Reviews over Autoverhuurders


  Erg positief ervaren

  Review over Snappcar

  Ik heb meerder keren een auto gehuurd via Snappcar en altijd met veel plezier. Super handig als we even een tweede auto nodig hadden. Ik woon in een kleinere stad in Gelderland en ook daar is er genoeg aanbod. Vriendelijke verhuurders en nette auto’s. Zelfs een paar keer een elektrische auto gehuurd.

  Ik heb mijn eigen auto ook al meer dan 20 keer verhuurd. Het voelt in het begin wat onwennig maar via Snappcar is het goed geregeld. Ik merk ook dat huurders voorzichtig met je auto omgaan omdat je elkaar ontmoet als particulieren. Je hebt het gevoel dat je elkaar helpt. Net als bij Peerby.

  Sterke punten
  Gemakkelijk huren en contact opnemen met de verhuurder. Veel aanbod door heel Nederland.

  Zwakke punten
  Geen

  Absolutely worthless company

  Review over Goldcar

  Traveling with a disabled person, flight delayed, and then at the desk hearing that the car contract was cancelled. Even though I can probably understand due to the delay (we are talking 45 minutes here) that the contract was canceled, the pure joy and glee the guy behind the desk was telling us this was really unprofessional. Not even wanting to help even though this was the last trip of the disabled person to say his goodbyes in Vista del Sol.My advice go to Europcar. Great service!!

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  Service, just so unprofessional

  zeer slecht Goldcar spanje

  Review over Goldcar

  ZEER slechte ervaring gehad, we hadden een auto gehuurd op Palma de Mallorca airport PMI. De auto was in Nederland geboekt met aanvullende uitgebreide verzekering bij doyouspain ( dat hoef je ook niet te doen btw) Aangekomen op PMI was de geboekte auto niet aanwezig, we kregen een upgrade waar ze ons eerst voor wilden laten betalen! Nou prima grotere auto, akkoord. De 2e dag met de auto , de auto kreeg pech, epc lamp ging branden. Snel met dochter een vluchtstrookje op, de auto ging gewoon uit. Hulpdiensten gebeld , deze kon ons na 1,5 uur pas vinden, auto meegenomen en wij lopend naar het appartement. Goldcar had gezegd neem thuis de taxi naar pmi voor een nieuwe huurauto, hoezo ? waarom niet een taxi via hun of mee met de afsleep maatschappij? Na een paar uur weer aangekomen bij pmi, een hele dag autohuur weg. We kregen een andere auto mee, de taxi kosten 80,- euro zou via aanvullende verzekering gedekt zijn. Hoezo ? hun auto krijgt pech dan hoor je dat toch af te handelen! Nou nee dus, ze hebben ons gewoon laten zitten. Via doyoupspain (de aanvullende verzekering) waren we hiervoor niet verzekerd. In nederland nog gemaild met goldcar, maar geven geen gehoor, zo irritant!! Voor ons NOOIT meer Goldcar !!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  staan niet klaar voor hun klant die pech heeft, onwetende medewerkers, geven misleidende informatie.

  Niet boeken bij Goldcar

  Review over Goldcar

  Wij kregen zonder te vragen een hele hoop extras aangerekend, zonder enige uitleg. Wij dachten dat het een waarborg was waarvoor we tekende, maar het waren extra kosten. We kregen een diesel wagen die we niet gevraagd hadden(22 eur extra), extra verzekering waar we niet om gevraagd hadden 161 eur (terwijl wij een extra verzekering hebben voor problemen met huurwagens), en dan nog smart return 12 eur en mega relax cover 18 eur.
  Dit is pure fraude. Ik schrijf nooit reviews maar dit was er echter over.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie reviews

  Geldwolven

  Review over Locauto

  Een auto gehuurd voor drie dagen voor 75 euro incl. eigen risico afkoop. Bij terug brengen van de auto (alles was goed en geschade) moesten we een handtekening zetten op een iPad voor de ontvangst dachten we. Twee weken later wordt er 110 euro van de credit card extra afgeschrijven. Het blijkt een rekening te zijn voor het twee uur te laat retourneren van de auto. 75 euro voor drie dagen en dan 110 euro voor twee euro vertraging. Ze zijn puur op geld uit. Ze denken dat de rijke noord Europeanen dit makkelijk kunnen betalen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen communicatie. Ze willen alleen geld zien!

