Auto Huren Den Haag

Auto Huren Den Haag

15 september 2019

den haag autoverhuurDen Haag is een prachtige stad, die bol staat van kunst en cultuur. Zelfs toeristentrekpleister Amsterdam komt niet in de buurt van het aantal bezienswaardigheden per vierkante meter dat de hofstad jou te bieden heeft. Den Haag is daarom ook een prachtige locatie om een paar dagen in door te brengen. Overdag bezoek je de bijvoorbeeld het Vredespaleis en 's avonds ga je een lekker hapje eten en uitwaaien op het strand. Nu kan je uiteraard gebruik maken van het OV, maar als je geen zin hebt om de helft van je dag gefrustreerd te wachten op een bus of een trein dan huur je uiteraard gewoon een auto.

Goedkoop auto huren Den Haag

Den Haag is niet alleen een prachtige culturele trekpleister, maar het is ook een bolwerk van studenten. Daarom zijn er een aantal verhuurbedrijven in Den Haag die studenten passende aanbiedingen doen om bij hen een auto te huren. Vaak worden de toeslagen die studenten verplicht zijn te betalen op deze manier opgeheven waardoor ook zij lekker kunnen genieten van een nieuwe ervaring. Of het nu is om rond te toeren door de stad, het land of Europa, het kan allemaal. Natuurlijk is een huurauto of een busje helemaal ideaal als je plannen hebt om in Den Haag op kamers te gaan. Dan kan je die scherpe aanbiedingen helemaal goed gebruiken!

Weekendje een autohuren

Natuurlijk kan het zo zijn dat je een lekker weekendje wilt doorbrengen in de hofstad. Als je van plan bent om voor die periode een auto te huren doe je er goed aan om bij verschillende verhuurders te informeren naar de huurperiode. Soms gaan dagen in het weekend later in omdat het bedrijf op maandag later opent. Dat houdt in dat jij een hele dag extra moet betalen als je op zaterdag de auto om 09.00 ophaalt en pas om 12.00 op maandagmiddag kan inleveren. Voorkom onnodige kosten of nare verassingen door dit eerst even uit te zoeken. Daarnaast kan je in overleg met een verhuurder misschien zelfs nog wel een korting regelen omdat je de auto niet op zondag in kan leveren. Doe er dus juist je voordeel mee, niet je nadeel.

Buitenland en autoverzekeringen

Mocht je vanuit Den Haag op pad gaan naar het buitenland, geef dit dan aan bij de verhuurder. Zodra je over de grens rijdt komt je verzekering namelijk te vervallen tenzij je een buitenlandverzekering afsluit. Daarnaast is het altijd verstandig om te informeren of het land (de landen) van bestemming binnen de toegestane zone valt. Sommige landen mogen niet worden bezocht met een huurauto in verband met het grote risico op schade en/of diefstal. In Den Haag kan je op heel veel plaatsen terecht om een auto te huren. Een van de bekende verhuurders is Avis, maar vergeet ook bedrijven zoals Sixt, Sunnycar en Hertz niet.

Bezoek Avis

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden