Reviews over Autoverhuurders


  Slechtse verhuurbedrijf ooit - Review over KAV

  De heer Peter Kersten heeft mij een dag extra laten betalen, terwijl hij mij telefonisch heeft geinformeerd dat alles in orde was. Heel jammer. Ik zou hier zeker geen auto huren.

  Zwakke punten
  Oneerlijk en te veel laten betalen. Geen service en onaardig behandeld.

  Record go 100% aanbeveling - Review over Record Go Rent a Car

  Geboekt bij via Rentalcars kwam ik bij record go, las wat negatieve ervaringen, maar toch de huur doorgezet.\\r\\nSuper goede ervaring, goed geholpen en transparant, geen verborgen kosten gewoon eerlijk.\\r\\nVolgende x absoluut weer bij record go, ook stuk goedkoper dan de gevestigde orde, en verzekeringen All inclusiev.\\r\\n

  Sterke punten
  Transparant,

  Record go 100% aanbeveling - Review over Record Go Rent a Car

  Geboekt bij via Rentalcars kwam ik bij record go, las wat negatieve ervaringen, maar toch de huur doorgezet. Super goede ervaring, goed geholpen en transparant, geen verborgen kosten gewoon eerlijk. Volgende x absoluut weer bij record go, ook stuk goedkoper dan de gevestigde orde, en verzekeringen All inclusiev.

  Sterke punten
  Transparant,

  Oplichters - Review over Centauro

  We hadden een diesel auto besteld en toen we de auto wilden ophalen kregen we een vergelijkbare auto van ongeveer dezelfde prijsklasse. We vroegen ook of die auto ook diesel was, omdat we een diesel auto wilden. Ze gaven aan van ja het is een diesel auto. Toen we wilden tanken kwamen we erachter dat we een benzineauto hadden gekregen. Hierdoor hebben veel geld kwijt geraakt aan benzinekosten, eerst gaven ze aan dat ze het verschil terug zouden betalen. Omdat het hun fout was, maar eenmaal terug in Nl kregen we een mail met dat ze niks zullen vergoeden.

  Wel bevestigen, dag vantevoren niet leveren - Review over Sixt

  Twee weken van tevoren een cabrio gehuurd om met mijn dochter haar schooldiploma op te halen in een bijzondere auto. Reservering bevestigd en alles betaald dezelfde dag. De dag voor de huurdatum een bericht ingesproken op mijn telefoon: geen cabrio beschikbaar, coupe als alternatief. Terug gebeld, ruim half uur in de wacht. Gezegd dat ik het onfatsoenlijk vind om dit de dag vantevoren pas door te geven en ik had toch een bevestiging van hun ontvangen. Geen excuses, alleen mededeling dat ze zouden annuleren en de betaling terugstorten. Nu maar afwachten hoelang dat duurt. En zo kort dag veel rompslomp om een cabij een andere verhuurder te vinden.

  Sterke punten
  Contract niet nakomen

  Zwakke punten
  Contract niet nakomeen

  Zeer slechte ervaring met verschrikkelijke klantenservice - Review over AutoEurope

  Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met Auto-Europe. 24uur van te voren heb ik via Auto-Europe een auto geboekt in Mallorca. Eenmaal daar was het totaal niet duidelijk waar ik heen moest. Ook de klantenservice kon mij dit niet vertellen. Na een half uur zoeken kwam ik er eindelijk achter, ik moest via een pendelbusje van een andere maatschappij naar de verhuurzaak toe. Daar bleek dat de naam van bestelling en credit-card op dezelfde naam moest staan. Ik heb via de creditcard van mijn vrouw vooraf betaald. Ik weer de klantenservice bellen, of ik de naam aan kon passen: nee kan alleen 48 euro van te voren aanpassen (terwijl ik 24u van te voren geboekt had). De engelstalige meneer die ik sprak was erg ongeduldig en werd zelfs boos aan de lijn. Een erg rigide en klantonvriendelijke manier van handelen. Ik kon uiteindelijk alleen de auto meekrijgen als ik 274 euro extra betaalde. Annuleren was ook geen optie. Ik raad iedereen auto europe af door de slechte klantenservice en brutale manier van handelen

  Zwakke punten
  Brutale en zeer slechte klantenservice

  NOT ok car - Review over OK Rent A Car

  Zeer slechte service !!! Het ophalen van de sleutel duurt minimaal 2,5 uur. Per klant duurt het ongeveer 30 minuten terwijl alles vooraf is ingevuld en opgegeven bij de reservering. Daarbij klopt de operationele organisatie gewoonweg niet. De baliemedewerker moet bij iedere klant mee naar buiten om de auto aan te wijzen en daardoor steeds vanachter zijn bureau weg. En mensen die een sleutel komen inleveren gaan tussendoor waarbij betreffende baliemedewerker ook weer vanachter zijn/haar bureau weg moet. Bij het inleveren duurde het ook een uur, voor enkel een sleutel inleveren !!!! En dan heb ik het nog niet eens over een schade afhandeling. Blijkbaar hebben wij (geen idee of de schade er al zat maar door alle frustraties bij het ophalen van de auto waarbij het inmiddels middennacht was zonder eten hebben we geen inspectie gedaan) schade gemaakt. Kosten, €1210,- voor enkele krassen op de plastic onderdelen !!!!

  Sterke punten
  De auto was oké

  Zwakke punten
  Organisatie, service, ophalen en inleveren, schade afhandeling. Alles eigenlijk zeer onvoldoende

  Worth car ever - Review over Greenmotion

  I rent cars on Corfu for 10 years, every year. This car could not even ride goed. It was so old...we could not use back laggage space propely. It was just a piece of paper there. And when I brought it back they took 56€ for cleaning it. Dry sand from the beach.... Employees ware totally not friendly at all, nog in the beginning and not at the end. Rent your car somewhere els.

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  People and cars.

  Opgelicht door Goldcar/Rhodium - Review over Goldcar

  Bij vipcars.com auto geboekt bij Rhodium/Goldcar in Faro, Portugal. Bij de pick-up werd er geprobeerd me extra verzekeringen aan te smeren (van ca €200/week). Dit weigerde ik omdat ik al een extra all-risk verzekering had afgesloten via vipcars. Ik wilde betalen met debit card, zoals duidelijk beschreven op de Goldcar website https://www.goldcarhelp.com/en/faqs/10-methods-of-payment. Ik had ruim voldoende saldo hiervoor. Toch beweerde ze bij hoog en laag dat alles op (dezelfde) creditkaart moest worden afgeschreven. Ik had echter maar ca. €1500 credit daarop, niet genoeg voor én de huur, én de borg voor benzine (€195!), én de borg voor evt schade (€1200). Daardoor werd ik gedwongen om toch een extra verzekering te kopen (€80) om het eigen risico/borg af te kopen tot €300. Dit was nog niet alles. De volgende dag merkte ik op de factuur dat ik ook nog een onaangekondigde 'upgrade' had gehad ter hoogte van €27. Waarschijnlijk omdat ze de kleinere auto die ik besteld had niet meer hadden. Dit was er niet bij verteld, anders had ik deze ook geweigerd. Verder werd er ook nog een tolweg-pas aangesmeerd t.w. 15€, met het verhaal dat de nationale wegen zo erg verstopt zaten en de reis naar Armacao me een uur langer zou kosten. Nou, niks van gemerkt, de hele vakantie de tolweg makkelijk kunnen vermijden. Maar ja.. Als slagroom op de taart nog 100€ schade aangelapt gekregen door een krasje op de velg van minder dan 1.5cm! Foto bij mij verkrijgbaar. Bij pick-up werd mij verteld dat krassen kleiner dan 5cm op de carroserie en kleiner dan 2cm op velgen en ruiten niet meetellen. Die velg gaat winstgevend zijn!

  Sterke punten
  Het kan ook goed gaan, in Lissabon 2019 geen probleem.

  Zwakke punten
  Medewerker in Faro liegt en bedriegt om extra's aan te smeren. Gezien de overige reviews op het internet zou dit wel eens bedrijfsbeleid kunnen zijn. Pas op! Beter huren bij gerenommeerde verhuurders.

  Onduidelijke 'regeltjes' die SnappCar zelf bedenkt - Review over Snappcar

  Als huurder moet je eerst 5 Euro betalen om een account te maken. Snel verdient. Daarna bij de huur betaal je 250 Euro borg. En wat denk je..., daar moet je flink voor zeuren om ze weer terug te krijgen ondanks dat je de auto tip-top, zonder schade en volgetankt weer hebt terug gebracht. SnappCar is dan telefonisch niet bereikbaar en op de mails krijg je alleen maar antwoord dat het tot 8 dagen kan duren voordat je je borg terug krijgt. Wat is dit voor een bedrijf?????? En ja, ik wacht nog steeds op die 250 Euro borg.....

  Zwakke punten
  Slechte service

  onbereikbaar - Review over OK Rent A Car

  bij het inleveren van de auto heeft mijn man zijn paspoort vermoedelijk bij ok rental in Palma laten liggen. Het lukt dsu niet om contact met hen te krijgen, whats app, telefoon, mail, messanger, facebook, insta, kortom alles geprobeerd en na 2 dagen nog steeds geen reactie. Echt zijn niet te bereiken, ben benieuwd wanneer je pech hebt met je auto...

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  onbereikbaarheid

  Slechte ervaring - Review over KAV

  Moest mijn dochter in Maastricht verhuizen en wat Ikea spullen naar haar kamer brengen. Via Ikea Heerlen werd deze dienst aangeboden, busje huren per uur. Aanmelden ging allemaal heel soepel, bij aankomst werd de auto op afstand geopend, perfect. Bij het openen van de deur was het aanzien van de troep niet normaal. Compleet uitgewoond en vies. Ook in de laadruimte karton, plastic en vieze lappen. Heb eerst een kwartier staan schoonmaken. Daardoor kwam ik over de afgesproken tijd van drie uur (later bleek ik voor bijna datzelfde bedrag bij een Sixt een zeer net busje voor een hele dag kon huren) en moest ik extra geld betalen. Over de telefoon kon ik daar geen bezwaar tegen maken, moest een email sturen. Daar werd niet op gereageerd. Bij tweede mail claimde ze dat de eerste niet was ontvangen, nog een keer gestuurd en nu drie dagen later nog steeds geen reactie. Al met al een zeer negatieve ervaring en niet te begrijpen dat Ikea hiermee geassocieerd wil worden.

  Sterke punten
  Zeer makkelijk on line regelen.

  Zwakke punten
  Oude busjes (meer dan 225k kilometers), rondom beschadigd en busje zeer vies.

  Slecht ervaring - Review over Goldcar

  Wij zijn een week op Mallorca geweest. Bij aankomst probeerden ze een extra verzekering van 200 euro aan te smeren. Dat hebben we kunnen weerhouden omdat we al ergens anders verzekerd waren. Daarna deden ze moeilijk over toen we de extra schade aan de auto genoteerd hadden en die wilde laten vastleggen. Voor de borg van de benzine hebben we 80 euro betaald. Toen we de auto terugbrachten hadden we full getankt. Bij inspectie was alles in orde en wij zouden de volgende dag de geld terugkrijgen. We kregen 64 euro ipb 80 euro. Onbegrijpelijk!

  Zwakke punten
  Matige service

  Slechtste ervaring ooit - Review over TUI Cars

  Ik heb een auto besteld bij tui cars. We kregen geen betalingsverzoek, enkel een voucher. Na lang aandringen om toch maar te kunnen betalen, kregen we het antwoord dat het rekeningnummer ergens in de vorige mail vermeld stond. Na lang zoeken vonden we een rekeningnummer in de kleine lettertjes en hebben we het bedrag dan maar op deze rekening gestort. Na vraag of alles nu in orde was kregen we, na weer een week te wachten, een ander Iban nummer toegestuurd waarop we het zouden moeten storten. Ik heb onmiddellijk gevraagd of de vorige storting geldig was aangezien het op een andere rekening plaatsvond maar heb tot op heden geen antwoord ontvangen. We vertrekken binnen 4 dagen dus het zou goed zijn om met een gerust hart te kunnen vertrekken. Klantenservice trekt op niets, het hulpnummer komt nergens op uit. Kortom, NOOIT MEER TUICARS

  Zwakke punten
  Communicatie Professionalisme Klantenservice Duidelijkheid

  Oplichters - Review over Do you Spain

  Auto gehuurd via doyouspain, ik zou hem bij Goldcar ophalen, maar kreeg hem niet mee omdat doyouspain bij de naam alleen de initialen had door gegeven ipv de achternaam. Geen auto en 271 euro armer. Via de klantenservice nul op het rekest, kreeg te horen dat ik maar opnieuw moest boeken. Schandalig tot op de dag van vandaag geen reactie geen geld retour. Echte oplichters

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Oplichters - Review over KAV

  Ik heb een auto via de app gehuurd voor 11.00 Aangekomen bij hornbach blijken de slagbomen van de ingang dicht te zijn en kan ik niet bij de auto komen. Ik heb hun gelijk opgebeld en doorgegeven dat ik niet bij de auto kon komen door de slagbomen. De medewerker gaf aan dat ik moest wachten op de beveiliging en dat ze de wachttijd van mijn huurtijd zouden afhalen. Pas na een half uur iemand van de beveiliging gevonden die de slagbomen voor me openmaakte en kon ik wegrijden. Toen ik de auto netjes inleverde, heb ik weer contact met hun opgenomen en gaven ze aan dat het is wat het is en dat het maar pech voor mij is. De medewerker luisterde totaal niet, deed onbeschoft en ging de verbinding verbreken. Als verhuurbedrijf zijn zij diegene die verantwoordelijk zijn voor hun auto's. Ze horen zelf te weten dat het terrein vanaf 12 uur betreedbaar is om de auto af te halen. Dan moeten ze niet mensen oplichten en vanaf 11.00 al gaan factureren. Nooit maar dan ook nooit meer een auto via hun huren.

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Oplichting, belofte afspraken niet aankomen, asociaal en onbeschoft gedrag tegenover klanten.

  zeer klant onvriendelijk en tel. onbereikbaar bedrijf ook per mail niet. - Review over OK Rent A Car

  nooit meer het is dat wij er via doyouspain er naar toe gebracht werden. ze zitten in Elche op een parking. Heb je 2x full insurance betaald zijn ze toch niet bereikbaar. ook de berekening van dagen klopte niet.

  Sterke punten
  alleen de auto was goed

  Zwakke punten
  zeer klant onvriendelijk personeel (verplaats je eens aan de andere zijde van de balie) zowel tel. als per mail wordt er niet gereageerd en dan is het er niet eens druk. sturen ze je het contract per mail op je mobiel niet te lezen dus. Je weet niet waarvoor je betaald cowboy mentaliteit.

  Pure oplichterij - Review over Goldcar

  Ik begrijp niet dat sommigen hier meer dan een minimumscore geven. Dit bedrijf zijn pure oplichters. Als je niet de volledige dekking neemt, zijn er altijd 200€ zogenaamde schade gerekend. Wegblijven is de boodschap

  Sterke punten
  Geen, zelfs 1 ster is te veel

  Zwakke punten
  Dit bedrijf is uitermate oneerlijk.

  Opgelicht - Review over Hertz

  Auto schadevrij terug gebracht zelf afgetankt, krijg rekening 120 euro diesel plus 12,50 aftank sevice Wacht nog steeds op teruggave ondanks belofte.. Pomphouder belde me doodsbang op dat hij het geld via Hertz zou laten terug storten. Bij aflevering had hij geen tijd alleen een handtekening was voldoende op computerkastje, en de factuur die ik vroeg moest ik maar opzoeken via de Hertz website. Hier zit een duidelijke structuur van oplichting in. Hertz hing bij navraag na te moeilijk gesprek gewoon de telefoon op. Dus ga daar nooit meer heen, alles gebeurde bij afgifte punt Total Hertz-Service in D'Agde Frankrijk.

  Verschrikkelijk bedrijf - Review over Bo-rent

  Wat een K.. bedrijf. Begon al bij de balie, ongeintereseerd personeel die niet meeloopt om het formulier met de al aanwezige schade in te vullen. Bleek dus dat er 2 krassen niet opstonden, moeste zelf naar de balie om dit alsnog aan te geven. Nadat ik mijn spullen opgehaald had kreeg ik pech met de bestelbus en strandde langs de weg. Direct Borent diverse malen gebeld, maar was niet bereikbaar om 16:30 uur (was nog voor sluitingstijd 17:00 uur). Zelf de ANWB gebeld en via hun is de bus om s'avonds weggesleept en de goederen verderop bij de loods uit de bus gehaald. De defecte bus is toen meegenomen naar het reperatiecentrum van Borent. Bleek dus dat de koppeling versleten/defect was. Krijg ik 2 weken later een rekening binnen van ruim 2000 Euro voor een nieuwe koppeling vanwege te zware belasting (was maar 900 kg) kan ruim 2100 Kg in de gehuurde bus (techische gegevens van de fabrikant).Buiten dat het niet klopt is er ook geen rekening gehouden met afkoop van eventuele schade aan de bus die ik heb afgekocht. Huur al jaren bussen bij verschillende bedrijven, maar deze slechte service is uitzonderlijk.

