Over ons

Waarom autoverhuurervaringen?

wie wij zijn

Een autohuren is iets dat heel vaak gebeurt. Ook is het helaas zo dat bij het huren van een auto het heel erg vaak mis gaat. Welk bedrijf is nog te vertrouwen? Welke prijzen en aanbiedingen moeten we nog geloven? Wij van autoverhuurervaringen.nl zijn van mening dat transparantie essentieel is om teleurstellingen te voorkomen. Inmiddels vind je op onze blog site honderden mensen die hun ervaringen willen delen. Een goede voorbereiding helpt namelijk bij de keuze, zodat je achteraf minder snel voor verassingen komt te staan.

Wat vind je bij ons?

Op onze website kan je terecht als je tijdens je voorbereiding voor bijvoorbeeld je vakantie, je afvraagt welke autoverhuurder je zou moeten kiezen. Daarnaast schrijven wij handige en leuke stukjes, vind je er tips en trucs, maar ook wat achtergrond informatie over verschillende autoverhuur bedrijven. Met honderden reviews van echte mensen kan je je keuze vergemakkelijken. En bij autoverhuurders is dat nodig ook!

In de cijfers en rangschikking die wij geven spelen verschillende factoren mee, uiteraard zijn de ervaringen die bezoekers achterlaten belangrijk, maar spelen onder meer ook bereikbaarheid, populariteit, bezoekers aantallen en leeftijd van het bedrijf mee.

Hoe kunnen jullie de autoverhuurervaringen.nl draaiende houden?

Onze website is geheel gratis voor onze bezoekers. Er zullen nooit kosten in rekening worden gebracht. Maar hoe kunnen jullie de site dan in de lucht houden? Er komen toch kosten bij en niet te vergeten tijd? Dat is correct. Door bezoekers zoals jullie kunnen wij de site actief houden. Het werkt namelijk als volgt: Wanneer een bezoekers via ons een auto huurt bij een verhuurder op de site, dan is er een mogelijkheid dat we een klein bedrag krijgen. Dit kunnen we dan gebruiken om te betalen voor de kosten die we hebben. De bezoeker of klant kost dit verder helemaal niets. Zo heb je een win-win situatie. Wij kunnen de site in de lucht houden en de bezoekers kunnen gratis en voor niets gebruik maken van onze website.

Veel plezier op de site,

Het team van Autoverhuurervaringen.nl