Als je op vakantie gaat is de kans heel groot dat je Alamo tegen het lijf aan loopt. Deze autoverhuurder heeft namelijk ruim 2000 verschillende locaties op de meest populaire plekken in de hele wereld. Of je nou een roadtrip wilt doen in de Verenigde Staten, of gewoon een stedentrip in Barcalona, het kan met Alamo.

Alamo Autohuren

Als je een auto bij Alamo huurt, dan sluit je daar ook gelijk een verzekering, lokale toeslagen en belastingen mee af. De prijs is dus transparant en eerlijk. Mocht je toch een beetje extra willen dan kan je zelfs een No-Risk garantie afsluiten. Wat er ook gebeurt, Alamo regelt het dan voor je.

Alamo Mogelijkheden

Om je vakantie zo gemakkelijk mogelijk te maken heb je bij Alamo de mogelijkheid om verschillende opties aan je bestelling toe te voegen. Zo kan je een navigatiesysteem huren, maar ook kinderzitjes, winterbanden en zelfs ski materialen. Daarnaast kan je ook nog eens extra bestuurders toevoegen, die dan net zo verzekerd zijn als jou.

Alamo Kosten

Om uw ervaring met Alamo nog leuker te maken heeft het bedrijf een fors aantal kortingen op de website. Neem vooral een kijkje om te zien welke het beste bij jou zal passen. Dat maakt het huren van een auto immers alleen maar leuker.


Alamo Reviews

 • Heel slecht!!!

  Ik boek een auto en zou binnen 24 uur een bevestiging ontvangen of de auto definitief geboekt zou zijn. Na 24 uur niets...

  Nou ik ga zelf maar eens bellen. "We hebben nog geen reactie meneer, maar morgen hebben we hem zeker".

  Volgende dag. Geen bevestiging. De volgende 7 dagen op eigen initiatief diverse malen gebeld en gemaild en iedere dag aan het lijntje gehouden.

  Vandaag nog maar weer zelf gemaild en aangegeven dat ik nu echt wil weten of ik erop kan vertrouwen of er een auto klaar staat op Curacao.

  Vervolgens kreeg ik een mail met een hele uitleg waar ik niets mee kan en men sloot af met: "n verband met de drukte in Curaçao is de auto helaas niet akkoord gekomen, en kunnen wij geen alternatief bieden. Het hoofdkantoor heeft dit vanochtend aan ons bevestigd."

  Dus de beloofde 24 uur werden ongeveer 192 uur en dan schepen ze je af met helaas pindakaas en pech voor jou.

  Gelukkig voelde ik dit al aankomen en heb ik bij Sixt gereserveerd die binnen 2 uur de bevestiging stuurde. Dus mijn tip: Sla Alamo of en boek gelijk bij Sixt.

  Door J op 29 november 2019 Reageer
 • Wat een waardeloze service van Alamo en dan met name ook via Target travel services waar je blijkbaar boekt. Na 2,5 week hoorden wij dat onze no risk clausule niet geldig was omdat wij rechtstreeks 6 dagen bijgeboekt hadden. Als je pretendeert Alamo (Alamo logo en boekt via de website Alamo. Nl) te zijn dan verwacht je dat de voorwaarden ook gelijk zijn of in elk geval doorlopen. Ons dossier was in Nederland niet bekend. Gesloten nadat we de auto opgehaald hadden. Dat vonden we verontrustend maar gingen uit van de expertise van Alamo Perth. In Perth zeiden ze dat we de extra dagen via hun moesten boeken. Alamo Nederland zou ons toch naar ze doorsturen. Ook de unlimited mileage bleek gelogen, dit blijkt een maximum van 4200 km te zijn. Op de dag dat wij oorspronkelijk de auto in zouden leveren hoorden we dat we helemaal niet verzekerd waren geweest. En op dat moment ook niet verzekerd waren voor de komende dagen 6 dagen. We werden van het kastje naar de muur gestuurd. Perth stuurt ons naar Nederland en Nederland wijst weer naar Perth. Al met al word je er niet wijzer van. En blijk je dus weken zonder no risk rond gereden te hebben waar je wel voor betaalt hebt. In Perth zeggen ze ook zonder WA casco, erg onduidelijk. En helaas Target travel services luistert ook niet naar je. Geen excuses niets. Ze boeken zogenaamd na aandringen de extra service voor 6 dagen tegen de kosten van 2,5 week. Een betaallink die niet werkt. En als je vraagt om uitleg of een nieuwe betaallink reageren ze niet meer. Diep teleurstellend. Wij zullen dan ook nooit meer via Alamo/ target travel services boeken. Door al dit gedoe hebben wij onze vlucht een dag vervroegd. Zijn we niet naar de Wave Rock geweest ivm de kilometers die we dan zouden overschrijden. En hebben we de huurauto een dag eerder ingeleverd. Voor ons een behoorlijke domper.

  Sterke punten
  De auto was buiten alle administratieve ellende wel goed.

  Zwakke punten
  Slechte service
  Valse beloftes over unlimited mileage.

  Door Erwin Jansen op 27 februari 2019 Reageer
 • Wij hebben de route 66 in Amerika gereden met een huurauto van Alamo. Het was een enorm bakbeest voor onze begrippen, maar daar is dat een normaal formaat. De auto had airco en ingebouwde navigatie. Ze hadden ook een emergency knop in de auto. Als je daar op klikte werd je gelijk verbonden met de helpdesk van Alamo. Dat was voor ons wel even schrikken want wij hadden geen idee dus probeerde het gewoon uit hahaha.

  Sterke punten
  Snel contact met de helpdesk

  Door Eva op 27 juli 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Alamo

Schrijf je eigen review