Auto Huren Utrecht

Auto Huren Utrecht

4 augustus 2019

autoverhuur utrechtUtrecht bevindt zich in het midden van ons land en kan dan ook wel als het grootste en belangrijkste knooppunt van Nederland worden gezien. Niet alleen op het gebied van Openbaar Vervoer, maar ook de snelwegen komen hier allemaal samen. Vanuit Utrecht kan je overal naar toe. Het is daarom ook de perfecte stad voor het huren van een auto. Of je nu de stad zelf wilt verkennen, of door het hele land op pad wilt gaan, vanuit Utrecht ben je zo overal.

Autoverhuur Utrecht

Voordat je een auto huurt is het verstandig om van te voren te bedenken wat je plannen zijn. Wil je in de stad blijven dat kan het handiger zijn om een kleinere auto te huren. Zo kan je gemakkelijker een parkeerplek vinden en ben je veel wendbaarder in de smalle straten. Bovendien weegt een kleinere auto minder en zal daarom goedkoper zijn met betrekking tot de brandstof. Wil je met het gezin wat verder op pad, dan is een grotere auto wellicht een betere optie. Zo hebben de kinderen op de achterbank voldoende ruimte en zitten ze niet continue met de knieën in jouw rug. Heb je een leuke date en ga je een weekendje weg dan is een cabrio misschien wel de beste keuze, maar dan moet je niet vergeten om van te voren buienrader te checken.

Auto huren Utrecht kilometervrij

Mocht je buiten Utrecht reizen, dan is het niet onverstandig om van te voren uit te rekenen hoeveel kilometers je ongeveer gaat maken. Veel bedrijven werken met een maximaal aantal kilometers dat je met een huurauto mag afleggen. Als je daar overheen gaat, dan moet je fors bij betalen. Mocht je nou meer kilometers afleggen dan binnen het pakket valt kan je van te voren een toeslag betalen waardoor je een onbeperkt aantal kilometers kan afleggen. Maar ja, dan moet je van te voren wel een idee hebben natuurlijk. Houdt daarnaast rekening dat extra's zoals een kinderstoeltje of een GPS ook in rekening worden gebracht. Vergeet daarnaast niet om de verzekering goed onder de loep te nemen. Heb je een eigen risico? Kan je dat betalen of wil je liever volledig gedekt zijn? Ben je gedekt voor het reizen over de grens, of dien je daar nog een aparte verzekering voor aan te schaffen? Laat je niet verassen, maar ga voorbereid op pad.

Auto huren Utrecht goedkoop

Het huren van een auto in Utrecht hoeft niet duur te zijn. Juist omdat de stad zo'n druk kruispunt is en ook nog eens midden in het land ligt, zijn er vele autoverhuurders gevestigd. Je kan dan denken aan een Multirent, Bo-rent, maar ook grotere bedrijven zoals Hertz, Sixt en Europcar. Dit houdt in dat je lekker veel keuze hebt en vrijwel gegarandeerd bent van de auto die jij wilt tegen de goedkoopste prijs. De bedrijven houden er namelijk wel van om klanten fikse kortingen aan te bieden. Ze willen immers niet dat de klant naar een ander gaat en in Utrecht zijn er mogelijkheden genoeg!

Bezoek Sixt

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden