Goldcar is de autoverhuurder van Spanje. Met ruim 30 jaar ervaring en ondertussen meer dan 60 verschillende locaties, is dit bedrijf de absolute marktleider aan de Costa Del Sol. Met scherpe prijzen en een zeer uitgebreide vloot weet Goldcar de klanten dan ook stuk voor stuk voor zich te winnen. Zij zijn zo succesvol dat zij ondertussen hebben uitgebreid. Je kan nu ook in Marokko, Andorra, Portugal, Griekenland, Frankrijk Italië en Malta terecht voor de uitgebreide klantenservice van Goldcar.

Goldcar Autohuren

In tegenstelling tot vele andere autoverhuurders realiseert Goldcar zich dat sommige vluchten in het midden van de nacht aankomen. Dat is niet alleen vervelend omdat u dan een langere tijd moet wachten voordat u kunt inchecken bij uw hotel, maar ook omdat de meeste autoverhuurders dan gesloten zijn. U moet wachten of de volgende dag terug komen om een auto op te pikken. Goldcar pakt dat graag anders aan. Daar kunt u 24 uur per dag terecht om uw bestelde voertuig op te pikken. Luxe!

Goldcar Kosten

In de vloot van Goldcar zijn vele verschillende type auto’s te vinden. Van een stationwagon tot zelfs een bus die 9 personen zetelt. Daarom is het bedrijf ook ideaal voor groepen. U krijgt bovendien een onbeperkt aantal kilometers en kan gratis annuleren als er iets tussen komt.


Goldcar Reviews

  • We brachten de auto om 5 uur 's ochtends terug, zonder schade. Dezelfde dag kregen we een foto toegestuurd van Goldcar met een duidelijk gefotoshopte schade: 300 euro. Diezelfde nacht, om half 1, dus 4,5 uur voordat de auto teruggebracht werd, was er al, ongezien, 300 euro van de creditcard geïnd. Hetzelfde bedrag als het schadebedrag. Mijn verzekeraar vroeg om een rekening. die heb ik nooit gekregen. De communicatie stopt gewoon.

    Door Marij op 11 november 2019 Reageer
  • GOLDCAR is ABSOLUUT ONBETROUWBAAR !!

    GOLDCAR is ABSOLUUT ONBETROUWBAAR !!
    Ze houden zomaar geld in voor schade die er helemaal niet was.
    gelukkig konden we dit perfect aantonen omdat we foto's hadden gemaakt. DOE DIT DUS ALTIJD !! We hadden de auto weer netjes vol = vol ingeleverd echter geen foto gemaakt benzinemeter, DOM DUS !!!
    Hierdoor moesten we 20 euro extra bijbetalen omdat we volgens Goldcar de tank niet helemaal vol was.

    NOOIT MEER GOLDCAR !!!!

    Sterke punten
    Auto was volgens afspraak

    Zwakke punten
    volstrekt onbetrouwbaar

    Door Gerrie op 3 november 2019 Reageer
  • Auto gehuurd via CarDelMar voor een all in prijs om verdere koten te voorkomen. Toch op Fuerteventura zijn mij extra onnodige verzekeringen in kosten gebracht. Zij laten je gewoon tekenen voor ontvangst en vermelden dat alles al betaald is. Niet dus. Let op voor deze verhuur firma. Geen auto bij huren!
    GOLDCAR - Incidencias - Nº Expediente: 2352390

    Kijk ook naar andere negatieve reviews! Let gewoon op.

    Sterke punten
    Marketing

    Zwakke punten
    Onduidelijkheid, onnodige dure verzekeringen afsluiten en niet reageren op klachten.
    GOLDCAR - Incidencias - Nº Expediente: 2352390
    Geen auto bij huren!

    Door Rob op 28 oktober 2019 Reageer
  • Nooit meer huren met Goldcar. Bij aankomst op het vliegveld was mijn gehuurde auto al vergeven, omdat ik meer dan 1 uur na de afgesproken tijd aan de balie kwam. Ik had dus geen auto. Zij konden mij wel een andere (formaat toyota aygo ipv een station) aanbieden, voor 75 euro meerprijs. Toen ik zei dat die qua huurkosten ook veel lager lag, en ik dus niet van plan was om meer te betalen voor een kleine auto, werd mij meegedeeld dat ik die 75 euro moest betalen om alles om te boeken. Na veel discussie uiteindelijk akkoord moeten geven (alternatief was geen auto). Hierna moest ik voor 224 euro nog extra verzekeringen afsluiten, om schade te dekken omdat ik buiten Lissabon ging. De oorspronkelijke verzekering van Goldcar dekte alleen schade in Lissabon (waarom zou je een auto huren als je in de stad van bestemming blijft?!). Al met al hele slechte communicatie, het gevoel dat je ter plaatse wordt opgelicht en je hier weinig tegen kunt beginnen omdat je anders geen auto mee krijgt en huren bij een andere organisatie ter plekke weer extra geld kost. Waardeloze autoverhuurder, ik huur er nooit meer een auto.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters, krijgt kleinere klasse auto voor een duurdere prijs. Auto zogenaamd al "vergeven" als je >1 uur na afgesproken tijd aan de balie staat. Vervolgens extra bijbetalen voor "omboekkosten" en "verzekeringen" waar geen transparantie over is.

    Door DB op 27 oktober 2019 Reageer
  • Maffiapraktijken en oplichters

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door de graaf op 18 oktober 2019 Reageer
  • 1. er werd 350 borg ingehouden omdat we teveel kilometers zouden hebben gereden, terwijl we een auto met een onbeperkt aantal kilometers hadden aangevraagd en het contract ook geen enkele beperking aan het aantal te rijden kilometers stelde. Ook de algemene voorwaarden zeiden daar niets over.
    2. Klachtenbehandeling heel slecht

    Sterke punten
    1.vriendelijk personeel ter plaatse (gerona)
    2. auto ok

    Zwakke punten
    1. Diefstal van 350 euro
    2. slechte klachtenbehandeling

    Door harry op 11 oktober 2019 Reageer
  • Wij hebben een auto gehuurd van Goldcar in Portugal. Bij het ophalen van de auto zagen wij dat meerdere beschadigingen op de auto zaten. Toen wij een medewerker hierop aanspraken vertelde hij dat we ons nergens zorgen om hoefden ge maken omdat we super relax dekking hadden, dus alles was verzekerd. Bij de ontvangst zagen wij ook dat er geen hoedenplank aanwezig was. Gesterkt door de mededeling van die medewerker zijn wij vertrokken. Na het inleveren van de auto krijgen wij een rekening van € 100,=. Op mijn reactie dat ik dit niet terecht vind en op mijn vraag om een bewijs te overhandigen dat de hoedenplank aanwezig was bij de verhuur en ontvangst, is geen antwoord gekomen. Na diverse reply’s nog steeds geen antwoord. Schandalig en onbeleefd.

    Door Frans op 5 oktober 2019 Reageer
  • auto gehuurd in malaga . eerste had motorproblemen , tweede problemen met bandendruk , derde was ok . Maar achteraf 260 euro moeten betalen voor herstel banden . Volgens mij was er al iets aan die banden toen ik die auto kreeg . Op mails wordt niet geantwoord !!!

    Sterke punten
    geen !!!

    Zwakke punten
    niks communicatie bij een klacht !!!

    Door leo op 1 oktober 2019 Reageer
  • Never will rent another car with these bastards. Forced me to take extra insurance or lose my money for the two cars I booked and paid for. Wouldn't accept a separate payment for the deposit so I had to take full insurance for two cars. Paid € 550,- with insurance through the Rentalcars app. Wasn't accepted by Goldcar who forced me to either pay an extra € 800 or lose the cars and the payment that had already been done.

    Sterke punten
    good cars

    Zwakke punten
    way too many.

    Door Sander Hoeve op 4 september 2019 Reageer
  • I rented a car via Economy Car Rentals at GOLDCAR for our summer holiday in Italy in 2019. Our holiday started as soon as we stepped into the car towards the airport. As soon as we arrived in Italy at the rental car company our holiday appeared to have ended before it even started

    GOLD CAR just commented � after seeing the voucher, my drivers license, passport and credit card � that my credit card did not display my first name fully spelled (which is complete nonsense as credit card company�s � at least in the Netherlands � just don�t do that). It�s in our terms he said, which it is not appeared afterwards. I know I had to present all previously mentioned and I was completely prepared, however I did not expect this response. Economy Car Rentals could not help remotely they said, moreover prices have risen to 10 times as much when booked locally, which was possible using my creditcard showing my last name fully spelled and one initial. No problem sir� Even at GOLDCAR I could use that same creditcard if booked locally, if I paid 10 times as much. It felt like a bad dream. Mafia practices (as other rental companies knew I was in need of a cart hey all charged me the same amount�.)�.

    Imagine yourself: �You are in a foreign country, with your family, little kids included, waiting for the rental we booked and paid for via an intermdiairy. But �nothing�, that�s what you�ll get� And all rental companies respond identically, as if agreed upfront��.

    Bottom line
    You could make reservations at Economy Car Rentals. It�s cheap, it usually works, but if Rental companies start making trouble, don�t expect Economy Car Rentals to help you out.
    GOLDCAR is in all options a bad choice. I should have choosen another company immediately after checking out the GOLDCAR company before booking anything. GOLDCAR is definetly a no go company. They leave you, offend you, don�t provide you with a car for a reasonable price, they want to rip you off�.

    Why post this?
    To warn other friendly travellers that want to book an economy-friendly rental. Just do NOT choose GOLDCAR.

    Sterke punten
    Good in Mafia practices at GOLDCAR Italy

    Door joris op 23 augustus 2019 Reageer
  • Never rent a car at Goldcar Thessaloniki Airport. We have been completely cheated by Goldcar. A bill of 900 euros for minimal damage to the car. At the start it was said not to pay attention to scratches under 5 cm. But every little scratch was registered and charged to us. 900 euros what a pathetic way to earn your money. Goldcar never again.

    Door Marc op 15 augustus 2019 Reageer
  • In 1 week 3 keer een auto moeten wisselen, omdat ze alle 3 stuk gingen! Wil je een auto huren ga dan naar Cizgi!

    Door Mustafa op 7 augustus 2019 Reageer
  • Via Ryanair een auto gehuurd bij Goldcar zonder mij vooraf in te lezen in de recensies over dit bedrijf, er van uitgaande dat Ryanair haar klanten geen corrupte organisatie aanbiedt. De auto en allrisk verzekering via Ryanair betaald (129,- + 50,- verzekering).

    Bij aankomst op Gerona Airport wordt ons verteld dat deze betaling enkel is zodat zij de auto voor je 'reserveren' en dat de afgesloten verzekering niet geldig is in Spanje. Wij moesten een extra bedrag van EUR 427,- betalen voor diverse onduidelijke verplichtingen. Toen ik hier niet mee akkoord ging kreeg ik door de onvriendelijke- en opdringerige medewerker een Spaans contract met pen in mijn handen om te ondertekenen. Hier moest ik mee akkoord gaan zodat Goldcar EUR 3000,- van de creditcard haalde. Na weigering kreeg ik de keuze om OF de handtekening te plaatsen OF de 427,- te betalen. Anders zouden we de autosleutels niet meekrijgen en ons geld voor de zogenaamde 'reservering' kwijt zijn. Uiteindelijk heb ik de 427,- betaald en bij aankomst in het appartement bleken we te hebben betaald voor 'cobertura super', de aller duurste verzekering die zij hebben, een extra bestuurder (welke we niet hadden?) en voor, tot op heden nog steeds niet duidelijk wat het is, Fianca Targeta á 100,-.

    Afgesproken werd een full-full beleid waarbij we de auto volgetankt meekregen en ook weer volgetankt terug moesten zetten. Als kers op de taart kreeg ik bij terugkomst thuis een mail dat we de auto niet hadden volgetankt en nog even 109,- konden overboeken vanwege het feit dat zij zogenaamd de auto moesten voltanken (50.- boete + 59,- benzinekosten). Uiteraard kunnen zij fluiten naar dit bedrag.

