Een ieder, die op zoek is naar een huurauto tegen de beste voorwaarden en meest scherpe prijzen moet zeker bij Hertz autoverhuur zijn. Dit bedrijf is al tientallen jaren op de markt en weet als geen ander hoe ze huurders van auto’s de beste service moeten bieden. Met meer dan 10.000 vestigingen wereldwijd, 145 landen en 6 continenten behoort Hertz tot een van de meest betrouwbare en grote autoverhuurbedrijven ter wereld. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je een auto wenst te huren bij Hertz. Je krijgt niet alleen de beste prijs, maar ook de  beste service welke vele andere autobedrijven niet of nauwelijks kunnen evenaren.

Hertz Autohuren

Je kan het bedrijf overal ter wereld vinden. Een aantal toplocaties zijn Spanje, Engeland, maar ook de V.S. en Zuid-Afrika zijn vertegenwoordigd. Waar je ook naar toe gaat, je hebt altijd de mogelijkheid om een Hertz auto te bestellen!

Hertz Mogelijkheden

Als je bij Hertz een auto wilt huren heb je een groot aantal mogelijkheden. Wil je die rode Jaguar F rijden? Dan is de fun collection wellicht iets voor jou. Met het hele gezin op stap? Dan ga je gewoon voor de family collection. Wil je ook nog eens aan het milleu denken dan kies je uiteraard green. De mogelijkheden bij Hertz zijn net zo gevarieerd als jou wensen.

Hertz Kosten

Hertz denkt graag aan haar klanten en heeft daarom verschillende aanbiedingen lopen. Afhankelijk van je bestemming kan je behoorlijk wat geld uit besparen. Kijk daarvoor eens op de website en zie wat Hertz jou te bieden heeft.


Hoe weet ik of mijn gewenste auto beschikbaar is bij Hertz?

Het vinden van beschikbare huurauto's is absoluut niet moeilijk. Het enige wat je moet doen is surfen naar de startpagina van de site alwaar je het online zoekformulier van de site zal aantreffen. Je kunt via dit formulier geheel gratis een overzicht krijgen van alle beschikbare huurauto’s. Dit overzicht is gebaseerd op de door jou aangegeven voorkeuren. In het zoekformulier kun je als eerst aangeven of je op zoek bent naar een auto of een bestelwagen. Hierna kun je gegevens invullen zoals je ophaallocatie en retourneer locatie, ophaaldatum- en tijd alsook je afleverdatum- en tijd. Indien je beschikt over een kortingscode, dan kun je deze ook ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘reserveren als lid’ of ‘reserveren als gast’. Na hierop geklikt te hebben krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare huurauto’s. 

In het overzicht krijg je niet alleen de beschikbare auto’s te zien, maar ook nadere details zoals het aantal personen, die in de auto kunnen, de voorwaarden welke gekoppeld zijn aan het huren van de auto, nadere specificaties van de auto en wat in de prijs begrepen is. Als je als gast bent ingelogd, dan zou je een auto kunnen selecteren en telefonisch kunnen informeren naar de prijs. 


Gold Plus Rewards

Bij Hertz heb je als huurder ook de mogelijkheid om geheel gratis lid te worden van de Gold Plus Rewards. Deelname is niet alleen gratis, maar het maakt het boeken van een auto ook nog eenvoudiger, sneller en belonend. Je kunt als lid van de Gold Plus Rewards ook nog gebruik maken van de Fast Track Service. Deze service maakt het mogelijk voor jouw om de wachtrij over te slaan en direct naar je auto te gaan. Je kunt verder niet alleen punten verdienen voor gratis huurdagen of frequent traveller miles, maar je bespaart ook nog eens tot 5% op elke huur, gratis upgrades & bij het toevoegen van extra bestuurders. Lekker handig en maakt het huren van een auto alleen nog aangenamer.


