Record Go is een Spaans bedrijf wat in 1966 is opgericht in Castellon. Vandaag de dag vindt je de autoverhuurder in de top 5 van marktleiders in Spanje. Met een vloot van 10.000 voertuigen weten ze jaarlijks meer dan 200.000 klanten tevreden te maken. Ze hebben dan ook veel terugkomende klanten en geven aan dat de filosofie van het bedrijf is dat klantenservice en all-in pakketten boven aan staan.

Record Go Rent a Car Autohuren

Wanneer je een auto huurt bij Record Go Rent a Car dan krijg je gelijk een heel pakket aan extra’s, die bij de basisprijs zitten inbegrepen. Zo heb je 24 uur per dag recht op (pech)hulp. Krijg je een onbeperkt aantal kilometers en hoef je de wagen pas af te rekenen wanneer je hem ophaalt op je bestemming.

Record Go Rent a Car Kosten

Dat rijden van een Record Go Rent a Car wagen kan je al vanaf €17,50 per dag of €44,- per week. Als een vaste klant kan je bovendien punten sparen waarmee je op je volgende bestelling weer korting kan krijgen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de auto uit te breiden met verschillende opties en kan je een verzekering zonder eigen risico afsluiten.


Record Go Rent a Car Reviews

  • Als je de auto huurt met onbeperkte km niet meer dan 2000 km rijd of ze halen na twee dagen meer van je visa af dan je huurbedrag
    Je mag er dan al over klagen maar niets aan te doen
    Teruggave van borg op benzine is ook niet evident

    Sterke punten
    Vriendelijke mensen die je auto in ontvangst nemen (problemen komen pas na thuiskomst)

    Zwakke punten
    Nog nooit een auto gehad zonder problemen

    Door Danny op 28 februari 2019 Reageer
  • als je met amex platinum card betaald zijn alle verzkeringen afgedent door de kaart. dit wordt op intimiderende wijze tegengesproken. je moet alle verzekeringen nemen of helemaal niets.
    ook worden er service and refuellingcaharge in rekening gebracht en de benzine als je nota bene zelf getankt hebt voor inlevering van de auto.. de autohuur was normaal € 85,30 en we hebben extra betaald € 148,58 voor nop

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    expres intimiderend verzekeringen en benzine laten betalen

    Door frans de munck op 20 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • RecordGo is een verhuurder die oplicht. We moesten om 23.00 u. in de avond tekenen voor ontvangst van de auto terwijl we de auto nog niet gezien hadden en er wilde niemand meelopen naar de auto. Als we niet ongezien zouden tekenen, kregen we de autosleutels niet mee bij de desk bij Malaga Airport. Nadat we de auto na onze vakantie onbeschadigd en netjes teruggebracht hebben en we weer thuis aankwamen zagen we dat RecordGo 246 euro van onze creditcard heeft afgeschreven, zonder aan te geven waarom. Bij navraag kregen we pas na 5 weken een reactie per mail. Ze zeiden dit bedrag te hebben afgeschreven van onze rekening omdat de hoedenplank ontbrak in de auto. Deze hoedenplank had er echter niet ingezeten toen we de auto kregen. Het is pure oplichterij wat RecordGo doet. Ik lees steeds meer verhalen over oplichting door RecordGo. We voelen ons zo bestolen, terwijl we zo netjes met de auto zijn omgegaan…

    RecordGo es un propietario eso fastidia a la gente. Tuvimos que estar a las 23:00. en la señal de la tarde para recibir el automóvil mientras aún no habíamos visto el automóvil y nadie quería caminar hacia el automóvil. Si no firmamos sin ser vistos, no recibiríamos las llaves del auto en el mostrador del aeropuerto de Málaga. Después de que el automóvil no sufrió daños y fue devuelto cuidadosamente después de nuestras vacaciones y llegamos a casa nuevamente, notamos que RecordGo había retirado 246 euros de nuestra tarjeta de crédito, sin indicar por qué. A petición, recibimos una respuesta por correo después de 5 semanas. Dijeron que debitaron esta cantidad de nuestra cuenta porque faltaba el estante del paquete en el automóvil. Sin embargo, este estante de paquete no estaba allí cuando conseguimos el automóvil. Es una estafa pura que hace RecordGo. Leí más y más historias sobre estafas de RecordGo. Nos sentimos tan robadas, mientras que hemos sido manejados tan cuidadosamente en coche ...

    RecordGo is a company that scams. When we arrived at 23:00. in the evening we had to sign for receiving the car while we had not seen the car yet and nobody of RecordGo wanted to walk with us to the car. If we did not sign unseen, we would not receive the car keys at the desk at Malaga Airport. After the car was undamaged and neatly returned after our holiday and we arrived home again, we noticed that RecordGo had withdrawn 246 euros from our credit card, without indicating why. Upon inquiry, we received a response by mail after 5 weeks. They said to have debited this amount from our account because the parcel shelf was missing in the car. However, this parcel shelf was not there when we got the car. It is pure scam that RecordGo does. I read more and more stories about scams by RecordGo. We feel so robbed, while we have been so neatly handled by car ...

    Sterke punten
    geen.

    Zwakke punten
    Oplichterij

    Door Dekkers op 12 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben een regelmatige autohuurder. En ik raad Record go Ibiza ten zeerste en als enige af!
    Door ziekte en privé omstandigheden per ongeluk mijn paspoort vergeten. To zover dacht ik stom Van mij!
    Tot ze zeiden dat het geen probleem was geweest als ik niet via doyouspain had geboekt maar rechtstreeks via hen. Er werd gezegd door balie medewerker en baas dat als DYS akkoord was met mijn terugkomst morgen incl paspoort het akkoord was. DYS is akkoord en vervolgens beweren beide dat het niet akkoord is en wil men niet meedenken over een alternatief. Ik realiseer mij volledig dat ik een fout maakte maar bejegening kan volgens mij respectvol blijven.

    Sterke punten
    De man van de pick up

    Zwakke punten
    Bejegening
    Onjuiste informatie
    Klant onvriendelijk

    Door Heidie op 16 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben een regelmatige huurder van Record Go en heb tot nu toe geen enkele slechte ervaring, in tegenstelling tot met andere verhuurders.
    De laatste afrekening ging echter goed fout, een regelmatige email contact
    leidde uiteindelijk tot een meer dan acceptabele afhandeling. Compliment aan Record Go

    Door Theo Barend op 14 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kan het niet nalaten te reageren op sommige uitspraken hier.
    Wij huren al jaren lang een auto van Record Go.
    Anderhalf uur zoeken naar de balie? Dikke onzin. Gewoon de borden en pijlen volgen.
    Je bedondert voelen? Alles staat duidelijk aangegeven in de voorwaarden. Niets kleine lettertjes.
    We komen iedere keer bij het afhalen medelanders tegen die denken voor een fiets huurprijs een auto te kunnen huren.
    Inclusief alle verzekeringen en afkoop eigen risico betalen we 12-14 euro per dag. Gerekend over 30 dagen. Nog nooit geen gezeur gehad en sltijd correct behandeld.
    Huur voor die prijs maar eens in Nederland.. Dus beste mensen, wees kritisch maar ook realistisch.

    Sterke punten
    Prijs- kwaliteit

    Zwakke punten
    Soms wat langer moeten wachten tenzij voor de vip balie gekozen.

    Door Herman Meijer op 11 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben net terug van een korte vakantie uit Spanje en heb een wat minder plezante ervaring gehad met record.go voor huurauto`s; het gaat met name over misleiding over bedragen van verzekeringen m.b.t. deze huurauto. Ik voel mij misleid, onder druk gezet en onjuist behandeld wat mij uiteindelijk 170 euro extra heeft gekost en een smet heeft achtergelaten op mijn vakantie.
    Wij kwamen maandag rond 20.00 uur aan in Malaga; na een vlucht van 2n5 uur en 1,5 uur zoeken op het vliegveld en ten einde raad vonden wij eindelijk de parkeergarage waar alle verhuurbedrijven zitten. En uiteindelijk record.go gevonden. Opmerkelijk was dat hier een bewaker aanwezig was en bij de andere verhuurbedrijven niet, achteraf snap ik ook waarom! Na 1 uur wachten tussen andere boze klanten is eindelijk ons nummertje aan de beurt, wij knepen hem al want na 24.00 uur kunnen wij niet meer inchecken in ons hotel dus hopelijk ging het nu allemaal lukken. Echter…..De dame achter de balie geeft aan in gebrekkig Engels bij heet doorspreken van de gegevens dat wij 1100 euro moeten betalen als borg of een verzekering van 140 euro extra moeten nemen evenals opleverkosten (kosten van het schoonmaken van de auto en het aftanken?) van 30 euro extra. Zij laat zien wat een krasje op de auto kost in een overzicht (een krasje van 2cm kost al gauw tussen 200 en 800 euro; zie ook schadeoverzicht), ze maakt ons redelijk bang en dwingt ons te kiezen tussen 1100 euro achterlaten als borg voor mogelijke schade als krasjes of alle krasjes en schade afkopen middels een verzekering van 140 euro. Ik begreep haar niet want op mijn reserveringsbevestiging mijn verhuurbedrijf happycar staat toch echt all risk verzekering met een huurprijs van 71,84 euro bij record.go. Maar de baliemedewerkster geeft aan dat happycar niet de verhuurder is maar een maatschappij die record.go via-via inhuurt en daarom de reeds afgesloten allrisk verzekering niet goed is en wij 1100 euro moet betalen als borg of een extra verzekering van 140 euro nemen. Na 2,5 uur wachten voelen wij ons gedwongen om de auto en verzekering en opleverkosten te accepteren daar wij een reservering hebben gedaan en deze niet kosteloos kunnen annuleren. In de tijd dat wij aan het zoeken waren naar de juiste maatschappij hebben wij het internet geraadpleegd om info te krijgen. Ook bij het wachten tot we aan de beurt waren hebben wij deze maatschappij gegoogled en zijn ons tot geschrokken. Google maar eens met de volgende zoekopdracht: record go malaga review
    Met klap op de vuurpijl is er ook nog een handtas uit onze auto gestolen; bijzonder was dat onze auto op slot was bij het weggaan en ook op slot was toe we terug kwamen; echter was wel de handtas verdwenen. Geen schade aan de auto maar wel aan onze vakantie.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    misleiding over bedragen van verzekeringen
    ruim 1 uur laten wachten voor we uberhaupy geholpen werden
    onder druk gezet bij het huren om extra verzekering af te sluiten
    onjuist behandeld wat mij uiteindelijk 170 euro extra heeft gekost boven op de reeds 72 euro betaalde huur en verzekering voor 6 dagen huur

    Door jack op 27 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • auto gehuurd bij recordgo in malaga, 100% verzekering afgesloten, dus volgens de medewerker hoefde de auto bij ophaal en inlevering niet gecontroleerd te worden op schade( dit was immers gedekt)
    ik zat nog niet in t vliegtuig of kreeg al een email waarin mij doodleuk werd verteld dat er 1586 euro ten laste van mijn visa werd gebracht ivm schade ad auto!! div mails gestuurd naar recordgo ( geen reactie) wat een huichelaars!
    nooit meer huren daar!!!

    Sterke punten
    goede auro

    Zwakke punten
    oplichters

    Door remco op 13 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op palma de malorca via doyouspain een auto gehuurd van Record go een week geleden.
    Ik heb heel wat auto's gehuurd maar dit slaat alles.

    Lange wachttijden, vooraf en achteraf geen controle en ook niet samen tekenen bij aflevering en inname. Ze geven op papier aan hoe lang een kras minimaal moet (enkele centimeters) zijn om op het overzicht met schade te zijn opgenomen. Wij hadden een auto met diverse deuken en krassen, waaronder een over beide zijdeuren, welke niet was aangegeven. Na navraag scheen deze kras te oppervlakkig te zijn en daarom niet te zijn aangegeven. Vol tot Vol gehuurd, maar toch moet extra een bedrag worden betaald van 30 Euro servicekosten + 70 Euro voor benzine extra worden betaald. De servicekosten waren om de auto bij te tanken en dit terwijl wij hem vol terugleveren. De 70 euro voor benzine zouden wij teruggestort krijgen op de Creditcard (bij vol inleveren) maar is tot nog toe niet gebeurt.
    Daarnaast bleek bij wegrijden de tank niet helemaal vol te zitten, maar slechts 5/6.

    Grote oplichters dus om standaard extra servicekosten te berekenen en dit niet vooraf bij de totaalprijs of tijdens het reserveren kenbaar te maken (gewoon een truc om de prijsvergelijking ten gunste van heb te laten uitkomen). Ik raad iedereen aan nooit een auto bij Record go te huren.

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    Oplichters door truc waarbij standaard de prijs wordt verhoogd met servicekosten bij ophalen.
    Geen gezamenlijke controle bij ophalen en inleveren en dus nergens samen voor tekenen.
    Terugbetalen reservering na een week nog niet gebeurt.
    Tank niet helemaal vol bij ophalen
    Gedeukte en bekraste auto.

    Door Bas Meegdes op 25 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 45 minuten in de rij gestaan in Malaga (onduidelijk systeem trouwens) om vervolgens een erg ongeïnteresseerde medewerkster voor mij neus te krijgen. Natuurlijk wilde ze dat ik een all-risk verzekering nam. Online had ik via hun website al een eigen risico verzekering gekocht. Die liet ik ook zien. Ik weet inmiddels dat ik verder niet in die commerciele trucs moet trappen aan de balie dus bedankte. Ze haalde haar schouders op en zei: Ok, it's your risk.
    Vervolgens hielden ze €1.400 borg in omdat ik die verzekering niet nam! Echt een absurd hoge borg. Toen kwam er nog een enorm blabla-verhaal, namelijk dat ik de volle tank moest betalen: €82,22. Dat bedrag zou ik terugkrijgen als ik de auto met volle tank inleverde. Ik vond het een ongelooflijk hoog bedrag, maar wat bleek: €52,23 was voor de tank en de overige €29,99 waren zogenaamde niet aftrekbare "handelingskosten". Ik begon echt te koken. Zei dat ik dit nog nooit eerder had meegemaakt waarop ze met een glimlach antwoordde: u heeft toch wel de voorwaarden in het contract gelezen, terwijl ze het stukje over de handelingskosten omcirkelde. Ik was zo klaar met haar en het bedrijf dat ik zsm naar de auto toe wilde. Beneden aangekomen (helemaal achterin, dit verhuurbedrijf zit het verste weg), kreeg ik mijn sleutel en schadeformulier. Er stonden al heel wat schades op het formulier maar daar moest ik me maar niet te druk over maken. Toen ik de auto boekte online, stond er in het plaatje op de website een VW Golf, na de reserveringsbevestiging werd dit een Ford Fiesta (of iets gelijkwaardigs) en in de garage stond een Nissan Note, vol met krassen en deuken. Niemand die verder mee liep naar de auto voor een rondje eromheen, ik heb maar gewoon heel veel foto's gemaakt. Was nauwelijks te doen, het was namelijk vreselijk donker. De auto was van binnen zichtbaar niet goed schoon gemaakt. Vegen op de ruiten en de motor rammelde nogal. Echt een gammel ding.

    Afijn, ik de auto afgetankt voor het inleveren. Streepjes van de tankmeter helemaal op 100%. Bij inleveren weer niemand die wilde zien of er iets mis was met de auto...
    Net een mail ontvangen waarin staat dat ik mijn volledige borg terugkrijg, maar dat het wel dagen kan duren omdat dat van mijn bank afhangt (nooit eerder problemen mee gehad, maar als zij dat zeggen zal dat natuurlijk wel zo zijn) en via hun speciale meetsysteem bleek dat de tank niet 100% vol was.
    "Please, be informed that you have been reimbursed -45,70 € from de 52,23 € you paid for the fuel tank when you picked up the vehicle. This is, as per our terms and conditions, the unused amount of fuel left in the vehicle.
    The unused amount of fuel is calculated with an automated measuring system. The measuring unit will be 1/8 of the fuel deposit. This means you will be reimbursed every 1/8 of a tank of fuel left in the vehicle. In this particular case, it was 7/8."

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Niet transparant
    Opgelicht gevoel
    Slechte prijs/kwaliteit
    Zeer klantonvriendelijk
    Onprofessioneel

