Goldcar

Goldcar is de autoverhuurder van Spanje. Met ruim 30 jaar ervaring en ondertussen meer dan 60 verschillende locaties, is dit bedrijf de absolute marktleider aan de Costa Del Sol. Met scherpe prijzen en een zeer uitgebreide vloot weet Goldcar de klanten dan ook stuk voor stuk voor zich te winnen. Zij zijn zo succesvol dat zij ondertussen hebben uitgebreid. Je kan nu ook in Marokko, Andorra, Portugal, Griekenland, Frankrijk Italië en Malta terecht voor de uitgebreide klantenservice van Goldcar.

Goldcar Autohuren

In tegenstelling tot vele andere autoverhuurders realiseert Goldcar zich dat sommige vluchten in het midden van de nacht aankomen. Dat is niet alleen vervelend omdat u dan een langere tijd moet wachten voordat u kunt inchecken bij uw hotel, maar ook omdat de meeste autoverhuurders dan gesloten zijn. U moet wachten of de volgende dag terug komen om een auto op te pikken. Goldcar pakt dat graag anders aan. Daar kunt u 24 uur per dag terecht om uw bestelde voertuig op te pikken. Luxe!

Goldcar Kosten

In de vloot van Goldcar zijn vele verschillende type auto’s te vinden. Van een stationwagon tot zelfs een bus die 9 personen zetelt. Daarom is het bedrijf ook ideaal voor groepen. U krijgt bovendien een onbeperkt aantal kilometers en kan gratis annuleren als er iets tussen komt.


Goldcar Reviews

  Zonder opgaaf van reden niet terug betalen van de volledige borg.

  MENSEN OPLETTEN ALSJEBLIEFT WANT HET ZIJN BOEVEN BIJ GOLDCAR !! Wij hebben in Barcelona €386,00 betaald voor het huren van tien dagen voor van een auto. Dit hebben wij in Nederland op internet bij GC geboekt. Twee dagen later hebben wij de auto op het vliegveld van Barcelona opgehaald en moesten €335,00 borg betalen wat wij dan bij het inleveren van de auto terug zouden krijgen. Wij hebben de auto tien dagen later met een volle tank en zonder schade weer teruggebracht en kregen zonder opgaaf van reden maar €146 terug. Bij navraag zeiden ze dat ik maar contact op moest nemen met het kantoor in Madrid. Ik heb een paar keer gebeld en na een half uur in de wacht gezeten te hebben werd halverwege mijn verhaal de verbinding verbroken. Om woest van te worden. Ik heb tientallen emails geschreven maar er wordt gewoon niet op geantwoord. Ik heb ook nog met GoldCar op Schiphol gebeld en ik werd daar vrij onbeschoft behandeld. Kwam er op neer dat dit in Spanje gebeurt is en dan kunnen ze niets voor mij betekenen. Kortom, ik ben ben voor €190,00 opgelicht en ik kan dit nergens verhalen. HET ZIJN OPLICHTERS BIJ GOLDCAR, HUUR DUS DAAR GEEN AUTO.

  Sterke punten
  Die heb ik niet gevonden.

  Zwakke punten
  De auto die wij kregen was van binnen niet schoongemaakt en met veel gebruikers schade.

  GOLDCAR EN DOYOUITALY ZIJN OPLICHTERS!!!

  Auto via DoyouItaly.com gehuurd bij Goldcar Fiumicino. Vooraf alles betaald. Echter bij het ophalen van de huurauto werd ons aangegeven dat we geen valide creditkaart zouden hebben. We hebben een creditkaart met voorletters en achternaam zoals in NL gebruikelijk is. Echter ze verwezen naar niet bestaande voorwaarden dat op de creditkaart een volledige voornaam moet zijn afgedrukt anders is de kaart volgens Goldcar niet valide. Volgens VISA is dit de grootst mogelijke onzin! We konden de betaalde huurauto wel meekrijgen bij het afnemen van een extra verzekering van € 300,- om de creditkaart te dekken. Ook DoyouItaly.com speelde dit spel helemaal mee van Goldcar dat de creditkaart niet valide zou zijn. Alom geen huurauto meegekregen en van DoyouItaly.com geen geld terug omdat de kaart niet valide zou zijn. Echte OPLICHTERS!!!!!!!!!!

