Goldcar is de autoverhuurder van Spanje. Met ruim 30 jaar ervaring en ondertussen meer dan 60 verschillende locaties, is dit bedrijf de absolute marktleider aan de Costa Del Sol. Met scherpe prijzen en een zeer uitgebreide vloot weet Goldcar de klanten dan ook stuk voor stuk voor zich te winnen. Zij zijn zo succesvol dat zij ondertussen hebben uitgebreid. Je kan nu ook in Marokko, Andorra, Portugal, Griekenland, Frankrijk Italië en Malta terecht voor de uitgebreide klantenservice van Goldcar.

Goldcar Autohuren

In tegenstelling tot vele andere autoverhuurders realiseert Goldcar zich dat sommige vluchten in het midden van de nacht aankomen. Dat is niet alleen vervelend omdat u dan een langere tijd moet wachten voordat u kunt inchecken bij uw hotel, maar ook omdat de meeste autoverhuurders dan gesloten zijn. U moet wachten of de volgende dag terug komen om een auto op te pikken. Goldcar pakt dat graag anders aan. Daar kunt u 24 uur per dag terecht om uw bestelde voertuig op te pikken. Luxe!

Goldcar Kosten

In de vloot van Goldcar zijn vele verschillende type auto’s te vinden. Van een stationwagon tot zelfs een bus die 9 personen zetelt. Daarom is het bedrijf ook ideaal voor groepen. U krijgt bovendien een onbeperkt aantal kilometers en kan gratis annuleren als er iets tussen komt.

Alternatieven

Het blijkt dat veel bezoekers die een negatieve ervaring hebben gehad met Goldcar wel positief zijn over bijvoorbeeld SunnyCars. Neem een kijkje bij SunnyCars.


Goldcar Reviews

  Misleidende reclame

  Op de website staat bij het goedkoopste tarief Crazy Smart vermeld dat dit incl. ongelimiteerde kilometers is. Prima, tot je de auto effectief boekt en een bevestingsmail krijgt waarin staat dat er opeens maar 120km inbegrepen zijn, en er na de verhuurperiode effectief een stevig bedrag van je credit kaart wordt gehaald voor de gereden km. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar en via e-mail wordt er heel de tijd naast de kwestie geantwoord. Dit is misleidende reclame en pure oplichterij.

  Criminelen!

  Extreem onvriendelijke ontvangst. Wat een verschrikkelijk welkom in Spanje. Wat een verschrikkelijke mensen achter de balie in Malaga. Dure verzekering is verplicht en kost meer dan de autohuur. Ze kijken je niet eens aan. Zo onrespectvol. Het interesseert ze niets. Na een paar weken schrijven ze plots ook nog schoonmaakkosten af. Nog nooit zulke boeven meegemaakt. Goldcar is a criminal organisation, 100%.

  Sterke punten
  None!

  Oplichters.

  Afgelopen feestdagen bij Goldcar Barcelona een auto gehuurd. De auto zat vol extra krasjes dan aangetekend op de formulieren. Volgens de medewerker bekend en geen enkel probleem. Toch van alles een foto gemaakt als bewijs. Bij het terugbrengen van de auto ontvangen door een zeer onvriendelijke dame. Het was donker en regenachting. Ze keek op haar iPad, liep direct naar een kleine schade boven het voorwiel. Die je in het donker niet eens kan zien. Ze waren dus vooraf al op de hoogte. En ondanks dat ik kon aantonen via de foto dat de schade er bij het ophalen van de auto al zat, werd ik schuldig bevonden voor de schade. Goldcar geeft aan dat foto's geen bewijs zijn. Omdat ik niet voor de schade wilde tekenen, werd ik zeer onbeschoft behandeld en hebben ze alsnog meerdere bedragen van mijn creditcard afgeschreven. Goldcar reageert niet op mailtjes en klachten.

  Oplichters zijn het. Boek daar geen auto.

