Goldcar is de autoverhuurder van Spanje. Met ruim 30 jaar ervaring en ondertussen meer dan 60 verschillende locaties, is dit bedrijf de absolute marktleider aan de Costa Del Sol. Met scherpe prijzen en een zeer uitgebreide vloot weet Goldcar de klanten dan ook stuk voor stuk voor zich te winnen. Zij zijn zo succesvol dat zij ondertussen hebben uitgebreid. Je kan nu ook in Marokko, Andorra, Portugal, Griekenland, Frankrijk Italië en Malta terecht voor de uitgebreide klantenservice van Goldcar.

Goldcar Autohuren

In tegenstelling tot vele andere autoverhuurders realiseert Goldcar zich dat sommige vluchten in het midden van de nacht aankomen. Dat is niet alleen vervelend omdat u dan een langere tijd moet wachten voordat u kunt inchecken bij uw hotel, maar ook omdat de meeste autoverhuurders dan gesloten zijn. U moet wachten of de volgende dag terug komen om een auto op te pikken. Goldcar pakt dat graag anders aan. Daar kunt u 24 uur per dag terecht om uw bestelde voertuig op te pikken. Luxe!

Goldcar Kosten

In de vloot van Goldcar zijn vele verschillende type auto’s te vinden. Van een stationwagon tot zelfs een bus die 9 personen zetelt. Daarom is het bedrijf ook ideaal voor groepen. U krijgt bovendien een onbeperkt aantal kilometers en kan gratis annuleren als er iets tussen komt.


Goldcar Reviews

  Goldcar en Edreams boekingssite pakken je geld af en zijn niet bereikbaar

  Geboekt via eDreams / ET Carhire, zgn een van de grootste boekingssites voor reizigers. ze doen niets voor je als je geen auto krijgt waar je wel voor hebt betaald. Verder zijn ze onbereikbaar. Ze lijken bereikbaar maar op emails wordt niet gereageerd, als je belt kom je in een loop, maar je krijgt geen medewerkerte spreken. De geboekte auto op Airport Palma de Mallorca kregen we niet mee omdat we volgens de medewerker te laat waren. Nergens staat in de voorwaarden dat je binnen een bepaalde tijd de auto moet ophalen, er staat wel dat je het risico loopt dat ald je niet op het opgegeven tijdstip komt het risico loopt dat de auto er niet meer is. Dat zal wel zijn, maar we hebben een overeenkomst dus dan nkoeten ze een acceptabel alternatief bieden. Ik kon een andere auto betalen maar moest wel € 396 bij betalen. De hele huursom was €227 dus ze wilde meer dan de oorspronkelijke huursom. Natuurlijk geweigerd want hij wilde ook een borg van €2.200!! Die zoiik natuurlijk ook gaan kwijt raken aan deze criminele organisatie. Ik ben naar de andere balie gegaan bij exit 7 en daar vertelde ze doodleuk dat ik een VW Polo meteen kan huren. Die had ik al geboekt, maar zou er dus niet meer zijn. Krankzinnig dus, maar ik zou bij de andere desk ruim €1.000,00 moeten betalen. Dus ze pakken eerst de oorsponkelijke huursom van mij en willen dan de auto opnieuw verhuren voor €1.000,- Ik snap niet dat dit soort dingen kan in Europa met dit soort grote organisaties die rijk worden door gewoon jatten van geld via allerlei brokers. Duidelijke voorwaarden hebben ze ook al niet, ze sturen een file van. 9 pag. met good to know. Dit is wat anders dan duidelijke voorwaarden. Toch komen ze ermee weg want de broker enoik de creditcardmaatschappij ICS waarmee ik heb geboekt laten je in de kou staan. Een creditcard biedt dus geen zekerheid, let hiermee op!

  Sterke punten
  Arrogante crimenelen achter een desk die er alleen maar zitten om je geld te jatten.

  Zwakke punten
  Eerlijk leveren wat is afgesproken en duidelijke voorwaarden geven.

  Goldcar...Pure oplichters geworden!

