TUI Cars autoverhuur, lees de ervaringen en opties

Bij TUI Cars staan klanttevredenheid en gemak op de eerste plaats. Het ontdekken van jouw glimlach begint dus hier. Dit bedrijf hanteert een “all-inclusive” strategie, waardoor je kunt rekenen op de beste TUI-services en kwaliteit.

TUI Cars Autohuren

Een goedkope huurauto staat voor jou op over 4.000 vestigingen in meer dan 80 landen klaar. Bij TUI Cars zijn er kwaliteit auto’s met voordelige prijzen. Zij zijn ook de autoverhuur bemiddelaar bij wie bijna alle huurauto’s op de luchthaven gevestigd zijn. Een pendeldienst naar de ophaallocatie is niet nodig.

TUI Cars Mogelijkheden

Bij TUI Cars is de keus groot en ruim. Je hebt dus een ruime keus aan goedkope huurauto’s uit alle categorieën van klein tot minivan. Huur je een auto bij TUI Cars dan is een hotelaflevering op vele plaatsen mogelijk en vaak ook kosteloos. Wil je je huurauto overboeken of annuleren, dan heb je de mogelijkheid deze tot 24 uur voor de huuraanvang gratis te annuleren of over te boeken.

TUI Cars Kosten

Het huren van een auto bij TUI Cars is heel transparant. Bij TUI Cars zijn de prijzen overzichtelijk en transparant aangegeven tijdens het reserveren en de huurvoorwaarden zijn beknopt uitgedrukt. Daarnaast heb je een CDW-verzekering inclusief vergoeding van eigen risico, diefstalbeveiliging van auto, een ongelimiteerd aantal kilometers, een WA- verzekering en veel meer.


Artikelen over TUI Cars

Ook zonder stress een auto huren?

Het huren van een auto kan een berg stress met zich mee brengen. Zeker wanneer je niet voorbereid bent, kan je tegen de meest onverwachte hekelpunten aan lopen. Gelukkig kan je een aantal dingen doen om het jezelf gemakkelijker te maken. Voorbereiding Een goede voorbereiding is echt de helft van het zware werk. Doe je huiswerk, lees je in en vergelijk verschillende verhuurders met elkaar ...

Autohuren voor een vakantie?

De meeste reizigers, vooral degenen die graag als een ‘local’ reizen, geven er de voorkeur aan om het openbaar vervoer te gebruiken wanneer ze van de ene plaats naar de andere gaan. Het is goedkoop, meestal betrouwbaar en een gemakkelijke manier om van de ene plek naar de andere te gaan. Het huren van een auto op vakantie kan echter heel logisch zijn, en wie houdt er tenslotte niet van een ...

TUI Cars Reviews

  Perfect!

  Voor 135 € een week een nieuwe Captur gehuurd op vliegveld Gran Canaria. Super service, vriendelijk personeel en alles netjes afgehandeld. AANRADER!

  Sterke punten
  Goede service en perfecte auto!

  Leeftijd discriminatie

  Wat verbaast me? Na het boeken van mijn reis wilde ik een auto huren bij Tui, nou vergeet het maar, ik ben ouder dan 75, mag dus geen auto huren bij Tui. Dit is pure leeftijds discriminatie. Wat als je wat slechter kunt lopen ? Op je kamer blijven zitten dan maar ?

  Slechte Service auto verhuur TUI Hannover Duitsland

  Het schijnt een normale gang van zaken tezijn van TUI Hannover Duitsland om zo net hun klanten om te gaan. Ik heb op de 23 juli een auto bij TUI Hannover Duitsland gehuurd, ik heb de huur van de auto op de 25juli geannuleerd ,het bedrag van 566 euro is van mijn creditcard afgeschreven. Ik heb van ene Ronnie een email gekregen waarin werd gezegd dat het afgeboekte bedrag binnen 2 dagen terug geboekt zou worden op mijn creditcard. Na vele uren aan de telefoon hangen en vele e-mail te hebben verstuurd is het geld nog steeds niets vandaag 15-10 op míjn creditcard terug gestort. Ik wordt door TUI auto verhuur Duitsland van het kastje naar de muur gestuurd..nou ik ga geregeld naar Cuba met TUI Holland maar heb dit nog nooit met TUI Holland meegemaakt, De Naam van TUI wordt hier door wel te grabbel gezet..Is TUI wel te vertrouwen als het om andere TUI vestigingen gaat..mijn advies huur geen auto bij TUI Hannover Duitsland als er iets mis gaat dan ben je je geld kwijt. En dat moet niet kunnen als je de naam TUI draagt .

