Goldcar is de autoverhuurder van Spanje. Met ruim 30 jaar ervaring en ondertussen meer dan 60 verschillende locaties, is dit bedrijf de absolute marktleider aan de Costa Del Sol. Met scherpe prijzen en een zeer uitgebreide vloot weet Goldcar de klanten dan ook stuk voor stuk voor zich te winnen. Zij zijn zo succesvol dat zij ondertussen hebben uitgebreid. Je kan nu ook in Marokko, Andorra, Portugal, Griekenland, Frankrijk Italië en Malta terecht voor de uitgebreide klantenservice van Goldcar.

Goldcar Autohuren

In tegenstelling tot vele andere autoverhuurders realiseert Goldcar zich dat sommige vluchten in het midden van de nacht aankomen. Dat is niet alleen vervelend omdat u dan een langere tijd moet wachten voordat u kunt inchecken bij uw hotel, maar ook omdat de meeste autoverhuurders dan gesloten zijn. U moet wachten of de volgende dag terug komen om een auto op te pikken. Goldcar pakt dat graag anders aan. Daar kunt u 24 uur per dag terecht om uw bestelde voertuig op te pikken. Luxe!

Goldcar Kosten

In de vloot van Goldcar zijn vele verschillende type auto’s te vinden. Van een stationwagon tot zelfs een bus die 9 personen zetelt. Daarom is het bedrijf ook ideaal voor groepen. U krijgt bovendien een onbeperkt aantal kilometers en kan gratis annuleren als er iets tussen komt.

Alternatieven

Het blijkt dat veel bezoekers die een negatieve ervaring hebben gehad met Goldcar wel positief zijn over bijvoorbeeld SunnyCars. Neem een kijkje bij SunnyCars.


Goldcar Reviews

  Oplichters

  Goldcar Lissabon heeft mij in maart 2022 belast voor een schade die ik niet had veroorzaakt en die zelfs al op hun schade-overzicht stond. Ik heb het geld moeten terugvorderen via de creditcardmaatschappij, want Goldcar deed helemaal niets. Ze zeiden dat ik maar een all-in verzekering had moeten afsluiten. In september schrijven zij voor dezelfde huurperiode administratiekosten af omdat ik te weinig tol zou hebben betaald. Na een klacht te hebben ingediend, sturen ze mij glashard een nieuw tol-overzicht en beweren dat mijn creditcard was geweigerd. Hou je creditcard in de gaten als je hier ooit gehuurd hebt, want ze kunnen een half jaar later zomaar weer iets afschrijven. Ik huur hier nooit meer. Zelfs 1 ster is teveel!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Totaal onbetrouwbaar.

  Hier niet huren!!

  Helaas niet van tevoren de reviews gelezen over dit bedrijf, maar het klopt! Huur hier GEEN auto! Wij kregen een Opel Corsa die amper schoon gemaakt was, zeker van binnen niet. Daarnaast bleek dat de versnellingsbak echt helemaal gaar was. Nou kan ik persoonlijk redelijk overweg met een auto, maar ik weet zeker dat er huurders zullen zijn die deze auto terug brengen. Vervolgens brengen we de auto 2 dagen eerder terug vanwege een sterfgeval in Nederland. Tankinhoud met exact hetzelfde inhoud ingeleverd als gekregen (niet vol bij aanvang huur), echter GoldCar verrekend even achteraf €61,- omdat de tank niet vol was.
  Echt een waardeloze service en er was niemand om de auto in ontvangst te nemen: “ gooi de sleutels maar in het bakje, of sluit je aan bij al die mensen die in de rij staan om een auto te huren”. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd als ze weten dat je een vlucht moet halen en je natuurlijk niet nog eens een uur in de rij ga dan.
  Nogmaals, sla dit bedrijf over als je een auto gaat huren!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Service en duidelijkheid!

  Huur hier NOOIT een auto

  Alleen omdat de roepnaam bij de naam stond in plaats van de namen in het rijbewijs. Helaas voor ons zit daar een verschil in kregen we de huurauto niet mee. Ook geen geld terug. Medewerkers zijn erg onvriendelijk en niet behulpzaam.

  Sterke punten
  Maffia

  Zwakke punten
  Onvriendelijk en onbehulpzaam

  Vieze oplichters

  Ik huur regelmatig auto's in het buitenland bij verschillende verhuurbedrijven. Nooit problemen en altijd goede en nette sevice. In Mallorca huurde ik een auto bij Goldcar ik had deze van tevoren online gereserveerd voor een goede prijs (niet wetende dat ik in hun val werd gelokt). Bij de desk op de luchthaven werd mij verteld dat de voucher ongeldig was omdat de roepnaam die ik had ongevuld niet overeenkwam met de doopnamen op mijn paspoort. De voucher moest aangepast worden met de juiste namen. De kosten daarvoor waren 70 euro. Bij het opmaken vab de nieuwe voucher werd er ook nog eens ongevraagd een upgrade van auto gedaan (omdat de auto die ik had gereserveerd niet meer beschikbaar zou zijn) en er werd een extra verzekering aan toegevoegd. Ik tekende online maar voordat ik op 'handtekening accepteren' vroeg ik om uitleg over de upgrade en verzekering. De medewerkster zei dat dit nodig was omdat dit samenging met het online boeken van de huurauto. Ik weigerde vervolgens op 'handtekening accepteren' te drukken omdat het van alle kanten niet klopte. Ik zei tegen de medewerkster dat ik dot nog nooit mee had gemaakt, dat ik afzag van de huur en dat ik bij een ander verhuurbedrijf een auto ging huren. Voordat ik het doorhad boog de medewerkster over de balie en drukte op 'handtekening accepteren'.. Stennis lopen maken aan de desk en gevraagd of ik de manager kon spreken. Ik werd totaal genegeerd en uiteindelijk een paar honderd euro lichter gemaakt. Drukke balies met lange rijen potentiele 'slachtoffers' hielp hen daarbij. Dit is met recht een criminele organisatie die door de autoriteiten eens goed onder de loep genomen moet worden.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Het huurproces van a tot z.

  Verzekering zonder toestemming

  Goldcar wilde mij een allrisk verzekering laten afsluiten terwijl ik bij DoyouItaly een uitgebreide verzekering had afgesloten. Doyouitaly zouden grote oplichters zijn en ik moest echt hun verzekering a 400 euro erbij nemen. Geweigerd. Mevrouw werd zeer geirriteerd en gehaast. Ik moest mijn creditcard geven tbv de borg, tekenen (zwart vlak op een kastje) en kreeg een folder met autosleutel in de hand gedrukt en werd naar buiten gebonjourd. Zeer bizar. Terplekke zelf inspectie van de auto gedaan en alle schade (all over de auto) op de foto gezet.
  De dag erna zag ik in de Visa app dat ze de borg van 300 euro vastgehouden hadden (helemaal goed) maar ook 167,- hadden afgeschreven, wat ik niet kon plaatsen. Hun foldertje erbij gepakt en daar zat een factuur in gestopt. Op die factuur stond een of andere verzekering waar we niet eens over gesproken hadden, die ze zonder toestemming had afgesloten. Hiervoor was mijn handtekening tbv de borg gecopy paste in een contract! Direct gemaild naar Goldcar en doyouitaly maar tot op heden (2 weken later) geen reactie. Ook telefonisch en via instagram onbereikbaar.
  Ondertussen online gezien dat Goldcar je op alle mogelijke manieren oplicht, valse schades, zogenaamd lege tank, autoreinigen etc. Daarom de auto zelf naar de wasserette (bon en foto's), volle tank (bon en foto's) en bij inleveren ('s nachts met de sleutel in de drop box) letterlijk 5 filmpjes en 30 foto's van de staat waarin ik de auto heb achtergelaten gemaakt zodat ze me niet nog verder een poot konden uittrekken. De borg ondertussen terug ontvangen en nu middels Visa de betaling van de verzekering proberen te annuleren daar ik hier nooit toestemming voor heb gegeven en niet voor heb getekend. Wat een oplichters. Maffia ten top!

  Sterke punten
  Oplichting
  Frauderen
  Negeren

  Zwakke punten
  Onbetrouwbare oplichters, manipulerende verkooptechnieken en onbeschoft personeel wanneer het hun niet lukt je klem te zetten. Dat iemand zo zijn brood wil verdienen. Gatverdamme!

  OPLICHTERS!!!

  Voor een paar honderd euro opgelicht omdat ik geen extra verzekering wilde afsluiten. Ineens was de visa card ongeldig omdat de volledige voornaam op de card ontbrak. Ter plekke met visa card gebeld die aangaf dat dit nooit gebeurd alleen voorletter. We kregen de auto niet mee na een toneelstuk van een half uur dat ze dagelijks spelen. Toeristen oplichten krijgen ze 5 sterren voor. Huur NOOIT een auto bij goldcar. Je bent je geld kwijt of krijgt later de rekenjng gepresenteerd.

  Sterke punten
  GEEN.OPLICHTERS!!

  Zwakke punten
  OPLICHTERS. Geen auto, geld weg.

  Bedriegers

  Nadzt onze vlucht vertraging had stonden we voor gesloten deur van de verhuurmaatschappij met twee kleine kinderen. Telefonisch waren ze niet bereikbaar. Auto kwijt geld kwijt van drie weken huur en op de koop toe een heel dure moeten gaan huren bij een andere maatschappij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zijn bedriegers

  OPLICHTERS

  Geboekt via Doyouspain incl CDW. Aangekomen op luchthaven pushen ze hun eigen verzekering en claimen dat hetgeen afgesloten is niet voldoende is (DoyouSpain is er niet echt duidelijk over). Natuurlijk is de bookings agent niet bereikbaar, dus onder druk betaald. Oude aftandse auto vol krassen en deuken (foto’s gemaakt!), maar ja, rijdt wel en je wilt vakantie vieren. Bij inlevering NIETS ontvangen, dat komt via mail….niet dus.

  Nu, w maanden later, plunderen ze nog mijn creditcard!!!!!

  Begin er niet aan, ga voor een gerenommeerd bedrijf. Toch voordeliger

  Sterke punten
  Top oplichters

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar van A tot Z

  Bedrog

  Via booking.com auto met all.in risc geboekt,bij aankomst luchthaven Malaga,laten ze u formulier ondertekenen voor (naderhand te ontdekken,onder tijdsdruk)extra verzekering,dus tweemaal betaald ondanks duidelijk aan te geven dat ik geen extra verzekering nodig had.....
  Klantendienst waardeloos,geen reactie,wel via booking verzekering teruggekregen.(top van booking)
  Ook meegekregen auto onder verwachting,oud en vuil.

  Sterke punten
  Mensen afzetten

  Zwakke punten
  Mensen afzetten

  Oplichterij

  De auto is niet goed gecontroleerd en de banden zijn versleten, je word opgelicht aan de balie, ik zou aan raden om niet bij goldcar te boeken

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Mega veel

  MAY GOD SEND A CURSE ON YOU

  I genuinely hope you will get punished for the maffia activities!
  I HOPE YOU WILL EARN WHAT YOU DESERVE BECAUSE OF ALL SUFFER YOU HAVE CREATED FOR YOUR CUSTOMERS. WHAT GOES AROUND COMES AROUND LOSERS!
  HOPE YOU WILL BURN IN HELL

  Sterke punten
  NOTHING

  Zwakke punten
  THEY ARE LIAIRS AND BIG THIEVES!

  big scam

  big scam don t go with this thrash

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  veel

  Goldcar OPLICHTING

  Geboekt en gereserveerd en dan krijg je netjes een mail dat je nog €227 euro moet betalen aan de balie . Een maal bij de balie werd het bedrag €607 euro en de auto die ik mee kreeg was een schade auto die vol krassen en deuken zat . Ook piepte de auto de hele weg omdat de sensoren kapot waren . Netjes gemeld binnen maar het was of die auto of je zoekt maar iets anders.
  NOOIT GOLDCAR MEER !!!!

  Sterke punten
  Geld uit de zakken van klanten trekken

  Zwakke punten
  Menselijk zijn !

  Oplichtingspraktijken Goldcar

  Achteraf nog allemaal geld willen vragen voor schoonmaak en/of brandstof. Geen auto huren bij deze maatschappij. Vooraf lijkt deze goedkoop maar achteraf betaald je toch veel meer!!

  Sterke punten
  Waardeloos bedrijf

  Zwakke punten
  Niets huren

  Boek nooit Gold car Faro

  Onze ervaring komt overeen met andere reviews! Onverwachte kosten, 50 euro eind schoonmaak (terwijl auto normaal is gebruikt, niks geks) en zeer arrogante Portugese manager. Snap niet dat gerenommeerde bedrijven met hun samen werken zoals Rental Cars en Booking.com
  Boeven zijn het!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Oplichting
  Arrogant

  Pure oplichterij

  Zeer slecht, auto geboekt betaald via ideal hele bedrag incl all inclusive verzekering bij aankomst vliegveld moest ik ter plekke nog een x �285 omdat ik geen creditcard had, die had ik ook niet nodig omdat het bedrag al was betaald en wij een all inclusive verzekering, baliemedewerker bleef erbij dat ik dit moest betalen en anders kreeg ik de auto niet mee. Was een italiaanse man die had precies hetzelfde , we voelen ons echt opgelicht, ga nooit bij Goldcar normaal boeken wij Hertz nog nooit dit probleem gehad

  Zwakke punten
  Oplichterij

  Scammers

  My biggest regret is not Reading all the reviews/ warnings about Goldcar and before booking. Charging a lot extra money, without explaining and wont’t reply to mail contact at all.

  I have enough proof by mail and recorded calls.

  Avoid this company pls

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  Criminals

  Rampzalig verhuurbedrijf

  Huurauto had technische problemen. Goldcar heeft de auto komen wegslepen voor reparatie. Nadien niks meer van gehoord, na verschillende telefoongesprekken met klantendienst, kregen we een taxi aangeboden naar dichtstbijzijnde luchthaven voor een vervangauto. Daar aangekomen weigerden ze ons een vervangauto te geven en zeiden dat we die maar moesten huren van een ander verhuurbedrijf. De 5 dagen dat we een goldcar auto hadden betaald en geen auto van hen hadden, kregen we niet terugbetaald. Ook niet de huur die we moesten betalen aan een ander verhuurbedrijf voor een vervangauto.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte klantendienst
  Oneerlijk bedrijf
  Auto in slechte staat

  Nooit weer!

  Vooraf gereserveerd, alle gegevens ingevuld, app gedownload, volledig betaald. En dan kom je aan op de luchthaven.... Ongelooflijk slecht geregeld daar. Je moet opnieuw al je gegevens met pen en papier invullen, dan proberen ze je een kwartier lang allerlei overbodige upgrades en overbodige verzekeringen aan te smeren en dan nog een end sjouwen om een afgeragte en smerige auto op te halen. Een absolute afrader!!

  Sterke punten
  Kan helaas geen 0 sterren geven!

  Scam company

  Having bought online already car insurance at the desk Goldcar insisted to buy again carinsurance because my online purchase was invalid.

  Zwakke punten
  Actually this company should be shut down asap

  In 1 woord waardeloos

  Auto verhuur was in Spanje, bij het ophalen bestoken ze je met het aansmeren van verzekeringen (terwijl je in Nederland alles geregeld hebt). Dan het ophalen, ze gaan heel secuur te werk, dat voelt prettig, totdat je de auto inlevert. Dan weten ze een klein oud plekje te vinden die er al heel zit maar die ze toch op je gaan verhalen. Pure oplichterij.
  Ik huur regelmatig auto’s maar zoals Goldcar dit doet heb ik nog nooit meegemaakt en is het met voorbedachte rade om zoveel mogelijk klanten op te lichten. Ik was niet de enige bij het inleveren van de auto dit discussie met heb had.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Oplichting, zoveel mogelijk geld verdienen aan huur en het in rekening brengen van gebreken aan de auto, waarvan zij weten dat die er zijn en ze je later laten zien…

  Autohuur Goldcar

  Auto gehuurd bij Goldcar in Alicante via Do You Spain.
  Extra top verzekering afgesloten voor de auto.
  Bij aankomst moest ik nog eens €1100 betalen als borg.
  Plus nog eens € 91.00 voor de benzine terwijl het een Hybride auto is.
  En nog een bedrag van € 35 voor een belasting.
  Onbeschoft behandeld toen ik vertelde dat ik een topverzekering had afgesloten voor de auto.
  Hadden ze niets mee te maken, werd mij verteld.
  Ik heb niets van dit gd terug gezien.
  Wat een oplichters zijn het.
  Ik huur nooit meer een auto.
  Ik ga hier zeker werk van maken.

  Zwakke punten
  Alles is zwak daar en zeker hun mentaliteit, om van te kotsen hoe je behandeld wordt.
  Viswijven zijn het.

  Goldcar is mafia

  Auto gehuurd en op voorhand betaald en nooit gekregen en ook geen geld terug.
  Klootzakken !!!!!

  Sterke punten
  Het zijn eersteklas klootzakken

  Zwakke punten
  Het zijn eersteklas klootzakken

  booking. com

  Erg dat booking.com samenwerkt met een maffiaorganisatie als Gold Car. Zo worden ze ook oplichters.

  Sterke punten
  Samen met booking.com mensen bedriegen

  Zwakke punten
  dieven die beschermd worden door booking.com

  Oplichters

  Je wordt hier standaard opgelicht. Dat is hun business model. Verkopen van allerlei extra’s en achteraf schadeclaims voor al bestaande schade en “special cleaning” voor een auto die we smerig meegekregen hebben. Reken op standaard 1,5 uur wachten voordat je op weg kunt.
  Onbeschoft personeel. Criminele organisatie.

  Sterke punten
  Professionele oplichting en daarin zeer volhardend.

  Zwakke punten
  Oplichters


Bezoek Goldcar

Schrijf je eigen review