Record Go Rent a Car

Record Go is een Spaans bedrijf wat in 1966 is opgericht in Castellon. Vandaag de dag vindt je de autoverhuurder in de top 5 van marktleiders in Spanje. Met een vloot van 10.000 voertuigen weten ze jaarlijks meer dan 200.000 klanten tevreden te maken. Ze hebben dan ook veel terugkomende klanten en geven aan dat de filosofie van het bedrijf is dat klantenservice en all-in pakketten boven aan staan.

Record Go Rent a Car Autohuren

Wanneer je een auto huurt bij Record Go Rent a Car dan krijg je gelijk een heel pakket aan extra’s, die bij de basisprijs zitten inbegrepen. Zo heb je 24 uur per dag recht op (pech)hulp. Krijg je een onbeperkt aantal kilometers en hoef je de wagen pas af te rekenen wanneer je hem ophaalt op je bestemming.

Record Go Rent a Car Kosten

Dat rijden van een Record Go Rent a Car wagen kan je al vanaf €17,50 per dag of €44,- per week. Als een vaste klant kan je bovendien punten sparen waarmee je op je volgende bestelling weer korting kan krijgen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de auto uit te breiden met verschillende opties en kan je een verzekering zonder eigen risico afsluiten.


Record Go Rent a Car Reviews

  Oplichters

  Auto gehuurd op ibiza, na inleveren met een volle tank werd ons verteld dat de borg binnen 1 week terug gestort zou worden
  Diverse mailtjes gestuurd maar nu twee maanden verder nog geen geld terug.
  Ik huur nooit meer een auto bij die oplichters

  Sterke punten
  Zijn de beste oplichters

  Zwakke punten
  Oplichters

  Slecht

  Ook wij een slechte ervaring.
  Eerst moesten we bij betalen omdat ons vliegtuig vertraging had, ondanks dat ik dit al naar hen had gemaild.
  Vervolgens wordt ik naar een plek in de garage gestuurd waar de nummering ophoud, ik mag midden in de nacht lopen zoeken waar die auto staat.
  Bij het terug brengen staat er een auto van hen op mijn plek? Heb hem er maar naast gezet. Dan moet ik de sleutel achterlaten in een verlaten parkeergarage?
  Als ik dan probeer te mailen, krijg ik geen reactie. Ook niet als blijkt dat mijn dochter wat is vergeten, geen gehoor want waarschijnlijk heeft iemand zelf de spullen gehouden. Nooit meer!!!

  Zwakke punten
  Slecht bereikbaar

  Let op dubbele verzekeringen!!

  Bij aankomst om de auto op te halen wordt aangegeven dat je het eigen risico bij hen kan uitkopen (in ons geval rond de €200,-). Ik heb verteld dat wij dit al hebben gedaan via de site van rentalcar. Zijn antwoord hierop was dat dit een soort bemiddelingskosten zijn en geen verzekering. Ik heb de papieren erbij gepakt, laten zien wat deze zeggen waarop mij nogmaals is verteld dat dit niet kloppend is en als we dit bedrag niet betalen we niet goed verzekerd zijn. Als we hier niet voor kozen moesten we het bedrag van de eigen risico wel alvast betalen. Door onzekerheid, moeheid toch ervoor gekozen dit bedrag te betalen en het later uit te zoeken. (Achteraf gezien hadden we beter direct met rentalcar.com contact kunnen opnemen)
  Nu contact opgenomen met rentalcar, de beschermings verzekering die we vooraf hebben betaald is voldoende, de "lokale" verzekeringen (zoals record go het duidelijk niet beschreven heeft) hoeven niet nogmaals betaald te worden.
  Het was toch kloppend dat het eigen risico gedekt was door deze, vooraf geboekte, beschermingsverzekering. Achteraf teleurstellend aangezien we het gesprek zijn aangegaan met de papieren erbij. Rentalcar is meedenkend en wil bekijken of zij de vooraf geboekte beschermingsverzekering (rond de €50) kunnen terugboeken.
  Wel een verschil met het bedrag (van rond de €200) van Record Go. Fijn dat rentalcar wil meedenken hierin.

  Sterke punten
  Auto zag er prima en netjes uit, ophalen ging makkelijk

  Zwakke punten
  - Dubbele verzekering betaald door onjuiste informatie vanuit Record Go
  - Op het eerste oog vriendelijk en oprecht personeel, achteraf voelt dit helaas niet zo

  Bad service

  Upon receiving the car I asked one of your colleagues if it was possible to return the car 2 hours later then booked. Which she replied that this wouldn’t be a problem.

  When returning the car, the office employee said we were too late and we had to pay for an extra day (150,00 euros) and an additional fine (40,00 euros).

  I told the office employee that we had asked one of her colleagues if it was a problem to return the car on 12:00 instead of 10:00. Which the office employee replied that the costs of the additional day and the fine would be charged from my credit card and there was no exception made.

  I paid 400.46 euros for the entire tip which is 40,46 euros a day. I even wanted to comprise and pay 40.46 euro, but she insisted that I had to pay the 150.00 euros and the fine.

  Because we needed to catch our plane, we stopped the conversation and there was no final conclusion and we are extremely dissapointed in the service of RecordGo...

  Sterke punten
  none

  Zwakke punten
  - bad service
  - bad employee
  - additional fee

  Auto van binnen stofzuigen.

  We hadden een c3 besteld maar kregen een DR 4. Voor mij een onbekende SUV. Meer benzine verbruik, maar wel groter. We betaalden voor 11 dagen 440, inclusief volledige verzekeringen. Prima. Leek allemaal goed. Toen we de auto weer inleverden vertelde de medewerker dat er zand in de bekleding zat, dus €95 aan extra kosten. Het klopte dat er wat zand in de bekleding zat, maar om hiervoor nu zo’n boete voor te geven, belachelijk. We hebben de auto heel netjes behandeld en hij was echt niet heel erg vies. We hebben foto’s gemaakt en een klacht ingediend, maar ze wijzen op algemene voorwaarden waar in staat dat je de auto in dezelfde staat moet inleveren. We hebben deze voorwaarden natuurlijk geaccepteerd maar er is ons niet uitgelegd dat we de auto moesten zuigen bij inleveren. Heb ik tijdens alle eerder gehuurde auto’s nooit hoeven te doen. Goed opletten dus, en voorwaarden goed lezen. Bij mij verder geen gedoe met borg en betalingen.

  Sterke punten
  Goedkoop, prima auto.

  Zwakke punten
  Slecht geïnformeerd over voorwaarden.

  Malafide organisatie

  Op vakantie in Ibiza een auto gehuurd bij Record Go. Aangekomen blijkt onze reservering gecancelled. We waren te laat en het hele bedrag en reservering was weg. We konden een nieuwe boeking doen voor het dubbele bedrag. We zijn uitgeweken naar andere verhuurder (Wiber) waar we perfect zijn geholpen. Via Booking.com hebben we het vooruitbetaalde bedrag teruggekregen. Hulde aan Booking.com en Wiber. De rode kaart voor Record Go. Snappen niet wat een klant is.

  Sterke punten
  Een balie met volgnummerapparaat.

  Zwakke punten
  Geen enkele service en geen meedenken met de klant

  NOOIT MEER HUREN BIJ RECORDGO

  Auto gereserveerd voor 5 personen en bagage. Bij aankomst op de Malaga luchthaven, was deze auto niet beschikbaar. Men bood een kleinere auto voor 4 personen aan. Wij zeiden dat wij daar met 5 personen niet in pasten, Wij moesten de volgende dag naar een begrafenis 120 km verder. Dat was niet hun probleem zeiden zij. Wij werden behandeld als grof vuil en men was zeer beledigend. Toen wij een klacht wilden indienen, wilde men ons helemaal niet meer helpen en geen auto meer leveren.Daar werd nog fijntjes bij gezegd dat het inmiddels 22:45 uur was en alle carrentals op Malaga Airport men om 23:00 gingen sluiten. Als wij nog een auto wilden zouden wij maar beter naar een andere car rental gaan. Wij zijn toen naar Europecar gegaan waar wij wel een auto konden huren. Nu blijkt dat Recordgo zelfs het door ons vooruitbetaalde reserverings geld niet wil terugbetalen terwijl zij geen auto hebben geleverd. Dit is pure oplichting. HUUR NOOIT MEER EEN AUTO BIJ RECORDGO. Waarschuw al uw familie en vrienden die naar Spanje gaan.Betaal bij een andere autohuur liever iets meer dan zo behandeld en opgelicht te worden.

  Sterke punten
  Geen sterke punten, alleen maar slechte service en slechte behandeling.

  Zwakke punten
  Je wordt behandeld als grof vuil en ze leveren niet de auto zoals besteld of een uit dezelfde catagorie. Uiteindelijk laten ze je gewoon barsten en geven je helemaal geen auto.

  zeer slecht

  Zeer slecht geholpen door 2 van de 3 mederwerkers van balie op Malaga.
  Arrogant niet willen helpen en lang laten wachten. geen zaken mee doen....
  alleen frustratie

  Sterke punten
  ontvangst nemen auto was top

  Zwakke punten
  slecht personeel

  Record GO Barcelona niet doen

  Maanden na de autohuur worden er plotseling bedragen van de credit card afgeschreven zonder opgaaf van reden. Klantenservice onbereikbaar

  Sterke punten
  korte wachttijden

  Zwakke punten
  oplichting

  Misleidende info

  Auto gehuurd in Malaga maar als je de taal ni echt machtig bent krijg je misleidende informatie over de terugbetaling en smeren ze je een extra verzekering aan ( die ik trouwens al had ) ofwel betaal je de waarborg 1400 euro of een extra verzekering die je niet terugbetaald krijgt . Heb jaren bij sunny cars gehuurd en nooit problemen gehad zelfs niet bij schade . Recordgo never again... afzetters

  Sterke punten
  Nette bijna nieuwe auto .

  Zwakke punten
  Misleidende informatie voor terugbetaling van de borg .

  Payment deposit

  Op 15 Mei een auto opgehaald die wij van te voren geboekt en betaald hebben.

  Echt bij aankomst Record op het vliegveld van Mallorca moesten wij een extra verzekering afsluiten ( hadden we in Nederland als gedaan) EN wij mochten nog even €1400 borg betalen, dit was ons echter niet bekend, je betaald de borg omdat je tenslotte je geboekte auto wilt hebben.

  Na retourneren zou de borg van €1400 worden terug gestort, nu 2 weken verder heb ik echter niet mogen ontvangen.

  Ik heb inmiddels 4 emails gestuurd en heb daar tot op heden niets op terug gehoord.

  Mocht er binnen 2 nog geen geld terug betaald zijn dan zoek ik de media op.

  Heb echter we een top vakantie gehad, met €1400 minder te besteden.

  Sterke punten
  Auto werd in nette staat afgegeven

  Zwakke punten
  Het personeel spreekt erg gebrekkig Engels, communicatie is daar door erg lastig met een temperament vol persoon te spreken.

  SCAM

  SCAM, ALERT!!! €504 booking ended up costing me €1165. Do not use this company! They scammed us, and violated GDPR. Full details below

  If you were also scammed by them, get in touch. Let’s join or forces to take them down. Don’t trust the positive reviews below, they have SCAMMED A LOT of people. Check this out: https://www.trustpilot.com/review/recordgo.com

  Here’s how they scammed us:
  1. They undercut the reliable competitors on Rentalcars.com etc to catch my business
  2. The aggressively coerced me into buying their excess waiver, made it impossible to avoid
  3. They refused to print contract and T&Cs before signing and they did not explain anything from their ABSURD T&Cs. I would say they took measures to prevent me from understanding what I was signing
  5. They did not provide me a contract copy after signing, neither digitally or printed
  6. The recorded my wife's bank card (she’s not a party to the contract) without her consent and made a fraudulent charge of 400€ on her card... which is a criminal theft
  7. The tracked our location with the car, without our explicit consent
  8. They caused a GDPR data breech by sending my contract to the incorrect email address (inexcusable, since I booked digitally and entered the correct email address)
  9. The ignored my GDPR “Right of Access” request

  All the way, from collection to delivery, to customer service they have been aggressive, unhelpful and refused to accept any fault. This company is really disgusting!! I have rented some 50 cars before and never encountered anything like this.

  I feel most sorry for the employees. Get another job guys, your Mom didn't raise you to be a THIEF!

  Poot uitgedraaid

  We hadden online bij Rentalcars.com een auto gehuurd en een verzekering afgesloten. Op Mallorca aangekomen moesten we bij RecordGo alsnog een verzekering á €230 afsluiten, of een borg betalen van €1100. Ik (hoofdbestuurder) wilde die borg betalen met mijn bank-pas, maar dat kon niet. Ik had geen credit-card, dus wilde mijn vrouw betalen, maar dat kon ook niet, want de borg kon alleen betaald worden via de credit-card van de hoofd-bestuurder. Om de auto mee te krijgen moesten we dus €230 betalen om de borg af te kopen. Dát kon wel met de credit-card van mijn vrouw! Het is vast niet veel anders bij andere auto-verhuurders; als ze je een poot kunnen uitdraaien zullen ze dat doen.

