RentalCars is een intermediair die in ruim 167 landen en op ruim 40.000 verschillende locaties de juiste contacten heeft om jou een betrouwbaar en goedkoop voertuig mee te kunnen geven. Bovendien werkt het bedrijf samen met websites zoals Priceline, Kayak en Opentable. Dit houdt in dat je gegarandeerd de voordeligste acties aangeboden krijgt. Het is dan ook niet vreemd dat het bedrijf jaarlijks bijna 5 miljoen auto’s verhuurd.

RentalCars Autohuren

RentalCars werkt samen met grote verhuurbedrijven zoals Hertz, Dollar, Avis, Europcar en Enterprise. Dit houdt in dat hun aangeboden vloot niet alleen enorm is, maar ook nog eens van de meest betrouwbare kwaliteit. Hierdoor heeft RentalCars een echte naam voor zichzelf kunnen opbouwen die zij zeker weten waar te maken.

RentalCars Kosten

Voor het huren van een auto bij RentalCars moet je echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo dien je minimaal 21 te zijn en maximaal 70. Bovendien kan er voor jongere of senioren een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk van het ingeschakelde bedrijf. Daarnaast dien je minimaal 12 maanden in het bezig van een rijbewijs te zijn. Deze moet je samen met een ID en Creditcard kunnen overleggen. Uiteraard maak je automatisch gebruik van een minimale verzekering. Dit kan uitgebreid worden. De extra’s worden besproken wanneer de auto wordt opgehaald.


RentalCars Reviews

  Nemen geen verantwoordelijkheid

  Auto gehuurd via RentalsCars bij B-rent. Op Napels Airport. Bij het terugbrengen van de auto, heeft mijn echtgenote haar jas op de achterbank vergeten mee te nemen. Dat ontdekten wij toen we bijna aan het baarden waren. Diverse e=mails gestuurd naar B-Rent. Vele malen gebeld met B-rent. Mails niet beantwoord, telefoon niet opgenomen. RentalCars zegt niets voor ons te kunnen doen. "Wij zijn slechts Brokers". RentalCars doet dus zaken met B-Rent, en dat zijn ordinaire criminelen.

  Oplichting

  Bij ophalen van de auto (niet rentalcars, maar blijkbaar ‘ok mobility cars’) werd ons een verzekering aangesmeerd. Die hadden we al genomen bij rentalcars. Maar voor ok mobility telde die niet!! Bij inleveren van de sleutel niemand of niets te vinden waardoor we onze vlucht bijna gemist hebben!

  Sterke punten
  Verzekering extra aansmeren

  Zwakke punten
  Oplichten

  Voel me opgelicht

  Via Rentalcars auto gehuurd in Faro. Ophalen duurde lang. Bij inlevering moest ik meer dan 70€ betalen voor drie liter benzine Staat in de voorwaarden van Firefly, zei onverschillige medewerkers. Voor mij nooit meer Rentalcars .

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Betaald en geen auto. Bizar slechte service

  We arriveerden 's avonds in Malaga om erachter te komen dat het kantoor waar we onze auto moesten halen al gesloten was! Bij het boeken had ik de juiste tijd ingevoerd en jullie hadden ook ons vluchtnummer dus waren ervan op de hoogte welke tijd we zouden arriveren. Doordat we de auto niet op konden halen waren we genoodzaakt een nieuwe huurauto te nemen bij een partij die op dat tijdstip gelukkig nog wel open was. De klantenservice vertelde me dat ik alleen een deel van het geld terug kon krijgen als we nog een keer bij jullie zouden boeken! Wat is dat voor belachelijk iets!? Zo ga je niet met klanten om! Natuurlijk ga ik niet nog een keer bij jullie boeken na zo behandeld te zijn! BIZAR!

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Alles! Communicatie, service, een auto afleveren, omgaan met klanten etc.

  Rental cars: fabels en leugens

  Auto gehuurd via rental car bij Sixt. Deze liet ons ongeveer 500 euro bijbetalen. Onze optie ter plaatsen : of geen auto, of niet verzekerd of betalen… Fout zou bij rental cars liggen. Bij thuiskomst meteen klacht ingediend. Rental cars betaalde +- 90 euro terug, de rest moest ik bij sixt gaan halen…. Wij zien ons geld dus niet meer terug! Rental cars lokt wel met “goedkope prijs”… Fabeltjes en leugens!

  boekingskosten onterecht ingehouden.

  ik had een specifieke auto via dit bedrijf gehuurd en op de luchthaven werd mij een totaal andere aangeboden. veel groter, automaat (wat ik niet gewend ben te rijden) en moest ik nota bene meerkosten betalen. ik heb deze auto geweigerd. daar er geen andere auto aangeboden werd heb ik elders een auto geboekt en zie dan maar eens je boekingskosten terug te krijgen. zeer slecht bereikbaar en afhandeling ronduit onbeschoft (ze lezen de klacht niet eens zorgvuldig). dus sluit me aan bij vorige reviews : oplichters

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen serieus bedrijf

  criminele samenwerking tussen rentalcars en sixt

  car hire and rip off De combinatie Rentalcars-Sixt is erop gericht geld af te troggelen van de reiziger die, als je op hun voorstellen niet ingaat, je in de kou laat staan. Bij het het claimen van uw geld blijft men mails sturen dat het dossier in behandeling is, terwijl het simpel is; Als er geen dienst verleend is moet er ook niet betaald worden. Er zit duidelijk een systeem van afzetterij in, waarbij de goedmenende huurder het slachtoffer is. Dergelijke firma's moeten aangeklaagd worden en aan de schandpaal genageld.

  Sterke punten
  geen ontdekt

  Zwakke punten
  Chanteren hun klanten en zetten hun klanten geld af.

  Problemen met Visa kaart - huur hier geen auto!

  Allereerst: Dit is geen verhuurbedrijf maar een bemiddelaar. Boek gewoon direct bij een verhuurbedrijf en bespaar je een hoop kopzorgen. Ik had een auto gehuurd en aanbetaald met mijn Visa kaart. Bij de huurbalie aangekomen kon mijn kaart niet worden gelezen en kreeg ik dus geen huurauto mee! Ik werd door de medewerker verzekerd dat ik mijn geld terug zou krijgen - hij heeft zelfs nog een formulier hiervoor ondertekend. Ik ben maar naar een andere huurbalie gelopen (gelukkig zijn er meerderen op het vliegveld) en daar werkte de kaart op magische wijze prima. Vreemd. Aan mij heeft het dus niet gelegen. Weer thuis heb ik contact proberen op te nemen met Rentalcars.com. Dit is een langdurig en frustrerend proces: telefonisch slecht of niet bereikbaar en via de site krijg je pas na een maand wachten reactie. Lang verhaal kort: Ik heb me niet aan hun annuleringsvoorwaarden gehouden en ze houden dus 3 dagen huur in. Ik vind het onacceptabel dat er kosten in rekening zijn gebracht terwijl de credit-card lezer van een door hun aangesteld verhuurbedrijf niet naar behoren functioneert. In de normale wereld hoef je niet te betalen voor iets dat kapot is maar Rentalcars schuilt zich achter hun kleine lettertjes en doet niet wat juist is. Ik zie op vergelijkingssites heel veel soortgelijke ervaringen... had ik die maar eerst gelezen! Wil je hier boeken? DOE HET NIET!

  Zwakke punten
  Onbereikbare klantenservice Onbetrouwbaar

  Business model is oplichting

  Bij rentalcars moet je bij je boeking een creditcard hebben. Geboekt mijn naam en creditcard van mijn vriendin. Later zie ik dat de hoofdboeker ook de creditcardhouder moet zijn. Hamdmatig kan ik dit niet wijzigen omdat er geen autos meer beschikbaar zijn (bijzonder want volgens mij is er al een auto). Dus toch maar bellen (enorme wachttijd) en er word mij verzekerd dst dit geen probleem is en dat dit ter plaatsen geregeld wordt. Op lokatie blijkt dit niet mogelijk te zijn en dus weer bellen met rentalcars. 'meneer dan heeft u twee opties of u bent al het geld kwijt, of we maken een nieuwe boeking en u krijgt van uw oude boeking 3 dagen retour. Je kan praten als brugman en de medewerker snapt je maar moet het protocol volgen, gaan overleggen met de manager waarna je uit de telefoonlijn word gegooid. Eindstand zit je in de auto die je gehuurd hebt en betaal je voor deze auto 2x.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  -wachttijd klantenservice -verdienmodel oplichting

  NOOIT MEER RENTALCARS!

