederland en is op ruim 10.000 locaties in 130 verschillende landen te vinden. Het is dus veilig om te zeggen dat Europcar een flinke dosis aan ervaring heeft en zichzelf heeft weten te ... Lees verder »

Snappcar

Particuliere Autoverhuurders   •   2 Reviews

Snapp  Car is een bedrijf in Nederland voor autoverhuur. Zij hebben welliswaar een ander soort principe. In Nederland alleen zijn er 8miljoen auto's per dag stil. Dus, Snapp Car brengt de eigenaren van deze auto's in contact met mensen die ... Lees verder »

Curacaorentalcars

Curacaorentalcars.nl is een autoverhuurbedrijf dat in Curacao gevestigd staat. Bij dit bedrijf staat klanttevredenheid centraal. Curacaorentalcars.nl zorgt ervoor dat de klant veilig betaalt onder de Nederlandse voorwaarden en garanties. Verder hoef ... Lees verder »

Autohuren.nu

  •   3 Reviews

Wanneer je een auto wilt huren doe je dat via autohuren.nu. Dit bedrijf heeft niet alleen de beste deals, maar hebben ook nog eens de laagste prijs garantie. Mocht jij ergens een goedkopere deal vinden dan geef je dit bij Autohuren.nu aan, en zij ... Lees verder »

Holiday Cars

  •   9 Reviews

Met een netwerk van ruim 800 verschillende verhuurders en ruim 30.000 verschillende ophaallocaties, kan je rustig zeggen dat Holiday Cars over ter wereld te vinden is. HolidayCars Autohuren Op het moment dat je op zoek bent naar een huurauto, een ... Lees verder »

TUI Cars

Tussenpersonen Autoverhuur   •   7 Reviews

Bij TUI Cars staan klanttevredenheid en gemak op de eerste plaats. Het ontdekken van jouw glimlach begint dus hier. Dit bedrijf hanteert een “all-inclusive” strategie, waardoor je kunt rekenen op de beste TUI-services en kwaliteit. TUI ... Lees verder »

Lejebil

Tussenpersonen Autoverhuur   •   1 Review

Lejebil is een internationaal autoverhuurbedrijf die samenwerkt met verschillende grote autoverhuurbedrijven zoals Alamo, National en Enterprise om de internationale (ver) huur mogelijk te maken. Ook hanteert dit bedrijf een 'all-inclusive' ... Lees verder »

Worldwidecampers

  •   2 Reviews

Soms ga je op vakantie in een land waar het boeken van een hotel gewoon afbreuk doet aan het avontuur wat je eigenlijk zou moeten beleven. Denk bijvoorbeeld eens aan Australië of de Verenigde Staten. Landen waar je het liefste een flinke ... Lees verder »

Hertz

  •   7 Reviews

Hertz is een bedrijf dat al ruim 90 jaar ervaring heeft in het verhuren van auto’s. Als een van de eerste bedrijven op de wereld die zich met dit fenomeen bezig hield mag Herz zich dan ook een echte marktleider noemen. Hertz Autohuren Je kan ... Lees verder »

SkyScanner Autoverhuur
CheapCars

  •   1 Review

Veel Nederlanders zijn ondertussen bekend met de website cheaptickets.nl voor de goedkoopste vliegtickets en vakanties. Dit zelfde bedrijf heeft echter nog een dochteronderneming die cheapcars.nl heet. Cheapcars Autohuren Net zoals het ... Lees verder »

BlaBlaCar

Als je van plan bent om een roadtrip te maken, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om een auto te huren. Toch raak je daar al snel heel wat geld aan kwijt. Naast de huurprijs komen er namelijk nog verzekeringen, extra opties, benzine en ... Lees verder »

AutoRent

AutoRent is een oud en vertrouwd netwerk van Nederlandse Franchisers. Het bedrijf is door heel het land te vinden met ophaal,- en afleverlocaties in 49 verschillende plaatsen. Daarmee is het onmiskenbaar een van de grootste spelers op de Nederlandse ... Lees verder »

Autopallas

In de contreien van Groningen en Friesland kan je bij Autopallas terecht voor je huurauto. Of je nu van plan bent om een dagje te touren of je hebt een groot aantal spullen te vervoeren, het bedrijf heeft het passende voertuig. Je kan niet alleen ... Lees verder »

Centauro

  •   33 Reviews

Centauro is een autoverhuurder in Spanje. Dit bedrijf is ruim 40 jaar geleden opgezet in Benidorm, maar heeft vandaag de dag vele kustlocaties weten te veroveren. Centauro is een bedrijf met gedreven werknemers die alles op alles zetten om de beste ... Lees verder »

Bultman autoverhuur Apeldoorn

  •   1 Review

Wanneer je in de omgeving van Apeldoorn een auto wilt huren, ben je bij Bultman absoluut aan het juiste adres. Deze verhuurder biedt alle mogelijke voertuigen aan die je maar kan bedenken. Van personenauto’s tot koelwagens en alles wat daar ... Lees verder »