Reviews over Autoverhuurders


  Opgelicht door holidaycars

  Review over Holiday Cars

  Ben gewoon opgelicht door zowel holidaycars als de verhuurder in Spanje
  Aanbetaling gedaan voor een huur auto aldaar ter plaatse bleek de auto niet aanwezig te zijn waardoor ik een duurder model moest huren zonder verrekening van de aanbetaling maar ja als je in gebrekkig Engels uitleg krijgt is het logisch dat je dingen over het hoofd ziet er daar maken ze misbruik van.
  Bij thuiskomst contact opgenomen met holidaycars die zouden het uitzoeken naar 4 weken dan een antwoord ik heb pech want getekend enz enz.
  En als je vraagt naar de aanbetaling krijg je weer geen duidelijk antwoord want dit bedrag zou onderdeel zijn van de huur maar aangezien er een nieuw contract is op gesteld heeft holidaycars hier geen recht op maar terug betalen doen ze niet. ik heb inmiddels geaccepteerd dat ik een fout heb gemaakt en er gewoon ingetrapt ben dit is een harde leerschool geweest voor mij maar nooit meer holidaycars dat heb ik ook geleerd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen oplossingen bedenken

  Never again

  Review over Greenmotion

  Green Motion car rental Edinburgh was a total scam. Unfriendly and arrogant, totally reluctant to make a small correction in a abusively wrong spelled surname. Result: 300£ loss and a very “kind” new proposal of 865£ which we refused of course. Their business model is to rent the same car twice. We had to take the 300£ loss and went to Budget Car Rental. Budget were very friendly and helpfull. Green Motion is a scandalous scam.

  Zwakke punten
  Green Motion car rental Edinburgh was a total scam. Unfriendly and arrogant, totally reluctant to make a small correction in a abusively wrong spelled surname. Result: 300£ loss and a very “kind” new proposal of 865£ which we refused of course. Their business model is to rent the same car twice. We had to take the 300£ loss and went to Budget Car Rental. Budget were very friendly and helpfull. Green Motion is a scandalous scam.

  Great offer at the right price

  Review over Holiday Cars

  Via Skyscanner refered to Holiday Cars .... For the best deal at the best price

  Sterke punten
  Strongest prices on the market!
  Yet need to get the choose car still ;-)

  Never never never again

  Review over Goldcar

  Huur geen auto bij Goldcar !!!!!
  Ze zoeken en zoeken om toch maar ‘iets’ te vinden in je boeking om je vervolgens honderden euro’s te laten bijbetalen voor duistere ‘verzekeringen ‘. In ons geval werd de creditcard waarmee we de betaling thuis deden niet aanvaard voor de borg omdat de naam van mijn echtgenoot er niet ook op vermeld werd.
  Dit kon enkel in orde gebracht worden mits 200 euro ‘verzekering ‘ bij te betalen.
  Ik ben het gewoon afgestapt en ben bij Hertz geweest. Daar geen gezever, geen geleuter : volledig transparant en 100 % correct.
  Wij hadden bij Goldcar een electrische auto gehuurd maar kregen te horen dat ze dat niet hadden . We kregen een ‘upgrade’ die er helemaal geen was en dan begon het gezever nog maar !
  Huur NOOIT bij Goldcar !!!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Het zijn bedriegers

  De best betrouwbaarste

  Review over Holiday Cars

  Duidelijke en snelle website, Overzichtelijk, je weet wat de prijs is. Wat ik fijn vind is dat je pas bij het afhalen het bijna totale bedrag kunt betalen. Dit is voor mij na vergelijking de meest prettig geprijsde auto verhuurder! Dezelfde auto was bij andere veel en veel duurder! Dus steeds kom ik uit bij HOLIDAY CARS!!! Moet jij ook doen, dus aanrader!

