Met een netwerk van ruim 800 verschillende verhuurders en ruim 30.000 verschillende ophaallocaties, kan je rustig zeggen dat Holiday Cars over ter wereld te vinden is.

HolidayCars Autohuren

Op het moment dat je op zoek bent naar een huurauto, een shortlease, een verhuiswagen of enige andere vorm van motorisch voertuig, dan doe je er goed aan om de website van deze intermediair even gade te slaan. Holiday Cars toont jou namelijk niet alleen alle mogelijke opties, maar vergelijkt ook gelijk de verschillende aanbieders met elkaar. Zo weet je dus welke auto, na alle bijkomstige toeslagen, verzekeringen en extra’s, daadwerkelijk als goedkoopste uit de bus komt.

HolidayCars Kosten

Bij Holiday Cars doen ze er niet alleen alles aan om jou de droomauto te leveren die ook nog eens past bij het budget, maar ze willen ook dat jij zorgeloos kan genieten. Daarom willen ze het je zo makkelijk mogelijk maken. Zo kan je tot 48 uur van te voren gratis annuleren, kan je een NoRisk garantie afsluiten waarmee je eigen risico komt te vervallen en hoef je bij het afhalen van de auto geen onverwachte borg neer te leggen. Alles wordt namelijk duidelijk gecommuniceerd en dat is natuurlijk wel zo prettig.


Artikelen over Holiday Cars

Auto huren Alicante

Alicante is een stad en van de Regio Valencia in Spanje. De stad is geschiedenis rijk en en toont nog steeds de sporen van het Arabisch stempel dat jaren geleden hier werd achterlaten. Dit stempel heeft een basis gevormd voor wat Alicante nu nog is; een drukke havenstad. Ook de heuvels, de rode plavuizen, de barokkathedraal van Sint Nicolas en het archeologisch museum maken een duidelijk indruk va ... [...]

Holiday Cars Reviews

  Holidaycars terrible company

  What a terrible company. My flight to Miami had one hour delay so the rental wouldnt keep my car or even give me an alternative solution. So I contacted Holidaycars and after 5 days I got a response. Actually a response that they couldn't help me either or have another solution. So I lost my damn $350.

  Never ever again Holidaycars.

  YOU SUCK!!!

  Zwakke punten
  Everything sucks especially the communication. It takes days for a response.

  Take example of Holidayautos, they ate 24/7 reachable.

  Zogenaamd failliet

  In de covid periode 2 vouchers ontvangen (totaal 5 weken autohuur) welke een onbepaalde houdbaarheid hadden. Nu reizen weer mogelijk is opnieuw een auto proberen te boeken met een deel van de vouchers. Bij het boeken krijg ik tot mijn grote verrassing de melding dat de vouchers niks meer waard zijn omdat Holidaycars failliet is geweest. Bijzonder want de website is altijd in de lucht geweest en hierover heeft nooit enige vorm van communicatie plaatsgevonden. Sinds begin september probeer ik in contact te komen met Holidaycars maar ze reageren helemaal nergens op. Het enige wat mij nu nog rest is anderen behoeden om een auto via deze organisatie te boeken. Voor je het weet sta je ergens bij een verhuurder en blijk je de auto niet mee te krijgen omdat ze zomaar achter de schermen failliet kunnen gaan. Mijn vertrouwen ben ik op alle manieren kwijt.  Ik geef 1 ster maar eigenlijk verdienen ze nog geen eens een ster. Laat ik deze ene ster dan maar toekennen voor de afgelopen 15 jaar waarbij de autoverhuur via Holidaycars verliep.

  Sterke punten
  = Breed aanbod aan autoverhuur aanbieders

  = Duidelijke uiteenzetting van extra kosten die je ter plaatse moet betalen

  Zwakke punten
  = Ze gaan achter de schermen failliet en communiceren dit niet en auto's blijven boekbaar

  = Ze zijn niet bereikbaar voor vragen (niet via mail, niet via webformulieren op website)

  = Ze doen niks voor hun vaste klanten

  Auto niet gekregen

  Auto gehuurd voor 12 dagen bij holiday Cars vanaf 9 u bij aankomst in Alicante om 18 u kreeg ik de auto niet van recordgo ( waar holiday Cars mee samenwerkt) omdat ik zogezegd te laat was .nu beroept holiday Cars zich op het reglement van recordgo dat de reservering maar 6u geldig is = mijn € kwijt

  Echte dieven zijn het.

  Men Zegge het voort

  Zwakke punten
  Deze firma is niet eerlijk met terugbetaling

  Drama

  Drama. Ik had een auto gehuurd in Marrakech. Bij holidayautos werd aangegeven dat ik auto kon ophalen op het vliegveld. Eenmaal aangekomen stond er een chauffeur die mij meebracht naar een donkere parkeerplek met een klein hokje als kantoor. Dit was 10 minuten rijden van het vliegveld. Ik was alleen en het was 10 uur avond (en dus donker). Eenmaal in het kantoor werd ik onder druk gezet door de medewerker (van green Motion) om extra te betalen voor het laten vervallen van de eigen risico. Ik had dit echter in Nederland gedaan en weigerde dit te betalen. De man werd agressief (verbaal) en gaf aan dat ik dan auto niet meekrijg. Het bedrag dat ik betaald had voor de auto zou ik ook niet terugkrijgen. Onder druk heb ik dus de extra kosten van 600 euro moeten betalen bovenop het bedrag van 1000 euro die ik al betaald had voor een luxe auto. Uiteindelijk heb ik dus 1600 euro moeten betalen voor 7 dagen terwijl dat 1000 euro had moeten zijn.  In Nederland aangekomen heb ik contact opgenomen met holidayautos om mijn verhaal kwijt te kunnen en eventuele bemiddeling. Zij gaven dit te onderzoeken. Ik kreeg als reactie terug dat kk geen recht heb op restitutie omdat de naam van creditcard niet overeenkwam met naam van boeking (dit kwam echter door een typ fout waardoor een d een f werd, deze liggen naast elkaar op toetsenbord). Zij gaven ook aan dat ik daarom geen auto heb meegekregen volgens de verhuurder. Dit is wel gek want ik heb auto dus wel meegekregen. Zij namen mijn verhaal niet serieus en zijn meegegaan met verhaal van verhuurder. Ik hoor vaker op vakantie en zelfs in landen waar je gewaarschuwd wordt voor het huren van een auto, maar dit heb ik nooit van mijn leven meegemaakt. Je kunt dus beter rechtstreeks extra betalen bij een grote organie zoals europcar of sixt zonder extra kosten dan trappen in schimmige deals waardoor je achteraf veel duurder uitkomt (in mijn geval dus 600 euro extra kosten voor niks). Ook staat er bij holiday cars dat je contact op kunt nemen in eigen taal. Dit is echter niet het geval. Klantenservice is altijd in Engels omdat andere talen ‘momenteel’ niet beschikbaar zijn. Maakt niet uit wanneer je belt, je wordt altijd geholpen in het Engels.

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Communicatie, service en oplossingsgericht werken

  Goed opletten

  Auto gehuurd via Holiday cars voor een vakantie in Italië. Van te voren met creditcard betaald en alle mogelijke verzekeringen erbij genomen om vooral geen gezeur te krijgen. Ook de extra verzekering om te kunnen annuleren voorbij de 48 uur van te voren dus tot aan ophaalmoment. Dat is mijn eerste waarschuwing. Je denkt, ik vul netjes een vermoedelijke ophaaltijd in ongeveer een half uur na de vermoedelijke landingstijd. Als je vlucht dan iets vertraagd is en je annuleert niet voor de tijd die je hebt opgegeven als ophaaltijd, ben je al gelijk de pineut. Ze beroepen zich dan op de tijd die je had doorgegeven. Als ik dat had geweten had ik daar veel meer marge in genomen. Omdat ik alles van te voren betaald had en dit ook nog eens op je voucher staat "te betalen € 0,-", verwacht je niet dat je ter plekke nog eens

  € 500,- borg moet betalen en als je dat niet kan of wilt, probeert het autobedrijf ter plekke je een dure verzekering aan te smeren terwijl je alles al via holidaycars hebt verzekerd. In mijn geval vertrouwde ik de zaak niet en probeerde contact te krijgen met holidaycars. Dit is in vakantietijd onmogelijk, je krijgt ze gewoon niet te pakken. Uiteindelijk de auto niet afgenomen vanwege al het wantrouwen en na veel zoeken digitaal kunnen annuleren. Dit is niet geldig volgens Holiday cars want ik annuleer na mijn ophaaltijd. Geen enkel overleg mogelijk, iedere keer alleen deze reactie. De auto heb ik dus helemaal niet meegenomen en toch de volle pond rekenen. Gelukkig had ik een goede rechtsbijstandverzekering maar laat dit een waarschuwing zijn aan iedereen.

  Oplichters

  In Barcelona een auto gehuurd bij Goldcar via HolidayCars. Auto betaald en bij Goldcar werd ons de auto ineens geweigerd omdat er geen voornaam op de creditcard stond (wat in Nl nooit het geval is) Bij de voorwaarden stond alleen vermeld dat de naam op de cc gelijk moest zijn aan degene die de auto bestuurt.

  Bij Goldcar wilden ze de huurauto niet annuleren. Moesten tweede auto huren en proberen nu al weken ons geld terug te krijgen van de auto die we nooit hebben meegekregen.

  Sterke punten
  geen,niks

  Zwakke punten
  niet bereikbaar per telefoon, niet reageren per mail. geen service.

  Failliet

  Bericht dat de tent failliet is en dat, met excuses, de vouchers niet meer inwisselbaar zijn. Dus € 200 euro aan de failliete boel gedoneerd. Nooit meer bij deze club boeken is mijn advies.

  Sterke punten
  Das war einmahl!

  Zwakke punten
  Lang geleden nog concurrerend maar het is nu niks meer

  HolidayCars -Not to be trusted

  Not to be trusted! I booked a car rental in Spain through Holiday Cars. The I arrived with my family and young children we were told that the petrol car we chose was NOT available and they said "no problem" we'll give you a Diesel instead. They asked for our credit card for the deposit and only AFTER authorization we noticed 2x as many charges including an expensive "diesel upgrade charge". We complained, did not get a full refund and had Eur 280+ in expenses for late night travel by train and taxi.  Holiday Cars would not refund and said this was due to GoldCar as a partner. Don't use Holiday Cars, very poor customer service!

  Sterke punten
  No

  Zwakke punten
  See above

  Onbereikbaar voor boeken online

  Regelmatig via HC auto gehuurd en eigenlijk geen probleem met HC maar soms met de verhuurder over extra verzekeringen. Dat blijkt te kunnen net zoals de blokkering van €×××× op visa of mastercard. Door corona 2 vakanties geannuleerd en 2 vouchers voor gereserveerde autohuur. Nu komt het...als ik weer een auto probeer te huren via HC blijkt er niets beschikbaar, ongeacht bestemming. Zit ik nu met € 200 vouchers die ik (nog?) niet kan inwisselen. Zijn ze failliet??? Er is ook geen communicatie met vaste klanten over hun huidige status.

  Sterke punten
  Doorgaans duidelijk en goede site met voldoende keuze. Zelf alle kleine letters bij voorwaarden en de huurovereenkomst goed lezen maar dat lijkt mij logisch.

  Zwakke punten
  Nu ontbreekt duidelijkheid over status HC en vouchers bij klanten.

  SCAMMERS! DONT BOOK WITH THEM!

  I booked a car through Holidays Cars for 3 days in Napels and my pick-up time was 5.30 PM. However, when I arrived at the car rental company they could not give me my car because according to their system the pick-up time was at 8 AM. After contacting Holidaycars they said they could not do anything anymore because it was past the reservation time. Therefore, I asked for a refund because they gave the wrong times to the car rental company. However, instead of a refund they hung up on me and I had to rent a new car last-minute, which was way more expensive then if I pre-booked somewhere legit instead of with the scammers at holidaycars. My advice, never book again with them or their other website bookingmonkey.com!

