Snapp  Car is een bedrijf in Nederland voor autoverhuur. Zij hebben welliswaar een ander soort principe. In Nederland alleen zijn er 8miljoen auto's per dag stil. Dus, Snapp Car brengt de eigenaren van deze auto's in contact met mensen die opzoek zijn naar een auto. Je betaalt en je haalt het op!

Snapp Car huren

De voordelen van Snapp Car zijn: All risk verzekerd, 24/7 hulp, betrouwbare community en financieel aantrekkelijk. Je geeft je postcode of locatie door en en wordt gezocht naar auto's in de buurt. Je kunt een auto kiezen en aangeven wanneer je het wilt ophalen en terugbezorgen. 

Snapp Car kosten

Je kunt de auto, die jou het meest aantrekt, kiezen. Via de website maak je contact waarop de eigenaar dan reageert. Na dag en tijd aangegeven te hebben kun je registreren en betalen.


Snappcar Reviews

 • Leek ons wel handig, zo'n SnappCar voor als één auto even niet voldoende is. Dus een account aangemaakt voor mijn vrouw. Na veel pogingen om haar rijbewijs gevalideerd te krijgen, strandde ik op het bankrekeningnummer. Dat mag geen gezamenlijke rekening zijn. Wat zegt u? Is het dan alleen voor singles of zo? Half Nederland heeft dat. Met ze gebeld en ze deden alsof ik de enige was met dit probleem. Alsof je speciaal hiervoor een aparte bankrekening gaat openen. Wat een wereldvreemdheid! Dat maag op zoek naar een alternatief.

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Idiote eisen t.a.v. de bankrekening.

  Door Paul Laman op 14 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik kwam hier terecht via een vriend. Hij verwees me naar Snappcar nadat ik een auto zocht om een weekendje te stappen. Ik heb hier wel een goede ervaring mee, tenminste met de persoon die met mij heeft onderhandeld. Ik heb een keurige auto gehad die ook goed reed. Ik ben heel snel in contact genomen met een aantal mensen uit mijn omgeving die hun auto's te huur hadden aangeboden. En ook snel een reactie gehad. Aanrader!

  Sterke punten
  Snel, makkelijk en efficient.

  Zwakke punten
  Geen.

  Door Raoul op 18 november 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Snappcar

Schrijf je eigen review