    Door Thomas op 17 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 45 minuten in de rij gestaan in Malaga (onduidelijk systeem trouwens) om vervolgens een erg ongeïnteresseerde medewerkster voor mij neus te krijgen. Natuurlijk wilde ze dat ik een all-risk verzekering nam. Online had ik via hun website al een eigen risico verzekering gekocht. Die liet ik ook zien. Ik weet inmiddels dat ik verder niet in die commerciele trucs moet trappen aan de balie dus bedankte. Ze haalde haar schouders op en zei: Ok, it's your risk.
    Vervolgens hielden ze €1.400 borg in omdat ik die verzekering niet nam! Echt een absurd hoge borg. Toen kwam er nog een enorm blabla-verhaal, namelijk dat ik de volle tank moest betalen: €82,22. Dat bedrag zou ik terugkrijgen als ik de auto met volle tank inleverde. Ik vond het een ongelooflijk hoog bedrag, maar wat bleek: €52,23 was voor de tank en de overige €29,99 waren zogenaamde niet aftrekbare "handelingskosten". Ik begon echt te koken. Zei dat ik dit nog nooit eerder had meegemaakt waarop ze met een glimlach antwoordde: u heeft toch wel de voorwaarden in het contract gelezen, terwijl ze het stukje over de handelingskosten omcirkelde. Ik was zo klaar met haar en het bedrijf dat ik zsm naar de auto toe wilde. Beneden aangekomen (helemaal achterin, dit verhuurbedrijf zit het verste weg), kreeg ik mijn sleutel en schadeformulier. Er stonden al heel wat schades op het formulier maar daar moest ik me maar niet te druk over maken. Toen ik de auto boekte online, stond er in het plaatje op de website een VW Golf, na de reserveringsbevestiging werd dit een Ford Fiesta (of iets gelijkwaardigs) en in de garage stond een Nissan Note, vol met krassen en deuken. Niemand die verder mee liep naar de auto voor een rondje eromheen, ik heb maar gewoon heel veel foto's gemaakt. Was nauwelijks te doen, het was namelijk vreselijk donker. De auto was van binnen zichtbaar niet goed schoon gemaakt. Vegen op de ruiten en de motor rammelde nogal. Echt een gammel ding.

    Afijn, ik de auto afgetankt voor het inleveren. Streepjes van de tankmeter helemaal op 100%. Bij inleveren weer niemand die wilde zien of er iets mis was met de auto...
    Net een mail ontvangen waarin staat dat ik mijn volledige borg terugkrijg, maar dat het wel dagen kan duren omdat dat van mijn bank afhangt (nooit eerder problemen mee gehad, maar als zij dat zeggen zal dat natuurlijk wel zo zijn) en via hun speciale meetsysteem bleek dat de tank niet 100% vol was.
    "Please, be informed that you have been reimbursed -45,70 € from de 52,23 € you paid for the fuel tank when you picked up the vehicle. This is, as per our terms and conditions, the unused amount of fuel left in the vehicle.
    The unused amount of fuel is calculated with an automated measuring system. The measuring unit will be 1/8 of the fuel deposit. This means you will be reimbursed every 1/8 of a tank of fuel left in the vehicle. In this particular case, it was 7/8."

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Niet transparant
    Opgelicht gevoel
    Slechte prijs/kwaliteit
    Zeer klantonvriendelijk
    Onprofessioneel

    Door Thomas op 17 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 5 redenen waarom nooit meer record Go

    1. geen correcte prijsafspraken: website - desk
    2. auto's totaal niet technisch in orde (motor vb)
    3. lange wachttijden ondanks online checkin
    4. arrogante en onvriendelijke bediending aan de desk (Malaga)
    5. het zijn pure oplichters en zeker geen low budget. Smeren iedereen dure verzekering aan en komen website afspraken bij boeking niet na!!

    Wij zijn

    Sterke punten
    geen - blijf er weg

    Zwakke punten
    5 redenen waarom nooit meer record Go
    1. geen correcte prijsafspraken: website - desk
    2. auto's totaal niet technisch in orde
    3. lange wachttijden ondanks online checkin
    4. arrogante en onvriendelijke bediending aan de desk (Malaga)
    5. het zijn pure oplichters en zeker geen low budget.

    Door Dieter op 5 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Twee uur aanschuiven, dan nog twintig minuten geruzie over verzekeringen, credit-card, rijbewijs, ... Te veel betaald om toch maar weg te geraken. Dan ontbrak er een kinderstoeltje (nochtans op voorhand geboekt), weer twintig minuten zoeken en zelf installeren. Enzovoort.
    DOE JEZELF EEN PLEZIER EN BOEK BIJ EEN BONAFIDE MAATSCHAPPIJ.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    OPLICHTERS

