Een ieder, die op zoek is naar een huurauto tegen de beste voorwaarden en meest scherpe prijzen moet zeker bij Hertz autoverhuur zijn. Dit bedrijf is al tientallen jaren op de markt en weet als geen ander hoe ze huurders van auto’s de beste service moeten bieden. Met meer dan 10.000 vestigingen wereldwijd, 145 landen en 6 continenten behoort Hertz tot een van de meest betrouwbare en grote autoverhuurbedrijven ter wereld. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je een auto wenst te huren bij Hertz. Je krijgt niet alleen de beste prijs, maar ook de  beste service welke vele andere autobedrijven niet of nauwelijks kunnen evenaren.

Hertz Autohuren

Je kan het bedrijf overal ter wereld vinden. Een aantal toplocaties zijn Spanje, Engeland, maar ook de V.S. en Zuid-Afrika zijn vertegenwoordigd. Waar je ook naar toe gaat, je hebt altijd de mogelijkheid om een Hertz auto te bestellen!

Hertz Mogelijkheden

Als je bij Hertz een auto wilt huren heb je een groot aantal mogelijkheden. Wil je die rode Jaguar F rijden? Dan is de fun collection wellicht iets voor jou. Met het hele gezin op stap? Dan ga je gewoon voor de family collection. Wil je ook nog eens aan het milleu denken dan kies je uiteraard green. De mogelijkheden bij Hertz zijn net zo gevarieerd als jou wensen.

Hertz Kosten

Hertz denkt graag aan haar klanten en heeft daarom verschillende aanbiedingen lopen. Afhankelijk van je bestemming kan je behoorlijk wat geld uit besparen. Kijk daarvoor eens op de website en zie wat Hertz jou te bieden heeft.


Hoe weet ik of mijn gewenste auto beschikbaar is bij Hertz?

Het vinden van beschikbare huurauto's is absoluut niet moeilijk. Het enige wat je moet doen is surfen naar de startpagina van de site alwaar je het online zoekformulier van de site zal aantreffen. Je kunt via dit formulier geheel gratis een overzicht krijgen van alle beschikbare huurauto’s. Dit overzicht is gebaseerd op de door jou aangegeven voorkeuren. In het zoekformulier kun je als eerst aangeven of je op zoek bent naar een auto of een bestelwagen. Hierna kun je gegevens invullen zoals je ophaallocatie en retourneer locatie, ophaaldatum- en tijd alsook je afleverdatum- en tijd. Indien je beschikt over een kortingscode, dan kun je deze ook ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘reserveren als lid’ of ‘reserveren als gast’. Na hierop geklikt te hebben krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare huurauto’s. 

In het overzicht krijg je niet alleen de beschikbare auto’s te zien, maar ook nadere details zoals het aantal personen, die in de auto kunnen, de voorwaarden welke gekoppeld zijn aan het huren van de auto, nadere specificaties van de auto en wat in de prijs begrepen is. Als je als gast bent ingelogd, dan zou je een auto kunnen selecteren en telefonisch kunnen informeren naar de prijs. 


Gold Plus Rewards

Bij Hertz heb je als huurder ook de mogelijkheid om geheel gratis lid te worden van de Gold Plus Rewards. Deelname is niet alleen gratis, maar het maakt het boeken van een auto ook nog eenvoudiger, sneller en belonend. Je kunt als lid van de Gold Plus Rewards ook nog gebruik maken van de Fast Track Service. Deze service maakt het mogelijk voor jouw om de wachtrij over te slaan en direct naar je auto te gaan. Je kunt verder niet alleen punten verdienen voor gratis huurdagen of frequent traveller miles, maar je bespaart ook nog eens tot 5% op elke huur, gratis upgrades & bij het toevoegen van extra bestuurders. Lekker handig en maakt het huren van een auto alleen nog aangenamer.


Hertz Premium

Bij Hertz heb je niet alleen de mogelijkheid om een normale auto te huren, maar je kunt ook de meer fantastische exclusieve auto’s huren. Of je nu een weekendje weg wilt of een lange roadtrip gaat maken, de voorpret van je vakantie begint met het reserveren van je auto. Hertz heeft meer Premium automodellen dan ooit tevoren waardoor je je vakantie net iets specialer kunt maken. De auto's in het premium segment bieden een luxe rijervaring voor een verrassend betaalbare prijs. Voel de wind door je haren terwijl je langs de Franse Rivièra rijdt in een Mini cabriolet. Aanschouw de adembenemende Schotse meren in een Range Rover Sport. Ontdek de Amalfikust in een BMW 4 serie. Ga relaxed op stedentrip in de voortreffelijk parkeerbare Mercedes-Benz A-Klasse, of ga op outdoor avontuur in de nieuwe luxe Land Rover Discovery. In heel Europa, maar ook daarbuiten kun je de luxe auto's voor elke gelegenheid en elk budget, met het beste aanbod in elke klasse huren.


Hertz Minilease

Bij Hertz heb je niet alleen de mogelijkheid om een auto te huren, maar je kunt ook gebruik maken van de minilease optie. Deze optie wordt ook wel gezien als het beste alternatief voor (private) shortlease. Voor het huren van een auto voor een periode van 30 dagen of langer, kun je gebruik maken van de minilease optie van Hertz. Je krijgt dan alle voordelen van leasing echter zonder langdurig contract en dus zonder verplichtingen. Je krijgt dus totale flexibiliteit, hoef geen extra aanbetalingen te doen en geen extra kosten wanneer je de auto eerder inlevert. Hertz biedt een ruime keuze aan auto's met maar liefst 3000 kilometer vrij per maand, 24-uurs pechhulpdienst en standaard verzekering voor schade en diefstal. De Hertz Minilease heeft dus als voordeel, dat je een vast huurbedrag betaald per maand, niet gekoppeld bent aan langdurige contracten, je kunt indien gewenst van auto wisselen en je kunt per 30 dagen 3000 kilometers vrij rijden. Genoeg reden om dus bij langdurige huur te kiezen voor de Hertz minilease.


Hertz Students

Ook studenten komen bij Hertz helemaal aan hun trekken. Bij Hertz kunnen zij namelijk 15 tot 20% korting genieten op elke auto, die zij huren. Ben jij een student met als leeftijd 21 jaar of ouder? Heb je langer dan een jaar een rijbewijs? Dan kun je direct een auto huren bij Hertz en gebruik maken van de Hertz Students optie. Elke student heeft weleens een auto nodig. Moet je misschien verhuizen of wil je een leuke stedentrip maken met de auto of moet je op visite bij vrienden in het Noorden van het land, dan is het heel handig om een auto te huren. Je bent dan niet afhankelijk van openbaar vervoer en je kan ten volle genieten van je tripje. Als neusje op de zal biedt Hertz alle studenten een korting van 15% bij het huren van een auto en een korting van 20% bij het huren van een bestelwagen.


Minimum leeftijd autohuur

Een ieder vanaf 21 jaar kan een auto huren bij Hertz. Echter geldt er voor personen beneden 25 een toeslag. Deze jonge bestuurders betalen de extra toeslag bij het ophalen van de auto bij de Hertz locatie.

Neem een kijkje bij Hertz


Hertz Reviews

  Hacking/Recovery

  Looking for a real life hacker that never disappoints? well here is it they helped me monitor my Husband's phone when I was gathering evidence during the divorce. I got virtually every information he has been hiding over the months easily on my own phone: the spy app diverted all his WhatsApp, face-book, bank transfers and multimedia text messages, sent and received through his mobile phone/laptop: I also got his phone calls and deleted messages. he could not believe his eyes when he saw the evidence because he had no idea he was hacked. this team do all types of mobile hacks, bitcoin recovery or money lost to online scammers/computer hacks, you get unrestricted and unnoticeable access to your partner/spouse/anybody’s social account, email, E.T.C Getting the job done is as simple as sending an email to jamesmckaywizard at gmail dot com or WhatsApp: +31647340446 and thank me later their services are cool and easily accessible.

  Waardeloze oplichters

  Huur niet bij Hertz
  fraudeurs, ongerechtvaardigde creditcardafschrijvingen zonder toestemming vanwege zogenaamde schade.

  Don’t rent Herz

  don't rent from Hertz
  fraudsters, unjustified credit card debits without approval due to so-called damage.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Verschrikkelijke klantenservic

  De locatie en de autohuur is prima. De klantenservice is echt dramatisch. Het is onmogelijk hertz telefonisch te bereiken en kan alleen per mail. Per mail copy pasten ze antwoorden van de veelgestelde vragen en gaan ze niet in op je klacht. De chatfunctie is ook al beroerd, na een half uur wachten ben ik nog steeds de eerst wachtende.

  Ik heb een bus gehuurd en ben naar zweden gegaan. Ik moet in zweden tol betalen in gothenburg.
  Hertz krijgt een keer per maand een overzicht van the swedish transport agency van ALLE tol die al hun gehuurde auto's moeten betalen.

  Omdat mijn tol op 1 juni was moet ik alle tol van alle gehuurde auto's over de hele maand juni betalen omdat blijkbaar hertz niet naar de hele bijlage kan kijken en ziet dat het een gecombineerde rekening is van al hun voertuigen.

  En voor deze dienst betaal ik ook nog eens 32 euro administratiekosten.

  Nu al tweemaal per mail uitgelegd wat het probleem is en dat ze de rekening moeten uitsplitsen en verdelen over de verschillende huurders.

  Hun antwoord: als ik bezwaar heb tegen de heffing moet ik me wenden tot the swedish transport agency.

  Ik betaal nu alle tol van alle huurders van hertz die in juni in zweden tol moeten betalen.....

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  klantenservice, kennis en kunde

  Huur niet bij Hertz! Scam!

  Bij Hertz op vliegveld Budapest een auto gehuurd. Auto amper gebruikt en voorzichtiger op geweest dan mijn eigen auto, waar ik al vele jaren zonder schades mee rijdt. Twee dagen na het inleveren van de auto kreeg ik een bericht per e-mail dat ik voor 390€ schade aan de voorbumper zou hebben gezorgd. Totale onzin en oplichterij! Huur hier geen auto!

  Zwakke punten
  Oplichterij!

  Extra kosten op rekening gezet

  This March I rented a car with Hertz via an external party. With this party I was fully insured, no need for extra services via the rental company.

  At checking in with Hertz at Malaga airport I verbally stated I did not need extra services as I was fully insured. The man who helped me asked again if I wanted full insurance..again I stated I wanted nothing.

  Then the contract was presented where he put an X where I had to sign. As I was renting with an reputable company and because I twice stated I did not need any extra service, I did not read every letter on the contract, just quickly scanned for any abnormalities. Thereafter signed and got the car.

  When returning the car 2 weeks later I got an extra invoice (58,08 euro) from Hertz for premium assistance. (I was already insured for this)

  I never asked for this, I was also not asked if I wanted this service! The man just put it on my contract as an extra and had me sign for it. When confronting Hertz with this they just stated I signed for it.

  I know that with lots of the cheaper rental companies you should really be carefull what you sign for. But also with Hertz apperently.

  Therefore warning: check your Hertz contract carefully for unwanted and for services not asked for!!! Here they try to make extra money as well!

  In my contract in Spain it was just the line: “ Premium Assistencia” it’s really easy to miss.

  Sterke punten
  Bijna nieuwe auto

  Zwakke punten
  Oplichters aan de balie
  Auto niet netjes schoongemaakt

  klantenservice????..

  Stel een voor mij belangrijke vraag over de mail.zonder haast zoals aangegeven in hun procedure. Krijg terug dat ze de vraag alleen via de chat willen beantwoorden?????? Raar bedrijf

  Sterke punten
  Makkelijk bespreken via de site

  Zwakke punten
  Geen aftersale

  Fraud

  Hertz rental car Schiphol are thiefs. They are steeling money from your credit card with false damage rapport. The damage that's allready on the car they let the next client pay for it. When you ask for the videocamera's from the garage of car they don't responde.

  Zwakke punten
  Steeling money from the credit card with false damage raports

  Verouderd wagenpark??

  In mei auto gehuurd op kleine locatie in San Francisco USA. We kregen Mazda CX5 toegewezen. Halverwege onze route gaf hij aan dat hij een servicebeurt nodig had. We moesten nog zeker 2000 km. Dus omgeruild in Tucson voor een ander. Deze bleek een zeer luidruchtige airco te hebben. Die dus weer een dag later omgeruild voor weer een ander. Een paar dagen voor het einde van onze vakantie begaf van deze de elektronische vergrendeling het (niet de afstandsbediening). We zaten ver van de bewoonde wereld en hebben de auto 's nachts niet kunnen afsluiten. Naar ons idee allemaal een resultaat van verouderd wagenpark...

  We kijken nu naar prijzen voor onze volgende vakantie. Wat schetst mijn verbazing? De tarieven voor Gold Members zijn twee keer de prijs dan die voor een gast! Bizar!

  Sterke punten
  Even niets...

  Zwakke punten
  Klantenservice, slecht of niet bereikbaar...

  Slechte customerservice

  Wij kregen op Malaga airport een ongevraagde upgrade waarvoor we achteraf flink moesten betalen. Een klacht ingediend bij Hertz en het hele verhaal zo ongeveer 13 keer gemaild. Het enige wat er komt is steeds dezelfde standaardmail. Ik heb niet het idee dat er iemand het verhaal leest. Iemand spreken is al helemaal onmogelijk. Van een gerenommeerd bedrijf als Hertz zou je toch iets anders verwachten.