  Sterke punten
  NONE

  Zwakke punten
  EVERYTHING

  Verschrikkelijke ervaring - Zeer slecht bedrijf

  Verschrikkelijke ervaring -

  Wij hadden voor een weekend een auto gehuurd bij Holiday Cars in Barcelona. Zij werken hier samen met verhuurbedrijf Goldcar. Bij het ophalen van de auto werden wij geconfronteerd met extra kosten, die niet op de overeenkomst waren aangegeven. Gelijk naar Holidaycars gebeld, je wordt hier enkel door engelstalige medewerkers 'geholpen'. Wij moesten de kosten maar voorschieten en deze zouden wij later van Holidaycars terugkrijgen. Dik een maand na terugkomst hebben wij het bedrag nog steeds niet volledig terug.  Verder zijn wij bijzonder onvriendelijke geholpen. Medewerkers van Goldcar zeiden zelfs dat HolidaysCars oplichters zijn. Wij hebben geen reactie gehad vanuit HolidayCars omtrent deze klacht, zij hebben het volledig genegeerd.  Al is het misschien toch een fantastische aanbieding. Hou er dan rekening mee dat:  - je bij het afhalen met extra kosten kan worden geconfronteerd en die zelf moet voorschieten en gedeeltelijk terugkrijgt.  - dat ze werken met andere verhuurbedrijven die zeer slechte service verlenen.  - communicatie met klantenservice verre van acceptabel is.  Ver van wegblijven dus!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Zie review

  Holidaycars ongeschikt!

  Had via holidaycars een auto geboekt bij verhuurbedrijf Goldcar voor een bedrag van € 278,-Na volledig ingecheckt te zijn kwam er een afrekening van €535,- Allerlei niet zichtbare kosten kwamen erbij! Ik zeg wees transparant en adverteer met het werkelijke huurbedrag, vind dit misleidend.

  Sterke punten
  Misleiden van klanten

  Zwakke punten
  - transparant zijn

  - informatie delen

  Waardeloos!

  Lees de vele negatieve reviews en het is duidelijk dat je hier niet moet boeken. De service is slecht en ze werken met zeer slechte en onbetrouwbare verhuurpartners die alle trucjes uit de kast halen om je extra te laten betalen (Goldcar in dit geval). Toen ik dat weigerde, werd er gezegd dat ik de auto niet mee kreeg. Achteraf wast HolidayCars zijn handen in onschuld en doet niks. Je kan beter boeken bij betrouwbare rental brokers, geloof me, ze bestaan.

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  werken met ZEER discutabele verhuurpartners

  slechte service

  All in huren is hier absoluut geen all-in huren

  Waardeloos. Oplichters

  Auto geboekt via dit bedrijf bij firefly in portugal. Goede prijs voor kilometervrij. Bij aankomst airport bleek ik maar 300 km vrij te kunnen rijden en of ik even 1600 borg van de creditcard wilde betalen. Rug tegen de muur. Want het was 15 minuten voor sluitingstijd. Toch geannuleerd. Wat me 280 euro heeft gekost. Vervolgens via een account van mijn werk iets anders kunnen regelen. Uiteraard voor een veel hoger bedrijf. Nooit meer dit bedrijf. Zo wil ik mijn reis nooit meer starten.

  Sterke punten
  Geen kunnen vinden. Zelfs klantenservice is in het weekend gesloten.

  Zwakke punten
  Totaal waardeloos. Bij afhalen auto blijken de voorwaardes niet volgens afspraak. En wordt jou verweten dat je de voorwaardes niet hebt gelezen. De voorwaardes die je leest bij betaling zijn anders dan daarna. SCAM

  Holiday-cars is Rip-off

  Complete rip-off, we couldn't pick up the car because their system was down, no money back, zero customer service.

  Oplichters!!

  Auto gehuurd via Holidays cars, bij ophalen in Tenerife airport bleek er van alles mis te gaan. De auto die we hadden gehuurd konden we niet krijgen bij de lokale Hertz maatschappij, waar Holidaycars bij aangesloten is. Terwijl het duidelijk op de papieren stond die wij hadden meegenomen. Na een lange discussie en bellen, inmiddels twee uur verder moesten we het maar met een kleinere auto doen. En ondanks de afgesloten verzekering via Holiday cars online moest er ook nog eens lokaal bij Hertz bijbetaald worden. Dus mensen huur geen auto bij deze tussen maatschappij. Het is een onbetrouwbaar bedrijf! Echte oplichters! Dus wees gewaarschuwd.

