Curacaorentalcars.nl is een autoverhuurbedrijf dat in Curacao gevestigd staat. Bij dit bedrijf staat klanttevredenheid centraal. Curacaorentalcars.nl zorgt ervoor dat de klant veilig betaalt onder de Nederlandse voorwaarden en garanties. Verder hoef je als klant niet uren achter de bali te staan om papierwerk in te vullen, bij aankomst staat alles voor jou klaar.


Curacaorentalcars.nl Autohuren


Bij Curacaorentalcars.nl heb je de mogelijkheid om zorgeloos een keuze te maken uit de grootste selectie huurauto’s. Zij beschikken over meer dan 200 verschillende auto’s in hun assortiment. Wanneer je een reservering hebt geplaatst bij Curacaorentalcars.nl heb je de mogelijkheid om de auto vanaf het vliegeveld tot naar het hotel te rijden. Maar natuurlijk kun je ook gebruik maken van de shuttle service van het bedrijf.


Curacaorentalcars.nl Mogelijkheden


Bij Curacaorentalcars.nl kun je een auto kiezen dat precies bij jou past. Zo kun je als koppel of klein gezin kiezen tussen normale en kleine auto’s. Ben je met een grotere groep en heb je meer bagage, dan is het beter om gebruik te maken van hun 7-seaters of busjes. Hiermee heb je dan de mogelijkheid om meerdere mensen te vervoeren. Verder heb je ook speciale auto’s in het assortiment van Curacaorentalcars.nl zoals SUV’s en Pick-ups. Deze auto’s zijn ook geschikt voor mensen met veel bagage.


Curacaorentalcars.nl Kosten


Curacaorentalcars.nl zorgt ervoor dat de klant weet wat hun te wachten staat. Hierdoor maakt het bedrijf gebruik van duidelijke tarieven en contracten. Je zult op hun pagina zien dat de prijzen starttarrieven zijn en wel zonder all-risk en afkoop eigen risico. Verder zijn de prijzen bij Curacaorentalcars inclusief WA-verzekering, 1 extra bestuurder en lokale belastingen. Ook betaal je geen kilometerkosten en administratie –en/of reserveringskosten.


Artikelen over Curacaorentalcars

Auto Huren Curacao

Curacao is een prachtig eiland in de Nederlandse Antillen. Het eiland is omringt met helblauw water, bezaait met duizenden palmbomen, voorzien van parelwitte stranden en versiert met prachtig gekleurde huizen. Het eiland is een onderdeel van het Nederlandse Koninkrijk en de voertaal is dan ook Neder [...]

Curacaorentalcars Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Curacaorentalcars.

Bezoek Curacaorentalcars

Schrijf je eigen review