    Door Dirk op 15 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb hier in september gehuurd: lange wachtrij, agressieve verkooptechnieken om extra verzekering af te sluiten, je moet depot betalen voor én mogelijke schade én een volle tank (bij auto's via Sunny Cars in Spanje heb ik dat nog nooit gehad) en vervolgens kreeg ik een auto mee met allerlei butsen en krassen.
    De auto met volle tank ingeleverd, uitdrukkelijk gevraagd aan degene bij wie ik hem inleverde dit te checken. Bij terugkeer bleek dat er €15 van mijn benzinedepot was ingehouden. Na vier maanden heen en weer mailen heb ik het opgegeven. Ze reageren absurd traag en vinden iedere keer wel weer een reden om dat geld niet te betalen. Wat mij betreft zijn het oplichters en sla ik mezelf voor mijn kop dat ik tegen beter weten in toch goedkoop uit wilde zijn. Volgende keer gewoon weer Sunny Cars: geen wachtrijen, vriendelijke mensen aan de balie, welke verhuurder je ook hebt.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    - agressieve verkooptechnieken
    - traaaaaage klantenservice
    - oplichters

    Door Marion op 31 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij afhaling van de auto moet je 52,04 EUR betalen voor een volle tank.
    Als je de auto terug geeft met een volle tank dan krijg je de 52,04 EUR terug.
    Alleen hadden wij niet in de kleine lettertjes gelezen dat als je het bewijs van te tanken niet geeft dan betalen ze maar 7/8 terug.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - Lange wachttijden bij afhalen
    - Kleine lettertjes op alle papieren lezen
    - Geen vriendelijk personeel
    - Er komt ook een 'handling fee' bij, maar de handling trekt op niets
    - Auto trok op niet veel

    Door Ellen Benoot op 20 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd bij Record GO via Autoeurop. Alles erop en eraan en ongelimiteerd aantal kilometers. Alles hier in Nederland betaald (incl. verzekering) en toch ook nog eens extra verzekering ter plekke genomen en betaald met VISA (vestiging Spanje, vliegveld Allicante), Na inleveren (probleemloos) weer terug naar Nederland, waar vervolgens naast de verzekering ook nog eens 600,00 euro (ja U leest het goed !!) extra werd geincasseerd. Onduidelijk waarom, dus Autoeurop aangeschreven en de VISAcard maatschappij. Na onderzoek bleek dat ik bij 2000km de auto voor inspectie had moeten laten bekijken bij recordGo. Is niet verteld, maar stond in de kleine lettertjes van het contract dat je daar ter plekke moet tekenen. Opgepast dus : NOOIT MEER HUREN VIA DIE CLUB.....

    Sterke punten
    niet echt goede punten, gemiddeld verhuurbedrijf

    Zwakke punten
    belachelijke extra kosten als je meer dan 2000km rijdt, ondanks een contact voor ongelimiteerd aantal kilometers. voor de totale huurprijs, verzekering en de belachelijke boete van 600,00 had ik beter 2e hands een auto kunnen kopen daar

    Door F van der Mark op 20 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Allereerst na een vlucht van 2uur en 15 minuten bijna 2 uur gewacht om onze auto te krijgen. Na die 2uur 10 minuten lopen met al je bagage naar een parkeergarage waar je je auto op een nummer in de garage kan ophalen. Je krijgt een papier mee met de schades die bekend zijn. Mocht je nog wat zien kan je weer terug naar de balie (10 minuten lopen en.gigantische rij) er is niemand die samen met je de auto naloopt... 78 euro direct afgeschreven voor een volle tank! Belachelijke prijs natuurlijk.collectie tank was ongeveer 48euro. Bij terugkomst werd de auto gecontroleerd en jaar hoor een veegje...Nee geen kras en nauwelijks zichtbaar..sorry we gaan u hiervoor belasten..woest werd ik want dit is gewoon pure diefstal. Werd ook direct even geïntimideerd dat als ik een foto zou plaatsen waar zijn gezicht op stond hij mij voor het gerecht zou slepen. Daar kreeg ik nog een folder van in mijn handen gedrukt alsof ik dat überhaupt van plan was te doen. In Nederland gearriveerd was de email alert binnen 211 euro. Wat een onrecht wordt ons hier aangedaan. Wij zullen de verzekering aanspreken maar dit is diefstal van Record Go!. Ik huur nooit meer bij Record Go. A) de absurd lange wachttijden en B) de in mijn ogen dubieuze praktijken

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alle afhandeling

    Door Karin op 14 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Record Go Rent a Car

Schrijf je eigen review over Record Go Rent a Car