Auto Huren Eindhoven

Auto Huren Eindhoven

15 juli 2019

eindhoven autoverhuurEindhoven is het bruisende hart van Brabant. In deze stad is altijd wel iets te doen. Of het nu op cultureel, wetenschappelijk of sportief vlak is, er is iedere dag wel een happening. Dat maakt deze stad dan ook de Place To Be wanneer je afreist naar het zonnige zuiden. Toch liggen veel locaties er ver uit elkaar en het kan daarom ook geen kwaad om een huurauto te overwegen.

Auto huren Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een vliegveld wat zich voornamelijk richt op vluchten in Europa. Het is dan ook altijd druk bezocht met toeristen en reizigers. Daarom is het ook de perfecte locatie voor autoverhuurders om zich te vestigen. Dit is niet alleen gemakkelijk voor de reizigers, maar ook nog eens een groot voordeel voor iedereen die een auto wilt huren. Doordat er zo'n groot aantal aanbieders op een klein aantal vierkante meters te vinden zijn, boksen deze namelijk graag tegen elkaar op. Dat doen ze door scherpe aanbiedingen te doen en fikse kortingen te geven. Alhoewel het altijd verstandig is om vooraf op het internet te kijken wat je opties zijn, kan het geen kwaad om eens rond te lopen op Eindhoven Airport. Veel aanbieders proberen je last minute te verleiden tot het huren van een auto. In sommige gevallen zijn de tarieven daardoor een stuk lager dan het zou zijn als je de auto online zou vastleggen. Mocht het duurder uitvallen dan kan je de verhuurder daar altijd op wijzen en zullen ze de prijzen nog altijd naar omlaag afstemmen.

Auto huren Eindhoven Centraal Station

Het is niet alleen booming business op Eindhoven Airport. Ook Eindhoven Centraal Station is een druk punt. Het rijksmonument is namelijk een druk knooppunt voor de NS. Er vertrekt een groot aantal treinen naar locaties door heel Nederland en er komen er minstens net zo veel aan. Bovendien is het ook nog eens een opstapplaats voor treinen met een internationale bestemming zoals Berlijn, Antwerpen en Parijs. Je kan hier dan ook terecht voor het huren van auto's. Onder andere Europcar biedt verschillende modellen die je vanaf Eindhoven C.S. mee de stad of het land in kan nemen, maar je kan ook terecht bij Sixt of Rentalcars. Het is aan te raden om van te voren goed op te zoeken waar je exact moet zijn. Eindhoven C.S. is een vrij groot station en de locaties zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden. Kijk daarnaast of je een GPS-Systeem mee kan nemen of kan huren bij de autoverhuurder. Eindhoven is een ingewikkelde stad en als je er niet bekend bent, dan raak je er al snel verdwaald. Uiteraard is het altijd aan te raden om de voorwaarden goed na te lezen en uit te pluizen hoe je verzekerd bent. Eindhoven is een grote stad met veel verkeer, zowel motorisch als fietsen en voetgangers. Het is daarom, net als bij iedere andere grote stad, verstandig om te overwegen of je volledig verzekerd wilt of toch een minimale/ geen eigen risico.

Bezoek EuropCar

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden