Centauro is een autoverhuurder in Spanje. Dit bedrijf is ruim 40 jaar geleden opgezet in Benidorm, maar heeft vandaag de dag vele kustlocaties weten te veroveren. Centauro is een bedrijf met gedreven werknemers die alles op alles zetten om de beste service en kwaliteit te leveren. Boek voor je op vakantie gaat een huurauto op een van de vele locaties en je bent verzekerd van een geweldige trip!

Centauro Autohuren

Centauro heeft een zeer uitgebreide vloot met meer dan 12.000 auto’s verspreid door heel Spanje. Wanneer je een auto wilt huren heb je de keuze uit onder andere ruime gezinswagens, luxe sportauto’s, cabrio’s en busjes. Of je dus met een groep vrienden op pad gaat, of samen met je scharrel van de zon wilt genieten, er is voor iedereen wat wils.

Centauro Kosten

Centauro houdt ook graag verschillende acties. Zo houden zij rekening met de sportliefhebber, die tegen reductie de ideale auto kan huren voor al zijn surf,- duik of andere sportspullen. Ook gezinnen hebben vaak kans op een lekkere korting. Hou de website in de gaten om jou slag te slaan.


Centauro Reviews

  Oplichting

  Bij terugkomst is er €220 in rekening gebracht omdat de hoedenplank zou missen. Natuurlijk heeft deze er nooit gezeten. Dit is ook niet iets wat je controleert dus slim bedacht door ze. Wel grove vorm van oplichting

  Geen geld terug na annulering

  Bij Centauro Alicante een auto gehuurd. In verband met code oranje nav Covid 19 moeten annuleren. Echter het huur bedrag werd toch van mijn Creditcard rekening afgeschreven. Meerdere malen via mijn account gemaild en melding gemaakt. Ik kreeg alleen maar automatische mailsterug. Telefonisch is het niet mogelijk om Centauro te bereiken.

  Sterke punten
  tot op heden: GEEN

  Zwakke punten
  Geen antwoord. Geen telefonisch contact. Onduidelijk.

  Centauro verdient aan krasjes op velgen

  Recent een auto gehuurd ben hen in Porto. Bij het ophalen werd ik nadrukkelijk gewezen op kosten van schade aan ruiten en velgen. Auto nagelopen, alleen geen vergrootglas op de velgen gehouden. Bij terugbrengen bleek een minuscuul krasje te zitten op de velg, kleiner dan een cent. €300 is de rekening. Dit riekt naar oplichting. Pas op met hen en loop de auto heel erg goed na. Zaklamp bij de velgen en ruiten!

  Zwakke punten
  Proberen te verdienen aan (waarschijnlijk al oude) minuscule schades

  19 keer zeer tevreden de 20ste keer bedonderd

  19 keer tot volle tevredenheid bij Centauro in Allicante gehuurd. 20ste Keer, 26-09-20. tot 3-10-20, gezeik met zeer klantonvriendelijke Eduardo, hij baalde dat ik, zoals altijd, geen extra verzekering nam. Bij inleveren weer die Eduardo. Ik mocht, zoals ik altijd deed, niet met hem meelopen tijdens inname inspectie. Heb nooit iemand mee gemaakt die zo naar een schade aan het zoeken was. Uiteindelijk vond hij iets miniems op linker achterwiel deksel( heb er foto van) Van af 1 meter is het niet te zien. Hij zei dat het €90 zou kosten. Later werd €60 van borg afgeschreven. Op mijn online account las ik later “ hubcap SERIOUS damage” . Voel mij zwaar bedonderd door deze gang van zaken. Centauro int € 60 maar verliest per jaar minstens € 2500 daar ik mijn overwinter periode van 4 maanden nu bij een andere firma mijn auto ga huren en ook mijn huurders in de zomermaanden zal ik Centauro niet meer aanraden. Voor €60 verliest deze maatschappij per jaar dus mooi meer dan € 2500. Slimme boeven club dus dat Centauro Mensen weest gewaarschuwd!!!!

  Sterke punten
  Ze kunnen het wel

  Zwakke punten
  Maar ze zijn zo dom om de boel uiteindelijk toch te belazeren, wat ze dus lekker veel geld kost omdat klanten terecht niet meer terug komen

  Annulatie Corona lockdown.

  Verschillende mails verstuurd over annulatie (Corona lockdown maart) tot op heden geen feedback over terugbetaling.

  Sterke punten
  De prijs.

  Zwakke punten
  Weinig of geen communicatie,verschillende mails verstuurd geen feedback over annulatie (Corona)

  Oplichting

  Gedachte lezers, Mijn vrouw en ik hebben een auto gehuurd bij Centaura Mietwagen Mallorca. Deze hebben wij op 17 juni opgehaald. Op 7 augustus is deze auto door ons weer ingeleverd. Op de auto hadden wij een volledige dekking met eigen risico dekking genomen. Bij het ophalen van de auto moesten wij een contract tekenen waarbij wij zeiden dat we een rondje om de auto wilde lopen. De dame achter de toonbank zei dat als er nog vragen en opmerkingen, of geconstateerde schade is, dat we even binnen moesten komen. Dus toen wij bij de auto aankwamen was de auto rondom beschadigt met hier- en daar een deuk. Wij zijn daarop direct naar binnen gegaan om het contract aan te laten passen naar wens. Daarop begrepen wij dat de medewerkster niet achter haar toonbank vandaan gaat en dat het en dat de auto's geïnspecteerd zijn. De vrouw zei dat wij ons geen zorgen hoefden te maken en dat wij alleen moeten checken of het portiersslot niet beschadigd is omdat daar kosten op zitten als dat stuk is. (Soort mededeling van kleine lettertjes) Zij vertelde ons dat er een pijl op het contract staat dat aangeeft dat de auto beschadigd is. De auto op het contract was afgebeeld als een ronde cirkel wat met een pijl genoeg zou zijn. In mijn onvrede zijn wij in de auto gestapt naar ons hotel. Het was laat en we waren erg moe. Toen wij de auto op 7 augustus weer inleverde wilde dezelfde vrouw wel ineens mee en begon meteen luid te praten dat wij de auto afgetrapt hadden. Ook bleef zij ontkennen dat zij dezelfde persoon was die de auto meegaf. Er ontstond een knallende woordenwisseling. Wij werden verteld dat wij moesten tekenen en dat het niet uitmaakt omdat wij all-risk verzekerd waren. Toen ik zei dat wij de schaden eenmaal niet gemaakt hadden, vertelde zij dat dan onze borg van duizendenvijftig euro kwijt zijn. Ook hadden wij geen tijd om op eventuele politie te wachten omdat wij het vliegtuig zouden missen. Wij kregen ook te horen dat de schade hoger is dan onze borg en dat wij niet zo ermee wegkomen. En ook waren wij afhankelijk van hun shuttle die ons naar het vliegveld moest brengen. Wij hadden geen keus dan alleen nog maar de handtekening te zetten en het op een akkoordje de verzekering te laten betalen. Dit is ons verhaal waarbij er geen andere keus overbleef. De verzekering is hierbij door Centaura opgelicht. Verder zijn wij natuurlijk niet van plan om met deze autoverhuurbedrijf verder te overleggen en willen uit ons eigen zak geen schade betalen. Verder weten wij nog niet of wij geld kwijtraken in verband met nader af te wachten reactie van de verzekering. Ik hoop zo mijn verhaal voldoende te hebben neergelegd. Huur een auto bij een eerlijk bedrijf! Maak altijd zeer gedetailleerde foto's. Dit laatste hebben wij niet voldoende gedaan. Overig: Zij geven een onvertoonbare auto mee aan nette mensen.

  Zwakke punten
  Zij geven gewoonweg een compleet beschadigde auto mee en ze geven klanten succesvol de schuld dat je de auto verder hebt beschadigd. Zij lichten zo de verzekering op. De klant wordt op deze manieren vaslelijk beschuldigd (ook al zijn wij gedekt voor eigen risico is dit niet correct)

  HUUR HIER NOOIT EEN AUTO

  Via booking.com gehuurd Heraklion Kreta, voucher na betaling gekregen waarin in het Grieks stond dat we nog 80 euro moesten betalen, niks op website hierover. Booking is altijd heel helder wat je moet betalen.Je kunt wel alles vragen na een betaling! In de twee uur dat ik wachtte om het op te lossen waren 4 verschillende mensen die het aan de stok hadden met betalingen, niet gemaakte gebreken van de auto, afgeschreven bedragen maar niet accepteren van creditcard voor de borg en dus gewoon je geld kwijt. Vreselijk intimiderend en geld graaiende maatschappij. Politie is zelfs door ze gebeld,die eisten alle telefoons in te zien van iedereen die daar aanwezig was om foto en opnames te verwijderen. De politie was er duidelijk niet om opgelichte toeristen te helpen.\\r\\n En kwamen hier duidelijk niet voor de eerste keer. Een dame van het personeel zat alles op te blazen terwijl ze zelf ongelooflijk onprofessioneel was. Wij moesten blijven omdat de camerabeelden bekeken moesten worden want volgens het incompetente personeels lid waren we grof geweest, echt niet, wel geïrriteerd omdat ze niet tot oplossingen willen komen. Bleek dus ook niet uit de beelden, dus mochten gaan.Zeer intimiderende en onbeschofte manager die na 2 uur kwam opdagen en alles nog erger maakten. Drie jonge meisjes zijn s avonds huilend en in de middle of nowhere weggelopen. Onverantwoord, hij wilde niet eens een taxi voor ze bellen. Wij durfden niet meer te huren, geld kwijt maar beter dan na de verhuur een dikke afschrijving op mijn creditcard. Je denkt toch niet dat ik nog een auto meeneem na zo n afschuwelijke gebeurtenis.Het had ons zeer aangegrepen. We hebben beklag gedaan bij booking.com. En hopen dat ze van hen site worden gegooid. Over de hele wereld een auto gehuurd maat dit nog nooit meegemaakt. Alsjeblieft huur nooit wat bij dit bedrijf!

  Sterke punten
  Helemaal niks wel sterk in onprofessioneel en intimiderend gedrag, walgelijk, geen ander woord voor, geld graaiend bedrijf met zwaar incompetent personeel

  Zwakke punten
  Alles, 1 ster is nog teveel, een min tien, asociaal dit bedrijf.

  (nog) nooit problemen met Centauro

  Afgelopen 12 maanden zeker 5 keer auto bij Malaga airport Centauro gehuurd op basis voorwaarden en vol-vol. Nog nooit problemen ondervonden. Wel maak ik vooraf voor het wegrijden fotos van alle kanten van de auto's, ook van het dak en onder de bumper indien mogelijk. Check ook de bodem en de banden op beschadigingen. Spoel / was voor het inleveren de auto af, ook om zelf te checken op eventuele beschadigingen. Auto's altijd nieuw of bijna nieuw en neem ook daarom geen extra zoals "road assistence" (flauwekul!). Krijg je 'n lekke band dan laat je deze repareren bij een garage voor 10 euries. Ik heb wel altijd een externe autohuurverzekering die de borg dekt. Trouwens, de borg gereserveerd voor Centauro staat binnen enkele uren na inleveren van de auto weer op je credit card rekening.

  Sterke punten
  Borgstelling snel weer teruggestort, nette auto's

  Na wijzigen meer dan dubbel zo duur

  I.v.m. het coronavirus is onze vlucht naar Olbia geannuleerd. Gelukkig kunnen we een dag later alsnog vliegen. Waar alle instanties zeer coöperatief, meedenkend en klantgericht zijn, slaat Centauro de plank wel heel erg mis! In januari hebben we onze huurauto al geboekt, waar we € 266 voor hebben betaald. Deze wil ik vandaag wijzigen naar een dag later, en dan moeten we ineens € 330 bijbetalen!! We begrijpen dat de tarieven wijzigen en het huren van een auto duurder wordt naarmate de gewenste datum dichterbij komt. Daarom hebben wij ook vroeg geboekt. Maar meer dan een keer meer geld vragen voor een auto die al een half jaar geleden is geboekt en betaald is echt schandalig! We annuleren daarom de boeking en boeken wel ergens anders. Centauro is een klant kwijt.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Niet klantgericht Zeer bureaucratisch

  onvriendelijke mensen met slechte service

  op luchthaven Faro zouden we opgehaald worden, want geloof het of niet: het verhuurbedrijf zit een paar kilometer van de luchthaven af. na bellen en bedelen en boos worden, werden we opgehaald vervolgens werden we aan onaardige receptioniste blootgesteld omdat we ons géén extraatjes aan lieten smeren zoals all risk verzekering, een tol vignet en wegenwacht zouden we extra moeten betalen. tja en dan krijg je ook nog een auto met een lelijke schade mee die maar voor één derde gedocumenteerd was dus bij het terugbrengen hebben we een Portugese tolk meegenomen die ons geholpen heeft om de zaak goed af te handelen. kortom; een afschuwelijke ervaring!

  Sterke punten
  helaas niets!

  Zwakke punten
  ver van de luchthaven, houden zich niet aan de afspraak om ons op te halen, onsympatiek en geen leuke manier om je vakantie te beginnen resp. te beëindigen

  Oplichters praktijken Centauro vliegveld Alicante

  In de herfstvakantie een auto gehuurd bij Centauro op vliegveld Alicante. Bij afhaal en terug inleveren maak ik altijd uitgebreid foto’s en filmpje van toestand van de auto. Bij terug inleveren was het kantoor nog niet open dus heb ik de auto ingeleverd en sleutels in brievenbus gegooid. Binnen 24 uur claimt Centauro schade op de motorkap van €250,- De bijgevoegde foto van Centauro van de schade is van zeer slechte kwaliteit en van heel dichtbij genomen. Hierdoor heb je geen enkel herkenningspunt of het om onze gehuurde auto gaat. Kleur van de auto op de foto komt niet overeen met mijn foto’s. Herhaaldelijk via mail verzorgd om betere en duidelijke foto’s van de schade met mij te delen. Deze krijg ik niet, wat niet verwonderlijk is omdat die er niet zijn. Mijn foto’s en film met hun gedeeld. Het bewijs van mij dat er geen schade op de motorkap zit leggen ze gewoon naast hun neer. Hieruit blijkt dat ze moedwillig huurders op extra kosten jagen. Mijn schoonvader is in het voorjaar op precies dezelfde wijze opgelicht, alleen had hij geen foto’s genomen om het tegendeel te bewijzen. Ronduit crimineel gedrag van Centauro!!! Ik snap niet dat je op deze manier zaken wilt doen met klanten.

  Opgelicht door deze boevenbende

  Afgelopen weekend heb ik via budgettravel een auto bij centauro gehuurd. Na de reservering bij budgettravel was ik verrast dat ik de auto niet kon ophalen bij het vliegveld. En dat ik via een shuttle bus 10min verderop de auto moest ophalen. Bij het ophalen was er meer schade dan op papier was vastgelegd, maar dat was geen probleem volgens de medewerker. Ik heb echter niet gecontroleerd op het sleutelgat. Daarnaast heb ik de hele tijd de sleutelafstandsbediening gebruikt. Bij het wegbrengen van de auto waren we dan ook erg verrast dat deze kapot was wegens inbraak volgende de medewerker. Erg vreemd aangezien we rechtstreeks naar mijn huis in Le Marche gereden zijn waar het op eigen terrein achter een hek staat. De paar boodschappen was er altijd iemand bij de auto. Dus de schade was hoogstwaarschijnlijk al aanwezig. Ik was het daarom ook niet eens met de medewerker en heb ook niet getekend voor retour. Vervolgens weigerde ze ons naar het vliegveld te brengen. We hebben moeten smeken om een taxi bij een dichtgelegen hotel. En hebben met veel stress net het vliegtuig kunnen halen. Ik huur gemiddeld 2-3x per jaar een auto in Italië en ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring en service ontvangen. Deze oplichting heeft mij een kleine €400 gekost. Verhaal halen bij budgettravel.eu waar ik de vlucht en auto heb geboekt kunnen niks voor mij betekenen. Die verwijzen mij naar CarTrawler. Beide partijen houden deze boevenbende dus gewoon in stand. Nooit meer budgetravel en nooit meer centauro.

  Sterke punten
  Goedkoop is duur koop. 30e voor 3 dagen fiat 500x. Ik snap nu waarom ze zo goedkoop zijn...

  Zwakke punten
  Service Oplichters Maffia Budgettravel

  Geen auto huren bij Centauro-Allicante

  1 schade vermeld op formulier, kleinere schades worden niet genoteerd. Achteraf een foto met kleine schade in rekening brengen. Foto van andere auto.

  Sterke punten
  sterk in bedrog

  Zwakke punten
  zowel bij ophaal als inleveren: slechtste service ooit

  Opgelicht!

  Nooit hier een auto huren!! Als je bij hun geen extra verzekering afsluit (omdat in mijn geval ik reeds extern een eigen risico verzekering had afgesloten) word je geheid verantwoordelijk gehouden voor schade die je niet hebt gemaakt! En daar kom je niet onderuit want het geld wordt als borg van je creditcard gereserveerd. Dus je kunt er NIKS tegen doen, je staat met de rug tegen de muur. Het heeft mij en mijn man 425,- euro gekost voor een paar krasjes die er al op zaten maar dat konden we niet bewijzen ( het was donker toen we de auto ophaalden). We voelden ons zo opgelicht!! En onze vliegtuig stond intussen op ons te wachten.... Dit bedrijf is nog niet eens 1 ster waard!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oneerlijk en vals

  nooit bij Centauro boeken, dievenbende ,ook niet via easyterra boeking maken

  Via Easyterra auto offerte gevraagd Faro airport met leeftijd 77 er op ,na een prijs ervoor gekregen geboekt. Bij Cetauro, bij aankomst moest ik € 70,- ex btw betalen omdat ik boven de 75 ben, staat in voorwaarden van Centauro!!! ? nut prijsaanvraag met leeftijd boven 75. Bij meenemen auto tank 70 % vol, bij terugbrengen 70% vol, hoe ze de meter gemanupuleerd hebben weet ik niet, de blokjes op meter die het aangaf niet meer te zien, ook niet nadat ik de motor opnieuw startte, moest € 14,40 diesel en nog eens voor het tanken € 25, ex btw betalen . Ben omdat ik geen kant meer uit kon 1 keer op de autostrada gekomen € 2,- moest € 40,- ex btw betalen. niets te maren, staat in voorwaarden, het was zo als zij aangaven maakten de rekening , gelijk van de borg afgetrokken. Bij easy terra klacht ingediend na 2 weken geen antwoord, hierover gebeld, antwoord, vanaf boeking en betaling gelden de voorwaarden van de verhuur maatschappij, dure les, en waarschuwing voor een ieder. Dikke vette 0 voor EASY TERRA EN CENTAURO nooit weer.

  Sterke punten
  hebben geen sterke punten er op uit om zoveel mogelijk geld binnen te hallen

  Zwakke punten
  op ieder niveau 0

  Nooit weer!

  Nooit weer!! Elke vakantie huren we een auto, dit doen we al jaren en nooit hebben we iets vervelends mee gemaakt. Maar bij dit bedrijf huren we nooit meer!!! Rond 23.00 uur haalden we bij het bedrijf in Mallorca de auto op. Dit ging al niet erg vlot maar ok. De tank zou vol zijn maar het wees iets onder het bovenste streepje aan. Ach, zal vast geen probleem zijn, dachten we. We zijn 5 dagen weg geweest en er is absoluut niks gebeurd met de auto. Bij terugkomst hebben we de auto tot aan de nok toe vol getankt bij de benzinepomp ernaast. De teller stond wederom iets onder het bovenste streepje, net als toen we hem op haalden. Echter, de dame die het kwam checken begon gelijk over de tank, die was niet vol. Nou, we konden hoog en laag springen, maar ze geloofde ons niet!! Mijn man is zelfs terug gereden naar de pomp om zijn bonnetje te halen maar nog geloofde ze het niet! Hoe kwaad kun je worden! Daarnaast wees ze op een paar oppervlakkige krasjes die we nooit in het donker hadden kunnen zien. Die zaten er al toen we de auto ophaalden. Kosten, €350,-!!! Dat zijn krasjes die je zo weg kunt poetsen! Dus al met al kost het ons € 425,- , dat is inclusief de € 75,- voor de benzine terwijl het helemaal vol was getankt! We voelen ons nu zo opgelicht!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk maar vooral oneerlijk

  Valse beschuldiging

  31 aug 2019 auto opgehaald in Alicante Airport na 2 uur in de rij te hebben gestaan. Nadat ik eindelijk de auto kon ophalen in de parkeergarage bleek er op meerdere plaatsen schade aan de auto aanwezig te zijn terwijl op het formulier schade vrij stond. Toen heb ik een medewerker erbij gehaald en die begon een aantal aantekeningen te maken die ik hem had laten zien de hele voorzijde zat vol met steenslag schade terwijl de auto net een paar weken oud was alsof er aan een rallycros was meegedaan. Toen ik de auto inleverde op 18 sept 2019 werd mij verteld dat ik schade had veroorzaakt aan de voorzijde van de auto onderaan waar al die steenslag schade zat die ik nota bene had laten zien bij ophalen. De medewerker bleef maar volhouden en werd steeds onvriendelijker en maakte tenslotte nog een wegwerp gebaar dat we weg moesten wezen wat we uiteindelijk ook gedaan hebben omdat we moesten inchecken en geen tijd meer hadden. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt de afgelopen jaren en zal ook niet meer gebeuren geen Centouro meer ook op klachten die ik had gestuurd word amper gereageerd

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Eer onvriendelijk personeel in de parkeergarage

  Bij de huurprijs komt sowieso 25 euro er bij die ze van je stelen!

  Bij de huurprijs komt sowieso 25 euro er bij die ze van je stelen! Een auto huren bij Centauro is ten zeerste af te raden. Nadat ik op het vliegveld was aangekomen was het, ondanks, de routebeschrijving die was gegeven bijzonder lastig het busje te vinden. Nergens een bordje. Bij de verhuurbalie aangekomen, heb ik ruim 2,5 uur in de rij moeten wachten voordat ik de auto kon meenemen. Het duurt circa 35 minuten per reservering om af te handelen daar. Ze gebruiken een zeer verouderd systeem, echt ongelooflijk. Als je van tevoren reserveert dan ligt dat toch klaar. En dan nog de diefstal van 25 euro. Bij het ophalen van de auto moet een volle tank vooruit betaald worden, dit geld krijg je terug als je de tank weer vol inlevert. Maar er wordt sowieso 25 euro administratiekosten ingehouden. Dit is pure diefstal en kosten die gewoon op de autohuur komen. Ik heb hier inmiddels drie keer een mail over gestuurd, maar er komt geen enkele reactie! Schandalig dat dit kan en hier een auto huren is echt een dure en ook tijdrovende zaak.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Valse beschuldiging schade

  Alicante AirPort: huurde onlangs een auto in Centauro, een schone zwarte Ford. Het ophalen gaat zoals we gewend zijn (meerdere keren huren). Bij terugkomst vertelde een klant een onvriendelijke en zeer irritante medewerker (Antonio Desilvio) dat er een kras was (jij). Ik vroeg hem waar, omdat zwart moeilijk te zien is. Het bleek een lijn (plant of zoiets) te zijn. Je kunt het gewoon met mijn eigen shirt borstelen. Maar de man stond erop dat hij een kras had en meldde dit in zijn rapport (kost € 225). We hebben foto's gemaakt en deze gemeld. Er is nog geen antwoord. Een maand voordat we de auto heel vroeg moesten inleveren, was er geen kantoor open, dus de sleutel in de brievenbus. 1 dag later vonden we een beschadigde wieldop (het kost 85 euro). Gelukkig heb ik foto's gemaakt van de hele auto en het blijkt dat ... andere wieldoppen. Hier zei ik ook dat dit niet onze wieldoppen waren. Gelukkig heb ik het bedrag teruggevorderd omdat ik ook foto's had. Bijna opnieuw opgelicht door Centaur. Zorg er daarom voor dat u bij aflevering een handtekening ontvangt dat de auto correct is teruggestuurd. Ga niet zonder haar. Draai NOOIT Antonio Desilvio over, deze onbetrouwbare Centauro-medewerker bij Alicante AirPort!

  Zwakke punten
  Lijkt me duidelijk. Bij gesloten kantoren door vroege vlucht wordt je standaard een schade/ beschadiging in je schoenen geschoven.

  Vermijd Centauro ten koste van alles

  We hadden een enkele reis geboekt met Centauro voor een total bedrag van 4,91 euro, en in plaats daarvan werd 370,00 euro in rekening gebracht. De redenen die Centaure benoemde zijn op basis van de volgende door hen in rekening begrachte kosten: (1) een toeslag van 120 euro voor de eenrichtingsverhuur die niet op mijn reservering stond vermeld; (2) voor schade aan de auto. Conform afspraak, we brachten de auto op tijd terug, met volle tank en zonder schade. Toen we al geparkeerd hadden, instrueerde een medewerker van het bedrijf ons om het parkeerterrein achteruit te parkeren, zogenaamd zodat zij (de werknemer) kon passeren. Ze stuurde ons zo terug dat de auto recht tegen een verkeersbord aanred. Dit resulteerde in een kras op de achterruit. Hoewel de kras werd veroorzaakt als gevolg van bovengenoemde fout van de werknemer, was de kras binnen de grenzen van wat het bedrijf beweerde dat ze niet zouden aanrekenen - met andere woorden, Centauro was in strijd met zijn eigen contract. We hebben vervolgens het volgende aan Centauro geleverd - bewijs van onze one-way reservering zonder vermelding van de eenrichtingsprijs; - foto's van het in onberispelijke staat terugbrengen van de auto; - bedigde verklaringen die het bovenstaande bevestigen. Centauro weigerde de bovenstaande te erkennen en wees erop dat we hun te dure verzekering hadden moeten kopen. Centauro rekende ons 370 euro voor een dag. De rekening bevat een handtekening die niet van mij was , wat een ernstige overtreding is. Het is duidelijk dat mijn creditcardmaatschappij me zal vergoeden en dat zaak nu voor de rechter komt. Tijdrovend en vervelend. Centauros business model is duidelijk afhankelijk van adverteren met belachelijk goedkope online prijzen en je vervolgens veel duurdere prijzen te rekenen, meer geld zou hebben betaald bij een gerenommeerd autoverhuurbedrijf. Als je onderzouk doet naar Centauro, zul je merken dat - gemiddelde algemene beoordelingen in 'grote' beoordelingssites die gemakkelijk te benvloeden zijn, maar op kleinere beoordelingssites in afzonderlijke Europese landen haalt Centauro de slechtste beoordelingen die ik ooit heb gezien (bijv. in Duitsland 1 ster op 5: https: // www .mietwagen.info / mietwagenunternehmen / c / centauro-rent-a-car /) - eerder Centauro veroordeeld, bijvoorbeeld door de Spaanse autoriteiten (https://www.derwesten.de/reise/gericht-stoppt-endlich-abzocke-mit-mietwagen-in-spanien-id8293737.html). Conclusie: vermijd Centauro ten koste van alles.We hadden een enkele reis geboekt met Centauro voor een total bedrag van 4,91 euro, en in plaats daarvan werd 370,00 euro in rekening gebracht. De redenen die Centaure benoemde zijn op basis van de volgende door hen in rekening begrachte kosten: (1) een toeslag van 120 euro voor de eenrichtingsverhuur die niet op mijn reservering stond vermeld; (2) voor schade aan de auto. Conform afspraak, we brachten de auto op tijd terug, met volle tank en zonder schade. Toen we al geparkeerd hadden, instrueerde een medewerker van het bedrijf ons om het parkeerterrein achteruit te parkeren, zogenaamd zodat zij (de werknemer) kon passeren. Ze stuurde ons zo terug dat de auto recht tegen een verkeersbord aanred. Dit resulteerde in een kras op de achterruit. Hoewel de kras werd veroorzaakt als gevolg van bovengenoemde fout van de werknemer, was de kras binnen de grenzen van wat het bedrijf beweerde dat ze niet zouden aanrekenen - met andere woorden, Centauro was in strijd met zijn eigen contract. We hebben vervolgens het volgende aan Centauro geleverd - bewijs van onze one-way reservering zonder vermelding van de eenrichtingsprijs; - foto's van het in onberispelijke staat terugbrengen van de auto; - bedigde verklaringen die het bovenstaande bevestigen. Centauro weigerde de bovenstaande te erkennen en wees erop dat we hun te dure verzekering hadden moeten kopen. Centauro rekende ons 370 euro voor een dag. De rekening bevat een handtekening die niet van mij was , wat een ernstige overtreding is. Het is duidelijk dat mijn creditcardmaatschappij me zal vergoeden en dat zaak nu voor de rechter komt. Tijdrovend en vervelend. Centauros business model is duidelijk afhankelijk van adverteren met belachelijk goedkope online prijzen en je vervolgens veel duurdere prijzen te rekenen, meer geld zou hebben betaald bij een gerenommeerd autoverhuurbedrijf. Als je onderzouk doet naar Centauro, zul je merken dat - gemiddelde algemene beoordelingen in 'grote' beoordelingssites die gemakkelijk te benvloeden zijn, maar op kleinere beoordelingssites in afzonderlijke Europese landen haalt Centauro de slechtste beoordelingen die ik ooit heb gezien (bijv. in Duitsland 1 ster op 5: https: // www .mietwagen.info / mietwagenunternehmen / c / centauro-rent-a-car /) - eerder Centauro veroordeeld, bijvoorbeeld door de Spaanse autoriteiten (https://www.derwesten.de/reise/gericht-stoppt-endlich-abzocke-mit-mietwagen-in-spanien-id8293737.html). Conclusie: vermijd Centauro ten koste van alles.

