EasyTerra is in 2005 opgericht als een overkoepelende website die het zoeken van een huurauto gemakkelijk moet maken voor de klanten. Door als 1 van de eerste samen te werken met bedrijven zoals Hertz, Dollar en Enterprise heeft EasyTerra en sterk en stabiel netwerk op weten te bouwen. Het staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en dat allemaal tegen de laagst mogelijke prijs.

EasyTerra Autohuren

Het bedrijf heeft jaarlijks dan ook duizenden klanten die op een of meerdere van de 7000 locaties een wagen huurt. Bovendien heeft de website maandelijks een half miljoen bezoekers wereldwijd. Dat houdt in dat bedrijven maar al te graag een goede korting aan bieden die EasyTerra vervolgens weer op de website kan zetten.

EasyTerra Kosten

Het mag voor zich spreken dat je bij EasyTerra een ontzettend groot aanbod hebt. Hierdoor kan je gegarandeerd het voertuig vinden wat aan al je wensen voldoet. Of dit nu een sportieve cabriolet is, een stoere SUV of een handige verhuiswagen, EasyTerra weet het voor je te vinden. De website zet niet alleen de meest voordelige aanbiedingen voor je op een rijtje, maar je kan ook nog eens aanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet je ook gelijk zeker dat alle extra’s in je pakket zitten inbegrepen.


EasyTerra Reviews

  Nooit bij easy terra boeken

  Je denkt dat je de verzekering hebt geboekt maar dit is niet het geval. Je moet €11.000,- borg betalen of een nieuwe verzekering van €250,- boeken bij het bedrijf dat je de auto verhuurd.

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Oplichting

  Nooit meer Easy Terra

  Paar keer nu via Easy Terra gehuurd maar vanaf nu gaan wij dat niet meer doen. Ons vliegtuig kon door de weersomstandigheden niet landen op Madeira en moesten toen uitwijken naar Tenerife. Daar een nacht moeten blijven en de volgende ochtend konden we gelukkig wel landen. Ook nog gebeld vanaf Tenerife maar niemand die ons gehoord gaf en een zeer slechte verbinding. Toen we aankwamen op Madeira bij Centauro werd ons verteld dat de auto geanuleerd was omdat we een dag te laat waren. Er werd ons ook gelijk verteld om nooit meer te boeken via Easy Terra omdat je door dit soort dingen gezeik krijgt en een nieuwe boeking moet maken wat natuurlijk veel meer geld kost. Wij hadden voor een week een auto gehuurd voor �180 en toen we met Easy Terra belden moesten we een nieuwe boeking maken en kost het ons �450. Wat een dikke oplichters zijn dit en totaal niet mee willen denken in een oplossing. Om een lang verhaal kort te maken die �180 zijn wij dus gewoon kwijt... Gelukkig konden we bij Centauro nog een auto huren voor �250 dus hebben we dat gedaan. Ga nooit een auto huren bij de oplichters van Easy Terra.... Wij konden er niks aan doen dat het vliegtuig niet kon landen maar zo klantvriendelijk zijn ze daar dus blijkbaar niet om dat te begrijpen. Ze denken alleen maar aan hunzelf en het geld.

  Sterke punten
  goedkoop en goede voorwaarden als je op tijd boekt(vroeg van te voren)

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijk en niet mee willen denken in een eerlijke oplossing

  Zeer slecht bedrijf

  Huur daar nooit. Niet behulpzaam en slechte voorwaarden. Easy alleen voor hun, niet voor de klant.
  Door een gemiste vlucht zouden we volgens hun geen recht meer hebben op de auto. Pech, geld weg. Nul komma nul begrip voor de klant.
  Gelukkig heeft het verhuurbedrijf ter plaatse de situatie opgelost. Voor ons nooit meer Easyterra.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijkheid, afschuiven, makkelijk geld verdienen maar er niets voor willen doen.

  Hopeloos

  Auto gehuurd in Madrid via easyterra van Centauro. Bij een probleem wijst easyterra naar Centauro en andersom. Hopeloos. Tijdens een poging telefonisch contact te krijgen is het nr wel geopend voor nieuwe boekingen, niet voor klachten!? Kortom direct bij de oorspronkelijke maatschappij huren is soms iets duurder maar geeft wel rust en vakantieplezier.

  Sterke punten
  Soms gaat het goed

  Zwakke punten
  Bij klachten niets oplossen maar doorverwijzen

  oplichters

  Deze oplichters konden niet garanderen dat bij aankomst de auto er ook daadwerkelijk zou zijn. Uiteindelijk de auto geannuleerd. Blijkt dat deze boeven toch het geld van de credit card hebben afgeschreven. Heb met ze gebeld en gemaild en nu kunnen ze het annuleren met aftrek van 75 Euro kosten. Wat een oplichters.

  Sterke punten
  Alles wat met oplichten te maken heeft.

  Zwakke punten
  Alles

  OPLICHTERS, HUUR HIER GEEN AUTO!!

  Je huurt een auto met alles erop en er aan. In portugal bij het ophalen van de auto bij EUROPCAR moesten wij nog een extra verzekering afsluiten om het eigen risico af te dekken. Dit kost 250 euro. EasyTerra was op dat moment niet te bereiken. Dus toch maar die verzekering afgesloten anders kregen we de auto niet mee. Tijdens onze vakantie contact gehad met EASYTERRA en werd gezegd als we terug zijn we contact moesten opnemen met de klantenservice. Hier werden we totaal niet gehoord en ze kwamen met allerlei argumenten dat wij ons geld niet terug krijgen. BOEK NOOIT EEN AUTO BIJ EASYTERRA!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  OPLICHTERS

  EasyTerror!

  Helaas, 0 sterren was niet mogelijk. Dit bedrijf zou eigenlijk EasyTerror moeten heten ipv EasyTerra.

  Vlak voor vertrek rijbewijs hoofdbestuurder verloren geraakt. EasyTerra wilde de bestuurder niet wijzigen! Verhuurbedrijf wilde bij aankomst direct kosteloos annuleren en een nieuwe reservering maken met een andere hoofdbestuurder, maar daarvoor moest EasyTerra de reservering op de creditcard vrijgeven. Dat weigerden ze ook. Vervolgens zijn we gedwongen om €300 boete te betalen, teneinde eveneens via EasyTerra een andere auto te kunnen huren bij zelfde verhuurbedrijf - terwijl het verhuurbedrijf EasyTerra niets in rekening heeft gebracht voor deze ongelukkige samenloop. De te huren auto was ook nog eens veel duurder, zodat de schade uiteindelijk op €700 uitkwam (plus een vervelende start van de vakantie en uren vertraging). En bedankt EasyTerra!

  Sterke punten
  Mits alles goed gaat betaalbaar.

  Zwakke punten
  Niet flexibel. Zodra er iets fout gaat grijpen ze de kans om je honderden euro’s lichter te maken.

  Start van onze vakantie volledig verpest door deze firma!!

  Auto gehuurd bij EasyTerra voor onze vakantie in Corsica. Aangezien mijn partner en ik beide geen eigen VISA kaart hebben gebruikte ik de VISA kaart van mijn vader om de auto te huren en vooraf te betalen. Ook in het verleden al meerdere trips gedaan waarbij ik een auto huurde met de VISA kaart van mijn vader. Auto uiteindelijk geboekt, leek allemaal in orde. Uiteindelijk op vakantie vertrokken en aangekomen in de luchthaven van Bastia, waar we onze auto wouden ophalen. Hier kregen we de auto kortweg niet mee omdat de VISA kaart van mijn vader was (en dus niet van ons) en het niet toegelaten werd om hier de borg van af te halen. Er werd simpelweg naar de algemene voorwaarden verwezen waar dit in zou staan. Hoewel we beseften dat we dus niet in ons recht stonden, was het toch een enorme teleurstelling. Alles geprobeerd om de auto toch mee te krijgen (vader zelf gebeld naar de firma, vader een kopie van paspoort gestuurd, attest gestuurd waarin hij uitdrukkelijk goedkeuring geeft,..) maar zonder resultaat. Uiteindelijk gepoogd om ons geld terug te krijgen, maar hier hadden ze duidelijk geen oor voor. Wat hier nog het meeste bij frustreerde was de uiterst slechte klantvriendelijkheid. We werden weggestuurd zonder pardon en dus ook zonder auto. Na 2 uur dan toch besloten een nieuwe auto te huren bij een andere compatie (Cargo Rental). Hier werden we gelukkig vriendelijk onthaald en kregen we zonder probleem onze auto mee. Na het nalezen van de recensies zag ik dat meerdere mensen dit voor hebben gehad. Ik kan me voorstellen dat het een goede firma is zolang alles goed loopt, maar vanaf het moment dat er iets misloopt ontbreekt service volledig. Denken alleen maar aan hun inkomen.
  Conclusie, boek je auto bij een andere firma (bv. Cargo Rental). Zelfde prijs maar VEEEEL betere service!

  Zwakke punten
  Klantenservice trekt op niets!

  SNERTBEDRIJF

  Auto gehuurd via easy terra voor mijn dochter en haar vriend. Het voorschot werd betaald met mijn visa. Jammer maar helaas, op de luchthaven kregen ze de wagen niet mee omdat de naam van het rijbewijs niet overeenstemt met de naam op mijn visa kaart.... Ondanks het nasturen van een copie van mijn paspoort en een verklaring dat ze met mijn visa kaart kunnen betalen, geen wagen. Nog af te wachten of we het voorschot terug gaan krijgen.... KLANTENSERVICE ZERO. AFRADER DUS.

  Zwakke punten
  Denk zowat alles wat je normaal verwacht als klant.

  Nooit meer

  Aangekomen na vlucht, staat er niemand op het vliegveld zoals afgesproken, ik had mijn vluchtnummer doorgegeven dus dat kon het probleem niet zijn. Easyterra was niet van plan te helpen want het was allemaal mijn fout. Gelukkig dacht de lokale verhuurder daar anders over. Easyterra nooit meer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Totaal geen ondersteuning bij problemen

  Ernstig slecht

  Zeldzaam slechte service! Wat een onbehoorlijke manier van zaken doen!
  1 ster omdat 0 niet kan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie boven

  Easyterra en Goldcar stellen teleur

  Ik heb een auto gehuurd via easyterra bij Goldcar in Bologna.
  Op vliegveld aangekomen krijg ik de auto niet mee. Naam op rijbewijs komt niet overeen met opgegeven naam op de reservering. Heb ik zelf gedaan, mijn fout. Alles klopt verder, gegevens creditcard, bedragen, rijbewijs.
  Easyterra gebeld en uitgelegd. Kunnen niets voor mij doen. Alleen auto annuleren tegen ca. € 200,- en een nieuwe reservering maken die ook nog eens € 100,- duurder is.
  Ook moet ik ca. 3,5 uur wachten op mijn auto. De geannuleerde auto kan ik niet meekrijgen, omdat die gereserveerd is voor mij.
  Echt geen service, niet behulpzaam en erg frustrerend.

  Zwakke punten
  Niet behulpzaam

  Ik zal netjes blijven

  Waarschuwing: niet met dit bedrijf in zee gaan. Totaal onbetrouwbaar!!!! Ik druk me nog netjes uit!!! Eigenlijk zou ik moeten zeggen: oplichters!!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  Dieven!!!!!!!

  Tuig, in een woord

  Sterke punten
  Tuig

  Zwakke punten
  Dieven

  naam creditcardhouder moet dezelfde zijn als naam hoofdbestuurder !

  Slechtste ervaring ooit met een autoverhuurbedrijf !
  Bij reservatie huurwagen had ik de naam van mijn zoon opgegeven als hoofdbestuurder, terwijl op de creditcard mijn naam vermeld staan. Ja, er wordt wel ergens vermeld dat beide namen dezelfde moeten zijn, maar komt er geen enkele waarschuwing als je verschillende namen invult en kan de huurwagen zonder problemen gereserveerd worden !!!! Het is nochtans een kleine moeite om er voor te zorgen dat dit niet mogelijk is. Bij aankomst aan de balie om de wagen op te halen was er geen enkele intentie vanwege Easyterra noch vanwege Budget om een oplossing te zoeken. Ondertussen int Easyterra het volledige huurbedrag...

  Sterke punten
  0 sterren zou beter passen als beoordeling

  Chaotisch bedrijf

  Een auto gehuurd via de site van Easyterra, bleek op locatie dat de auto niet verhuurd te mogen worden aan iemand onder de 25 jaar (te groot) volgens de wet, door een systeemfout was de auto alsnog aan ons verhuurd. Er moest ipv één grote nu twee kleine auto's worden gehuurd en dit bracht extra kosten met zich mee. Hierover gebeld en er werd ons een mailadres gegeven waar we alle gegevens heen konden sturen en de situatie bekeken zou worden.

  Na een periode van meerdere weken geen antwoord te hebben gekregen, heb ik nogmaals gebeld en wordt er verteld dat het nu naar een ander emailadres moet, omdat er een verschil is met een aanvraag tijdens en na de verhuurperiode. Waar de eerste aanvraag gebleven was, konden ze niet zeggen.

  Nu bijna 4 weken later, na weer geen reactie te hebben gehad, nogmaals gebeld met easyterra, die mij weer doodleuk vertellen dat de aanvraag van mij niet goed is binnengekomen en dat ik het weer naar een ander emailadres moet sturen.

  Tot nu toe een waardeloze service en de andere reviews geven mij niet echt het vertrouwen dat het ooit gaat lukken om mijn geld terug te krijgen.

  Zwakke punten
  Service

  They are a fraud company, even to employees

  Never ever give them your money.

  They even fuck over employees and recruiters. The owner is a money addict that knows how to blame everything on you.

  I warn you.

  Wat een stront bedrijf

  Wat een stront bedrijf!

  Dnt pay them online money

  i rent a car with eassyterra i pay online payment so when i was on holidays i go to alamo in alicante to take a rent car they say ohh we dnt have this car come after 3 hours . So i wait 3 hours out side in summier period after 3 hours have been there she say we still dnt have come tommarow . So my apartment was in mercia is about hour far from alicante .i came tommarow againe she say we dnt have that car i say oke give me another car she say we dnt have because they are already booked . So i left and know from 3 months i m Calling to esseterra for my refound my money they say ohh we dnt believe that u have been there and alamo said them that i have not been there so no refound money no car . They just steal my money

  Sterke punten
  Nothing

  Zwakke punten
  A to z

  Mobiel nummer

  Ik heb het mobiele nummer van de persoon in Nederland die zich achter Easyterra schuil houd.
  Heb ook eventueel de adres gegevens van deze persoon!
  Zullen we gezamenlijk een zaak beginnen tegen deze schimmige praktijken van dit bedrijfje?
  Graag mailen naar [email protected]

  No service

  Please do not use this company. They do not provide any form of service. Just out for your money. Very rude and unhelpful. In the end left the car in the garage and went to Sixt. I rent cars all over the world on avery regular basis and have never been treated as badly.

  Niet doen


  Aangekomen op de besteming; 3 weken auto "gehuurd", maar geen auto; daarna geen geld terug...trek je de conclusie zelf...de verzekering van easy terra blijkt ter pleke ook niet geldig te zijn

  Sterke punten
  Algemene voorwarden:-)

  Zwakke punten
  Bedrijf model...

  Oplichters

  Huur nooit een auto via EasyTerra, want afspraken worden absoluut niet nagekomen. Gehuurde auto wordt niet geleverd en er wordt geen enkele moeite gedaan om het op te lossen.

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Andere auto dan gehuurd, probleem wordt niet opgelost, telefonisch onbereikbaar

  Belabberde klantenservice, afrader!

  Eerst goed de voorwaarden lezen. Heel veel addertjes. Het heeft mij 700-800 euro gekost. Wat een belabberde klantenservice zeg!!! Geannuleerd door Corona(toen ik in Amerika zat). Resterende huurkosten van 4 weken niet teruggekregen. Andere reizigers, die direct bij een verhuurder hadden geboekt, hebben alles teruggekregen. Ik 0,0! Echt een zware onvoldoende voor jullie. Voor mij NOOIT weer.

  Prima service

  Zeer tevreden over Easyterra. De prijzen zijn heel goed. Ze hebben een goed bereikbare en coöperatieve klantenservice. Ook de annulering ivm corona was ook heel makkelijk te regelen. Ik ga hier zeker vaker boeken.

  Sterke punten
  Klantenservice
  Tot 48 uur voor vertrek annuleerbaar
  Goede prijzen


Bezoek EasyTerra

Schrijf je eigen review