  \\r\\nPure oplichters geworden! \\r\\nDe truc; de goedkoopste tarieven communiceren via brokers als Doyouspain.com en rentalcars.com en daardoor bovenaan staan in de lijst met autoverhuurbedrijven.\\r\\nJe boekt vervolgens met je creditcard... MAAR op bestemming aangekomen moet je extra bedragen betalen omdat op diezelfde creditcard \\\'slechts\\\' je initialen (en niet je volledige voornaam) staat! (heel gebruikelijk in Nederland!) Ineens zou je dus wel iemand anders kunnen zijn...terwijl je er ook mee hebt geboekt en kunt laten zien dat er mee betaald is...maar daar weigeren ze gehoor aan te geven! Of je dus even een paar honderd Euro wil aftikken ....en doe je het niet, krijg je de auto niet mee...\\r\\nZeer onbetrouwbaar! U bent gewaarschuwd! Zeg het voort!\\r\\nEn oh ja...Doyouspain.com (in mijn geval) weet er van...maar onderneemt natuurlijk niets...zij krijgen immers betaald per boeking...en werken dus graag mee aan deze zwendel.

  Sterke punten
  Oplichten van klanten!

  Opgelicht door Goldcar/Rhodium - Goldcar/Rhodium is dood

  Het einde is nabij. De oplichters worden hopelijk eindelijk uitgerookt. Offer price of €0.50 per share. https://investors.europcar-group.com/news-releases/news-release-details/contemplated-tender-offer-company-europcar-mobility-group Dit is een officiële berichtgeving, de boeven zijn eindelijk overgenomen, ik heb ook nog een klacht staan bij Europcar, de moedermaatschappij, die ze niet wensten aan te nemen, Europcar is dus net zo slecht.

  Sterke punten
  Dood

  Zwakke punten
  Ze zijn nu zo zwak dat ze nu overgenomen worden door PON, die de verantwoordelijken tot de hopelijk tot de orde roept, gewoon eruit werkt.

  Slechte ervaring met Goldcar

  Hebben een auto gehuurd by DoYouSpain kwamen bij Goldcar terecht op vliegveld Valencia aan de balie kon ze geen Engels hadden €344,00 betaald voor 11 dagen moest nog een keer 309,14 betalen weet niet waarvoor. Ik vind dat wel duur €653,14. In de garage kregen we een auto zat vol met deuken gingen daar niet mee accoord kregen een andere maar kwamen thuis hebben ze maar €75,00 terug gestort ze reageren nergens op en heb nog steeds mijn geld niet terug nooit geen zaken meer met goldcar

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Slechte ervaring

  Ik voel mij "opgelicht door deze bedrijf. Naar dat ik online de huurauto heb betaald, krijg het toch niet me omdat ik het met mijn andere creditcard (die erbij had) heb betaald. Gewoon skandalig en eigenlijk krimineel" Nooit meer Goldcar !!!

  Zwakke punten
  Niet leveren van huurauto

  Je weet dat je genaaid gaat worden....

  Je weet dat je genaaid gaat worden en doet er alles aan om het te voorkomen en het lukt ze toch... Om er zeker van te zijn dat mijn vriendin bij het ophalen van de auto net als de vorige keer een extra verzekering door haar strot gedrukt krijg neem ik per mail contact op met Goldcar. Maak een printscreen, geef exact aan wat ik wel en niet wil hebben en ga daar over in gesprek met een medewerker. Hij onderneemt een poging voor een dure verzekering maar die sla ik af. Vervolgens geef ik in 5 bullits weer wat de afspraak is die ik met hem wil maken... zijn antwoord is yes maar dan bij schade niet mopperen. Geen probleem voor mij! Ik reserveer de auto betaald deze zonder refund mogelijkheid. (vrijdag 8 oktober voor zondag 10 oktober) Vanmiddag komt mijn vriendin aan op Valencia Airport.... krijgt de auto niet mee omdat ik deze met de creditcard van mijn bedrijf heb betaald. (was een onderdeel van de afspraak) Ter plekke moet ze dezelfde auto nogmaals huren en nu niet voor 133 euro voor 3 dagen maar 240 euro voor 3 dagen. Oplichters!

  Sterke punten
  ze communiceren snel, zijn handig in het geld binnen hengelen

  Je weet dat je genaaid gaat worden en doet er alles aan om het te voorkomen en het lukt ze toch...

  Om er zeker van te zijn dat mijn vriendin bij het ophalen van de auto net als de vorige keer een extra verzekering door haar strot gedrukt krijg neem ik per mail contact op met Goldcar. Maak een printscreen, geef exact aan wat ik wel en niet wil hebben en ga daar over in gesprek met een medewerker. Hij onderneemt een poging voor een dure verzekering maar die sla ik af. Vervolgens geef ik in 5 bullits weer wat de afspraak is die ik met hem wil maken... zijn antwoord is yes maar dan bij schade niet mopperen. Geen probleem voor mij! Ik reserveer de auto betaald deze zonder refund mogelijkheid. (vrijdag 8 oktober voor zondag 10 oktober) Vanmiddag komt mijn vriendin aan op Valencia Airport.... krijgt de auto niet mee omdat ik deze met de creditcard van mijn bedrijf heb betaald. (was een onderdeel van de afspraak) Ter plekke moet ze dezelfde auto nogmaals huren en nu niet voor 133 euro voor 3 dagen maar 240 euro voor 3 dagen. Oplichters!

  Sterke punten
  ze communiceren snel, zijn handig in het geld binnen hengelen

  Gangsters

  Auto geboekt via internet , op voorhand betaald , bij ophaling moest er restant van83€ betaald worden . Aan de Balie moesten we 470 € bij betalen of we kregen de gevraagde auto niet mee . Schandalige praktijken !!!

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Eerlijkheid

  Boeven die de borg niet terugstorten

  Heb een auto via DoYouSpain gereserveerd (niet verstandig). De leverende partij bleek Goldcar. Aangekomen in Spanje bleek dat we ter plaatse ook ineens ruim € 500,00 aan borg dienden te voldoen. Nu bijna 2 maanden geleden de auto in exact dezelfde staat ingeleverd, maar de borg is nooit of te nimmer meer teruggestort. Op berichten daarover reageert men niet. Andere reviews leren dat dit hun vaste aanpak is. DoYouSpain vindt het allemaal wel best. Boek nooit via dit kanaal en zeker ook niet bij Goldcar rechtstreeks! Boeven zijn het.

  Sterke punten
  Lijkt in eerste instantie voordelig.

  Zwakke punten
  Oplichters die je de borg niet terugbetalen zonder enige andere reden dan om zichzelf te verrijken.

  werkwijze van een criminele organisatie

  Via Booking.com heb ik deze zomer een auto gehuurd bij Goldcar Bolbao. Ik kwam aan om 22.00 uur en werd met een aantal andere reizigers opgehaald door Goldcar. Aangekomen was men nog druk bezig en ik was net na 23.00 uur aan de beurt. Wat bleek, na 23.00 uur was het beleid van Goldcar dat een volledige verzekering moet worden afgenomen van € 110.-- Het beleid was op dat moment niet in te zien, wel via de website volgens de medewerker. Take it or leave it kreeg ik te horen, terwijl de huur al was voldaan via Booking.com. Dit gold voor alle reizigers aanwezig. Mijn hotel ging sluiten om 24.00 uur en dat was nog zeker drie kwartier rijden dus ik ben akkoord gegaan. Helaas kon het contract niet vooraf ingezien worden, dat kwam volgens de medewerker omdat er eerst een betaling moest worden gedaan. Het contract werd geprint na betaling. Later na het inleveren van de auto bleek er nog na de verhuurdatum tweemaal een bedrag van mijn creditcard te zijn afgeschreven door Goldcar. Geen specificatie gegeven. Goldcar is telefonisch moeilijk te bereiken en heeft geen bruikbaar emailadres zover ik heb kunnen vinden. Volgens de algemene bepalingen is contact schriftelijk alleen mogelijk per brief + een kopie van je ID. Via de Rabobank heb ik een verzoek voor een zgn. chargeback ingediend. Nodig is wel dat is Goldcar aanschrijf met verzoek om opheldering. Een hoop werk allemaal en tot op heden nog geen geld retour of zicht hierop na twee maanden. Conclusie, nooit meer huren via Goldcar en bij betaling geen creditcard gebruiken maar een debitcard (eenvoudiger te storneren). Dit is het bewust uitmelken van klanten op een criminele wijze, dusdanig dat dit beleid moet zijn van deze organisatie.

  Sterke punten
  Geen, ze bevestigen de slecht reputatie van autoverhuurders. Het is nog triest dat een bedrijf als Booking.com nog zaken doet met Goldcar.

  Zwakke punten
  - Ze liegen om je extra geld afhandig te maken en maken. - Er wordt na datum nog geld van je rekening afgeschreven zonder notificatie. - Je moet een nieuwe creditcard aanvragen (bij mij op advies van de bank na afhandeling van deze kwestie) daar men nog verder kan gaan met afschrijven. - Moeilijk om contact te krijgen met de klantenservice.

  Goldcar: OPLICHTERS

  Alles online geregeld via een link van Ryanair. Kom je bij de balie, dan krijg je extra verzekeringen voor je kiezen (anders krijg je de auto niet mee). Als klap op de vuurpijl: Na het inleveren met een volle tank, is er alsnog een volle tank (voor hoog bedrag) van mijn deposit afgehaald. Goed voor je vakantiegevoel allemaal.

  Sterke punten
  Weet niet

  Zwakke punten
  Je wordt getild waar je bij staat (en ze staan er lachend bij) en achteraf krijg je nog een extra benzine factuur voor je kiezen. Voel me werkelijk besodemieterd.

  Dieven…

  Polisnr. 6367279 Op vrijdag 23 juli 2021 huurden wij een auto bij DoYouItaly. Er werd er een betaling verricht bij voor een huurwagen in Sicilië voor een bedrag van 670,54 euro en dit voor de periode vrijdag 6 augustus tot en met zondag 15 augustus 2021. Bij aankomst aan de luchthaven van Palermo moesten wij ons begeven naar de stand van GOLDCAR om de wagen op te halen. Zij weigerden ons echter de wagen te geven omdat wij enkel een prepaid mastcard hadden (met deze kaart hadden we tevens al allaes betaald). Omdat wij geen gewone mastercard bijhadden, mochten we de waarborg (950 euro) niet geven en werd het product aan ons geweigerd. Ook het bedrag van 670,45 euro werd ons niet teruggeven. Wij hebben ter plaatse zowel naar de klantendienst van DOYOUITALY als GOLDCAR gebeld, beide partijen verklaarden dat de andere partij het volledige bedrag had. Ze hielden ons anderhalf uur aan het lijntje en zorgden ervoor dat ze nog wat geld van ons konden stelen via het bedrag dat ons aangerekend werd om naar hen te bellen. DOYOUITALY kon ons enkel 70,96 euro terugstorten. Het equivalent van de verzekering. Wij bleven achter zonder huurwagen en 599,49 euro minder. Bovendien kregen wij de voorwaarden van GOLDCAR pas na de betaling doorgestuurd van DOYOUITALY. Zij hebben onze bestelling vervolgens geannuleerd terwijl wij ons geld terug wouden, maar geen van beide partijen wou ons het volledige bedrag terugstorten. Zo werd heel onze reis verpest. Tot op de dag van vandaag hebben wij ons geld nog steeds niet terug. Wij hebben op de luchthaven een nieuwe auto moeten huren dat ons bijna 2000 euro gekost heeft. Online kan je ook overal lezen dat Goldcar dieven zijn, ze doen niets anders dan stelen van hun klanten. Wij hebben het hele jaar door hard gewerkt voor deze reis.Jammer dat jullie zo met mensen omgaan…

  oplichters!!!

  Vieze oplichters zijn ze! Had al een verzekering afgesloten en bij het ophalen van de auto moest ik een zogenaamde borg betalen van €437,- die ik uiteindelijk nooit meer terug heb gehad!

  Dubbele verzekering betaald

  Ik heb voor mijn reis naar Spanje bij boekingsagent DoYouSpain een auto gereserveerd met de meest volledige verzekering (Platinum Excess Waiver, via Zurich). Dat betekent de afkoop van het volledige risico van €1100 tot €0. Ik was op de hoogte dat autoverhuurders bij het ophalen proberen om nog een onnodige verzekering te laten afsluiten. Toch moest ik bij het ophalen van de auto bij Goldccar in Malaga opnieuw betalen (€377,14) voor vrijwel dezelfde verzekering (onder een andere naam Cobertura Super Relax en Mega Relax Cover). Ik ben erg teleurgesteld dat ik voor veel hogere kosten ben komen te staan. In eerste instantie dacht ik dat het om een borg ging, maar later bij het doorspitten van de papieren die ik daar kreeg bij het ophalen bleek het geen borg te zijn maar een extra verzekering wat niet de bedoeling was. Op dat moment was ik niet in staat om bezwaar te maken omdat het laat was en de Goldcar medewerker moeilijk te verstaan was achter zijn mondmasker. Goldcar heeft snel gereageerd op mijn klacht van de dubbele verzekering maar zegt niets te kunnen doen en dat ze geheel volgens hun eigen regels hebben gehandeld. De auto die ik mee kreeg, een Seat Ibiza was schoon en vrijwel nieuw, daarover geen klachten.

  Sterke punten
  Goede, schone en nieuwe auto's. Best snel geholpen.