  HELE SLECHTE SERVICE

  wij kwamen 3 augustus aan op Barcelona Airport en werden vanaf daar met een busje naar het kantoortje van Centauro gebracht. toen wij aankwamen was het niet extreem druk, maar toch waren er al mensen die ruim 4 uur stonden te wachten. ze hebben 5 balie's maar ze waren maar met 2/3 mensen aan het werk. op een gegeven moment stroomde het kantoortje ook voller en voller. gezinnen met kleine kinderen, oudere mensen en een zwangere vrouw die maar moesten blijven wachten. uiteindelijk heeft iedereen zo'n 3 en een half uur (of langer) moeten wachten. maar toen... in eerste instantie waren er "geen schone auto's" meer. vervolgens waren er "helemaal geen auto's" meer terwijl de parkeerplaats vol stond met auto's, maar die bleken volgens de jongedame van Centauro in het systeem te staan als "kapot" of "gestolen".... om 22:00 had 1 van de 3 werknemers zomaar z'n spullen gepakt en is weggegaan. terwijl het halve kantoor nog vol stond met wachtende mensen. rond half 12/kwart voor 12 's avonds werden we allemaal naar buiten gestuurd, want het betaalsysteem zou niet meer werken. Terwijl hierna alsnog zo'n 3 auto's zijn weggegaan. Er zouden taxi's worden gebeld en de volgende dag mocht iedereen weer terug komen om 07:00 om zijn of haar auto alsnog op te halen. Dat betekend dus dat we die nacht al moesten betalen voor een taxi en 's ochtends vroeg weer. dit zou neerkomen op zo'n 500 euro alleen al om de auto's op te halen en we wisten nog niet eens zeker of we dan wel auto's mee zouden krijgen. hierna zijn alle werknemers er vandoor gevlucht en iedereen zat buiten. deur op slot, hekken dicht en zoek het maar uit met z'n allen. vervolgens hebben wij de kosten van 250 euro voor de taxi zelf moeten betalen. en ook was er al een voorschot voor de auto's betaald. inmiddels zijn we ruim 12 dagen verder en hebben wij nog steeds niks gehoord over het geld of wat dan ook... EEN SLECHTERE SERVICE DAN DIT BESTAAT ER NIET!!!!!

  Zwakke punten
  traag werken slechte service onvriendelijk te woord gestaan gestolen auto's? gelddieven

  Slechte service

  Een maand geleden een auto gehuurd en het ging helemaal top. Mooie wagen en redelijk lage kosten. Helaas heb ik mijn sleutels in de huur auto liggen waar ik ps achter kwam toen ik in Nederland aangekomen was. Nu 4 weken na het inleveren van de auto na meer dan 10 mailtjes te hebben gestuurd krijg ik GEEN reactie van Centauro. Wanneer ik Centauro bel vertellen ze mij dat ze de sleutels hebben gevonden in de gehuurde auto maar dat ik MOET mailen en ze me telefonisch dus niet kunnen helpen. Dit heb ik meerdere keren aangegeven maar ze doen hier niks aan en zeggen dat ik nog een keer moet mailen terwijl ik ondertussen over de 10x gemaild heb en geen reactie krijg. Ik ben zwaar teleurgesteld over de erg slechte klantenservice en wens dit niemand toe. Het voelt alsof ze mijn mailtjes niet serieus nemen terwijl deze bos erg belangrijk voor mij is. Centauro als jullie dit lezen door jullie erg slechte klantenservice zijn jullie extra klanten kwijt. Groet Alex v W

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Hele slechte service

  Mafia praktijken

  Centauro, HUUR BESLIST GEEN AUTO BIJ CENTOURO IN ALICANTE, JE WORDT OPGELICHT. 7 mei 2019. Ik had al 5x een auto gehuurd wat perfect afgehandeld werd.Maar de 6x ging het fout, het begon al goed, in een lange rij bij de balie staan om een nummer te trekken.Het apparaat deed het niet toen wij ons vouchernummer indrukten waar om gevraagd werd, totdat een van de vorige klanten zij dat je je naam in moest vullen. Wij hebben er diverse klanten hierop gewezen omdat de personen achter de balie net deden of ze gek waren. Na een uur waren wij aan de beurt, waar ons een verzekering werd opgedrongen wat ik dus niet deed omdat het voor mij al de 6x werd dat ik een auto huurde. Van mijn Visa kaart werd daarom 1050 euro vast gehouden als onderpand. Bij het ophalen van de auto die in een slecht verlichte garage staat moest ik controleren of er geen aanwijsbare schades waren die ik niet constateerde en op het formulier was ook niets aangegeven. 15 mei bracht ik de auto terug, al gauw kwam er een niet zo vriendelijke controleur die de wagen controleerde op eventuele schades, nadat hij een paar maal om de auto heeft gelopen en niets kon vinden pakte hij een zaklantaarn en werden de onderzijde en zijkant van de bumpers nagekeken. Hij vond aan de zij/ onderzijde van de voorbumper een paar krasjes en een licht deukje. Deze heb ik nooit kunnen constateren in een half donkere garage. Hij zij, dit heeft u aangericht en het kost 225 euro, dit wordt afgetrokken van de 1050 euro die als onderpand is vastgehouden. Protesteren heeft geen enkele zin want hij wou hier niet naar luisteren. Ik weet zeker dat dit niet mijn schuld is, en het is nog frustrerender dat je vals beschuldigd wordt. Dus als iemand een SKODA-FABIA met kenteken 8245- KLR huurt is dan ook de klos want ze gaan die krasjes echt niet repareren. CONCLUSIE, als je geen extra verzekering afsluit ben je als je de verkeerde controleur krijgt gewoon de klos. Ik ben mijn centen en mijn rechtsgevoel kwijt en HUUR NOOIT MEER EEN AUTO BIJ CENTOURO.

  Sterke punten
  OPLICHTERS

  Zwakke punten
  Ongenteresseerd personeel

  Het zijn inderdaad oplichters.

  Had een auto gehuurd voor 7 dagen tegen goedkoop tarief en een volledige verzekering elders. Bij inleveren van e auto bleek er een krasje te zitten op op de plastic wieldop op de velg. Ik moest 60 euro betalen terwijl die dingen 20 euro per 4 kosten. Daarnaast zullen die wieldoppen natuurlijk nooit vervangen. Blijkbaar heeft het personeel de opdracht wanneer je het tegen risico niet bij Centauro zelf hebt afgesloten, om op dit soort krasjes te letten zodat ze op deze manier extra geld kunnen vangen. Het zijn dus inderdaad gewoonweg oplichters oftewel dieven. Deze hel club gewoonweg links laten liggen of de auto op elk miniem krasje controleren van te voren.

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Je wordt opgelicht waar je bij staat. Gewoonweg niet betrouwbaar!!

  NOOIT CENTAURO

  Wij huurden vorig jaar in het najaar een auto bij Centauro voor 3 weken en betaalden 567,-- Afgelopen maand februari huurden we voor 4 weken bij holidaycars een auto voor 4 weken en betaalden 167,-- Dus nooit bij Centauro huren!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  Ze kunnen goed naar zichzelf toerekenen.

  Zwakke punten
  Slechte uitleg bij het adviseren van verzekeringen. MOESTEN verzekeren anders kregen we de auto niet mee. Belachelijk! NOOIT bij Centauro.huren.


Bezoek Centauro

Schrijf je eigen review