Wanneer je een auto wilt huren en op de centen wilt letten, dan ben je bij Budget aan het juiste adres. Het verhuurbedrijf richt zich op de budget minded klanten, zonder afbreuk te willen doen aan de kwaliteit of het geleverde product. Door deze aanpak en haast 60 jaar aan ervaring heeft het bedrijf zich weten te vestigen als de nummer drie op de wereld markt. Hun credo is dan ook terecht; “Budget, daar kunt u op rekenen!”

Budget Autohuren

Budget houdt rekening met alle klanten. Daarom hebben zij een zeer uitgebreide vloot tegen de goedkoopste prijzen. Of het nu gaat om een kleine personenauto, een minibusje of een luxe wagen, het zit allemaal in de vloot van Budget. Ook is er een zakelijk shortlease programma.

Budget Kosten

Budget heeft regelmatig acties, zoals 25% korting, of korting op een huurauto voor naar het buitenland. Alle wagens komen met een minimale verzekering, maar dit kan worden uitgebreid. Ook zijn er mogelijkheden tot opties zoals GPS en kinderzitjes. Dit maakt het eindbedrag wellicht iets hoger, maar u zult zien dat het nog altijd binnen het budget past.


Budget Reviews

  • Op Malaga AirPort de huurauto bij Budget opgehaald.
    Het werd een “nieuwe” zwarte BMW met 4000 km op de teller i.p.v. een Seat Leon die we geboekt hadden, die was er niet, zeiden ze.
    Sleutel en vaknummer werden verstrekt en zoek het zelf verder maar uit en nee er hoefde niemand mee om de auto samen te inspecteren want deze was “gloednieuw” en zonder schade..
    In de slecht verlichte garage konden wij op deze zwarte auto ook niets zien en ook geen foto’ s maken omdat er simpelweg te weinig licht was.
    In goed vertrouwen de auto meegenomen.
    Bij controle in het daglicht de volgende dag zagen wij toch een kras in de bumper, terwijl de auto in de garage had gestaan de hele nacht.
    Na 10 dagen de auto weer ingeleverd, nu was het personeel wel happig om de auto eens samen goed te checken , ditmaal in fel licht en ja hoor er zat een kleine kras van minder dan een 0.5 mm diepte in de voorbumper.
    Het personeel reageerde zeer onbeschoft en zei dat we terug hadden moeten komen de volgende dag, om dit te laten zien,.
    Om waarschijnlijk dan te concluderen dat wij er zelf schuldig aan waren.
    Inmiddels is er €800 van de borg ingehouden om een kras van 0.5 mm te “ repareren “ in werkelijkheid weg te poetsen schade.
    Onze vakantie werd op Malaga AirPort direct verziekt door de onbeschofte afhandeling, in één klap is je vakantiegevoel overboord
    Alles waar je bang voor bent met autoverhuur wordt waarheid, een rotervaring en weer een stukje minder vertrouwen in de Autoverhuur branche.
    Het is niet voor niets dat Budget / Avis niet telefonisch bereikbaar is voor klachten, er zijn er teveel !

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Criminele praktijken.
    Vakanties verpesten door misbruik te maken van ons vertrouwen

    Door H. van de Veen op 3 augustus 2019 Reageer
  • Renault clio gehuurd voor 10 dagen. Op site 230euro. In real life 680euro!!! Regelrechte schande is dit bedrijf. Aub mensen doe het niet!! Auto heeft meer gekost of mn verblijf....

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Prijs

    Door Nick op 29 juli 2019 Reageer
  • Bij ophalen auto in Tel Aviv meer dan een uur gewacht. Meerdere bozen mensen in kantoor. Bij terugbrengen op Ben Gurion jassen op achterbank laten liggen. Naar een uur gebeld maar er werd geen notitie van genomen. Niets gevonden werd er gezegd. De andere ochtend weer gebeld. Auto’s gaan naar wasstraat en er was niets gevonden. Kortom meegenomen door medewerkers. Ik ben er erg boos over en huur nooit meer bij Budget.

    Zwakke punten
    Ongemotiveerde en ongeïnteresseerde medewerkers.

    Door Marion op 11 juni 2019 Reageer
  • Budget Budapest.

    Auto gehuurd met aankomst vliegtuig 19.00. Kantoor dicht om 20.00. Door kleine vertraging + bagage niet op tijd aangekomen. Volgende ochtend 08.15 aan de bali.

    Boeking is volledig betaald om 1900 maar de volgende ochtend stond om 0815 geen auto klaar. Een alternatief niet aanwezig want alles verhuurd

    Budget meldt in de voorwaarden dat bij een no show het contract niet kosteloos geannuleerd wordt. Niet over het volledig betalen en het mogen doorverkopen van de auto. Ook niet dat binnen een uur van een no show gesproken mag worden

    Budget? Dit is een criminele bende!

    Door Arjen op 10 mei 2019 Reageer
  • Net zoals iedereen, het is echt een ramp bij dit bedrijf. Je krijg onnodige extra kosten, mensen kunnen opeens geen engels meer en als je contact opneemt met de afdeling die erover gaat krijg je alleen maar dat je doorgestuurd wordt.

    Sterke punten
    Nette auto's

    Zwakke punten
    Onduidelijk kosten
    extra geld wordt van je CC gehaald!