  Sterke punten
  Lijkt in eerste instantie de prijs, maar met alle voorwaarden/extra kosten kom je nog boven de prijs van andere verhuurders uit.

  Zwakke punten
  Arrogant personeel en zeer slechte communicatie zowel tijdens als na de verhuurperiode

  Verschrikkelijk - Review over Delpaso Car Hire

  Ik had ern auto gehuurd en kwam die dag op hun kantoor om te zeggen dat ik de volgende dag zou komen de receptionist wees me alleen op de voorwaarden en toen.ik de volgende dag kwam zei dezelfde receptionist me dat de huur was vervallen en ik opnieuw moest huren dus ga hier NOOIT huren

  Geldvangers - Review over KAV

  Was onze eerste keer met Kav2go waarbij we een factuur kregen van 100 euro voor 2,5 uur en 100 km. In werkelijkheid hebben wij 2 uur gereden en 90 km. Toen ik hierover met de servicelijn belde werd er moeilijk gedaan over die ene paar minuten, met de secondes erbij dat het nieuwe half uur ingaat. En dus gelijk 20 euro bovenop komt. Ik voerde een normaal gesprek en was helemaal niet boos, schrijf ook nooit een negatieve review, maar kreeg geen empathie en werd zelfs uitgelachen aan de andere kant van de lijn. Hij heeft afgesloten met "tot de volgende rit, Joejoe". De volgende rit zal toch echt bij de concurrent zijn.

  Sterke punten
  24/7 bereikbaar Alleen goede service als het in hun voordeel is.

  Zwakke punten
  Geldvangers. Was zacht uitgedrukt geen prettige ervaring om te bellen voor een klacht.

  naam creditcardhouder moet dezelfde zijn als naam hoofdbestuurder ! - Review over EasyTerra

  Slechtste ervaring ooit met een autoverhuurbedrijf ! Bij reservatie huurwagen had ik de naam van mijn zoon opgegeven als hoofdbestuurder, terwijl op de creditcard mijn naam vermeld staan. Ja, er wordt wel ergens vermeld dat beide namen dezelfde moeten zijn, maar komt er geen enkele waarschuwing als je verschillende namen invult en kan de huurwagen zonder problemen gereserveerd worden !!!! Het is nochtans een kleine moeite om er voor te zorgen dat dit niet mogelijk is. Bij aankomst aan de balie om de wagen op te halen was er geen enkele intentie vanwege Easyterra noch vanwege Budget om een oplossing te zoeken. Ondertussen int Easyterra het volledige huurbedrag...

  Sterke punten
  0 sterren zou beter passen als beoordeling

  Maffiapraktijken - Review over Goldcar

  Auto gehuurd bij Goldcar in Barcelona. Vooraf betaald met creditcard. Maar kreeg de auto niet mee, "omdat mijn voornamen niet volledig uitgespeld op de creditcard stonden". De initialen, die standaard op de kaart staan, waren voor deze boevenbende zogenaamd niet voldoende. Pas na betaling van ruim het dubbele bedrag van het oorspronkelijke kreeg ik de auto mee. Ik mocht de extra kosten alleen met mijn pinpas betalen, waar overigens ook alleen initialen van mijn voornamen op stonden. Voor mijn dochter, die gelijktijdig met mij een auto had gehuurd, gold precies hetzelfde. Ze voeren hun maffiapraktijken dus wel consequent door. En pas op: zelfs als je een platinum mastercard bij ING hebt, doen ze daar niets om je gestolen geld terug te halen.

  Sterke punten
  Hun totaal immorele boevengedrag.

  Zwakke punten
  Die hebben ze niet. Ze hebben hun maffiapraktijken kennelijk bijzonder goed uitgekiend.

  Oplichters - Review over Goldcar

  Superslechte ervaring, ik ben opgelicht met een zogenaamde extra verzekering, had ik niet voor getekend, geld nooit terug gekregen! Ze bedonderen je waar je bij staat! Huir er nooit meer een auto. Slechte customer service ook.

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Oplichters