Goldcar

Goldcar is de autoverhuurder van Spanje. Met ruim 30 jaar ervaring en ondertussen meer dan 60 verschillende locaties, is dit bedrijf de absolute marktleider aan de Costa Del Sol. Met scherpe prijzen en een zeer uitgebreide vloot weet Goldcar de klanten dan ook stuk voor stuk voor zich te winnen. Zij zijn zo succesvol dat zij ondertussen hebben uitgebreid. Je kan nu ook in Marokko, Andorra, Portugal, Griekenland, Frankrijk Italië en Malta terecht voor de uitgebreide klantenservice van Goldcar.

Goldcar Autohuren

In tegenstelling tot vele andere autoverhuurders realiseert Goldcar zich dat sommige vluchten in het midden van de nacht aankomen. Dat is niet alleen vervelend omdat u dan een langere tijd moet wachten voordat u kunt inchecken bij uw hotel, maar ook omdat de meeste autoverhuurders dan gesloten zijn. U moet wachten of de volgende dag terug komen om een auto op te pikken. Goldcar pakt dat graag anders aan. Daar kunt u 24 uur per dag terecht om uw bestelde voertuig op te pikken. Luxe!

Goldcar Kosten

In de vloot van Goldcar zijn vele verschillende type auto’s te vinden. Van een stationwagon tot zelfs een bus die 9 personen zetelt. Daarom is het bedrijf ook ideaal voor groepen. U krijgt bovendien een onbeperkt aantal kilometers en kan gratis annuleren als er iets tussen komt.
Goldcar Reviews

  Oplichters van de bovenste plank

  Geen enkele schade met bewijs maar ze pakken 200� op de voorbumper terwijl ik laat zien met het formulier en foto�s dat de schade er al zat

  Sterke punten
  Het lijkt de prijs maar achteraf betaal je veel meer

  Zwakke punten
  Ze staan je nauwelijks te woord en ik sta achter 4 klanten die allemaal belazerd zijn en dus ook veel klachten hebben. Service 0

  Oplichters van de bovenste plank

  Geen enkele schade met bewijs maar ze pakken 200€ op de voorbumper terwijl ik laat zien met het formulier en foto’s dat de schade er al zat

  Sterke punten
  Het lijkt de prijs maar achteraf betaal je veel meer

  Zwakke punten
  Ze staan je nauwelijks te woord en ik sta achter 4 klanten die allemaal belazerd zijn en dus ook veel klachten hebben. Service 0

  Thieves

  We paid through car rental. At the counter we suddenly were charged with two extra deposits. For gas & Toll: 150 and 85. Eventually the 85 wasn't a deposit but seemed to be extra costs, which was never mentioned before. So which was supposed to be the cheapest option, became more expensive then the other options. The worst is that the employee lied to us by saying we would get that money back.

  Sterke punten
  Auto is prima en schoon.

  Zwakke punten
  Onverwachte kosten, onaardig personeel, hoge borg (+ extra borgen) Alles moet met creditcar betaald worden.

  Slechtse ervaring ever

  Dit bedrijf steelt van haar klanten. Na een huurperiode van 3 dagen waarin ik de auto amper gebruikt heb, claimen zij dat ik er 750 km mee heb gereden. Dit is absolute nonsense en ze zijn totaal niet bereid je te helpen. Ik heb mijn beklag bij meerdere bedrijven gedaan en uiteindelijk via mijn creditcard maatschappij mijn geld terug gekregen. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf wat veelvuldig diefstal pleegt nog steeds kan opereren. Hier moet je nooit een auto huren!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze stelen van klanten Slechtse klantenservice

  Dishonest and unethical.

  Dishonest and unethical. We hired a car from Milan from goldcar, we paid 2 deposits of 100 euro (200 in total) which we did not receive back upon returning the car in good condition with a full tank. I called their "helpline" on the 6th of August to resolve this, they recommend I email their help enter (email screenshots attached). Further more we couldn't figure out how to pay tolls on some of the roads, so goldcar charged a further 35 euro to pass on our details to the road authority... Not even resolve to problem but just change a management fee because they can. Very disappointed in this type of behaviour from a company. Would strongly advise to seek a more reputable one EVEN IF goldcar is priced cheaper on a booking website, they'll get their profit margins in the end....

  Sterke punten
  Nice cars

  Zwakke punten
  Slow service Overcharged undisclosed "management fees" No customer service skills no respect run by scam artists

  Never ever

  The most rude person i’ve ever seen! We booked a car online, went for pick-up at 21u30 and had to wait in line. There was a problem with my card so I called my bank and fixed it. 5min later I was back in line, waited my turn and his colleague was free. She told me i need to go to the same person as befor. So I waited (again). The payment worked and he wanted to add €50 because it was after 22u.. i said to him that he knew i was already waiting for more than 30minutes but as rude as he was in the beginning he was now even worse. I’m sorry but from the beginning there was 0 service or even a little ‘hello smile’. I’ll NEVER EVER EVER EVER RENT HERE SOMETHING. I took a taxi to get to my destination.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Alles

  goldcar niet te vertrouwen

  Ongevraagd is er een verzekering afgesloten, ondanks dat ik had aangeven dat dit al via rentalcars geregeld was.\\r\\nToen ik moest betalen met creditcard en ik vroeg waarvoor de kosten waren, gaf de medewerker aan dat dit voor brandstof was.\\r\\nIk zou alle kosten a 120 euro terug krijgen, maar bij aankomst kreeg ik alleen de helft terug en bleek dat ik toch betaald heb voor een verzekering.\\r\\nDit is illegaal en ik heb hier geen akkoord op gegeven.\\r\\nGoldcar is niet te vertrouwen.\\r\\n

  Oplichters

  Toen ik de auto ophaalde zei de dame achter de desk dat ik beter een foto kon maken van de volle tank bij inlevering. Tien ik de auto ophaalde in de parking zei een vriendelijke man dat zijn ervaring niet zo goed was met dit bedrijf en dat hij 250 euro achteraf moest betalen voor een zogenaamde deuk. Hij adviseerde mij een fit of film te maken van de auto als ik hem inleverde. Dat heb ik gedaan. 's Avonds laat weer ingeleverd filmpje gemaakt en toen was de desk dicht. Sleutel in het kastje gedaan. Na een week kreeg ik een extra afschrijving van mijn creditcard dat ze 180 euro extra ingehouden hadden omdat ik de auto 4 dagen! te laat ingeleverd zou hebben. Ik heb al het bewijs opgestuurdfilmpje foto en ticket. Maar ze reageerde niet meer. Mijn bank heeft het geld teruggehaald via de credit card maatschappij. Nooit meer Goldcar voor mij!

  Sterke punten
  Ze lo

  Zwakke punten
  Ze lokken je met de prijs om het daarna 3 dubbel terug te halen!

  Oplichters

  Auto op Malpensa gehuurd bij InterRent (wat een onderdeel is van Goldcar) via Rentalcars. Nog nooit zo’n oplichterij meegemaakt. Ongezien smeert een blonde bebrilde dame je de meest uitgebreide verzekering aan terwijl je duidelijk aangeeft dat je geen extra verzekering wilt. Pas op het overzicht van de creditcard is dat zichtbaar. Verzekering maakte de huur bijna 2 maal duurder. En dat terwijl de auto die ik meekreeg onder de niet gerepareerde deuken en beschadigingen zat. Advies: nooit bij InterRent of Goldcar) huren!

  Sterke punten
  Geen, ja de prijs maar het is duidelijk waarom

  Zwakke punten
  Oplichting

  Zonder opgaaf van reden niet terug betalen van de volledige borg.

  MENSEN OPLETTEN ALSJEBLIEFT WANT HET ZIJN BOEVEN BIJ GOLDCAR !! Wij hebben in Barcelona €386,00 betaald voor het huren van tien dagen voor van een auto. Dit hebben wij in Nederland op internet bij GC geboekt. Twee dagen later hebben wij de auto op het vliegveld van Barcelona opgehaald en moesten €335,00 borg betalen wat wij dan bij het inleveren van de auto terug zouden krijgen. Wij hebben de auto tien dagen later met een volle tank en zonder schade weer teruggebracht en kregen zonder opgaaf van reden maar €146 terug. Bij navraag zeiden ze dat ik maar contact op moest nemen met het kantoor in Madrid. Ik heb een paar keer gebeld en na een half uur in de wacht gezeten te hebben werd halverwege mijn verhaal de verbinding verbroken. Om woest van te worden. Ik heb tientallen emails geschreven maar er wordt gewoon niet op geantwoord. Ik heb ook nog met GoldCar op Schiphol gebeld en ik werd daar vrij onbeschoft behandeld. Kwam er op neer dat dit in Spanje gebeurt is en dan kunnen ze niets voor mij betekenen. Kortom, ik ben ben voor €190,00 opgelicht en ik kan dit nergens verhalen. HET ZIJN OPLICHTERS BIJ GOLDCAR, HUUR DUS DAAR GEEN AUTO.

  Sterke punten
  Die heb ik niet gevonden.

  Zwakke punten
  De auto die wij kregen was van binnen niet schoongemaakt en met veel gebruikers schade.

  GOLDCAR EN DOYOUITALY ZIJN OPLICHTERS!!!

  Auto via DoyouItaly.com gehuurd bij Goldcar Fiumicino. Vooraf alles betaald. Echter bij het ophalen van de huurauto werd ons aangegeven dat we geen valide creditkaart zouden hebben. We hebben een creditkaart met voorletters en achternaam zoals in NL gebruikelijk is. Echter ze verwezen naar niet bestaande voorwaarden dat op de creditkaart een volledige voornaam moet zijn afgedrukt anders is de kaart volgens Goldcar niet valide. Volgens VISA is dit de grootst mogelijke onzin! We konden de betaalde huurauto wel meekrijgen bij het afnemen van een extra verzekering van € 300,- om de creditkaart te dekken. Ook DoyouItaly.com speelde dit spel helemaal mee van Goldcar dat de creditkaart niet valide zou zijn. Alom geen huurauto meegekregen en van DoyouItaly.com geen geld terug omdat de kaart niet valide zou zijn. Echte OPLICHTERS!!!!!!!!!!

  oplichters

  Let op allemaal, goldencard zijn de grootste oplichters ever. Huur vaker wel een auto maar dit heb ik dus nog nooit meegemaakt.\\r\\nTot 2 x toe moest ik de auto omwisselen om doordat die slecht onderhouden, dan breng je hem hetzelfde moment terug, worden er vervolgens extra kosten in rekening gebracht, terwijl telefonische gezegd is dat het geen probleem is en dat er geen extra kosten in rekening gebracht zou worden.\\r\\nAl met al slechtste ervaring ooit.\\r\\nOplichters en dieven.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Lager dan een 0 verdienen ze

  ellende

  Huur nooit een bij deze dieven, heb 2 x de auto moeten verwissen wegens slecht onderhoud door de huurbedrijf zelf en dan geven ze de klant de schuld, bij beide keren zijn er kosten in rekening gebracht voor schade die niet door ons zijn aangebracht. Bij het bellen van de klantenservice krijg je te horen dat het geen probleem is en dat je hem makkelijk kan omwisselen zonder extra kosten en dat je de signalen op de auto maar moet negeren. Dit zijn gewoon echt grootse oplichters, je kan beter wat meer betalen bij een ander huurbedrijf dan opgelicht worden en constant terug moeten komen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid 0 Tijdverspilling. Niet onderhouden auto's, Leugenaars Oplichters Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt

  Extra betalen

  Ik moest 440 nij betalen op het vliegveld en mijn schoonvader 140 ik had een fiat 500 die leterlijk in nederland total los verklaard zou zijn de schakelnak rommelde luid en duidelijk en die van mijn schoon vader had glade banden en zeker 6 propjes ingeschoten

  Zeer slecht

  In Nederland auto geboekt via Expedia bij goldcar . Alles betaald ,duidelijk inclusief alle belastingen, toeslagen en casco verzekering. Moest na lang wachten in Mallorca 412,- euro bij betalen voor verzekering en wazige toeslagen en kreeg niet de keuze om het niet te doen . Want dan kregen we de auto niet mee. Echt waardeloos!! En merkte dat iedereen om ons heen ruzie en discussie had met het personeel. Dus ze doen het bij iedereen. Geen fijn begin van je vakantie

  Sterke punten
  Ze adverteren gunstig

  Zwakke punten
  Uiteindelijk ben je erg duur uit en een hoop ergernis

  2x verzekering betalen

  Boek nooit bij Goldcar. Wij hebben via Car Del Mar een auto geboekt bij Goldcar. Bij het boeken via de tussenpersoon heb ik aangegeven dat ik volledige verzekering wilde. Dit is afgeschreven door Car Del Mar (een bedrag van euro 319,25) Bij aankomst Mallorca moest ik, van een zeer onvriendelijke dame, een papier ondertekenen in het Spaans. Mevrouw vertelde dat dat was voor de borg. Als ik niet tekende zou ik de auto niet meekrijgen. Bij thuiskomst is er door Goldcar nog eens euro 241,65 afgeschreven. Na nabellen werden wij erop gewezen dat we getekend hadden en dat ze er niets aan konden doen. Bega niet dezelfde fout! Boek nooit via en bij deze autoverhuurbedrijven! Je denkt goedkoper uit te zijn, maar uiteindelijk betaal je bijna het dubbele.

  Sterke punten
  Geen enkel pluspunt.

  Zwakke punten
  Zie boven.

  Slecht verhuurbedrijf

  We kregen een Dacia lodgy mee in plaats van een Volkswagen Touran. Er begon gelijk een waarschuwingslampje te branden bij vertrek. Na een week de auto te hebben gehuurd weer een waarschuwingslampje waardoor de afgesleept moest worden. Personeel spreekt haast geen Engels niet klantvriendelijk . Nu maar hopen dat ons geen extra kosten in rekening worden gebracht!

  Zwakke punten
  Ook veel te duur en niet betrouwbaar.

  Oplichters!!!

  Ik had een auto gehuurd bij Goldcar via holidaycars.com en daar ook de autoverzekering afgesloten. Kom ik op 20 juli aan op Mallorca om de auto op te halen, moet ik ineens 318,15 euro bijbetalen. Daar zat 85/euro borg in voor de brandstof, maar ook 143,76 ex btw voor een autoverzekering!! Ik gaf aan dat de auto al verzekerd was via Holidaycars.com, maar zij gaven aan dat die verzekering voor hun niet geldig was. Ik MOEST deze verzekering af sluiten anders kreeg ik de auto niet mee. Ik werd gewoon gedwongen hier mee in te stemmen. Nadien nog gebeld met holidaycars, waar ze aangaven dat dit een manier is van goldcar om extra geld binnen te harken. Ook nog gebeld met de klantemservice vam goldcar maar daar zeiden ze ook dat andere verzekeringen voor hun niet geldig zijn. Ik moest maar een klacht indienen via hun site. Dat lukt dus niet. Want je moet contractnummer, klantnummer en amailadres ingeven. Dat kent t systeem niet. Wat een oplichters. Huur NOOIT een auto bij Goldcar. Onvriendelijk personeel, grote oplichters!!!! Jammer dat ik minimaal een ster moet geven aant ze verdienen er geen.

  Sterke punten
  Zijn er niet.

  Zwakke punten
  Waarmee zal ik beginnen met opnoemen....

  NOOIT HUREN BIJ GOLDCAR

  1 groot drama. Auto geboekt via tussenpersoon Holidaycars. Verhuurder was Goldcar. Bij Holidaycars ervoor gezorgd dat de auto volledig verzekerd was. Bij aankomst op het vliegveld dwongen ze ons te betalen voor nog 2 extra verzekeringen (200 euro). Bovendien waren er veel verborgen fees waar ze mee aan kwamen. Meerdere malen proberen uit te leggen dat we dit de extra verzekeringen niet wilden omdat we al 100% gedekt waren (heeft Holidaycars nadrukkelijk benoemd). Maar ze bleven volhouden dat we het moesten betalen, anders kregen de we de sleutels niet. Ze hebben ons dus letterlijk GEDWONGEN die extra verzekeringen te betalen, anders gaven ze de autosleutels niet. Als we de auto annuleerden, waren we de reeds betaalde kosten aan Holidaycars kwijt geweest. In mijn ogen zijn het grote criminelen die alles op alles zetten om je uit te buiten. Ze lijken in de eerste instantie voordelig, maar je bent ALTIJD duurder uit dan welke andere verhuurder dan ook. Ik heb al heel veel auto's in mijn leven gehuurd, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Mensen dwingen te betalen voor iets wat niet nodig is, en anders de autosleutels niet geven. Ik heb er geen woorden voor en zal er alles aan doen om iedereen te waarschuwen voor de criminele praktijken van Goldcar! (Huur ook niet bij Interrent, is een broertje/zusje van Goldcar)

