Carrentals.nl - vergelijk autoverhuurders wereldwijd

Goedkoop een auto huren met een enkele zoekopdracht

Vergelijk de prijzen van alle grote verhuurders met een enkele zoekopdracht. Wij maken het zoeken, vergelijken en reserveren gemakkelijk! We hebben beschikbaarheid in ruim 40.000 locaties over de hele wereld. We doen niet aan reserveringskosten of creditcard toeslagen. Bij ons kunt u aanbiedingen vinden die nergens anders beschikbaar zijn!


Carrentals.nl - vergelijk autoverhuurders wereldwijd Reviews

  Huur niet bij Carrentals

  Auto geboekt voor vakantie in Ecuador. Carrentals is daarbij tussenpersoon voor een auto van Europcar.
  Ter plaatse moesten we bijna 40% bovenop de afgesproken huurprijs betalen voor verplichte 'road side assistance'. Terwijl ons bij het online boeken een vaste prijs werd beloofd.
  Navraag bij andere verhuurders in Quito leerde dat road side assistance niet verplicht is, maar een optie.
  Volgens de medewerker van Europcar hadden we niet via Carrentals moeten boeken maar rechtstreeks bij Europcar.
  Via de website een klacht ingediend. Een vage reactie gekregen waarin men om extra bewijsmateriaal vraagt. Alle informatie direct aangeleverd. Vervolgens krijg ik geen enkele reactie meer, ondanks meerdere reminders.
  De klantenservice gebeld. Krijg je een lange ingesproken tekst te horen waarna (welke menu-optie je ook kiest) het gesprek elke keer automatisch wordt beëindigd zonder dat je een medewerker te spreken krijgt.
  Update: Na lange tijd alsnog een e-mail gekregen waarvan de strekking is 'u heeft een overeenkomst getekend met Europcar en wij weten niet wat u met Europcar besproken heeft aan de balie, dus wij kunnen er niets aan doen.
  Nemen dus geen enkele verantwoordelijkheid voor wat ze aan je verkopen en verschuilen zich achter de werkelijke verhuurder.

  Zwakke punten
  Komen prijsafspraken niet na; hoge extra kosten bij ophalen van de auto
  Klantenservice niet te bereiken

  Uitstekend geholpen

  Was wat achterdochtig want ik kende de site niet, kwam er via EasyTerra.nl terecht. Alles prima geregeld en lekker goedkoop

  Sterke punten
  goedkoop

  Zwakke punten
  niks

  Prima, maar wel even opletten

  Ik huurder via carrentals.NL een auto op Mallorca. Prima geregeld en weinig gedoe gehad. - dat is wel eens anders geweest. Let wel op dat je niet gaat mailen met carrentals.COM want dat is een ander bedrijf, heb ik zelf mogen ervaren...

  Sterke punten
  prima service en goed aanbod

Bezoek Carrentals.nl - vergelijk autoverhuurders wereldwijd

Schrijf een review