Wanneer je een auto wilt huren en op de centen wilt letten, dan ben je bij Budget aan het juiste adres. Het verhuurbedrijf richt zich op de budget minded klanten, zonder afbreuk te willen doen aan de kwaliteit of het geleverde product. Door deze aanpak en haast 60 jaar aan ervaring heeft het bedrijf zich weten te vestigen als de nummer drie op de wereld markt. Hun credo is dan ook terecht; “Budget, daar kunt u op rekenen!”

Zoals de naam van de site het al aangeeft is Budget dé autoverhuurder voor budget minded personen. Je kunt er dus op rekenen, dat je de juiste auto geleverd zult krijgen tegen het juiste tarief. Dit spreekt mensen natuurlijk aan, want wie wil niet voordelig op reis? 

Budget Autoverhuur is een van de drie grootste autoverhuurders ter wereld met circa 3500 vestigingen in 125 landen. Het autopark vormt uiteraard de kern van de organisatie. Wereldwijd beschikt Budget over 270.000 personenauto's en 18.000 bestelwagens. De kans op het niet vinden van een geschikte auto is dus bijna onmogelijk.

Budget Autohuren

Budget houdt rekening met alle klanten. Daarom hebben zij een zeer uitgebreide vloot tegen de goedkoopste prijzen. Of het nu gaat om een kleine personenauto, een minibusje of een luxe wagen, het zit allemaal in de vloot van Budget. Ook is er een zakelijk shortlease programma.

Budget Kosten

Budget heeft regelmatig acties, zoals 25% korting, of korting op een huurauto voor naar het buitenland. Alle wagens komen met een minimale verzekering, maar dit kan worden uitgebreid. Ook zijn er mogelijkheden tot opties zoals GPS en kinderzitjes. Dit maakt het eindbedrag wellicht iets hoger, maar u zult zien dat het nog altijd binnen het budget past.


Een geschikte Budget auto vinden

Een geschikte Budget auto vinden is erg simpel. Het enige wat je hoeft te doen is surfen naar de startpagina van de site en aldaar gebruik maken van de zoekfunctie van de site. De zoekfunctie zie je direct onder het kopje “Huur een auto zoals jij dat wilt”. In de zoekfunctie van de site dien je onder andere aan te geven waar je de huurauto wil ophalen, of je het in een stad van dat land of op de luchthaven wil ophalen en waar je de auto weer van plan bent in te leveren. Uiteraard dien je ook een ophaal datum en tijd alsook een afleverdatum en tijd aan te geven. Daarnaast dien je ook aan te geven of het in deze bestuurders betreft tussen 30 en 70 jaar. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je dan op kies een voertuig klikken. 

Na geklikt te hebben op het tabje ‘kies een voertuig’ komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met alle beschikbare auto’s voor de opgegeven periode. In het overzicht krijg je de afbeeldingen te zien van de beschikbare auto’s, of het om een kleine, middelmatige of grote auto gaat, welke type auto, het aantal personen, hoeveel bagage de auto aankan, hoeveel deuren de auto heeft en of er airconditioning aanwezig is. Je kunt de verschillende auto’s doornemen en een auto naar keuze kiezen. 

Na een auto gekozen te hebben komt er een formulier aan de onderzijde van de gekozen auto tevoorschijn met het bedrag welke betaald moet worden voor de auto voor de opgegeven huurperiode. De prijs van de auto is inclusief luchthaven en of stadstoeslag, lokale belastingen, voertuig registratiekosten, diefstal dekking, schadedekking, en 4070 km welke gereden mogen worden. Je hebt verder de mogelijkheid om ook een kinderzitje te huren, een baby zitje, een navigatie system en veel meer. Na alle extraatjes gekozen te hebben kun je overgaan tot betaling van het bedrag. Hierna zal je een bevestiging van de betaling ontvangen en ben je klaar met het huren van een auto en kun je zorgeloos op reis.


Hoe kan ik mijn reservering terugzien?

