Auto Huren Curacao

Auto Huren Curacao

4 augustus 2019

autohuren curacaoCuracao is een prachtig eiland in de Nederlandse Antillen. Het eiland is omringt met helblauw water, bezaait met duizenden palmbomen, voorzien van parelwitte stranden en versiert met prachtig gekleurde huizen. Het eiland is een onderdeel van het Nederlandse Koninkrijk en de voertaal is dan ook Nederlands. Het eiland heeft een oppervlakte van zo'n 444 vierkante kilometer waarvan een groot gedeelte uit oerwoud bestaat. De bezienswaardigheden liggen verspreid en het is dan ook een absolute aanrader om een auto te huren op het moment dat je naar Curacao op vakantie gaat.

Wees voorbereid

Op vakantie gaan naar zo'n ver oord is natuurlijk al een heel avontuur op zich. Je zit een lange tijd in het vliegtuig, komt in een veel warmer gebied aan en de cultuur is heel anders ondanks dat nog altijd Nederland is. Als je zoveel indrukken te verwerken krijgt en daar bovenop ook nog eens op zoek moet gaan naar een huurauto, dan heb je het recept voor stressvolle situaties. Aangezien een vakantie natuurlijk bedoelt is om juist te ontspannen raden wij je dan ook aan om dit van te voren te regelen. Dan stap je zo vanuit het vliegtuig in de auto, zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken.

Autoverhuur Curacao

Wanneer je online op zoek gaat naar een huurauto op Curacao, zal je zien dat je best wel wat opties hebt. Het handigste is om een all-inclusive auto te huren. Dan weet je zeker dat alles bij de prijs zit inbegrepen, inclusief verzekeringen en toeslagen. Wil je helemaal voor luxe gaan dan kan je daar boven op ook nog eens een premium pakket nemen. Dit houdt in dat al het papierwerk van te voren al is ingevuld, je niet hoeft te wachten in een wachtrij en een auto mee krijgt die zo goed als nieuw is. Sunnycars is een van de verhuurders die zo'n pakket op Curacao aanbiedt.

Auto huren Curacao studenten

Curacao is niet alleen een vakantieland bij uitstek, maar ook nog eens een zeer geliefde locatie voor studenten en stagiaires. Ze doen er namelijk alle voordelen op die je met een stage of studie op het Nederlandse vasteland ook op zou doen, maar kunnen daarnaast nog eens extra genieten van de warme zon, de mooie stranden en de relaxte levensstijl die veel eilandbewoners er op na houden. Ook voor deze studenten is het natuurlijk fijn om gebruik te kunnen maken van een huurauto. Stage Autoverhuur Curacao is een van de weinige bedrijven die zich volledig richt op studenten. Zij hebben geen leeftijdsbeperking, maar je moet natuurlijk wel een geldig rijbewijs hebben. Bovendien mag je de auto overal mee naar toe brengen, ben je goed verzekerd en krijg je indien nodig vervangend vervoer. Het is dus een echte toevoeging voor de volledige stage ervaring. Curacao heeft vele verschillende locaties waar je auto's kunt huren. Sunnycars, CardelMar en Curacaorentalcars zijn in ieder geval al goed vertegenwoordigd. Doe je voordeel en boek van te voren een auto. Vergeet daarnaast niet dat je in het bezit van een creditcard moet zijn.

Bezoek Curacaorentalcars

Reacties

Handige tips over het huren van een auto op Curacao!

Reviews over Curacaorentalcars

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden