Auto huren Amerika

Auto huren Amerika

Het land van de auto's

Auto huren Amerika
29 januari 2020

In een eerste wereldland waar openbaar vervoer en dagelijkse tours een makkelijk keus kunnen zijn, zou je je afvragen waarom je eigenlijk een auto hier zou moeten huren. Met ruim 50 staten en verschillende landschappen zoals natuurparken en natuurbossen, bevroren bergtoppen, platteland ervaringen en drukke wereldsteden, is Amerika een van de meest druk bezochte toeristen plekken over de hele wereld. Met zo een diversiteit aan landschappen en bezichtigingen is het juist daarom raadzaam om een auto te huren als je daar op vakantie bent.

Autohuur Amerika

Om een auto te huren heb je verschillende mogelijkheden. Amerika is zo groot dat er vele internationale luchthavens zijn waar toeristen via binnenstromen. De roep over een directe mogelijkheid tot autoverhuur vanaf het moment van aankomst in Amerika, werd over de laatste jaren steeds groter. Vandaag heeft Amerika een van de grootste markten voor autoverhuur. Dit gedeelte van de Amerikaanse markt staat dan ook bekend om de hoge klasse verhuurbedrijven met hun gigantische wagenparken. Dankzij de grote vraag naar huurauto’s en de schaal waarop deze worden aangeboden, kan met gemak gesteld worden dat je hier ook de beste prijzen, de beste aanbiedingen en de beste kortingen zal vinden op voertuigen. Je hebt trouwens ook het voordeel dat je al je trips binnen de Verenigde Staten zelf kunt plannen en niet op de tijden van anderen moet werken. Het bezoeken van vreemde plekken eist ook dat je eigen en goed vervoer hebt; vervoer dat je aangeboden wordt door de verhuurbedrijven van Amerika.

Het is te verwachten dat je grote en kleine concurrenten zal vinden in deze branche. Maar de allergrootste en allerbeste verhuurbedrijven zal je kunnen herkennen aan hun aanwezigheid op de markt; ze zullen aanwezig zijn in bijkans alle staten en op vrijwel alle grote vliegvelden. Dit zal de klant ten goede komen doordat je altijd, waar je dan ook bent in de Verenigde Staten, een auto van een goed verhuurbedrijf zal kunnen vinden.

Autoverhuur Amerika

Ook bieden deze verhuurbedrijven normaliter ook een 3-stappen online reserveringsmodel. Hiermee kun je ruim van tevoren een keuze maken uit het aangeboden wagenpark, om vanaf aankomst in Amerika, over een voertuig te kunnen beschikken. Deze reservering zal je hoogstwaarschijnlijk een beetje meer kosten maar je bent dan verzekerd van een voertuig bij aankomst.

Amerika heeft zo enkele verhuurbedrijven die nog aardig wat van zich laten horen op de markt. Enkele zijn: Advantage Rent A Car, Hertz, Thrifty, Enterprise Rent-A-Car, Fox Rent-A-Car en Alamo. Dit zijn allemaal grote spelers op de markt die ook verschillende handige snufjes aan de consument bieden. Je kunt bijvoorbeeld voor extra’s kiezen zoals babystoelen en trekhaken, maar ook kun je verzekeringen nemen of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen. Maar wil je helemaal veilig zijn? Dan kun je ook side-road assistance nemen die je bij autopech zal komen helpen. 

Het huren van een auto gaat dus niet zo moeilijk. Zoek gewoon een bedrijf op, maak een keus tussen de aangeboden auto’s en reserveer!

Bezoek Alamo

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden