abCarrental voor een huur auto op Bonaire

Ben je een frequente bezoeker van Bonaire of wordt je eerstvolgende vakantie een tripje naar Bonaire? Wil je het maximale beleven van wat dit eiland te bieden heeft? Dan zou je dat het best met een auto kunnen doen. Heb je al vervoer of moet dat geregeld worden, maar weet je niet waar je daarvoor terecht kan? Geen nood, in dit geval moet je zeker wezen bij AB Car Rental. Met dit autoverhuurbedrijf begint je vakantie op het moment, dat je op Bonaire landt. Je huurauto staat klaar bij aankomst op de luchthaven of bij je accommodatie. Als je wilt, kun je ook nog gratis opgehaald worden van de luchthaven en ook weer teruggebracht worden als het zover is. Met het Full Coverage Plan van AB Car Rental heb je ook het voordeel, dat je niet gebonden bent aan het betalen van een waarborgsom, geen eigen risico en de auto is volledig verzekerd.

AB Carrental Autohuren

Bij AB Carrental kun je al 30 jaar zorgeloos kiezen uit de grootste selectie huurauto’s. AB Carrental heeft de voordeligste tarieven voor online reserveringen. Indien je een reservering hebt geplaatst maak je dan gebruik van de gratis taxi- en bagageservice tussen Bonaire International Airport en het nabijgelegen AB Car Rental kantoor. 

AB Carrental Mogelijkheden

De keuze aan auto’s bij AB Carrental is groot. Je kunt kiezen uit de grootste selectie dive pick up truck, sedans, SUV’s, familie- en economy huurauto’s. Je krijgt de beste duik pick ups en huurauto’s en u profiteert van nul eigen risico. Daarnaast kun je ook gebruik maken van gratis extra bestuurder(s) en kinderzitje, 24/7 road call service inclusief gratis reparatie/verwisselen van een lekke band en nog snellere afhandeling van ophalen en terug brengen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze haal- en brengservice. Indien je de reservering minimaal 2 weken voor aanvang van de huurperiode annuleert zal een restitutie van 50% van het totale bedrag plaatsvinden.

AB Carrental Kosten

De prijzen bij het huren van een auto bij AB Carrental waar alle benodigde verzekeringen inbegrepen zijn, wordt van te voor met de klant besproken. Zo ben je verzekerd tegen diefstal of een ongeval. Met het AB Full Coverage Plan van AB Carrental ben je verzekerd van een stress-vrij verblijf tijdens jouw vakantie. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 6% omzetbelasting en een CDW-verzekering is verplicht. Ook geven zij tips om diefstal te vermijden, zoals: 

  • de deuren niet op slot doen
  • geen waardevolle spullen achterlaten in de huurauto
  • het dashboardkastje open laten

Er dient ten alle tijden een politierapport te worden opgesteld. Zonder politierapport wordt de huurder volledig aansprakelijk gesteld voor de schade aan de huurauto.


Welke auto’s heeft AB Car Rental ter beschikking?

De meeste huurders zijn toch wel benieuwd naar het aanbod aan auto’s van AB Car Rental. Om een goed overzicht te krijgen van alle beschikbare auto’s voor de periode waar jij op het eiland zal verblijven kun je het best gebruik maken van de zoekfunctie op de startpagina van de site. In de zoekfunctie vul je onder andere in wat de ophaaldag- en tijd zal zijn alsook je inleverdag- en tijd. Na de informatie verwerkt te hebben, kun je op het tabje ‘find your car’ klikken. Na hierop geklikt te hebben komt een nieuwe webpagina tevoorschijn met een uitgebreid overzicht van alle beschikbare huurauto's. Je krijgt dan een foto te zien van de auto’s, de specificaties en uiteraard het bedrag wat betaald moet worden voor de auto. Wil je een van de beschikbare auto’s huren? Dan kun je gerust op het tabje ‘rent this car’ klikken. Na hierop geklikt te hebben kom je op een andere webpagina terecht waarin de details van je reservering terug te zien zijn en waar je kunt kiezen voor een full coverage plan of CDW. Hierna zal je je persoonsgegevens moeten ingeven alsook je betaalmethode. Na het reserveringsproces goed doorlopen te hebben en je reservering bevestigd te hebben kun je verder gaan met het plannen van je vakantie en op de dag van aankomst al genieten van een zorgeloze en welverdiende vakantie op Bonaire met AB Car Rental.


Minimum leeftijd om een auto te huren

Om een auto bij AB Car Rental te kunnen huren moet je minimaal 23 jaar of ouder zijn. Daarnaast moet je minimaal een jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Hou dus rekening met de minimumleeftijden welke gelden voor het huren van een auto bij AB Car Rental.


Maak gebruik van de gratis ophaal- en wegbrengservice

Veel huurders, die een auto willen huren of hebben gehuurd bij AB Car Rental willen weten of er een mogelijkheid bestaat om ze gratis op de luchthaven af te halen en weer terug te brengen op de dag van vertrek. Zeer zeker heeft dit bedrijf een gratis ophaal- en wegbrengservice. Een van de taxichauffeurs kan je ophalen op van het vliegveld of vanaf een andere locatie op Bonaire en brengt je geheel gratis naar het AB Car Rental kantoor. Kom je buiten kantooruren aan, dan staat de taxichauffeur met je huurauto op de luchthaven voor je klaar. Rijd naar je vakantieverblijf, rust wat uit en dan kun je de volgende dag op kantoor de overige papieren invullen en indienen. 

Huurders hoeven niet direct online een auto te huren. Als je bent aangekomen op het eiland en je wilt toch een auto huren, dan kan dat altijd. Een van de taxichauffeur van AB Car Rental zal je dan ophalen vanaf elke gewenste locatie, zoals bijvoorbeeld je vakantieverblijf. Hij brengt je naar het kantoor van AB Car Rental en in minder dan vijf minuten kun je met een comfortabele huurauto wegrijden. Houd er rekening mee dat de huurauto's in het hoogseizoen meestal volgeboekt zijn. Als je er zeker van wilt zijn dat je er een kunt krijgen, boek dan op tijd.


Dive & Drive special

Is het altijd je droom geweest om lekker te duiken in de azuurblauwe zee van Bonaire of waar dan ook en wil je daarbij de tropische vissen, kleurrijke koraal en oude wrakken bekijken en ontdekken? Maak dan gebruik van de Dive & Drive special van AB Car Rental. Je kunt bij dit bedrijf de full experience Dive & Drive special selecteren. Je krijgt daarbij onbeperkt lucht, al je duikbenodigdheden, begeleiding en een betrouwbare pick-up om over het eiland te cruisen. Boek vandaag nog de Dive & Drive special en ontvang 10% korting op je huurauto.


Auto speciaal voor duiktrip

Als je een ultieme duikvakantie voor ogen hebt, dan weet je dat het er vooral om gaat, dat je zoveel als mogelijk unieke plekken kan bezoeken en bezichtigen. Een eigen auto is dan een must. De pick-ups van AB Car Rental komen in dit geval heel goed van pas. Deze bieden genoeg ruimte voor je duikpak, ademautomaat en duikflessen. Iedere pick-up is bovendien ingericht met een duiktank rack. Kies voor een wagen met achterklep en laad jouw spullen in rap tempo in en uit. Op die manier kan je echt het maximale uit je duik trip halen.


Contactgegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot eventuele deals, je reservering of algemene vragen, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van AB Car Rental. Je kunt contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar het e-mail adres [email protected]. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar het telefoonnummer +599-7178980. Alvorens je contact opneem met de klantenservice is het uiteraard raadzaam om eerst de meest gestelde vragen op de site door te nemen. Als het antwoord op je vraag echt niet terug te vinden is, dan kun je gerust bellen of e-mailen met de klantenservice van AB Car Rental. De klantenservice medewerkers weten als geen ander hoe zij je beter van dienst kunnen zijn.

Neem een kijkje bij abCarrental


abCarrental Reviews

    Huur nooit je auto hier

    Slechtste autoverhuurbedrijf dat er bestaat. Als je de basisverzekering afsluit en geen onnodige extra verzekering geven ze je een auto die van ellende uit elkaar valt. Bovendien krijg je de auto niet op de avond waarvoor je geboekt hebt en beroepen ze zich op de kleine lettertjes waarin zou staan dat je de auto pas de volgende dag krijgt als je alleen de basisverzekering hebt genomen. Echt een stel criminelen. Als je de auto �s avonds nodig hebt en noodgewongen een andere auto moet huren krijg je niet eens je geld terug. Nooit hier huren!!!!!!� Ieder ander autoverhuurbedrijf op Bonaire is beter.

Bezoek abCarrental

Schrijf een review