  oplichters

  Let op allemaal, goldencard zijn de grootste oplichters ever. Huur vaker wel een auto maar dit heb ik dus nog nooit meegemaakt.\\r\\nTot 2 x toe moest ik de auto omwisselen om doordat die slecht onderhouden, dan breng je hem hetzelfde moment terug, worden er vervolgens extra kosten in rekening gebracht, terwijl telefonische gezegd is dat het geen probleem is en dat er geen extra kosten in rekening gebracht zou worden.\\r\\nAl met al slechtste ervaring ooit.\\r\\nOplichters en dieven.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Lager dan een 0 verdienen ze

  ellende

  Huur nooit een bij deze dieven, heb 2 x de auto moeten verwissen wegens slecht onderhoud door de huurbedrijf zelf en dan geven ze de klant de schuld, bij beide keren zijn er kosten in rekening gebracht voor schade die niet door ons zijn aangebracht. Bij het bellen van de klantenservice krijg je te horen dat het geen probleem is en dat je hem makkelijk kan omwisselen zonder extra kosten en dat je de signalen op de auto maar moet negeren. Dit zijn gewoon echt grootse oplichters, je kan beter wat meer betalen bij een ander huurbedrijf dan opgelicht worden en constant terug moeten komen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid 0 Tijdverspilling. Niet onderhouden auto's, Leugenaars Oplichters Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt

  Extra betalen

  Ik moest 440 nij betalen op het vliegveld en mijn schoonvader 140 ik had een fiat 500 die leterlijk in nederland total los verklaard zou zijn de schakelnak rommelde luid en duidelijk en die van mijn schoon vader had glade banden en zeker 6 propjes ingeschoten

  Zeer slecht

  In Nederland auto geboekt via Expedia bij goldcar . Alles betaald ,duidelijk inclusief alle belastingen, toeslagen en casco verzekering. Moest na lang wachten in Mallorca 412,- euro bij betalen voor verzekering en wazige toeslagen en kreeg niet de keuze om het niet te doen . Want dan kregen we de auto niet mee. Echt waardeloos!! En merkte dat iedereen om ons heen ruzie en discussie had met het personeel. Dus ze doen het bij iedereen. Geen fijn begin van je vakantie

  Sterke punten
  Ze adverteren gunstig

  Zwakke punten
  Uiteindelijk ben je erg duur uit en een hoop ergernis

  2x verzekering betalen

  Boek nooit bij Goldcar. Wij hebben via Car Del Mar een auto geboekt bij Goldcar. Bij het boeken via de tussenpersoon heb ik aangegeven dat ik volledige verzekering wilde. Dit is afgeschreven door Car Del Mar (een bedrag van euro 319,25) Bij aankomst Mallorca moest ik, van een zeer onvriendelijke dame, een papier ondertekenen in het Spaans. Mevrouw vertelde dat dat was voor de borg. Als ik niet tekende zou ik de auto niet meekrijgen. Bij thuiskomst is er door Goldcar nog eens euro 241,65 afgeschreven. Na nabellen werden wij erop gewezen dat we getekend hadden en dat ze er niets aan konden doen. Bega niet dezelfde fout! Boek nooit via en bij deze autoverhuurbedrijven! Je denkt goedkoper uit te zijn, maar uiteindelijk betaal je bijna het dubbele.

  Sterke punten
  Geen enkel pluspunt.

  Zwakke punten
  Zie boven.

  Slecht verhuurbedrijf

  We kregen een Dacia lodgy mee in plaats van een Volkswagen Touran. Er begon gelijk een waarschuwingslampje te branden bij vertrek. Na een week de auto te hebben gehuurd weer een waarschuwingslampje waardoor de afgesleept moest worden. Personeel spreekt haast geen Engels niet klantvriendelijk . Nu maar hopen dat ons geen extra kosten in rekening worden gebracht!

  Zwakke punten
  Ook veel te duur en niet betrouwbaar.

  Oplichters!!!

  Ik had een auto gehuurd bij Goldcar via holidaycars.com en daar ook de autoverzekering afgesloten. Kom ik op 20 juli aan op Mallorca om de auto op te halen, moet ik ineens 318,15 euro bijbetalen. Daar zat 85/euro borg in voor de brandstof, maar ook 143,76 ex btw voor een autoverzekering!! Ik gaf aan dat de auto al verzekerd was via Holidaycars.com, maar zij gaven aan dat die verzekering voor hun niet geldig was. Ik MOEST deze verzekering af sluiten anders kreeg ik de auto niet mee. Ik werd gewoon gedwongen hier mee in te stemmen. Nadien nog gebeld met holidaycars, waar ze aangaven dat dit een manier is van goldcar om extra geld binnen te harken. Ook nog gebeld met de klantemservice vam goldcar maar daar zeiden ze ook dat andere verzekeringen voor hun niet geldig zijn. Ik moest maar een klacht indienen via hun site. Dat lukt dus niet. Want je moet contractnummer, klantnummer en amailadres ingeven. Dat kent t systeem niet. Wat een oplichters. Huur NOOIT een auto bij Goldcar. Onvriendelijk personeel, grote oplichters!!!! Jammer dat ik minimaal een ster moet geven aant ze verdienen er geen.

  Sterke punten
  Zijn er niet.

  Zwakke punten
  Waarmee zal ik beginnen met opnoemen....

  NOOIT HUREN BIJ GOLDCAR

  1 groot drama. Auto geboekt via tussenpersoon Holidaycars. Verhuurder was Goldcar. Bij Holidaycars ervoor gezorgd dat de auto volledig verzekerd was. Bij aankomst op het vliegveld dwongen ze ons te betalen voor nog 2 extra verzekeringen (200 euro). Bovendien waren er veel verborgen fees waar ze mee aan kwamen. Meerdere malen proberen uit te leggen dat we dit de extra verzekeringen niet wilden omdat we al 100% gedekt waren (heeft Holidaycars nadrukkelijk benoemd). Maar ze bleven volhouden dat we het moesten betalen, anders kregen de we de sleutels niet. Ze hebben ons dus letterlijk GEDWONGEN die extra verzekeringen te betalen, anders gaven ze de autosleutels niet. Als we de auto annuleerden, waren we de reeds betaalde kosten aan Holidaycars kwijt geweest. In mijn ogen zijn het grote criminelen die alles op alles zetten om je uit te buiten. Ze lijken in de eerste instantie voordelig, maar je bent ALTIJD duurder uit dan welke andere verhuurder dan ook. Ik heb al heel veel auto's in mijn leven gehuurd, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Mensen dwingen te betalen voor iets wat niet nodig is, en anders de autosleutels niet geven. Ik heb er geen woorden voor en zal er alles aan doen om iedereen te waarschuwen voor de criminele praktijken van Goldcar! (Huur ook niet bij Interrent, is een broertje/zusje van Goldcar)

  Sterke punten
  ZIJN ER NIET

  Zwakke punten
  OPLICHTERS EN CRIMINELEN

  vieze spelletjes

  13 juli een auto gehuurd bij Goldcar, eerst het zelfde probleem met verzekering en brandstof. Uiteindelijk maar akkoord gegaan omdat ik een afspraak had. Het was maar 1 dag voor een bliksem bezoek. Kom ik na lang wachten bij de auto, een leuke Fiat 500 maar ik kijk altijd even of er geen schades zijn, nou die had er diverse, dus maar meteen fotos van gemaakt en even gaan melden. Op het kantoor werd mij verzekerd dat ze bekend zijn en dat ik toch all risk verzekerd was ik me niet druk hoefde te maken. Vandaag terug in Nederland krijg ik een mailtje met daarin de schades van voor en na de huur en ja hoor de zogenamde bekende schades waren er ineens tijdens mijn huurperiode. Even gebelt naar Goldcar Spanje en daar is het enige wat ze zeggen, u bent all risk verzekerd dus maak je niet druk. Dus waarschijnlijk gewoon oplichting van de verzekering. Voor mij nooit meer Goldcar.

  Zwakke punten
  Gewoon oplichters.

  Wat jammer

  Wat jammer, na twee jaar in Spanje autos te huren bij goldcar kom ik er achter dat ze terecht nog géén twee sterren kunnen halen. Ik heb een auto gehuurd voor drie weken maar door de corona mocht ik het vliegveld niet uit en gelijk contact met hun opgenomen maar dan lachen ze je uit omdat ze winst hebben gemaakt. Heb van alles geprobeerd. Ik vlieg wel een week later en heb ze gevraagd of ik voor de laatste twee weken de auto mocht krijgen en dat hebben ze geweigerd. Is dat wel normaal ? En nog leuker, ze openen twee kantoren in NL 🥳. Maar als je naar toe belt wordt je toch met Spanje doorverbonden. Ze zijn een klant kwijt maar ze zijn zo blij met mijn geld dat ze het niet erg vinden.

