Do You Spain is een intermediair voor het verhuren van auto’s in Spanje. Toch zorgt het bedrijf niet alleen voor de laagste prijzen, maar het gaat ook voor kwaliteit. Daardoor is Do You Spain niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je gemoedstoestand. Er wordt alleen gewerkt met betrouwbare bedrijven en de vloot wordt dan ook met grote regelmaat gecontroleerd en goed onderhouden. De vloot bevat auto’s uit alle verschillende klassen. Kleine auto’s, familie auto’s, minibusjes, luxe auto’s, jeeps, stationwagons etc.

DoYouSpain Autohuren

Het huren van een auto bij Do You Spain gaat gecombineerd met een aantal pluspunten die het bedrijf als van eigens beschouwd. Zo zijn alle wagens kilometer vrij, worden alle kosten duidelijk gecommuniceerd, krijg je een gloednieuwe auto mee en betaal je pas op het moment dat je de auto afhaalt. Uiteraard zijn ook de nodige verzekeringen meegenomen in het bedrag.

DoYouSpain Kosten

Mocht je volledig vrij willen zijn van eigen risico dan heb je de mogelijkheid om het pakket uit te breiden. Uiteraard kan je ook andere extra’s toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een GPS of een kinderzitje. Do You Spain is te vinden op alle grote vliegvelden en daarnaast nog extra locaties. Vraag bovendien ook eens naar de toeristengids.

Alternatieven

Het blijkt dat veel bezoekers die een negatieve ervaring hebben gehad met DoYouSpain wel positief zijn over bijvoorbeeld SunnyCars. Neem een kijkje bij SunnyCars.


Do you Spain Reviews

  Onbetrouwbaar

  Huur gewoon direct. Indirect lijkt goedkoper maar is dit niet. Pas op voor dubbele verzekeringen, pas op Fuel policy, pas op voor extra kosten. Gewoon een onbetrouwbare oplossing. Alles wat je kan verwachten van een slechte verhuurmaatschappij, misleidend helaas. Slechte ervaring dat zeker.

  Zwakke punten
  Heeft u even 😂😂😂

  volksverlakkerij

  Ik had voor een week in september een auto gehuurd via Doyouspain.com voor de prijs van 122 euro met nota bene een Platinum verzekering waarbij ook nog eens was vermeld met All Risk verzekering Dan denk je : ik ben overal vanaf. Helaas bij Goldcar op het vliegveld van Malaga moest ik nog even 185 extra betalen voor verzekering. Als ik dat niet zou doen, kreeg ik geen auto mee.
  Dat werd dus erg duur. Bij reclameren bij Doyouspain, beriepen ze zich op de voorwaarden in het contract.
  NOOIT MEER BOEKEN BIJ DOYOUSPAIN.COM

  Sterke punten
  de prijs maar die is natuurlijk niet geheel eerlijk

  Zwakke punten
  niet duidelijk aangeven dat er nog kosten komen op luchthaven

  OPLICHTERS!

  auto gehuurd en betaalt in Nederland. Blijkt dat de naam dubbel wordt vermeld. 3x gebeld en gemaild maar geen fatsoenlijke uitleg ontvangen hoe dit is op te lossen. Op de luchthaven kregen wij de auto simpelweg niet mee omdat de politie of de verzekering moeilijk zou doen. Geld kwijt. we hadden beter naar het casino kunnen gaan! O ja, we konden wel een andere auto huren.....maar wel 6x zo duur als de 1e! Geen enkele service, wat een oplichters!!

  Sterke punten
  niet kunnen ontdekken

  Pijnlijke ervaring

  Onze eerste ervaring met DoYouSpain

  Auto gehuurd voor 10 dagen in Spanje, Murcia bij DoYouSpain met een all-in verzekering. Een Mercedes auto type Renault Berlingo voor de prijs van 608,63 euro.
  Op de vlieghaven moesten we de wagen afhalen bij OK Mobility.
  Daar wilden zij de wagen niet meegeven daar zij de verzekering van DoYouSpain niet aanvaarden. We hadden de keuze : ofwel een extra verzekering nemen van 430 euro ofwel geen wagen !
  Geen discussie mogelijk!

  Contact opgenomen met DoYouSpain en een absurde uitleg gekregen die ons totaal niet verder geholpen heeft. Wij wachten nog steeds op een duidelijk antwoord en de terugbetaling van het bedrag dat we voor de verzekering aan DoYouSpain hebben betaald.

  Conclusie : geen tweede ervaring! Wij hebben ons laten bedriegen door professionele bedriegers!
  DoYouSpain = DoYouPain

  Do you spain oplichters

  Ik heb een auto geboekt via Do You Spain met de geweldige verzekering er bij zoals hun voorstelde.\\r\\nAlleen weten ze dat een aantal verhuurders deze verzekering niet accepteren en dan gewoon de klant in de zeik nemen en een verzekering aanbieden .Dit speelt zoals ik lees al jaren alleen doen ze er niets aan en blijven ze de klanten een verzekering aanbieden en lekker cashen.\\r\\nIk heb hier geen woorden voor en hoop dat een ieder Do you spain links laat liggen.

  Sterke punten
  Je een verzekering aansmeren waar je niets aan hebt.

  Zwakke punten
  Dit probleem gewoon niet netjes oplossen en eerlijk zijn tegen de klanten

  Onduidelijkheid verzekering

  Ik adviseer al jaren aan huurders om via DoyouSpain een auto te huren. Ik krijg helaas heel veel klachten terug over de verzekering. De huurders nemen bij de reservering een platinum verzekering, waarmee volgens DoyouSpain alle schade is afgedekt voor jezelf en de tegenpartij.

  Bij het ophalen van de auto wordt door de autoverhuurder altijd moeilijk gedaan over de afgesloten verzekering. Deze zou volgens zeggen niet afdoende zijn om alle schade te dekken. Het zou enkel de schade van de tegenpartij vergoeden. Er wordt door de verhuurder aangedrongen (soms op hele brute wijze) op het afnemen van een verzekering bij hen, waardoor je ongeveer 300 euro meer betaald voor de huur van je auto. Er wordt erg veel druk uitgeoefend om vooral de allrisk verzekering af te nemen bij de verhuurder van de auto omdat de afgesloten verzekering bij DoyouSpain niet voldoende is.

  Wat moet ik de mensen die ik adviseer om bij DoyouSpain een auto te huren zeggen? Of kan je beter geen verzekering bij DoyouSpain afsluiten en gaan voor de verzekering bij de locale verhuurmaatschappij.

  Sterke punten
  Duidelijke huurtarieven en voorwaarden

  Zwakke punten
  Onduidelijkheid over de afgesloten verzekering

  Oplichters

  Auto via doyouspain geboekt. Toen we aankwamen konden wij de auto ophalen bij ok mobility. Het eerste wat er gezegd werd was dat de verzekering van doyouspain niet geldig is. Ik weiger toch de verzekering en moest ik een borg van €100,00 en een borg van €217,00. Er werd beloofd dat als er niks is, ik alles teruggestort kreeg. Ik moest mailen van waar mijn geld bleef na 3 weken kreeg ik €100,0 terug. Ik heb tot 3 keer gemaild. Toen kreeg ik een formulier te zien dat ik een verzekering heb afgesloten. Formulier was niet voorzien van een handtekening en weg was het geld volgens doyouspain omdat ze niks voor mij konden betekenen.

  Sterke punten
  Snel te boeken

  Zwakke punten
  Ze verkopen gebakken lucht of een van de partijen houdt zich niet aan de afspraak

  Class rent a car Ibiza

  Niet huren hier!! (Ibiza) Deze vrouw doet alles om extra geld af te troggelen. We hadden 6/8 van de tank gekregen en bij inleveren 5/8. Alsof je bij de tankstation exact kan zeggen dit wil ik aan benzine om de tank tot 6/8 te krijgen. We hebben voor €40 getankt echter kwamen we dus 1 streepje tekort. Hier wordt €46!!!! voor gerekend… dat ik zei geef de auto, dan tank ik wel, mocht niet. Borg werd ingehouden!! (€46) Oplichters!!
  Datum van ervaring: 15 juli 2023

  Zwakke punten
  Zie beschrijving.

  Oplichters

  Laaielichters die slechts geïnteresseerd zijn in het binnenharken van centen. Bij aankomst was onze huurauto er niet, omdat we meer dan zes uur vertraging hadden. Volledige betaling was maanden daarvoor al gedaan. Pas na hernieuwde betaling (uiteraard tegen een veel hoger tarief) kregen we een auto mee. Telefonisch contact gezocht, dat bleek lastig. Uiteindelijk iemand gesproken, maar geld terugstorten of een klacht indienen kon niet op deze wijze, dat moest via de site. Uiteindelijk via de site een waardeloze reactie gekregen. Geld terugstorten zit er niet in, zoek het maar uit en klop aan bij de luchtvaartmaatschappij was de reactie. Daarna is het stil gebleven. Waardeloos bedrijf, zijn gewoon dieven.

  Sterke punten
  Ze lijken goedkoop, maar veel verborgen kosten.

  Zwakke punten
  Ze noemen zichzelf klantvriendelijk, maar dat is een lachertje. Het zijn oplichters.

  Slechte ervaring DoYouSpain

  Voor de meivakantie een auto gehuurd via DoYouSpain (DYS). Dat was de eerste en meteen de laatste keer. Bij DYS uitgekomen via Rentalcars vergelijkingsite. DYS kwam er het meest gunstig uit en de voorwaarden leken in orde. Alle verzekeringen zouden inclusief zijn en alleen de extra kosten van het inleveren op een ander vliegveld (Girona) zouden erbij komen. Na het reserveren via de site, kreeg ik de huurinformatie toegestuurd. Ik had een klasse ford focus aangegeven, echter op de bevestiging stond de klasse ford Fiesta vermeld. Hierover heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Na 2x 20 minuten in de wacht te hebben gestaan en nog geen medewerker aan de lijn te hebben gehad, een mail gestuurd via de website van DYS. Hier kreeg ik reactie op dat ik wijzigingen via de site moest aanbrengen. Hier was een link voor bijgevoegd. Geprobeerd via de link de klasse te wijzigen, maar dat kon niet omdat volgens de voorwaarden de prijs zo laag was dat wijziginen en annuleringen niet waren toegestaan. Dit was vooraf of bij het boeken niet duidelijk aangegeven. Daarnaast was het de fout van DYS dat ze een verkeerde klasse hadden doorgegeven. Weer geprobeerd telefonisch contact te krijgen, maar opnieuw geen medewerker aan de lijn kunnen krijgen. Uiteindelijk besloot ik te proberen om dit ter plaatse bij de balie van Goldcar in Barcelona te regelen (DYS heeft zelf geen auto's maar is slechts een broker die in dit geval de auto bij Goldcar had geboekt). Bij de Goldcar balie bleek er ook geen mogelijkheid te zijn om een andere klasse te boeken, dus moesten we met vijf personen inclusief 7 stuks bagage in een niet schoongemaakte Citroen C3 met 60.000 km op de teller naar onze bestemming. Daarnaast kregen wij de auto niet mee als we niet ook nog een borg en een fee voor Goldcar moesten betalen. Deze fee bleek dermate hoog dat de auto ruim 2x zo duur werd dan we in eerste instantie hadden betaald bij de boeking. Achteraf heb ik uiteraard een klacht ingediend bij DYS, maar nooit meer iets van gehoord. Conclusie: DoYouSpain is een absolute afrader om je auto bij te huren. Advies is om voor een gerenommeerde partij te kiezen die zelf auto's heeft en niet voor zo'n broker als DoYouSpain.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Slechte communicatie
  Onbereikbaar
  Onduidelijke informatie
  Onbetrouwbare informatie
  Geen eigen wagenpark
  Niet flexibel

  Slechte afhandeling na storing

  Door een bug in de website is mijn boeking 2 x geplaatst en heb ik 2 x betaald. Nadat de terugbetaling uitbleef wees DO YOU SPAIN naar OK mobility en moest ik maar afwachten. Ze konden er niets aan doen. Schandalig, mijn overeenkomst is tenslotte met Do you spain. Ik boek er nooit meer!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Pakken geen verantwoordelijkheid, slecht bereikbaar, late reactie op de email.

  waardeloos bedrijf

  Blij dat we een auto voor 8 dagen konden huren voor 110,- incl. all risk verzekering.
  Echter op vliegveld Alicante mochten we nog 325,- extra betalen.
  Dus toch niet blij.

  Sterke punten
  mensen even blij maken.

  Zwakke punten
  heel veel

  Verzekering niet goed.

  Slechte ervaring. Ik huurde via doyouspain een mooie auto bij OK mobility. De auto kostte 172 euro voor 6 dagen en 52 extra voor all in. Verzekering. Maar bij de OK mobility balie was de auto wel oke, maar bleek dat die verzekering helemaal niet dekkend was. Ik moest � 360,- BIJ BETALEN... toch maar gedaan, maar niet blij mee hoor. Volgende x gewoon zonder tussenpersoon boeken.

  Verzekering niet goed.

  Slechte ervaring. Ik huurde via doyouspain een mooie auto bij OK mobility. De auto kostte 172 euro voor 6 dagen en 52 extra voor all in. Verzekering. Maar bij de OK mobility balie was de auto wel oke, maar bleek dat die verzekering helemaal niet dekkend was. Ik moest € 360,- BIJ BETALEN... toch maar gedaan, maar niet blij mee hoor. Volgende x gewoon zonder tussenpersoon boeken.

  BIG SCAM, Avoid!!

  Horrible company, Scam!!! Don't let you get fooled by these criminals!!!

  Sterke punten
  Take your money

  Zwakke punten
  Don't deliver!!!

  Scam! Wees gewaarschuwd!!!

  Allen maar betaald, geen huurauto, geen geld terug en geen hulp. Heel veel kleine lettertjes. Doe het niet!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Betaling Borg

  In het algemeen goed. Ik heb aan alle voorwaarden voldaan. Ik ben alleen al bijna 6 weken aan het wachten op mijn betaalde borg. Krijg het gevoel dat ik niet serieus genomen wordt. Heb al wel 10 emails verstuurd

  Sterke punten
  Snel geld van de rekening overschrijven

  Zwakke punten
  De borg vasthouden. En met mailen berijk je niks

  No Do You Spain

  Op het moment van aankomst was er geen huurauto beschikbaar. Na twee uur wachten was er een auto echter bleek het contract tussen Do You Spain en de verhuurder niet in orde; oorzaak systeemfout Do You Spain. Na lang bellen en afstemmen ermee ingestemd een refund te ontvangen van Do You Spain echter diende om de vakantie te continueren direct bij de verhuurfirma de auto te huren (tegen een hoger tarief). Tot zover, kan gebeuren "shit happens".

  Echter we zijn bijna drie maanden en vele contacten verder maar nog altijd geen refund ontvangen. De ene smoes na de andere smoes worden gebruikt en de laatste tijd wordt er zelfs niet meer gereageerd. Oftewel, Do You Spain, never again

  Sterke punten
  Communicatie en bevestiging in de aanvraagfase

  Zwakke punten
  Komen op geen enkele wijze hun verplichtingen en toezeggingen na; een schande dat zij Spain in hun naam mogen gebruiken

  Boek niet bij dit bedrijf!!

  Op hun website adverteren ze met huurwagens aan voordeeltarieven. Gezien het om acties gaat, kan je uw bestelling ook niet opzeggen na boeking. Ik had een Mini gehuurd voor 3 dagen aan 25 Euro in totaal. Alles leek prima te verlopen. Echter werd ik bestookt met mails om een omnium verzekering te nemen gezien de standaard verzekering weinig te bieden had en het koste maar 30 Euro extra. Nadat ik de omnium had genomen steeg mijn te betalen borg plots van 325 Euro naar 2000 Euro. Ik ging er van uit dat dit een vergissing was want de wagen was immers full omnium verzekerd. Toegekomen bij Click&Rent, de eigenlijke verhuurmaatschappij, bleken ze geen Mini in hun gamma te hebben en de borg was effectief 2000 Euro omdat de extra verzekering bij DoYouSpain was en niet bij hen. Bijkomend, de verzekering dekte ook niet alle schade, dus de verhuurmaatschappij had geen zekerheden. Gevolg, om goed verzekerd te zijn, diende ik nog een verzekering te nemen en die zou me nog eens extra 65 Euro kosten. Bovenop moest ik van DoYouSpain 131 Euro betalen voor de benzine. Als ik de wagen dan volgetankt terug bracht, dan zou ik slechts 100 Euro terug krijgen. Mijn wagen van 25 Euro koste plots 151 Euro en met een borg van 2000 Euro op mijn creditcard. Click&Rent zat verveeld met de zaak en verkondigde zelf dat DoYouSpain geen correct bedrijf was en de mensen misleid. Het verhuurbedrijf stelde voor dat ik de wagen bij hen rechtstreeks huurde en, ondanks ik men geld kwijt zou zijn en de wagen bij DoYouSpain anuleerde, kwam het zelfs goedkoper uit. Ik betaalde aan Click&Go 75 Euro, full omnium verzekerd en een borg van 200 Euro. Dit samen met de 55 Euro die ik kwijt ben aan DoYouSpain heeft het me uiteindelijk 130 Euro gekost. Dus bij DoYouSpain hebben ze me 55 Euro lichter gemaakt en zonder de behulpzaamheid van Click&Rent had dit nog veel meer geweest. AUB, BOEK HIER NIET.

  Sterke punten
  Welke sterke punten?

  Scam

  I had to pay an additonnal 200euro due to non requested insurance and deposit that I did not get back

  Sterke punten
  /

  Zwakke punten
  everything

  Opgelicht

  Huur auto betaald en all risk erbij , bij aankomst in malaga konden we weer betalen anders kregen we geen auto mee , ook bij aflevering volle tank . Maar ook werd er nog een 35 euro benzine extra afgeschreven in totaal 185 euro extra kwijt . Ga nooit met deze maatschappij in zee plzzzzz

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters ten top

  Huur geen auto bij doyouspain

  Hebben 2maand geleden auto gecancelled via DoYouSpain na vele telefoons en mail waarin ze informatie vroegen ook van de bank die moesten bevestigen dat het mijn kaart was alles doorgestuurd.
  Niks meer reactie tot vandaag waarin ze terug hetzelfde vragen 🤬😤😤 terwijl ze alles op mail hebben inclusief bank verslag !!!🤬 willen gewoon 500 euro rippen .
  Eric

  Sterke punten
  Zijn er geen

  Zwakke punten
  Niet terugbetalen 🤬

  doffe dreun

  niet aan te raden, geeft geen response tijdens problemen ruim 1 uur telefonisch en mails na weken pas een antwoord. ook verhuurder niet erg meegaand.
  beloftes maken ze niet waar. op 894 euro huur nog eens 226 euro extra verzekering.
  dit kon alleen betaald worden met een creditcard( met pincode) deze had ik niet direct paraat
  verhuurder weigert auto mee te geven, andere betalingsvormen werden niet geaccepteerd
  DoYouSpain beroept zich op haar voorwaarden en laat je letterlijk stikken
  andere auto gehuurd op airport alicante, keurig verzorgd, de wrange smaak maar weggedronken.advies niet doen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  mist alle inlevingsvermogen en heeft om niet 894 euro verdient

  Pure diefstal

  Ik ben vandaag de dag een auto aan het huren maar kan hem nergens meer ophalen en het huurbedrag is volledig betaald.. kunnen we hier juridisch iets aan doen? Moest ik iemand van dit bedrijf in m'n handen krijgen bega ik een ongeluk

  Sterke punten
  Sterk in diefstal

  Zwakke punten
  Geen zwakte is zwak genoeg voor deze oplichters

  Oplichterij ten top

  Van te voren al een te hoge prijs betaald voor de auto, maar dat was vanwege het vroeg boeken van een auto. 700€ betaald voor een auto die weken later nog maar 200€ was voor dezelfde periode, maar dat was nog deels onze eigen schuld.

  2 uur vertraging gehad waardoor we buiten de ophaaltijd kwamen. Resultaat: auto was al weg, want de ophaalperiode was zogenaamd verstreken. Geen oplossing geboden, 30 minuten in de wachtrij, uiteindelijk iemand gesproken die ons niet wilde helpen. Kon zogenaamd niks voor ons betekenen en was onze eigen schuld in zijn ogen..

  We hebben nog via de Mastercard geprobeerd het geld terug te krijgen, maar dat is een gebed zonder einde. Ik raad iedereen aan om gewoon via Rentalcars of via de bedrijven zelf te boeken, maar nooit meer via DO YOU SPAIN. Wat een oplichterij is dit!!

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen, niet mee denken, oplichterij


Bezoek Do you Spain

Schrijf een review