  Op vrijdag 4 september wilden wij zoals gepland, geboekt en betaald 2 huurauto’s ophalen bij de luchthaven Pisa. De afgesproken tijd op het boekingsformulier was 14.00 uur, wij melden ons om 16.00 uur. Geen probleem zou je denken want er was gereserveerd en voor 14 dagen vooruit betaald. Niets is minder waar. Blijkbaar vervalt je boeking na 2 uur, de kleine lettertjes zullen we maar zeggen. Kon geregeld worden maar dan moest er een nieuwe boeking gemaakt worden en dat was uiteraard duurder. Ander probleem was dat 1 boeking totaal niet bekend was bij het autoverhuurbedrijf. “Computer says no”, dat is wat wij iedere keer te horen kregen. Contact opgenomen met Rentalcars, daar waren de auto’s wel bekend in het systeem, vreemd aldus de medewerker. We zouden teruggebeld worden. Na 2 uur wachten in de zon, inmiddels 35 gr, met 2 kleine kinderen hebben we uiteindelijk voor de ene auto bij betaald en zijn we vertrokken naar een hotel. Nooit teruggebeld door een medewerker. Volgende ochtend wederom contact gezocht met Rentalcars. Medewerker aan de telefoon begreep er niets van maar zo werd ons gezegd. Als de auto niet opgehaald werd kregen wij sowieso ons geld terug. Daar zit de crux in het hele verhaal. Wij wilden de auto wel ophalen maar deze was niet bekend in het systeem. Was deze wel bekend bij het autoverhuurbedrijf dan hadden wij immers ook wel voor de 2e auto extra betaald voor het “te” late ophalen. Al was het maar om verder te kunnen met onze vakantie. Gedurende de hele periode, inmiddels bijna 2 maanden, is hier verschil van opvatting over. De auto is niet geannuleerd cq opgehaald, hij stond niet in het systeem. Het verhaal gaat verder. Als we een nieuwe auto boekten dan kregen we na de huurperiode het verschil terug tussen het reeds betaalde bedrag en het te betalen bedrag voor de nieuwe huurauto, deze was inmiddels fors duurder. Uiteindelijk maar voor deze oplossing gekozen en een veel duurdere auto gehuurd. Uiteindelijk zijn we 2 maanden verder, wordt ons verhaal in twijfel getrokken en hebben wij nog steeds niet ons geld terug. Sterker nog wij hadden ook een 10% korting voucher van Rentalcars ontvangen, omdat de auto die wij reeds eerder in een vrij vroeg stadium hadden geboekt voor deze vakantie niet geleverd kon worden door Rentalcars. De 10% korting kon echter pas geclaimd worden nadat de huurperiode van de auto was verlopen. Dit maakt het allemaal nog gecompliceerder omdat er nooit een huurperiode is geweest, “computer says no”. Kortom voor deze vakantie hebben wij in totaal 4 auto's bij jullie gehuurd voor een fiks bedrag. Er zijn veel vakantie-uren, telefoonkosten en ergenis/frustratie bij ons geweest over deze gehele gang van zaken. Alleen uit coulance zou een tegemoetkoming in de gemaakte kosten al redelijk en billijk zijn, laat staan zeer gerechtvaardigd. Onze conclusie: huur dus nooit een auto via Rentalcars.

  Sterke punten
  Hebben ze niet.

  Zwakke punten
  Alles.

  Zeer tevreden

  Wij reizen vaak en huren dan ook vaak een auto. Dit is eerlijk gezegd de eerste keer dat alles perfect was, zonder addertjes onder het gras. Prima auto via Centauro, vlotte ophaling, niemand die je nog een extra verzekering wil aansmeren, vlotte inlevering. Kortom: alles naar wens.

  Sterke punten
  Vlot, correct

  Let op voor de valkuilen

  Let op voor valkuilen! Heb via hun website mijn wagen geboekt... gebruikmakend van mijn Amex kaart... omdat dit kon. Kwam in Faro aan en verhuurfirma accepteerde geen Amex... dus met andere kaart betaald. Als ik thuis was zag ik dat mijn Amex toch nog gecrediteerd was... dus nam contact op met rentalcars... wat was hun antwoord: Aja ge had ons moeten bellen... nu is het te laat!!! Wie gaat nu in dit geval de kleine lettertjes lezen? Is het niet aan hun om een filter te zetten, welke kaarten wel of niet geaccepteerd worden per verhuurfirma? Zelfde met hun verzekering dat ze aanbieden... je betaalt maar de verhuurfirma’s accepteren deze niet!

