RentalCars is een intermediair die in ruim 167 landen en op ruim 40.000 verschillende locaties de juiste contacten heeft om jou een betrouwbaar en goedkoop voertuig mee te kunnen geven. Bovendien werkt het bedrijf samen met websites zoals Priceline, Kayak en Opentable. Dit houdt in dat je gegarandeerd de voordeligste acties aangeboden krijgt. Het is dan ook niet vreemd dat het bedrijf jaarlijks bijna 5 miljoen auto’s verhuurd.

RentalCars Autohuren

RentalCars werkt samen met grote verhuurbedrijven zoals Hertz, Dollar, Avis, Europcar en Enterprise. Dit houdt in dat hun aangeboden vloot niet alleen enorm is, maar ook nog eens van de meest betrouwbare kwaliteit. Hierdoor heeft RentalCars een echte naam voor zichzelf kunnen opbouwen die zij zeker weten waar te maken.

RentalCars Kosten

Voor het huren van een auto bij RentalCars moet je echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo dien je minimaal 21 te zijn en maximaal 70. Bovendien kan er voor jongere of senioren een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk van het ingeschakelde bedrijf. Daarnaast dien je minimaal 12 maanden in het bezig van een rijbewijs te zijn. Deze moet je samen met een ID en Creditcard kunnen overleggen. Uiteraard maak je automatisch gebruik van een minimale verzekering. Dit kan uitgebreid worden. De extra’s worden besproken wanneer de auto wordt opgehaald.


RentalCars Reviews

  • Dieven zijn het. Wij hadden een auto voor onszelf en voor mijn vader gehuurd. Mijn vader had geen creditcard en dan kun je dus geen auto huren. Terwijl we al betaald hadden! Eerst moesten we op het vliegveld van Valencia 3 uur wachten en toen hadden we geen auto - of 2 keer zo duur.

    Sterke punten
    Het zijn dieven

    Zwakke punten
    Superlang wachten
    Creditcard moet op je eigen naam staan (staat in de voorwaarden), maar je kunt wel heel makkelijk een auto huren met een andere creditcard.

    Door Victor op 22 oktober 2019 Reageer
  • Wij hebben een slechte ervaring gehad met Rentalcars en willen op deze manier andere huurders behoeden voor dit bedrijf. Onze heenvlucht was vertraagd waardoor we niet op het afgesproken tijdstip onze auto konden ophalen. We hebben dit netjes via mail laten weten. Bij het ophalen van de auto werd hier ook verder niets over gezegd. Na terugkomst van onze vakantie werden er ineens extra kosten afgeschreven van onze creditcard omdat we te laat waren met het ophalen van de auto. Wij kunnen er niets aan doen dat een vlucht vertraagd is en we hebben er alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk te laten weten. Komt erop neer dat we uiteindelijk het dubbele hebben betaald. Belachelijk! Als je auto's verhuurd vanuit een luchthaven, dan weet je toch dat vluchten regelmatig vertraagd zijn! Hoe kun je daar je klanten voor afstraffen! Wij hadden ook liever geen vertraging gehad. We hopen dat Rentalcars dit toch nog op een nette manier wil oplossen.

    Sterke punten
    Sterk in het oplichten van huurders en zich dan verschuilen achter de voorwaarden

    Zwakke punten
    Slechte communicatie
    Slechte service
    Klantonvriendelijk

    Door Remco op 3 september 2019 Reageer
  • Geen restitutie na verhuurweigering autoverhuurder.Ik had in de VS een auto gehuurd maar door een tijdelijke blokkade van mijn Credit Card kreeg ik de auto niet mee (borg werd niet geaccepteerd). Herz (de verhuurder) gaf aan dat ik het geld van Rental Cars zou terugkrijgen maar zij bleken na terugkomst in NL daar niet toe bereid. Dit verwijzend naar hun voorwaarden.
    Kortom slechte service en oppassen, want zonder diensten te leveren incasseren ze je geld.

    Sterke punten
    bestellen via website

    Zwakke punten
    afronding

    Door j vd veld op 21 augustus 2019 Reageer
  • Ontzettende oplichters, uitkijken voor dit bedrijf! Ik heb een auto gehuurd in Barcelona via rentalcars. Via goldcar konden we uiteindelijk de auto ophalen in Barcelona. Toen we aankwamen zei de man achter de balie dat we nog niet betaald hadden, terwijl dit wel het geval was. Hij vertelde dat de betaling van rentalcars nog niet binnen was, en dat als we nog een keer de huur betaalde we het bedrijf via rentalcars konden terugkrijgen. Dus wij hebben dit gedaan. Vervolgens met rentalcars gebeld die ons vertelde dat goldcars ons een extra verzekering had verkocht (die we al hadden afgesloten bij rentalcars). Puntje bij paaltje: de oplichters hebben ons 2 maal 187 euro laten afrekenen onder valse voorwaarden. Rentalcars neemt geen enkele verantwoordelijkheid om dit op te lossen, terwijl zij samenwerking met deze verhuurder. Momenteel in gesprek met advocaat om geld terug te krijgen

    Door Bente op 18 augustus 2019 Reageer
  • Ik heb een auto via Booking.com gehuurd. De boeking was gedaan voor de auto's van Maggiore in Napels via RentalCars. Betaling is ruim van te voeren van de Credit Kaart afgeschreven. In de vliegveld ben ik de kaart kwijtgeraakt (of deze is gestolen), bovendien had de vliegtuig vertraging. Ophaal tijd van de auto was vanaf 11:30, doordat ik in de vliegtuig was heb ik niet kunnen bellen om de reservering te verwijderen. Kort om ik kon de auto zonder kaart niet ophalen, geld terug kon ook niet...

    Sterke punten
    Goede scammers

    Zwakke punten
    Bereikbaarheid, klantsupport, eerlijkheid, ...

    Door P op 8 augustus 2019 Reageer
  • Afspraken worden niet door zeer incapable medewerkers nagekomen. Geld wordt ontrecht afgeschreven en niet meer teruggestort.
    Ben bezig met mijn rechtsbijstand om mijn geld terug te krijgen.

    Zwakke punten
    boevenclub

    Door ivan op 1 augustus 2019 Reageer
  • Te slecht voor woorden. Aan de telefoon meerdere incapabele medewerkers. Klachten worden niet serieus genomen en domweg genegeerd.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alleen maar

    Door Peter van Dijk op 13 juli 2019 Reageer
  • Wegblijven bij deze toko

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Service (het gebrek eraan)

    Door Stefan op 17 juni 2019 Reageer
  • Afgelopen week in mei 2019 een slechte ervaring gehad op Rotterdam airport.
    De auto was reeds geboekt via rentalcars voor een week bij eurocar in februari.
    Bij aankomst om 17.00 uur waren alle balies onbezet.
    Na lang wachten en vele telefoontjes kon rentalcars niets voor ons betekenen,
    men verzocht ons om de auto te annuleren en we kregen een boete van 90 euro op de koop toe. Er werden wel alternatieven aangedragen voor de volgende dag maar die waren 100 %
    duurder.
    Uiteindelijk zelf maar bij europcars de volgende dag een auto geboekt en was veel goedkoper uit.
    Attentie!!!! vermijdt de tussenpersonen als Rentalcars, ze lokken je met aantrekkelijke prijzen, maar kunnen voor jouw niets betekenen bij problemen.
    Boek liever direct bij een autoverhuur bedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Service

    Door Jaap Tolenaars op 28 mei 2019 Reageer
  • 6 september, eindelijk op vakantie naar Mallorca. Helaas was het maar een mini vakantie, maar wel een mini vakantie met een bruiloft op de planning. Nadat wij waren aangekomen op het vliegveld van Mallorca, moesten wij naar de desk van RecordGo gaan, om hier onze auto op te halen die wij hadden besteld met referentie 576288992. Eenmaal aangekomen bij de desk stond er een enorm grote wachtrij. Overal, maar dan ook overal mensen. Op een gegeven moment werd er hard geklapt en gejuichd. Wij snapten er niks van en vroegen aan een stel naast ons wat er gebeurde. Wat bleek, de meneer die op dat moment aan de beurt was had 4 (!!!) uur moeten wachten om zijn auto op te halen. Uiteraard gingen we even doorvragen hoe of wat en de desbetreffende mensen stonden ook al 3 uur te wachten en de hoeveelheid mensen was alleen maar toegenomen.

    Wij zijn die dag (6 september) tot 24:00 gebleven, echter werden wij niet geholpen.. Uiteraard hebben wij zelf toen stappen ondernomen omdat we ook telefonisch geen gehoor kregen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt geweest om een taxi te nemen, omdat wij toch naar het resort omdat we de dag erna al vroeg een bruiloft hadden. Vrijdag 7 september hebben wij een medewerker aan de telefoon gehad en die zorgde dat de kosten terug gestort zouden worden en vertelde ons dat we na de gehuurde periode, de extra gemaaakte kosten konden indienen, om het zo terug te ontvangen.

    Na lang geen reactie te hebben gekregen, begonnen we te bellen. Ze zouden het met spoed opnemen. Echter duurde dit en duurde dit en hebben we meerdere malen dus te horen gekregen dat ze er haast achter zouden zetten. Eindelijk werden we dan gebeld op 2 oktober.. De desbtreffende mevrouw vertelden ons dat het onze eigen keuze was geweest om een taxi te nemen. Daarvoor in de plaats, hadden we een fast ticket kunnen kopen (waarom zouden we een fast ticket kopen als wij van tevoren alles al hebben geregeld?). Uiteraard vinden wij het belachelijk dat zij met deze ‘optie’ kwam, want je huurt een auto voor een bepaald bedrag voor die periode en dat jullie al fast tickets moeten aanbieden, zegt al genoeg over jullie wachtrijen.

    Verder vertelde ze me dat we gewoon naar het nummer dat vermeld stond op hun website hadden moeten bellen (waar we dus niemand te pakken kregen), want dan hadden ze gewoon voor een oplossing kunnen zorgen. Welke oplossing, kon mevrouw niet vertellen..

    Ook vertelde mevrouw ons dat ze zag dat onze vlucht wat vertraging had en dat we hadden moeten bellen, want de kans was heel groot dat de auto nu al verhuurd zou zijn. WAT? VERHUURD? PARDON? Wij hebben die auto gehuurd en op de dag van ophalen stonden wij gewoon op het vliegveld te wachten met onze referentie. Hoe kan jij dan de auto die wij hadden gehuurd, weer aan iemand anders doorverhuren?! Uiteraard had mevrouw hier weinig op te zeggen en praatte ze er maar een beetje overheen. Uiteraard waren we het niet eens met haar beslissing, dat de kosten voor onszelf waren, dus vroegen we haar of we de manager de dag erna kon spreken. Dit was geen probleem en hij/zij zou ons om 12 uur de volgende dag bellen. En jawel, je raadt het al, geen gehoor. Nogmaals geprobeerd om hen aan de lijn te krijgen op 09-10 om 16:13, maar helaas was niemand te bereiken.. Terwijl op de website was aangegeven dat ze klanten tot 17:00 uur te woord zullen staan..

    Jullie snappen hopelijk wel dat wij abosluut niet te spreken zijn over de manier hoe jullie ons behandelen. Via deze weg hopen wij nog met jullie in contact te komen, om zo tot een redelijke oplossing te komen.

    Sterke punten
    ABSOLUUT GEEN!

    Zwakke punten
    MEEST SLECHTSTE SEVICE OOIT EN AFSPRAKEN NIET NAKOMEN.

    Door Monique Heijnen op 8 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • e wordt zwaar misleid bij Rentalcars.com je betaald te veel en krijgt ook niet de auto waarvoor je betaald hebt terwijl ze dat zo aangeven op de site. Staat in de kleine letters van hun (letterlijk 70 te veel betaald via deze broker) je kan beter direct naar een verhuurmaatschappij gaan.

    Zwakke punten
    misleidend, oplichters

    Door Kai op 17 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had ik maar even gegoogeld alvorens ik een auto boekte met Rentalcars. Ja, de auto stond klaar. Dat ging wel goed. Maar ik was in de veronderstelling dat ik een allrisk verzekering had afgesloten. De medewerker attendeerde me erop dat Rentalcars een andere definitie hanteert van allrisk verzekering. Deels ook eigen schuld, had ik de kleine letters iets beter gelezen. Maar als er in koeienletters staat: "Volledige bescherming: dekt diefstal en alle schade aan de buitenkant/mechanische onderdelen van de auto", dan denk je dat het goed zit. Niet dus. Uiteindelijk 200 euries bij moeten betalen om wel volledige dekking te hebben. En zo werd het toch nog heel dure autohuur. Advies: NIET DOEN, gewoon lekker rechtstreeks bij de autoverhuurder.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Emely op 5 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb op 27 juli een auto geboekt voor 29 juli in Birmingham via een creditcard van een vriend, zonder problemen.
    Later zag ik staan dat het alleen met een eigen creditcard zou moeten kunnen, maar ik had Sl geboekt. Daar aangekomen ben ik naar europecar gegaan om de auto op te halen, deze was via Rentalcars gehuurd!
    Hier bleken ze de borg niet van een normale maestro pinpas te kunnen halen en hij cancelde gelijk mijn boeken met het verhaal dat het geld gelijkteruggestort zou worden op mijn vriend zijn kreditcardaccount.
    Tot op heden is er nog geen cent teruggestort en pas na 3x bellen kreeg ik te horen omdat zij geen normale pinpas accepteren dat ik ook nog eens annuleringskosten moest betalen van €103 waar ik natuurlijk best kwaad over ben, want waarom kan ik wel gewoon boeken?
    De kosten van de huurauto waren €135, dus 2/3 moet ik gewoon betalen, niet normaal.
    Nu 1,5 week na mijn laatste telefoontje is zelf het restant nog niet teruggestort. Niet normaal, dit is ook zeker de laatste keer dat ik iets via rentalcars boek.
    4 jaar geleden ook via die vriend geboekt en toen was het geen enkel probleem.
    Niet iedereen heeft een creditcard namelijk.
    Er werd mij ook nog verteld dat ik dan volgende keer eerst maar een de hele website moest lezen voordat ik ging boeken bij mijn laatste telefoontje.

    Sterke punten
    Oplichten

    Zwakke punten
    Van te voren geen duidelijke informatie, pas als je betaald heb of je moet goed lezen!
    Gemakkelijk met iemands creditcard te betalen zonder dat dit eigenlijk mag!
    Slechte service als je belt!
    Lang wachten!
    Belofte niet nakomen en ik denk niet dat jullie willen dat ik verder ga.
    Voor mij is hetinmiddels NOOIT MEER rentalcars als het zo gaat.
    Inmiddels heb ik wel een creditcard gelukkig

    Door Sebastiaan van den Berg op 12 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • afgelopen week naar Valencia geweest en bij inlevering auto ontdekten ze een heel klein kras, maar goed, ik was all risk verzekerd bij Rental Cars. Bij thuiskomst vorige week donderdag, alle papieren netjes ingescand en gemaild naar Rental Cars.
    Afgelopen maandag kreeg ik een reactie dat de schade 100% werd vergoed en dat het schadebedrag retour werd geboekt op mijn creditcard. Vandaag gekeken en het totale bedrag was gecrediteerd op mijn creditcard.
    Na alle negatieve revieuws te hebben gelezen was ik zeer aangenaam verrast over de snelle en correcte afhandeling van Rental Cars. Vaak zit de correcte en snelle afhandeling in de volledigheid van de aanlevering van de stukken (denk Ik)


    Sterke punten
    Zeer snelle en correcte afhandeling van de schade melding

    Zwakke punten
    Lange wachttijd als je belt

    Door jan van de berg op 4 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij boekten via deze fraudeurs een huurauto categorie Mercedes B klasse automaat met GPS voor onze vakantie in Kroatie. Avis Kroatie, gaf ons echter een A klasse mee met de vermelding dat dit binnen dezelfde categorie viel. Ook de GPS ontbrak. Avis meldde me dat als ik niet akkoord was, ik maar contact moest opnemen met Rentalcars.
    Elke dag minstens 10 x geprobeerd, maar er neemt gewoon NIEMAND de telefoon op. Op mails wordt ook niet geantwoord. Ze incasseren gewoon het geld en daar blijft het bij. We hebben dus moeten rondrijden in een A klasse met 2 volwassenen, 2 kinderen en bagage. De kinderen moesten de achterbank delen met koffers. Niet enkel zeer oncomfortabel maar vooral zeer onveilig. Blijf dus weg van deze oplichters. Blijkbaar een filiaal van booking.com. Daar blijf ik vanaf nu dus ook weg.

    Sterke punten
    geen enkel

    Zwakke punten
    zie mijn review. Blijf dus ook weg bij Booking en Open Table, allemaal dezelfde oplichtersbende

    Door tom knaepkens op 21 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het lijkt of je een leuke deal hebt, redelijke prijs voor een extra besstuurder en kinderzitje. Als je eenmaal boekt en je aanbetaling hebt gedaan zie je even in de kleine lettertjes dat het kinderzitje nog betaald moet worden. In verhouding dus peperduur. Zeker 100 euro meer dan de gemiddelde aanbieder. In mijn ogen oplichting. Gebeld over de 35 euro. Ik word heel bot afgekapt. Zeer onvriendelijke dame. Heeft niet geleerd wat klantvriendelijkheid is. Jammer dit.

    Sterke punten
    Klanten om de tuin leiden.

    Zwakke punten
    Heb je even?

    Door Claudia Koster-Talens op 8 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij het ophalen van de auto op het vliegveld in Dublin bleek de gereserveerde auto niet aanwezig en we kregen een upgrade waar we 228 euro (!!!) moesten bijbetalen. De auto op 17 december ingeleverd en 73,85 euro retour ontvangen omdat wij deze eerder hebben ingeleverd. Bij thuiskomst op 23 december gereclameerd over de niet aanwezig auto en de kosten van de update n na lang wachten een reactie waarbij is toegezegd dat we 56 euro en 60 euro retour zouden ontvangen. Slechts 56 euro retour ontvangen en na wederom lang wachten op een reactie (minstens 2 weken) een bericht dat we op 17 december al 73,85 hadden ontvangen. Helaas is het niet mogelijk om mij uit te leggen waarom ik op 17 december geld ontvang terwijl ik pas op 23 december een klacht in heb gediend.

    Sterke punten
    Niet te vinden

    Zwakke punten
    Gereserveerde auto niet aanwezig waardoor extra kosten voor de huurder (lijkt met niet het probleem voor de huurder van de auto)
    Slechte afhandeling van de klachten door weken te wachten met een reactie (of te grote drukte met ontevreden klanten?)
    Toezeggingen die gedaan worden, worden niet nagekomen.
    Klacht ingediend op 23 december en hiervoor zgn op 17 december al een bedrag gerestitueerd te hebben gekregen (wie betaald zomaar geld terug aan een huurder?)

    Door Gerda op 28 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het ophaalpunt op Lissabon airport was in eerste instantie niet te vinden. Het was nergens aangegeven en na veel moeite bleek dat ik met een pendelbus naar een ander afhaalpunt werd gebracht.

    Dit is vooraf bij de boeking niet duidelijk en zelfs achter nauwelijks te achterhalen.

    De verhuurder probeerde mij nog verzekeringen aan te smeren en wist niet waarvoor ik was verzekerd, terwijl ik volledige dekking had.

    In de bevestiging die ik van Rentalcars kreeg stond dat ik nog extra verzekeringen kon afsluiten. Quote: Bij de balie van Drive on Holidays kunt u terecht voor een aanvullende dekking om uw eigen risico te verkleinen of ongedaan te maken, of voor dekking van eventuele schade die buiten de cascoschade vermindering valt, zoals schade aan banden en ruiten."

    Hoe onduidelijk kan je zijn. Ik had toch volledige dekking???

    De gereserveerde auto was een andere auto met veel beschadingen. Duidelijk een klasse lager, zeker met al die beschadigingen. Dat geeft veel stress, want zelfs met foto's nemen is het heel moeilijk aan te tonen wat er al aan de auto mankeerde. Zo wil je je vakantie niet beginnen.

    Ik moest maar liefst een borgsom van 1100 euro betalen, terwijl ik volledige dekking had. Dit is een belachelijk hoge borg en werd niet vooraf bekend gemaakt en is een aanslag op je credit card limiet. Dat kan je dan wel weer afkopen voor een bepaald bedrag, wat weer aangeeft dat het alleen maar weer aftroggelen van geld is.

    Rental cars stuurt mij met een kluitje in het riet en vermijd te antwoorden op een aantal klachten.

    NOOIT MEER RENTALCARS!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zie review

    Door Jolanda op 20 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De borgsom van 3000 euro exclusief belasting is veel te hoog, bij andere auto verhuur bedrijven is het 100 tot 300 euro. Rentalcars accepteert alleen een creditcard als betaalmiddel, aangezien de meeste gold cards een maximum bestedingsbedrag hebben van 2500 euro kom je bij het ophalen van je auto voor een leuke verrassing te staan. Nooit gaan boeken zolang dit de verhuurvoorwaarden zijn van deze firma!

    Zwakke punten
    Belachelijke hoge borgsom

    Door erik op 4 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je denkt een auto te boeken op een website maar het enige wat je betaald hebt is je reservering ! Daarna kost de auto net zoveel of meer. Je bent dus twee keer zo duur uit als je oorspronkelijk denkt!! NIET AAN BEGINNEN!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLE

    Door S. Garcia op 25 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je denkt een auto te boeken op een website maar het enige wat je betaald hebt is je reservering ! Daarna kost de auto net zoveel of meer. Je bent dus twee keer zo duur uit als je oorspronkelijk denkt!! NIET AAN BEGINNEN!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLE

    Door S. Garcia op 25 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kom al zeker 4x per jaar en dat al 30 jaar lang in Spanje. Doe altijd een auto huren en dacht deze keer maar is op de aanbieding bij het vliegticket dat ik boekte in te gaan.
    Rentalcars, zal wel ok zijn dacht ik. Maar echt, wat een vreselijke ervaring met dit bedrijf.
    Dame aan de balie op vliegveld zegt het ene, kantoor doet het andere.
    Mensen, weer verstandig!! Boek je auto bij een betrouwbaar bedrijf, RENTALCARS IS ABSOLUUT NIET TE VERTROUWEN!!!!
    Die week goed gekomen en netjes een auto gehuurd zonder problemen bij Helle Hollis, bedankt!

    Sterke punten
    Geld aftroggelen

    Zwakke punten
    Service
    Bekwaamheid
    Geduld, dame achter balie kon net aan het verhaal uitleggen.

    Door Dennis Schrijver op 21 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kom al zeker 4x per jaar en dat al 30 jaar lang in Spanje. Doe altijd een auto huren en dacht deze keer maar is op de aanbieding bij het vliegticket dat ik boekte in te gaan.
    Rentalcars, zal wel ok zijn dacht ik. Maar echt, wat een vreselijke ervaring met dit bedrijf.
    Dame aan de balie op vliegveld zegt het ene, kantoor doet het andere.
    Mensen, weer verstandig!! Boek je auto bij een betrouwbaar bedrijf, RENTALCARS IS ABSOLUUT NIET TE VERTROUWEN!!!!
    Die week goed gekomen en netjes een auto gehuurd zonder problemen bij Helle Hollis, bedankt!

    Sterke punten
    Geld aftroggelen

    Zwakke punten
    Service
    Bekwaamheid
    Geduld, dame achter balie kon net aan het verhaal uitleggen.

    Door Dennis Schrijver op 21 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • en zelfs als je die wagen laat staan en de deskmedewerker het contract annuleert moet je toch de rekening betalen ... dieven

    Sterke punten
    heel geslepen slimme mensen met een legertje aan advocaten en gemene kleine lettertjes

    Zwakke punten
    diefstal

    Door Jan op 11 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • en zelfs als je die wagen laat staan en de deskmedewerker het contract annuleert moet je toch de rekening betalen ... dieven

    Sterke punten
    heel geslepen slimme mensen met een legertje aan advocaten en gemene kleine lettertjes

    Zwakke punten
    diefstal

    Door Jan op 11 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek RentalCars

Schrijf je eigen review over RentalCars