Auto Huren Rotterdam

Auto Huren Rotterdam

28 juli 2019

rotterdam autohuurRotterdam is een drukke locatie. Het is niet alleen een bruisende havenstad, maar er komen ook nog eens honderden vluchten aan op Rotterdam Airport. Van alle kanten komen toeristen het land via Rotterdam binnen gestroomd en de stad heeft zich daar handig op aangepast. Voor een culturele ervaring kan je zeker terecht in de havenstad. Verschillende musea die hoog staan aangeschreven kan je vinden in Rotterdam. Denk bijvoorbeeld eens aan Boijmans van Beuningen, het fotomuseum of het zeer passende Maritiem museum, dat zich richt op de geschiedenis van de havenstad. Hou je meer van sport, ga dan eens kijken bij de Kuip, het voetbalstadion van Feyenoord, of neem een verfrissende duik in het zwembad Tropicana. Natuurlijk kan je ook terecht om lekker te shoppen in de koopgoot, het centrum of de nieuwe overdekte markthal. Met andere woorden; Rotterdam is van vele markten thuis.

Auto huren Rotterdam goedkoop

Om zo veel mogelijk van Rotterdam te kunnen zien is het echt aan te raden om een auto te huren. Je kan je snel van locatie naar locatie verplaatsen en zit niet verbonden aan vaste tijden van het O.V. Bovendien kan je bij verschillende verhuurders terecht. Denk bijvoorbeeld aan Sixt , Multirent en Bo-rent. Je kan auto's huren in allerlei verschillende categorieën. Bovendien heb je uiteraard de mogelijkheid om vanuit Rotterdam naar andere locaties te rijden. Mocht je buiten Europa gaan, geef dat dan wel aan want daar heb je vaak een extra verzekering voor nodig.

Luxe auto huren Rotterdam

Rotterdam is niet alleen de place to be voor de culturele opfrissing of een plezierreisje, maar het is ook nog eens een stad waar vele zaken worden gedaan. Doordat de stad juist een knooppunt is voor reizigers en handelswaren zijn er veel bedrijven die zich hier vestigen. Bovendien zijn er veel zakenlui die van over de hele wereld naar de havenstad afreizen om de juiste deals te maken. Het kan dus zo maar zijn dat u als zakenman of vrouw regelmatig moet afreizen naar Rotterdam. Op het moment dat u dan ook nog eens een afspraak hebt met een belangrijke klant dan wilt u natuurlijk een goede indruk maken. Dat kan onder andere met huurauto's van Europcar of Stern, die belastingtechnisch ook nog eens in uw voordeel uitvallen. U heeft zelf de keuze in de auto die u mee krijgt. Of dat nu een Skoda of een Jaguar is. Bovendien kunt u er voor kiezen om de auto te laten brengen naar uw gewenste locatie. Uiteraard kunt u hem ook op laten halen waar en wanneer het u uitkomt. Zo hoeft u zelf niet naar het verhuur bedrijf.

Wilt u het nog een stapje verder nemen, dan kunt u denken aan een auto inclusief chauffeur. Ocean Drivers is een van de verhuurders die zakelijk vervoer inclusief chauffeur aanbiedt. Deze brengt u en haalt u op van de locatie naar keuze in een Audi A8 een BMW uit de 7 serie of een luxe Mercedes. Op uw verzoek wacht de chauffeur zelfs ter plaatsen totdat u klaar bent met het sluiten van de ene deal!

Bezoek EuropCar

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden