RentalCars is een intermediair die in ruim 167 landen en op ruim 40.000 verschillende locaties de juiste contacten heeft om jou een betrouwbaar en goedkoop voertuig mee te kunnen geven. Bovendien werkt het bedrijf samen met websites zoals Priceline, Kayak en Opentable. Dit houdt in dat je gegarandeerd de voordeligste acties aangeboden krijgt. Het is dan ook niet vreemd dat het bedrijf jaarlijks bijna 5 miljoen auto’s verhuurd.

RentalCars Autohuren

RentalCars werkt samen met grote verhuurbedrijven zoals Hertz, Dollar, Avis, Europcar en Enterprise. Dit houdt in dat hun aangeboden vloot niet alleen enorm is, maar ook nog eens van de meest betrouwbare kwaliteit. Hierdoor heeft RentalCars een echte naam voor zichzelf kunnen opbouwen die zij zeker weten waar te maken.

RentalCars Kosten

Voor het huren van een auto bij RentalCars moet je echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo dien je minimaal 21 te zijn en maximaal 70. Bovendien kan er voor jongere of senioren een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk van het ingeschakelde bedrijf. Daarnaast dien je minimaal 12 maanden in het bezig van een rijbewijs te zijn. Deze moet je samen met een ID en Creditcard kunnen overleggen. Uiteraard maak je automatisch gebruik van een minimale verzekering. Dit kan uitgebreid worden. De extra’s worden besproken wanneer de auto wordt opgehaald.


RentalCars Reviews

  Belabberde service

  Beste Rentalcars, \\r\\n\\r\\nAl enige tijd worden wij van het kastje naar de muur gestuurd en niemand lijkt ons te willen helpen. \\r\\n\\r\\nWe hebben al meerdere malen een klacht ingediend via de website/app. Hier hebben wij tot nu toe alleen maar automatische antwoorden op terug gekregen. Zeer teleurstellend.\\r\\n\\r\\nAlle documenten zijn al eens naar jullie gestuurd. Ik vind het persoonlijk heel vervelend dat we niet gehoord/geholpen worden (zacht uitgedrukt) \\r\\n\\r\\nHierbij nogmaals een klacht en ons verhaal. \\r\\n \\r\\nOp 8 dec. 2022 heb ik een boeking gedaan voor de huur van een auto via jullie met een huur periode van 30 dagen. Echter hebben wij onze reis aangepast op 8 jan. 2023, waar we deze boeking terug hebben gebracht naar 5 dagen om vervolgens 2 nieuwe boekingen bij jullie te maken, ivm binnenlandse vluchten, met een totaal van weer 25dagen. Het aantal huur dagen zou dus precies hetzelfde blijven, alleen in een andere vorm.\\r\\n\\r\\nWe hebben de eerste boeking aangepast en alles was akkoord, we zouden rond de �521,26 terug krijgen (als ik het goed heb onthouden). Deze aanpassing in boeking is echter niet juist bij jullie doorgekomen, ook heb ik geen enkele mail van deze boeking, dan wel eindfactuur mogen ontvangen. \\r\\nMaar omdat het bericht online zei dat het gelukt was zijn wij onze volgende boekingen gaan maken. Twee binnenlandse vluchten en 2 nieuwe boeking voor een auto via jullie. \\r\\n\\r\\nOnze eerste nieuwe boeking was een Toyota Urban Cruser met boekingsnummer 734693584. Ophalen op Durban King Shaka International Airport op za.28 jan. 2023, retour op Durban King Shaka International Airport op ma. 6 feb 2023. \\r\\n\\r\\nOnze tweede boeking een Renault Kwid met boekingsnummer 794743431 Ophalen op Port Elizabeth op ma. 6 feb. 2023 en retour op Cape Town International Airport op woe. 22 feb. 2023.\\r\\n\\r\\nIk neem aan dat jullie begrijpen dat wij niet 2x een auto voor 30 dagen bij jullie hadden willen huren. En het is dan ook rond uit schandalig dat we van het kastje naar de muur gestuurd worden. \\r\\n\\r\\nIn de bijlage alle documenten die uitwijzen dat wij nieuwe boekingen hebben hebben gedaan als gevolg van het annuleren van de eerste boeking. \\r\\n\\r\\nWij hopen dat we dit keer wel gehoord zullen worden en dat rentalcars ons serieus gaat nemen en gaat helpen. \\r\\n\\r\\nWe vernemen graag hoe jullie dit gaan oplossen.

  Sterke punten
  None

  Belabberde service

  Beste Rentalcars,  Al enige tijd worden wij van het kastje naar de muur gestuurd en niemand lijkt ons te willen helpen.  We hebben al meerdere malen een klacht ingediend via de website/app. Hier hebben wij tot nu toe alleen maar automatische antwoorden op terug gekregen. Zeer teleurstellend.  Alle documenten zijn al eens naar jullie gestuurd. Ik vind het persoonlijk heel vervelend dat we niet gehoord/geholpen worden (zacht uitgedrukt)  Hierbij nogmaals een klacht en ons verhaal.  Op 8 dec. 2022 heb ik een boeking gedaan voor de huur van een auto via jullie met een huur periode van 30 dagen. Echter hebben wij onze reis aangepast op 8 jan. 2023, waar we deze boeking terug hebben gebracht naar 5 dagen om vervolgens 2 nieuwe boekingen bij jullie te maken, ivm binnenlandse vluchten, met een totaal van weer 25dagen. Het aantal huur dagen zou dus precies hetzelfde blijven, alleen in een andere vorm.  We hebben de eerste boeking aangepast en alles was akkoord, we zouden rond de €521,26 terug krijgen (als ik het goed heb onthouden). Deze aanpassing in boeking is echter niet juist bij jullie doorgekomen, ook heb ik geen enkele mail van deze boeking, dan wel eindfactuur mogen ontvangen.

  Maar omdat het bericht online zei dat het gelukt was zijn wij onze volgende boekingen gaan maken. Twee binnenlandse vluchten en 2 nieuwe boeking voor een auto via jullie.  Onze eerste nieuwe boeking was een Toyota Urban Cruser met boekingsnummer 734693584. Ophalen op Durban King Shaka International Airport op za.28 jan. 2023, retour op Durban King Shaka International Airport op ma. 6 feb 2023.  Onze tweede boeking een Renault Kwid met boekingsnummer 794743431 Ophalen op Port Elizabeth op ma. 6 feb. 2023 en retour op Cape Town International Airport op woe. 22 feb. 2023.  Ik neem aan dat jullie begrijpen dat wij niet 2x een auto voor 30 dagen bij jullie hadden willen huren. En het is dan ook rond uit schandalig dat we van het kastje naar de muur gestuurd worden.  In de bijlage alle documenten die uitwijzen dat wij nieuwe boekingen hebben hebben gedaan als gevolg van het annuleren van de eerste boeking.  Wij hopen dat we dit keer wel gehoord zullen worden en dat rentalcars ons serieus gaat nemen en gaat helpen.  We vernemen graag hoe jullie dit gaan oplossen.

  Sterke punten
  None

  Onvoorstelbaar slecht

  Ze kunnen echt niets.... reservering wordt na aan aantal dagen gecanceld, de Indiase klantenservice kan niets voor je betekenen.

  Ik had een auto nodig voor een ritje van 40 minuten. Na 45 minuten "communiceren" met de callcenter medewerkster ben ik maar gestopt.

  Wat een drama.

  Sterke punten
  Eigenlijk niets, Zelfs de app werkt niet goed.

  Zwakke punten
  Die moet ik nog eervaren

  Rentalcars=klantonvriendelijk

  Na een bevestiging dat we n auto in Eindhoven konden oppikken op zaterdag 10 u hebben we het opgegeven tel nr gebeld van europcars ( die de auto zou leveren ). Iemand van customer service verzekeerde dat we zaterdag tot 16u konden komen voor de auto. Om 15.30 was er niemand. Het telefoonnummer was een antwoordapparaat, Waar we hoorden dat het kantoor in het weekend gesloten was. Rental cars had geen tel nr gegeven van hun eigen klantenservice.

  Sixt heeft nog geholpen en een wagen verhuurd.

  Maar rentalcars vind niet dat ze fout deden.

  Wat als een vliegtuig vertraagd? Dan moet je op maandag komen en ondertussen je plan trekken? Mails worden nauwelijks beantwoord. Het telefoonnummer dat je krijgt in de mail met vraag te bellen is steevast een antwoord apparaat.

  Als frequent traveller verliest booking.com en dus ook rentalcars een klant.