  Doffe ellende

  Wat een doffe ellende dit. De Hertz App is met afstand de slechtste app die ik ooit heb mogen/moeten gebruiken. Gisteren na veel gezeur een boeking kunnen maken en sindsdien zit mijn account om de één of andere reden op slot. Als je telefonisch kiest voor de optie om een Nederlandstalige persoon te spreken krijg je een slecht Engels sprekende persoon aan de lijn die je vertelt dat je bij de klantenservice moet zijn en dat die niet telefonisch bereikbaar zijn. Nu maar een e-mail gestuurd en eigenlijk al overtuigd dat dit een eindeloos verhaal gaat worden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte website en app, superslechte klantenservice, vaak (niet altijd) chagrijnig baliepersoneel

  Je moet maar durven

  Auto gehuurd via bij Hertz, de auto is net een jaar oud. De Hertz man weigerde om samen rond de auto te lopen om te kijken naar de gebreken, omdat de auto toch gehuurd was via een ander bedrijf. Op een warmer dag onderweg naar bestemming komen we erachter dat de airco niet werkt! Maar nog erger de remmen trillen! Linksvoor kwam zelfs rook van de rem af.Gelijk gemeld bij Hertz, reactie we hebben het genoteerd (punt).
  Ondanks dat in de er in hun rapport staat "Freshly cleaned and safety checked" klopt dat totaal niet. Alle stoelen zijn te vies om op te zitten. Op het dashboard kan je een stukje papieren tegen het dashboard aanhouden en dat blijft gewoon zitten vanwege de viezigheid. Niet echt professioneel om ze een auto mee te geven.

  Nog een keer een auto gehuurd via een ander bedrijf. Deze had ook gebreken. Op de dag van inlevering moesten we deze keer wachten totdat de auto was gecontroleerd op schade. En ze hadden schade gevonden! Dat was raar, want we hadden geen schade gemaakt. Ik heb zelfs niet eens gekeken waar ik de �schade� zou hebben gemaakt die dag. Toen de Hertz man erachter kwam dat we deze auto hadden gehuurd via een ander bedrijf was er ineens niets meer aan de hand. Raar!
  Toch even het rapport van Hertz erbij gepakt en daar bleek dat het geen recente foto�s (van veraf en niet scherp) betreft. Wellicht hebben ze het zelf niet door, maar ik merkte in hun communicatie dat ze het niet zo nauw nemen met AVG van hun klanten.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Geen service en onderhoud. Auto's zijn gevaarlijk en enorm vies.

  Nooit bij meer Hertz

  Hertz bood een koopje aan. Wij gingen hierop in en sloten er een verzekering bij af. Eenmaal op het vliegveld bleek dat ze, of een gigantisch borg wilden hebben of dat je nog eens 500 euro bij mocht betalen en dan was je volledig verzekerd. Dit stond niet zo op de website en ik vind het een schandalige praktijk van Hertz. Ze spelen handig op de situatie in en pressen je zo om een gigantisch dure verzekering af te sluiten, aangezien er niet veel mensen zullen zijn die de borg kunnen/gaan betalen.

  Nooit meer bij Hertz!!!!

  Sterke punten
  Zijn er niet. Oplichters!

  Zwakke punten
  Oplichters!

  Oplichters!

  Wij hebben in ierland schade gemaakt met onze auto. De banden/ wielen waren niet verzekerd. We hadden 2 lekke banden. Reken ze 281 euro per band. Dit is nog belachelijk? En dan nog velgen reparatie van 430 euro.
  Maar het ergste is ook nog dat nadat we het schadeformulier hadden ingevuld en ondertekend zij er nadien nog wat bijgezet hebben en de prijzen. Dit mag helemaal niet. Gelukkig heb ik. Hier foto’s van

  Sterke punten
  Dat je kunt boeken zonder pincode

  Zwakke punten
  Ze rekenen belachelijke bedragen en zijn slecht te bereiken. Stel oplichters!

  Goed opletten luchthaven fes

  Slecht � service en zijn niet correct voor dat je gaat tekenen �� je moet goed lezen en slecht responsabele

  Sterke punten
  Niks

  Goed opletten luchthaven fes

  Slecht 👎 service en zijn niet correct voor dat je gaat tekenen ✍️ je moet goed lezen en slecht responsabele

  Sterke punten
  Niks

  Upgrade

  Via Sunnycars een auto geregeld . In Madrid is de verhuurder Herz, deze bood ons een upgrade van 2 € per dag aan voor een grotere auto , dat wilde ik wel, maar vervolgens is het 12€ en daarmee verandert ineens de hele rekening. Ons is daarover niets verteld! Ook geen rekening vooraf laten zien. En dan blijk ik ineens bijna 150€ meer te moeten betalen! Voelt niet zuiver!

  Schandalige oplichting!!

  Sunny cars / Hertz : Extra kosten via creditcard ontfutseld door ‘Super Cobertura’ in Spanje te laten ondertekenen met de boodschap dat het borg was die we zouden terugkrijgen, wat een oplichting!! Daardoor bijna het dubbele betaald, schandalig)-:

  Hertz is verschrikkelijk

  Je probeert in te loggen, website is een drama, lidcode weg, loyalty programma weg, app werkt voor geen meter. Investeer aub in de IT.

  Sterke punten
  Logo

  Zwakke punten
  IT

  Marginaal

  We hadden een monovolume besteld en kregen een kleine schijtauto. Dit voor 4 pers en een baby. De maxicose voor de baby was beschimmeld en had niets meer van padding. Gekrijs allom, leuke start van de reis

  Sterke punten
  Oplichterij

  Zwakke punten
  Al de rest

  Afschuwelijke tent

  Afschuwelijke tent. Auto vooraf via Booking.com gereserveerd en betaald. Auto die gereserveerd was is niet voorradig u krijgt een vervangende vergelijkbare auto. Na inlevering van de auto werd twee weken later ruim € 2000,= van mijn rekening afgeschreven omdat ik een upgrade geaccepteerd zou hebben. Op klachten wordt niet gereageerd, mails worden niet beantwoord. Ik ga vervolgstappen ondernemen. Aan een ieder die van plan is een auto te huren, doe dit NOOIT bij hertz

  Sterke punten
  Niet van toepassing

  Zwakke punten
  Zeer gebrekkige klantenservice, ik ben volledig het vertrouwen kwijt in Hertz

  Oplichters!

  Oplichters!
  Auto gehuurd bij Hertz op Malaga Airport
  Bij verhuur ter plekke wordt aangeboden om een tweede chauffeur in te schrijven. Er wordt niet aangegeven dat dit behoorlijk wat extra kost (53 euro voor 3 dagen) Bij weigering van de extra verzekering kregen wij ineens een andere speciale wagen: de Rode Peugeot traveler met kenteken: 1358LPG. Deze wagen heeft al stiekem een kras onder bumper die jij niet ziet. Bij terug komst ziet de werknemer met de krullen de kras wel al vanaf 5 meter. Ook met de brandstof bijvullen wordt je opgelicht, een kwart leeg, wordt een kwart volle tank. Hier loop je niet op te wachten als je moet vertrekken met het vliegtuig. Het heeft geen zin om naderhand met foto’s en bewijs naar herz HQ te mailen, die interesseert het schijnbaar niet.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Klantenbinding

  Belachelijk hoge administratiekosten

  Belachelijk hoge administratiekosten, net zo hoog als de verkeersboete.

  Sterke punten
  Goede service, behoorlijke auto

  Zwakke punten
  admiknistratiekosten

  oplichting

  auto gehuurd bij Hertz op Hato Airport in Curacao.
  achteraf een flink bedrag moeten betalen, ivm extra verzkeringen e.d.. Terwijl ik een bon had gekregen zonder munteenheid, daarvan ging ik uit van antilaanse guldens. Nu blijkt dat ze alles in Dollars doorberekenen. Dus nu ben ik twee keer zoveel geld kwijt aan die auto. Pure Oplchting dus! Nooit meer Hertz voor mij.

  Zwakke punten
  oplichters

  Slechte service

  Ik had een auto gehuurd voor 30 dagen nadat mijn eigen auto onherstelbaar bleek. Na 1.5 week werd die onverwacht toch gerepareerd en bracht ik de auto terug naar hertz ( via Thrifty) ik kreeg geen cent terug van de huur van de resterende 20 dagen. Dit omdat ik vooruit had betaald via internet. Als ik via creditcard had betaald had ik het terug gekregen. Ik vind het slechte service dat er zo weinig met een klant mee wordt gedacht!

  Sterke punten
  De communicatie met rental cars, moederbedrijf, was goed maar de uitkomst niet.

  Zwakke punten
  Totaal niet meegedacht met deze uitzonderlijke situatie en het grote aantal dagen dat ik vooruit had betaald en niet had gebruikt.


Bezoek Hertz

Schrijf een review