Reviews over Autoverhuurders


  Chaotisch bedrijf - Review over EasyTerra

  Een auto gehuurd via de site van Easyterra, bleek op locatie dat de auto niet verhuurd te mogen worden aan iemand onder de 25 jaar (te groot) volgens de wet, door een systeemfout was de auto alsnog aan ons verhuurd. Er moest ipv één grote nu twee kleine auto's worden gehuurd en dit bracht extra kosten met zich mee. Hierover gebeld en er werd ons een mailadres gegeven waar we alle gegevens heen konden sturen en de situatie bekeken zou worden. Na een periode van meerdere weken geen antwoord te hebben gekregen, heb ik nogmaals gebeld en wordt er verteld dat het nu naar een ander emailadres moet, omdat er een verschil is met een aanvraag tijdens en na de verhuurperiode. Waar de eerste aanvraag gebleven was, konden ze niet zeggen. Nu bijna 4 weken later, na weer geen reactie te hebben gehad, nogmaals gebeld met easyterra, die mij weer doodleuk vertellen dat de aanvraag van mij niet goed is binnengekomen en dat ik het weer naar een ander emailadres moet sturen. Tot nu toe een waardeloze service en de andere reviews geven mij niet echt het vertrouwen dat het ooit gaat lukken om mijn geld terug te krijgen.

  Zwakke punten
  Service

  Zonder opgaaf van reden niet terug betalen van de volledige borg. - Review over Goldcar

  MENSEN OPLETTEN ALSJEBLIEFT WANT HET ZIJN BOEVEN BIJ GOLDCAR !! Wij hebben in Barcelona €386,00 betaald voor het huren van tien dagen voor van een auto. Dit hebben wij in Nederland op internet bij GC geboekt. Twee dagen later hebben wij de auto op het vliegveld van Barcelona opgehaald en moesten €335,00 borg betalen wat wij dan bij het inleveren van de auto terug zouden krijgen. Wij hebben de auto tien dagen later met een volle tank en zonder schade weer teruggebracht en kregen zonder opgaaf van reden maar €146 terug. Bij navraag zeiden ze dat ik maar contact op moest nemen met het kantoor in Madrid. Ik heb een paar keer gebeld en na een half uur in de wacht gezeten te hebben werd halverwege mijn verhaal de verbinding verbroken. Om woest van te worden. Ik heb tientallen emails geschreven maar er wordt gewoon niet op geantwoord. Ik heb ook nog met GoldCar op Schiphol gebeld en ik werd daar vrij onbeschoft behandeld. Kwam er op neer dat dit in Spanje gebeurt is en dan kunnen ze niets voor mij betekenen. Kortom, ik ben ben voor €190,00 opgelicht en ik kan dit nergens verhalen. HET ZIJN OPLICHTERS BIJ GOLDCAR, HUUR DUS DAAR GEEN AUTO.

  Sterke punten
  Die heb ik niet gevonden.

  Zwakke punten
  De auto die wij kregen was van binnen niet schoongemaakt en met veel gebruikers schade.

  Schandalig slecht! - Review over AutoEurope

  Schandalig slecht! Door een grote fout van Auto Europe was de gereserveerde auto er niet en ze boden geen alternatief. Daardoor heb ik ruim €1000 extra kosten moeten maken aan taxi's. En niks van mijn geld terug gekregen, ook niet mijn betaling voor de auto die er niet was. En ik word nu al 3 maanden aan het lijntje gehouden. Zeer slechte klantenservice en geen klantvriendelijkheid.

  Sterke punten
  Contact vermijden, daar zijn ze ijzersterk in.

  Zwakke punten
  Klantenservice is schandalig slecht.Ze reageren nauwelijks en houden je aan het lijntje.

  Unfair cost of scratches too small to notice!! - Review over Avis

  Returned Kia early by 5 days. None answered telephones or messages via FB page. Overzealous Avis Employee determined to find damage eventually said 2 small scratches would cost 369 euro to fix (and there were marks prior to our rental on the KIA). So - do they fix the car at these over inflated prices?? What’s going on AVIS. You are making money from finding “damage” and billing your customers unfairly!!

  Annulatie Corona lockdown. - Review over Centauro

  Verschillende mails verstuurd over annulatie (Corona lockdown maart) tot op heden geen feedback over terugbetaling.

  Sterke punten
  De prijs.

  Zwakke punten
  Weinig of geen communicatie,verschillende mails verstuurd geen feedback over annulatie (Corona)

  Onvriendelijk al bij het eerste contact. - Review over Bo-rent

  Ik wilde een busje huren met trekhaak. Omdat ik op de site geen duidelijkheid kan vinden of er een trekhaak onder de busjes zit besloot ik contact te zoeken met Borent, met de vraag of er de mogelijkheid is om een busje met trekhaak te huren. Nu kreeg ik de volgende reactie; beste reserveren via borent autoverhuur Met vriendelijke groet, Waar ik weer op reageerde dat dat mijn vraag niet is en wees nog eens naar de trekhaak. Waarna ik weer een waardeloze reactie kreeg; ohhhhh srry beste, er zijn enkele hiace 7m met trekhaak kunt u op de site toevoegen Met vriendelijke groet, Op de site liggen zoeken maar er staat niks op. Dus maar contact gezocht met hun concurrent en ben super geholpen.

  Sterke punten
  Niet kunnen vinden

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid,

  Engañado y estafado. - Review over Do you Spain

  Alquilo un vehículo en el avión, leo las condiciones después, una exageración dejar fianza de 1000 euros cuando suele ser 200 euros. Tengo 48 horas para anular el contrato, no tengo covertura en el avión y en lo que aterrizó lo doy de baja, no ha pasado ni dos horas, por que según ellos tiene que ser hantes de las nueve. Voy a renta car y me dicen que por culpa de ellos pierden muchos clientes, yo seré uno de ellos por supuesto. Aún estoy esperando que me devuelvan mis 91 euros. Ya que a renta car no le a suponido ningún gasto, ni tampoco para doyouspain. Al final me veo llendo a Castellón a reclamar mi dinero.

  Let op voor de valkuilen - Review over RentalCars

  Let op voor valkuilen! Heb via hun website mijn wagen geboekt... gebruikmakend van mijn Amex kaart... omdat dit kon. Kwam in Faro aan en verhuurfirma accepteerde geen Amex... dus met andere kaart betaald. Als ik thuis was zag ik dat mijn Amex toch nog gecrediteerd was... dus nam contact op met rentalcars... wat was hun antwoord: Aja ge had ons moeten bellen... nu is het te laat!!! Wie gaat nu in dit geval de kleine lettertjes lezen? Is het niet aan hun om een filter te zetten, welke kaarten wel of niet geaccepteerd worden per verhuurfirma? Zelfde met hun verzekering dat ze aanbieden... je betaalt maar de verhuurfirma’s accepteren deze niet!

  Ik betaalde twee maal verzekering - Review over AutoEurope

  Ik betaalde twee maal de bijkomende verzekering. Ik moest ter plaatse een verzekering nemen, want men zei mij dat die nog niet betaald was, terwijl AutoEurope mij deze verzekering al aangerekend had. Ik moest dus twee maal de verzekering betalen. AutoEurope weigert mij de aan hen betaalde som voor de verzekering weigert terug te betalen.

  Sterke punten
  Geen

  CHEATERS and THIEFS!!! - Review over InterRent

  CHEATERS and THIEFS!!! The worst ever. Very friendly at the desk to finalise the contract where they charge you a gasoline deposit that we never got refunded (we brought the car back fully tanked though). Never got an answer on the many emails we have sent. Now, all of the sudden they say that it was a deposit to cross the Gibraltar?! They asked where we were heading and specified we will stay in Malaga, Sevilla and back. Tell me, if I paid to cross the boarder, which I didn't cross, where is the deposit of the gasoline. I am not the only case. The same thing happend to my mom a few months the later. .. She even has never left Malaga!!! If my mom and I are a victim for sure there are more people getting scamed! I won't stop till I received the money were I have right on!

