Reviews over Autoverhuurders


  Pure diefstal

  Review over Do you Spain

  Ik ben vandaag de dag een auto aan het huren maar kan hem nergens meer ophalen en het huurbedrag is volledig betaald.. kunnen we hier juridisch iets aan doen? Moest ik iemand van dit bedrijf in m'n handen krijgen bega ik een ongeluk

  Sterke punten
  Sterk in diefstal

  Zwakke punten
  Geen zwakte is zwak genoeg voor deze oplichters

  Oplichterij ten top

  Review over Do you Spain

  Van te voren al een te hoge prijs betaald voor de auto, maar dat was vanwege het vroeg boeken van een auto. 700€ betaald voor een auto die weken later nog maar 200€ was voor dezelfde periode, maar dat was nog deels onze eigen schuld.

  2 uur vertraging gehad waardoor we buiten de ophaaltijd kwamen. Resultaat: auto was al weg, want de ophaalperiode was zogenaamd verstreken. Geen oplossing geboden, 30 minuten in de wachtrij, uiteindelijk iemand gesproken die ons niet wilde helpen. Kon zogenaamd niks voor ons betekenen en was onze eigen schuld in zijn ogen..

  We hebben nog via de Mastercard geprobeerd het geld terug te krijgen, maar dat is een gebed zonder einde. Ik raad iedereen aan om gewoon via Rentalcars of via de bedrijven zelf te boeken, maar nooit meer via DO YOU SPAIN. Wat een oplichterij is dit!!

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen, niet mee denken, oplichterij

  Oplichters

  Review over Adrem autoverhuur

  Halve dag na inleveren kreeg ik ineens bericht dat ik een kras gemaakt zou hebben….. resultaat: eigen risico 350€ in rekening gebracht. Waarvan ze alvast een deel van mijn borg van 300€ hadden ingehouden. Terwijl de bus die ik meekreeg vol met krassen en deuken zat. Dit is blijkbaar het verdienmodel van dit bedrijf. Jammer had ik maar eerder de reviews gelezen (zie ook trustpilot), dan was ik never nooit met deze lui in zee gegaan! Stom.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Oplichters. Niet doen! 0 sterr

  Review over Do you Spain

  Je kiest voor verzekering, bij
  Aankomst blijkt het geen verzekering te zijn en betaal je nogmaals een bedrag voor verzekering ! Meestal is het bedrag even hoog als je al betaald hebt.
  Wij hebben de auto van okcars Ibiza.
  Kregen een lekke band. Geen reserve band aanwezig , een nieuwe auto met 6000 km op de teller😳 . Ze zouden iemand sturen , vervolgens komt er een sleepbedrijf takelen de auto op , en daar zit je dan zonder auto.
  Volgende dag zouden ze auto weer brengen , niks gehoord, wij contact leggen,.. krijgen we te horen dat we zelf de auto moeten komen halen 40 km verder op.
  Kosten eerst zelf betalen en zouden we later kunnen terug krijgen .. jaja ., 😤😡🤬

  Sterke punten
  Een dikke 0

  Zwakke punten
  Allllles !!!

  Geen bevestiging gehad

  Review over RentalCars

  Nu, 28 september 2022, inmiddels 5 keer een email gestuurd naar reserveringen van rentalcars.
  Wij hebben een auto gereserveerd voor 29 september 2022 in Allicante Spanje maar geen bevestiging gekregen.
  Helaas NUL reacties gekregen van Rentalcars.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet reageren naar de klanten

  Slechte service

  Review over InterRent

  Slechte service, onaardige mw achter de balie, totaal onwillend om te helpen terwijl dat wel nodig was want het apparaat van key n go werkte niet. Totaal geen goede communicatie, totaal geen interesse in haar werk.

  Sterke punten
  Inleveren ging gemakkelijk

  Zwakke punten
  Bijna alles!!

  Total rib off company

  Review over OK Rent A Car

  Unfair company. The car was supposed to have no scrathes. I was asked to collect it in a dark garage. I found several scrathes of which I made pictures. At the return of the car it became clear that I missed two. They charged me 660 euro for something I didn't do. Pure robbery.

  Zwakke punten
  Unfair company and not to be used ever again.

  Oplichters!

  Review over Do you Spain

  Vanwege een wijziging in onze vlucht (niet om gevraagd, toch gekregen) was de auto die ik gehuurd had niet meer beschikbaar. Je reservering vervalt namelijk als je de auto niet binnen zes uur van het afgesproken tijdstip ophaalt. Echter DoYouSpain is niet te bereiken! Niet te mailen, niet te bellen; 3x 30 min in de wacht gestaan, niemand gesproken. Gevolg: geld weg, geen auto! OPLICHTERS!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  BEREIKBAARHEID, AFSPRAKEN NAKOMEN, EERLIJKHEID, GELD TERUG GEVEN ENZ.

  Incompetence of the Oscar Crew

  Review over Oscar

  About the Oscar team - completely incompetence and ignorant.
  After I request for the booking change so I can pick up the car nearby, they created the new reservation for me 8 minutes before they close that picking up point .
  Ofcourse noone has informed me about that fact, after i came there for nothing, I tried to call them few times , sended few messages, requests for callback , it's like 4 days and still noone has contacted me, my money for 2x reservation and caution they took , also did not been refunded .

  Zwakke punten
  People

  onrechtvaardig

  Review over RentalCars

  Via Rentalcars een auto gehuurd, afhalen bij Avis in Bari, Italie. Bij aankomst gaf de Avis creditcard een foutmelding. We moesten 'maar even opnieuw boeken bij Avis zelf'; het betaalde bedrag van Rental cars moesten we dan terugvragen. Na een teleurstelling de auto opnieuw gehuurd. Nadien geprobeerd het geld van rental cars terug te krijgen. Maar, Rental cars weigert terug te betalen. We zijn nu helaas een rechtzaak gestart om deze absolute wanprestatie alsnog te corrigeren.
  Advies: NOOIT bij een tussenpersoon als Rental cars boeken. Als er ook maar iets niet lukt, weigeren ze verantwoording te nemen en houden ze je geld. Nu dus 850 aan rental cars en nogmaals 925 betaald voor 1 week autohuur! Ellende, onrechtvaardig en heel erg slechte service!!!

  Sterke punten
  ze hebben een mooie website

  Zwakke punten
  - geen service
  - oneerlijke communicatie
  - onbetrouwbaar

  Oplichters

  Review over Goldcar

  Goldcar Lissabon heeft mij in maart 2022 belast voor een schade die ik niet had veroorzaakt en die zelfs al op hun schade-overzicht stond. Ik heb het geld moeten terugvorderen via de creditcardmaatschappij, want Goldcar deed helemaal niets. Ze zeiden dat ik maar een all-in verzekering had moeten afsluiten. In september schrijven zij voor dezelfde huurperiode administratiekosten af omdat ik te weinig tol zou hebben betaald. Na een klacht te hebben ingediend, sturen ze mij glashard een nieuw tol-overzicht en beweren dat mijn creditcard was geweigerd. Hou je creditcard in de gaten als je hier ooit gehuurd hebt, want ze kunnen een half jaar later zomaar weer iets afschrijven. Ik huur hier nooit meer. Zelfs 1 ster is teveel!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Totaal onbetrouwbaar.

  Opgelicht

  Review over Carrentals.nl - vergelijk autoverhuurders wereldwijd

  Wat een slechte ervaring hebben mijn familie en ik gehad met de 'service' van carrentals. Samengevat:
  - Een auto geboekt en betaald voor mijn gezin +/- 2 maanden voorafgaand aan onze vakantie
  - Er was geen auto beschikbaar bij aankomst
  - Er werd geen alternatief aangeboden
  - Het duurde 38! dagen voor iemand van de klantenservice om te reageren
  - Nu meer dan 2 maanden nadat we geen auto hebben ontvangen, hebben we nog steeds geen restitutie ontvangen. Laat staan dat we een vergoeding hebben gekregen voor alle extra kosten die we moesten maken en moeite die we hebben gedaan om contact op te nemen en allerlei documenten aan te leveren.

  Kortom, we zijn echt opgelicht zonder dat iemand verantwoordelijkheid neemt of blijk geeft dat klantenservice iets waardevols is voor dit bedrijf. Ik raad niemand aan om bij carrentals te reserveren aangezien de afloop rampzalig kan zijn.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Direct betalen bij boeken, niet na levering
  Niet bereikbaar
  Niet oplossingsgericht
  Geen klantenservice
  Wel betalen, niet leveren, geen schadevergoeding

  Huurwagen Sicilië

  Review over Locauto

  Zeer vriendelijke en correcte huur van de wagen.

  Sterke punten
  Perfecte levering van de wagen

  Niet doen!!!!

  Review over RentalCars

  Na onze boeking voor een auto te hebben betaald kregen we een mail, hierin stond dat je een creditcard bij de hand moest hebben of een debitkaart wij hadden een debitkaart echter was dit niet de juiste. We hebben 3 uur in de winkel gestaan om een oplossing te vinden. Helaas geen oplossing gevonden en werd er verteld dat we ons geld wat wij hadden betaald kwijt zouden zijn, en geen auto zouden krijgen. Echte oplichterij dus!!!!! Huur hier nooit een auto!!!!! Wij gaan hier werk van maken om ervoor te zorgen dat er niet nog meer slachtoffers zullen vallen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles hierboven beschreven

  Hier niet huren!!

  Review over Goldcar

  Helaas niet van tevoren de reviews gelezen over dit bedrijf, maar het klopt! Huur hier GEEN auto! Wij kregen een Opel Corsa die amper schoon gemaakt was, zeker van binnen niet. Daarnaast bleek dat de versnellingsbak echt helemaal gaar was. Nou kan ik persoonlijk redelijk overweg met een auto, maar ik weet zeker dat er huurders zullen zijn die deze auto terug brengen. Vervolgens brengen we de auto 2 dagen eerder terug vanwege een sterfgeval in Nederland. Tankinhoud met exact hetzelfde inhoud ingeleverd als gekregen (niet vol bij aanvang huur), echter GoldCar verrekend even achteraf €61,- omdat de tank niet vol was.
  Echt een waardeloze service en er was niemand om de auto in ontvangst te nemen: “ gooi de sleutels maar in het bakje, of sluit je aan bij al die mensen die in de rij staan om een auto te huren”. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd als ze weten dat je een vlucht moet halen en je natuurlijk niet nog eens een uur in de rij ga dan.
  Nogmaals, sla dit bedrijf over als je een auto gaat huren!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Service en duidelijkheid!

  Prima service

  Review over EasyTerra

  Prima en snelle afwikkeling. Ook korting gekregen toen we belde (prijzen waren nl. gedaald). Compliment!
  Vermeld wel je (doop)naam zoals in paspoort (niet je roepnaam; gaf wat ruis op vliegveld).

  AVG-wet moest overtreden worde

  Review over Auto Hopper

  Titel: AVG-wet moest overtreden worden om een auto mee te kunnen krijgen!!

  De aanvraag voor het huren van de auto ging soepel totdat de lokale verhuurder Filiaal in Arnhem contact legde. Er werden extra kosten gerekend voor het controleren of er wel de juiste brandstof in de tank werd gedaan tenzij je bij de verhuurde tankte (zit in tankstation). Dit bevreemde mij!

  Heb contact opgenomen met het hoofdkantoor van Autohopper met de vraag of dat was toegestaan, want in de aanvraag waren deze kosten nergens vermeld. Na meerdere berichten (begrepen vraag eerst niet) en pas op de ochtend van verhuur kregen wij antwoord dat dit onrechtmatig was en niet volgens beleid. Vlak daarna ging onze huurperiode in en dachten dat dit wellicht achteraf nog rechtgezet kon worden. Daardoor zijn we naar de locatie gegaan om de auto op te halen.

  ----

  Website doorgenomen en had alle papieren en passen meegenomen om gecontroleerd te worden om daarna de auto mee te kunnen nemen. Bij de lokale verhuurder aangekomen was het controleren van documenten en passen niet voldoende, want er moest een kopie worden aangemaakt van allerlei gegevens. De paspoort, bankpas en rijbewijs gingen samen in 1 beweging richting de scan/kopieermachine. Gelukkig was ik op tijd om een kopie/scan te voorkomen. Volgens de AVG-wet is het niet toegestaan, want persoonsgegevens moeten beschermd worden en mag niet zomaar volledige 1:1 gekopieerd worden. Als ze dit wel mochten was minimaal een zwartmarkering sjabloon nodig.

  Vervolgens kwam het gesprek/discussie. De lokale verhuurder en locatie-eigenaar (is opgebeld) stelde als voorwaarde om een kopie te maken van deze gegevens om een auto mee te krijgen. Benoeming van de AVG-wetgeving maakte niks uit en kon hun ook niks schelen. Ze werden zelfs grof en respectloos. Hun auto hun regels!

  Heb contact opgenomen met het hoofdkantoor en meerdere personen gesproken en gaven toe dat het inderdaad niet was toegestaan. Ze probeerde de lokale verhuurder te bereiken en daarna zouden ze ons terugbellen. Na 1,5 uur wachten en nog niks gehoord te hebben, hebben we zelf weer het hoofdkantoor gebeld want we zaten te wachten om de auto mee te kunnen nemen. Bleek dat ze hun telefoon vast en mobiel hadden uitgezet.

  De enige oplossing van het hoofdkantoor was om met OV naar een andere locatie te reizen om daar een auto te kunnen huren. Met een mondeling belofte dat het kon, OV-staking, omleidingen verkeer en spoor werkzaamheden geen ideaal alternatief. Bovendien na de grove behandeling van de lokale eigenaar en een hoofdkantoor waar het voelt als 'klant mag het zelf uitzoeken' houding was het een zeer onprettige ervaring.

  We kregen geen auto mee. Onze plannen voor heel het weekend zijn in het watergevallen! Alleen doordat we de AVG-wet niet wouden overtreden om een auto te kunnen huren. Aanvullend kon de veiligheid van onze gegevens en voorkoming van misbruik en fraude ons niet worden beloofd. Het hoofdkantoor heeft telefonisch toegegeven dat deze situatie onrechtmatig is en er werd beloofd dat ze hierop zouden terugkomen. Nu 3 weken verder heb ik niks meer gehoord, geen excuses of sorry, helemaal niks! Ze vroegen ons gegevens op te sturen i.v.m. de extra (onrechtmatige) kosten en zelfs op die mail (direct dezelfde dag gestuurd) is geen reactie meer gekomen.... Triest!

  Zwakke punten
  - Geen auto kunnen huren, werd op locatie geweigerd (tenzij ...)
  - Overtreden AVG-wet door locatie Arnhem
  - Extra onrechtmatige kosten werden bij locatie Arnhem gerekend

  Waarborg niet terug gestort

  Review over RentalCars

  Bij rentalcars daar huur ik nooit of nooit nog een auto,maffia maffia!!!!!

  Sterke punten
  Heeft geen sterke kanten, veel te duur en de waarborg niet terug gekregen

  Zwakke punten
  Auto gehuurd luchthaven Malaga zal ik nooit meer doen maffia maffia!!!!

  Auto niet gekregen

  Review over Holiday Cars

  Auto gehuurd voor 12 dagen bij holiday Cars vanaf 9 u bij aankomst in Alicante om 18 u kreeg ik de auto niet van recordgo ( waar holiday Cars mee samenwerkt) omdat ik zogezegd te laat was .nu beroept holiday Cars zich op het reglement van recordgo dat de reservering maar 6u geldig is = mijn € kwijt
  Echte dieven zijn het.
  Men Zegge het voort

  Zwakke punten
  Deze firma is niet eerlijk met terugbetaling

  Huur hier NOOIT een auto

  Review over Goldcar

  Alleen omdat de roepnaam bij de naam stond in plaats van de namen in het rijbewijs. Helaas voor ons zit daar een verschil in kregen we de huurauto niet mee. Ook geen geld terug. Medewerkers zijn erg onvriendelijk en niet behulpzaam.

  Sterke punten
  Maffia

  Zwakke punten
  Onvriendelijk en onbehulpzaam

  Oplichting door do you spain

  Review over Do you Spain

  De zoveelste, ook auto geboekt en door drukte ter plaatse aan de balie ( moesten 45 min wachten ) waren wij 5 minuten te laat. Auto boeking vervallen en geld kwijt, € 1000,00 lichter. Nog ter plaatse gebeld en laten overleggen met autoverhuurder maar men kon ( zogenaamd) niets meer doen. Wij stonden daar met 4 kinderen en hebben ter plekke dus opnieuw moeten huren. Mijnheer van Doyouspain was nog beledigd ook dat ik tegen hem tekeer ging. Echt absolute schande en zuivere oplichting! Nooit maar dan ook nooit daar boeken, gewoon ter plekke huren gaat prima en is nog goedkoper ook. Let op de positieve reviews, deze zijn altijd "op uitnodiging" dus zelf gearrangeerd. Zie onderstaand antwoord van doyouspain, ik heb gereageerd, als het geen robot is. Update: inmiddels vele mailwisselingen, en heb zelfs aangetoond met de boardingpassen dat wij op tijd waren,,,nu weten ze het niet meer en hebben zogenaamd overlegd met Gold car. Je raad het al, die zeggen dat wij te laat waren en noemen nog een verkeerd tijdstip ook. Zit te denken om collectief deze mensen aan te pakken, wie doet er mee?

  Sterke punten
  Oplichten van mensen

  Zwakke punten
  zie bovenstaande tekst

  Horrible

  Review over Centauro

  Horrible : no one showed up for hours until deep night, and we even had to pay 40€ extra for « after hours service ». Just because the flight arrived a few minutes late in Athens : what a shame !

  Auto niet gekregen

  Review over RentalCars

  Alles op voorhand geregeld en betaald, maar wanneer we op bestemming aankwamen kregen we de auto niet mee. Als je dan rentalcars opbelt, krijg je na 20 minuten pas iemand aan de telefoon die zegt dat je ook je geld niet terugkrijgt. 200 EURO ARMER EN GEEN AUTO! Heel onze reis is door rentalcars verpest, aangezien onze trip gepland was om met een auto te doen.

  Sterke punten
  geen sterke punten

  Zwakke punten
  slechte communicatie\\r\\nonvriendelijk (er werd geroepen tegen ons)\\r\\nonbehulpzaam\\r\\nniet klantvriendelijk\\r\\n

  Uitstekend geholpen

  Review over Carrentals.nl - vergelijk autoverhuurders wereldwijd

  Was wat achterdochtig want ik kende de site niet, kwam er via EasyTerra.nl terecht. Alles prima geregeld en lekker goedkoop

  Sterke punten
  goedkoop

  Zwakke punten
  niks

  Vieze oplichters

  Review over Goldcar

  Ik huur regelmatig auto's in het buitenland bij verschillende verhuurbedrijven. Nooit problemen en altijd goede en nette sevice. In Mallorca huurde ik een auto bij Goldcar ik had deze van tevoren online gereserveerd voor een goede prijs (niet wetende dat ik in hun val werd gelokt). Bij de desk op de luchthaven werd mij verteld dat de voucher ongeldig was omdat de roepnaam die ik had ongevuld niet overeenkwam met de doopnamen op mijn paspoort. De voucher moest aangepast worden met de juiste namen. De kosten daarvoor waren 70 euro. Bij het opmaken vab de nieuwe voucher werd er ook nog eens ongevraagd een upgrade van auto gedaan (omdat de auto die ik had gereserveerd niet meer beschikbaar zou zijn) en er werd een extra verzekering aan toegevoegd. Ik tekende online maar voordat ik op 'handtekening accepteren' vroeg ik om uitleg over de upgrade en verzekering. De medewerkster zei dat dit nodig was omdat dit samenging met het online boeken van de huurauto. Ik weigerde vervolgens op 'handtekening accepteren' te drukken omdat het van alle kanten niet klopte. Ik zei tegen de medewerkster dat ik dot nog nooit mee had gemaakt, dat ik afzag van de huur en dat ik bij een ander verhuurbedrijf een auto ging huren. Voordat ik het doorhad boog de medewerkster over de balie en drukte op 'handtekening accepteren'.. Stennis lopen maken aan de desk en gevraagd of ik de manager kon spreken. Ik werd totaal genegeerd en uiteindelijk een paar honderd euro lichter gemaakt. Drukke balies met lange rijen potentiele 'slachtoffers' hielp hen daarbij. Dit is met recht een criminele organisatie die door de autoriteiten eens goed onder de loep genomen moet worden.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Het huurproces van a tot z.