SkyScanner Autoverhuur, opties en mogelijkheden

Ben je op zoek naar een huur auto voor je welverdiende vakantie? Ben je van plan om met je collega’s, vrienden of familie enkele steden te bezoeken of wil je gewoon in eigen land een auto tripje maken? Is je auto niet geschikt of wil je gewoon in een goed verzorgde auto rijden? Dan moet je zeker bij Skyscanner autoverhuur wezen. Bij Skyscanner kan je namelijk geheel gratis autoverhuur en luchthaventransfers vergelijken met tal van bekende auto verhuurders. Je kunt hierbij denken aan autoverhuurders als Europcar, Sixt of Avis. Deze autoverhuur bemiddelaar is geheel gratis, onafhankelijk en onpartijdig. Met wereldwijd meer als 1000 autobedrijven vind je altijd wel ergens goedkoop de juiste aanbieder.

Skyscanner Autohuren

Op de startpagina van de site tref je een zoekformulier aan met als kop ‘vind jouw rit’. In dit formulier kun je ingeven wat je locatie is, of de locatie waar je van plan bent de auto af te halen, de ophaaldatum- en tijd alsook de inleverdatum- en tijd. Je kunt ook indien nodig aanvinken of je de huurauto op een andere locatie wenst in te leveren. Verder is het van belang om aan te vinden of de bestuurder wel of niet in de leeftijdsklasse tussen 25 en 75 zit. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben kun je gerust klikken op het tabje ‘zoek’. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met een uitgebreid overzicht van alle beschikbare huur auto’s. Je ziet om welke categorie auto het gaat, welke type auto, voor hoeveel personen de auto geschikt is, andere specificaties en uiteraard het bedrag welke betaald moet worden om de auto te kunnen huren. Heb je een geschikte auto gevonden, dan kun je klikken op het tabje ‘ga naar site’. Je ziet dan welke autoverhuurbedrijf de aanbieder is van de auto en je kunt dan ook het proces vervolgen door naar de site te gaan van het bedrijf welke de auto aanbiedt. Als je eenmaal op de site van de aanbieder bent, dan zie je ook meer specificaties en extraatjes welke je meekrijgt met de auto. Is de auto jouw keuze, dan kun je het reserveringsproces voortzetten op de website van de partner autoverhuurbedrijf van Skyscanner.

Skyscanner kosten

Skyscanner zorgt ervoor, dat je goed geinformeerd bent alvorens je ertoe overgaat om een auto te huren. Het doet er daarbij niet toe of je een zakenreis naar London Gatwick of naar Faro Airport voor ogen hebt. Voor een ieder is er wat wils op de site. Je kunt gerust de tijd nemen om alle prijzen te vergelijken van verschillende autoverhuurbedrijven en de perfecte huurauto kiezen. Skyscanner staat bekend om haar professionaliteit, kwaliteit en de beste service als autoverhuurbemiddelaar. Na het vergelijken vind je ook gelijk de beste prijs en kun je de kosten laag houden.


Skyscanner opties

Op Skyscanner heb je de mogelijkheid om auto’s te huren in verschillende voertuigklassen. Je kunt een overzicht krijgen van alle voertuigklassen of van de mini, economy, compact, middenklasse, familie of premium huur auto’s. Hetzelfde geldt ook voor de autotype zelf. Je zou kunnen kiezen voor een 2-3 deurs, 4- 5 deurs auto, een personenbusje, SUV of stationwagen. Voor een ieder is er wat wils op Skyscanner. Bij het reserveren van een auto zou je ook de optie kunnen selecteren waardoor je tot 48 uur voor de ingangsdatum je reservering geheel gratis kan annuleren. Daarnaast kun je bij het reserveren ook nog extraatjes selecteren zoals onbeperkte aantal kilometers en gratis hulp bij autopech. Voor wat betreft het brandstofbeleid zou je kunnen kiezen voor de vol tot vol optie of inleveren van de huurauto met hetzelfde brandstofpeil. Je kunt ook aangeven of je een handgeschakelde auto wil of een automaat.


Zeer overzichtelijke website

De website van Skyscanner is verder zeer overzichtelijk. Je krijgt eerst het online zoekformulier te zien en dan vervolgens alle populaire bestemmingen voor autoverhuur. Je kunt dan in dat overzicht nagaan of je een goede deal terugziet en of het wel het land is waar je naar toe gaat. Heb je een deal gekozen, dan krijg je niet alleen een aantal mogelijke huurauto’s te zien, maar je krijgt ook wat informatie over de plek welke je wenst te bezoeken. Via Skyscanner kun je namelijk de meest gezinsvriendelijke SUV’s huren tot luxe cabrio’s en meer. Je treft hier altijd de beste huur deals. Het is goed om te weten, dat elke deal wordt beoordeeld op brandstofbeleid, afhaallocatie en verzekering. Hierdoor kun je te allen tijde de beste auto huur deals sluiten.


Goedkope huurauto’s zoeken op vliegvelden via Skyscanner

Dit bedrijf werkt samen met de beste autoverhuurders en bemiddelaars ter wereld, maar ook met plaatselijke specialisten. Op deze manier kunnen de beste prijzen voor huurauto's op honderden vliegvelden aangeboden worden. Alle prijzen worden met elkaar vergeleken, waardoor je makkelijker en goedkoper de beste aanbiedingen vindt. Met een huurauto op het vliegveld hoef je nooit meer te stressen met koffers en handbagage in het openbaar vervoer. De auto staat klaar zodra je uit het vliegtuig stapt. Vooral met kinderen, maar ook als je alleen of met je partner reist, is het handig om een huurauto geregeld te hebben als je aankomt in een ‘onbekend’ land. Niets is zo lastig om na een lange vlucht ook nog te gaan zoeken welke openbaar vervoer je het best kan gebruiken. Vooral met kinderen kan het best vermoeiend zijn. Een huurauto komt in dat soort gevallen dus echt goed van pas. Zoek vandaag nog via de zoekfunctie van de site naar autoverhuurders, die op de geselecteerde luchthavens beschikbaar zijn, welke bedrijven op de aangegeven datums voertuigen kunnen leveren en welke autoverhuurders de beste prijs bieden.

Probeer Skyscanner nu gelijk!


SkyScanner Autoverhuur Reviews

    Volledig en verzorgt

    Ik heb de auto gehaald op het vliegveld in Spanje. Alles ging zo als afgesproken en de auto was goed. Terugbrengen ging goed en daar verder geen klachten over. Alles moest ik helaas wel eventjes wachten voordat ik de auto mee kreeg.

Bezoek SkyScanner Autoverhuur

Schrijf een review