  Begging for my deposit

  Had to wait a very long time to get back my deposit. Customer service did not answer in English. No answers to my email. Never again Recordgo or Rental Cars. Car assistance did not work at all.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Niet nogmaals huren hier!!

  Auto was een andere dan toegezegd, deze was wel groter maar voordat we het terrein afreden brandde er al een lampje dat de inspectiebeurt nog niet uitgevoerd was - toch auto meegenomen en volgende dag ging er nog een ander lampje branden en gaf hij piepjes op de snelweg wat erg stressvol was. Kortom we hadden deze auto moeten weigeren. Personeel onvriendelijk in een muf hok staan ze he te woord. Vragen bij terugbrengen ook niks!

  Sterke punten
  Netjes teruggebracht naar de Luchthaven

  Zwakke punten
  Heenweg lang moeten wachten voor we opgehaald werden met busje
  Auto voldeed niet helemaal aan de eisen helaas...

  Goed

  Had een Meriva gehuurd en kreeg een Alfa Stelvio mee in Palma de Mallorca voor €15 per 24 uur. Het ophalen en afleveren gaf geen problemen en de benzineborg was binnen 2 weken weer teruggestort. We waren daar eind januari, dan is het rustig. Overigens geen gedoe met extra verzekeringen ed. Wij hebben geen problemen ervaren met Rekord go Palma

  €1200 waarborg niet terug

  Ondanks dat de auto netjes en volgetankt is teruggebracht (van het sign-off document heb ik een foto als bewijs), is de waarborg na >2 maanden nog steeds niet terugbetaald.
  Ze reageren ook niet op emails en nemen de telefoon niet op.

  Als hier nog mensen hun waarborg niet terug hebben, kunnen we samen een rechtzaak opstarten. Ik ga deze week ook Booking.com inlichten en kijken wat we het beste kunnen doen. Ze moeten sowieso stoppen met dit bedrijf aan te bieden.

  Sterke punten
  Auto was bijna nieuw

  Zwakke punten
  € 1200 nog tegoed (waarborg + brandstof + tolwegen)

  Redelijk positieve ervaring

  Vorige week een auto gehuurd op alicante AirPort bij recordgo. Ik moest bizar lang wachten bij de balie. Het personeel leek niet vooruit te branden. Ondanks dat er veel mensen stonden te wachten deed men alles
  erg tranquilo. Typisch Spaans?
  We kregen een andere auto dan afgesproken, maar wel een luxere/ grotere.
  Ik kon voor 158 euro mijn eigen risico afkopen.
  Dwz, de 1100 euro borg zou niet worden gereserveerd indien ik per direct 158 euro zou aftikken. Maar ik had mijn eigen risico van 1100 afgekocht dus daar ging ik niet mee akkoord. Ik kan me echter voorstellen dat sommigen hier wel voor kiezen omdat dat een beter ‘gevoel’ geeft, immers er wordt geen reservering op je credit card meer gedaan van 1100 euro. Maar in feite is het pure onzin en proberen ze er een slaatje uit te slaan door je aan het twijfelen te brengen.
  Er zat al wat schade aan de auto maar dat werd vermeld op een formulier. Bij de auto gekomen goed gecheckt of dit alle schade was en wat bleek; er zat nog meer schade aan de auto. Hiervan foto’s gemaakt en vervolgens op weg. Prima auto verder.
  Bij het inleveren verder geen problemen. De auto werd goed nagelopen maar los van de schade die er al op zat heb ik zelf niets veroorzaakt dus ik ging er ook vanuit dat er geen probleem zou zijn. Maar je weet maar nooit. De kras die niet vermeld stond op het formulier werd niet moeilijk over gedaan. Ook de reservering van de 1100 borg en de volle tank benzine van 86 euro werd vlot daarna ingetrokken. Dus dat verliep allemaal netjes zoals het hoort.
  Al met al dus best wel tevreden.
  Of het bij andere verhuurbedrijven beter / slechter is kan ik niet zeggen.

  Sterke punten
  Fijne auto.

  Zwakke punten
  Zeer lang wachten.

  Avoid it at all costs

  We booked a small category vehicle (Seat Ibiza) via Booking.com with full cover through Booking.com. In the meantime, before the trip, my card was stolen and then cancelled. Since this was Christmas time, the bank took longer to issue a new card and it didn't arrive on time.
  At the airport we paid for the second driver, who had all his cards, but the lady at the counter said she couldn’t give us the car then. I asked if she could change the main driver. Of course, but only if she charged us extra 275 euro for full cover. She also said she had no problem showing me where it said so. Pretty rude, I’d say. Especially since that was the very card that paid for the booking. Nobody minded then.
  There was no "Just a second, I'll talk to my manager and see what we can do". Nothing. It was like her sole goal was to squeeze out all the money she could. She left the wrong address and email and phone number in the system and on the document (mine). I checked it before she changed the driver, but she never asked us to recheck the data after.
  Nothing really mattered any more as soon as she took money. And we got C3 Aircross, which is twice the size we wanted. Why did we choose the vehicle category if they give us whatever they want anyway?
  No manual, of course. We had to look online for all the initial issues.
  We travel a lot and frequently rent cars. Sometimes there are unexpected problems and in such cases all the companies so far have tried to help or find a compromise.
  Record Go apologized. They are thankful they can benefit from my experience and improve. They'll forward the complaint to their staff manager. However, the lady just did her job. It was all in accordance with the company rules.
  Of course it was. Which tells you a lot about the company. I'm so grateful for the opportunity to help them improve. Cost me a few, but helping companies to do better is... priceless?

  40 euro administratie na boete

  Belachelijk om ook nog eens 40 euro aan administratiekosten te rekenen na een boete

  Zwakke punten
  Service

  Waarschijnlijk opgelicht

  Ik ging de regeling van 30 EUR aan om niet te moeten tanken bij terug brengen, werd 2 maal van de rekening gehaald 'omdat de code niet juist was de eerste keer'. Hetzelfde verhaal als ik las in een andere recensie hier. Dit is dus pure oplichterij. Verder ben ik nog steeds aan het wachten op de 1100 euro borg die ze van mn rekening haalden...

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  kwaadmoedig een fout creeren bij het ingeven van de code om 2 maal het bedrag te kunnen innen, en zeer lang wachten om 1100 EUR borg terug te geven (nog steeds aan het wachten).

  oplichters.

  Kwamen te vroeg aan bij de balie in Alicante, auto was zogenaamd niet klaar. Konden wel een andere auto meekrijgen tegen 150 euro meerkosten. Half uur later opnieuw bij de balie nu was de auto er wel(gewoon een smoes om je tegen meerkosten een andere auto aan te smeren).
  Oeverloos gezeur over het afsluiten van een verzekering.Hebben die niet genomen omdat die al was afgesloten bij reservering.
  Bij inleveren van auto liep medewerker om de auto heen, ging direkt onder de voorbumper kijken en zag daar een kras. Deze is beslist niet door ons veroorzaakt en bij ophalen ook niet gezien (wie gaat er onder de auto kijken?) Veel geschreeuw, dreigementen en intimidatie door Record go medewerkers.
  Schade was 149 euro. Precies het bedrag dat wij voor het afsluiten van een verzekering hadden moeten betalen.
  Totaal onbetrouwbaar, onbeschoft. NOOIT HUREN BIJ dit Bedrijf

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Oplichters, onbetrouwbaar, onbeschoft

  Record & Go = Oplichting

  Auto gehuurd via Ryanair/Rentalcar, maar deze werd geleverd door Record & Go op Valencia-Airport, waar de borgstelling middels Creditcard moest. Pincode ingetoetst. Na de 1e keer vertelde de baliemedewerkster dat de code niet goed was. Huh? Na 2e en 3e poging met iets andere code (je gaat twijfelen) uiteraard blokkade van de card. Dus wilde ik met betaalpas betalen, maar dat kon alleen wanneer ik een volledige verzekering afsloot van E 272,50 en ze weten dat je geen andere keus hebt; boeven. Bij navraag later bij de Creditcardmaatschappij bleek dat de mislukte transactie NIET te wijten was aan een verkeerde code, maar dat de oorzaak in de terminal aldaar gezocht moest worden !!! Ze mogen je daarvan helaas geen bewijs overhandigen.
  Vanwege zeer sterk vermoeden van opzet heb ik een klacht ingediend bij Rentalcar. Weinig hoop dat dit wat oplevert. Zoja, dan zal ik mijn review aanpassen.
  Aanpassing: gisteren van Ryanair/Rentalcar bericht gehad dat ze qua Record & Go niets kunnen doen omdat ik dat verzekeringscontract heb ondertekend; uit coulance betalen ze wel de E 60 terug voor de eerder afgesloten verzekering met Ryanair. Case closed.

  Sterke punten
  Netjes opgehaald en teruggebracht met busje

  Zwakke punten
  Zie boven.<br />
  Vreemd dat je geen bewijs op papier krijgt van de extra verzekering.<br />
  En dat je geen (vrijwarings-)bewijs krijgt van correcte inlevering van de auto.

  Ze bestelen je met de benzine

  We moesten ineens 120 euro betalen bij het afhalen van de auto in ibiza. Dit zouden we terugkrijgen aan het einde als we de auto vol zouden tanken. Wij hadden de auto netjes voor 60 euro getankt om hem weer vol te maken. En na 1 week mail ik ze waar blijft onze 120 euro. Komen ze met hij was niet vol. Dus nu hebben 180 euro betaald voor niet eens een halve tank gebruik. Het is schandalig. Nooit in zee gaan met deze partij. Ook heel lang gewacht bij het ophalen en waren de babystoel vergeten. Ging allemaal heel rommelig.

  Zwakke punten
  Ging heel raar met ophalen. Waren autozitje vergeten. 120 euro kwijt aan hun tankservicekosten plus 60 euro voor het voltanken.

  Oplichters!

  Van 2 t/m 12 juni jl auto gehuurd. Auto zoals besteld en dus helemaal goed. Maar.... bij het ophalen zeer rommelig met weer opnieuw al je gegevens invullen. Je krijgt niet eens een kopie van de overeenkomst die je daar moet tekenen (dachten misschien mailen ze dat later)....dat snappen we nu. Deze moet je nl later als er schade is ontstaan? kunnen overleggen aan de verzekering. Ze hopen er op dat je al die moeite niet gaat nemen...
  Ook moet je een volle tank afrekenen, in ons geval 137,--.
  Daarna krijg je de sleutels en moet je de auto maar gaan zoeken in een nogal schemerige garage. We zijn er om heen gelopen en op een paar plekjes na (waarvan foto's genomen, niet van de achterkant!) vertrokken voor onze vakantie op Mallorca,

  Voor het terugbrengen nogmaals die kleine lettertjes gelezen en zelfs voor de zekerheid de auto nog gewassen en gestofzuigd. Ook nog binnen 10 km van het vliegveld de auto af getankt.
  Bij het inleveren stond een medewerkster en vroeg of er bijzonderheden waren. Nee, die waren er niet behalve die plekjes die er al op zaten. Oh, geen probleem hoor alles kleiner dan 4 cm wordt toch niet naar gekeken??? Fijne vlucht naar huis gewenst.
  Maar dan... bij thuiskomst een mail, de auto had een deuk in de achterklep? Foto's erbij, tja daar zat inderdaad een deukje. Op een rare hoogte, die je zeker goed zou moeten zien......ik heb werkelijk waar geen idee, hoe die daar gekomen is en al helemaal vreemd dat ik die zelfs met het schoonmaken heb gemist! Zeker weten dat deze niet tijdens onze vakantie is ontstaan. Anyway....factuur van 581,75 + administratiekosten 50,-- Deukje kostte al 334,-- en alles wat ze daarnaast nog konden bedenken of in de buurt zat...logo, anagram? is in rekening gebracht!
  Kijk, wij zijn verzekerd. Maar is niet door ons toedoen ontstaan, bovendien zo'n soort deukje zou er met een zuignapje uitgetrokken kunnen worden. Bovendien doen ze er niets aan, want dit trucje kunnen ze natuurlijk nog wel een paar keer herhalen.
  Ga niet met deze firma in zee! Wij huren al jaren auto's, maar dit nog nooit mee gemaakt.
  Wat een domper op onze vakantie.

  Sterke punten
  Goede auto, zoals besteld.

  Zwakke punten
  Rommelig, chaotisch en niet transparant.


Bezoek Record Go Rent a Car

Schrijf een review