  Sterke punten
  De goede website en de prijs met uitstekende service

  Top

  Review over Holiday Cars

  Snel en goedkoop auto huren

  Sterke punten
  prijs

  Oplichters

  Review over Do you Spain

  In Nederland geboekt bij DoYouSpain, betaald inclusief volledige verzekering voor een Peugeot 108 of Gelijkwaardig, kom je op de luchthaven van Gerona aan dan moet je borg voor benzine en luchthaven belasting en een extra verzekering afsluiten anders kregen we de auto niet mee. Dus in Nederland
  € 340 betaald en in Spanje nog eens
  € 477 totaal € 817 voor een FIAT PANDA waar de radio het ook nog eens niet van deed. In Spanje werden we geconfronteerd met een andere verhuurder Goldcar. Goedkoop is duurkoop dus. Bij beide geen auto meer huren AUB.

  Totale oplichting!!!

  Review over Budget

  Auto gehuurd in de USA na 3 weken roadtrip met de familie ingeleverd en kreeg na 4 weken een extra cleaning charge van 450USD!!!! Omdat er wat zand en rommel in de auto lag en dus niet in originele staat ingeleverd!!!!! Wat moet ik gvd doen??? Volgende keer een stofzuiger meenemen in mijn bagage??? Klantenservice doet niks en blijft herhalen dat het een penalty is dus een straf!!! Voor jou als klant. Dank u dit was de laatste keer met budget!

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Klanten eerlijk behandelen

  Eenvoudig en servicegericht

  Review over Holiday Cars

  Duidelijke taal en goed overzicht in financiën.

  Veel gedoe en oplichters!

  Review over MyWheels

  Laat mij vanaf het begin beginnen. Het registreren duurde ongeveer een uur, omdat je ook nog geverifieerd moet worden, wat bijna het enige is wat handmatig wordt gedaan. Ik belde met de klantenservice om het verificatieproces te versnellen, maar het nummer dat online staat helpt je niet direct met dit probleem.

  Nadat alles geregeld was, stond ik voor een auto en dacht dat ik die meteen kon huren. Blijkbaar moest je voor middengrote auto's ouder dan 21 jaar zijn, terwijl je met een rijbewijs B elke auto kunt besturen zodra je meerderjarig bent. Daarna heb ik ongeveer een kilometer gelopen naar een kleinere auto. Toen ik in de auto stapte, zat deze onder de troep, maar dat hoort erbij omdat het een deelauto is. Echter, voordat ik weg kon rijden, werd mijn account echter geblokkeerd.

  Ik belde de klantenservice opnieuw, maar de medewerker kon niet zien waarom mijn account was geblokkeerd. De medewerker kon wel zien in welke stand de automaat stond, dus het leek op pure lariekoek. Daarna heb ik alles netjes afgesloten met de vrouw aan de telefoon en heb de auto uiteindelijk helemaal niet kunnen gebruiken, hoewel ik wel had betaald. Het bedrag is wel netjes teruggestort op mijn rekening. Echter, een dag later kreeg ik te horen dat ik €420 moet betalen voor een oplaadkabel, terwijl ik de auto niet eens heb kunnen gebruiken en zeker weet dat de kabel erin zat.

  Ik belde opnieuw met de klantenservice en kreeg weer te horen dat ze niets voor mij konden betekenen. Ze mailden me een contactformulier dat niet werkte. Uiteindelijk vond ik het juiste formulier op de site, maar ik kreeg automatische reacties terug (onthoud dat de verificatie wel handmatig wordt gedaan). Een klantenservicemedewerker moet mij snel benaderen, anders overweeg ik juridische stappen te ondernemen. Ga in ieder geval nooit met ze in zee, tenzij je opgelicht wilt worden en je tijd wilt verspillen.

  Onveilige Autoverhuur Ervaring

  Review over Van 't Hart Autoverhuur

  Mijn school heeft recentelijk een auto gehuurd bij Van ’t Hart Autoverhuur en ik ben absoluut niet tevreden met mijn ervaring. Eén van de grootste problemen die ik tegenkwam, was dat de deuren niet automatisch vergrendelden tijdens het rijden. Dit is een ernstige veiligheidskwestie die onmiddellijk aandacht vereist.

  Zwakke punten
  De deuren van de Volkswagen 9 persoonsbus vergrendelen niet automatisch.