Hertz Premium

Bij Hertz heb je niet alleen de mogelijkheid om een normale auto te huren, maar je kunt ook de meer fantastische exclusieve auto’s huren. Of je nu een weekendje weg wilt of een lange roadtrip gaat maken, de voorpret van je vakantie begint met het reserveren van je auto. Hertz heeft meer Premium automodellen dan ooit tevoren waardoor je je vakantie net iets specialer kunt maken. De auto's in het premium segment bieden een luxe rijervaring voor een verrassend betaalbare prijs. Voel de wind door je haren terwijl je langs de Franse Rivièra rijdt in een Mini cabriolet. Aanschouw de adembenemende Schotse meren in een Range Rover Sport. Ontdek de Amalfikust in een BMW 4 serie. Ga relaxed op stedentrip in de voortreffelijk parkeerbare Mercedes-Benz A-Klasse, of ga op outdoor avontuur in de nieuwe luxe Land Rover Discovery. In heel Europa, maar ook daarbuiten kun je de luxe auto's voor elke gelegenheid en elk budget, met het beste aanbod in elke klasse huren.


Hertz Minilease

Bij Hertz heb je niet alleen de mogelijkheid om een auto te huren, maar je kunt ook gebruik maken van de minilease optie. Deze optie wordt ook wel gezien als het beste alternatief voor (private) shortlease. Voor het huren van een auto voor een periode van 30 dagen of langer, kun je gebruik maken van de minilease optie van Hertz. Je krijgt dan alle voordelen van leasing echter zonder langdurig contract en dus zonder verplichtingen. Je krijgt dus totale flexibiliteit, hoef geen extra aanbetalingen te doen en geen extra kosten wanneer je de auto eerder inlevert. Hertz biedt een ruime keuze aan auto's met maar liefst 3000 kilometer vrij per maand, 24-uurs pechhulpdienst en standaard verzekering voor schade en diefstal. De Hertz Minilease heeft dus als voordeel, dat je een vast huurbedrag betaald per maand, niet gekoppeld bent aan langdurige contracten, je kunt indien gewenst van auto wisselen en je kunt per 30 dagen 3000 kilometers vrij rijden. Genoeg reden om dus bij langdurige huur te kiezen voor de Hertz minilease.


Hertz Students

Ook studenten komen bij Hertz helemaal aan hun trekken. Bij Hertz kunnen zij namelijk 15 tot 20% korting genieten op elke auto, die zij huren. Ben jij een student met als leeftijd 21 jaar of ouder? Heb je langer dan een jaar een rijbewijs? Dan kun je direct een auto huren bij Hertz en gebruik maken van de Hertz Students optie. Elke student heeft weleens een auto nodig. Moet je misschien verhuizen of wil je een leuke stedentrip maken met de auto of moet je op visite bij vrienden in het Noorden van het land, dan is het heel handig om een auto te huren. Je bent dan niet afhankelijk van openbaar vervoer en je kan ten volle genieten van je tripje. Als neusje op de zal biedt Hertz alle studenten een korting van 15% bij het huren van een auto en een korting van 20% bij het huren van een bestelwagen.


Minimum leeftijd autohuur

Een ieder vanaf 21 jaar kan een auto huren bij Hertz. Echter geldt er voor personen beneden 25 een toeslag. Deze jonge bestuurders betalen de extra toeslag bij het ophalen van de auto bij de Hertz locatie.

Neem een kijkje bij Hertz


Hertz Reviews

  Upgrade

  Via Sunnycars een auto geregeld . In Madrid is de verhuurder Herz, deze bood ons een upgrade van 2 € per dag aan voor een grotere auto , dat wilde ik wel, maar vervolgens is het 12€ en daarmee verandert ineens de hele rekening. Ons is daarover niets verteld! Ook geen rekening vooraf laten zien. En dan blijk ik ineens bijna 150€ meer te moeten betalen! Voelt niet zuiver!

  Schandalige oplichting!!

  Sunny cars / Hertz : Extra kosten via creditcard ontfutseld door ‘Super Cobertura’ in Spanje te laten ondertekenen met de boodschap dat het borg was die we zouden terugkrijgen, wat een oplichting!! Daardoor bijna het dubbele betaald, schandalig)-:

  Hertz is verschrikkelijk

  Je probeert in te loggen, website is een drama, lidcode weg, loyalty programma weg, app werkt voor geen meter. Investeer aub in de IT.

  Sterke punten
  Logo

  Zwakke punten
  IT

  Marginaal

  We hadden een monovolume besteld en kregen een kleine schijtauto. Dit voor 4 pers en een baby. De maxicose voor de baby was beschimmeld en had niets meer van padding. Gekrijs allom, leuke start van de reis

  Sterke punten
  Oplichterij

  Zwakke punten
  Al de rest

  Afschuwelijke tent

  Afschuwelijke tent. Auto vooraf via Booking.com gereserveerd en betaald. Auto die gereserveerd was is niet voorradig u krijgt een vervangende vergelijkbare auto. Na inlevering van de auto werd twee weken later ruim € 2000,= van mijn rekening afgeschreven omdat ik een upgrade geaccepteerd zou hebben. Op klachten wordt niet gereageerd, mails worden niet beantwoord. Ik ga vervolgstappen ondernemen. Aan een ieder die van plan is een auto te huren, doe dit NOOIT bij hertz

  Sterke punten
  Niet van toepassing

  Zwakke punten
  Zeer gebrekkige klantenservice, ik ben volledig het vertrouwen kwijt in Hertz

  Oplichters!

  Oplichters!
  Auto gehuurd bij Hertz op Malaga Airport
  Bij verhuur ter plekke wordt aangeboden om een tweede chauffeur in te schrijven. Er wordt niet aangegeven dat dit behoorlijk wat extra kost (53 euro voor 3 dagen) Bij weigering van de extra verzekering kregen wij ineens een andere speciale wagen: de Rode Peugeot traveler met kenteken: 1358LPG. Deze wagen heeft al stiekem een kras onder bumper die jij niet ziet. Bij terug komst ziet de werknemer met de krullen de kras wel al vanaf 5 meter. Ook met de brandstof bijvullen wordt je opgelicht, een kwart leeg, wordt een kwart volle tank. Hier loop je niet op te wachten als je moet vertrekken met het vliegtuig. Het heeft geen zin om naderhand met foto’s en bewijs naar herz HQ te mailen, die interesseert het schijnbaar niet.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Klantenbinding

  Belachelijk hoge administratiekosten

  Belachelijk hoge administratiekosten, net zo hoog als de verkeersboete.

  Sterke punten
  Goede service, behoorlijke auto

  Zwakke punten
  admiknistratiekosten

  oplichting

  auto gehuurd bij Hertz op Hato Airport in Curacao.
  achteraf een flink bedrag moeten betalen, ivm extra verzkeringen e.d.. Terwijl ik een bon had gekregen zonder munteenheid, daarvan ging ik uit van antilaanse guldens. Nu blijkt dat ze alles in Dollars doorberekenen. Dus nu ben ik twee keer zoveel geld kwijt aan die auto. Pure Oplchting dus! Nooit meer Hertz voor mij.

  Zwakke punten
  oplichters

  Slechte service

  Ik had een auto gehuurd voor 30 dagen nadat mijn eigen auto onherstelbaar bleek. Na 1.5 week werd die onverwacht toch gerepareerd en bracht ik de auto terug naar hertz ( via Thrifty) ik kreeg geen cent terug van de huur van de resterende 20 dagen. Dit omdat ik vooruit had betaald via internet. Als ik via creditcard had betaald had ik het terug gekregen. Ik vind het slechte service dat er zo weinig met een klant mee wordt gedacht!

  Sterke punten
  De communicatie met rental cars, moederbedrijf, was goed maar de uitkomst niet.

  Zwakke punten
  Totaal niet meegedacht met deze uitzonderlijke situatie en het grote aantal dagen dat ik vooruit had betaald en niet had gebruikt.

  Aanbevelingen zijn eerder oplichterij. AirPort Malaga

  Auto met no worry gehuurd via easy terra waar wij al jaren mee boeken en zeer tevreden over zijn ! Herz Malaga raadt ons een grotere wagen aan gezien de kleine die wij hebben besteld een zodanige slokop is in benzine wij de meerprijs van 150€ in geen tijd zouden terugverdiend hebben. Wij hebben in totaal 110€ benzine verbruikt 🤨 Toen we hiermee niet akkoord gingen bleek vervolgens die de voor de bestelde wagen geen correcte verzekering wat ook weer niet correct was. Ten slotte deed men nog een poging om een duurdere automaat aan te smeren.

  Wat een aanfluiting

  Een bedrijf die een wereldwijde dekking heeft en daar ook mee adverteert. Snel een auto nodig hebben om je snel te kunnen verplaatsen.
  Wat ze er niet bij vermelden dat je de auto altijd terug moet brengen naar de verhuurder waar je hem gehuurd hebt. Mocht je binnen Nederland een andere locatie hebben waar je de auto inlevert dan rekenen ze minimaal 30 euro!

  Sterke punten
  nette auto

  Zwakke punten
  slechte service
  zeer vieze locaties

  Boek niet bij Hertz

  Boek NOOIT met Hertz! We hadden via een website onze auto geboekt en de auto volledig verzekerd. Hertz communiceerde niet met deze website en heeft 300 euro extra gerekend voor verzekeringen. Dit is natuurlijk deels te wijten aan de website, maar wel vervelend. Vervolgens kregen we een 'upgrade' van onze auto.

  Na een paar dagen bleken de remmen stuk te zijn. Ik reed van een berg af, trapte op de remmen, maar er gebeurde niets. Hertz vroeg ons om naar het vliegveld te rijden voor een vervangende auto. Levensgevaarlijk, maar goed... We hebben daar 2 uur gewacht, maar door miscommunicatie was er niemand. We moesten een dag later terugkomen. Een dag later was er opnieuw niemand omdat iemand zich had verslapen. Uiteindelijk werd ons gevraagd om terug te rijden naar het tankstation omdat de tank niet helemaal vol was (wat dus levensgevaarlijk is met kapotte remmen).

  Hertz zei dat ze uit coulance de benzinekosten voor eigen rekening zouden nemen. 2 dagen later werd het alsnog afgeschreven. Die 'upgrade' van een auto kostte ons overigens ook 150 euro aan extra benzine omdat de auto heel onzuinig is. Onze conclusie: boek niet bij Hertz.

  Zwakke punten
  Slechte service, levensgevaarlijke auto

  Trouwe klant boekt niet meer bij Hertz

  Na ruim 10 jaar meermaals per jaar bij Hertz een huurauto boeken stappen we over naar een ander verhuur bedrijf. Hertz is onbetaalbaar geworden. Jammer want ervaring als gold member was goed. Maar het scheelt echt teveel.

  Sterke punten
  Geen gezeur over extra verzekeringen

  Zwakke punten
  Prijs

  Opgelicht


  Auto schadevrij terug gebracht zelf afgetankt, krijg rekening 120 euro diesel plus 12,50 aftank sevice
  Wacht nog steeds op teruggave ondanks belofte.. Pomphouder belde me doodsbang op dat hij het geld via Hertz zou laten terug storten. Bij aflevering had hij geen tijd alleen een handtekening was voldoende op computerkastje, en de factuur die ik vroeg moest ik maar opzoeken via de Hertz website. Hier zit een duidelijke structuur van oplichting in. Hertz hing bij navraag na te moeilijk gesprek gewoon de telefoon op. Dus ga daar nooit meer heen, alles gebeurde bij afgifte punt Total Hertz-Service in D'Agde Frankrijk.

  Oppassen bij HERTZ autoverhuur

  Via officiële website van HERTZ auto geboekt. In het buitenland helaas problemen ondervonden. Zo werd een factuur achtergehouden en ondanks dat ik had aangegeven dat ikgeen additionele verzekeringen wilde werd dit op een zeer geraffineerde manier aan mijn creditcard afschrijving toegevoegd. Resultaat een aanzienlijk hogere eindafrekening. Zeer louche praktijken van een bedrijf waarvan je dit niet zou verwachten. Ik heb meteen na thuiskomst contact gezocht met HERTZ via de website waarop ik ook de boeking had gemaakt. Een aantal emails verder laten zij weten dat de auto is gehuurd bij een lokale vertegenwoordiger van HERTZ en dat zij verder niets aan mijn klacht kunnen doen. Kortom ik moet het maar uitzoeken met het lokale bedrijf. Er is dus geen enkele reden om te denken dat huren via de officiële website van HERTZ enigzins betrouwbaar is. Klantenservice bestaat hier niet. Ik ben heel diep teleurgesteld. Een hoge rekening met leugens en bedrog!!

  Zwakke punten
  Klantenservice

  Niet bij Hertz Curacao huren

  Vreselijke service. Niets was geregeld bij het afhalen. Bij het inleveren ging het ook helemaal mis.

  Sterke punten
  Prima auto

  Zwakke punten
  Zeer slechte organisatie

  Hertz breekt eigen voorwaarden

  Plus: goede auto, soepele pick up en drop off.
  Zeker niet de goedkoopste, maar dat is van ondergeschikt belang.
  Hoe kies je een aanbieder? Hertz was de enige die aanbood dat je auto op het Noordereiland opgehaald kon worden en op het Zuidereiland ingeleverd. Daarom kozen we Hertz en boekten een overtocht incl. auto. Eenmaal in NZ aangekomen kregen we een formulier met de mededeling: If you are going one way, you are not permitted to bring your Hertz vehicle on the Ferry, even if your booking confirmation suggesties this is possible. Dan zakt je broek af. (jammer dat ik hier geen foto van dat document kan plaatsen). Gelukkig was Inter Islander zo sympathiek het deel voor de auto-overtocht terug te boeken. Voor ons dus nooit meer Hertz.

  Sterke punten
  Snelle en goede afhandeling bij ophalen en inleveren. Auto rijdt prettig, geen mankementen.

  Zwakke punten
  Hertz belazert de boel door bij boeking te doen voorkomen alsof je met de auto van het ene naar het andere eiland kan. Arriveer je in NZ, krijg je een briefje: jammer als bij de verhuur gezegd is dat je met de auto op de Ferry kan, vergeet het maar. Eén bedrijf, twee monden.

  Terrible

  Bij terugkomst returning car , schandalig geholpen door personeel , gingen met een loep over de auto , heb nog geen honderd vijftig kilometer gereden met auto , heen en terug naar airport Alicante , heb auto geparkeerd onder carport bij huis , zodat ik zeker weet dat er geen deukjes of krassen op zaten , en toch een rekening gekregen van Hertz !!!! Of ik even 251 euro wou overmaken. Stelletje oplichters!!!!! NEVER RENT A CAR BIJ FIREFLY ( HERTZ ) !!!!!!

  Sterke punten
  None !!!!

  play foul with buyers - 380 EUR for scratch

  Very ugly experience with Hertz. When I pick up the vehicle, there are already one damage on the fender flares, but the employee of Hertz trid to hide this case. The man has no patience for me to examine the vehicle and urged us to go because I am the last customer of that day. The damage was blame to me due to the carefuless of final checking of previous round. Hertz is not able to prove why they charge me a ridiculous high cost for repair and metioned few details on the bill. I am really suspect Hertz is keeping playing game with other foreign customer.

  OPLICHTERS!

  Vooraf voordelig via Cartrawler een kleine auto gereserveerd voor 11 dagen vakantie in Spanje inclusief afkoop eigen risico. Kosten totaal nog geen 275 euro.
  Bij de afhaalbalie vliegveld Malaga probeerden ze ons 1. een grotere (duurdere) auto aan te smeren, 2. ons ervan te overtuigen dat de in Nederland afgesloten verzekering niet voldoende was en 3. we extra moesten betalen voor een 2e chauffeur.
  Ze spreken Engels met een accent en gooien er termen in die je niet 1 2 3 begrijpt. Ze zaaien verwarring waardoor je gaat twijfelen of het vooraf wel juist in Nederland is geregeld. Ze laten je een (Spaanstalig) kaartje tekenen met allerlei bedragen erop waar je als Nederlander niks van snapt. Uiteindelijk hebben we ons de extra verzekering (helaas) laten aansmeren zonder dat we het wisten. Op het kaartje stond: Super Cobertura....wisten wij veel! Achteraf werd een bedrag van bijna 330 euro geïncasseerd op de creditcard. We waren uiteindelijk dus ruim 2x zo duur uit dan we vooraf dachten. Kortom: NOOIT bij Hertz huren en zeker niet in Malaga!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Voor ons NOOIT MEER Hertz

  In NL een auto gehuurd bij Hertz die in Nice klaar stond. Daar konden we ten eerste de balie niet vinden, want de dure auto’s zitten in terminal 1 voor de goedkopere auto moet je naar terminal 2 met de bus. Oké wij met onze zware koffers (30kg. per koffer) in de bus, daarna een lange route lopen 😰 Hertz gevonden. Je hebt alles in NL geregeld, dus je denkt appeltje eitje...nee wilt u een upgrade voor de auto? Nee! Maar die kleine Fiatjes hebben we bijna niet meer....Voor maar 5€ per dag meer krijgt u een grotere auto...vlotte prater in half Frans en half Engels.... Nou vooruit dan maar, we willen weg, we hebben het warm en zijn moe van de reis...
  Oh de Franse Hertz mijnheer ziet weer iets wat anders kan/moet...betere verzekering all risk...half Frans/half Engels...weet u wel wat de kosten zijn van een beschadigde band...Hij rekent even vlot uit wat een extra verzekering kost en wij denken dat we nu 100€ duurder uit zijn in totaal. Nou ja vooruit dan maar, we willen weg, hebben het warm en zijn moe en moeten nog dik 2 uur rijden. Nu thuisgekomen in NL blijken we een heel nieuw contract in Nice ondertekend te hebben 😳 Het contract wat we in NL hadden afgesloten voor 263,80€ en nu een nieuw contract in Nice voor 287,88€ dat is dus bij elkaar 576,18€ voor een klein fiatje waar we alleen maar mee naar ons appartement zijn gereden!! Vanmorgen gebeld naar de klantenservice van Hertz hoe het kan dat er zoveel geld van onze creditkaart is afgehaald! Daar word ik afgesnauwd dat ik zelf een handtekening heb gezet in Nice en dat zij daar van Hertz NL niets mee te maken hebben. Op mijn verhaal dat het lastig is in een vreemde taal en met een vlotte babbelaar daar, zegt de klantenservice: ‘Dan had u maar ‘nee’ moeten zeggen tegen die man in Nice’ En dat blijft hij herhalen totdat ik de telefoon neerleg...
  Bedankt Hertz voor de slechte service, het geld wat jullie uit onze zak geklopt hebben, het onbeschofte gesprek van daarnet! Bedankt, nu weten we héél zeker en zullen dat ook aan iedereen vertellen:
  ‘Bij Hertz word je opgelicht en daar moet je vooral NIET zijn om een auto te huren!’

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onfatsoenlijk
  Niet klantvriendelijk
  Respectloos

  Nooit meer Hertz Malaga.

  Auto gehuurd via Sunny Cars. Via hen kregen we in Malaga een auto van Hertz. Behandeling bij het in ontvangst nemen van de auto was heel slecht. Wilden ons verschillenden verzekeringen aansmeren. Spraken aan de balie zeer slecht Engels en als je zei dat de verzekeringen niet nodig waren gingen ze door in het Spaans. Op een gegeven moment krijg je een autosleutel en moet je een formulier ondertekenen. Achteraf blijk toch dat je toch een verzekering is aangesmeerd en dat je ook nog moet betalen voor een andere auto dan dat je in Nederland gehuurd had. Achteraf moet ik 270 euro extra betalen via mijn creditcard. Nooit meer een auto huren bij Hertz.

  Sterke punten
  Geen, Ik voel me zeer belazerd door Hertz Malaga.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

  Afzetters

  Ik heb een auto gehuurd met hertz in Sevilla, en dit was echt een slechte ervaring. Het begon toen we de auto kregen. We hadden een korting via de site B ooking.com. We hadden de tweede bestuurder gratis, bij de receptie zeiden ze dat dit niet waar was. Het zou € 113 zijn, ze houden geen rekening met kortingen via Booking (dit zou vaak fout lopen). Nadat ik zei dat dit niet eerlijk was en ik een klachtenformulier zou invullen, kregen we eindelijk onze korting. Toen we onze auto terugbrachten (met een volle tank), vroegen ze om een ​​ticket van het tankstation. Ze hadden ons niet gezegd dit ticket bij te houden, dus dat deden we niet. Ze vertelden ons dat we voor de naft moesten betalen. Wat belachelijk is, de nafttank was vol. Dus nogmaals, ik was gefrustreerd en ging naar de receptie. Verklaarde mijn probleem, aanvankelijk luisterden ze niet echt. Ze vertelden ons dat ze niets extra's aanrekenen voor de naft. Maar ze zouden dit niet schriftelijk bevestigen. Ik vertrouwde hen niet, dus heb ik geklaagd op twitter. In eerste instantie wouden ze me niet helpen, omdat de reservering was met Booking (en had een Bookingklantnummer in plaats van een van hen). Toen gaven ze me een e-mail van het kantoor van in Spanje. En nu deze week reken ze mij weer extra aan. Ze beweren dat in de wagen ergens anders heb afgeleverd dan waar ik hem heb opgehaald. Terwijl ik dit beide heb gedaan op de luchthaven van Sevilla. Dus weer een extra kost, die ze hebben verzonnen. Ik ben nooit in een andere kantoor dan dat van de luchthaven van Sevilla geweest. En zal ook nooit in ander Hertz kantoor komen!

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Ik heb een auto gehuurd met hertz in Sevilla, en dit was echt een slechte ervaring. Het begon toen we de auto kregen. We hadden een korting via de site B ooking.com. We hadden de tweede bestuurder gratis, bij de receptie zeiden ze dat dit niet waar was. Het zou € 113 zijn, ze houden geen rekening met kortingen via Booking (dit zou vaak fout lopen). Nadat ik zei dat dit niet eerlijk was en ik een klachtenformulier zou invullen, kregen we eindelijk onze korting. Toen we onze auto terugbrachten (met een volle tank), vroegen ze om een ​​ticket van het tankstation. Ze hadden ons niet gezegd dit ticket bij te houden, dus dat deden we niet. Ze vertelden ons dat we voor de naft moesten betalen. Wat belachelijk is, de nafttank was vol. Dus nogmaals, ik was gefrustreerd en ging naar de receptie. Verklaarde mijn probleem, aanvankelijk luisterden ze niet echt. Ze vertelden ons dat ze niets extra's aanrekenen voor de naft. Maar ze zouden dit niet schriftelijk bevestigen. Ik vertrouwde hen niet, dus heb ik geklaagd op twitter. In eerste instantie wouden ze me niet helpen, omdat de reservering was met Booking (en had een Bookingklantnummer in plaats van een van hen). Toen gaven ze me een e-mail van het kantoor van in Spanje. En nu deze week reken ze mij weer extra aan. Ze beweren dat in de wagen ergens anders heb afgeleverd dan waar ik hem heb opgehaald. Terwijl ik dit beide heb gedaan op de luchthaven van Sevilla. Dus weer een extra kost, die ze hebben verzonnen. Ik ben nooit in een andere kantoor dan dat van de luchthaven van Sevilla geweest. En zal ook nooit in ander Hertz kantoor komen!

  prima auto bij hertz boekarest

  wij hebben via sunnycars een auto gehuurd. sunnycars heeft dit in Boekarest ondergebracht bij hertz.
  wij hebben 3 weken met de spiksplinter nieuwe auto door Roemenië gereden.
  de auto voldeed aan onze eisen en sunnycars heeft dit ook goed geregeld met hertz

  Sterke punten
  goede service, goede auto, vlakbij de luchthaven in Boekarest.
  geen problemen ondervonden tijdens onze rondrit.
  auto in prima staat. wij zijn tevreden over Hertz Boekarest

  Zwakke punten
  weinig uitleg over de auto, geen vast afhaalpunt bij het vliegveld

  goede ervaringen

  Als ik het zo bekijk vindt ik het niet vreemd dat Hertz overal te vinden is. Het is ook een topverhuurder. Ze staan altijd voor je klaar no matter what.

  Sterke punten
  Overal en nergens te krijgen

  Zwakke punten
  geen problemen

Bezoek Hertz

Schrijf je eigen review