  Sterke punten
  Geen! Het lokken van mensen door goedkope deals!

  Zwakke punten
  Oplichters!

  Bestolen voor meer dan 500 euro!  Op 13 juli 2017 vertrokken we op reis naar Madrid. Op 16 juli ging mijn man 's ochtends om 10u30 de auto afhalen op de luchthaven terwijl ik hem met onze zoon en de bagage opwachtte in het hotel in Madrid.  Noot: Vorig jaar huurden we eveneens via Sunny Cars - Hertz een auto voor een rondreis door Portugal en omdat we zo tevreden waren kozen we opnieuw voor deze ondernemer (Hertz)!  Aangekomen aan de balie van Hertz en na het voorleggen van de voucher werd gemeld dat de kaartnummer van de Mastercard waarmee de boeking gebeurde niet overeenstemde met de kaartnummer daar ter plekke. (achteraf bleek dit de eerste onterechte beschuldiging te zijn; zie bewijsmateriaal in bijlage).

  De aangeboden Mastercard stond echter wel op naam van de bestuurder: Eddy Helms. Dit is uiteindelijk wat er via jullie voucher gevraagd wordt…  Ook werd er gezegd dat er geen borg kon worden vastgelegd via deze kaart (ongeveer 650 euro); terwijl er meer dan 3400 euro openstond omdat we weten dat dit nodig is van eerdere reserveringen van huurauto’s.  De baliemedewerksters (indien nodig kan van deze personen een foto worden doorgestuurd!) gaven het advies om contact op te nemen met de bank.

  Ik daag u uit om dit eens zelf te proberen op een ZONDAGMIDDAG!  Cardstop meldde telefonisch dat er géén probleem was met de kaart en via vrienden konden we toch na enige tijd een bankdirecteur van Argenta (de betrokken bank) spreken in België. Na enige tijd en het nodige opzoekingswerk meldde deze persoon dat er géén enkel probleem was met de kaart en dat het probleem bij Hertz lag en dat dit opgelost kon worden via een "POS" systeem.  Baliemedewerkster Marta weigerde dit te gebruiken. Mevrouw vroeg welke rondreis er ging gebeuren (privacy?) en op de vraag van mijn man “beschuldigt u mij van fraude misschien?” knikte een andere medewerkster glimlachend bevestigend. (Komt dit door het feit dat de bagage nog in het hotel stond bij mij en onze zoon??)

  Om dan om 13u doodleuk te vertellen, zonder enige vorm van hulp, dat de auto nu wel doorverhuurd werd omdat er 2u verstreken was!!! De vraag om de voucher af te stempelen of te handtekenen als bewijs van aanwezigheid werd afgewimpeld.

  Gevolg; een annulatiekost van 90 euro voor het geboekte hotel in Salamanca, 130 euro voor een extra overnachting in Madrid en 588 euro weg die we betaalden aan jullie op 13 november 2016!  Aangezien u aanprijst dat er een noodnummer beschikbaar is belden mijn echtgenoot deze meermaals om 12u35. Daar kregen we via antwoordapparaat te horen dat de dienst bereikbaar is van MAADAG TOT VRIJDAG TIJDENS DE KANTOORUREN.  Als bewijs dat onze Mastercard wél werkte betaalden we met deze kaart op 16 juli in de namiddag alvast zonder problemen de eerste drie dagen verblijf (méér dan 400 euro) aan ons hotel Novotel Campo de las Naciones waar we noodgedwongen nog een nacht extra moesten bijboeken.  Maandag 17 juli meteen om 9u gebeld met uw dienst waar ik Filippo aan de lijn kreeg die volgende dingen opmerkte:  - de boeking was al verlopen (uiteraard; ik kon jullie zondag 16 juli niet bereiken!)  - dat het waarschijnlijk ligt aan de borg die niet kon vastgezet worden; bewijs in bijlage dat er meer dan voldoende open stond.  - dat er geen overdracht van 588 euro kon gebeuren om een nieuwe boeking te doen via jullie site om onze rondreis alsnog te kunnen starten  - als we een huurauto wilden huren we minstens 3u moesten wachten om alles rond te krijgen. Hierbij de opmerking dat we omwille van de gemiste tussenstop die dag 600km moesten rijden en dus zo snel mogelijk wensten te vertrekken!  - dat we klacht konden indien met bewijsmateriaal maar dat er geen informatie gegeven kon worden of er ooit al iemand geleden schade terugbetaald kreeg  Ondertussen belde mijn man nog eens met Mastercard en de bank en beiden bevestigden dat er op geen enkel moment enig probleem is geweest-detecteerbaar is met onze Mastercard.  Klantendienst Mastercard zag zelfs géén poging van Hertz op 16 juli in het logboek, wél de betaling van het hotel waar ik eerder naar refereerde. Dit doet ons dan ook sterk twijfelen aan de geloofwaardigheid van de Hertz - medewerkster die beweerde de kaart niet te kunnen gebruiken!  Omdat we onze reondreis zo snel mogelijk wilden starten boekten we om 9u45 een auto via Do You Spain (extra kost van ca. 320 euro) die we om half 11 zonder probleem (mét een borg van 750 euro!) konden afhalen bij Oké Cars met onze MasterCard!  We reden echter wel rond met een Peugot 308 ipv de Ford C - Max waar we sinds november op rekenden.  We voelen ons ronduit bestolen door Hertz en zijn erg teleurgesteld in het feit dat jullie "klantendienst" enkel bereikbaar is tijdens de kantooruren. Van daaruit merkten we ook zéér weinig bereidwilligheid om tussen te komen in de geleden schade.  Ik hoop zeer snel van u antwoord te ontvangen over de schadevergoeding die we hier over kunnen verwachten want dit is ronduit onaanvaardbaar.  An Heremans

  Eddy Helms  Bewijsmateriaal in bijlage: mails tussen bankdirecteur Ludo Picard en Mastercard, mail bankdirecteur die we zondag konden contacteren, betaalbewijs 16 juli Novotel Campo de Las Naciones, huurbewijs Do You Spain 17 juli – 29 juli, boeking Alameda Palace met daarop de kostprijs van de (gemiste) overnachting, foto van de desbetreffende MasterCard  Bestolen voor meer dan 500 euro!  Op 13 juli 2017 vertrokken we op reis naar Madrid. Op 16 juli ging mijn man 's ochtends om 10u30 de auto afhalen op de luchthaven terwijl ik hem met onze zoon en de bagage opwachtte in het hotel in Madrid.  Noot: Vorig jaar huurden we eveneens via Sunny Cars - Hertz een auto voor een rondreis door Portugal en omdat we zo tevreden waren kozen we opnieuw voor deze ondernemer (Hertz)!  Aangekomen aan de balie van Hertz en na het voorleggen van de voucher werd gemeld dat de kaartnummer van de Mastercard waarmee de boeking gebeurde niet overeenstemde met de kaartnummer daar ter plekke. (achteraf bleek dit de eerste onterechte beschuldiging te zijn; zie bewijsmateriaal in bijlage).

  De aangeboden Mastercard stond echter wel op naam van de bestuurder: Eddy Helms. Dit is uiteindelijk wat er via jullie voucher gevraagd wordt…  Ook werd er gezegd dat er geen borg kon worden vastgelegd via deze kaart (ongeveer 650 euro); terwijl er meer dan 3400 euro openstond omdat we weten dat dit nodig is van eerdere reserveringen van huurauto’s.  De baliemedewerksters (indien nodig kan van deze personen een foto worden doorgestuurd!) gaven het advies om contact op te nemen met de bank.

  Ik daag u uit om dit eens zelf te proberen op een ZONDAGMIDDAG!  Cardstop meldde telefonisch dat er géén probleem was met de kaart en via vrienden konden we toch na enige tijd een bankdirecteur van Argenta (de betrokken bank) spreken in België. Na enige tijd en het nodige opzoekingswerk meldde deze persoon dat er géén enkel probleem was met de kaart en dat het probleem bij Hertz lag en dat dit opgelost kon worden via een "POS" systeem.  Baliemedewerkster Marta weigerde dit te gebruiken. Mevrouw vroeg welke rondreis er ging gebeuren (privacy?) en op de vraag van mijn man “beschuldigt u mij van fraude misschien?” knikte een andere medewerkster glimlachend bevestigend. (Komt dit door het feit dat de bagage nog in het hotel stond bij mij en onze zoon??)

  Om dan om 13u doodleuk te vertellen, zonder enige vorm van hulp, dat de auto nu wel doorverhuurd werd omdat er 2u verstreken was!!! De vraag om de voucher af te stempelen of te handtekenen als bewijs van aanwezigheid werd afgewimpeld.

  Gevolg; een annulatiekost van 90 euro voor het geboekte hotel in Salamanca, 130 euro voor een extra overnachting in Madrid en 588 euro weg die we betaalden aan jullie op 13 november 2016!  Aangezien u aanprijst dat er een noodnummer beschikbaar is belden mijn echtgenoot deze meermaals om 12u35. Daar kregen we via antwoordapparaat te horen dat de dienst bereikbaar is van MAADAG TOT VRIJDAG TIJDENS DE KANTOORUREN.  Als bewijs dat onze Mastercard wél werkte betaalden we met deze kaart op 16 juli in de namiddag alvast zonder problemen de eerste drie dagen verblijf (méér dan 400 euro) aan ons hotel Novotel Campo de las Naciones waar we noodgedwongen nog een nacht extra moesten bijboeken.  Maandag 17 juli meteen om 9u gebeld met uw dienst waar ik Filippo aan de lijn kreeg die volgende dingen opmerkte:  - de boeking was al verlopen (uiteraard; ik kon jullie zondag 16 juli niet bereiken!)  - dat het waarschijnlijk ligt aan de borg die niet kon vastgezet worden; bewijs in bijlage dat er meer dan voldoende open stond.  - dat er geen overdracht van 588 euro kon gebeuren om een nieuwe boeking te doen via jullie site om onze rondreis alsnog te kunnen starten  - als we een huurauto wilden huren we minstens 3u moesten wachten om alles rond te krijgen. Hierbij de opmerking dat we omwille van de gemiste tussenstop die dag 600km moesten rijden en dus zo snel mogelijk wensten te vertrekken!  - dat we klacht konden indien met bewijsmateriaal maar dat er geen informatie gegeven kon worden of er ooit al iemand geleden schade terugbetaald kreeg  Ondertussen belde mijn man nog eens met Mastercard en de bank en beiden bevestigden dat er op geen enkel moment enig probleem is geweest-detecteerbaar is met onze Mastercard.  Klantendienst Mastercard zag zelfs géén poging van Hertz op 16 juli in het logboek, wél de betaling van het hotel waar ik eerder naar refereerde. Dit doet ons dan ook sterk twijfelen aan de geloofwaardigheid van de Hertz - medewerkster die beweerde de kaart niet te kunnen gebruiken!  Omdat we onze reondreis zo snel mogelijk wilden starten boekten we om 9u45 een auto via Do You Spain (extra kost van ca. 320 euro) die we om half 11 zonder probleem (mét een borg van 750 euro!) konden afhalen bij Oké Cars met onze MasterCard!  We reden echter wel rond met een Peugot 308 ipv de Ford C - Max waar we sinds november op rekenden.  We voelen ons ronduit bestolen door Hertz en zijn erg teleurgesteld in het feit dat jullie "klantendienst" enkel bereikbaar is tijdens de kantooruren. Van daaruit merkten we ook zéér weinig bereidwilligheid om tussen te komen in de geleden schade.  Ik hoop zeer snel van u antwoord te ontvangen over de schadevergoeding die we hier over kunnen verwachten want dit is ronduit onaanvaardbaar.  An Heremans

  Eddy Helms  Bewijsmateriaal in bijlage: mails tussen bankdirecteur Ludo Picard en Mastercard, mail bankdirecteur die we zondag konden contacteren, betaalbewijs 16 juli Novotel Campo de Las Naciones, huurbewijs Do You Spain 17 juli – 29 juli, boeking Alameda Palace met daarop de kostprijs van de (gemiste) overnachting, foto van de desbetreffende MasterCardBezoek Holiday Cars

Schrijf een review