Geplaatste reserveringen kun je makkelijk terugzien op de website van Budget Autoverhuur. Het enige wat je moet doen is surfen naar de site en in het menu klikken op het tabje ‘mijn reservering’. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn waarbij je je reservering kunt zoeken op basis van je achternaam en reserveringsnummer. Als je online hebt betaald of een bestelwagen hebt gehuurd, dan kun je voor je reservering bellen naar het telefoonnummer 088 - 2847 500. Je krijgt dan meer informative met betrekking tot je reservering.


Hoe krijg ik een beeld van het wagenpark van Budget?

Ben je benieuwd naar het wagenpark van Budget? Wil je weten welke auto’s Budget ter beschikking heeft? Dan kun je op de startpagina van de site in het menu klikken op het tabje ‘autopark’. Je krijgt dan de mogelijkheid om het gewenste land en een locatie in te geven. Op basis van de ingegeven informative krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare type auto’s. Je ziet, dat de auto’s verdeeld zijn in groepen, je krijgt informatie over de auto zelf, hoeveel deuren de auto heeft, hoeveel koffers in de auto kunnen, hoeveel passagiers vervoerd kunnen worden, of de auto handgeschakeld is of automaat en of er airconditioning aanwezig is of niet. Heb je ook hier in een interessante auto gevonden? Dan kun je klikken op het tabje ‘Ga verder’ om meer te weten te komen over de prijs en de voorwaarden op basis waarvan de auto verhuurt wordt.


Beschikbare aanbiedingen & Extra’s

Om de zoveel tijd heeft Budget Autoverhuur een aantal aanbiedingen beschikbaar. Wil je weten welke de laatste aanbiedingen van dit bedrijf zijn? Dan kun je op de Budget website in het menu klikken op het tabje ‘aanbiedingen’ om een overzicht te krijgen van alle beschikbare aanbiedingen. 

Naast de aanbiedingen zou je in het menu ook kunnen klikken op het tabje ‘extra’s’. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle extra’s welke de site te bieden heeft. De site verhuurt als extra onder andere navigatiesystemen, je kunt gebruik maken van de travel partner, kinderzitjes, je kunt betalen voor een extra bestuurder, mobiele wifi beschikbaar hebben in de auto en gebruik maken van de pechbijstand plus optie. Ook voor de ultieme roadtrip kun je gebruik maken van de one way autoverhuur optie.


Zakelijk rijden met Budget

Ook de zakelijke klanten komen aan hun trekken bij Budget Autoverhuur. Heb je een tijdelijk contract? Of heb je een werknemer met een tijdelijk contract, voor een bepaalde periode op verplaatsing? Of wil je misschien zonder boetes en complicaties jouw wagenpark uitbreiden of inkrimpen? Dat kan allemaal via Budget Autoverhuur. Wat de reden ook mag zijn, Budget heeft altijd een snelle en eenvoudige oplossing voor zakelijk vervoer.

Er zijn dus voldoende redenen voor zowel particuliere als de zakelijke klanten om een auto te huren bij Budget Autoverhuur. Het bedrijf is transparant, er zijn geen verborgen kosten, eventuele risico’s kun je afkopen om zonder zorgen te genieten van je reis of je bedrijfsvoering voort te zetten.

Neem een kijkje bij Buget!


Budget Reviews

  Slechtste ervaring ooit!

  Worst experience ever (not exacerbated). Picking up our car was very problematic. Systems didn't work so we couldn't get our car, the car was dirty, the amount of fuel in our car didn't correspond with what was promised. Handing in our car was a disaster too. The location we were supposed to hand in the car was unexpectedly closed. We had to find another location, which took us an extra day, so we got charged an additional amount of 20% of our total costs for being late and handing in our car in another location. During this whole period we couldn't get in touch with someone from the service center who was able to help us. We send multiple emails which we never got a reply to.