  Want zulk een service is voor mij het einde

  Mijn ervaring met rentalcars is beneden alle peil.

  We zullen al onze contacten aanraden van niet met deze klantonvriendelijke firma te werken.

  Sterke punten
  Veel beloven maar geen service

  Zwakke punten
  Vooral geen service. Vooral niet meedenken met een klant.

  Nooit meer bij Rentalcars

  Walgelijk slecht. Auto via Rentalcars geboekt bij Enterprise in Oman. Dat was al een drama op zich (Enterprise Oman). Ik had bij Rentalcars geboekt met ongelimiteerd aantal kilometers. Vervolgens wordt 200 euro in rekening gebracht voor extra kilometers. Een fout van Rentalcars. Maar die geven nooit meer thuis. Niet te bereiken, geen Nederlandse taal machtig, geen service en uiteindelijk met een vaag verhaal de klant de schuld geven. Nooit meer boeken bij deze prutsers.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, geen service, niet te bereiken.

  Dishonest company

  Had an operator tell me I would get a refund, followed their advice, yet when I emailed them about the status of the refund afterwards, they then used some loophole to withdraw full responsibility and refused to pay me back...Instead of being able to support my very ill grandfather in the hospital, I was having to sent documents back and forth to no avail and then believe it or not, despite their dishonest and injust practices, they had the guts to wish me a 'good day' after saying they were gonna keep/steal my 91 euros.

  slechtste klantenservice ooit

  slechtste klantenservice ooit. ben sinds november bezig met een issue. al 30+ emails verstuurd en ook meerder keren gebeld. Er komt nooit een reactie en via de telefoon gooien ze gewoon de hoorn erop. nu 3 maanden verder en nog steeds geen oplossing.

  verschrikkelijk!

  Sterke punten
  goedkoop

  Zwakke punten
  klantenservice

  TOTAL SCAM

  TOTAL SCAM. This correspondence says it all.

  - Message

  Goldcar did not give us a car as per your agreement with me. They mentioned there was "no contract in this booking". We were forced to make a direct booking with them at much higher price for a car we did not want / book with you. Please therefore refund my payment of eur.165,74 immediately and confirm by return to [email protected]###  -Dear John,  Thank you very much for getting in touch with RentalCars.com. My name is Ryan and I will be dealing with this today.  I have found your reservation and from what I can see, when you made your reservation you used your initial for your first name, rather than your full first name. This will make the agreement invalid as it will need to match the documentation you are asked to provide when picking up the car (e.g. Passport). Therefore, we are not able to issue a refund. Please find the following from the T&C's of the rental agreement:  • Please see ‘What you need at pick-up’ above - and note that the counter staff will not provide a car unless all requirements (age, driving licence, payment card, documentation, etc.) are met. If this happens, you will not be entitled to any refund or compensation.

  For future reference, if you have any issues like this then please call us directly from the rental desk and then we would be able to apply a refund of a 3 day loss, as per our cancellation policy.  However, we can still refund the Full Protection Insurance you purchased as an extra when booking the car.

  Please let us know if you would like us to go ahead with the refund of your Full Protection Insurance.  One more thing. If you’d like to help us improve, please keep an eye out for an email asking you three questions: two about me, and one about Rentalcars.com on the whole. If you wouldn’t mind taking a minute to answer them, I’d really appreciate it.

  Kind Regards,

  Ryan.  Reservations Department  -Dear Ryan  I am flabbergasted!

  1) you are referring / quoting a paragraph that doesn’t mention anything about mentioning a full first name.

  2) If you specifically needed a full first name you should have mentioned it where I just mentioned my initial while registering. There are plenty possibilities for you to have the program not accept a single letter or point out that you need a full name.

  3) You confirmed to me in writing that the booking was confirmed. You also quoted my name as J. Tofield without any mention of the initial not being sufficient. All correspondence and online information is mentioning only my initial. Plenty of opportunity for you to discover and point out a problem before hand I would think.

  4) The text you are referring to (what you need at pick-up) is mainly about credit cards. The payment terms and requirements are described in excruciating detail which leads me to believe that your companies focus is on a financial level. My credit card is in the name of J. Tofield and not John Tofield. Since there was no issue paying the alternative car with this card mentioning only my initial it seems total rubbish reasoning to decline my refund request.

  5) If the initial i.o. a full name is a common issue then you should have taken it up with Goldcar long time ago.

  6) As per you message below: “you used your initial for your first name, rather than your full first name. This will make the agreement invalid…”

  It is clear that you confirm herewith that there is no valid agreement thus making my payment to you not needed. You have charged me for a service that was non-existent which may or may not be illegal.

  7) I have a signed, stamped and dated document from Goldcar which says “No contract in this booking”. This leads me to believe there was no booking at all and the whole issue about an initial or full name is just a scam.  I am leaving it at this.

  You will refund me the full amount and insurance without further delay and confirm this back to me.  Trusting to have informed you sufficiently and considering this case closed herewith.  Kind regards

  John T  - Hello John,  This is Iram from rentalcars.com, I will be handling your case today.  Upon looking at your booking I have issued a refund for your full protection insurance (33,92 €) which you should receive within 5-7 days. I am unable to issue a refund for your rental as the pick up date has already passed.

  I apologise for any inconvenience caused.  Kind regards,

  Iram

  Reservations Department  Three more mails followed back and forth but all replies were too ridiculous for words.

  I have involved the creditcard company now.

  J

  Sterke punten
  talking talking talking but not saying anything

  Zwakke punten
  making you sick with all the nonsense replies

  Nooit meer Rentalcars

  Rentalcars zet zijn auto's veel te mooi in de etallage. 5-persoons blijkt 4 persoons te zijn (vier riemen) en drie grote koffers bleken 2 kleintjes te zijn. We zijn bekocht.

  Zwakke punten
  Ze verkopen knollen voor citroenen

  Rentalcars Bedonderdt mensen

  Ik heb een auto gehuurd bij Rentalcars bij auto ophalen weigeerd huurbedrijf auto te geven omdat ik overgerns wil gaan ,voordat je auto huur laten ze je niet weten dat het niet mag eenmaal heb je betaald en heb je geen tijd om te annuleren dan komt de voorwaarden naar vooren dat het niet mag .

  Zo bedonderen mensen en kost mij hoop geld ze hebben boeking geannuleerd maar ik moet betalen .ik adviseren allemaal niet doen niet doen !!!! He krijgt echt spijt van zo oneerlijk bedrijf heb ik nog nooit gezien ze hebben ingewikkelde voorwaarden en ze maken je gek en later luisteren ze niet naar je klachten .

  Sterke punten
  Mensen in de war raken

  Zwakke punten
  Slecht !! slecht !!!slecht!!alles slecht

  STAY AWAY FROM RENTALCARS.COM

  I've made reservation with RENTALCARS.com trough RYANAIR and paid the rnetalfee for the cat by creditcard, but never got the voucher to collect the car at the airport !

  I reported this to rnetalcar.com and they told me this was considered as a "LOST BOOKING" they promided refund but NEVER GOT THE MONEY BACK !! Even after several mails since 4 months now !

  STAY AWAY FROM THEM !!

  Sterke punten
  NONE !! except they are good in taking you money !

  Zwakke punten
  LOTS NO SERVICE, NO CREDIBILITY, LOOSE PROMISSES !!

  NIET AAN BEGINNNEN!

  auto geboekt. bevestiging ontvangen; ter plaatse kon betaald worden. wordt ineens de reservering gecanceld zonder opgaaf van reden. ga je bellen; blijk je eenzijdig gecanceld omdat je nog niet betaald hebt. Maar op hun eigen site kan je kiezen pas ter plaatse te betalen. de bevestigingsmail bevestigde dit ook nogmaals. Probeer je dan maar opnieuw te boeken; auto 150€ duurder voor 3 dagen; dacht t niet. ga je weer bellen; kunnen ze niets aan doen. waardeloze service, het lijkt wel bedrijfspolicy om die boeking eenzijdig te cancellen zodat ze een duurdere kunnen verkopen. Ik pak de taxi wel stelletje oplichters!

  Sterke punten
  oplichten

  Zwakke punten
  klantenservice

  NIET DOEN!!!!

  GEEN AUTO HUREN BIJ DIT BEDRIJF!!!  Ik heb echt geen woorden voor dit bedrijf meer over. Dus geloof me maar als ik zeg : " NIET DOEN !!!!!"

  Je bent gewaarschuwd.

  Sterke punten
  Niet reageren en geld ontvangen voor niet geleverde diensten

  Zwakke punten
  Het complete bedrijf

  Huurauto via Mex

  Bij het ophalen krijgen we te horen dat de wagen die we geboekt hadden niet meer beschikbaar is en dat wij moeten opleggen voor een grotere wagen. Dit wouden wij echter niet, maar anders zouden we geen wagen krijgen.

  Na terugkomst van onze reis hebben we een claim ingediend via rentalcars (staat ook letterlijk op hun website dat hier geen extra kosten voor aangerekend mogen worden) we krijgen echter een aantal flauwe excuses te horen en een terugbetaling zou niet mogelijk zijn. Blijkbaar zijn de verhuurbedrijven toch belangrijker dan de klanten die een auto huren ....

  Ziekenhuis bezoek, geen begrip

  Ongelofelijk treurig bedrijf. Onlangs online een auto gehuurd voor een tripje door Malaga.

  Helaas moest mijn moeder met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis en waren wij niet langer in staat de auto te huren. Dit heb ik meerdere malen uitgelegd aan het Team van Rentalcars. Tot mijn verbazing hadden zij geen begrip voor de situatie en zijn zij alleen maar op geld uit. Het menselijke aspect is ver te zoeken. Het is zelf zo erg dat ze niet meer op mijn mail reageren, ondanks deze vreselijke situatie.

  Ik vind het ronduit mensonterdend hoe zij met mij en mijn moeder zijn omgegaan. Totaal GEEN begrip, geen oplossing of medeleven niks. Ronduit belachelijke situatie en erg beschamend voor het bedrijf.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geldwolfen met geen empathie voor ziekte en onvoorziene omstandigheden

  NOOIT meer!

  Puur bedrog! Dubbele betaald dan bij reservatie en na 4 maand nog steeds geen reactie op klacht

  Een droevige ervaring

  Alhoewel ik bij het boeken alle mogelijke extra\\\'s mbt verzekeringen had gekocht en betaald, kreeg ik bij het ophalen van de auto bij OK Mobility te horen dat ik een extra bedrag van � 315,00 moest betalen omdat ik de credit card van mijn vrouw gebruikte. Die er gewoon bij stond en akkoord ging dat haar credit card gebruikte. Dat wij 50 jaar getrouwd zijn en mijn vrouw schriftelijk wilde verklaren dat het gebruik van haar credit card akkoord was, gingen ze daar toch niet mee akkoord. Het aanpassen van het contract zodat het op haar naam zou staan, was niet mogelijk. Alle kantoormedewerkers waren al naar huis!\\r\\nMet die � 315,00 kon ik nog een extra verzekering afsluiten zodat een borg zogenaamd niet meer noodzakelijk zou zijn. En zonder ie � 315,00 kregen we de auto dus gewoon niet mee. En daar sta je dan \\\'s avonds laat. De employee van OK was ook gewoon onbeschoft. Dus nooit meer rentalcars en nooit meer OK. TV programma\\\'s zoals Radar en Kassa waarschuwen al tijden voor mafia praktijken van autoverhuurbedrijven in Spanje. Dit is weer een schrijnend voorbeeld!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Zie mijn review

  Prima auto maar dubbelbetaald

  Auto was super. Van te voren alles via rentalcars geregeld en betaald.

  Verzekering voor afkoop eigen risico, huur, vol is vol. Bij aankomst

  luchthaven naar Goldcar. Zet handtekening voor ontvangst van de auto

  met diens sporen van gebruik. Krijg direct mail met daarom de

  opmerkingen bij krasjes op auto en zie mijn handtekening. Dag later

  check ik mijn creditcard en zie dat Goldcar mijn huur belast heeft

  voor bijna hetzelfde bedrag als ik betaald heb bij Rentalcars. Wat

  blijkt ongeveer de helft van het bedrag is borg voor de vol is vol. Na

  inleveren van de auto krijg ik deze inderdaad terug. De andere helft

  is nog steeds niet teruggestort. We zijn 6 weken verder. Wel heeft

  Rentalcars hun verzekeringspremie teruggestort want Goldcar heeft deze

  ook afgesloten. Vorige week krijg ik een factuur van Goldcar zonder

  specificatie met daarop mijn gekopieerde handtekening van ontvangst

  auto. Ik ben hier nog niet klaar mee....

