Europcar valt onder een van de grootste autoverhuurders in Nederland en is op ruim 10.000 locaties in 130 verschillende landen te vinden. Het is dus veilig om te zeggen dat Europcar een flinke dosis aan ervaring heeft en zichzelf heeft weten te vestigen in de wereld van de autoverhuur.

Europcar Autohuren

In tegenstelling tot vele andere verhuurders richt Europcar zich niet alleen op de personenauto’s. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een verhuiswagen, bestelbus en zelfs een vrachtauto huren indien u daar behoefte aan heeft. Mocht u voor een langere tijd een auto nodig hebben, dan is ook dit in overleg mogelijk. U kunt zelfs leasen via Europcar.

Europcar Mogelijkheden

Omdat Europcar iedere klant graag tevreden in een auto ziet stappen houden zij rekening met verschillende achtergronden. Daarom krijgen studenten een speciale korting bij het bedrijf. Wel moet je minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Mocht je dus op kamers gaan, dan kan je nu bij Europcar een auto bestellen en zelf je meubels verhuizen.

Europcar Kosten

Europcar biedt daarnaast aan iedere klant een heel groot assortiment aan extra’s. Zo kunt u een EHBO kit in de auto meekrijgen, een GPS systeem, kinderzitjes en verhuismaterialen om het nog gemakkelijker te maken. Kijk voor het volledige aanbod op de website.


Artikelen over EuropCar

Auto Huren Italie

Ciao bella! Wanneer je op vakantie gaat naar het Bella Italia dan kijk je uiteraard je ogen uit. De prachtige wijngaarde, het mooie Toscane, steden vol met cultuur en eten om je vingers bij af te likken. Het is natuurlijk super romantisch om het land te verkennen vanaf de achterkant van een Vespa sc [...]

Auto Huren Rotterdam

Rotterdam is een drukke locatie. Het is niet alleen een bruisende havenstad, maar er komen ook nog eens honderden vluchten aan op Rotterdam Airport. Van alle kanten komen toeristen het land via Rotterdam binnen gestroomd en de stad heeft zich daar handig op aangepast. Voor een culturele ervaring kan [...]

Auto Huren Eindhoven

Eindhoven is het bruisende hart van Brabant. In deze stad is altijd wel iets te doen. Of het nu op cultureel, wetenschappelijk of sportief vlak is, er is iedere dag wel een happening. Dat maakt deze stad dan ook de Place To Be wanneer je afreist naar het zonnige zuiden. Toch liggen veel locaties er [...]

EuropCar Reviews

 • Europcar Amersfoort. Amsterdamseweg 151. Ik huur jaarlijks 2x een auto bij hum voor mij vakanties in Biarritz. Mij ervaring met dit bedrijf is zoals ik het kan verwachten. De auto staat altijd naar mij wens of het wordt verbeter voor de zelfde prijs categorie. Dat vind ik een mega plus punt van de medewerkers. Dat kilometers inclusief zijn is ook net als vroeger!!!! je betaal wat je afgesproken hebt dus geen gezeik achteraf. Veder zijn de auto's in top conditie en zo goed als nieuw. Net een auto terug gebracht en als na service hebben ze zelf mij terug gebracht naar het centrum van de staat.. dat noem ik echt service en klant vriendelijkheid. Kortom 😊top bedrijf en service voor die klein prijs die ze voor een auto kilometers vrij vragen. Dank je wel weer en tot de volgende vakantie. Europcar Amersfoort way to go boys

  Sterke punten
  Klant vriendelijkheid en prijs all inclusief kilometers.

  Zwakke punten
  Niet bij onze ervaring van Veel jaren zaken aan het doen

  Door Eduard op 11 oktober 2019 Reageer
 • Krijg achteraf allemaal rekeningen nagestuurd van tolwegen die ik niet zou hebben betaald in de UK. Als ik vervolgens de gegevens bij de UK-gov intype geeft ie gewoon aan dat ik betaal heb. Inmiddels heb ik er 2 a 40 pond, Administratiekosten Europcar. Als ik daarover een klacht indien krijg ik als antwoord dat dat in de voorwaarden staat ! Met de rug tegen de muur op deze mannier. Nooit meer Europcar.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Zeer klantonvriendelijk

  Door Rob op 28 juni 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • In november '18 heb ik een kras gereden op de zijkant van een (reeds uitgebreid geblutste) bestelwagen. Bij het opgeven hiervan werd direct ene schatting van ca 300-400 Euro schade gemaakt. Balen, maar ja. Vervolgens hoorde ik niks meer. Er was wel 1300 Euro ingehouden. Telkens belde ik, emailde ik naar Europcar Amersfoort, en zou ik wat horen wat vervolgens nooit gebeurde. uiteindelijk is in mei '19 (!) 220Euro teruggestort. Na lang jengelen kreeg ik een calculatie: het ziet ernaar uit dat er allerlei schade is hersteld die niet van mij afkomstig is. Na beklag en opnieuw beklag, niks terug horen en opnieuw bellen en bellen heeft met mij met nog 150E tegemoetgekomen. Kortom: de kras die ik reed is mij op bijna 1000Euro komen te staan. Plus heel veel vertraging en frustratie. Waardeloze afhandeling en trouwens ook diefstal.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Verdienen op (dubieuze) schade

  Door Wybke op 28 juni 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • We rented a car from Europcar Geneva. My son threw up in the car and we cleaned it up as much as possible. Some was left on the floor carpet and some on the kid seat (which was already super dirty). We are polite customers so we notified the officer when returning the car. They charged us 300 CHF (= 300 €) for the cleaning (the full week rent of the car was also 300 €...). When complaining about this they send me an invoice from the cleaning company. I checked the rates with this cleaning company and they charge 50 CHF per hour. EuropCar is not willing to provide the details as of course it can never be 6 hours of work to take a wet towel over this, it should not take more than 10-15 minutes. A complete scam/rip-off and no reactions on my proposals. I was willing to pay something, but no reactions at all. Never again renting with EuropCar.

  Sterke punten
  The car was pretty new

  Zwakke punten
  See my review. What a bad experience.

  Door Michiel 43 Nederland op 4 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Voor onze trip in Wales hadden we vanuit Manchester een auto gehuurd. Aan de balie duidelijk vermeld dat we geen verzekering nodig hadden en na het verlof werd er een bedrag via onze kredietkaart aangerekend. Na contactname werd ons een factuur doorgemaild dat door ons ondertekend was waar ook plots een som op stond die zelfs niet overeen kwam met het bedrag ( in de negatieve zin) dat via onze kredietkaart is afgenomen. Wij zijn enorm geschrokken van deze praktijk, wij hebben al via verschillende agentschappen auto’s gehuurd en ons vertrouwen is nog nooit zo geschonden geweest.

  Sterke punten
  De auto voldeed aan alle verwachtingen.

  Zwakke punten
  Betrouwbaarheid

  Door Christine op 2 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Verhuisauto met laadklep gehuurd in Helmond. Kreeg een nieuwe bus mee en deze werd op een vriendelijke manier gedemonstreerd. Prima bedrijf met vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

  Sterke punten
  Prijs kwaiiteit

  Zwakke punten
  Geen

  Door Eld op 19 oktober 2015 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Als ik op vakantie ga kies ik standaard voor Europcar. Altijd goede service, nooit gezeik. Geweldig bedrijf!

  Sterke punten
  Altijd prima autos, de juiste kosten en alles op tijd

  Zwakke punten
  Kan ik niet bedenken!

  Door Johnny op 30 juli 2015 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek EuropCar

Schrijf je eigen review