  Sterke punten
  ZIJN ER NIET

  Zwakke punten
  OPLICHTERS EN CRIMINELEN

  vieze spelletjes

  13 juli een auto gehuurd bij Goldcar, eerst het zelfde probleem met verzekering en brandstof. Uiteindelijk maar akkoord gegaan omdat ik een afspraak had. Het was maar 1 dag voor een bliksem bezoek. Kom ik na lang wachten bij de auto, een leuke Fiat 500 maar ik kijk altijd even of er geen schades zijn, nou die had er diverse, dus maar meteen fotos van gemaakt en even gaan melden. Op het kantoor werd mij verzekerd dat ze bekend zijn en dat ik toch all risk verzekerd was ik me niet druk hoefde te maken. Vandaag terug in Nederland krijg ik een mailtje met daarin de schades van voor en na de huur en ja hoor de zogenamde bekende schades waren er ineens tijdens mijn huurperiode. Even gebelt naar Goldcar Spanje en daar is het enige wat ze zeggen, u bent all risk verzekerd dus maak je niet druk. Dus waarschijnlijk gewoon oplichting van de verzekering. Voor mij nooit meer Goldcar.

  Zwakke punten
  Gewoon oplichters.

  Wat jammer

  Wat jammer, na twee jaar in Spanje autos te huren bij goldcar kom ik er achter dat ze terecht nog géén twee sterren kunnen halen. Ik heb een auto gehuurd voor drie weken maar door de corona mocht ik het vliegveld niet uit en gelijk contact met hun opgenomen maar dan lachen ze je uit omdat ze winst hebben gemaakt. Heb van alles geprobeerd. Ik vlieg wel een week later en heb ze gevraagd of ik voor de laatste twee weken de auto mocht krijgen en dat hebben ze geweigerd. Is dat wel normaal ? En nog leuker, ze openen twee kantoren in NL 🥳. Maar als je naar toe belt wordt je toch met Spanje doorverbonden. Ze zijn een klant kwijt maar ze zijn zo blij met mijn geld dat ze het niet erg vinden.

  Oplichters bij Goldcar Girona

  auto vol benzine ingeleverd maar 60 euro te weinig gekregen bij teruggave van het voorschot van de creditcard. Bij navraag zei men dat de auto niet afgetankt was. Gelukkig had ik foto's gemaakt van de volle benzine-meterstand samen met de kilometer-eindstand zodat ik kon bewijzen dat de auto wel vol was en uiteindelijk mijn geld terug kreeg. Laat je niet belazeren door Goldcar! 3 TIPS: Laat je geen verzekering aansmeren! Check de auto bij vertrek of alle krassen wel op het formulier staan. Maak foto's van de benzinemeter samen met de kilometer-eindstand van de auto. Ik huur niet meer bij Goldcar

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  -

  HIER NIET HUREN, KRIJG JE SPIJT VAN.

  Slechte service en laten je extra kosten maken. Vorige week bij goldcar schiphol (locatie corendon hotel) een auto gehuurd. Ophalen (met de shuttlebus) verliep spoedig (29 mei), toen ook aangegeven dat ik op een eerder tijdstip de auto zou inleveren ivm mijn terugvlucht. Dit was geen probleem en kon zelfs voor de openingstijd van het kantoor als ik de sleutel bij het hotel zou inleveren. Ruim een week later wil ik de auto inleveren. Kantoor bleek gesloten te zijn terwijl de openingstijd al geruime tijd verstreken was. Oke, sleutel bij het hotel afgeleverd en op de bus gewacht, na een tijdje wachten toch even goldcar gebeld over de shuttlebus. Hier krijg je een bandje met de dienstregeling van de corendon shuttle bus. In het hotel even gecheckt en daar blijkt dat de bus helemaal niet rijdt, enige optie is taxi. Taxi gepakt naar airport en taxi kosten (25,-) bij gold car neergelegd. Inmiddels meerdere malen mail en telefonisch contact gehad. Ze willen de taxikosten niet vergoeden en verwijten mij dat ik de dag ervoor niet gebeld heb voor de laatste stand van zaken? Ook kwamen ze met onzin argumenten zoals: • Dus volgens uw regels, mag u kosten maken (ongeacht de hoogte) en daarna deze claimen bij ons op uw eigen “huisgemaakte” regels. Zo werkt dat dus niet. Sorry. • Dan kan je ook wel een limousine pakken naar het vliegveld en die bij ons declareren. • Alle andere klanten bellen wel een dag van tevoren. • Je bent wel opgelicht met taxi kosten van 25,- euro. Een taxi is normaal maar 20,- euro. • De situatie sinds covid-19 medio maart met de kapper werd vergeleken waarbij eerst gebeld moest worden (er waren al afspraken gemaakt en de auto is al opgehaald met de normale shuttle service toen er meer restricties golden). • Goldcar zegt: wij kunnen er helaas niks aan doen dat u de auto eerder heeft terug gebracht. Terwijl dit bij ophalen is aangegeven en toentertijd was dit geen enkel probleem. Eerst (tijdens covid-19) aangeven dat indien niemand aanwezig je de sleutel bij het hotel kan achterlaten en achteraf zeggen dat we hadden moeten bellen zodat iemand van hun ons naar het vliegveld zou kunnen brengen. De verantwoordelijkheid ligt hier natuurlijk bij goldcar, zij hebben eenzijdig de afspraken veranderd. Als de beloofde shuttle service niet meer rijdt is het aan goldcar om mij dit mee te delen. Helemaal als de shuttle service nog gewoon reed in die week ervoor toen er landelijk meer restricties golden. Hier neem ik natuurlijk geen genoegen mee. Ik heb ze 2 weken gegeven voordat ik verdere actie onderneem in overleg met mijn rechtsbijstandsverzekering. Even afwachten dus. Heb voor als nog weinig hoop als ik zo het commentaar van goldcar aan de telefoon beluister of via de mail lees 'we gaan er toch niks aan doen'. Na al een keer in het programma ‘radar’ aan de beurt te zijn geweest zou je verwachten dat ze op zijn minst hun wettelijke verantwoording nemen. 2 weken aftellen begint, wordt vervolgd...

  Zwakke punten
  Slechte service. Laten je extra kosten maken.

  Oplichters eerste klas

  Jammer dat je niet minder dan 1 ster kan geven, meer dan verschrikkelijke oplichters. Nooit maar dan ook nooit meer goldcar. Alles in Nederland geregeld incl verzekeringen. Was allemaal niet geldig in Spanje volgens die oplichters, je moest voor 160 euro een verzekering bij hen afsluiten. Niet gedaan, veel gebeld met tussenpersoon rentalcars, uiteindelijk na 3uur wachten en 4x achteraan sluiten in de rij kregen we de auto mee. Verhuurder kwam heel bedreigend over. Auto inleveren op de andere locatie door noodzakelijke medische vlucht terug was helemaal drama. Van het kastje naar het muurtje sturen tot de verbinding verbreken en gewoon blijven wegdrukken, met andere nummers gebeld, verbraken ze de verbinding opnieuw. Volgende keer betaal ik liever meer geld dan dat ik nog een keer met goldcar zaken moet doen. Verschrikkelijk! Goedkoop is in deze zeker duurkoop!

  Sterke punten
  er zijn geen sterke punten

  Zwakke punten
  te veel zwakke punten om op te noemen, dit zijn echt oplichters eerste klas

  Zeer slechte ervaringen met Goldcar

  Zeer slechte ervaring met Goldcar. Bij aankomst wilden ze de borg niet op twee kaarten accepteren en wilden ze ons 380€ laten betalen voor afbetaling. Na twee dagen knipperde onderhoudslampje in auto, ze wilden ons niet helpen. Ik moest dag besteden om naar Porto vliegveld te rijden en daar constateerden ze dat onderhoud niet goed was gedaan. Ze wilden vervangende auto meegeven vol schade. Moest ik zelf constateren en vastleggen. Veel dure vakantietijd en geld gekost. Na 8 maanden krijg ik incasso voor tolwegen, had ik afgekocht en hebben ze niet overgezet naar vervangende auto. Over gemailed en ze gaan uiteraard niet helpen. Diep en diep triest, nooit meer zaken mee doen. MJans


Bezoek Goldcar

Schrijf je eigen review