Do You Spain is een intermediair voor het verhuren van auto’s in Spanje. Toch zorgt het bedrijf niet alleen voor de laagste prijzen, maar het gaat ook voor kwaliteit. Daardoor is Do You Spain niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je gemoedstoestand. Er wordt alleen gewerkt met betrouwbare bedrijven en de vloot wordt dan ook met grote regelmaat gecontroleerd en goed onderhouden. De vloot bevat auto’s uit alle verschillende klassen. Kleine auto’s, familie auto’s, minibusjes, luxe auto’s, jeeps, stationwagons etc.

DoYouSpain Autohuren

Het huren van een auto bij Do You Spain gaat gecombineerd met een aantal pluspunten die het bedrijf als van eigens beschouwd. Zo zijn alle wagens kilometer vrij, worden alle kosten duidelijk gecommuniceerd, krijg je een gloednieuwe auto mee en betaal je pas op het moment dat je de auto afhaalt. Uiteraard zijn ook de nodige verzekeringen meegenomen in het bedrag.

DoYouSpain Kosten

Mocht je volledig vrij willen zijn van eigen risico dan heb je de mogelijkheid om het pakket uit te breiden. Uiteraard kan je ook andere extra’s toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een GPS of een kinderzitje. Do You Spain is te vinden op alle grote vliegvelden en daarnaast nog extra locaties. Vraag bovendien ook eens naar de toeristengids.

Alternatieven

Het blijkt dat veel bezoekers die een negatieve ervaring hebben gehad met DoYouSpain wel positief zijn over bijvoorbeeld SunnyCars. Neem een kijkje bij SunnyCars.


Do you Spain Reviews

  Slechte afhandeling na storing

  Door een bug in de website is mijn boeking 2 x geplaatst en heb ik 2 x betaald. Nadat de terugbetaling uitbleef wees DO YOU SPAIN naar OK mobility en moest ik maar afwachten. Ze konden er niets aan doen. Schandalig, mijn overeenkomst is tenslotte met Do you spain. Ik boek er nooit meer!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Pakken geen verantwoordelijkheid, slecht bereikbaar, late reactie op de email.

  waardeloos bedrijf

  Blij dat we een auto voor 8 dagen konden huren voor 110,- incl. all risk verzekering.

  Echter op vliegveld Alicante mochten we nog 325,- extra betalen.

  Dus toch niet blij.

  Sterke punten
  mensen even blij maken.

  Zwakke punten
  heel veel

  Verzekering niet goed.

  Slechte ervaring. Ik huurde via doyouspain een mooie auto bij OK mobility. De auto kostte 172 euro voor 6 dagen en 52 extra voor all in. Verzekering. Maar bij de OK mobility balie was de auto wel oke, maar bleek dat die verzekering helemaal niet dekkend was. Ik moest � 360,- BIJ BETALEN... toch maar gedaan, maar niet blij mee hoor. Volgende x gewoon zonder tussenpersoon boeken.

  Verzekering niet goed.

  Slechte ervaring. Ik huurde via doyouspain een mooie auto bij OK mobility. De auto kostte 172 euro voor 6 dagen en 52 extra voor all in. Verzekering. Maar bij de OK mobility balie was de auto wel oke, maar bleek dat die verzekering helemaal niet dekkend was. Ik moest € 360,- BIJ BETALEN... toch maar gedaan, maar niet blij mee hoor. Volgende x gewoon zonder tussenpersoon boeken.

  BIG SCAM, Avoid!!

  Horrible company, Scam!!! Don't let you get fooled by these criminals!!!

  Sterke punten
  Take your money

  Zwakke punten
  Don't deliver!!!

  Scam! Wees gewaarschuwd!!!

  Allen maar betaald, geen huurauto, geen geld terug en geen hulp. Heel veel kleine lettertjes. Doe het niet!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Betaling Borg

  In het algemeen goed. Ik heb aan alle voorwaarden voldaan. Ik ben alleen al bijna 6 weken aan het wachten op mijn betaalde borg. Krijg het gevoel dat ik niet serieus genomen wordt. Heb al wel 10 emails verstuurd

  Sterke punten
  Snel geld van de rekening overschrijven

  Zwakke punten
  De borg vasthouden. En met mailen berijk je niks

  No Do You Spain

  Op het moment van aankomst was er geen huurauto beschikbaar. Na twee uur wachten was er een auto echter bleek het contract tussen Do You Spain en de verhuurder niet in orde; oorzaak systeemfout Do You Spain. Na lang bellen en afstemmen ermee ingestemd een refund te ontvangen van Do You Spain echter diende om de vakantie te continueren direct bij de verhuurfirma de auto te huren (tegen een hoger tarief). Tot zover, kan gebeuren "shit happens".  Echter we zijn bijna drie maanden en vele contacten verder maar nog altijd geen refund ontvangen. De ene smoes na de andere smoes worden gebruikt en de laatste tijd wordt er zelfs niet meer gereageerd. Oftewel, Do You Spain, never again

  Sterke punten
  Communicatie en bevestiging in de aanvraagfase

  Zwakke punten
  Komen op geen enkele wijze hun verplichtingen en toezeggingen na; een schande dat zij Spain in hun naam mogen gebruiken

  Boek niet bij dit bedrijf!!

  Op hun website adverteren ze met huurwagens aan voordeeltarieven. Gezien het om acties gaat, kan je uw bestelling ook niet opzeggen na boeking. Ik had een Mini gehuurd voor 3 dagen aan 25 Euro in totaal. Alles leek prima te verlopen. Echter werd ik bestookt met mails om een omnium verzekering te nemen gezien de standaard verzekering weinig te bieden had en het koste maar 30 Euro extra. Nadat ik de omnium had genomen steeg mijn te betalen borg plots van 325 Euro naar 2000 Euro. Ik ging er van uit dat dit een vergissing was want de wagen was immers full omnium verzekerd. Toegekomen bij Click&Rent, de eigenlijke verhuurmaatschappij, bleken ze geen Mini in hun gamma te hebben en de borg was effectief 2000 Euro omdat de extra verzekering bij DoYouSpain was en niet bij hen. Bijkomend, de verzekering dekte ook niet alle schade, dus de verhuurmaatschappij had geen zekerheden. Gevolg, om goed verzekerd te zijn, diende ik nog een verzekering te nemen en die zou me nog eens extra 65 Euro kosten. Bovenop moest ik van DoYouSpain 131 Euro betalen voor de benzine. Als ik de wagen dan volgetankt terug bracht, dan zou ik slechts 100 Euro terug krijgen. Mijn wagen van 25 Euro koste plots 151 Euro en met een borg van 2000 Euro op mijn creditcard. Click&Rent zat verveeld met de zaak en verkondigde zelf dat DoYouSpain geen correct bedrijf was en de mensen misleid. Het verhuurbedrijf stelde voor dat ik de wagen bij hen rechtstreeks huurde en, ondanks ik men geld kwijt zou zijn en de wagen bij DoYouSpain anuleerde, kwam het zelfs goedkoper uit. Ik betaalde aan Click&Go 75 Euro, full omnium verzekerd en een borg van 200 Euro. Dit samen met de 55 Euro die ik kwijt ben aan DoYouSpain heeft het me uiteindelijk 130 Euro gekost. Dus bij DoYouSpain hebben ze me 55 Euro lichter gemaakt en zonder de behulpzaamheid van Click&Rent had dit nog veel meer geweest. AUB, BOEK HIER NIET.

  Sterke punten
  Welke sterke punten?

  Scam

  I had to pay an additonnal 200euro due to non requested insurance and deposit that I did not get back

  Sterke punten
  /

  Zwakke punten
  everything

  Opgelicht

  Huur auto betaald en all risk erbij , bij aankomst in malaga konden we weer betalen anders kregen we geen auto mee , ook bij aflevering volle tank . Maar ook werd er nog een 35 euro benzine extra afgeschreven in totaal 185 euro extra kwijt . Ga nooit met deze maatschappij in zee plzzzzz

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters ten top

  Huur geen auto bij doyouspain

  Hebben 2maand geleden auto gecancelled via DoYouSpain na vele telefoons en mail waarin ze informatie vroegen ook van de bank die moesten bevestigen dat het mijn kaart was alles doorgestuurd.

  Niks meer reactie tot vandaag waarin ze terug hetzelfde vragen 🤬😤😤 terwijl ze alles op mail hebben inclusief bank verslag !!!🤬 willen gewoon 500 euro rippen .

  Eric

  Sterke punten
  Zijn er geen

  Zwakke punten
  Niet terugbetalen 🤬

  doffe dreun

  niet aan te raden, geeft geen response tijdens problemen ruim 1 uur telefonisch en mails na weken pas een antwoord. ook verhuurder niet erg meegaand.

  beloftes maken ze niet waar. op 894 euro huur nog eens 226 euro extra verzekering.

  dit kon alleen betaald worden met een creditcard( met pincode) deze had ik niet direct paraat

  verhuurder weigert auto mee te geven, andere betalingsvormen werden niet geaccepteerd

  DoYouSpain beroept zich op haar voorwaarden en laat je letterlijk stikken

  andere auto gehuurd op airport alicante, keurig verzorgd, de wrange smaak maar weggedronken.advies niet doen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  mist alle inlevingsvermogen en heeft om niet 894 euro verdient

  Pure diefstal

  Ik ben vandaag de dag een auto aan het huren maar kan hem nergens meer ophalen en het huurbedrag is volledig betaald.. kunnen we hier juridisch iets aan doen? Moest ik iemand van dit bedrijf in m'n handen krijgen bega ik een ongeluk

  Sterke punten
  Sterk in diefstal

  Zwakke punten
  Geen zwakte is zwak genoeg voor deze oplichters

  Oplichterij ten top

  Van te voren al een te hoge prijs betaald voor de auto, maar dat was vanwege het vroeg boeken van een auto. 700€ betaald voor een auto die weken later nog maar 200€ was voor dezelfde periode, maar dat was nog deels onze eigen schuld.  2 uur vertraging gehad waardoor we buiten de ophaaltijd kwamen. Resultaat: auto was al weg, want de ophaalperiode was zogenaamd verstreken. Geen oplossing geboden, 30 minuten in de wachtrij, uiteindelijk iemand gesproken die ons niet wilde helpen. Kon zogenaamd niks voor ons betekenen en was onze eigen schuld in zijn ogen..  We hebben nog via de Mastercard geprobeerd het geld terug te krijgen, maar dat is een gebed zonder einde. Ik raad iedereen aan om gewoon via Rentalcars of via de bedrijven zelf te boeken, maar nooit meer via DO YOU SPAIN. Wat een oplichterij is dit!!

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen, niet mee denken, oplichterij

  Oplichters. Niet doen! 0 sterr

  Je kiest voor verzekering, bij

  Aankomst blijkt het geen verzekering te zijn en betaal je nogmaals een bedrag voor verzekering ! Meestal is het bedrag even hoog als je al betaald hebt.

  Wij hebben de auto van okcars Ibiza.

  Kregen een lekke band. Geen reserve band aanwezig , een nieuwe auto met 6000 km op de teller😳 . Ze zouden iemand sturen , vervolgens komt er een sleepbedrijf takelen de auto op , en daar zit je dan zonder auto.

  Volgende dag zouden ze auto weer brengen , niks gehoord, wij contact leggen,.. krijgen we te horen dat we zelf de auto moeten komen halen 40 km verder op.

  Kosten eerst zelf betalen en zouden we later kunnen terug krijgen .. jaja ., 😤😡🤬

  Sterke punten
  Een dikke 0

  Zwakke punten
  Allllles !!!

  Oplichters!

  Vanwege een wijziging in onze vlucht (niet om gevraagd, toch gekregen) was de auto die ik gehuurd had niet meer beschikbaar. Je reservering vervalt namelijk als je de auto niet binnen zes uur van het afgesproken tijdstip ophaalt. Echter DoYouSpain is niet te bereiken! Niet te mailen, niet te bellen; 3x 30 min in de wacht gestaan, niemand gesproken. Gevolg: geld weg, geen auto! OPLICHTERS!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  BEREIKBAARHEID, AFSPRAKEN NAKOMEN, EERLIJKHEID, GELD TERUG GEVEN ENZ.

  Oplichting door do you spain

  De zoveelste, ook auto geboekt en door drukte ter plaatse aan de balie ( moesten 45 min wachten ) waren wij 5 minuten te laat. Auto boeking vervallen en geld kwijt, € 1000,00 lichter. Nog ter plaatse gebeld en laten overleggen met autoverhuurder maar men kon ( zogenaamd) niets meer doen. Wij stonden daar met 4 kinderen en hebben ter plekke dus opnieuw moeten huren. Mijnheer van Doyouspain was nog beledigd ook dat ik tegen hem tekeer ging. Echt absolute schande en zuivere oplichting! Nooit maar dan ook nooit daar boeken, gewoon ter plekke huren gaat prima en is nog goedkoper ook. Let op de positieve reviews, deze zijn altijd "op uitnodiging" dus zelf gearrangeerd. Zie onderstaand antwoord van doyouspain, ik heb gereageerd, als het geen robot is. Update: inmiddels vele mailwisselingen, en heb zelfs aangetoond met de boardingpassen dat wij op tijd waren,,,nu weten ze het niet meer en hebben zogenaamd overlegd met Gold car. Je raad het al, die zeggen dat wij te laat waren en noemen nog een verkeerd tijdstip ook. Zit te denken om collectief deze mensen aan te pakken, wie doet er mee?

  Sterke punten
  Oplichten van mensen

  Zwakke punten
  zie bovenstaande tekst

  Disgusting experience

  Reference: DYS-50105437  I was in a hurry to rent a car. Went through the checkout process which was straightforward, got charged for €118.66 for 3 days + insurance. Got an email 5 minutes later saying I should pick up my car from Europcar. Got there, shared all the details with them and they said they can't give me a car because I paid with a debit card and I didn't have a credit card on me. I was told to call DoYouSpain and cancel my booking and get my money back. After 20 minutes I finally got through to an agent and explained the whole situation and asked for a refund. He kept saying that there's nothing he can do because in the terms and conditions it said you must have a credit card. Obviously I am furious, not only did I not miss my appointments, I got scammed to pay for a service which didn't work. I told the representative on the call if I'm not refunded my money back. I will post a bad review, because this is very unfair. I didn't have time to read your terms and conditions because I was in a hurry and you don't make it clear and obvious either on the checkout process, it's obvious why not, profiteering of people in similar positions. All this happened in the span of 30 minutes. I have never experienced such bad service anywhere else and this is my first bad review. I was sure that I wouldn’t have a problem getting my money back because that’s how legit companies operate, they rely on good and honest service. I will happily remove this bad review if I get my money back, but if you value more €118.66 over a happy customer, well then be it. Shame on you.

  Sterke punten
  Scamming people

  Zwakke punten
  Too many

  Oplichting op grote schaal

  Huur nooit een auto via Do you Spain.

  We huurden een Ford Fiesta via deze oplichters. Vooraf 163 € betaald via creditcard. In dit bedrag was een uitgebreide verzekering inbegrepen en zouden alle kosten gedekt zijn.

  We kregen een bevestiging per mail binnen 10 minuten dat we bij aankomst in Tenerife de wagen mochten afhalen bij Interrent.

  Bij aankomst ons aangeboden bij de balie van Interrent. Daar bleek dat we de wagen niet meekregen omdat de creditcard waar de wagen mee gereserveerd was, die van mijn partner was. Dat werd niet geaccepteerd. Bovendien moest bijkomend 79 € betaald worden voor een tankbeurt en bijna 50 € aan taksen. Daar bovenop moest ook nog eens 1100 € effectief betaald worden als borg (terwijl we een uitgebreide verzekering hadden genomen waarbij geen borg betaald moest worden). Toen ik zei dat dit niet ok was gaf de onvriendelijke bediende aan dat het niet zijn probleem was maar dat van Do You Spain.

  Mijn contract via mail (standaard document op website) willen annuleren of wijzigen ging niet meer. Binnen 5 minuten standaard mail met de melding dat het contract was aangevat.

  Voor het overige zijn deze oplichters niet per mail of telefonisch bereikbaar (bandje met melding dat alle medewerkers in gesprek zijn).  Uiteindelijk hebben we een voertuig bij Cicar gehuurd.  Het geld wat we hebben betaald aan Do You Spain zijn we vermoedelijk kwijt want ze zijn niet contacteerbaar en vooraf betaald voor diensten die ze nooit hebben geleverd.  Schande en pure oplichting.

  Sterke punten
  Mooie praatjes

  Zwakke punten
  Oplichters

  DoyouSpain Wat heb ik geboekt?

