EasyTerra is in 2005 opgericht als een overkoepelende website die het zoeken van een huurauto gemakkelijk moet maken voor de klanten. Door als 1 van de eerste samen te werken met bedrijven zoals Hertz, Dollar en Enterprise heeft EasyTerra en sterk en stabiel netwerk op weten te bouwen. Het staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en dat allemaal tegen de laagst mogelijke prijs.

EasyTerra Autohuren

Het bedrijf heeft jaarlijks dan ook duizenden klanten die op een of meerdere van de 7000 locaties een wagen huurt. Bovendien heeft de website maandelijks een half miljoen bezoekers wereldwijd. Dat houdt in dat bedrijven maar al te graag een goede korting aan bieden die EasyTerra vervolgens weer op de website kan zetten.

EasyTerra Kosten

Het mag voor zich spreken dat je bij EasyTerra een ontzettend groot aanbod hebt. Hierdoor kan je gegarandeerd het voertuig vinden wat aan al je wensen voldoet. Of dit nu een sportieve cabriolet is, een stoere SUV of een handige verhuiswagen, EasyTerra weet het voor je te vinden. De website zet niet alleen de meest voordelige aanbiedingen voor je op een rijtje, maar je kan ook nog eens aanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet je ook gelijk zeker dat alle extra’s in je pakket zitten inbegrepen.


EasyTerra Reviews

  Bedrogen

  auto gereserveerd en betaald in February 2023 voor periode in April afhalen luchthaven Mallorca.

  11 dagen huur betaald : 495 euro voor een corsa.Heb alle mogelijke verzekeringen genomen om geen problemen te hebben achteraf. Eens de het bedrag van mijn rekening is krijg ik van Easy Terra het reglement via e-mail waarop vermeld staat dat de bij schade de eerste 1450 euro ten mijne laste zijn! Bij de reservering word hier totaal niet over gesproken ! waarom heb ik dan betaald voor eigen risico en ...... uitgebreide dekking ( glas, dak ,onderkant wagen enz...) Ik ben zojuist terug naar hun site gegaan en ik kan een corsa huren van 10 Mei tot 21 Mei voor......192,22 euro met inbegrip van eigen risico 33 euro en uitgebreide dekking 16,50 euro..........Waar is de logica ? April goedkopere maand en ik betaal 495 euro en Mei duurdere periode.....192,22 euro! Ook belangrijk te weten ....ik heb de wagen teruggebracht en rondom foto,s gemaakt met de krant van die dag ,ook heb ik de wagen volgetankt en moet 16,95 euro betalen want ik heb niet in de luchthaven getankt en dat noemen een extra taks! Ook heb ik gevraagd om een check te doen en me een document te geven dat ik de wagen zonder schade heb terug gebracht ,maar blijkbaar werkt het zo niet ....nee ze zullen mij via e-mail laten weten dat alles in orde is ! en nu maar hopen dat ze het spel eerlijk spelen! Als klant sta je daar met de rug tegen de muur en heb je totaal geen enkel verweer !

  Sterke punten
  Geen ! bedrog !

  Zwakke punten
  Ze houden alle informatie achter tot je gereserveerd hebt en het bedrag op hun rekening staat en je geconfronteerd word met een vrijstelling van 1450 euro !

  Prima auto+service+prijs

  Tegen zeer gunstige prijs auto geboekt voor Faro. Was all-in tarief incl. uitgebreide verzekering. In Faro liep eea via Goldcar waar ze uiteraard proberen een volkomen overbodige extra verzekering te verkopen. Na een stellige ' no thanks' werd er niet verder aangedrongen. Kreeg bij afhalen op het formulier niet de extra gevonden schades aangekruist en heb toen per mail contact gezocht met easyterra. Werd toen snel en prima geholpen! Faro 27-2 tm 5-3

  Openingstijden verhuurbedrijve

  Easy Terra kan ik niet goed inschatten. Ze zijn een dealer in het verhuren van auto's. Je krijgt te maken met de lokale verhuurbedrijven en zoals al eerder vermeld zijn dat goede en slechte. Wij hebben een auto via easy Terra gehuurd en kwamen uit bij United carr travel in Marakech. Indien je niet exact de tijden aan geeft en je zit buiten de kantoortijden 8.00 uur tot 18.00 uur , dan wordt geconfronteerd met een toeslag van € 39,- . Dit staat in de algemene voorwaarden. Wij hadden een ruime huurtijd aangegeven om niet over een uur te hoeven discussiëren. Dit heeft ons uiteindelijk € 39,- extra gekost. Daarnaast was de bedoeling dat de auto gewassen terug kwam. Al bij al een negatieve ervaring bij een overigens positieve vakantie en de auto zelf was ook oké.

  Sterke punten
  Mails zijn in orde.

  Zwakke punten
  Onduidelijk beleid met de verhuurbedrijven waar ze zaken mee doen.

  Bestaat Easy Terra wel?