    Ik wil iedereen waarschuwen voor deze corrupte organisatie. Betaal liever een paar tientjes meer bij een gerenommeerd autoverhuurbedrijf in plaats van Goldcar. Uiteindelijk zal dit je tot vele honderden euro's aan oplichting schelen. Tevens vind ik het verbazingwekkend dat een luchtvaartmaatschappij als Ryanair een corrupt bedrijf als Goldcar via haar website aanbiedt. Onbegrijpelijk dat dit kan en mag.

    Door Rick op 31 juli 2019 Reageer (1 reactie)
  • Had een auto gehuurd via een autoverhuur site bij Goldcar in Rome.Zeer gunstig. Bij het boeken was er geen probleem, eenmaal aanwezig in Rome is volgens hun mijn creditcard niet geldig. Er moet een voornaam erop staan en geen initialen. Kreeg geen auto mee en ook mijn geld niet terug. Stelletjes oplichters. Lokken je met goedkope auto's. Goedkoop is duurkoop. Nooit meer Goldcar.

    Sterke punten
    Bij het boeken bij diverse sites is Goldcar een van de goedkoopste.

    Zwakke punten
    Ze proberen je op allerlei manieren een extra verzekering of iets anders extra te laten betalen. Hierdoor ben je uiteindelijk duurder uit.

    Door Sandro op 29 juli 2019 Reageer
  • Maffiapraktijken en oplichters

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Van de Weyer op 23 juli 2019 Reageer
  • Geboekt via Rentalcars, deze had het onder geboekt bij Rhodius. Blijkt bij aankomst bleek Rhodius deze onder gebracht te hebben bij Goldcar. Zeer slecht autoverhuur bedrijf. Erg onvriendelijk, proberen je een extra verzekering af te sluiten. Borg 1100 euro voor de auto en verplicht borg 140 euro voor benzine (terwijl vol-vol was geboekt) vroegen om een upgrade tegen meer kosten, na weigering kregen we de upgrade gratis. Kreeg sleutel mee, maar niemand die mee liep. Dus foto's gemaakt voor alle zekerheid.

    Bij terugkomst auto op begaande grond geplaatst, moeten daarna het loket zoeken. Deze bevond zich op verdieping -2, dus vreemd gedoe en veel geloop. Hier moesten we de sleutels inleveren, maar werd niet naar de auto of benzine gekeken. Dit was niet hun policy, dus moesten maar vertrekken.

    Na het meerdere keren aanhangig te stellen bij Rentalcars, werd de borg van de benzine en auto direct terug gedraaid. Dus boek nooit meer via via.. je weet dan niet waar je uit komt.

    Sterke punten
    Goede auto

    Zwakke punten
    Alles zoals in bericht geschreven

    Door Leo op 21 juli 2019 Reageer
  • Enkele weken geleden ben ik samen met mijn zusje naar Mallorca geweest en hebben we bij Goldcar een auto gehuurd. Tijdens het online boeken hebben wij expres geen verzekering afgesloten, omdat wij een creditcard met een limiet van 1500 euro mee zouden nemen. Wij betaalden 75 euro voor een midweek. Hierbij zaten ook de kosten voor het ophalen buiten kantoor tijden en een bedrag voor een bestuurder onder de 25.
    Aangekomen op het vliegveld is Goldcar vrij makkelijk te vinden en hoefden we ook niet lang te wachten. Echter het papier wat je ondertekend is in het Spaans. In een zeer korte uitleg wordt verteld dat je nog brandstof moet betalen, wat je later weer terugkrijgt. Maar wat blijkt, ze laten je zonder dat je het weet, de verzekering betalen. Dan krijg je nog een Goldcar visitekaartje erop met cijfers. Hierbij omcirkelde hij de 9 en de 10, want een goede review wilde hij graag krijgen.....
    Aangekomen bij de auto, is onze auto nog smerig aan de buitenzijde (niet gewassen) en is er geen enkele medewerker die daar nog aanwezig is.
    Doordat ik via translate ging kijken wat alles nu betekende, kwam ik er achter dat we dus een verzekering hebben afgesloten. Toen we de auto terug brachten heb ik dit bij het inleveren van de sleutel vermeldt. Alleen kon de beste mevrouw mij niet helpen en moest ik het vliegveld weer op, om het bij de balie te vragen. HIer werd ik door een mevrouw gewoon niet aardig behandeld. Ik heb het probleem voorgelegd en haar antwoord was dat ik maar beter had moeten navragen waar het benoemde bedrag over ging. Ik kreeg een mailadres mee en zij zouden mij kunnen helpen.
    Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb online opgezocht waar je een klacht kon indienen. En binnen 30 dagen zou je antwoord krijgen. Maar Goldcar heeft haar geld binnen, de 30 dagen zijn al een tijdje voorbij en antwoord zullen we nooit krijgen. Ik raad het niet aan om hier dan ook te gaan boeken. Eerder al eens geboekt bij Hertz of Avis, maar de service is hier stukken beter. Die 9 of 10 die hij graag wilde krijgen voor Goldcar is zeker maar een 4 waard, de auto was oke maar de rest zeker niet.

    Zwakke punten
    Alles, op de auto na.....

    Door Esm op 29 juni 2019 Reageer
  • 1*
    Redenatie:
    - Zeer lange wachttijd, we moesten 1,5u wachten voordat we geholpen werden (alles duurde lang, veel klanten waren aan het bellen bij de balie vanwege problemen)
    - Toen we eindelijk werden geholpen mocht ik de creditcard van mijn kameraad niet gebruiken, de borg was namelijk €1100,- te voldoen met de creditcard (raar bedrag, 'toevallig' net boven de limiet van €1000,- van veel mensen) waardoor je een extra 'verzekering' nodig hebt a €110,- euro.
    Gelukkig kunnen oplossen door mijn kameraad als 2e bestuurder op te voeren, a €5,90 per dag.
    - Vervolgens waren er wachtrijen voor de auto's en moesten we nogmaals 30min wachten, en dan is de middag in Malta alweer grotendeels voorbij.
    - Auto rondom beschadigd, hier hebben we gelukkig uitgebreide documentatie van gemaakt.
    - Als je de contracten goed doorleest staat er dat je de auto zelf dient te verzekeren bij een 3e partij, hoe of wat??

    Al met al geen aanrader, beter €10,- meer betalen bij een gerenomeerde autoverhuurder.

    Sebastian

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Zie review.

    Door Sebastian op 21 juni 2019 Reageer
  • Wij hebben een auto gereserveerd voor onze vakantie op Kreta. Ik heb de reservering gemaakt en de huur betaald via mijn creditcard, als hoofdbestuurder heb ik iemand anders opgegeven. Bij het ophalen van de auto kan ik de waarborg voor de door mij gehuurde auto niet met mijn creditcard betalen maar dat moet door de hoofdbestuurder worden gedaan maar die heeft geen C.C. dit terwijl ik de huurder ben. De dame aan de balie wenst op geen enkele wijze te willen meewerken aan een oplossing het enige wat ze wil doen is onze reservering laten vervallen om vervolgens dezelfde auto weer aan ons te verhuren voor 4 keer het bedrag wat wij reeds hadden betaald zonder dat wij ons reeds betaalde huur terug zouden krijgen.
    Een tweede auto die wij hadden gereserveerd konden wij wel meekrijgen maar 5 dagen na dat deze is ingeleverd is de blokkade op onze creditcard voor de waarborg nog steeds er afgehaald en bij de klantenservice kunnen ze ook niet zeggen wanneer dat wel gaat gebeuren. Dit is de tweede keer dat ik een auto heb gehuurd bij Goldcar, de vorige keer moest ik € 30,00 extra betalen omdat er zand / stof vlekken opzaten van de regen, maar dit was zeker de laatste keer!

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Star

    Door Ronald op 15 juni 2019 Reageer
  • Ik ben boos. 254 euro borg betaald en vervolges maar 76 euro terug gestort.
    Geen idee waarom. Had geen schade. Totaal kost me 7 dgn auto nu 280 euro.
    Balen.

    Door Helma op 13 juni 2019 Reageer
  • Wou nog even melden heb weer een auto gehuurd voor 14 dagen prijs 91 euro voor de auto 2 weken en 240 euro voor de verzekering, daar zit dan ook echt alles bij en heb er nooit problemen mee. Zeg maar 340 euro totaal voor 14 dagen dat is 24 euro per dag. Dat noem ik een aanvaardbaar bedrag.

    Door mike op 8 juni 2019 Reageer
  • Ik huur al jaren bij Goldcar en heb nooit problemen, ook me benzine word netjes terug gestort. Ik weet en zie ook waar het fout gaat bij iedereen.

    Tips
    Als je een auto huur, huur dan niet bij een tussenpersoon zoals rentalcar, cardelmar ect ect ect
    Boek direct bij Goldcar.
    Soms zie je prijzen van 3 euro per dag.... geloof dit niet. Dit kan nooit rendabel zijn.

    Tip neem gewoon het allinclusive pakket waarbij geen waarborg op je CC hebt en absoluut nergens aansprakelijk voor bent, ja wel duurder maar nog acceptabel.
    Mijn prijs is meestal zo opgebouwd autohuur-allinnkosten/extra

    Ik leg me papieren neer krijg altijd direct sleutel en klaar, nog nooit opgelicht.

    Mensen een auto huur je niet voor 2 a 5 euro per dag trap daar gewoon niet in, scheelt veel huilen achteraf

    Sterke punten
    Altijd netjes geregeld.

    Door mike op 8 juni 2019 Reageer
  • Via Cardelmar auto gehuurd op Fuerteventura. Wachtend in de rij, zagen we de intimidatie bij andere huurders, dit zou ons niet gebeuren. Wel dus. Eerst de suggestieve opmerking dat we volledig verzekerd op reis wilden, wat we beaamden omdat we een volledige verzekering hadden afgesproken via Cardelmar. Moesten we gelijk extra 248: euro betalen. Aangezien dit niet de bedoeling was , dit ter plekke teruggedraaid, toen een bedrag als deposit moeten betalen van 1258, meermaals gevraagd of dat een deposit betrof, en ja, dat was zo, en tevens een garantie dat de auto ook volgetankt teruggebracht werd. We moesten digitaal tekenen en kregen sleutel en contract mee. Het contract kregen we niet te zien, eerst tekenen voor de deposit. Later in het hotel zagen we dat airport Tax van onze deposit afging, evenals een upgrade en smart return kosten . ( wat dat ook mag zijn ). Een upgrade was niet besproken met ons en het was ook geen upgrade. Bij terugkomst in Nl Cardelmar ingeschakeld, de airport Tax wordt door hun terugbetaald evenals de smartbreturn kosten, en wat betreft de upgrade wordt ons verzocht na te gaan of de auto in een duurdere categorie valt. Nee dus. Cardelmar bevestigt dat er geen sprake is van een upgrade , dus zij gaan info vragen bijGold Car over deze niet bestaande upgrade. We zijn benieuwd. Maar wat een oplichters!

    Sterke punten
    Geen ( sterk in intimidatie en oplichting)

    Zwakke punten
    Onbeschoft gedrag, en leugenaars .

    Door P.Rommen op 4 juni 2019 Reageer
  • Op 26-05-2019 heb ik via Rentalcars een auto gehuurd bij Goldcars
    Alleen op het vliegveld van Nice nadat ik door de douane was geweest is mijn paspoort gestolen.
    Aangekomen bij Goldcars heb ik verteld dat mijn paspoort was gestolen waarna mij direct werd verteld dat ik zonder paspoort geen auto kon ophalen,
    Wel had ik mijn rijbewijs en een copy van mijn paspoort op mijn telefoon wat niet werd geaccepteerd.
    Met daarna de vraag of de gereserveerde auto op de naam van mijn vrouw gezet kon worden werd direct met nee beantwoord.
    Immers de gereserveerde auto moest op het parkeerdek aanwezig zijn, waarna het toch niet zo moeilijk is om de reservering over te schrijven op mijn vrouw die wel alle papieren bij zich had.
    Dat hield daarna in dat ik het gereserveerde bedrag bij Goldcars van € 151,10 kwijt was.
    Ik kon alleen een andere auto huren voor 4 dagen van € 300.- terwijl ik een auto gereserveerd hadden voor € 151,10 voor 4 dagen.

    U zal begrijpen ik het een vreemde gang van zaken vindt, dat ik een andere auto moet huren, terwijl de gereserveerde auto daar aanwezig is en ook nog eens € 300.- meer moet betalen.

    Ik heb een copy van de politie van Frejus toegevoegd.

    Sterke punten
    Ze kunnen je goed oplichten

    Zwakke punten
    Het zijn oplichters

    Door Laurens Bosman op 2 juni 2019 Reageer
  • *******HELLUP/ BRAND*******
    Goldcar = Chemokar
    (1 lading troep)

    Mensen mensen mensen. Auto geboekt voor vandaag bij Goldcar Mallorca 31.05.2019 om 14:00 voor 70 EUR voor een week. Niet duur, maar er waren andere verhuurders nog goedkoper, dus ik had er vertouwen in. Ook omdat ik een maand geleden bij Budget daar ook voor een week gehuurd had voor 85 EUR en dat allemaal werkelijk keurig verlopen is. Daarbij via Rentalcars.com geboekt wat de afgelopen 25+ keer bij mij uitstekend gegaan is. Normaal nooit gezeur via hun.

    Uiteindelijk rijdt ik 2,5 uur later met ontzettend, maar dan echt ook werkelijk ontzettend veel gezeur, spanning, boosheid, frustratie, enz. over extra belastingen, kosten, enz. terwijl onze vakantie nu lekker happy zou moeten beginnen.

    Extra kosten worden op een onleesbaar kladje geschreven door de vrouwelijke baliemedewerker, niet duidelijk uitgelegd en elke keer zijn de kosten weer wat anders. Omdat borg direct geblokt werd bij aankomst, en de extra kosten daarna pas besproken werden, kon ik niet even via bv. Kayak.ie (kun je wel nog boeken op de dag zelf, vanaf een uur later dan wat het is - kan bij bv. Rentalcars.com vaak niet) een andere huurauto boeken en gedag zeggen tegen deze zeer zeer boze gefrustreerde tegenwerkende vrouw. Ze wilde bv. ook niet een 'reversal authorisation' uitvoeren, dus het direct terugboeken van mijn borg (kon ik dus via kayak.ie een andere auto boeken bij bv. Hertz voor 140 EUR). Daarbij ben je aan de goden overgelaten als je de borg zo maar bij hun laat zitten. Ze kunnen dan makkelijk een willekeurige kapotte auto even op jou verhalen en bv. 500 van jouw borg inhouden voor reparatie kosten. Dat aanvechten via ICS kan, maar dat wordt een wellis nietis spelletje van maanden en trek je bijna altijd aan het kortste eind.

    Omdat ik vaker reis en auto's huur ben ik totaal geen leek op dit gebied en ken (dacht ik) alle oplicht spelletjes wel, toch rij ik bij deze Goldcar net weg met 234 EUR te hebben moeten betalen, anders was ik later echt de Sjaak geweest. En dat te weten dat ik misschien nog gezeur krijg als ik hem weer terug breng. Lekker begin van de vakantie zullen we maar zeggen.

    Natuurlijk moeten zij genoeg ontvangen voor al hun kosten, maar bied dan auto's aan o.b.v. prijzen die daarop gebaseerd zijn. Ga niet zo sjoemelen.. Begrijp niet dat hier nog geen Europese wetgeving voor is als ik hier lees hoe vaak je belazert wordt door autoverhuurbedrijven - vooral Goldcar zie ik nu - in Europa. Dit gesjoemel is nog erger voor mensen dan dat gesjoemel met uitstoot gassen van Volkswagen lijkt mij. Waarom hier niets aan doen?!

    Tja... Zo maar een Sangia'tje extra, maar nooit, maar dan ook echt nooit meer Goldcar. Waar dan ook in Europa.

    Geef het door!!! Help als reiziger elkaar daarin !!
    Uitbannen deze zaak!!

    GOLDCAR = CHEMOKAR

    Dan maar 125 EURO a 175 EUR bij wereldwijde verhuurbedrijven als Avis, Budget, Hertz, Avis, Enterprise, Dollar (shuttle dan maar), ed.

    Goed, dus.... U bent gewaarschuwd!!!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Bas op 31 mei 2019 Reageer

Bezoek Goldcar

Schrijf je eigen review over Goldcar