Delpaso Car Hire is een autoverhuurbedrijf in Malaga. Zij focussen zich op het verhuren vaan auto's aan burgers, reizigers en zakenlieden. Delpaso maakt een onderscheid tussen gewone auto's en premium auto's. Hierna is er weer een onderscheid in de klassen. Die zijn economic, compact en familiair. 

Delpaso Car Hire huren

Op de website kun je auto's naar keuze zoeken. Hierna kun je kiezen voor een pakket waarmee de auto gepaard zal gaan. Zo zijn er drie pakketten namelijk: basic pack, flex pack en all inclusive. De pakketten hebben verschillende prijzen van llaag naar hoog.

Delpaso Car Hire kosten

De pakketten hebben verschillende privileges en kunnen worden genomen met extra's. De extra's kunnen zijn babystoelen, GPS, extra driver etc. De offerte kan, na de gegevens ingevuld te hebben, betaald worden.


Delpaso Car Hire Reviews

  Verschrikkelijk

  Ik had ern auto gehuurd en kwam die dag op hun kantoor om te zeggen dat ik de volgende dag zou komen de receptionist wees me alleen op de voorwaarden en toen.ik de volgende dag kwam zei dezelfde receptionist me dat de huur was vervallen en ik opnieuw moest huren dus ga hier NOOIT huren

  Goed

  Goede service en snelle afhandeling. Prima ervaring.

  Highly recommend

  I have booked with Del Paso many times and has always been happy with the service, nice staff and brand new cars, no hidden fees at all.

  Goede plek om een ​​auto te huren

  Goede plek om een ​​auto te huren. Goede prijzen en goede auto's

  Sterke punten
  Prijs

  Best carhire in malaga

  I have been there last week and everything was perfect, new cars, cheap price and friendly staff, I recommend this company 100%, I will rent with them next year for sure.

  Buen Rent a car

  Buena experiencia. Precios buenos.

  Sterke punten
  Precio y atención

  Best Car Hire Company

  Best car hire company in Malaga airport, easy pick up and drop off procedure. The staff is very proffesional and reliable, highly recommended.

  perfect holidays

  The experience with delpasocarhire has been very nice, first the courtesy bus was waiting for us, later we arrived to the office and we did the payment and the contract to rent a car very fast and finally we received a very nice car in a perfect conditions. Delpaso is the best rent a car in Malaga.

  Opgelicht

  Een auto verhuurd voor 4 dagen, huurbedrag: €29,20. Ik heb zelf een doorlopende verzekering. Verhuur is vol-te-vol. Dat heb ik ook gedaan. Achteraf hebben ze een bedrag van €153,20 afgeschreven. Met heel onbekend extras ( administratiekosten, verzekering, etc ....)

  Oplichters

  Oplichters, nooit hier boeken. Als je niet de veel te dure verzekering neemt komen er allerlei smoesjes naar boven. Als eerste vragen ze om twee creditcards als je de basisverzekering neemt. Als je dat probleem omzeilt hebt komt er een hele interessante langs: op de creditcard staan alleen voorletters en geen volledige voornaam. Bij de dure verzekering ruim 200 euo voor 5 dagen) is dat natuurlijk geen probleem. Dus je kiest hier de dure verzekering of je krijgt je auto niet mee.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk, arrogant en veel te dure verzekering verplicht

  Prima ervaring met Delpaso, wel rechtstreeks zaken doen!

