Delpaso Car Hire is een autoverhuurbedrijf in Malaga. Zij focussen zich op het verhuren vaan auto's aan burgers, reizigers en zakenlieden. Delpaso maakt een onderscheid tussen gewone auto's en premium auto's. Hierna is er weer een onderscheid in de klassen. Die zijn economic, compact en familiair. 

Delpaso Car Hire huren

Op de website kun je auto's naar keuze zoeken. Hierna kun je kiezen voor een pakket waarmee de auto gepaard zal gaan. Zo zijn er drie pakketten namelijk: basic pack, flex pack en all inclusive. De pakketten hebben verschillende prijzen van llaag naar hoog.

Delpaso Car Hire kosten

De pakketten hebben verschillende privileges en kunnen worden genomen met extra's. De extra's kunnen zijn babystoelen, GPS, extra driver etc. De offerte kan, na de gegevens ingevuld te hebben, betaald worden.


Delpaso Car Hire Reviews

  • Auto gehuurd incl verzekering bij Del paso aangekomen moesten we een verzekering voor € 200,00 afsluiten anders waren kosten voor onze rekening. Echter we waren al verzekerd bij AXA en dachten dat we goed verzekerd waren. We kregen auto met veel beschadigingen en personeel was niet zo vriendelijk meer omdat we geen extra verzekering hadden genomen en dienden zelf foto's te maken van schades. Bij terugbrengen werd auto nagekeken en bij iedere beschadiging moesten we foto laten zien. We hadden filmpje gemaakt maar vergeten autoruit erbij te filmen omdat er niks anders gevonden werd vonden ze een kleine beschadiging van voorruit kosten € 363,00 meteen te betalen. We hebben daar nog enige discussie gehad maar er was niet over te praten. We hadden geen foto van ruit en daarom moesten we betalen. Nooit meer huren bij goedkope verhuurder liever wat meer betalen dan zo behandeld te worden.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Henny Sonnenschein op 27 mei 2019 Reageer
  • Vervelende ervaring. Het begint er al mee dat je een tank brandstof moet kopen (je moet de auto dus zo leeg mogelijk inleveren), uiteraard tegen de hoofdprijs. Ik moest 84 euro betalen voor een tank diesel, terwijl de dieselprijs €1,24 was ende tank 50 liter. Daarbovenop rekenden ze nog 40 euro "brandstofadministratiekosten".

    Vervolgens proberen ze je uit alle macht een verzekering aan te smeren. Nam je die niet, dan moest ik de auto een uur eerder inleveren omdat deze dan "grondig geïnspecteerd moest worden". Nam ik die wel, dan hoefde ik ineens de "brandstofadministratiekosten" niet meer te betalen. Uit principe niet genomen dus. Tyf op met je verzekering.

    Daarna een auto gekregen bomvól schade. Schade die je zelf moet vaststellen en vastleggen, want niemand loopt mee. Alles dat je niet documenteert, kunnen ze je bij terugkomst in rekening brengen. Gelukkig constateerde ik de scheur in de bodemplaat van de auto op tijd en omdat ze zagen dat ik daar uitgebreid foto's van stond te maken, kreeg ik ineens een andere auto mee.
    Waarschijnlijk proberen ze het gewoon bij de volgende...

    Al met al een slecht gevoel aan ver gehouden. Veel boekingsites noemen verhuurders niet bij naam, maar mocht je de voucher krijgen en je ziet dat het bij Delpaso is, dan adviseer ik de boeking te annuleren en een ander uit te zoeken.

    Sterke punten
    Moet ik nog even over nadenken.

    Zwakke punten
    - Auto's met veel schade
    - In de kleine lettertjes staat dat je een volle tank brandstof mag afrekenen bij het afhalen (tegen de hoofprijs) + € 40 brandstofadministratiekosten.
    - Niemand loopt met je mee om de auto te inspecteren. Je moet zelf alles op camera vastleggen. Wat je niet hebt vastgelegd, mag je bij terugkomst afrekenen. Op die manier kunnen ze schades meermalen bij klanten in rekening brengen.
    - ze proberen je richting een no-risk verzekering te chanteren

    Door G de Vader op 3 mei 2019 Reageer
  • Mijn ervaring met delpaso was alles behalve ok. Ik boekte een wagen via cardelmar. Betaalde hem op voorhand en nam de duurste verzekering. Er van uitgaand dat ik dan voldoende gedekt was. Bij aankomst in de luchthaven van Malaga vonden we geen delpaso stand bij de huurwagenstands. We moesten buiten de luchthaven een busje nemen naar de bureaus een heel stuk buiten de luchthaven. Hiervoor hebben we zeker een uur staan aanschuiven. Daar aangekomen werd me 2 opties aangeboden. Optie 1 was 1200 euro blokkeren op mn visa (de franchise bij ongeval) en een extra administratieve kost betalen van 70 euro. Dan mochten we de wagen leeg terug binnenbrengen. Optie 2 was de franchise afkopen voor 116 euro. Dan moesten we de wagen ook vol terugbrengen. Daar ik niet voorzien was op het blokkeren van 1200 euro kon dit niet met mijn visakaart. Hierdoor werd ik gedwongen 116 euro bij te betalen. Ik betaalde op voorhand reeds 120 euro wat wil zeggen dat ik 236 euro betaalde voor een skoda fabia met 1.2 motor die de bergen amper op kon en die reeds overal deuken had. Voor dat geld had ik bij een autoverhuurder aan de luchthaven veel beter geholpen geweest. Ik ben dus alles behalve te spreken over de service en aanpak van delpaso.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Te veel

    Door Jv op 23 april 2019 Reageer
  • Bad service, only a few pickup busses, half april and already waiting for more than30 minutes. So be aware of this

    Door E op 12 april 2019 Reageer
  • Via een boekingskantoor, hadden wij een auto gereserveerd.
    Het boekingskantoor had een verzekering, ook voor eigen risico, voor ons geregeld.
    Een man aan de balie liet ons 80 Euro voor maximaal 40 liter benzine betalen, fiat Puncto Tevens 40 Euro administratiekosten. Bij elkaar 120 Euro.
    Als reden hiervoor werd aangegeven dat zij “niets” verdienden aan de verhuur via ons boekingskantoor.
    Dat is natuurlijk geen motief, want Delpaso biedt bepaalt zelf de prijs.
    Toen wij aangaven dit niet te wensen, boden ze ons aan voor 179 Euro een goudgerand contract aan voor 179 Euro.
    Dan kregen we ook geen problemen met schades, bij inlevering.

    Ze dreigden problemen te maken bij het inleveren. Dit terwijl wij een oude smerige ongepoetste auto kregen met sowieso meer dan 7 aantekeningen van krassen en deuken van hun kant.

    Ons boekingskantoor gebeld. Via hen kregen we de 40 Euro terug.

    De mensen bij Delpaso zijn opdringerige afzetters aan de ene kant aan de andere kant doen ze zielig, ze zouden te weinig verdienen.

    Wegblijven bij Delpaso. Ze proberen je in de maling te nemen, en verpieteren je vakantie.

    Sterke punten
    Ze letten op hun eigen portemonnaies.

    Zwakke punten
    Hun eigen prijsstelling.
    Oude auto’s,
    Oneerlijk.

    Door Willem K op 23 januari 2019 Reageer
  • gehuurd via ryanair met volledige verzekering. Bij aankomst bleek dat geen omnium was en ik kon kiezen tussen ofwel 35 euro extra betalen als commissie voor ryanair of 119 euro voor volledige omnium ... bovendien oude lancia met 53000 km op de teller en defecte antenne/

    NOOIT MEER DELPASO OF RYANAIR AUTOVERHUUR !!

    was reeds jaren klant bij MALAGA CARS en in toekomst terug daar !

    Sterke punten
    geen

    oplichters

    Zwakke punten
    niet eerlijk, oude wagen

    Door yves op 4 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij aankomst extra kosten voor 2e bestuurder 54,00 euro
    Volle tank kosten 65,00 euro, legen tank inleveren. Dit is niet volg. De Alg. Voorwaarden maar willen deze kosten EXTRA in rekening brengen met terugbrengen van de auto!

    Kregen viezer auto mee met (kleine) beschadigingen aan buitenkant. Hen meteen verteld hier foto's/video van te maken daar ze niet mee wilde lopen om dit te noteren. (werd wel op formulier gezet om zich in te dekken).

    Wilde met vaag verhaal extra verzekering afsluiten daar ze de AXA allrisk verzekering die we vooraf afgesloten hadden niet erkende? DIT NIET GEDAAN. Medewerker was boos/dwingend.

    Moesten veel herrie maken om de 65,00 euro terug te krijgen.

    Geen leuk begin/einde van fantastische reis in Málaga.

    Sterke punten
    -Vrij nieuwe auto

    Zwakke punten
    HEEL VEEL;

    Maken gebruik van Spaanse taal niet spreken,
    Zetten dingen op huurformulier wat niet overeen komt met verhuur voorwaarden (volle tank- bij inleveren leeg). "a 65,00 euro (NIET MEE ACCOORD GAAN).
    Proberen kleine schades aan de auto op huurder te verhalen. (meerdere huurders in discussie gezien bij terugbrengen voertuig). MAAK FOTO"S/VIDEO BIJ AFHALEN/ZEG DIT OOK TEGEN VERHUURDER.

    Alles bij elkaar slecht begin/einde van fijne reis.

    Door F. Berens op 31 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto ingeleverd en volgend hun krassen op de velg.
    Deze stonden ook op mijn vertrek foto’s maar waren nu erger volgens hen; dit kostte 150 euro

    Volgens de Delpaso chauffeur die ins hierna naar het vliegveld bracht doen ze dit bij iedereen die niet bij hen aan de balie een verzekering koopt!

    Je bent gewaarschuwd.

    Sterke punten
    Goede auto

    Zwakke punten
    Opichters

    Door Jan willem op 3 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hadden in eerste instantie gehuurt bij economic rental cars. Zij huren bij Delpaso de auto onder zeer onvoordelige voorwaarden. Onder andere een borg van 1500 euro. Huur je rechtstreeks bij delpaso dan heb je niets met deze borg te maken. Wij hadden dus een auto gehuurt via economic car rentals, voordelig via internet. Wij konden de auto afhalen bij delpaso. Echter omdat we een dag te laat waren door omstandigheden om de auto af te halen had economic car rentals onze hele reservering gecancled. De mevrouw van delpaso stond mij zeer professioneel te woord en legde uit hoe het zat. Gaf mij het telefoonnummer van economic car rentals om daar contact mee op te nemen, maar wees me ook direct op de borg die zij van mij zullen gaan vragen en de risicos daarvan. Huur je rechtstreeks bij delpaso betaal je geen borg en ben je volledig verzekerd. Welke schade je ook maakt of welke krassen er al op de auto te vinden zijn maakt niet uit bij een volledige verzekering.
    Ik heb tweemaal een auto teruggebracht, gehuurt rechtstreeks bij delpaso, en omdat je volledig bent verzekerd wordt er ook niets gecheckt. Alles verloopt prima. Daarnaast had mijn dochter de oortjes en oplader laten liggen in de auto. Een telefoontje was genoeg. Delpaso kwam de verloren voorwerpen zelfs nabrengen naar de luchthaven. Let dus vooral op of je rechtstreeks bij hen huurt of via een tussen agentschap. Dat is wat hen in deze een slechte naam bezorgt op internet!

    Sterke punten
    Service
    Professioneel
    Betrouwbaar
    Verzekering

    Zwakke punten
    Werken met tussen agentschappen dat hun uiteindelijk een slechte naam bezorgt!

    Door Regine Rutten op 15 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hadden in eerste instantie gehuurt bij economic rental cars. Zij huren bij Delpaso de aito onder zeer onvoordelige voorwaarden. Onder andere een borg van 1500 euro. Huur je rechtstreeks bij delpaso dan heb je niets met deze borg te maken. Wij hadden dus een auto gehuurt via economic car rentals, voordelig via internet. Wij kinden de auto afhalen bij delpaso. Echter omdat we een dag te laat waren door omstandigheden om de auto af te halen gad eco omuc car rentals onze hele reservering gecancled. De mevroyw van delpaso stond mij zeer professioneel te woord en legde uit hoe het zat. Gaf mij het telefoonnummer van economuc car rentals om daar contact mee oo te nemen, maar wees me ook direct op de borg die zij van mij zullen gaan vragen en de risicos daarvan. Huur je rechtstreeks bij delpaso betaal je geen borg en ben je volledig verzekerd. Welke schade je ook maakt of welke krassen er al op de auto te vinden zijn maakt niet uit bij een volledige verzekering.
    Ik heb tweemaal de auto teruggebracht en omdat je volledig bent verzekerd wordt er ook niets gecheckt. Alles verloopt prima. Daarnaast had mijn dochter de oortjes en oplader laten liggen in de auto. Een telefoontje was genoeg. Delpaso kwam de verliren voorwerpen zelfs nabrengen naar de luchthaven. Let dus vooral op of je rechtsyreeks bij hen huurt of via edn tussen agentschap. Dat is wat hen in deze een slechte naam bezorgt op internet!

    Sterke punten
    Service
    Professioneel
    Betrouwbaar
    Verzekering

    Zwakke punten
    Werken met tussen agentschappen dat hun uiteindelijk een slechte naam bezorgt!

    Door Regine Rutten op 15 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Delpaso Car Hire

Schrijf je eigen review