  Bedrog door easy terra

  Review over EasyTerra

  Ben erg voorzichtig voor bedrog en heb me toch laten vangen. Auto gereserveerd bij Europcar via terra. Ik kwam aan loket en moest dubbel bedrag van boeking betalen. Zei neen natuurlijk niet bye ik ga wel naar andere maatschappij. Easy Terra heeft alles van mijn credit gehaald, maar ik laat het hier niet bij, gaan ze nog spijt van krijgen. Bedrog, nooit iets boeken.

  Sterke punten
  Bedriegers

  Zwakke punten
  Bedriegen van eerlijke hardwerkende mensen, mensen hun verlof verpesten, bedriegen van mensen

  Waardeloze oplichters.

  Review over RentalCars

  Een auto gehuurd via rentalcars.com voor Sicilië. Aldaar werd de verzekering van rentalcars niet geaccepteerd door de verhuur maatschappij. Rentalcars geveld en zij gaven aan dat ik de verzekering a 550 euro moest betalen en zij het mij terug zouden betalen. Thuis gekomen en contact opgenomen. Toen gaven ze aan een tegemoetkoming te willen betalen van 50 euro. Stelletje oplichters. Geen zaken mee doet. Direct huren van de grote maatschappijen. De huurprijs is rentalcars zo goedkoop omdat de verzekering er niet bij zit.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  betaalrisico

  Review over MyWheels

  zonder opgave van reden zeggen ze dat je niet kredietwaardig bent en er dus een label betalingsrisico aan je hangt en dat ze het niet terug kunnen draaien. Ongelooflijk, zonder opgave van reden.Nog nooit heb ik iets te laat betaald, ik heb geen schulden, geen leningen, geen hypotheek, spaar elke maand 10% van mijn netto, 40k op de spaarrekening maar ik vorm een betalingsrisico.

  betaalrisico

  Review over MyWheels

  zonder opgave van reden zeggen ze dat je niet kredietwaardig bent en er dus een label betalingsrisico aan je hangt en dat ze het niet terug kunnen draaien.
  Ongelooflijk, zonder opgave van reden.
  Nog nooit heb ik iets te laat betaald, ik heb geen schulden, geen leningen, geen hypotheek, spaar elke maand 10% van mijn netto, 40k op de spaarrekening maar ik vorm een betalingsrisico.

  Snel geregeld

  Review over Holiday Cars

  Mooi duidelijk overzicht van alle aanbieders en snel geregeld, waarbij het noodzakelijke aan gegevens dient te worden ingevuld

  Sterke punten
  Snelheid en overzicht

  Zwakke punten
  Geen

  Hacking/Recovery

  Review over Hertz

  Looking for a real life hacker that never disappoints? well here is it they helped me monitor my Husband's phone when I was gathering evidence during the divorce. I got virtually every information he has been hiding over the months easily on my own phone: the spy app diverted all his WhatsApp, face-book, bank transfers and multimedia text messages, sent and received through his mobile phone/laptop: I also got his phone calls and deleted messages. he could not believe his eyes when he saw the evidence because he had no idea he was hacked. this team do all types of mobile hacks, bitcoin recovery or money lost to online scammers/computer hacks, you get unrestricted and unnoticeable access to your partner/spouse/anybody’s social account, email, E.T.C Getting the job done is as simple as sending an email to jamesmckaywizard at gmail dot com or WhatsApp: +31647340446 and thank me later their services are cool and easily accessible.

  Slecht

  Review over MyWheels

  Auto gehuurd later bij het ophalen is een account geblokkeerd dus ik nieuwe account met mijn rijbewijs. Kapotte auto die niet helemaal opgelden was . Uren langs de snelweg gestaan totdat hulpdienst kw. Compensatie bedrag beloofd . Dan stond er nog �150 open van openstaande bedragen die ze maar niet terug willen storten. Nu willen ze weer geld van mijn account pakken. Ik heb geschreven dat ik aangifte ga doen. Ze schrijven dat er geen betalingen kunnen worden gedaan van account die niet gekoppeld is.\\\\\\\\r\\\\\\\\nDus ik schrijf dan stort het geld terug.natuurlijk geen antwoord op de vraag of terugstorten van het bedrag. Dus hopelijk gaan meer mensen aangifte doen.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Slles

  Slecht

  Review over MyWheels

  Auto gehuurd later bij het ophalen is een account geblokkeerd dus ik nieuwe account met mijn rijbewijs. Kapotte auto die niet helemaal opgelden was . Uren langs de snelweg gestaan totdat hulpdienst kw. Compensatie bedrag beloofd . Dan stond er nog €150 open van openstaande bedragen die ze maar niet terug willen storten. Nu willen ze weer geld van mijn account pakken. Ik heb geschreven dat ik aangifte ga doen. Ze schrijven dat er geen betalingen kunnen worden gedaan van account die niet gekoppeld is.
  Dus ik schrijf dan stort het geld terug.natuurlijk geen antwoord op de vraag of terugstorten van het bedrag. Dus hopelijk gaan meer mensen aangifte doen.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Slles

  slechte service

  Review over Holiday Cars

  Beter om direct via een erkende verhuurder ter plaatse te huren dan via een holidaycars of andere tussen huurder. Veel betere (klanten)service en soms nog goedkoper ook. Denk je een E100,- te besparen, ben je meer tijd en gezondheid kwijt dan je lief is.

  Sterke punten
  Mensen geld afhandig maken.

  Zwakke punten
  - (klanten)service
  - duidelijkheid

  Pas op !

  Review over EasyTerra

  Helaas ook een slechte ervaring met easyterra.
  Voor wat betreft de auto en de prijs die we moesten betalen prima echter het door hun aangeboden no risk verzekeringspakket stelt niets voor.
  We hadden juist nog gevraagd voor de huurperiode of we geen enkel risico zouden lopen en dat werd bevestigd, zelfs nog een bericht gehad dat we absoluut bij de verhuurder niets extra moesten afsluiten.
  Bij het inleveren van de auto werd er een minimale schade geconstateerd en er werd ook onmiddellijk geld ingehouden van de borg.
  Alle gevraagde papieren en formulieren ingestuurd naar easyterra maar geen reactie….erg jammer hoor maar we blijven hopen

  Sterke punten
  Prijs

  Zwakke punten
  Reageren van de “klantenservice “

  Boeking

  Review over Holiday Cars

  Boeking ging prima.
  Gehuurd voor in oktober dus dan zullen we een oordeel geven

  Sterke punten
  Overzichtelijke website

  Zwakke punten
  Kan (nog) niks vonden

  Erg duur

  Review over Goldcar

  Via een website een auto gehuurd met extra verzekeringen .komen we aan op de luchthaven komen er nog zoveel extra kosten bij. Blijkt dat de verzekering die ik extra online heb geboekt niet dekkend is voor hun auto! Ergo ik moet ter plekke weer een verzekering afsluiten om volledig gedekt te zijn. Een extra bestuurder erbij hetgeen ik niet online kon bijboeken kost me 56 euro extra . Daarboven op komt een belasting van de luchthaven .bovenop mijn online betaalde bedrag met verzekering van 126 euro moest ik nog eens 135 euro extra betalen. Een erg dure auto voor 5 dagen vakantie.\\r\\nGebeld met Goldcar en deze uitleg gekregen maar geen compensatie.\\r\\nIk voel me belazerd!,

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting

  Prettige manier van booking

  Review over Holiday Cars

  Makkelijk te zoeken naar een te huren auto en de site werkt zeer eenvouding

  Sterke punten
  Aanbod

  Zwakke punten
  ?

  Big car rent but get a small c

  Review over EasyTerra

  Rented a ford mondeo and i got a opel crossland. I wanted a big car for my suitcases and now could not even fit in 1 2 suitcases. Had to put the back seats down. And when I said its not the same type of car they just siad it is the same type.\\r\\n\\r\\nWhen I got back i send a emal and got a response after 2 days they will ask if its correct. Now 15 days further still no response from them. How much work can it be to ask something like that

  Sterke punten
  Fast before you pay

  Zwakke punten
  Not responding after you paid