    Door Niels op 31 januari 2019 Reageer
  • Auto gehuurd bij Budget, ophalen en terugbrengen in Luton (UK)
    Bij het ophalen op 14-9-2018 aan de balie in Luton de nodige formulieren gekregen die ik moest tekenen.
    Nadat mij de sleutels overhandigd waren vroeg ik wie er mee zou lopen naar de auto om eventuele schades te bekijken.
    Men gaf als antwoord dat de man die dat normaliter doet boodschappen aan het doen was en over ongeveer een uurtje terug zou zijn.
    Maar het was geen probleem,ik mocht de auto zo meenemen, er zijn helemaal geen schades aan drukte men mij op het hart.
    Natuurlijk had ik geen zin om 1 uur te wachten en ben ik naar de auto gelopen en heb die kritisch bekeken en foto's gemaakt, ook van een piepklein deukje in het linker achterspatbord.
    Bij terugkeer aan de balie vertelde men mij dat deze foto's voldoende bewijs waren om te voorkomen dat mij die reeds aanwezige schade aangerekend zou worden.
    Vervolgens de auto meegenomen en na 3 dagen weer keurig (zonder schade) teruggebracht.

    Een aantal weken later ontving ik een aangetekende brief waarin men mij aansprakelijk stelde voor de schade die ik ten tijde van het afhalen ook al geconstateerd had ( het deukje) plus krassen op een lichtmetalen velg.
    de totale schade zou € 469,46 bedragen.
    Men had er foto;s van bijgevoegd,de krassen op de velg zijn amper te zien, maar toch....

    Vanzelfsprekend ben ik in verweer gegaan door hen de foto van het deukje dat ik ook al geconstateerd had te mailen.
    Helaas had ik geen foto's gemaakt van de velgen omdat die mijns inziens niet beschadigd waren.
    Na een aantal mailtjes heen- en weer gestuurd te hebben waarin ze zelf toegaven dat hun documentatie niet op orde was gaf men uiteindelijk toe dat ik het deukje in het achterspatbord niet toegebracht had maar wel de kras op de velg.
    Men kwam mij "tegemoet" door geen administratiekosten te berekenen maar alleen de kosten voor het herstel van de velg ad € 89,-
    Aangezien het niet de moeite waard is om voor dit bedrag er rechtshulp bij te betrekken heb ik het zo maar gelaten maar ik adviseer iedereen dringend om GEEN auto te huren bij Budget / Avis !

    In principe zijn alle autoverhuurders oplichters die je lokken met goedkope huurprijzen op hun sites maar er niet bij vermelden dat er nog het e.e.a. bijgeteld moet worden zoals belasting en weet ik wat voor onzin.
    Ook worden huurders allemaal voor het blok gezet om bij het afhalen een extra verzekering af te sluiten hetgeen vaak niet eens nodig is.
    Maar als je daar zo aan de balie staat dan wordt je vaak zodanig geïntimideerd dat veel mensen die extra (dure) verzekering toch afsluiten.
    Je kunt beter kijken of je een creditcard kunt aanschaffen waarmee je tot een bepaald bedrag ( vaak € 500,-) verzekerd bent tegen de schades die onder het eigen risico vallen.
    Ook kun je in Nederland een verzekering afsluiten voor de dekking van alle "eigen risico" schades, dat kost maar € 5,50 per dag ( bij Allianz) Dat is vele malen goedkoper dan met dit soort malafide praktijken geconfronteerd te worden.
    Let er trouwens ook goed op wat de hoogte van het eigen risico is als de auto gestolen wordt, die kan ook flink hoog zijn!
    Kortom, zoals ik al zei zijn in principe alle autoverhuurders boeven, maar ik adviseer dringend om geen zaken met Budget / Avis te doen!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Advies: GEEN auto bij Budget huren!

    Door Jos op 1 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site is duidelijk niet objectief!
    Je huurt een auto met verzekering, je haalt je auto op en ze willen je allerlei onnodige extras aansmeren. Intimiderend bang maken dat als je dat niet doet de kosten op kunnen lopen tot 35.000 euro. Niet gedaan (extra 32 euro per dag) , maar reed met een onprettig gevoel weg.
    Dus: huur hier nooit een auto.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen duidelijke kosten op het moment van huur.

    Door Johanna op 27 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Oplichters. Auto gehuurd in Malaga bij aankomst was de balie gesloten terwijl alle andere balies open waren. Telefonisch werd er niet opgenomen en ook op de mails reageren ze niet. Je reservering terugkrijgen kan ook niet, dit staat blijkbaar in de algemene voorwaarden.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oplichters

    Door julia op 23 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • nooit meer zal ik met deze autoverhuurders in zee gaan! ze werken samen en zijn beide bedriegers; ze rekenen extra kosten aan voor de verhuur, zogezegd is je betaling een voorschot, ze zijn goedkoop in de aanbieding maar uiteindelijk komt het veel duurder uit dan hun concurrenten! de service is ook allesbehalve vriendelijk, ik spreek uit ervaring in de luchthaven van Lissabon, ik huur 10 x per jaar een auto, met andere verhuurder nooit problemen gehad.

    Door leen op 5 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Budget

Schrijf je eigen review