• Auto gehuurd - Review over Bo-rent

  Op 12 juli busje gehuurd bij bo rent meerenakkerweg eindhoven Vrtg was volgens de bali medewerker afgetankt .was niet zo want toen ik hem afgetankt had stond de benzinemeter veel verder .ook moest ik 525 euro borg betalen had maar 80 km gereden netjes zelfde dag afgemeld . Maar moest wel ruim 125 euro betalen. Bij navraag waren dat div kosten die erbij kwamen wat voor kosten kon men niet zeggen. Lekker duidelijk bij Bo.Rent. en onvriendelijk ga voor iets meer naar een anderen verhuurder. Die wat duidelijker en vriendelijker zijn.

  Sterke punten
  Onvriendelijk

  Zwakke punten
  Niet duidelijk en stug

  Door Henk op 16 juli 2020 Reageer
 • je krijgt alleen de netto kosten, bij aankomst komen veel kosten erbij zoals belasting, verzekering (aangegeven bij happycar dat we deze niet willen) vervuiling....... al met al voor een week boeking in Spanje kwam er een 275 euro extra kosten en het advies dat je een auto beter via de verhuurder zelf kan boeken want unhappycar verdient ook een bedrag voor deze boeking

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  extra kosten informatie, niets inbegrepen, ongewenst verzekeringen.

  Door Michel op 15 juli 2020 Reageer
 • vieze spelletjes - Review over Goldcar

  13 juli een auto gehuurd bij Goldcar, eerst het zelfde probleem met verzekering en brandstof. Uiteindelijk maar akkoord gegaan omdat ik een afspraak had. Het was maar 1 dag voor een bliksem bezoek. Kom ik na lang wachten bij de auto, een leuke Fiat 500 maar ik kijk altijd even of er geen schades zijn, nou die had er diverse, dus maar meteen fotos van gemaakt en even gaan melden. Op het kantoor werd mij verzekerd dat ze bekend zijn en dat ik toch all risk verzekerd was ik me niet druk hoefde te maken. Vandaag terug in Nederland krijg ik een mailtje met daarin de schades van voor en na de huur en ja hoor de zogenamde bekende schades waren er ineens tijdens mijn huurperiode. Even gebelt naar Goldcar Spanje en daar is het enige wat ze zeggen, u bent all risk verzekerd dus maak je niet druk. Dus waarschijnlijk gewoon oplichting van de verzekering. Voor mij nooit meer Goldcar.

  Zwakke punten
  Gewoon oplichters.

  Door Erwin op 14 juli 2020 Reageer
 • Autoeurope en verhuurder Centauro d berekenen extra kosten. Een auto gehuurd voor Faro, vakantie Portugal via de website van autoeurope, alles naar tevredenheid geboekt. Gekozen voor een auto bij Centauro met all in pakket. Ter plaatste aangekomen bij de autoverhuurder was de gereserveerde auto niet aanwezig en ten tweede waren wij verplicht om een verzekering van 20,-per dag af te sluiten x 14 DAGEN RUIM 260,- EXTRA want volgens Centauro was de verzekering die we eerder afgesloten hadden bij auto europe niet alles zou dekken bij hun autoverhuur.. Ja dat hadden ze al eerder meegemaakt dat autoeurope hun klanten niet goed had ingelicht. Vervolgens maken ze je bang want zonder verzekering heeft u straks schade en dan gaat u dit duizenden euro's kosten. Alle verhalen van malefide praktijken gaan dan daar terplaatste door je hoofd . Ook sta je daar in de avond en probeer je nog te bellen met autoeurope.nl maar helaas zijn deze dan niet in de avond bereikbaar. Het bedrag aan autoeurope is al betaald en je staat in een afgelegen kantoortje met je gezin... Dus wat moet je doen! . Betalen anders is er geen auto en kan je vakantie niet beginnen. Tijdens de vakantie hebben we zeker 6 keer contact met auto europe gehad, telefonisch en via de mail en zoals verwacht bleven deze naar centauro wijzen en ze zeggen gewoon dat wij gewoon deze verzekering niet nodig hadden gehad omdat je deze al afgesloten had bij hun.. EN DAT ZE GEWOON 1200,- VAN JE CREDITCARD IN DEPOSIT hadden moeten zetten... Jaja ja dat weten wij ook wel maar we hebben geen andere optie gekregen en wij konden niet anders. Ook moesten we 90,- Tol voorschieten die we ook nog niet terug hebben. Verschrikkelijk begin vd vakantie en al ben je klant van auto europe... Ze laten je gewoon betalen en dekken hun partner. Na afloop hebben we de auto terug gebracht en werden we heel snel geholpen door in eens een zogenaamde (nerveuse) keurige heer... Achteraf zie ik op internet dat dit vaker gebeurt. Wij laten het er niet bijzitten. We vinden dit zo onbeschoft.. hoe ze alsnog je geld afnemen en eerst lokken met zogenaamde iets voordeligere aanbiedingen.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Geen klantvriendelijk systeem, onbetrouwbaar en

  Door I. katwijk op 13 juli 2020 Reageer
 • Autoeurope dekt zijn verhuurder Centauro die extra kosten ter plaatse berekenen door een dure verzekering te verplichten!. Een auto gehuurd voor Faro, vakantie Portugal via de website van autoeurope, alles naar tevredenheid geboekt. Gekozen voor een auto bij Centauro met all in pakket. Ter plaatste aangekomen bij de autoverhuurder was de gereserveerde auto niet aanwezig en ten tweede waren wij verplicht om een verzekering van 20,-per dag af te sluiten x 14 DAGEN RUIM 260,- EXTRA want volgens Centauro was de verzekering die we eerder afgesloten hadden bij auto europe niet alles zou dekken bij hun autoverhuur.. Ja dat hadden ze al eerder meegemaakt dat autoeurope hun klanten niet goed had ingelicht. Vervolgens maken ze je bang want zonder verzekering heeft u straks schade en dan gaat u dit duizenden euro's kosten. Alle verhalen van malefide praktijken gaan dan daar terplaatste door je hoofd . Ook sta je daar in de avond en probeer je nog te bellen met autoeurope.nl maar helaas zijn deze dan niet in de avond bereikbaar. Het bedrag aan autoeurope is al betaald en je staat in een afgelegen kantoortje met je gezin... Dus wat moet je doen! . Betalen anders is er geen auto en kan je vakantie niet beginnen. Tijdens de vakantie hebben we zeker 6 keer contact met auto europe gehad, telefonisch en via de mail en zoals verwacht bleven deze naar centauro wijzen en ze zeggen gewoon dat wij gewoon deze verzekering niet nodig hadden gehad omdat je deze al afgesloten had bij hun.. EN DAT ZE GEWOON 1200,- VAN JE CREDITCARD IN DEPOSIT hadden moeten zetten... Jaja ja dat weten wij ook wel maar we hebben geen andere optie gekregen en wij konden niet anders. Ook moesten we 90,- Tol voorschieten die we ook nog niet terug hebben. Verschrikkelijk begin vd vakantie en al ben je klant van auto europe... Ze laten je gewoon betalen en dekken hun partner. Na afloop hebben we de auto terug gebracht en werden we heel snel geholpen door in eens een zogenaamde (nerveuse) keurige heer... Achteraf zie ik op internet dat dit vaker gebeurt. Wij laten het er niet bijzitten. We vinden dit zo onbeschoft.. hoe ze alsnog je geld afnemen en eerst lokken met zogenaamde iets voordeligere aanbiedingen.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Geen klantvriendelijk systeem, onbetrouwbaar en

  Door I. katwijk op 13 juli 2020 Reageer
 • Autoeurope dekt zijn verhuurder Centauro die extra kosten ter plaatse berekenen door een dure verzekering te verplichten! Een auto gehuurd voor Faro, vakantie Portugal via de website van autoeurope, alles naar tevredenheid geboekt. Gekozen voor een auto bij Centauro met all in pakket. Ter plaatste aangekomen bij de autoverhuurder was de gereserveerde auto niet aanwezig en ten tweede waren wij verplicht om een verzekering van 20,-per dag af te sluiten x 14 dagen want volgens Centauro was de verzekering die we eerder afgesloten hadden bij auto europe niet alles zou dekken bij hun autoverhuur.. Ja dat hadden ze al eerder meegemaakt dat autoeurope hun klanten niet goed had ingelicht. Vervolgens maken ze je bang want zonder verzekering heeft u straks schade en dan gaat u dit duizenden euro's kosten. Alle verhalen van malefide praktijken gaan dan daar terplaatste door je hoofd . Ook sta je daar in de avond en probeer je nog te bellen met autoeurope.nl maar helaas zijn deze dan niet in de avond bereikbaar. Het bedrag aan autoeurope is al betaald en je staat in een afgelegen kantoortje met je gezin... Dus wat moet je doen! . Betalen anders is er geen auto en kan je vakantie niet beginnen. Tijdens de vakantie hebben we zeker 6 keer contact met auto europe gehad, telefonisch en via de mail en zoals verwacht bleven deze naar centauro wijzen en ze zeggen gewoon dat wij gewoon deze verzekering niet nodig hadden gehad omdat je deze al afgesloten had bij hun.. Jaja ja dat weten wij ook wel maar wij konden niet anders. Verschrikkelijk begin vd vakantie en al ben je klant van auto europe... Ze laten je gewoon betalen. Na afloop hebben we de auto terug gebracht en werden we heel snel geholpen door in eens een zogenaamde (nerveuse) keurige heer... Achteraf zie ik op internet dat dit vaker gebeurt. Wij laten het er niet bijzitten. We vinden dit zeer klantonvriendelijk hoe ze je alsnog geld afnemen en eerst lokken met een zogenaamde iets voordeliger aanbieding en vooral je vakantie plezier beïnvloeden. Ook hebben we de Tol a 90,- euro die we vantevoren moesten betalen nog niet terug. Terwijl we maar 1 x door een tol flitser gereden zijn.. Nooit meer bij deze organisatie.

  Zwakke punten
  Geen empathie en geen service verlenen, afschuiven van de problemen naar de klant of hun partner in verhuur.

  Door I. katwijk op 13 juli 2020 Reageer
 • Op 19 februari 2020 hebben wij een auto gehuurd op luchthaven Eindhoven. Tot zover alles goed. Op 26 februari 2020 kregen we een parkeerbon omdat we geparkeerd hadden zonder te betalen op een plek waar in de gemeente Wageningen wel betaald moest worden. Op 18 maart 2020 kregen we een brief van Budget dat onze rekening zou worden belast voor een bedrag van 42,35 € administratie kosten. Dit is alleen voor het doorgeven van naam en adresgegevens. Een belachelijk hoog bedrag. Ik zag later bij een ander verhuurbedrijf dat zij iets meer als de helft rekenen. Dit bedrag dus betaald. Zaak afgesloten? NEE DUS. Voor dit bedrag mag ik toch wel verwachten dat zij hun administratie op orde zullen hebben. NIET DUS. Op 20 mei 2020 wederom een brief van Budget dat zij wederom mij rekening wilde belasten voor een parkeerovertreding. Dit ging om dezelfde overtreding, in dezelfde plaats met hetzelfde nummer echter nu 19 februari 2020. De dag dat de auto was opgehaald. Natuurlijk gelijk contact gezocht met Budget. Nee sorry dit was een foutje. De medewerkster zou er gelijk voor zorgen dat het geld niet geïncasseerd zou worden bij VISA. NIET DUS. Op 20 mei 2020 had ik een afschrift van VISA ontvangen dat Budget 42,35 € had geïncasseerd. Weer direct contact gezocht met Budget. Ja met allerlei smoesjes kwam het er hierop neer dat ze het niet meer konden terugdraaien maar dat het geld gelijk terug gestort zou worden. NIET DUS. Op 17 juni maar weer eens contact gezocht met Budget dat het geld nog steeds niet terugbetaald was. Ondertussen heb ik mijn VISA kaart moeten inleveren omdat deze gekoppeld was aan een ABNAMRO-rekening. Die ik op dat moment niet meer had. Budget moest dus dit onterecht afgeschreven bedrag terugstorten via een normale betaling. Dit zou wat langer duren als terugbetaling via VISA want dat kon de telefonist a la de minuut doen. Het is nu 11 juli en er is nog geen geld terug gestort. Ik vind dit een belachelijke zaak. Of zit Budget in financiële moeilijkheden.

  Door W. Suijker op 11 juli 2020 Reageer
 • Oplichters, nooit hier boeken. Als je niet de veel te dure verzekering neemt komen er allerlei smoesjes naar boven. Als eerste vragen ze om twee creditcards als je de basisverzekering neemt. Als je dat probleem omzeilt hebt komt er een hele interessante langs: op de creditcard staan alleen voorletters en geen volledige voornaam. Bij de dure verzekering ruim 200 euo voor 5 dagen) is dat natuurlijk geen probleem. Dus je kiest hier de dure verzekering of je krijgt je auto niet mee.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk, arrogant en veel te dure verzekering verplicht

  Door Petrus op 8 juli 2020 Reageer
 • Mijn advies is: Doe het niet. Alles beter dan dit malafide bedrijf. Afgelopen januari huurde ik op Malaga Airport voor om en nabij de 50 euro een minibusje om één dagje een daguitstap naar het binnenland te maken. Op de luchthaven moest je een shuttlebusje nemen naar het kantoor dat op een afgelegen industrieterrein lag. Daar aangekomen verzocht de baliemedewerkster me om 245 euro bij te betalen (waarvan 134 borg) aan verplichte verzekering. Het eigen risico bleef sowieso nog 3000 euro. Buitenproportioneel schandelijk en malafide. Omdat ik de auto toch echt nodig had heb ik nog aangeboden om 75 euro voor de verzekering te betalen maar dat weigerden ze. Dit was niet meer dan een ordinaire 'tourist trap'. Dit zit me nog altijd dwars. Mijn raad is doe het niet, er zijn andere betrouwbare partijen waar je graag een klein beetje meer voor zal willen betalen om van deze ellende gespaard te blijven.

  Zwakke punten
  - Ver van het vliegveld - Malafide

  Door Vermeulen op 3 juli 2020 Reageer
 • leugen - Review over Do you Spain

  op trustpilot krijg je antwoord terug inma dat ze alles voor je doen nou noppa,helemaal niks ik begrijp niet dat trustpilot dat onderzoekt never geen geld terug ja ze willen 12 euro storten terwijl we 62 euro betaald hebben gaat ons niet om geld maar respect want wat kunnen wij eraan doen wegens het virus wij zouden 16 -06 gaan pfffff kwamen wij spanje niet in oplichters

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  oplichters

  Door Petra op 30 juni 2020 Reageer
 • Eerst goed de voorwaarden lezen. Heel veel addertjes. Het heeft mij 700-800 euro gekost. Wat een belabberde klantenservice zeg!!! Geannuleerd door Corona(toen ik in Amerika zat). Resterende huurkosten van 4 weken niet teruggekregen. Andere reizigers, die direct bij een verhuurder hadden geboekt, hebben alles teruggekregen. Ik 0,0! Echt een zware onvoldoende voor jullie. Voor mij NOOIT weer.

  Door S op 23 juni 2020 Reageer
 • I.v.m. het coronavirus is onze vlucht naar Olbia geannuleerd. Gelukkig kunnen we een dag later alsnog vliegen. Waar alle instanties zeer coöperatief, meedenkend en klantgericht zijn, slaat Centauro de plank wel heel erg mis! In januari hebben we onze huurauto al geboekt, waar we € 266 voor hebben betaald. Deze wil ik vandaag wijzigen naar een dag later, en dan moeten we ineens € 330 bijbetalen!! We begrijpen dat de tarieven wijzigen en het huren van een auto duurder wordt naarmate de gewenste datum dichterbij komt. Daarom hebben wij ook vroeg geboekt. Maar meer dan een keer meer geld vragen voor een auto die al een half jaar geleden is geboekt en betaald is echt schandalig! We annuleren daarom de boeking en boeken wel ergens anders. Centauro is een klant kwijt.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Niet klantgericht Zeer bureaucratisch

  Door Leanne op 22 juni 2020 Reageer
 • Auto afhalen, 300% betalen - Dubbel betalen bij auto afhalen! Ouderwetse methodes om je klant geld afhandig te maken als hij niet anders mer kan werken nog steeds! Afkoop eigen risico bij afhalen kost 300% van internet. Je kan de reservering dan niet meer aanpassen of opnieuw doen. Het aanklikken door de medewerker (die getraind is om je hierop te wijzen) kost net zoveel als je autohuur zelf LOL. Jammer dat bedrijven nog steeds kunnen bestaan die als missie hebben het pakken van de klant....

  Sterke punten
  Goede auto

  Zwakke punten
  Zwakke punten express service is helemaal niet express. tarieven opties belachelijk hoog bij afhalen, 300% meer!

  Door Oskan op 21 juni 2020 Reageer
 • Plus: goede auto, soepele pick up en drop off. Zeker niet de goedkoopste, maar dat is van ondergeschikt belang. Hoe kies je een aanbieder? Hertz was de enige die aanbood dat je auto op het Noordereiland opgehaald kon worden en op het Zuidereiland ingeleverd. Daarom kozen we Hertz en boekten een overtocht incl. auto. Eenmaal in NZ aangekomen kregen we een formulier met de mededeling: If you are going one way, you are not permitted to bring your Hertz vehicle on the Ferry, even if your booking confirmation suggesties this is possible. Dan zakt je broek af. (jammer dat ik hier geen foto van dat document kan plaatsen). Gelukkig was Inter Islander zo sympathiek het deel voor de auto-overtocht terug te boeken. Voor ons dus nooit meer Hertz.

  Sterke punten
  Snelle en goede afhandeling bij ophalen en inleveren. Auto rijdt prettig, geen mankementen.

  Zwakke punten
  Hertz belazert de boel door bij boeking te doen voorkomen alsof je met de auto van het ene naar het andere eiland kan. Arriveer je in NZ, krijg je een briefje: jammer als bij de verhuur gezegd is dat je met de auto op de Ferry kan, vergeet het maar. Eén bedrijf, twee monden.

  Door DonLeone op 16 juni 2020 Reageer
 • Wat jammer - Review over Goldcar

  Wat jammer, na twee jaar in Spanje autos te huren bij goldcar kom ik er achter dat ze terecht nog géén twee sterren kunnen halen. Ik heb een auto gehuurd voor drie weken maar door de corona mocht ik het vliegveld niet uit en gelijk contact met hun opgenomen maar dan lachen ze je uit omdat ze winst hebben gemaakt. Heb van alles geprobeerd. Ik vlieg wel een week later en heb ze gevraagd of ik voor de laatste twee weken de auto mocht krijgen en dat hebben ze geweigerd. Is dat wel normaal ? En nog leuker, ze openen twee kantoren in NL 🥳. Maar als je naar toe belt wordt je toch met Spanje doorverbonden. Ze zijn een klant kwijt maar ze zijn zo blij met mijn geld dat ze het niet erg vinden.

  Door Luis Rojas op 15 juni 2020 Reageer
 • Je kAn hoog en laag springen eenmaal je geld binnen betekend je niks meer voor hun. Neem ook nooit extra verzekeringen want dat ik echt geldklopperij het betekent helemaal niks voor mij mogen ze vandaag nog stoppen war een bedrijf !!!!!!

  Sterke punten
  Geen !!!!!

  Zwakke punten
  Ze laten je in de steek als je ze nodig heb.

  Door Peggy Danse op 15 juni 2020 Reageer (1 reactie)
 • In oktober al auto prepaid gereserveerd voor 19/6/2020. Speciaal tarief, blijkt non-refundable. Normaal geen probleem, geen reden om te wijzigen of annuleren. En toen kwam Corona....Heeft DoYouSpain maling aan, want auto kan gewoon afgehaald worden bij Goldcar. En Goldcar verwijst weer naar DoYouSpain. Maar ja, als je niet naar Spanje kan komen om.dat je vlucht is geannuleerd. Hebben deze bedrijven lak aan!

  Door Peter Eversteijn op 12 juni 2020 Reageer (1 reactie)
 • auto vol benzine ingeleverd maar 60 euro te weinig gekregen bij teruggave van het voorschot van de creditcard. Bij navraag zei men dat de auto niet afgetankt was. Gelukkig had ik foto's gemaakt van de volle benzine-meterstand samen met de kilometer-eindstand zodat ik kon bewijzen dat de auto wel vol was en uiteindelijk mijn geld terug kreeg. Laat je niet belazeren door Goldcar! 3 TIPS: Laat je geen verzekering aansmeren! Check de auto bij vertrek of alle krassen wel op het formulier staan. Maak foto's van de benzinemeter samen met de kilometer-eindstand van de auto. Ik huur niet meer bij Goldcar

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  -

  Door martin op 11 juni 2020 Reageer
 • Slechte service en laten je extra kosten maken. Vorige week bij goldcar schiphol (locatie corendon hotel) een auto gehuurd. Ophalen (met de shuttlebus) verliep spoedig (29 mei), toen ook aangegeven dat ik op een eerder tijdstip de auto zou inleveren ivm mijn terugvlucht. Dit was geen probleem en kon zelfs voor de openingstijd van het kantoor als ik de sleutel bij het hotel zou inleveren. Ruim een week later wil ik de auto inleveren. Kantoor bleek gesloten te zijn terwijl de openingstijd al geruime tijd verstreken was. Oke, sleutel bij het hotel afgeleverd en op de bus gewacht, na een tijdje wachten toch even goldcar gebeld over de shuttlebus. Hier krijg je een bandje met de dienstregeling van de corendon shuttle bus. In het hotel even gecheckt en daar blijkt dat de bus helemaal niet rijdt, enige optie is taxi. Taxi gepakt naar airport en taxi kosten (25,-) bij gold car neergelegd. Inmiddels meerdere malen mail en telefonisch contact gehad. Ze willen de taxikosten niet vergoeden en verwijten mij dat ik de dag ervoor niet gebeld heb voor de laatste stand van zaken? Ook kwamen ze met onzin argumenten zoals: • Dus volgens uw regels, mag u kosten maken (ongeacht de hoogte) en daarna deze claimen bij ons op uw eigen “huisgemaakte” regels. Zo werkt dat dus niet. Sorry. • Dan kan je ook wel een limousine pakken naar het vliegveld en die bij ons declareren. • Alle andere klanten bellen wel een dag van tevoren. • Je bent wel opgelicht met taxi kosten van 25,- euro. Een taxi is normaal maar 20,- euro. • De situatie sinds covid-19 medio maart met de kapper werd vergeleken waarbij eerst gebeld moest worden (er waren al afspraken gemaakt en de auto is al opgehaald met de normale shuttle service toen er meer restricties golden). • Goldcar zegt: wij kunnen er helaas niks aan doen dat u de auto eerder heeft terug gebracht. Terwijl dit bij ophalen is aangegeven en toentertijd was dit geen enkel probleem. Eerst (tijdens covid-19) aangeven dat indien niemand aanwezig je de sleutel bij het hotel kan achterlaten en achteraf zeggen dat we hadden moeten bellen zodat iemand van hun ons naar het vliegveld zou kunnen brengen. De verantwoordelijkheid ligt hier natuurlijk bij goldcar, zij hebben eenzijdig de afspraken veranderd. Als de beloofde shuttle service niet meer rijdt is het aan goldcar om mij dit mee te delen. Helemaal als de shuttle service nog gewoon reed in die week ervoor toen er landelijk meer restricties golden. Hier neem ik natuurlijk geen genoegen mee. Ik heb ze 2 weken gegeven voordat ik verdere actie onderneem in overleg met mijn rechtsbijstandsverzekering. Even afwachten dus. Heb voor als nog weinig hoop als ik zo het commentaar van goldcar aan de telefoon beluister of via de mail lees 'we gaan er toch niks aan doen'. Na al een keer in het programma ‘radar’ aan de beurt te zijn geweest zou je verwachten dat ze op zijn minst hun wettelijke verantwoording nemen. 2 weken aftellen begint, wordt vervolgd...

  Zwakke punten
  Slechte service. Laten je extra kosten maken.

  Door paul op 10 juni 2020 Reageer
 • Prima service - Review over EasyTerra

  Zeer tevreden over Easyterra. De prijzen zijn heel goed. Ze hebben een goed bereikbare en coöperatieve klantenservice. Ook de annulering ivm corona was ook heel makkelijk te regelen. Ik ga hier zeker vaker boeken.

  Sterke punten
  Klantenservice Tot 48 uur voor vertrek annuleerbaar Goede prijzen

  Door Menno op 4 juni 2020 Reageer
 • Virrus - Review over Do you Spain

  Nou gisteren een mailtje gehad van dou you Spain omdat alles geanuleerd is voor de vakantie nou ze doen er echt niks aan ze zeggen gewoon autoverhuu bedrijf gewoon open en ze betalen niet terug wij zouden 16 juni naar alicante vliegen alles is geanuleerd Ze hebben gewoon schijnt aan je weg geld pfffff

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Heel zwak nooit meer

  Door Petra op 30 mei 2020 Reageer
 • This website will be an intermediary for anything, no matter the actual reputation or bad experiences. All rental companies here will be at a 6+ rating because of the screwed system. Use other sites to be informed and be careful for 'administrative cost' in case of traffic fines!

  Sterke punten
  Easy booking

  Zwakke punten
  Misleading reviews and ratings and no service when you are not satisfied - just excuses

  Door Tibanus op 27 mei 2020 Reageer
 • Very bad experience. Hired car June 2016 which was not delivered due to failed activation of credit card, which was handed over. In instructions it only said bring cc. Of course I would have liked that activation was correct, but could not solve this on a Sunday. Unwillingness of car hire company to fill in activated details of the same credit card. No cooperation of contact center, no alternatives of car hire company, no help, no problem solving afterwards. Lousy customer services who directed me to car hire company forward and back again. No car and restitution of advance payment.

  Door Marielle van Bentum op 25 mei 2020 Reageer
 • Easyterra offers no whatsoever added value as intermediate. Ot just charges a high fee for.. for what? Clients better give their money to a charity than to a freudulous scam like Easyterra

  Sterke punten
  No added value

  Zwakke punten
  Scam moneypickers

  Door Brad op 23 mei 2020 Reageer
 • KlAchten - Review over Do you Spain

  Petra ook wij waren jaren klant van do you spain in zuid Spanje ook nooit klachten gehad maar afgelopen zomer aan de costa bravA Hebben zo ons met hun verzekering goed belazerd veel succes ik hoor graag of het jouw gaat lukken

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Belazerij

  Door Peggy Danse op 22 mei 2020 Reageer (1 reactie)