  Sterke punten
  Getrainde oplichters

  Zwakke punten
  Geen contact mogelijk

  NOOIT meer met Goldcar

  We recently had a very bad experience with Goldcar airport office Fuerteventura. First of all, days before our rent we got emails that we could get a FULL insurance for 58€... arriving in Fuerteventura this was not true... we had to pay another 200€, my husbands (driver) his credit card was stolen 5 days before our holiday, we did not yet had a replacement card. They would not take mine (his wife) we had to switch drivers, another 60€ to pay. During our holiday we got a parking ticket in puerto rosario, there was a scan code on the ticket, I tried to scan so I could pay my fine. The website did not work, so I went to Goldcar office and requested what to do. The person in charge literly said NOT MY PROBLEM, we will charge you 75 €!!!! They were extremely rude at the office! My advice DO NOT RENT WITH GOLDCAR!, For me, never again!

  Sterke punten
  NIETS!

  Zwakke punten
  service, vriendelijkheid personeel

  Oplichters

  Jammer dat wij vooraf de reviews niet hebben gelezen over deze oplichters. Het viel ons op dat bij andere verhuurbedrijf een lange wachtrij stond. Bij Goldcar waren wij de vierde in een korte rij. Maar bij andere rij verdween de de rij in korte tijd. Bij degene die voor ons waren liepen steeds de emoties erg op. Het duurde steeds erg lang. Nou en toen waren wij aan de beurt, een zeer onvriendelijke vrouwelijk persoon stelde dat wij een verzekering moesten afsluiten terwijl wij dit via Ryan Air al hadden gedaan. Geen discussie mogelijk betalen anders geen auto. Toen wilde ik betalen met creditcard van partner ook niet mogelijk omdat ik hoofdbestuurder was. Toch maar voldaan aan alles maar nooit maar ook nooit meer Goldcar.

  Sterke punten
  Dat ze goed getrainde oplichters zijn

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

  We voelen ons bedrogen!

  Via Ryanair auto gehuurd bij Goldcar en verzekering met creditcard geregeld voor vakantieweek Lanzarote. Bij aankomst balie goldcar door onvriendelijke medewerkster onder druk gezet om nog verzekering te nemen. Betalen kon alleen met creditcard van partner, omdat hij bestuurder was. Mijn creditcard werd niet geaccepteerd. Uiteindelijk ruim € 300,00 bij moeten betalen en dat kon met betaalkaart van partner. We voelen ons bedonderd en ons advies nooit huren bij Goldcar.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijke behandeling en gevoel dat we bedonderd zijn

  oplichters

  heb in spanje een snelheidsovertreding opgelopen 3 km te hard de bekeuring was € 50 die goldcar van mijn rekening had gehaald ( creditcard ) oke begrijpelijk echter een maand later incasseren ze nogmaals dit bedrag van €50 en zeggen ze dat dit de administratie kosten van hun waren om de bekeuring te betalen ! dus laatste keer fu**ing Goldcar es

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  oplichters

  Goldcar is a professional scam

  I've been scammed by Goldcar myself and after that i followed the goldcar organization for so many of their scams. I came to the following conclusions:<br />

  The leadership of Goldcar intends to scam and extract as much as possible in a criminal way from their customers, to keep their profit margin good towards their new owners, PON/Volkswagen group.<br />

  However, Volkswagen tolerated this criminal behavior, just like they did with their criminal fake diesel performance. <br />

  I will hunt the CEO of the VW group "Oliver Blume", head of Porsche group until he admits that his criminal organization was wrong. It's so easy to prove it because there is so much much evidence against it. "Gutenacht Oliver. Es wird Zeit für dich zu gehen. Was du noch zu sagen hätte

  dauert eine Zigarette". Next target: VW/Porsche gruppe, fucking idiots that they took over these criminals.

  Sterke punten
  Exracting money illegally

  Zwakke punten
  The law will prevail. Responsibles will be sent to jail.

  oplichting!

  Na aankomst bleek de creditcard die ik een dag eerder nog gebruikt had in nl ineens niet te werken. We moesten daarna verplicht de extra verzekering nemen vanwege het risico .....omdat de creditcard niet werkt.... heel vaag maar kost je wel 450 eu. Je staat op een industrieterrein waar je niet wegkomt zonder auto dus....betaal je maar met je bankkaart. Nooit meer bij deze oplichters boeken!!!

  Sterke punten
  oplichting

  Zwakke punten
  oplichting

  Oplichterij in Malaga bij Gold

  Wat een oplichterij! Auto opgehaald in Malaga. Uiterst klantonvriendelijk team daar van Goldcar. Gunnen je geen blik waardig. Geen extra verzekering genomen. Bij inlevering zonder schade met volle tank, zou ik het ingehouden bedrag van de creditcard terugkrijgen. NIET dus! Gewoon honderden euro's onterecht bovenop volledige huurprijs ingehouden. Nu allerlei smoesjes over benzine (volle tank), extra verzekering (dus niet) etc.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles, oplichterij!