  Mijn eerste ervaring met EasyTerra is dat dit bedrijf niet lijkt te bestaan. Een boeking bij EasyTerra wordt behandeld door een Duits bedrijf: AutoEurope.de. Na betaling stuurt dit bedrijf nog een mail, waarmee zij nog een tweede maal dezelfde betaling vragen. Bij verzoek om uitleg wordt deze niet gegeven, slechts een excuus. Correspondentie in het Nederlands wordt niet begrepen, wel in het Engels. Een beoordeling met sterren valt nog niet te geven. Omdat het verlangd wordt zal ik er voorlopig 2 geven. Een definitief oordeel zal ik geven na ervaring met de huur zelf.

  Sterke punten
  de prijzen

  de rest is nog onbekend

  Zwakke punten
  De communicatie is uiterst zwak.

  Prima service

  Prima en snelle afwikkeling. Ook korting gekregen toen we belde (prijzen waren nl. gedaald). Compliment!

  Vermeld wel je (doop)naam zoals in paspoort (niet je roepnaam; gaf wat ruis op vliegveld).

  Prima service

  Zeer tevreden over Easyterra. De prijzen zijn heel goed. Ze hebben een goed bereikbare en coöperatieve klantenservice. Ook de annulering ivm corona was ook heel makkelijk te regelen. Ik ga hier zeker vaker boeken.

  Sterke punten
  Klantenservice

  Tot 48 uur voor vertrek annuleerbaar

  Goede prijzen

  Goed geregeld bij Easy Terra

  Super vergelijking, kon snel en eenvoudig de goedkoopste auto huurder vinden in Malaga.  Daarnaast was er 1 dag voor vertrek nog 1 goedkopere aanbieder maar werd de prijs netjes gelijkgetrokken!

  Sterke punten
  Laagste prijs garantie

  annuleren tot 48 uur

  Zwakke punten
  ze zijn een vergelijker

  Super Service

  Auto gehuurd bij Malaga Airport samen met EasyTerra!  Alles ging heel soepel en snel!  Top service

  Sterke punten
  veel aanbod

  worry free

  zeer goede service

  We huurden eind september een auto met verzekering "super cover" - luchthaven Malaga, verhuurbedrijf Centauro. Bj het inleveren van de wagen bleek er parkeerschade te zijn waarvoor door Centauro een bedrag van 225 euro werd ingehouden op onze creditcard. Dit bedrag werd door Easyterra zonder discussie integraal terugbetaald. In de toekomst boek ik zeker opnieuw via Easy Terra.

  Sterke punten
  goede prijs / kwaliteitverhouding, goede service

  Ik kan al weken de site niet openen. Staat steeds oeps er is iets misgegaan. Ik ben niet de enige

  Op zich prima ervaringen. Heb weer geboekt voor mei/juni 2020. Goede tip van medewerker om regelmatig de prijzen te checken, daar de prijzen kunnen zakken. Ook,prima dat je kunt annuleren, ware het niet dat je niet meer op de site kan. Ook bij andere mensen heb ik het geprobeerd, lukte,ook niet.

  Ik maak me zorgen of mijn boeking nu nog wel klopt.

  Wil,graag weten hoe dit kan worden opgelost

  Sterke punten
  Mogelijkheid tot annuleren, prima auto,s

  Zwakke punten
  Niet via de site te bereiken

  Prima ervaring

  Een auto gehuurd in Lissabon via de site van easyterra, wel gelijk eigen risico etc afgekocht via een verzekering (totale huurprijs incl bijkomende kosten EUR 154 voor 4 dagen). De reservering was bij Budget. Afhandeling op het vliegveld ging prima, geen verkooppraatjes of extra verzekeringen etc. We kregen zelfs een gratis upgrade (van een corsa naar een BMW!). Op mijn credit card werd alleen een bedrag gereserveerd voor de benzine (totaal EUR 100). Extra bestuurder moest ter plekke geregeld worden kosten EUR 29. Binnen paar dagen na de huurperiode was het gereserveerde bedrag op mijn credit card geannuleerd. Een week na thuiskomst ontving ik de originele factuur per post. Prima ervaring!

  Sterke punten
  Afhandeling via site en daarna op het vliegveld, geen bijkomende kosten of verkooppraatjes, gratis upgrade

  Zwakke punten
  geen

  Tevreden over Easy Terra, maar kies wel een gerenomeerd autoverhuur bedrijf.

  Wij huren vaak bij Easy Terra. Het gaat makkelijk, snel en je krijg scherpe tarieven. Maar... er staan ook onbekende verhuurmaatschappijen tussen en onze ervaringen is dat hier ook SLECHTE CARRENTALS tussen zitten. Zoals Momma, ook wel genaamd Abbey Car, ook wel genaamd Global in Griekenland (Kreta).

  Ga je met hen in zee, dan ben je uiteindelijk meer geld kwijt en een hoop ergernis.  Kortom mijn advies is: Easy Terra is prima, maar kies dan binnen Easy Terra gewoon voor een gerenomeerd bedrijf als Hertz, Alamo, Avis etc.

  Sterke punten
  Makkelijk en echt scherpe deals. Werkt prima (bij gerenoveerde verhuurders).

  Zwakke punten
  Er staan ook hele slechte verhuurders tussen. En kies je die - alleen op basis van de prijs - dan kun je een oplichter treffen. Easy Terra zou slechte verhuurders moeten weren.

  Laat je dus niet enkel door de prijs leiden (want dan kun je weleens veel duurder uit zijn).

Bezoek EasyTerra

Schrijf een review