  Oplichters

  OPLICHTERS eerste klas! Huur hier GEEN auto!!!!

  Zwakke punten
  Leveren niks. Schrijven wel geld af dat je met geen mogelijkheid kunt terug krijgen!!

  Onbetrouwbare organisatie zeker in combinatie met Rental cars

  Steeds meer helderheid over budget cars… nooit mee in zee gaan! Steeds meer helderheid over budget cars Zeker in samenwerking met een verhuur makelaar zoals Rental Cars Je sluit een overeenkomst af met Rental cars en betaalt inclusief ALLE verzekeringen een reserveringsovereenkomst af. Bevestiging met de tekst : volledige bescherming verzekering ! Op het vliegveld van Kevlavik haal je de auto op bij Budget cars en die weet me te vertellen dat ik NIET volledig ben verzekerd ! Je denkt die gegevens van Rental cars zullen hier wel bekend zijn maar : neen! Men gaf aan dat ik niet volledig was verzekerd. Dus wat doe je? Je denkt dat er iets niet goed is doorgekomen, maar met weet niets of zegt dat men niets weet. Je sluit dus alsnog een verzekering af, in dit geval een ontbrekende verzekering voor lava en as winden en betaalt nog alleen voor deze aanvulling (? Denk ik) 6 euro MEER dan aan Rental cars. Thuisgekomen probeer je dit helder te krijgen maar helaas. RENTAL CARS EN BUDGET CARS geven niet thuis. Je kunt doodvallen. Strekking van het geheel: Noooooit in zee gaan met Budget cars in combinatie met een verhuurmakelaar! Ze zullen de extra opbrengst wel delen! Budget cars geeft aan dat ze geen boodschap hebben aan wat je zelf hebt verzekerd en zeggen dit ook niet te weten. Je huurt dus een auto bij Budget en verkopen je separaat nog aanvullende verzekeringen. Tevens geven ze aan en dat is natuurlijk een keiharde leugen dat ze niets te maken hebben met wat je bij Rental hebt geregeld ! Nogmaals: nooit huren bij Budget cars! Ik zie dat de waardering voor Budget cars zowiezo een zware onvoldoende is en na mijn vakantie op IJsland kan ik dit alleen maar beamen!

  Sterke punten
  Deze ene ster is al teveel

  Zwakke punten
  Tekst zegt genoeg

  Slechtste start van onze vakantie

  Slechtste start van onze vakantie in Portugal. Door een miscommunicatie heeft de auto ons voor een week 280 euro gekost in plaats van de eerst betaalde 130 euro. Rental cars gaf zelf geen oplossing en heeft eigenlijk gewoon gezegd dat we ons plan moesten trekken. Nooit nog boek ik via rental cars. Het kan altijd zijn dat er iets mis is met de boeking, maar een correcte en kosteloze afhandeling is dan op zijn plaats. Dat is alles behalve wat er gebeurd is.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie Niet behulpzaam Geen oplossing bieden

  Huur hier nooit een auto!

  Dieven zijn het. Wij hadden een auto voor onszelf en voor mijn vader gehuurd. Mijn vader had geen creditcard en dan kun je dus geen auto huren. Terwijl we al betaald hadden! Eerst moesten we op het vliegveld van Valencia 3 uur wachten en toen hadden we geen auto - of 2 keer zo duur.

  Sterke punten
  Het zijn dieven

  Zwakke punten
  Superlang wachten Creditcard moet op je eigen naam staan (staat in de voorwaarden), maar je kunt wel heel makkelijk een auto huren met een andere creditcard.

  Huur hier geen auto! Vlucht vertraagd... dan is je auto ineens 2x zo duur!

  Wij hebben een slechte ervaring gehad met Rentalcars en willen op deze manier andere huurders behoeden voor dit bedrijf. Onze heenvlucht was vertraagd waardoor we niet op het afgesproken tijdstip onze auto konden ophalen. We hebben dit netjes via mail laten weten. Bij het ophalen van de auto werd hier ook verder niets over gezegd. Na terugkomst van onze vakantie werden er ineens extra kosten afgeschreven van onze creditcard omdat we te laat waren met het ophalen van de auto. Wij kunnen er niets aan doen dat een vlucht vertraagd is en we hebben er alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk te laten weten. Komt erop neer dat we uiteindelijk het dubbele hebben betaald. Belachelijk! Als je auto's verhuurd vanuit een luchthaven, dan weet je toch dat vluchten regelmatig vertraagd zijn! Hoe kun je daar je klanten voor afstraffen! Wij hadden ook liever geen vertraging gehad. We hopen dat Rentalcars dit toch nog op een nette manier wil oplossen.

  Sterke punten
  Sterk in het oplichten van huurders en zich dan verschuilen achter de voorwaarden

  Zwakke punten
  Slechte communicatie Slechte service Klantonvriendelijk

  Rental Cars laat autoverhuurders misleidende info geven

  Geen restitutie na verhuurweigering autoverhuurder.Ik had in de VS een auto gehuurd maar door een tijdelijke blokkade van mijn Credit Card kreeg ik de auto niet mee (borg werd niet geaccepteerd). Herz (de verhuurder) gaf aan dat ik het geld van Rental Cars zou terugkrijgen maar zij bleken na terugkomst in NL daar niet toe bereid. Dit verwijzend naar hun voorwaarden. Kortom slechte service en oppassen, want zonder diensten te leveren incasseren ze je geld.

  Sterke punten
  bestellen via website

  Zwakke punten
  afronding

  Oplichters

  Ontzettende oplichters, uitkijken voor dit bedrijf! Ik heb een auto gehuurd in Barcelona via rentalcars. Via goldcar konden we uiteindelijk de auto ophalen in Barcelona. Toen we aankwamen zei de man achter de balie dat we nog niet betaald hadden, terwijl dit wel het geval was. Hij vertelde dat de betaling van rentalcars nog niet binnen was, en dat als we nog een keer de huur betaalde we het bedrijf via rentalcars konden terugkrijgen. Dus wij hebben dit gedaan. Vervolgens met rentalcars gebeld die ons vertelde dat goldcars ons een extra verzekering had verkocht (die we al hadden afgesloten bij rentalcars). Puntje bij paaltje: de oplichters hebben ons 2 maal 187 euro laten afrekenen onder valse voorwaarden. Rentalcars neemt geen enkele verantwoordelijkheid om dit op te lossen, terwijl zij samenwerking met deze verhuurder. Momenteel in gesprek met advocaat om geld terug te krijgen

  Gewoon dieven

  Ik heb een auto via Booking.com gehuurd. De boeking was gedaan voor de auto's van Maggiore in Napels via RentalCars. Betaling is ruim van te voeren van de Credit Kaart afgeschreven. In de vliegveld ben ik de kaart kwijtgeraakt (of deze is gestolen), bovendien had de vliegtuig vertraging. Ophaal tijd van de auto was vanaf 11:30, doordat ik in de vliegtuig was heb ik niet kunnen bellen om de reservering te verwijderen. Kort om ik kon de auto zonder kaart niet ophalen, geld terug kon ook niet...

  Sterke punten
  Goede scammers

  Zwakke punten
  Bereikbaarheid, klantsupport, eerlijkheid, ...

  zeer slecht huurbedrijf

  Afspraken worden niet door zeer incapable medewerkers nagekomen. Geld wordt ontrecht afgeschreven en niet meer teruggestort. Ben bezig met mijn rechtsbijstand om mijn geld terug te krijgen.

  Zwakke punten
  boevenclub

  Oplichters

  Te slecht voor woorden. Aan de telefoon meerdere incapabele medewerkers. Klachten worden niet serieus genomen en domweg genegeerd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar

  Zeer slechte service

  Wegblijven bij deze toko

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Service (het gebrek eraan)

  slechte service rentalcars

  Afgelopen week in mei 2019 een slechte ervaring gehad op Rotterdam airport. De auto was reeds geboekt via rentalcars voor een week bij eurocar in februari. Bij aankomst om 17.00 uur waren alle balies onbezet. Na lang wachten en vele telefoontjes kon rentalcars niets voor ons betekenen, men verzocht ons om de auto te annuleren en we kregen een boete van 90 euro op de koop toe. Er werden wel alternatieven aangedragen voor de volgende dag maar die waren 100 % duurder. Uiteindelijk zelf maar bij europcars de volgende dag een auto geboekt en was veel goedkoper uit. Attentie!!!! vermijdt de tussenpersonen als Rentalcars, ze lokken je met aantrekkelijke prijzen, maar kunnen voor jouw niets betekenen bij problemen. Boek liever direct bij een autoverhuur bedrijf.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Service

  MEEST S

  6 september, eindelijk op vakantie naar Mallorca. Helaas was het maar een mini vakantie, maar wel een mini vakantie met een bruiloft op de planning. Nadat wij waren aangekomen op het vliegveld van Mallorca, moesten wij naar de desk van RecordGo gaan, om hier onze auto op te halen die wij hadden besteld met referentie 576288992. Eenmaal aangekomen bij de desk stond er een enorm grote wachtrij. Overal, maar dan ook overal mensen. Op een gegeven moment werd er hard geklapt en gejuichd. Wij snapten er niks van en vroegen aan een stel naast ons wat er gebeurde. Wat bleek, de meneer die op dat moment aan de beurt was had 4 (!!!) uur moeten wachten om zijn auto op te halen. Uiteraard gingen we even doorvragen hoe of wat en de desbetreffende mensen stonden ook al 3 uur te wachten en de hoeveelheid mensen was alleen maar toegenomen. Wij zijn die dag (6 september) tot 24:00 gebleven, echter werden wij niet geholpen.. Uiteraard hebben wij zelf toen stappen ondernomen omdat we ook telefonisch geen gehoor kregen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt geweest om een taxi te nemen, omdat wij toch naar het resort omdat we de dag erna al vroeg een bruiloft hadden. Vrijdag 7 september hebben wij een medewerker aan de telefoon gehad en die zorgde dat de kosten terug gestort zouden worden en vertelde ons dat we na de gehuurde periode, de extra gemaaakte kosten konden indienen, om het zo terug te ontvangen. Na lang geen reactie te hebben gekregen, begonnen we te bellen. Ze zouden het met spoed opnemen. Echter duurde dit en duurde dit en hebben we meerdere malen dus te horen gekregen dat ze er haast achter zouden zetten. Eindelijk werden we dan gebeld op 2 oktober.. De desbtreffende mevrouw vertelden ons dat het onze eigen keuze was geweest om een taxi te nemen. Daarvoor in de plaats, hadden we een fast ticket kunnen kopen (waarom zouden we een fast ticket kopen als wij van tevoren alles al hebben geregeld?). Uiteraard vinden wij het belachelijk dat zij met deze optie kwam, want je huurt een auto voor een bepaald bedrag voor die periode en dat jullie al fast tickets moeten aanbieden, zegt al genoeg over jullie wachtrijen. Verder vertelde ze me dat we gewoon naar het nummer dat vermeld stond op hun website hadden moeten bellen (waar we dus niemand te pakken kregen), want dan hadden ze gewoon voor een oplossing kunnen zorgen. Welke oplossing, kon mevrouw niet vertellen.. Ook vertelde mevrouw ons dat ze zag dat onze vlucht wat vertraging had en dat we hadden moeten bellen, want de kans was heel groot dat de auto nu al verhuurd zou zijn. WAT? VERHUURD? PARDON? Wij hebben die auto gehuurd en op de dag van ophalen stonden wij gewoon op het vliegveld te wachten met onze referentie. Hoe kan jij dan de auto die wij hadden gehuurd, weer aan iemand anders doorverhuren?! Uiteraard had mevrouw hier weinig op te zeggen en praatte ze er maar een beetje overheen. Uiteraard waren we het niet eens met haar beslissing, dat de kosten voor onszelf waren, dus vroegen we haar of we de manager de dag erna kon spreken. Dit was geen probleem en hij/zij zou ons om 12 uur de volgende dag bellen. En jawel, je raadt het al, geen gehoor. Nogmaals geprobeerd om hen aan de lijn te krijgen op 09-10 om 16:13, maar helaas was niemand te bereiken.. Terwijl op de website was aangegeven dat ze klanten tot 17:00 uur te woord zullen staan.. Jullie snappen hopelijk wel dat wij abosluut niet te spreken zijn over de manier hoe jullie ons behandelen. Via deze weg hopen wij nog met jullie in contact te komen, om zo tot een redelijke oplossing te komen.

  Sterke punten
  ABSOLUUT GEEN!

  Zwakke punten
  MEEST SLECHTSTE SEVICE OOIT EN AFSPRAKEN NIET NAKOMEN.


Bezoek RentalCars

Schrijf je eigen review