Bij AB Carrental ben je terecht voor de voordeligste huurauto tarieven op Bonaire. Zij hebben een aantal diensten waar je als klant van kunt profiteren. Tevredenheid en gemak zijn namelijk de prioriteiten van AB Carrental.

AB Carrental Autohuren

Bij AB Carrental kun je al 30 jaar zorgeloos kiezen uit de grootste selectie huurauto’s. AB Carrental heeft de voordeligste tarieven voor online reserveringen. Indien je een reservering hebt geplaatst maak je dan gebruik van de gratis taxi- en bagageservice tussen Bonaire International Airport en het nabijgelegen AB Car Rental kantoor. 

AB Carrental Mogelijkheden

De keuze aan auto’s bij AB Carrental is groot. Je kunt kiezen uit de grootste selectie dive pick up truck, sedans, SUV’s, familie- en economy huurauto’s. Je krijgt de beste duik pick ups en huurauto’s en u profiteert van nul eigen risico. Daarnaast kun je ook gebruik maken van gratis extra bestuurder(s) en kinderzitje, 24/7 road call service inclusief gratis reparatie/verwisselen van een lekke band en nog snellere afhandeling van ophalen en terug brengen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze haal- en brengservice. Indien je de reservering minimaal 2 weken voor aanvang van de huurperiode annuleert zal een restitutie van 50% van het totale bedrag plaatsvinden.

AB Carrental Kosten

De prijzen bij het huren van een auto bij AB Carrental waar alle benodigde verzekeringen inbegrepen zijn, wordt van te voor met de klant besproken. Zo ben je verzekerd tegen diefstal of een ongeval. Met het AB Full Coverage Plan van AB Carrental ben je verzekerd van een stress-vrij verblijf tijdens jouw vakantie. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 6% omzetbelasting en een CDW-verzekering is verplicht. Ook geven zij tips om diefstal te vermijden, zoals: 

- de deuren niet op slot doen

- geen waardevolle spullen achterlaten in de huurauto

- het dashboardkastje open laten

Er dient ten alle tijden een politierapport te worden opgesteld. Zonder politierapport wordt de huurder volledig aansprakelijk gesteld voor de schade aan de huurauto.

 


abCarrental Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over abCarrental.

Bezoek abCarrental

Schrijf je eigen review