Over Tussenpersonen Autoverhuur

De tussenpersoon autoverhuurders zijn bedrijven die auto's aanbieden maar ook offertes maken voor voertuigen die door andere bedrijven worden aangeboden. Jij mag met een auto komen die je ergens gezien hebt en zij maken de rest in orde. Ook kan het voorkomen dat de tussenpersoon zelf geen auto's heeft maar zich puur richt op het bieden van offertes die het best binnen jouw budget passen.

Voor- en nadelen

Een voordeel van deze categorie is zeker het gemak. Het bespaart je heel veel tijd om een deal op maat te zoeken en te vinden. De tussenpersoon zal er altijd voor zorgen dat jouw wenselijkheden tot vervulling komen.

Een nadeel hiervan is dat je soms goedkoper uitkomt als je zelf een auto kiest bij de gewone autoverhuurbedrijven. Een rechtstreekse deal is meestal een goedkopere deal. De tussenpersoon verdient in principe aan het gemak dat jij wilt hebben.

11 Reviews

Met een bedrijfsnaam als Happy Car heb je natuurlijk heel wat waar te maken. Gelukkig worden veel klanten al blij bij het horen van deze naam. Dat is ook niet zo vreemd want Happy Car zet alles op alles om voor jou de goedkoopste huurauto te vinden. ... Lees verder »

29 Reviews

RentalCars is een intermediair die in ruim 167 landen en op ruim 40.000 verschillende locaties de juiste contacten heeft om jou een betrouwbaar en goedkoop voertuig mee te kunnen geven. Bovendien werkt het bedrijf samen met websites zoals Priceline, ... Lees verder »

9 Reviews

CarDelMar is een overkoepelende organisatie die samenwerkt met verschillende autoverhuurbedrijven, waardoor zij jou gegarandeerd de scherpste prijzen kan geven. Het bedrijf richt zich op reizigers die een auto willen boeken vanaf een vliegveld om zo ... Lees verder »

3 Reviews

Wanneer je een auto wilt huren doe je dat via autohuren.nu. Dit bedrijf heeft niet alleen de beste deals, maar hebben ook nog eens de laagste prijs garantie. Mocht jij ergens een goedkopere deal vinden dan geef je dit bij Autohuren.nu aan, en zij ... Lees verder »

8 Reviews

Met een netwerk van ruim 800 verschillende verhuurders en ruim 30.000 verschillende ophaallocaties, kan je rustig zeggen dat Holiday Cars over ter wereld te vinden is. HolidayCars Autohuren Op het moment dat je op zoek bent naar een huurauto, een ... Lees verder »

6 Reviews

Bij TUI Cars staan klanttevredenheid en gemak op de eerste plaats. Het ontdekken van jouw glimlach begint dus hier. Dit bedrijf hanteert een “all-inclusive” strategie, waardoor je kunt rekenen op de beste TUI-services en kwaliteit. TUI ... Lees verder »

1 Review

Lejebil is een internationaal autoverhuurbedrijf die samenwerkt met verschillende grote autoverhuurbedrijven zoals Alamo, National en Enterprise om de internationale (ver) huur mogelijk te maken. Ook hanteert dit bedrijf een 'all-inclusive' ... Lees verder »

33 Reviews

EasyTerra is in 2005 opgericht als een overkoepelende website die het zoeken van een huurauto gemakkelijk moet maken voor de klanten. Door als 1 van de eerste samen te werken met bedrijven zoals Hertz, Dollar en Enterprise heeft EasyTerra en sterk ... Lees verder »

2 Reviews

Na easyjet richtte het bedrijf Stelios in 2000 Easycar op. Net als hun succesvolle voorganger staat het bedrijf voor klantenservice en waar krijgen voor je geld. Het is voor de werknemers van Easycar belangrijk dat voor jou alles duidelijk is. Het ... Lees verder »

1 Review

Veel Nederlanders zijn ondertussen bekend met de website cheaptickets.nl voor de goedkoopste vliegtickets en vakanties. Dit zelfde bedrijf heeft echter nog een dochteronderneming die cheapcars.nl heet. Cheapcars Autohuren Net zoals het ... Lees verder »

1 Review

Top Autoverhuur is een intermediair die gespecialiseerd is in online autoverhuur. Via de website van dit bedrijf heb je de mogelijkheid om een voertuig te boeken waar je van te voren helderheid hebt over de kosten. Top Autoverhuur Autohuren Door ... Lees verder »

0 Reviews

Book and Drive Holiday Auto’s ziet zichzelf graag als een bemiddelaar tussen klant en autoverhuurder. Door het contact met meer dan 1500 leveranciers kan het bedrijf dus voor jou bemiddelen op ruim 30.000 verschillende locaties. Dit aanbod ... Lees verder »

De goedkope huurauto

Als je op vakantie bent wil je jou geld natuurlijk veel liever aan andere dingen uitgeven dan aan dure taxiritjes en openbaar vervoer. Bovendien is het altijd erg vervelend om afhankelijk te zijn. De gemakken van een huurauto zullen dan ook voor veel mensen doorslaggevend zijn, mits de prijs natuurlijk in verhouding is. Gelukkig heb je dit zelf helemaal in de hand. Hier zijn een aantal tips voor h [...]