  Sterke punten
  Geen sterke punten ze beloven je alles maar komen het niet na

  Zwakke punten
  Wel snel geld van je creditcard afschrijven maar bij annulering..ben je je geld gewoon kwijt..moet niet kunnen als je TUI heet.

  Extra betalen voor 2e chauffeur

  Wij hebben slechte ervaringen met Tui Cars. In juli 2019 een auto geboekt voor 10 dagen in Edinburgh en extra chauffeur aangegeven. Het maximale bedrag van GBP 108 kwam bovenop de rekening van de verhuurprijs. Er wordt vervolgens een factuur gezonden met alleen de totaalprijs. In de huurvoorwaarden staat duidelijk dat er geen kosten van een extra bestuurder worden berekend. Dit wordt dus wel gedaan als je dit op de reserveringsite aangeeft!!! Hierover direct gebeld met Tui Cars Duitsland, waar ik werd verwezen naar Europe car Edingburgh airport. Die hebben deze kosten niet berekend. De heer Verdongen van Tui Car Duitsland verzekerde mij (telefonisch en in de mail) dat Tui dit bedrag aan ons zou retourneren. Ik zou alleen maar een mail hoeven sturen naar de klantenservice. Vervolgens krijg ik een mail van Stephanie Krause dat Europe Car geen extra kosten heeft gerekend en zij dus ook niets voor mij doen. De heer Ronny Verdongen laat vervolgens niets meer van zich horen!!!

  Zwakke punten
  Beroerde service, meer dan 100 euro teveel betaald voor een onterechte toeslag van de 2e bestuurder en ook nog eens van het kastje naar de muur gestuurd door Tui Cars. Boek liever rechtstreeks bij Europe Car!! Veel betere service en je betaald niet voor de tussenpersoon Tui, die dus behoorlijk geld verdiend aan toeslagen die helemaal niet berekend horen te worden!!!

  Downgrade van auto en geen reactie bij indienen melding (mail en tel con)

  Mijn ervaring met TUI cars is niet goed. Afgelopen vakantie had ik daar een auto gehuurd. Op het vliegveld van Bordeaux kregen we te horen dat onze gewenste klasse niet meer beschikbaar was (en we hadden een ochtendvlucht), er geen upgrade mogelijk was, maar alleen downgrade. Met passen en meten kregen we onze koffers daar maar net in. We hebben geen contactinfo gekregen waar we deze downgrade qua financin konden rechtzetten. Dat moesten we zelf maar uitzoeken. Direct na de vakantie een mail gestuurd en tevens nagebeld. Tot nu nog steeds geen reactie. Het boeken van een auto gaat snel, rectificatie van de situatie niet

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte service bereikbaarheid en afhandeling.

  Scammers in Cuba

  TUI werkt in Cuba samen met VIA rent a car en die voeren meerdere soorten scams uit om geld van toeristen te stelen. Vooral met reparaties. Bijv iemand de band laten leegprikken en dan jou naar een garage begeleiden waardoor je denkt dat ze behulpzaam zijn. Wordt aan je verteld dat je nu voor de band betaalt om het later terug te krijgen, maar bij het inleveren vertellen ze dat ze die garage niet kennen en als je contactgegevens geeft, willen ze niet bellen.

  Zwakke punten
  Door samen te werken met VIA rent a car, ondersteunt TUI gescammed worden van zijn eigen klanten.

  Onvriendelijk

  Een auto voor 1 dag gehuurd. Er was geen volk in het kantoor, toch ging de man niet mee naar de auto om voor te stellen. Geen uitleg gegeven over de verzekering, de auto enz.. toen we hem ophaalden ook geen uitleg, enkel hier is de sleutel..;( Heel onvriendelijk op dat bureau, Gran Canaria, playa del Ingles

  Sterke punten
  Auto was ok

  Zwakke punten
  Heel onvriendelijk en geven bijna geen uitleg, heel ongenteresseert !

  BOEK HIER [email protected]

  ALS JE VLUCHT WORDT GEANNULEERD DOOR WEERSOMSTSNDUGHEDEN DOEN ZE HELEMAAL NIETS VOOR JE!!!! GEWOON GEEN AUTO EN JE GEHELE BOEKINGSKOSTEN WEG. EUR 440 DOWN THE DRAIN. ECHT NIET TE [email protected]

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geldvreters zonder klantvriendelijkheid

Bezoek TUI Cars

Schrijf je eigen review