Auto huren Malaga

Auto huren Malaga

29 januari 2018

Een moderne stad met een oude tint eraan verbonden; stranden, overblijfselen van oude Moorse Heersing en elegante hotels en resorts. Dit is de stad Málaga waar de bekende en enorme heuveltoppen van de onafgemaakte toren van de Kathedraal en de verwoeste Gibralfaro en Alcazaba zich bevinden. Het bevindt zich in de havenstad van de Zuid-Spaanse Costa del Sol. Met tientallen toeristen plekken is dit een stadje waar je zeker moet zijn. Je merkt dat het een toeristenstadje is door de verschillende tours die georganiseerd worden met tour-bussen. Maar om optimaal te genieten van deze plek is het verstandig om je eigen auto te huren. Je kunt langer op de plekken blijven, je kunt op je snelheid naartoe rijden en je ziet ook de plekjes waar de tourbussen niet naartoe gaan, maar even mooi zijn.

Autohuur Malaga

Misschien heb je nooit eerder gehoord van deze plek of misschien ben je gewoon niet bekend met de autoverhuur bedrijven die zich daar bevinden en hoe ze precies werken. Daarom staat hier opgesomd wat je allemaal dient te weten en waar je op moet letten voor een vlot verloop van jouw autoverhuur avontuur: Bekijk online de autoverhuur bedrijven:

  • De beste sites kun je online al vinden en bieden de klant ook nog een stukje gemak door online te reserveren. Je hebt een ruim assortiment waaruit je van te voor uit kunt kiezen. Heb je iets gezien dat je bevalt? Kies dat dan uit en maak gebruik van hun online reservatiesysteem om teleurstelling te voorkomen wanneer je aankomt.
  • Let op de extra’s: behalve online reservaties zijn er ook andere zaken die bedrijven bieden voor het gemak van de klant. Dat kunnen bijvoorbeeld de extraatjes zijn die verbonden worden aan een auto. Hieronder kunnen vallen een babystoel of trekhaak. Lees goed wat ze inhouden zodat je bij aankomst weet waar je op moet letten.
  • Ga altijd de voorwaarden van het bedrijf na: Ook al is een standaard doelstelling van een bedrijf om de klant tevreden te stellen, kan je soms verbaasd staan van dingen die ze eisen. Let daarom altijd op de voorwaarden en regels van het bedrijf. Het maakt jouw juridische positie veel sterker.
  • Bekijk de kosten en belastingen die gelden in die staat: Soms kan een offerte gegeven worden zonder belastingen of extra bijkomende administratieve kosten. Dat kun je wel achterhalen door de voorwaarden te lezen. Soms staat er expliciet aangegeven hoe het betaalprogramma van dat bedrijf eruit ziet.

De meeste bedrijven bieden je ook een verzekering aan. Verschillende soorten verzekering zelfs. Koop dit af zodat je jezelf veilig kunt stellen. De verzekeringen bestaan meestal uit een stukje eigen risico die ook voor een beetje extra afgekocht kunnen worden. Verzekeringen zijn altijd verstandig; je kunt veel geld besparen door een kleinigheid erbij te betalen.

Autoverhuur Malaga

De verhuurbedrijven zijn ook niet vies voor om je een km-vrije auto te geven. Dat betekent dat je ongelimiteerd kilometers mag maken zonder extra kosten per kilometer. Deze aanbiedingen zijn meestal wat duurder maar als je een tripje maakt die veel bestaat uit het rijden, dan bespaar je hier wel degelijk op. Sommige bedrijven bieden je ook een hele lage huurprijs aan in vergelijking met ander verhuurbedrijven maar compenseren het verschil in het aantal gereden kilometers. Dus let hier op.

Vraag altijd naar contracten in jou eigen taal vraagt; teken nooit iets zonder dat je het zelf gelezen hebt. Málaga staat niet bekend om mensen die auto huurders voor de gek willen houden maar het is altijd goed om toch oplettend te zijn en problemen te voorkomen.

Omdat Málaga zo een toeristen stadje is zal je veel van de verhuurbedrijven zien. Neem de voorgaande punten dus in acht alvorens je een auto huurt. Je zult dan zeker goed op weg zijn. Je kunt de volgende websites bekijken voor autoverhuurbedrijven in Málaga: Marbesol Delpao car Hire Niza Cars

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden