Wanneer je op vakantie gaat je hebt behoefte aan een huurauto, dan is Firefly Car Rental het juiste bedrijf voor jou. Firefly Car Rental doet er namelijk alles aan om het huren van auto’s zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken. Daarnaast houden ze de kosten zo laag mogelijk, zodat jij lekker van je vakantie kan genieten.

Firefly Car Rental Autohuren

Het bedrijf is onder andere gevestigd in Spanje, Italië, IJsland en Malta. Daarnaast heeft het echter nog een aantal andere unieke locaties, waar je normaliter niet zo snel aan een huurauto komt die je in Nederland al kan regelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Kroatië, Mexico en Australië. Bekijk voor het volledige overzicht de website.

Firefly Car Rental Kosten

Firefly Rental Cars heeft een zeer uitgebreide vloot, waaruit je kan kiezen. Zo is er de mini, een kleine auto voor 1 of 2 personen. Deze is bovendien licht in gewicht dus zuinig met de brandstof. Ook zijn er middenklassers, economy auto’s, station wagons en zelfs luxere SUV’S. Kortom, voor iedereen wat wils. Daarnaast zijn alle auto’s uit te breiden met extra’s. Denk aan navigatie, kinderzitjes en onbeperkte kilometers. In Spanje kan je zelfs gebruik maken van het Freedom pack. Daar zit een GPS in, krijgt de jonge bestuurder geen toeslag en mag je zelfs de grenzen over. Uiteraard zijn opties ook gewoon los te bestellen.


Firefly Car Rental Reviews

  Wat een slechte rental

  Wij hadden voor twee weken een auto gehuurd.

  We hebben voor deze huur ruim 800,00 euro betaald daar naast een verzekering afgesloten ,voor af te kopen eigen risico.

  Nu krijgen we een na heffing van ruim 450,00 euro en niemand kan en wilt

  ons vertellen waar dit bedrag voor staat.

  We zijn maanden bezig geweest om inzicht te krijgen maar dit is ons niet gelukt.

  Nooit meer bij hertz en firefly een auto huren.

  Sterke punten
  Je credit kaart misbruiken

  Zwakke punten
  Geen reactie op een zware klacht

  Onbetrouwbaar!!

  Ook wij kunnen ons helaas aansluiten bij onderstaande reviews. Auto gehuurd met volledige verzekering zonder eigen risico. Bij aankomst werd ons 388,- in reservering gezet op creditcard. € 150,- voor wanneer je auto niet volgetankt terugbrengt. Hier kan ik me wat bij voorstellen. Het overige bedrag is omdat er via een broker hebben gehuurd (car rental)

  Gisteren was het gehele bedrag weg van de creditcard maar vandaag is er alsnog € 237,- geïncasseerd. Wat een smerige praktijken. Had ik deze reviews maar eerder gelezen! Blijf alert mensen!! Jammer dat ik niet minder dan 1 ster kan geven.

  Sterke punten
  Ze zijn heel sterk en gedreven in scammen van toeristen!

  Zwakke punten
  Zie inhoud!

  Nooit huren bij FireFly!!

  Wat een oplichterij! Met verbazing zie ik alle reviews van mensen die hetzelfde is overkomen. Het is een hele gemene aanpak. Ook wij gingen een auto huren in Malaga. Vooraf hebben we alle kosten voor de huur al betaald. Bij de verhuurbalie aangekomen bleek er al een kopietje voor ons klaar te liggen dat we alleen nog hoefden te tekenen. Wij gaven aan dat we al betaald hadden vooraf. Ja, maar dit is alleen maar borg, dat krijg je terug, werd ons verteld. Dus te goeder trouw het formulier getekend en achteraf blijken we een dure verzekering erbij te hebben genomen die netjes wordt afgeschreven van de creditcard bij thuiskomst. 236 euro EXTRA! Wat een oplichterij! Gelukkig zal het recht ooit zegevieren.

  Sterke punten
  Ze zijn goed in oplichterij

  Zwakke punten
  waar zal ik beginnen?...

  Oplichters en dieven zijn het!

  Via Carrental bij Firefly (budgetfirma van Hertz blijkt) een auto gehuurd met volledige dekking.

  Carrental adviseert om de bijkomende verzekering die men aan de balie van Firefly aanbiedt, niet te nemen. Dat zou nutteloos zijn, de auto is immers full verzekerd. Die vraag is echter niet gekomen, ze zeiden daar enkel dat ze nog een kleine borg diende te reserveren. Dat zou normaal zijn.

  Bij thuiskomst werd er de volgende nacht €251,22 van mijn rekening afgeschreven. De reden; extra bijkomende kosten (klein verzekeringkje) en andere 'geschatte' kosten!!! Niets aan te doen!!

  Huur NOOIT via Carrental en NOOIT bij Firefly/Hertz.

  Zwakke punten
  Oplichting, klantenservice betekent niets.

  OPLICHTERS

  Via Carrental bij Firefly/Hertz een auto gehuurd met volledige dekking. Carrental adviseert om de bijkomende verzekering die men aan de balie van Firefly aanbiedt, niet te nemen. Dat zou ook nutteloos zijn, de auto is immers full verzekerd. Die vraag is echter niet gekomen, ze zeiden daar enkel dat ze nog een kleine borg diende te reserveren. Dat zou normaal zijn. Bij thuiskomst is er de volgende nacht �251,22 van mijn rekening afgeschreven. De reden; extra bijkomende kosten (klein verzekeringkje) en andere \\\'geschatte\\\' kosten!!! Terugvorderen kan niet! \\r\\nDaarom; huur NOOIT via Carrental en NOOIT bij Firefly/Hertz.

  OPLICHTING FIREFLY ALICANTE

  OPLICHTING DOOR FIREFLY ALICANTE.  Auto gehuurd via EasyTerra bij Firefly (Worry -Free ) , dus inclusief volledige verzekering voor €133.

  In Alicante lag het contract al klaar. De baliemederwerker zei dat er alleen een seniorentoeslag van €52 betaald moest worden. Dat was correct. Er stonden nog wat onduidelijke bedragen in, maar die zaten volgens de medewerker in de borg. Ik hoefde alleen nog te tekenen.

  Bij thuiskomst werd de borg snel teruggestort en de volgende dag werd tot mijn verbazing mijn creditcard belast voor €250. In de correspondentie met Firefly had ik volgens hen een verzekering gesloten en daarvoor getekend. Zij kunnen niets doen. In het contract wordt inderdaad over Super Cover gesproken, maar de verzekering van Easy Terra heet ook zo en de baliemedewerker heeft beslist niet over een verzekering gesproken.

  Ik lees nu in de reviews dat deze truc al jaren veelvuldig wordt toegepast. Onbegrijpelijk dat er nog maatschappijen met bedrijven als Firefly ( Hertz ) in zee gaan.

  Ook Easy Terra ( Auto europe) heeft na vele mailtjes (noodgedwongen in het engels ) niets voor me kunnen doen

  Huur nooit bij Firefly of Hertz en zeker niet in Spanje. !!!

  Maffia

  Firefly Barcelona is het ergste wat ik al meegemaakt heb , het zijn maffiosi .Niet normaal , persoon die controleerde simuleerde schade die er niet was , ik had de tank volgedaan en toch werd er nog 44 euro benzine aangerekend .Huur hier nooit een wagen ,de borg van 1000 euro is ook na 3 weken nog niet vrijgegeven , een regelrechte schande

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles, oplichterij, onvriendelijk , maffia .

  FireFly criminele oplichter

  FireFly zijn criminelen oplichters. Via Rental Cars in Nederland een auto gereserveerd met een volledige verzekering voor onze vakantie in Malaga. Op de luchthaven in Malaga moesten wij een formulier voor borg tekenen werd gezegd. Later bleek er van onze creditcard ruim 173 euro te zijn afgeschreven voor een extra verzekering. Dat is 2x het bedrag wat wij al aan Rentel Cars hadden betaald. Onbegrijpelijk dat Rental Cars nog zaken wilt doen met deze oplichters en dit ongestraft mag blijven doorgaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Met onjuiste informatie de klant dubbele verzekeringen laten afsluiten.

  Maffia

  Een regelrechte schande ,misschien 50 km met de wagen gedaan en hem 4 dagen geparkeerd in parking hotel,bijgetankt zoals gevraagd doch bonnetje vergeten .Alhoewel de wagen vol was gaan ze me toch extra aanrekenen .Ik had op voorhand ook foto´s genomen van de reeds aanwezige krasjes ,witte Corsa dus je ziet alles snel ,toch heeft hij nog iets gevonden ,dit was reeds aanwezig ,ze gaan nu waarschijnlijk de 1000 euro borg aanspreken voor reeds bestaande schade .Echte maffiapraktijjen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Maffia,onbeschoft,dieven.

  Maffia

  Een regelrechte schande ,misschien 50 km met de wagen gedaan en hem 4 dagen geparkeerd in parking hotel,bijgetankt zoals gevraagd doch bonnetje vergeten .Alhoewel de wagen vol was gaan ze me toch extra aanrekenen .Ik had op voorhand ook foto´s genomen van de reeds aanwezige krasjes ,witte Corsa dus je ziet alles snel ,toch heeft hij nog iets gevonden ,dit was reeds aanwezig ,ze gaan nu waarschijnlijk de 1000 euro borg aanspreken voor reeds bestaande schade .Echte maffiapraktijjen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Maffia

  Goede service.