  Zwakke punten
  - Extreem slechte klantcommunicatie (niet bereikbaar, ontwijkende antwoorden op belangrijke vragen, onduidelijke extra kosten, niet doorverbonden worden met juiste persoon)
  - Gegevens over auto kloppen niet (hoeveelheid brandstof, grootte, dat de auto schoon opgeleverd zou worden)

  Oplichters bij Budget

  Via auto europe een huurauto bij Budget in Los Angeles gehuurd, baliemedewerker kwam met een paar opties die dacht ik handig waren. Had al een aanbetaling van 800 US dollar gedaan, toen er een bedrag van 1100 US dollar te voorschijn kwam en vroeg of daar de aanbetaling van af ging zei de medewerker ja. Bij inlevering van de auto dus totaal 1900 US dollar betaald, ben gewoon afgezet en voorgelogen door de betreffende medewerker en aangezien je getekend hebt geen kans op compensatie.
  Auto was op zich oké totdat het ging regenen en de ruitenwisser totaal versleten bleek. Dure les gebleken en mijn slechtste huurervaring ooit. Zal nooit meer via deze constructie een huurauto huren, wees gewaarschuwd want bij deze firma wordt je opgelicht.

  Sterke punten
  Mensen afzetten en oplichten.

  Zwakke punten
  Goede klantenservice leveren

  Slechte service

  Geprobeerd een auto te huren bij Budget Schiphol. Service was slecht en mensen zeer onbekwaam en onbeschoft. Manager was onbereikbaar en ze hadden de auto niet die ik had gereserveerd. Huur heel vaak autos op Schiphol en ook in andere landen, maar ga nooit meer naar Budget. Raad het te zeerste af om bij Budget autos te huren

  Bad experience with Budget Wraclaw airport - Poland

  I delivered a rental car without making any damage and one week later I was charged for damages without being informed what the damage was. They even have not sent me the damage report. Still following up the reason for getting charged without even being informed with Budget but no response yet. This is so annoying.

  Budget incasseert via VISA 2 maal administratiekosten

  Op 19 februari 2020 hebben wij een auto gehuurd op luchthaven Eindhoven.
  Tot zover alles goed.
  Op 26 februari 2020 kregen we een parkeerbon omdat we geparkeerd hadden zonder te betalen op een plek waar in de gemeente Wageningen wel betaald moest worden.
  Op 18 maart 2020 kregen we een brief van Budget dat onze rekening zou worden belast voor een bedrag van 42,35 € administratie kosten. Dit is alleen voor het doorgeven van naam en adresgegevens. Een belachelijk hoog bedrag. Ik zag later bij een ander verhuurbedrijf dat zij iets meer als de helft rekenen. Dit bedrag dus betaald. Zaak afgesloten? NEE DUS.
  Voor dit bedrag mag ik toch wel verwachten dat zij hun administratie op orde zullen hebben. NIET DUS.
  Op 20 mei 2020 wederom een brief van Budget dat zij wederom mij rekening wilde belasten voor een parkeerovertreding. Dit ging om dezelfde overtreding, in dezelfde plaats met hetzelfde nummer echter nu 19 februari 2020. De dag dat de auto was opgehaald.
  Natuurlijk gelijk contact gezocht met Budget. Nee sorry dit was een foutje. De medewerkster zou er gelijk voor zorgen dat het geld niet geïncasseerd zou worden bij VISA. NIET DUS.
  Op 20 mei 2020 had ik een afschrift van VISA ontvangen dat Budget 42,35 € had geïncasseerd.
  Weer direct contact gezocht met Budget. Ja met allerlei smoesjes kwam het er hierop neer dat ze het niet meer konden terugdraaien maar dat het geld gelijk terug gestort zou worden. NIET DUS.
  Op 17 juni maar weer eens contact gezocht met Budget dat het geld nog steeds niet terugbetaald was. Ondertussen heb ik mijn VISA kaart moeten inleveren omdat deze gekoppeld was aan een ABNAMRO-rekening. Die ik op dat moment niet meer had. Budget moest dus dit onterecht afgeschreven bedrag terugstorten via een normale betaling. Dit zou wat langer duren als terugbetaling via VISA want dat kon de telefonist a la de minuut doen. Het is nu 11 juli en er is nog geen geld terug gestort. Ik vind dit een belachelijke zaak. Of zit Budget in financiële moeilijkheden.