  Echte dieven! Blijf er weg!

  Review over OK Rent A Car

  Online geboekt via Booking.com -> Mét Visa Debit
  2 dagen voor afreis naar Valencia laten ze weten dat visa-card geweigerd wordt.
  Na lang heen en weer bellen kan ik de auto toch met deze visa debit kaart betalen, als ik een extra verzekering van 210 euro betaal. (De huur was maar 160 :(
  Maand na terugbrengen van de wagen wordt nog eens een boete van het bedrijf van 50 euro administratiekost afgehouden omdat ik een parkeerboete had. De parkeerboete van € 30 moet ik apart nog eens betalen.
  Kostprijs van de wagen bij boeken = 160 euro
  Kostprijs achteraf = € 420 euro.

  Als dat geen afzetters zijn!

  fluiten naar de borg

  Review over OK Rent A Car

  Prachtige auto, splinternieuw.\\r\\nAls we vragen of we de auto wat later kunnen inleveren ivm lange wachttijd op vliegveld, is dat allemaal moeilijk. Moet geregeld worden via iemand anders..... maar wie dan..... Dus gewoon op tijd ingeleverd. NA een zeer grondige inspectie beurt en goedkeuring vertrokken zonder bewijs. Toen we er om vroegen kregen we in gebrekkig engels te horen dat alles ok was en dat het geld van de borg vandaag of morgen terug gestort weg. De vrouw loopt weg en wij dan ook..... heel dom achteraf! Geen tastbaar inleverbewijs. Inmiddels zijn we weer 3 weken thuis, nog steeds geen borg terug. Telefonisch is OK niet te bereiken.\\r\\nNu lezen we de andere reviews en word ik nog bozer dan ik al ben!\\r\\nWij trekken ten strijde, dit laten we niet gebeuren!!!!!!\\r\\n

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Slecht en foute informatie

  Review over OK Rent A Car

  Extra verzekering moeten nemen anders 1400 euro borg terwijl we al extra verzekering hadden afgesloten. In mail huurovereenkomst maar die kregen we niet. Alleen 1 velletje bij inleveren auto. Er klopt hier iets niet. Geef gewoon wat meer uit en neem andere maatschappij. Via booking.com geklaagd maar je bereikt er weinig mee.

  Zwakke punten
  je voelt je opgelicht, informatie klopt niet

  waardeloos

  Review over KAV

  Ik heb de registratie voortijdig, maar helaas na aanbetaling afgebroken. Nu weigeren ze alles terug te betalen. Onbetrouwbaar bedrijf dus

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Alees overig wat mij betreft

  Don't book with Goldcar!

  Review over Goldcar

  Don't book with Goldcar!! They'll charge you extra's without asking for it and tell you it's deposit. After signing for the car you receive a printed invoice in the local language. They won't answer any emails when asking for an explanation/refund.

  Zwakke punten
  Extra charges without asking, car came an hour late!

  Blijf op letten

  Review over Firefly Car Rental

  Ze proberen je (tegen meerprijs) een duurdere auto mee te geven dan je gereserveerd hebt.
  En een andere eigen risico verzekering te verkopen.
  Met vlugge praatjes snel een paar handtekeningen te laten zetten.
  Geen fijn gevoel.

  Sterke punten
  Makelijk te vinden

  Zwakke punten
  Gedwongen sfeer

  top bedrijf

  Review over Adrem autoverhuur

  top bedrijf

  Sterke punten
  service en goedkoop

  Zwakke punten
  geen

  Criminele organisatie

  Review over Record Go Rent a Car

  Auto geboekt voor Mallorca bij DoYouSpain met volledige verzekering. Toen wij de auto wilden ophalen moest er verplicht een verzekering bij van E 195. Toen ik aangaf dat wij al een verzekering hadden afgesloten werd ons gezegd dat zij de verzekeringen van de brookers niet accepteerden. Het was, of de extra verzekering afsluiten, of wij kregen de auto niet mee en ons geld niet terug! Pure chantage! Ongeveer 70 x een auto gehuurd maar nog nooit zulke onbeschofte oplichters meegemaakt.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Oplichters

  OPLICHTERS

  Review over Record Go Rent a Car

  OPLICHTERS & onbehulpzaam personeel

  Ze dwingen je om een extra verzekering af te sluiten voor EUR 130 omdat je zogenaamd niet met Apple pay of wallet (pas op de telefoon) de borg kan betalen. Als je een verzekering bij ze afsluit zijn ineens de genoteerde cijfers van je credit card genoeg.