  Oplichters bij Goldcar Girona

  auto vol benzine ingeleverd maar 60 euro te weinig gekregen bij teruggave van het voorschot van de creditcard. Bij navraag zei men dat de auto niet afgetankt was. Gelukkig had ik foto's gemaakt van de volle benzine-meterstand samen met de kilometer-eindstand zodat ik kon bewijzen dat de auto wel vol was en uiteindelijk mijn geld terug kreeg. Laat je niet belazeren door Goldcar! 3 TIPS: Laat je geen verzekering aansmeren! Check de auto bij vertrek of alle krassen wel op het formulier staan. Maak foto's van de benzinemeter samen met de kilometer-eindstand van de auto. Ik huur niet meer bij Goldcar

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  -

  HIER NIET HUREN, KRIJG JE SPIJT VAN.

  Slechte service en laten je extra kosten maken. Vorige week bij goldcar schiphol (locatie corendon hotel) een auto gehuurd. Ophalen (met de shuttlebus) verliep spoedig (29 mei), toen ook aangegeven dat ik op een eerder tijdstip de auto zou inleveren ivm mijn terugvlucht. Dit was geen probleem en kon zelfs voor de openingstijd van het kantoor als ik de sleutel bij het hotel zou inleveren. Ruim een week later wil ik de auto inleveren. Kantoor bleek gesloten te zijn terwijl de openingstijd al geruime tijd verstreken was. Oke, sleutel bij het hotel afgeleverd en op de bus gewacht, na een tijdje wachten toch even goldcar gebeld over de shuttlebus. Hier krijg je een bandje met de dienstregeling van de corendon shuttle bus. In het hotel even gecheckt en daar blijkt dat de bus helemaal niet rijdt, enige optie is taxi. Taxi gepakt naar airport en taxi kosten (25,-) bij gold car neergelegd. Inmiddels meerdere malen mail en telefonisch contact gehad. Ze willen de taxikosten niet vergoeden en verwijten mij dat ik de dag ervoor niet gebeld heb voor de laatste stand van zaken? Ook kwamen ze met onzin argumenten zoals: • Dus volgens uw regels, mag u kosten maken (ongeacht de hoogte) en daarna deze claimen bij ons op uw eigen “huisgemaakte” regels. Zo werkt dat dus niet. Sorry. • Dan kan je ook wel een limousine pakken naar het vliegveld en die bij ons declareren. • Alle andere klanten bellen wel een dag van tevoren. • Je bent wel opgelicht met taxi kosten van 25,- euro. Een taxi is normaal maar 20,- euro. • De situatie sinds covid-19 medio maart met de kapper werd vergeleken waarbij eerst gebeld moest worden (er waren al afspraken gemaakt en de auto is al opgehaald met de normale shuttle service toen er meer restricties golden). • Goldcar zegt: wij kunnen er helaas niks aan doen dat u de auto eerder heeft terug gebracht. Terwijl dit bij ophalen is aangegeven en toentertijd was dit geen enkel probleem. Eerst (tijdens covid-19) aangeven dat indien niemand aanwezig je de sleutel bij het hotel kan achterlaten en achteraf zeggen dat we hadden moeten bellen zodat iemand van hun ons naar het vliegveld zou kunnen brengen. De verantwoordelijkheid ligt hier natuurlijk bij goldcar, zij hebben eenzijdig de afspraken veranderd. Als de beloofde shuttle service niet meer rijdt is het aan goldcar om mij dit mee te delen. Helemaal als de shuttle service nog gewoon reed in die week ervoor toen er landelijk meer restricties golden. Hier neem ik natuurlijk geen genoegen mee. Ik heb ze 2 weken gegeven voordat ik verdere actie onderneem in overleg met mijn rechtsbijstandsverzekering. Even afwachten dus. Heb voor als nog weinig hoop als ik zo het commentaar van goldcar aan de telefoon beluister of via de mail lees 'we gaan er toch niks aan doen'. Na al een keer in het programma ‘radar’ aan de beurt te zijn geweest zou je verwachten dat ze op zijn minst hun wettelijke verantwoording nemen. 2 weken aftellen begint, wordt vervolgd...

  Zwakke punten
  Slechte service. Laten je extra kosten maken.