  EuropCar Johannesburg Int. Airport Oliver Tambo - Review over EuropCar

  Twee achtereenvolgende jaren hebben wij voor respectievelijk 3 en 2 maanden een auto gehuurd bij Europcar via Rentalcars. Deze bemiddeling is prima verlopen. Wij sloten bij Rentalcars een volledige dekking af. Ook prima. Onze schade in 2019 was aantoonbaar geheel buiten onze schuld. Schade is betaald en terugbetaald door Rentalcars. Bij onze tweede komst in J'burg werden wij geconfronteerd met het feit dat wij nog een schade open hadden staan uit 2019. Men wilde ons de auto niet overhandigen alvorens die schade te hebben betaald. Op dat moment, het was midden in de nacht, konden wij niet aantonen dat de schade wel was betaald. Na veel gepraat kregen wij toch toestemming om de huurauto mee te nemen. Vervolgens weigerde de medewerker mee te lopen naar de auto om die samen met ons op schade te checken. Indien we een schade zouden aantreffen konden we met onze I-phone er een foto maken en na de huurperiode het met hen regelen. Wij troffen geen schade aan. Bij het terug bezorgen van de auto na de huurperiode werd een kras aan de onderkant van de voorbumper aangetroffen. Na veel heen en weer getrek (verstuurde mails) over deze schade en het ter sprake brengen van de nog 'openstaande schade van 2019' uiteindelijk de laatste geringe schade maar betaald. Echter deze valt niet meer onder de volledige dekking van Rentalcars omdat de schade niet binnen drie maand is ingediend. Het zij zo ! Maar Rentalcars heeft toch zijn nek uitgestoken en de klacht neergelegd in J'burg. Er werd door Europcar toegezegd dat zij het door mij betaalde bedrag terug zullen storten op mijn creditkaart. Dit zou binnen 15 - 20 dagen zichtbaar moeten zijn. Inmiddels is er meer dan een maand verstreken. En u raad het al. Nog geen cent binnen. Ik heb Rentalcars laten weten dat zij geen verdere actie hoeven te ondernemen. Ik neem mijn verlies. Ook weet ik nog steeds niet of de schade van 2019 correct is afgehandeld zodat we bij een eventuele volgende boeking daar niet nog een keer op worden bevraagd. Of wij ooit bij Europcar opnieuw een auto zullen huren, dat weten u en ik wel beter. Overigens, dat moet gezegd, over de auto's niets dan goeds.

  Sterke punten
  Verhuren naar onze inzicht prima auto's

  Zwakke punten
  Slechte behandeling van de cliënt.

  GOLDCAR EN DOYOUITALY ZIJN OPLICHTERS!!! - Review over Goldcar

  Auto via DoyouItaly.com gehuurd bij Goldcar Fiumicino. Vooraf alles betaald. Echter bij het ophalen van de huurauto werd ons aangegeven dat we geen valide creditkaart zouden hebben. We hebben een creditkaart met voorletters en achternaam zoals in NL gebruikelijk is. Echter ze verwezen naar niet bestaande voorwaarden dat op de creditkaart een volledige voornaam moet zijn afgedrukt anders is de kaart volgens Goldcar niet valide. Volgens VISA is dit de grootst mogelijke onzin! We konden de betaalde huurauto wel meekrijgen bij het afnemen van een extra verzekering van € 300,- om de creditkaart te dekken. Ook DoyouItaly.com speelde dit spel helemaal mee van Goldcar dat de creditkaart niet valide zou zijn. Alom geen huurauto meegekregen en van DoyouItaly.com geen geld terug omdat de kaart niet valide zou zijn. Echte OPLICHTERS!!!!!!!!!!

  Huur NOOIT een auto hier!!!! - Review over OK Rent A Car

  Een week geleden toen mijn vriend en ik een auto bij "OK Rent a Car" hebben gehuurd in Rome, zijn wij ontzettend opgelicht. De vrouw bij de office sprak amper Engels, vertelde ons dat wij een nieuwe verzekering moesten afsluiten terwijl wij al hadden betaald voor een full coverage online, en anders kregen wij de auto niet mee. Daarnaast zaten er tal aan mankementen aan de auto die wij meekregen. Zo was bijvoorbeeld de AdBlue vloeistof niet bijgevuld, waardoor wij niet eens op plaats van bestemming zijn aangekomen de eerste dag. Dit geld moesten wij zelf voorschieten, en na inmiddels alweer 3 mails naar hun gestuurd te hebben hebben wij nog steeds niet ons geld terug gekregen. Ik heb me nog nooit zo belazerd gevoeld als bij dit bedrijf, en heb zeker mijn les geleerd na deze vakantie. NOOIT meer een auto huren bij OK Rent a Car -- Want het is alles behalve OK!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Slechte service - Oplichters - Spreken amper Engels - Geven auto's met mankementen

  Bespaar jezelf geld, tijd en heel veel gezeik, doe het niet! - Review over InterRent

  Slechtste ervaring ooit. Hadden all-in verzekering maar na een lekke band moesten we 17x bellen tot contact. Ze zeiden dat we het moesten voorschieten en dat ze het dan zouden terugbetalen. We zijn nu twee maanden verder en nog geen cent terug. Je wordt van kastje naar de muur gestuurd. Waanzinnig frustrerend.

  oplichters - Review over Goldcar

  Let op allemaal, goldencard zijn de grootste oplichters ever. Huur vaker wel een auto maar dit heb ik dus nog nooit meegemaakt.\\r\\nTot 2 x toe moest ik de auto omwisselen om doordat die slecht onderhouden, dan breng je hem hetzelfde moment terug, worden er vervolgens extra kosten in rekening gebracht, terwijl telefonische gezegd is dat het geen probleem is en dat er geen extra kosten in rekening gebracht zou worden.\\r\\nAl met al slechtste ervaring ooit.\\r\\nOplichters en dieven.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Lager dan een 0 verdienen ze

  ellende - Review over Goldcar

  Huur nooit een bij deze dieven, heb 2 x de auto moeten verwissen wegens slecht onderhoud door de huurbedrijf zelf en dan geven ze de klant de schuld, bij beide keren zijn er kosten in rekening gebracht voor schade die niet door ons zijn aangebracht. Bij het bellen van de klantenservice krijg je te horen dat het geen probleem is en dat je hem makkelijk kan omwisselen zonder extra kosten en dat je de signalen op de auto maar moet negeren. Dit zijn gewoon echt grootse oplichters, je kan beter wat meer betalen bij een ander huurbedrijf dan opgelicht worden en constant terug moeten komen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid 0 Tijdverspilling. Niet onderhouden auto's, Leugenaars Oplichters Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt

  Altijd trouwe Sixt klant geweest, vanaf nu helaas nooit meer... - Review over Sixt

  In 2018 ben ik tegen een paaltje gebotst (heel stom, ik weet het!) met een huurauto van Sixt (Schiphol). Er zat een deukje in de auto. Gelukkig werd dit goed opgepak vanuit Sixt en alles werd opgelost. In de tussentijd heb ik bij Sixt Amsterdam Centraal een auto gehuurd, ook dat beviel goed. In augutsus 2020 heb ik weer een auto gehuurd bij Sixt Nassaukade twv 151 EUR. Aankomend bij de counter werd er mij verteld dat ik de auto helaas niet mee kon krijgen. Waarom? Omdat ik blijkbaar op een 'blacklist' sta van Sixt. Hier is nooit communicatie over geweest, maar de reden is dat ik schade heb gereden in 2018. Ik vroeg aan de manager van Sixt Nassaukade waarom het dan mogelijk is dat ik in de tussentijd wel een auto heb kunnen huren? ''daar heb je dan geluk mee gehad'' was het antwoord. Ergens begrijp ik het als autoverhuur bedrijf. Je wilt niet dat er nog iets met je auto gebeurt (al was het maar een deukje). Maar het ergste is dat Sixt Amsterdam Nassaukade mij de 151 EUR die ik al had betaald NIET kon teruggeven. Dit moest ik zelf via Sixt Duitsland regelen. Na vijf e-mails te hebben verstuurd, heb ik nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Ook telefonisch krijg ik ze niet te pakken. Ik ben hier erg van geschrokken. Altijd een trouwe klant geweest en nu heeft Sixt mijn 151 EUR en sta ik op een blacklist voor wat er in 2018 is gebeurt. Ik blijf bellen, hoop dat het gaat lukken. Helaas is mijn advies om GEEN auto te huren via Sixt.

  Sterke punten
  Prijs/kwaliteit van de auto's Personeel op Amsterdam Schiphol

  Zwakke punten
  Sixt heeft 151 euro van mij en ik heb dit nog niet teruggekrege (geen reactie op e-mails, onmogeljik telefonisch contact te krijgen) Slechte communicatie (ik sta blijkbaar op een blacklist, hier is nooit wat over gecommuniceerd). Service: Geen empathie vanuit Amserdam Nassaukade