  Boeking gedaan via DYS, volgens hun website was de aanbieding o.a.:

  inclusief CDW + TP met een excess van 1250 EUR

  en gratis 1 extra bestuurder. Dit alles staat letterlijk als zodanig gepresenteerd op hun website.

  Daarna voucher met condities ontvangen. Daarin geen TP en geen extra bestuurder vermeld.

  Aangezien ik zelf een aanvullende (Excess waiver) verzekering voor CDW en TP heb dacht ik volledig gedekt te zijn. Maar bij navraag bij DYS bleek ik helemaal geen TP (diefstal) verzekering te hebben...de extra bestuurder wilde ze wel even (gratis) bijschrijven op mijn huurvoorwaarden. Ze bleken niet in staat om uit te leggen waarvoor ik wel verzekerd was en ik kon het oplossen door super cover van verhuurder bij te kopen of anders excess waiver via DYS.

  Ook niet vermeld op de website maar wel in de kleine lettertje was de luchthaven toeslag van 8% op het totaalbedrag van huur + extra's en zelfs op de vooruitbetaalde volle tank. Het komt allemaal niet erg transparant over dus ga toch maar cancelen bij DYS. Ben benieuwd hoe dat gaat...

  Sterke punten
  Weet ik nog niet

  Zwakke punten
  Niet transparant

  Leugens over vroegboeken

  Do you spain adviseert om vroeg een auto via hun te boeken, zodat je verzekerd bent van de goedkoopste prijs. Dat deden we dus "braaf". Toevallig keek ik onlangs (een kleine 3 weken voor we naar Mallorca gaan) nog even op hun site. Exact dezelfde auto is nu méér dan 3 keer goedkoper. Wij betaalden voor een week: 370 euro. Dezelfde auto voor exact dezelfde week kost nu 110 euro. En ook al adverteren zij dat je kosteloos mag annuleren: nee hoor, in de kleine lettertjes van het "feitelijke" auto-bedrijf staat dat dat niet mag. Balen dat we nu méér dan 250 euro teveel betaald hebben.

  Zwakke punten
  Mooie praatjes op hun site. Maar in realiteit klopt er niets van.

  Oplichters

  De zoveelste, ook auto geboekt en door drukte ter plaatse aan de balie ( moesten 45 min wachten ) waren wij 5 minuten te laat. Auto boeking vervallen en geld kwijt, € 1000,00 lichter. Nog ter plaatse gebeld en laten overleggen met autoverhuurder maar men kon ( zogenaamd) niets meer doen. Wij stonden daar met 4 kinderen en hebben ter plekke dus opnieuw moeten huren. Mijnheer van Doyouspain was nog beledigd ook dat ik tegen hem tekeer ging. Echt absolute schande en zuivere oplichting! Nooit maar dan ook nooit daar boeken, gewoon ter plekke huren gaat prima en is nog goedkoper ook.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie boven, zijn gewoon oplichters

  NOOIT MEER !

  Ik waarschuw iedereen boek nooit, maar dan ook nooit via DoYouSpain !  Vandaag contact gehad met de klantenservice van DYS (keuze 2) gaf aan niks te kunnen doen, omdat het te laat was (18 dagen na pick-up) en vroeg waarom ik niet eerder had gebeld. Uiteraard heb ik dit meermaals gedaan geprobeerd en ook via de mail.  Ze gaven aan dat ze niet verantwoordelijk waren en dat het ergens op de website staat vermeld dat je geen auto mee krijgt als je later aankomt. Waar kon ze niet specifiek vertellen. Het was verder een speciale aanbieding waardoor er niks te wijzigen was.  Bijzonder onvriendelijke klantenservice, geen intentie klanten te behouden en overal zeer ontevreden!  Nooit meer!

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  weinig flexibiliteit

  Niet te bereiken

  Onverwachte kosten

  Oplichters

  Zoals hier al.eens vermeld: als je vluchturen veranderen ben je je geld kwijt en sta je s avonds op de luchthaven met twee kinderen en geen auto vr de volgende 10 dagen. 500 euro de vuilbak in! We hadden zelfs op voorhand gebeld en gemaild dat we later gingen zijn en was zogezegd allemaal geen probleem.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Alles


Bezoek Do you Spain

Schrijf een review