  Zwakke punten
  Het aansmeren van een dubbele verzekering tot volledige afkoop van het eigen risico tot nul.

  oplichters

  na het lezen van de reviews hier blijkt mijn verhaal niet op zichzelf te staan en is dit gewoon de praktijk van Goldcar. Wat een schandalig bedrijf, inplaats van de 139 euro die ik voor mijn huurauto zou moeten betalen werd mij in gebrekkig Engels uitgelegd dat ik nog een borg zou moeten betalen van EUR 518,-.. Dit leek mij op zich logisch want ik zou een borg moeten betalen. Echter lieten ze mij een digitale handtekening (alleen een klein beeldscherm en niet een factuur waarvoor) zetten waarvan ik dacht dat het voor de borg was, maar wat later bleek een handtekening die ze onder een factuur met allemaal extra' s van 518 euro hebben gezet en in een informatie folder verstopt hadden. Je kunt nergens met je klacht terecht behalve een mailadres maar daar komt geen reactie op. Uiteindelijk voor 450 euro opgelicht omdat ik alles al had geboekt.

  Sterke punten
  Fraude

  Zwakke punten
  Service

  Belazerd door Goldcar

  Ik had via doyouspain.com een auto gehuurd in Barcelona voor 2 weken inclusief verzekering. Bij het ophalen van de huurauto wilde Goldcar dat ik nog een verzekering ging afsluiten en ik zei dat ik dat niet wilde omdat ik dat al had. Dan moest ik 600,00 euro borg betalen en dat had ik gedaan. Na de vakantie de auto schadevrij en volgetankt ingeleverd. Bij terugkomst in Nederland werd er 383,00 euro terug gestort en was er 217,00 euro afgehouden voor een extra verzekering en wat benzinekosten en administratie kosten. Ik had gebeld en gemaild, maar bellen heeft geen zin want je moet via de site een klacht sturen via de mail en de mail wordt gewoon niet beantwoord. Machteloos sta je! Ik snap werkelijk niet dat deze bedrijven hier zomaar mee weg komen. Heel erg frustrerend.

  Sterke punten
  Zij zijn sterk in oplichten

  Zwakke punten
  Zij zijn niet bereikbaar voor problemen

  Huur geen auto bij Goldwater Spanje

  Volstrekt onbetrouwbaar bedrijf. Laat je in het Spaans iets tekenen dat een peperdure verzekering blijkt te zijn. Terwijl je al een verzekering hebt betaald. We hadden beter moeten opletten maar het is op z’n minst oplichterij.

  Ga nooit met goldcar in zee!!!!!!

  Omdat ik een keer ben opgelicht door goldcar had ik mijn zoon gewaarschuwd daar niet te huren. Via via kwam hij daar toch terecht. Wilden ze de auto niet meegeven als hij bovenop de 140 euro niet nog eens 200 ging betalen. Heeft hij niet gedaan maar is wel de 140 euro kwijt.

  Sterke punten
  Goede oplichters

  Zwakke punten
  Oplichters

  Opgelicht door Goldcar/Rhodium

  Bij vipcars.com auto geboekt bij Rhodium/Goldcar in Faro, Portugal. Bij de pick-up werd er geprobeerd me extra verzekeringen aan te smeren (van ca €200/week). Dit weigerde ik omdat ik al een extra all-risk verzekering had afgesloten via vipcars. Ik wilde betalen met debit card, zoals duidelijk beschreven op de Goldcar website https://www.goldcarhelp.com/en/faqs/10-methods-of-payment. Ik had ruim voldoende saldo hiervoor. Toch beweerde ze bij hoog en laag dat alles op (dezelfde) creditkaart moest worden afgeschreven. Ik had echter maar ca. €1500 credit daarop, niet genoeg voor én de huur, én de borg voor benzine (€195!), én de borg voor evt schade (€1200). Daardoor werd ik gedwongen om toch een extra verzekering te kopen (€80) om het eigen risico/borg af te kopen tot €300. Dit was nog niet alles. De volgende dag merkte ik op de factuur dat ik ook nog een onaangekondigde 'upgrade' had gehad ter hoogte van €27. Waarschijnlijk omdat ze de kleinere auto die ik besteld had niet meer hadden. Dit was er niet bij verteld, anders had ik deze ook geweigerd. Verder werd er ook nog een tolweg-pas aangesmeerd t.w. 15€, met het verhaal dat de nationale wegen zo erg verstopt zaten en de reis naar Armacao me een uur langer zou kosten. Nou, niks van gemerkt, de hele vakantie de tolweg makkelijk kunnen vermijden. Maar ja.. Als slagroom op de taart nog 100€ schade aangelapt gekregen door een krasje op de velg van minder dan 1.5cm! Foto bij mij verkrijgbaar. Bij pick-up werd mij verteld dat krassen kleiner dan 5cm op de carroserie en kleiner dan 2cm op velgen en ruiten niet meetellen. Die velg gaat winstgevend zijn!

  Sterke punten
  Het kan ook goed gaan, in Lissabon 2019 geen probleem.

  Zwakke punten
  Medewerker in Faro liegt en bedriegt om extra's aan te smeren. Gezien de overige reviews op het internet zou dit wel eens bedrijfsbeleid kunnen zijn. Pas op! Beter huren bij gerenommeerde verhuurders.

  Slecht ervaring

  Wij zijn een week op Mallorca geweest. Bij aankomst probeerden ze een extra verzekering van 200 euro aan te smeren. Dat hebben we kunnen weerhouden omdat we al ergens anders verzekerd waren. Daarna deden ze moeilijk over toen we de extra schade aan de auto genoteerd hadden en die wilde laten vastleggen. Voor de borg van de benzine hebben we 80 euro betaald. Toen we de auto terugbrachten hadden we full getankt. Bij inspectie was alles in orde en wij zouden de volgende dag de geld terugkrijgen. We kregen 64 euro ipb 80 euro. Onbegrijpelijk!

  Zwakke punten
  Matige service

  Pure oplichterij

  Ik begrijp niet dat sommigen hier meer dan een minimumscore geven. Dit bedrijf zijn pure oplichters. Als je niet de volledige dekking neemt, zijn er altijd 200€ zogenaamde schade gerekend. Wegblijven is de boodschap

  Sterke punten
  Geen, zelfs 1 ster is te veel

  Zwakke punten
  Dit bedrijf is uitermate oneerlijk.

  Maffiapraktijken

  Auto gehuurd bij Goldcar in Barcelona. Vooraf betaald met creditcard. Maar kreeg de auto niet mee, "omdat mijn voornamen niet volledig uitgespeld op de creditcard stonden". De initialen, die standaard op de kaart staan, waren voor deze boevenbende zogenaamd niet voldoende. Pas na betaling van ruim het dubbele bedrag van het oorspronkelijke kreeg ik de auto mee. Ik mocht de extra kosten alleen met mijn pinpas betalen, waar overigens ook alleen initialen van mijn voornamen op stonden. Voor mijn dochter, die gelijktijdig met mij een auto had gehuurd, gold precies hetzelfde. Ze voeren hun maffiapraktijken dus wel consequent door. En pas op: zelfs als je een platinum mastercard bij ING hebt, doen ze daar niets om je gestolen geld terug te halen.

  Sterke punten
  Hun totaal immorele boevengedrag.

  Zwakke punten
  Die hebben ze niet. Ze hebben hun maffiapraktijken kennelijk bijzonder goed uitgekiend.

  Oplichters

  Superslechte ervaring, ik ben opgelicht met een zogenaamde extra verzekering, had ik niet voor getekend, geld nooit terug gekregen! Ze bedonderen je waar je bij staat! Huir er nooit meer een auto. Slechte customer service ook.

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Oplichters

  Maffia van de bovenste plank

  Hadden Key & Go reservering met full omnium, wanneer we na 22:00 uur aan de Key-automaat kwamen bleek deze niet meer te werken. Aan de balie vervolgens gewoon geript ,type auto dewelke wij gereserveerd hadden, zogezegd niet meer voorradig (deze types stonden gewoon op de parking) we ‘kregen’ een ‘upgrade’ waarvoor 60 euro extra moest betaald worden + 40 euro voor laattijdig afhalen en dit voor een volledig rondom beschadigde Ford Focus met 87.000 euro op de teller. Pure schande

  Sterke punten
  Sterk opgeleid personeel om de gewone man op te lichten…..

  Criminele organisatie

  Dit is een kromme malafide criminele organisatie uit Alicante. Zij zoeken elk excuus om je de wagen te weigeren en je geld van je reservering achter te houden. Bijvoorbeeld ze zullen zeggen dat je rijbewijs te oud is en je ziet je geld nooit meer terug en laten je berooid achter op de luchthaven. Nooit meer Goldcar!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Alles


Bezoek Goldcar

Schrijf je eigen review