  Stelen van je creditcard.

  Wat een oplichterij! Auto opgehaald in Fuerteventura. Geen extra verzekering genomen. Bij inlevering zonder schade met volle tank, zou ik het ingehouden bedrag van de creditcard terugkrijgen. NIET dus! Gewoon € 86,- onterecht bovenop volledige huurprijs ingehouden. Nu allerlei smoesjes over benzine (volle tank), extra verzekering (dus niet) etc.

  Sterke punten
  De auto was verder prima.

  Zwakke punten
  Dat je gewoon bestolen wordt.

  Scam artists!!!

  They will charge you afterwards with bogues claims about supposed damages!

  Slechte ervaring

  Op de airport van madeira een auto gehuurd. We moeten ongeveer 80 euro meer betalen dan zoals in de booking van rental cars is omgeschreven. Als je er na vraagt, lullen ze er wat in om. Dat dit extra kosten van hun kantoor zijn. Op het moment dat ik in de rij stond bij de balie, waren er nog 2 ontevreden stellen. Een van hen moest 300 tot 400 euro meer betalen omdat ze geen verzekering hadden afgesloten.

  Nooit weer hij goldcar

  Sterke punten
  Zie bovenstaand

  Zwakke punten
  Zie bovenstaand

  Oplichters

  Goldcar heeft te veel geld van mijn creditcard afgeschreven. Wanneer ik een claim indien om dit terug te krijgen komen ze met allerlei drogredenen. Deze redenen zijn makkelijk te weerleggen met mij reserveringsbevestiging. Echter blijft goldcar onzin verkondigen. Een medewerker van de costumerservice gooide zelfs de haak er op toen ik een kritische vraag stelde. Als ik ze -100 sterren kon geven zou ik het doen.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  - oplichters

  - onbeschofte costumerservice.

  - reageren vrijwel niet op mails.

  - als ze reageren na een maand is de reactie zeer onzinnig.

  Nooit huren bij Goldcar

  Nooit meer. Pure oplichters.

  Zoals velen op dezelfde manier opgelicht met hun zogenaamde betere verzekeringen.

  Ergste is nog dat booking.com de schuld op zich neemt door het daadwerkelijke betaalde verzekeringsbedrag aan mij terug te betalen. Bedrag valt in het niet waar Goldcar mij voor heeft opgelicht.

  Sterke punten
  Slim spelletje spelen om klanten op te lichten

  Zwakke punten
  Onnodige verzekeringen verplicht afsluiten die 3 keer zo duur zijn als de gehele huur van alleen de auto

  Dieven

  Zelfde verhaal rond all inclusive verzekering te nemen of geen auto op een zeer onbeleefde wijze. Onze bagage is op de laatste dag uit de koffer gestolen, minieme schade, klein ruitje ingeslagen en zo de kofferbak kunnen openen. Vrienden stonden achter ons geparkeerd met huurauto andere firma, geen inbraak. Andere vrienden stonden 800 meter verder, huurauto via Goldcar, ook koffers gestolen. Onze auto's hadden beiden een gele sticker in de vorm van een bol op de achterruit. wij hebben een sterk vermoeden dat er iemand binnen Goldcar tips geeft van inleveringsdata en ze op zoek gaan binnen stad Barcelona, weten dan dat de koffers in de auto liggen gezien je uitgecheckt bent, toeval is te groot! Vreselijke ervaring!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Oplichters

  Goldcar Lissabon heeft mij in maart 2022 belast voor een schade die ik niet had veroorzaakt en die zelfs al op hun schade-overzicht stond. Ik heb het geld moeten terugvorderen via de creditcardmaatschappij, want Goldcar deed helemaal niets. Ze zeiden dat ik maar een all-in verzekering had moeten afsluiten. In september schrijven zij voor dezelfde huurperiode administratiekosten af omdat ik te weinig tol zou hebben betaald. Na een klacht te hebben ingediend, sturen ze mij glashard een nieuw tol-overzicht en beweren dat mijn creditcard was geweigerd. Hou je creditcard in de gaten als je hier ooit gehuurd hebt, want ze kunnen een half jaar later zomaar weer iets afschrijven. Ik huur hier nooit meer. Zelfs 1 ster is teveel!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Totaal onbetrouwbaar.

  Hier niet huren!!

  Helaas niet van tevoren de reviews gelezen over dit bedrijf, maar het klopt! Huur hier GEEN auto! Wij kregen een Opel Corsa die amper schoon gemaakt was, zeker van binnen niet. Daarnaast bleek dat de versnellingsbak echt helemaal gaar was. Nou kan ik persoonlijk redelijk overweg met een auto, maar ik weet zeker dat er huurders zullen zijn die deze auto terug brengen. Vervolgens brengen we de auto 2 dagen eerder terug vanwege een sterfgeval in Nederland. Tankinhoud met exact hetzelfde inhoud ingeleverd als gekregen (niet vol bij aanvang huur), echter GoldCar verrekend even achteraf €61,- omdat de tank niet vol was.

  Echt een waardeloze service en er was niemand om de auto in ontvangst te nemen: “ gooi de sleutels maar in het bakje, of sluit je aan bij al die mensen die in de rij staan om een auto te huren”. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd als ze weten dat je een vlucht moet halen en je natuurlijk niet nog eens een uur in de rij ga dan.

  Nogmaals, sla dit bedrijf over als je een auto gaat huren!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Service en duidelijkheid!

  Huur hier NOOIT een auto

  Alleen omdat de roepnaam bij de naam stond in plaats van de namen in het rijbewijs. Helaas voor ons zit daar een verschil in kregen we de huurauto niet mee. Ook geen geld terug. Medewerkers zijn erg onvriendelijk en niet behulpzaam.

  Sterke punten
  Maffia

  Zwakke punten
  Onvriendelijk en onbehulpzaam

  Vieze oplichters

  Ik huur regelmatig auto's in het buitenland bij verschillende verhuurbedrijven. Nooit problemen en altijd goede en nette sevice. In Mallorca huurde ik een auto bij Goldcar ik had deze van tevoren online gereserveerd voor een goede prijs (niet wetende dat ik in hun val werd gelokt). Bij de desk op de luchthaven werd mij verteld dat de voucher ongeldig was omdat de roepnaam die ik had ongevuld niet overeenkwam met de doopnamen op mijn paspoort. De voucher moest aangepast worden met de juiste namen. De kosten daarvoor waren 70 euro. Bij het opmaken vab de nieuwe voucher werd er ook nog eens ongevraagd een upgrade van auto gedaan (omdat de auto die ik had gereserveerd niet meer beschikbaar zou zijn) en er werd een extra verzekering aan toegevoegd. Ik tekende online maar voordat ik op 'handtekening accepteren' vroeg ik om uitleg over de upgrade en verzekering. De medewerkster zei dat dit nodig was omdat dit samenging met het online boeken van de huurauto. Ik weigerde vervolgens op 'handtekening accepteren' te drukken omdat het van alle kanten niet klopte. Ik zei tegen de medewerkster dat ik dot nog nooit mee had gemaakt, dat ik afzag van de huur en dat ik bij een ander verhuurbedrijf een auto ging huren. Voordat ik het doorhad boog de medewerkster over de balie en drukte op 'handtekening accepteren'.. Stennis lopen maken aan de desk en gevraagd of ik de manager kon spreken. Ik werd totaal genegeerd en uiteindelijk een paar honderd euro lichter gemaakt. Drukke balies met lange rijen potentiele 'slachtoffers' hielp hen daarbij. Dit is met recht een criminele organisatie die door de autoriteiten eens goed onder de loep genomen moet worden.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Het huurproces van a tot z.

  Verzekering zonder toestemming

  Goldcar wilde mij een allrisk verzekering laten afsluiten terwijl ik bij DoyouItaly een uitgebreide verzekering had afgesloten. Doyouitaly zouden grote oplichters zijn en ik moest echt hun verzekering a 400 euro erbij nemen. Geweigerd. Mevrouw werd zeer geirriteerd en gehaast. Ik moest mijn creditcard geven tbv de borg, tekenen (zwart vlak op een kastje) en kreeg een folder met autosleutel in de hand gedrukt en werd naar buiten gebonjourd. Zeer bizar. Terplekke zelf inspectie van de auto gedaan en alle schade (all over de auto) op de foto gezet.

  De dag erna zag ik in de Visa app dat ze de borg van 300 euro vastgehouden hadden (helemaal goed) maar ook 167,- hadden afgeschreven, wat ik niet kon plaatsen. Hun foldertje erbij gepakt en daar zat een factuur in gestopt. Op die factuur stond een of andere verzekering waar we niet eens over gesproken hadden, die ze zonder toestemming had afgesloten. Hiervoor was mijn handtekening tbv de borg gecopy paste in een contract! Direct gemaild naar Goldcar en doyouitaly maar tot op heden (2 weken later) geen reactie. Ook telefonisch en via instagram onbereikbaar.

  Ondertussen online gezien dat Goldcar je op alle mogelijke manieren oplicht, valse schades, zogenaamd lege tank, autoreinigen etc. Daarom de auto zelf naar de wasserette (bon en foto's), volle tank (bon en foto's) en bij inleveren ('s nachts met de sleutel in de drop box) letterlijk 5 filmpjes en 30 foto's van de staat waarin ik de auto heb achtergelaten gemaakt zodat ze me niet nog verder een poot konden uittrekken. De borg ondertussen terug ontvangen en nu middels Visa de betaling van de verzekering proberen te annuleren daar ik hier nooit toestemming voor heb gegeven en niet voor heb getekend. Wat een oplichters. Maffia ten top!

  Sterke punten
  Oplichting

  Frauderen

  Negeren

  Zwakke punten
  Onbetrouwbare oplichters, manipulerende verkooptechnieken en onbeschoft personeel wanneer het hun niet lukt je klem te zetten. Dat iemand zo zijn brood wil verdienen. Gatverdamme!

  OPLICHTERS!!!

  Voor een paar honderd euro opgelicht omdat ik geen extra verzekering wilde afsluiten. Ineens was de visa card ongeldig omdat de volledige voornaam op de card ontbrak. Ter plekke met visa card gebeld die aangaf dat dit nooit gebeurd alleen voorletter. We kregen de auto niet mee na een toneelstuk van een half uur dat ze dagelijks spelen. Toeristen oplichten krijgen ze 5 sterren voor. Huur NOOIT een auto bij goldcar. Je bent je geld kwijt of krijgt later de rekenjng gepresenteerd.

  Sterke punten
  GEEN.OPLICHTERS!!

  Zwakke punten
  OPLICHTERS. Geen auto, geld weg.

  Bedriegers

  Nadzt onze vlucht vertraging had stonden we voor gesloten deur van de verhuurmaatschappij met twee kleine kinderen. Telefonisch waren ze niet bereikbaar. Auto kwijt geld kwijt van drie weken huur en op de koop toe een heel dure moeten gaan huren bij een andere maatschappij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zijn bedriegers

  OPLICHTERS

  Geboekt via Doyouspain incl CDW. Aangekomen op luchthaven pushen ze hun eigen verzekering en claimen dat hetgeen afgesloten is niet voldoende is (DoyouSpain is er niet echt duidelijk over). Natuurlijk is de bookings agent niet bereikbaar, dus onder druk betaald. Oude aftandse auto vol krassen en deuken (foto’s gemaakt!), maar ja, rijdt wel en je wilt vakantie vieren. Bij inlevering NIETS ontvangen, dat komt via mail….niet dus.  Nu, w maanden later, plunderen ze nog mijn creditcard!!!!!  Begin er niet aan, ga voor een gerenommeerd bedrijf. Toch voordeliger

  Sterke punten
  Top oplichters

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar van A tot Z

  Bedrog

  Via booking.com auto met all.in risc geboekt,bij aankomst luchthaven Malaga,laten ze u formulier ondertekenen voor (naderhand te ontdekken,onder tijdsdruk)extra verzekering,dus tweemaal betaald ondanks duidelijk aan te geven dat ik geen extra verzekering nodig had.....

  Klantendienst waardeloos,geen reactie,wel via booking verzekering teruggekregen.(top van booking)

  Ook meegekregen auto onder verwachting,oud en vuil.

  Sterke punten
  Mensen afzetten

  Zwakke punten
  Mensen afzetten


Bezoek Goldcar

Schrijf een review