  Sterke punten
  Prima prijzen en vooraf in nederlands duidelijke uitleg met prima premie voor afkoop Eigen Risico

  Zwakke punten
  Zij besteden verhuur uit bij andere huurbedrijven, bij mij Goldcar.es en laten je vervolgens zelf alles oplossen als ook Goldcar volledige huursom in rekening brengt, zonder factuur etc. NIET NETJES.

  Don't expect any service

  Didn't refund even after the ultimate company (Alamo) refunded the transaction due to us not being able to pick up the car. Horrible service, not responding to decent emails. Probable works if all goes well. Of things don't go well don't expect to see your money ever again.

  Zwakke punten
  No service, no contact, not responding to emails

  Geen bevestiging gehad

  Nu, 28 september 2022, inmiddels 5 keer een email gestuurd naar reserveringen van rentalcars.

  Wij hebben een auto gereserveerd voor 29 september 2022 in Allicante Spanje maar geen bevestiging gekregen.

  Helaas NUL reacties gekregen van Rentalcars.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet reageren naar de klanten

  onrechtvaardig

  Via Rentalcars een auto gehuurd, afhalen bij Avis in Bari, Italie. Bij aankomst gaf de Avis creditcard een foutmelding. We moesten 'maar even opnieuw boeken bij Avis zelf'; het betaalde bedrag van Rental cars moesten we dan terugvragen. Na een teleurstelling de auto opnieuw gehuurd. Nadien geprobeerd het geld van rental cars terug te krijgen. Maar, Rental cars weigert terug te betalen. We zijn nu helaas een rechtzaak gestart om deze absolute wanprestatie alsnog te corrigeren.

  Advies: NOOIT bij een tussenpersoon als Rental cars boeken. Als er ook maar iets niet lukt, weigeren ze verantwoording te nemen en houden ze je geld. Nu dus 850 aan rental cars en nogmaals 925 betaald voor 1 week autohuur! Ellende, onrechtvaardig en heel erg slechte service!!!

  Sterke punten
  ze hebben een mooie website

  Zwakke punten
  - geen service

  - oneerlijke communicatie

  - onbetrouwbaar

  Niet doen!!!!

  Na onze boeking voor een auto te hebben betaald kregen we een mail, hierin stond dat je een creditcard bij de hand moest hebben of een debitkaart wij hadden een debitkaart echter was dit niet de juiste. We hebben 3 uur in de winkel gestaan om een oplossing te vinden. Helaas geen oplossing gevonden en werd er verteld dat we ons geld wat wij hadden betaald kwijt zouden zijn, en geen auto zouden krijgen. Echte oplichterij dus!!!!! Huur hier nooit een auto!!!!! Wij gaan hier werk van maken om ervoor te zorgen dat er niet nog meer slachtoffers zullen vallen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles hierboven beschreven

  Waarborg niet terug gestort

  Bij rentalcars daar huur ik nooit of nooit nog een auto,maffia maffia!!!!!

  Sterke punten
  Heeft geen sterke kanten, veel te duur en de waarborg niet terug gekregen

  Zwakke punten
  Auto gehuurd luchthaven Malaga zal ik nooit meer doen maffia maffia!!!!

  Auto niet gekregen

  Alles op voorhand geregeld en betaald, maar wanneer we op bestemming aankwamen kregen we de auto niet mee. Als je dan rentalcars opbelt, krijg je na 20 minuten pas iemand aan de telefoon die zegt dat je ook je geld niet terugkrijgt. 200 EURO ARMER EN GEEN AUTO! Heel onze reis is door rentalcars verpest, aangezien onze trip gepland was om met een auto te doen.

  Sterke punten
  geen sterke punten

  Zwakke punten
  slechte communicatie\\r\\nonvriendelijk (er werd geroepen tegen ons)\\r\\nonbehulpzaam\\r\\nniet klantvriendelijk\\r\\n

  DO NOT rent from them

  DO NOT rent from these guys. Reading the reviews it becomes clear that it is a scam. 28 days later after the lease car was not available for me at the car rental, so I have to figure out how to make a trip by other means, I still have not seen back my refund of 379 EUR. And judging by the reviews a read, I should not hold my breath for it to happen. If only I was wiser and read the reviews before I decided to use these company. Well ogh well...

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  They are a scam


Bezoek RentalCars

Schrijf een review