  Boeven

  Hoe werkt budget cars.
  In samenwerking met Rental cars draaien ze je een poot uit en lichten je op.
  Je sluit bij rental cars een overeenkomst af voor het huren van een auto en je regelt tegelijkertijd de complete verzekering. Als je bij het verhuurbedrijf, in die geval budget cars op Ijsland bent weten ze daar van, maar van de verzekering weten ze niets anders dan dat je NIET bent verzekerd, (tenminste dat weten wel ) met als gevolg is dat je denkt dat er iets niet goed is gegaan bij het doorgeven van de gegevens van rentalcars aan budget cars, maar dit gebeurt volledig georganiseerd. Je wordt dus gedwongen een verzekering af te sluiten want je gaat er van uit dat je de juiste informatie krijgt , dus betaal je opnieuw de premie!

  Opheldering na de vakantie bij beide partijen leverde niets op ! U heeft een huurkontrakt getekend en over het inderaerp verzekeren en het op een dwaalspoor zetten van de klant hoor he niets.
  Oplichting dus. Er zal wel een afspraakzijn tussen deze 2 partijen om de winst te delen

  Advies : negatieve beoordeling

  Grz
  De leeuw
  Sterke punten
  Mensen op een dwaalspoor zetten

  Zwakke punten
  Geen enkel begrip tonen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen enkel begrip

  Oplichters!

  Hoe werkt budget cars.
  In samenwerking met Rental cars draaien ze je een poot uit en lichten je op.
  Je sluit bij rental cars een overeenkomst af voor het huren van een auto en je regelt tegelijkertijd de complete verzekering. Als je bij het verhuurbedrijf, in die geval budget cars op Ijsland bent weten ze daar van, maar van de verzekering weten ze niets anders dan dat je NIET bent verzekerd, (tenminste dat weten wel ) met als gevolg is dat je denkt dat er iets niet goed is gegaan bij het doorgeven van de gegevens van rentalcars aan budget cars, maar dit gebeurt volledig georganiseerd. Je wordt dus gedwongen een verzekering af te sluiten want je gaat er van uit dat je de juiste informatie krijgt , dus betaal je opnieuw de premie!

  Opheldering na de vakantie bij beide partijen leverde niets op ! U heeft een huurkontrakt getekend en over het inderaerp verzekeren en het op een dwaalspoor zetten van de klant hoor he niets.
  Oplichting dus. Er zal wel een afspraakzijn tussen deze 2 partijen om de winst te delen

  Advies : negatieve beoordeling

  Grz
  De leeuw

  Sterke punten
  Mensen op een dwaalspoor zetten

  Zwakke punten
  Geen enkel begrip tonen

  Nooit doen !

  Steeds meer helderheid over budget cars… nooit mee in zee gaan!
  Steeds meer helderheid over budget cars Zeker in samenwerking met een verhuur makelaar zoals Rental Cars
  Je sluit een overeenkomst af met Rental cars en betaalt inclusief ALLE verzekeringen een reserveringsovereenkomst af. Bevestiging met de tekst : volledige bescherming verzekering !
  Op het vliegveld van Kevlavik haal je de auto op bij Budget cars en die weet me te vertellen dat ik NIET
  volledig ben verzekerd ! Je denkt die gegevens van Rental cars zullen hier wel bekend zijn maar : neen!
  Men gaf aan dat ik niet volledig was verzekerd. Dus wat doe je? Je denkt dat er iets niet goed is doorgekomen, maar met weet niets of zegt dat men niets weet. Je sluit dus alsnog een verzekering af, in dit geval een ontbrekende verzekering voor lava en as winden en betaalt nog alleen voor deze aanvulling (? Denk ik) 6 euro MEER dan aan Rental cars. Thuisgekomen probeer je dit helder te krijgen maar helaas. RENTAL CARS EN BUDGET CARS geven niet thuis. Je kunt doodvallen.
  Strekking van het geheel:

  Noooooit in zee gaan met Budget cars in combinatie met een verhuurmakelaar! Ze zullen de extra opbrengst wel delen! Budget cars geeft aan dat ze geen boodschap hebben aan wat je zelf hebt verzekerd en zeggen dit ook niet te weten. Je huurt dus een auto bij Budget en verkopen je separaat nog aanvullende verzekeringen. Tevens geven ze aan en dat is natuurlijk een keiharde leugen dat ze niets te maken hebben met wat je bij Rental hebt geregeld !

  Nogmaals: nooit huren bij Budget cars!
  Ik zie dat de waardering voor Budget cars zowiezo een zware onvoldoende is en na mijn vakantie op IJsland kan ik dit alleen maar beamen!

  ADVIES: Huur absoluut GEEN auto bij AVIS/BUDGET CAR RENTAL.

  ADVIES
  ADVIES: Huur absoluut GEEN auto bij AVIS/BUDGET CAR RENTAL. Ze verstrekken een beschadigde auto en brengen achteraf kosten in rekening voor de beschadiging. Tevens verstrekken ze een een factuur met meerdere foutieve punten. ( onjuiste brandstofkosten/kilometerstand/aanbetaling etc. etc.)
  Klantgerichtheid/Klantvriendelijkheid is absoluut niet belangrijk voor AVIS / BUDGET CAR rental want ze reageren niet. (ook niet na 8 emails en 4 keer telefonisch contact)
  Data:

  Huurperiode auto: 13-1-2020 --- 19-1-2020

  19-1-2020 - auto inleveren: Chaos gecreerd door de firma Avis/budget. Onze gehuurde auto blijkt al op 18-1-2020 ingeleverd te zijn volgens hun systeem. Als klant zijnde hebben wij 1,5 uur gewacht op herstel in hun systeem/administratie. 14-1-2020 de dag na afhaling van de auto hebben wij lichte krassen ontdekt op de bumper van de auto. (13-1-2020 auto afhaling savonds was het donker en niet zichtbaar). De krassen zijn door ons tijdens inlevering aangegeven en terplekke onderbouwd met foto's. Helaas moesten wij alsnog op hun instructies een email sturen naar hun hoofdkantoor. Uitgebreide email met onderbouwing middels foto's is op 19-1-2020 verstuurd naar Avis/budget car rental.

  12-2-2020: Is telefonisch contact gezocht met de afdeling customer service van Avis/budget met het verzoek om een inhoudelijke reactie.

  16-2-2020 - Tot 16-2-2020 hebben wij geen reactie mogen vernemen van Avis/budget car rental op onze email van 19-1-2020. Hierna contact gezocht waarna wij helaas weer geen inhoudelijke reactie hebben ontvangen op onze email van 19-1-2020. Op 16-2-2020 hebben zij via email aangegeven dat ze niets hebben afgeschreven van onze creditcard. Dezelfde dag hebben wij een email met bewijzen van de afschrijving van de creditcard verstuurd.

  19-2-2020- Vervolgens hebben wij op 19-2-2020 een email inclusief factuur ontvangen helaas wederom zonder inhoudelijke reactie op onze email 19-1-2020. Wij hebben deze factuur ook nooit eerder gezien of ontvangen van Avis/budget Car rental. Na bestudering van de factuur blijkt dat bijna alle punten op de factuur niet juist zijn. 1: Schade is niet door ons veroorzaakt (nog steeds geen inhoudelijke reactie op de email d.d. 19-1-2020 ontvangen) 2: inleverdatum van de auto is niet correct 3: kilometerstand is niet correct 4: brandstofkosten in rekening gebracht (terwijl wij onbeperkte kilometers hadden) 5: De hoogte van de aanbetaling is niet juist 6: etc etc. Op 19-2-2020 hebben wij een uitgebreide email met bewijzen over de onjuiste factuur verstuurd naar afdeling customer service (foto's van de inleverbon van de auto op 19-1-2020 / km stand / vol getankt etc.)

  20-2-2020: Op 20-2-2020 telefonisch contact gezocht met de afdeling customer service van Avis/budget om de email van 19-2-2020 toe te lichten. Hierbij hebben wij de toezegging ontvangen van de customer service dat zij binnen 1-3 dagen inhoudelijk zouden reageren.

  4-3-2020 - Tot 4-3-2020 hebben wij geen reactie mogen vernemen van Avis/budget car rental op onze email van 19-2-2020. Hierbij hebben wij telefonisch contact gezocht en tot onze grote verbazing een reactie vernomen van Avis/budget dat zij nog niets hadden gedaan met onze email van 19-2-2020. Na meerdere keren telefonisch verzoeken om een terugkoppeltijd aan te geven over onze klachten welke wij niet hebben veroorzaakt (vanaf 19-1-2020 wachten we al op een inhoudelijke reactie op meerdere emails) werd de telefonische verbinding verbroken door de afdeling customer service van Avis/budget car rental. Op ons verzoek om de contactgegevens van de afdelingshoofd van de afdeling customer service te verstrekken werd geen medewerking verleend.

  Klantvriendelijkheid en klantenbinding is ver te zoeken bij Avis/Budget Car rental.

  Zwakke punten
  HEEL SLECHT BEDRIJF!

  Oplichters

  Auto ingeleverd en er werd zo maar 29 euro ( express dienst ) in gehouden. Dit slaat helemaal nergens op. Dit is als de vorige huurder de auto niet aftankt, maakt niet uit of jij dat wel doet.
  Pakken gewoon ( naar gelang de grote van de auto ) 29 euro van je creditkaart zonder mijn veiligheids code want die weten ze niet. In mijn ogen gewoon oplichterij. Ik heb de laatste
  10 jaar veel auto’s gehuurd maar dit is tot nu toe de enigste auto verhuurder die dit doet. Dus teken nooit voor afleveren vol - leeg. Altijd alleen tekenen voor vol -vol. Ik zal er niet meer in trappen, dus mensen let op dit gebeurt bij AVIS BUDGET.

  Sterke punten
  Mooie auto’s

  Zwakke punten
  Zonder informatie zomaar geld van je credit cart afhalen

  NOOIT MEER BUDGET/AVIS OPLICHTERS

  Op Malaga AirPort de huurauto bij Budget opgehaald.
  Het werd een nieuwe zwarte BMW met 4000 km op de teller i.p.v. een Seat Leon die we geboekt hadden, die was er niet, zeiden ze.
  Sleutel en vaknummer werden verstrekt en zoek het zelf verder maar uit en nee er hoefde niemand mee om de auto samen te inspecteren want deze was gloednieuw en zonder schade..
  In de slecht verlichte garage konden wij op deze zwarte auto ook niets zien en ook geen foto' s maken omdat er simpelweg te weinig licht was.
  In goed vertrouwen de auto meegenomen.
  Bij controle in het daglicht de volgende dag zagen wij toch een kras in de bumper, terwijl de auto in de garage had gestaan de hele nacht.
  Na 10 dagen de auto weer ingeleverd, nu was het personeel wel happig om de auto eens samen goed te checken , ditmaal in fel licht en ja hoor er zat een kleine kras van minder dan een 0.5 mm diepte in de voorbumper.
  Het personeel reageerde zeer onbeschoft en zei dat we terug hadden moeten komen de volgende dag, om dit te laten zien,.
  Om waarschijnlijk dan te concluderen dat wij er zelf schuldig aan waren.
  Inmiddels is er 800 van de borg ingehouden om een kras van 0.5 mm te repareren in werkelijkheid weg te poetsen schade.
  Onze vakantie werd op Malaga AirPort direct verziekt door de onbeschofte afhandeling, in één klap is je vakantiegevoel overboord
  Alles waar je bang voor bent met autoverhuur wordt waarheid, een rotervaring en weer een stukje minder vertrouwen in de Autoverhuur branche.
  Het is niet voor niets dat Budget / Avis niet telefonisch bereikbaar is voor klachten, er zijn er teveel !