  Als je zo de reviews over Delpaso leest, lijkt het daar inderdaad een boevenbende. Maar de rode draad is wel dat het vaak mis gaat als je een auto reserveert via een tussenpersoon. Wij hebben onlangs 4 weken een auto gehuurd bij Delpaso en dat rechtstreeks met hen geregeld. Dat kan op hun website, maar ook via email. Omdat ik enkele vragen had, onder andere over een voorletter en geen voornaam op mijn creditcard (wat dus geen enkel probleem blijkt te zijn!), heb ik het via de mail gedaan. Alle vragen werden snel en netjes (in het Engels!) beantwoord en daarna volgde een scherpe offerte. Wel belangrijk: neem altijd het full-pack! Dit houdt, naast een volledige all-risk verzekering ook in: geen borg die op je creditcard wordt ingehouden, snelle afhandeling via de VIP-balie, 2e bestuurder inclusief, reizen naar Gibraltar en Portugal toegestaan en geen gedoe met foto’s of filmpjes van schade aan de auto. Je krijgt ‘m zo mee en levert ‘m ook zonder verdere controle weer in. Alleen aftanken (heldere policy: full-full) en klaar. Trouwens, als je naar de prijzen kijkt zie je dat full-pack vaak nog goedkoper is dan andere opties! Vermeldenswaardig is nog de uitstekende service die wij ondervonden. Omdat onze terugvlucht naar NL vroeg in de ochtend zou vertrekken hebben we de auto de middag ervoor al ingeleverd en overnacht in het naastgelegen hotel (ook een aanrader trouwens). Probleempje is dan, hoe kom ik op het vliegveld? De medewerkster bood toen spontaan aan ons (kosteloos) de volgende ochtend om 6.00 uur naar het vliegveld te laten brengen. Toen wij ons ‘s ochtends op de afsproken tijd aan de poort meldden stond het busje al klaar en werden we meteen weggebracht. Super service! Kortom: wij zijn zeer tevreden over Delpaso en zullen een volgende keer zeker weer een auto bij hen huren. Het is een prima autoverhuurder maar wel rechtstreeks bij hen boeken!

  Sterke punten
  Scherpe prijzen Goede auto Uitstekende service

  Zwakke punten
  Geen

  weigering crditcard

  Mijn creditcard werd geweigerd vanwege het feit dat alleen de voorletters op de creditcard stonden en niet mijn volledige namen. Ik kreeg geen auto en werd grofweg buiten gezet onder het motto zoek het zelf maar uit.

  Zwakke punten
  botte behandeling weigering geldige creditcard

  Ervaring(en) autohuur bij DELPASO.

  Op aanraden van onze vrienden hebben wij nu 2x een auto gehuurd (VIP nr: 154262). over 2 maanden gaan wij weer en boeken de auto via internet met Full pack. Nergens zorgen over te maken en worden snel geholpen aan de balie. Wij kunnen ons dan ook niet vinden in de opmerkingen over grote/hoge borgstelling en extra verzekeringen. Enige nadeel is dat je moet afwachten wat voor een auto (type) je krijgt. Hierover laatste keer met de dame aan de balie overlegd, qua leeftijd houden wij van een hoge instap en dat heeft niet niet ieder type. Aangeraden een email te sturen met de wens wat voor type we willen.

  Sterke punten
  Nette en keurige behandeling

  Zwakke punten
  Niet kunnen aangeven welke type auto gewenst is.

  Oplichters

  We waren zo dom om niet van tevoren de reviews te lezen en inderdaad... Ook mijn creditcard werd niet geaccepteerd. Waardoor we gedwongen werden een dure verzekering af te sluiten. Is daar aan de orde van de dag. Goede handel voor ze. Vervolgens moest deze verzekering worden betaald. En ja hoor, daarvoor was mijn creditcard wel goed genoeg. Boeven zijn het.

  Zwakke punten
  Ze kloppen je zo veel mogelijk geld uit de zak. Erg vervelemd!

  Delpaso, nieuwe truc

  Indien op uw creditcard niet de volledige naam staat (dus voor en achternaam), dan krijg je de auto slechts mee als je een volledige verzekering ter plekke afsluit.

  Oplichters

  Auto gehuurd incl verzekering bij Del paso aangekomen moesten we een verzekering voor 200,00 afsluiten anders waren kosten voor onze rekening. Echter we waren al verzekerd bij AXA en dachten dat we goed verzekerd waren. We kregen auto met veel beschadigingen en personeel was niet zo vriendelijk meer omdat we geen extra verzekering hadden genomen en dienden zelf foto's te maken van schades. Bij terugbrengen werd auto nagekeken en bij iedere beschadiging moesten we foto laten zien. We hadden filmpje gemaakt maar vergeten autoruit erbij te filmen omdat er niks anders gevonden werd vonden ze een kleine beschadiging van voorruit kosten 363,00 meteen te betalen. We hebben daar nog enige discussie gehad maar er was niet over te praten. We hadden geen foto van ruit en daarom moesten we betalen. Nooit meer huren bij goedkope verhuurder liever wat meer betalen dan zo behandeld te worden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Slecht gevoel aan over gehouden

  Vervelende ervaring. Het begint er al mee dat je een tank brandstof moet kopen (je moet de auto dus zo leeg mogelijk inleveren), uiteraard tegen de hoofdprijs. Ik moest 84 euro betalen voor een tank diesel, terwijl de dieselprijs 1,24 was ende tank 50 liter. Daarbovenop rekenden ze nog 40 euro "brandstofadministratiekosten". Vervolgens proberen ze je uit alle macht een verzekering aan te smeren. Nam je die niet, dan moest ik de auto een uur eerder inleveren omdat deze dan "grondig genspecteerd moest worden". Nam ik die wel, dan hoefde ik ineens de "brandstofadministratiekosten" niet meer te betalen. Uit principe niet genomen dus. Tyf op met je verzekering. Daarna een auto gekregen bomvl schade. Schade die je zelf moet vaststellen en vastleggen, want niemand loopt mee. Alles dat je niet documenteert, kunnen ze je bij terugkomst in rekening brengen. Gelukkig constateerde ik de scheur in de bodemplaat van de auto op tijd en omdat ze zagen dat ik daar uitgebreid foto's van stond te maken, kreeg ik ineens een andere auto mee. Waarschijnlijk proberen ze het gewoon bij de volgende... Al met al een slecht gevoel aan ver gehouden. Veel boekingsites noemen verhuurders niet bij naam, maar mocht je de voucher krijgen en je ziet dat het bij Delpaso is, dan adviseer ik de boeking te annuleren en een ander uit te zoeken.

  Sterke punten
  Moet ik nog even over nadenken.

  Zwakke punten
  - Auto's met veel schade - In de kleine lettertjes staat dat je een volle tank brandstof mag afrekenen bij het afhalen (tegen de hoofprijs) + 40 brandstofadministratiekosten. - Niemand loopt met je mee om de auto te inspecteren. Je moet zelf alles op camera vastleggen. Wat je niet hebt vastgelegd, mag je bij terugkomst afrekenen. Op die manier kunnen ze schades meermalen bij klanten in rekening brengen. - ze proberen je richting een no-risk verzekering te chanteren

  Oneerlijk

  Mijn ervaring met delpaso was alles behalve ok. Ik boekte een wagen via cardelmar. Betaalde hem op voorhand en nam de duurste verzekering. Er van uitgaand dat ik dan voldoende gedekt was. Bij aankomst in de luchthaven van Malaga vonden we geen delpaso stand bij de huurwagenstands. We moesten buiten de luchthaven een busje nemen naar de bureaus een heel stuk buiten de luchthaven. Hiervoor hebben we zeker een uur staan aanschuiven. Daar aangekomen werd me 2 opties aangeboden. Optie 1 was 1200 euro blokkeren op mn visa (de franchise bij ongeval) en een extra administratieve kost betalen van 70 euro. Dan mochten we de wagen leeg terug binnenbrengen. Optie 2 was de franchise afkopen voor 116 euro. Dan moesten we de wagen ook vol terugbrengen. Daar ik niet voorzien was op het blokkeren van 1200 euro kon dit niet met mijn visakaart. Hierdoor werd ik gedwongen 116 euro bij te betalen. Ik betaalde op voorhand reeds 120 euro wat wil zeggen dat ik 236 euro betaalde voor een skoda fabia met 1.2 motor die de bergen amper op kon en die reeds overal deuken had. Voor dat geld had ik bij een autoverhuurder aan de luchthaven veel beter geholpen geweest. Ik ben dus alles behalve te spreken over de service en aanpak van delpaso.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel

  Waiting

  Bad service, only a few pickup busses, half april and already waiting for more than30 minutes. So be aware of this

  Niet professioneel en afleggers

  Via een boekingskantoor, hadden wij een auto gereserveerd. Het boekingskantoor had een verzekering, ook voor eigen risico, voor ons geregeld. Een man aan de balie liet ons 80 Euro voor maximaal 40 liter benzine betalen, fiat Puncto Tevens 40 Euro administratiekosten. Bij elkaar 120 Euro. Als reden hiervoor werd aangegeven dat zij niets verdienden aan de verhuur via ons boekingskantoor. Dat is natuurlijk geen motief, want Delpaso biedt bepaalt zelf de prijs. Toen wij aangaven dit niet te wensen, boden ze ons aan voor 179 Euro een goudgerand contract aan voor 179 Euro. Dan kregen we ook geen problemen met schades, bij inlevering. Ze dreigden problemen te maken bij het inleveren. Dit terwijl wij een oude smerige ongepoetste auto kregen met sowieso meer dan 7 aantekeningen van krassen en deuken van hun kant. Ons boekingskantoor gebeld. Via hen kregen we de 40 Euro terug. De mensen bij Delpaso zijn opdringerige afzetters aan de ene kant aan de andere kant doen ze zielig, ze zouden te weinig verdienen. Wegblijven bij Delpaso. Ze proberen je in de maling te nemen, en verpieteren je vakantie.

  Sterke punten
  Ze letten op hun eigen portemonnaies.

  Zwakke punten
  Hun eigen prijsstelling. Oude autos, Oneerlijk.

  DELPASO NOOIT MEER

  gehuurd via ryanair met volledige verzekering. Bij aankomst bleek dat geen omnium was en ik kon kiezen tussen ofwel 35 euro extra betalen als commissie voor ryanair of 119 euro voor volledige omnium ... bovendien oude lancia met 53000 km op de teller en defecte antenne/ NOOIT MEER DELPASO OF RYANAIR AUTOVERHUUR !! was reeds jaren klant bij MALAGA CARS en in toekomst terug daar !

  Sterke punten
  geen oplichters

  Zwakke punten
  niet eerlijk, oude wagen

  Delpaso verhuur ZIJN BOEVEN!

  Bij aankomst extra kosten voor 2e bestuurder 54,00 euro Volle tank kosten 65,00 euro, legen tank inleveren. Dit is niet volg. De Alg. Voorwaarden maar willen deze kosten EXTRA in rekening brengen met terugbrengen van de auto! Kregen viezer auto mee met (kleine) beschadigingen aan buitenkant. Hen meteen verteld hier foto's/video van te maken daar ze niet mee wilde lopen om dit te noteren. (werd wel op formulier gezet om zich in te dekken). Wilde met vaag verhaal extra verzekering afsluiten daar ze de AXA allrisk verzekering die we vooraf afgesloten hadden niet erkende? DIT NIET GEDAAN. Medewerker was boos/dwingend. Moesten veel herrie maken om de 65,00 euro terug te krijgen. Geen leuk begin/einde van fantastische reis in Mlaga.

  Sterke punten
  -Vrij nieuwe auto

  Zwakke punten
  HEEL VEEL; Maken gebruik van Spaanse taal niet spreken, Zetten dingen op huurformulier wat niet overeen komt met verhuur voorwaarden (volle tank- bij inleveren leeg). "a 65,00 euro (NIET MEE ACCOORD GAAN). Proberen kleine schades aan de auto op huurder te verhalen. (meerdere huurders in discussie gezien bij terugbrengen voertuig). MAAK FOTO"S/VIDEO BIJ AFHALEN/ZEG DIT OOK TEGEN VERHUURDER. Alles bij elkaar slecht begin/einde van fijne reis.

  Boevenbende

  Auto ingeleverd en volgend hun krassen op de velg. Deze stonden ook op mijn vertrek fotos maar waren nu erger volgens hen; dit kostte 150 euro Volgens de Delpaso chauffeur die ins hierna naar het vliegveld bracht doen ze dit bij iedereen die niet bij hen aan de balie een verzekering koopt! Je bent gewaarschuwd.

  Sterke punten
  Goede auto

  Zwakke punten
  Opichters

  Maak onderscheid tussen delpaso en ander agentschap dat bij hen de autohuur onderbrengt

  Wij hadden in eerste instantie gehuurt bij economic rental cars. Zij huren bij Delpaso de auto onder zeer onvoordelige voorwaarden. Onder andere een borg van 1500 euro. Huur je rechtstreeks bij delpaso dan heb je niets met deze borg te maken. Wij hadden dus een auto gehuurt via economic car rentals, voordelig via internet. Wij konden de auto afhalen bij delpaso. Echter omdat we een dag te laat waren door omstandigheden om de auto af te halen had economic car rentals onze hele reservering gecancled. De mevrouw van delpaso stond mij zeer professioneel te woord en legde uit hoe het zat. Gaf mij het telefoonnummer van economic car rentals om daar contact mee op te nemen, maar wees me ook direct op de borg die zij van mij zullen gaan vragen en de risicos daarvan. Huur je rechtstreeks bij delpaso betaal je geen borg en ben je volledig verzekerd. Welke schade je ook maakt of welke krassen er al op de auto te vinden zijn maakt niet uit bij een volledige verzekering. Ik heb tweemaal een auto teruggebracht, gehuurt rechtstreeks bij delpaso, en omdat je volledig bent verzekerd wordt er ook niets gecheckt. Alles verloopt prima. Daarnaast had mijn dochter de oortjes en oplader laten liggen in de auto. Een telefoontje was genoeg. Delpaso kwam de verloren voorwerpen zelfs nabrengen naar de luchthaven. Let dus vooral op of je rechtstreeks bij hen huurt of via een tussen agentschap. Dat is wat hen in deze een slechte naam bezorgt op internet!

  Sterke punten
  Service Professioneel Betrouwbaar Verzekering

  Zwakke punten
  Werken met tussen agentschappen dat hun uiteindelijk een slechte naam bezorgt!

  Maak onderscheid tussen delpaso en ander agentschap dat bij hen de autohuur onderbrengt

  Wij hadden in eerste instantie gehuurt bij economic rental cars. Zij huren bij Delpaso de aito onder zeer onvoordelige voorwaarden. Onder andere een borg van 1500 euro. Huur je rechtstreeks bij delpaso dan heb je niets met deze borg te maken. Wij hadden dus een auto gehuurt via economic car rentals, voordelig via internet. Wij kinden de auto afhalen bij delpaso. Echter omdat we een dag te laat waren door omstandigheden om de auto af te halen gad eco omuc car rentals onze hele reservering gecancled. De mevroyw van delpaso stond mij zeer professioneel te woord en legde uit hoe het zat. Gaf mij het telefoonnummer van economuc car rentals om daar contact mee oo te nemen, maar wees me ook direct op de borg die zij van mij zullen gaan vragen en de risicos daarvan. Huur je rechtstreeks bij delpaso betaal je geen borg en ben je volledig verzekerd. Welke schade je ook maakt of welke krassen er al op de auto te vinden zijn maakt niet uit bij een volledige verzekering. Ik heb tweemaal de auto teruggebracht en omdat je volledig bent verzekerd wordt er ook niets gecheckt. Alles verloopt prima. Daarnaast had mijn dochter de oortjes en oplader laten liggen in de auto. Een telefoontje was genoeg. Delpaso kwam de verliren voorwerpen zelfs nabrengen naar de luchthaven. Let dus vooral op of je rechtsyreeks bij hen huurt of via edn tussen agentschap. Dat is wat hen in deze een slechte naam bezorgt op internet!

  Sterke punten
  Service Professioneel Betrouwbaar Verzekering

  Zwakke punten
  Werken met tussen agentschappen dat hun uiteindelijk een slechte naam bezorgt!

Bezoek Delpaso Car Hire

Schrijf je eigen review