  Na het lezen van alle negatieve revieuws was ik best bang problemen te krijgen, vooral toen ik een vergissing had gemaakt met m'n eindtijd. Maar alle lof, alles is keurig zonder problemen opgelost.

  Sterke punten
  Prima betaalbare autoverhuurder.

  Afzetterij met verzekering

  Ik huurde bij FireFly een auto voor enkele dagen via VIPcars. Bij de ophaling in de luchthaven van Malaga werd mij een extra autoverzekering aangerekend, zonder dat ik hierom gevraagd had. Men liet doorschijnen dat dit verplicht was en je moest een document ondertekenen. Klachten hierover worden niet aanvaard. Men verschuilt zich achter het document dat je getekend hebt. Het is een echte afzetterij. Pas achteraf las ik de reviews van personen die net hetzelfde meegemaakt hebben. Laat je niet vangen en kies een ander verhuurbedrijf

  Sterke punten
  Goed in oplichten

  Zwakke punten
  Geen rekening houden met klantenklachten.

  uitstekende ervaring

  Van 14-21 oktober 2022 auto gehuurd bij Firefly Alicante. In een woord: uitstekend. Zeer vriendelijk personeel (vergeleken bij die hufters op Mallorca). Geen dwang/verplichting om alsnog extra verzekeringen te nemen (het werd gewoon gevraagd). Bij het ophalen constateerden we een paar extra 'plekjes' die niet op het formulier stonden. Werd gelijk aangepast. We moesten 's morgens zeer vroeg de auto inleveren, dus geen fysieke controle. De volgende dag reeds (!) was de gereserveerde borg van de creditcard ingetrokken. We hebben tientallen malen in heel veel verschillende landen auto's gehuurd, maar dit is, wat ons betreft, een van de beste ervaringen.

  Sterke punten
  vriendelijk, geen dwang om extra verzekeringen te nemen

  Do you spain ook schuldig!

  Via do you spain auto gehuurd en alles vantevoren betaald. Huur en verzekering. Auto met volle tank terig. Borg en benzine kwurig teruggestort en nu 51 ,44 afgeschreven. Geen idee voor wat maar aangezien het via do you spain in gegaan ga ik achter hen aan. Dit kan toch niet!??? Ik heb bii do you spain gehuurd en bij ander bedrijf verzekering gedaan. Kregen ongevraagd upgrade maar omdat de fiat die we vroegen er niet was.

  Sterke punten
  Snelle afhandeling

  Zwakke punten
  Klopt van geen kant

  Firefly Malaga oplichters

  Auto gehuurd bij Firefly malaga.

  Verzekering afgekocht. Bij terugkomst hebben ze nog een keer een bedrag in rekening gebracht (hoger dan de huur) waardoor we meer dan het dubbele hebben betaald. Dit zou een diefstalverzekering zijn. Extra bijzonder dat de kosten van deze verzekering pas na de vakantie in rekening werden gebracht terwijl je normaal voor alles vooraf moet betalen. Zijn telefonisch niet te bereiken evenals moeder bedrijf Hertz (Hertz zou de klachten afhandeling doen). Hertz meerdere malen gemaild maar geen reactie. Beide grote oplichters! Bizar dat dit soort praktijken mogelijk zijn.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Oplichters

  Schande

  Een echte schande auto op voorhand betaald , meiden staan aan balie met een andere credit card ,ok niet aanvaard, dan een kopie gestuurd van de mijne waar de booking mee is gebeurt , persoon dient er bij te zijn dus we geven auto niet mee??? Terwijl wij als ouder aan de lijn hangen!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Leugenaars extra verzekering betaald, nog kon van andere visa card genomen worden en toch sturen ze onze meisjes verder zonder auto!!! Laag

  Onbetrouwbaar nooit hier huren

  Via Doyouspain auto gehuurd bij Firefly,Barcelona airport. Prijs was all in exc benzine ! Aflevering was goed. ter plekke een upgrade genomen. Inleveren leek ook goed te gaan. Auto volledig afgetankt, benzinebon laten zien. Was in orde. Totdat een paar dagen later via mijn creditkaart een behoorlijk bedrag was afgeschreven.De upgrade was logisch, de rest niet. Diverse mails gestuurd; de ene keer was het de brandstof ,de andere keer lag het aan douyouspain en dan weer brandstof. Vreemd brandstof borg is keurig afgehandeld en een benzinebon heb ik laten zien. Dit ruikt naar diefstal/fraudeleus gedrag. Nooit daar huren !!!! Creditmaatschappij nu ingeschakeld.