  Kapotte band - Review over Bo-rent

  Bij het ophalen van de auto werd mij verteld dat het wel om een oud exemplaar ging. Wel voor dezelfde prijs.... Na 90 kilometer rechts voor een lekke band. Gelukkig had ik voor 9 euro pechhulp afgesloten en binnen een uur was de band vervangen door de WW voor de reserveband. Bij inleveren van de auto (vestiging Maastricht) werd mij verteld dat ik 25 euro reparatiekosten voor de band moest betalen. Ik moest wel door een spijker ofzo gereden zijn, dus het was mijn schuld. Ik had ook 39,75 (!) het eigen risico afgekocht maar daar bleek reparatie van de band niet onder te vallen. Toen ik de bon niet wilde aftekenen, wilde ze me in eerste instantie de bon ook niet meegeven. Degene die mij te woord stond werd bijna onbeschoft. Dit was de 1e en tevens laatste keer dat ik bij Bo-Rent iets gehuurd heb. Klantvriendelijkheid is volledig vreemd voor ze!

  Zwakke punten
  onbeschoft gedrag

  De grootste oplichters - Review over Firefly Car Rental

  Deze boeven proberen alles om zoveel mogelijk aan te verdienen. Ze liegen alleen maar en proberen je allemaal verzekeringen te verkopen. HUUR NOOIT EEN AUTO BIJ DEZE PARTIJ!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichting!!!

  They are a fraud company, even to employees - Review over EasyTerra

  Never ever give them your money. They even fuck over employees and recruiters. The owner is a money addict that knows how to blame everything on you. I warn you.

  Verschrikkelijke service - Review over Sixt

  Sixt weigert al kleine week hun kapotte auto van ons terrein af te halen. Die is daar achtergelaten door een huurder van ons Airbnb huis. Deze huurder wilde op de dag vertrek uit ons huis, weg met de gehuurde Sixtauto, maar die deed het dus niet meer. De huurder vertelde dat hij ontzettend veel moeite had met contact krijgen. De auto staat in de weg. De bereikbaarheid van Sixt is verschrikkelijk, want voor elk telefoontje moet je bijna 20 minuten wachten. Je wordt uitermate onvriendelijk te woord gestaan. Het is precies het bedrijf waarvan je verneemt bij consumentenprogramma's.

  Sterke punten
  Heb ze met de beste wil van de wereld niet kunnen ontdekken.

  Zwakke punten
  Laten autos achter op prive terrein, onbeleefde medewerker, ontzettend echt ontzettend slecht bereikbaar.

  never again - Review over Do you Spain

  bookingnumber DYS-34368943 , made in june , payed the full amount including a all in cluded insurance. Collect the car in july in Barcelona and there I had to make the payment again , because they don't accept the payment from DoyouSpain , because needing the car , make the extra payment , then my thought was a mistake can happen. But after 6 mails, direct adress and by website not a single reaction , also tryed to call , but no answer on the website telephone numbers. So payed twice and no reaction , support or whatever from DoyouSpain. For me never again. 1 Star is for me already to much

  Sterke punten
  for me none

  Zwakke punten
  contact and support when it somewhere fails

  Wat een stront bedrijf - Review over EasyTerra

  Wat een stront bedrijf!

  Excellent service, very good pricing! - Review over Do you Spain

  I've rented many cars over the last 3 years and Doyouspain has helped me to find the most economic deals you can imagine. The majority of the car rental companies that Doyouspain deals with have served me satisfactorily. I can recommend Doyouspain as the best and most economic platform for you to find the best rental deal. Cancelling is easy and the money gets refunded in the matter of seconds. Staff is friendly and helpful on the phone for whatever query you might have. What I would ask Doyouspain to improve is to get insurance deals for all of the car rental companies they offer, some charge you quite a bit as they don't want to close the insurance deal with Doyouspain.

  Sterke punten
  Best prices and easy booking

  Zwakke punten
  Wouldn't call it a weakness, but improving the insurance deals for all companies would be great!

  Positieve ervaring - Review over Record Go Rent a Car

  Op Malaga airport auto gehuurd. Ophalen is op airport zelf. Vanwege Corona was t erg rustig. NEtjes geholpen. Kreeg geen gereserveerde stationwagen mee,maar grote Skoda Octavia. We waren maar met zijn tweeën dus prima. Auto was bijna nieuw. Kreeg snel sleutels mee. Terugbrengen ging zeer soepel en snel. Dame liep even snel om auto heen en ok. Goede uitleg over tanken bij BP op airport en meenemen bon. Na die te hebben laten zien ivm Full-full regeling konden we gaan.