  Duidelijk een partij die op een vieze manier aan haar geld komt.

  GoldCar - don't do it.

  Review over Goldcar

  Very dissatisfied.
  The car was old, high milage, fully damaged, giving maintenance alerts and had a bad battery, causing a breakdown within 2 hours of leaving the airport.
  Were talked into e-toll box, could be avoided.
  Paid fuel reservation if not full returned, did return full but no refund of the prepaid amount.
  The promoted amount on JetCar totally misleading. I paid almost 700 euros instead of the advertised 500.

  Sterke punten
  Advertising

  Zwakke punten
  Old cars with high mileage and fully damaged, pressure at pick-up,

  Oplichters

  Review over OK Rent A Car

  Bij ophalen van de auto proberen ze je een extra verzekering af te laten sluiten. Hebben we niet genomen, want we hadden immers al een verzekering afgesloten bij het maken van de reservering. Na inleveren vonden ze een krasje op de achterbumper, welke er al gezeten moet hebben aangezien we geen schade hebben gereden. Bij het ophalen van de auto hebben we het tijdens ons inspectie rondje niet gezien omdat het krasje zo klein was. Waarschijnlijk claimen ze dit elke keer opnieuw bij hun klanten. We moesten 450 euro betalen! Kassa! Oplichters zijn het...

  Sterke punten
  Auto was prima.

  Zwakke punten
  Oplichters, door via extra verzekering of schade extra geld af te troggelen van hun klanten.

  Oplichting

  Review over RentalCars

  370 euro betaald voor een voucher die Niet geaccepteerd werd in Alicante door Goldcar. Wat een oplichting,!

  Zwakke punten
  Oplichters

  Telefoon in huur auto vergeten

  Review over InterRent

  Wij hebben een huur auto gehad via Sunny Carson in Malaga,van 30 april tot 7mei die hebben wij op7mei voor 12.uur ingeleverd. Ton ik in het vliegtuig zat kwam ik er achter telf. Vergeten meteen nog een mail gestuurd en gebeld niet teberijken. Uiteindelijk contact maandag nietgevonden.
  Mijn probleem is als ik de auto inlever controleren ze of ik de benzinet as nk weer voor is in g er leverde, daar onder lag mijn mobiel dus de de gene die controleren zijn de eerste die in de auto komen dus mijn mobiel hebben gezien , of je controleert niet dan heeft de volgende huurder hem gevonden dat zou je als verhuurder kunnen vragen. Dinsdag 8 mei zouden ze kijken het antwoord was niet gevonden.
  Ik ben heel teleurgesteld in deze sfhandeling want ik weet100% zeker dat hij in de auto lag.
  Heel jammer ik krijg de indruk dat iemand hem zelf heeft meegenomen.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie in het buiten land

  Mafia

  Review over Goldcar

  Omnium geboekt online. Op luchthaven zeiden ze dat deze niet geldig is en die van hun moest nemen. Kreeg toen een andere auto dan geboekt vol met deuken en krassen. Met papier bij van waar beschadigd is .heb voor zekerheid foto's genomen .bij aflevering ging hij onmiddellijk vooraan rechts onder bumper krassen tonen. Toen naar velg vooraan rechts en zei dat dit erbij gekomen is toen hij verder wou zoeken heb ik foto's getoond en is gestopt en krassen op velg geannuleerd heb wel 100 � moeten betalen voor bumper die al gans beschadigd was .als ik dit niet voor hebben moest ik hun verzekering genomen hebben gewoon maffia

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting

  Reus

  Review over Goldcar

  Very good

  Sterke punten
  Service

  Failliet

  Review over Holiday Cars

  Bericht dat de tent failliet is en dat, met excuses, de vouchers niet meer inwisselbaar zijn. Dus € 200 euro aan de failliete boel gedoneerd. Nooit meer bij deze club boeken is mijn advies.

  Sterke punten
  Das war einmahl!

  Zwakke punten
  Lang geleden nog concurrerend maar het is nu niks meer

  HolidayCars -Not to be trusted

  Review over Holiday Cars

  Not to be trusted! I booked a car rental in Spain through Holiday Cars. The I arrived with my family and young children we were told that the petrol car we chose was NOT available and they said "no problem" we'll give you a Diesel instead. They asked for our credit card for the deposit and only AFTER authorization we noticed 2x as many charges including an expensive "diesel upgrade charge". We complained, did not get a full refund and had Eur 280+ in expenses for late night travel by train and taxi.

  Holiday Cars would not refund and said this was due to GoldCar as a partner. Don't use Holiday Cars, very poor customer service!

  Sterke punten
  No

  Zwakke punten
  See above

  Never Rent From GOLDCAR

  Review over Goldcar

  Pay Attention Never Rent From GOLDCAR!! “May 2022”

  We rented a big station wagon from Goldcar for our holiday in Alicante.
  Arrived at the airport in Alicante it already went wrong when collecting the car keys.
  There were many customers waiting at the counter and the tracking number system was not working. This caused a lot of stress.
  When it was finally our turn we got an employee who very aggressively wanted to sell us the most expensive insurance.
  After that we were told that the car we rented was not there but she was going to call for an alternative.
  We had ordered a Ford Focus SW station wagon because it is very spacious inside.
  After a long phone call, the employee told us that we were getting a Skoda Octavia station wagon instead.
  I agreed because this has about the same space inside.
  We went to the place where you could pick up the car, here we were told that we had to wait half an hour because the car was not there.
  We had to wait here for over an hour for the car.
  When the car finally arrived it turned out to be a Skoda Fabia.
  This is a very small car that we had not rented nor paid for.
  We talked to the employee who handed us the car keys, she reacted aggressively and told that this was our car.
  In total it took more than 2 hours to get off the airport Alicante.
  We were very disappointed with the start of our holiday caused by Goldcar Alicante.
  In the car I found papers from another car rental company in the dashboard.
  Goldcar had therefore quickly rented this car from another rental company. While I booked this car 4 months in advance!!
  Upon arrival at our hotel, we immediately tried to get in touch with someone from Goldcar so that we could still get another car.

  Both by phone we were unable to speak to anyone and the emails were also not responded to.
  When we got home there was another surprise waiting for us!!
  We got an email with a photo that there was some beach sand in the trunk.
  We went to the beach a few times and this had fallen off the beach chairs.
  We were told that our deposit of €150; was canceled and this amount was needed to vacuum the few grains of sand from the back of the car.
  The email of Goldcar was of course a NOReply.
  We immediately tried to call to explain our story but after being on hold for over 1 hour we stopped.
  I want to warn everyone through this review please do not book with Goldcar.
  These are real scammers out for your money, don't book your car here!!!

  Sterke punten
  Scammers

  Zwakke punten
  Not responded

  Waardeloos

  Review over RentalCars

  Bij een wijziging ben je gezien, want dat lukt hen niet. Ook niet na twee uur bellen met een ‘servicemedewerker’. Ronduit onbeleefd en onbeschoft en het kostte ons uiteindelijk het dubbele en hadden een twee keer zo kleine auto.

  Zwakke punten
  Geen service, geen wijzigingen mogelijk

  Onterechte schade claimen

  Review over Sixt

  Na het huren van de auto deze weer netjes ingeleverd. 3 maanden later kreeg ik ineens te horen dat er schade was gemaakt gedurende mijn huurperiode. Dat is zeer onterecht. Nu nog steeds zijn ze bezig om bij mij een bedrag van 477.00 euro afhandig te maken. Gaat ze niet lukken en ik waarschuw iedereen om bij deze maatschappij NIETS te huren. OPLICHTERS!!!

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Communicatie