  Oplichters eerste klas

  Jammer dat je niet minder dan 1 ster kan geven, meer dan verschrikkelijke oplichters. Nooit maar dan ook nooit meer goldcar. Alles in Nederland geregeld incl verzekeringen. Was allemaal niet geldig in Spanje volgens die oplichters, je moest voor 160 euro een verzekering bij hen afsluiten. Niet gedaan, veel gebeld met tussenpersoon rentalcars, uiteindelijk na 3uur wachten en 4x achteraan sluiten in de rij kregen we de auto mee. Verhuurder kwam heel bedreigend over. Auto inleveren op de andere locatie door noodzakelijke medische vlucht terug was helemaal drama. Van het kastje naar het muurtje sturen tot de verbinding verbreken en gewoon blijven wegdrukken, met andere nummers gebeld, verbraken ze de verbinding opnieuw. Volgende keer betaal ik liever meer geld dan dat ik nog een keer met goldcar zaken moet doen. Verschrikkelijk! Goedkoop is in deze zeker duurkoop!

  Sterke punten
  er zijn geen sterke punten

  Zwakke punten
  te veel zwakke punten om op te noemen, dit zijn echt oplichters eerste klas

  Zeer slechte ervaringen met Goldcar

  Zeer slechte ervaring met Goldcar. Bij aankomst wilden ze de borg niet op twee kaarten accepteren en wilden ze ons 380€ laten betalen voor afbetaling. Na twee dagen knipperde onderhoudslampje in auto, ze wilden ons niet helpen. Ik moest dag besteden om naar Porto vliegveld te rijden en daar constateerden ze dat onderhoud niet goed was gedaan. Ze wilden vervangende auto meegeven vol schade. Moest ik zelf constateren en vastleggen. Veel dure vakantietijd en geld gekost. Na 8 maanden krijg ik incasso voor tolwegen, had ik afgekocht en hebben ze niet overgezet naar vervangende auto. Over gemailed en ze gaan uiteraard niet helpen. Diep en diep triest, nooit meer zaken mee doen. MJans

  Oplichters, huur geen auto bij Goldcar

  Op Lanzarote een auto gehuurd en bij de huur in Nederland een allrisk verzekering afgesloten. De schade aan de auto wordt niet compleet op het formulier geschreven, let hier op en maak foto’s van de auto. Bij het inleveren van de auto schrijft de medewerker op het formulier alles is in orde. Je denkt prima klaar. Je komt thuis wordt er €350 afgeschreven voor schade die je niet hebt gemaakt. Dit is hun verdien model, ga je verhaal halen krijg je als antwoord je had een verzekering bij de huur moeten afsluiten dus eigenschuld. Dit zijn oplichters hier moet je geen auto huren of je moet alles wat ze je aanbieden afsluiten, maar dat slaat nergens op. Huur geen auto bij Goldcar als je niet bedrogen uit wil komen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Weekje Fuerteventura

  Auto gehuurd voor weekje Fuerteventura. Ongevraagd 78 euro extra kosten moeten betalen oa voor extra bestuurder die ik niet gevraagd had en dan proberen ze je nog een extra verzekering van 120 euro aan te smeren die ik al had via Rentalcar. Als je vraagt om die ongewenste extra bestuurder te annuleren krijg je te horen dat je dan geen auto meekrijgt en maar een ander verhuurbedrijf moet zoeken. Dan naar de overname van het voertuig. 3/4 van de schade op het voertuig stond niet aangeduid op het blad. Als je dit dus niet goed bekijkt draai je op voor de carrosserieschade die het voertuig al heeft. Tijdens mijn aanwezigheid aan het loket 3 mensen gezien die ook op dergelijke manier gerold waren. Een bende oplichters zijn het die van Goldcar. Eén keer en nooit meer !

  Afschuwelijke ervaring; opgelicht!

  Voor een week een auto gehuurd op Malaga airport. Bij ophalen al gedwongen een extra verzekering af te sluiten zonder dat we dat wilden, tegen extreem hoge kosten en alles in het Spaans. Bij het inleveren wilden we een controle ter plekke en een handtekening dat alles akkoord was; dat wilden ze niet uitvoeren/geven. We werden gewoon schofterig behandeld door een compleet onbeschofte en idiote kerel van Goldcar die daar rondliep. Wilde geen antwoord geven op vragen, geen controle uitvoeren en begon me op een gegeven moment te bedreigen. Volstrekt onacceptabel. We mochten alleen de sleutel inleveren. Uiteindeljk dat gedaan omdat we een vlucht te halen hadden. Bij thuiskomst bleek onze vrees niet ongegrond; 75 euro extra afgeschreven op de cc voor wéér een extra verzekering (die we nooit hebben afgesloten) en “tankkosten” terwijl we op het vliegveld de tank hadden volgetankt. Wat een onbetrouwbaar, schofterig, onklantvriendelijk rot bedrijf! Eens maar nooit weer!! En dat zou ik iedereen aanraden!

  Sterke punten
  Zijn er niet. Stelletje oplichters.

  Zwakke punten
  Alllee

  opgelicht

  een auto geboekt via Car Del Mar bij Goldcar ik had een rekening van 58,75 wat ik moest betalen. bij de balie in Gran Canaria aan gekomen deden ze net of ze geen Engels verstaan en spraken alleen maar Spaans wat ik niet versta. ik liet de voucher zien en zei dat ik verder niets wilde ze hebben gewoon een verzekering erbij gedaan terwijl ik dacht dat het om een borg ging uiteindelijk heb ik i.p.v 58,75 heb ik 215,95 betaald wat via mijn creditcard ging. ik had geen poot om op te staan ik had getekend voor iets wat ik niet begreep want het was allemaal in het Spaans ik dat dat gaat om een borg terwijl ik duidelijk zei dat ik er niets bij hoefde ik ben gewoon OPGELICHT

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Mijn advies...

  Zorg voor bewijs, vergeet vooral niet je laatste tankbon mee te nemen, want éénmaal thuis wordt er gewoon een halve tank in rekening gebracht. Terwijl ik er heeeeeel zeker van ben dat ik de auto vol getankt heb voor het terug brengen. De communicatie na het indienen van een klacht was één mail, waarin staat dat ik de auto met een halfvolle tank heb terug gebracht.... Maak FOTO´S en BEWAAR bonnen!

  Goldcar, NIET DOEN!

  Alles leek goed te gaan tot bij thuiskomst toch de 128eu borg voor benzine van de CC ingehouden bleek te zijn. En dit na inlveren met een volle tank. Met de klantenservice gebeld en nu blijkt dat er iets in de motor schoongemaakt moest worden?! Boos worden heeft geen zin, je trekt echt aan het kortste eind en slechte reviews doet ze weinig...

  Sterke punten
  Ter plekke wordt een prima service verleend

  Zwakke punten
  Extreme borg bedragen, welke snel worden geincasseerd met de meest achterlijke redenen

  Zeer klant onvriendelijk

  Ik ben een trouwe klant van Goldcar Valencia sinds 4 jaar. Gemiddeld huur ik 3 keer per jaar een auto bij ze. Prima auto’s, prima prijs. Ik ben ook lid van de loyalty club. Deze keer had ik een auto nodig voor 31 dagen. Dat bleek niet te kunnen. Ik moest twee boekingen doen. Een van 28 dagen en een van 3 dagen. Heb ik dus gedaan in de veronderstelling dat Goldcar Valencia dat aan de balie wel zou combineren. Wie schetst mijn verbazing, dat bleek niet te kunnen. Ik moest de auto na 28 inleveren. Weer in de rij gaan staan aan de balie en een nieuw contract tekenen. Ik heb echt alles geprobeerd maar het kon echt niet anders. Concreet zou dit betekenen dat ik 200 km zou moeten rijden om de auto om te ruilen en het contract te verlengen. Waardeloze service, geen enkele klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Alleen maar “sorry, sorry, sorry but these are the rukes”. En nog zoiets doms: “next time you should mail or call our office in Valencia and not book through the website....”??? Ik denk niet dat er een “next time” komt.

  Coldcar is corrupte firma

  Ze smeren je een verzekering aan die niet nodig is. Je krijgt een niet gepoetste auto, die zonder onderhoud meteen weer de weg op wordt gestuurd. Kosten gemaakt voor onderhoud worden niet vergoed. Ik wacht nu al 4 maanden op antwoord. Ze reageren nergens op. Schrijven wel na 3 maanden geld af van je credit card maar het hoe en waarom krijg je niet te horen. Ook hier weer geen antwoord op mail. telefoon wordt ook niet bantwoord. ga NIET met deze firma in zee. Ze zijn zo corrupt als het maar kan.

  Sterke punten
  geen, alleen minpunten

  Zwakke punten
  Alles!!!

  Bedrog

  Auto gehuurd voor 3 dagen, prijs 250 Euro, en Euro 1,100 borg betaald. Auto is ingeleverd op 22 November 2019, dfie maanden geleden. Borg na drie maanden en vele vele berichtn niet terug ontvangen. Heb nu laatste aanmaning gestuurd en ga dan aangifte van bedrog en diefstal doen tegen Goldcar. Blijf weg van deze criminelen, het zijn boeven die geld proberen te stelen.

  Zwakke punten
  Het zijn Bedriegers en Dieven


Bezoek Goldcar

Schrijf je eigen review