Worldwidecampers

Soms ga je op vakantie in een land waar het boeken van een hotel gewoon afbreuk doet aan het avontuur wat je eigenlijk zou moeten beleven. Denk bijvoorbeeld eens aan Australië of de Verenigde Staten. Landen waar je het liefste een flinke roadtrip maakt.

WorldWideCampers Autohuren

Veel mensen durven dat echter niet aan omdat het boeken van verschillende hotels zo’n ontzettend gedoe is. Met WorldWideCampers heb je echter geen reden meer om niet op pad te gaan. Je neemt je ‘hotel’ namelijk gewoon met je mee! WorldWideCampers biedt campers te huur aan in Canada, USA, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Europa en Oceanië. Dankzij hun aanbod kan je de wildernis zelf verkennen, locaties bezoeken en daar overnachten waar het u uitkomt.

WorldWideCampers Mogelijkheden

Campers worden rijklaar geleverd en u heeft de mogelijkheid om een zogenoemde convient kit te bestellen. Hier zit alles in wat u nodig heeft op uw reis, zoals keukengerei, een EHBO set en toiletchemicaliën. U heeft uiteraard keuze uit verschillende campers, van klein naar groot. Bekijkt u daarvoor de website om de mogelijkheden naast elkaar te bekijken.

WorldWideCampers Kosten

WorldWideCampers begrijpt dat het reizen met een camper voor vele een nieuwe uitdaging is. Daarom besluit het bedrijf om het nog leuker te maken. Via verschillende kortingen en aanbiedingen kan je nu namelijk extra voordelig deze nieuwe uitdaging aan gaan.


Worldwidecampers Reviews

  zin in!

  Dankzij deze website ben ik terecht gekomen bij World Wide Campers. Ik ga eind deze maand voor 5 maanden naar Amerika. Samen met een vriend ga ik een roadtrip maken voor ons film/foto project. We zaten echter heel erg te twijfelen wat we moesten doen qua vervoer en overnachting. We dachten aan een huurauto tot deze site ons dus op het idee bracht om een camper te regelen. Omdat wij voor een zeer lange tijd gaan hebben we even contact opgenomen met World Wide Campers. Zij hebben met ons naar de plannen gekeken en een betaalbare offerte toegestuurd. We moeten nog een officieel akkoord geven, maar het ziet er goed uit! Ik kan niet wachten om te vertrekken.

  Sterke punten
  Erg betaalbaar en duidelijk

  Zwakke punten
  Nog niet en hopelijk komt dat ook niet :)

  Echt de manier voor Australie!

  Onze vakantie in Australie was echt top! We hadden het niet gekund zonder WWC! Bedankt jongens!

  Sterke punten
  Top tijd, top auto!

  Zwakke punten
  Alles ging echt perfect, hier heb ik niet te melden

Bezoek Worldwidecampers

Schrijf een review