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Criminele praktijken.
  Vakanties verpesten door misbruik te maken van ons vertrouwen

  Niet doen!!!

  Renault clio gehuurd voor 10 dagen. Op site 230euro. In real life 680euro!!! Regelrechte schande is dit bedrijf. Aub mensen doe het niet!! Auto heeft meer gekost of mn verblijf....

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Prijs

  Boos

  Bij ophalen auto in Tel Aviv meer dan een uur gewacht. Meerdere bozen mensen in kantoor. Bij terugbrengen op Ben Gurion jassen op achterbank laten liggen. Naar een uur gebeld maar er werd geen notitie van genomen. Niets gevonden werd er gezegd. De andere ochtend weer gebeld. Auto’s gaan naar wasstraat en er was niets gevonden. Kortom meegenomen door medewerkers. Ik ben er erg boos over en huur nooit meer bij Budget.

  Zwakke punten
  Ongemotiveerde en ongeïnteresseerde medewerkers.

  BUDGET: GELD ROVEN OP BUDAPEST AIRPORT

  Budget Budapest.

  Auto gehuurd met aankomst vliegtuig 19.00. Kantoor dicht om 20.00. Door kleine vertraging + bagage niet op tijd aangekomen. Volgende ochtend 08.15 aan de bali.

  Boeking is volledig betaald om 1900 maar de volgende ochtend stond om 0815 geen auto klaar. Een alternatief niet aanwezig want alles verhuurd

  Budget meldt in de voorwaarden dat bij een no show het contract niet kosteloos geannuleerd wordt. Niet over het volledig betalen en het mogen doorverkopen van de auto. Ook niet dat binnen een uur van een no show gesproken mag worden

  Budget? Dit is een criminele bende!

  onterechten kosten en kastje muur verhaal

  Net zoals iedereen, het is echt een ramp bij dit bedrijf. Je krijg onnodige extra kosten, mensen kunnen opeens geen engels meer en als je contact opneemt met de afdeling die erover gaat krijg je alleen maar dat je doorgestuurd wordt.

  Sterke punten
  Nette auto's

  Zwakke punten
  Onduidelijk kosten
  extra geld wordt van je CC gehaald!

  Budget is malafide bedrijf

  Auto gehuurd bij Budget, ophalen en terugbrengen in Luton (UK)
  Bij het ophalen op 14-9-2018 aan de balie in Luton de nodige formulieren gekregen die ik moest tekenen.
  Nadat mij de sleutels overhandigd waren vroeg ik wie er mee zou lopen naar de auto om eventuele schades te bekijken.
  Men gaf als antwoord dat de man die dat normaliter doet boodschappen aan het doen was en over ongeveer een uurtje terug zou zijn.
  Maar het was geen probleem,ik mocht de auto zo meenemen, er zijn helemaal geen schades aan drukte men mij op het hart.
  Natuurlijk had ik geen zin om 1 uur te wachten en ben ik naar de auto gelopen en heb die kritisch bekeken en foto's gemaakt, ook van een piepklein deukje in het linker achterspatbord.
  Bij terugkeer aan de balie vertelde men mij dat deze foto's voldoende bewijs waren om te voorkomen dat mij die reeds aanwezige schade aangerekend zou worden.
  Vervolgens de auto meegenomen en na 3 dagen weer keurig (zonder schade) teruggebracht.

  Een aantal weken later ontving ik een aangetekende brief waarin men mij aansprakelijk stelde voor de schade die ik ten tijde van het afhalen ook al geconstateerd had ( het deukje) plus krassen op een lichtmetalen velg.
  de totale schade zou € 469,46 bedragen.
  Men had er foto;s van bijgevoegd,de krassen op de velg zijn amper te zien, maar toch....

  Vanzelfsprekend ben ik in verweer gegaan door hen de foto van het deukje dat ik ook al geconstateerd had te mailen.
  Helaas had ik geen foto's gemaakt van de velgen omdat die mijns inziens niet beschadigd waren.
  Na een aantal mailtjes heen- en weer gestuurd te hebben waarin ze zelf toegaven dat hun documentatie niet op orde was gaf men uiteindelijk toe dat ik het deukje in het achterspatbord niet toegebracht had maar wel de kras op de velg.
  Men kwam mij "tegemoet" door geen administratiekosten te berekenen maar alleen de kosten voor het herstel van de velg ad € 89,-
  Aangezien het niet de moeite waard is om voor dit bedrag er rechtshulp bij te betrekken heb ik het zo maar gelaten maar ik adviseer iedereen dringend om GEEN auto te huren bij Budget / Avis !

  In principe zijn alle autoverhuurders oplichters die je lokken met goedkope huurprijzen op hun sites maar er niet bij vermelden dat er nog het e.e.a. bijgeteld moet worden zoals belasting en weet ik wat voor onzin.
  Ook worden huurders allemaal voor het blok gezet om bij het afhalen een extra verzekering af te sluiten hetgeen vaak niet eens nodig is.
  Maar als je daar zo aan de balie staat dan wordt je vaak zodanig geïntimideerd dat veel mensen die extra (dure) verzekering toch afsluiten.
  Je kunt beter kijken of je een creditcard kunt aanschaffen waarmee je tot een bepaald bedrag ( vaak € 500,-) verzekerd bent tegen de schades die onder het eigen risico vallen.
  Ook kun je in Nederland een verzekering afsluiten voor de dekking van alle "eigen risico" schades, dat kost maar € 5,50 per dag ( bij Allianz) Dat is vele malen goedkoper dan met dit soort malafide praktijken geconfronteerd te worden.
  Let er trouwens ook goed op wat de hoogte van het eigen risico is als de auto gestolen wordt, die kan ook flink hoog zijn!
  Kortom, zoals ik al zei zijn in principe alle autoverhuurders boeven, maar ik adviseer dringend om geen zaken met Budget / Avis te doen!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Advies: GEEN auto bij Budget huren!

  Slechte ervaring

  Deze site is duidelijk niet objectief!
  Je huurt een auto met verzekering, je haalt je auto op en ze willen je allerlei onnodige extras aansmeren. Intimiderend bang maken dat als je dat niet doet de kosten op kunnen lopen tot 35.000 euro. Niet gedaan (extra 32 euro per dag) , maar reed met een onprettig gevoel weg.
  Dus: huur hier nooit een auto.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen duidelijke kosten op het moment van huur.

  oplichters

  Oplichters. Auto gehuurd in Malaga bij aankomst was de balie gesloten terwijl alle andere balies open waren. Telefonisch werd er niet opgenomen en ook op de mails reageren ze niet. Je reservering terugkrijgen kan ook niet, dit staat blijkbaar in de algemene voorwaarden.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichters

  budget & avis

  nooit meer zal ik met deze autoverhuurders in zee gaan! ze werken samen en zijn beide bedriegers; ze rekenen extra kosten aan voor de verhuur, zogezegd is je betaling een voorschot, ze zijn goedkoop in de aanbieding maar uiteindelijk komt het veel duurder uit dan hun concurrenten! de service is ook allesbehalve vriendelijk, ik spreek uit ervaring in de luchthaven van Lissabon, ik huur 10 x per jaar een auto, met andere verhuurder nooit problemen gehad.

Bezoek Budget

Schrijf een review