  Sterke punten
  snel aflevering en inname, goede auto

  Zwakke punten
  kosten zijn ondoorzichtig, worden zo maar doorbelast.Lijkt op fraude !!

  opgelicht door firefly Malaga

  geven duurdere auto ...andere verzekering ...halen geld van je creditcard...ga nooit in zee met firefly...crimineel!!!!!!!......geen enkele ster waard

  Sterke punten
  prima boeven

  Zwakke punten
  zie boven

  boefjes zijn het Firefly

  Omdat je altijd op je hoede moet zijn als je een auto huurt (helaas) vroeg ik vooraf of ik de auto kon inleveren met een niet volle tank? was geen probleem zou achteraf verrekend worden.....ik heb de auto ingeleverd met meer dan de helft aan benzine. Nu krijg ik een afrekening van EUR 86,16 voor de benzine en een boete van EUR 25!!! In de Citroen C3 zit een 45 liter tank ....een liter benzine koste toen ronde EUR 1.80 en ik betaal EUR 2.60 ....

  dus wees gewaarschuwd en ik zal nooit meer een auto huren bij FIREFLY

  Zwakke punten
  belazeren van de klant

  Blijf op letten

  Ze proberen je (tegen meerprijs) een duurdere auto mee te geven dan je gereserveerd hebt.

  En een andere eigen risico verzekering te verkopen.

  Met vlugge praatjes snel een paar handtekeningen te laten zetten.

  Geen fijn gevoel.

  Sterke punten
  Makelijk te vinden

  Zwakke punten
  Gedwongen sfeer

  Firefly autoverhuur: as op

  Pas op met Firefly: wij hebben via BOOKING.COM een auto gehuurd bij FireFly Alicante. Met onze creditcard alles betaald bij BOOKING.COM; incl alles omvattende verzekering. Wij hebben reserveringsbevestiging+betalingsbewijs zwart op wit. Wij hebben de sleutels + bonnetje van het afdanken+overeenkomst op tijd, in de vroege ochtend, ingeleverd in de brievenbus van FireFly Alicante. De dag daarop volgend heeft FireFly een aanzienlijk bedrag van onze creditcard gehaald. Terwijl wij alles al betaald hadden bij BOOKING.COM.

  Contact met FireFly Alicante is niet mogelijk. BOOKING.COM geeft niet thuis; schuiven het af op FIREFLY. De ING helpdesk creditcardfraude helpt je niet; wij kunnen geen schriftelijk bewijs overleggen van contact/reactie van FIREFLY (logisch want contact met vestiging ter plaatse, in dit geval Alicante, is niet mogelijk).

  Dus pas op: reserveer geen auto en betaal zeker niet bij BOOKING.COM en huur een auto zeker niet bij FireFly.

  LEES ALLE REVIEWS

  Sterke punten
  Goede auto

  Zwakke punten
  Stelen van je creditcard

  Never again

  Veel teveel gerekend ondanks onze vantevoren volledige dekking. Door geen kennis vd spaanse taal zijn volledig misleid.

  Nooit meer Firefly,

  Sterke punten
  Geen rij als je de auto haalt of terug brengt; velen hebben er al van geleerd!

  Zwakke punten
  De prijs wordt niet de prijs er komt van alles bij ook al had je je daar al voor verzekerd

  Wat een oplichters!

  Jammer dat je überhaupt 1 ster moet geven om je review te kunnen plaatsen. Verzekering en huur hoefde je niet vooraf te betalen maar ik kwam niet verder met mijn reservering dus toch maar vast de huur betaald (€ 72) en verzekering dacht ik, doe ik achteraf of ter plaatse (€ 55).

  Na aankomst kreeg ik de rental agreement onder mijn neus dus ik liet mijn voucher zienen verwees naar mijn verzekering. "Oh u heeft uw eigen risico afgekocht?" ja zei ik en wou dit graag terugzien op mijn agreement. Deze werd erop verwerkt.. Huur en verzekering kwam nog wat BTW bij en werd totaal € 146.

  Tja ik stond daar niet de BTW te berekenen en heb getekend. Helaas hebben ze me achteraf een duurdere verzekering gegeven, die kostte dus € 146.. 2 keer zoveel als de huurauto en bij de huur stond niks zeiden ze want die was immers al betaald. Je kan hoog en laag springen maar je hebt getekend zeggen ze.. ook al toon je met je voucher aan dat je al een verzekering had. NIET aan beginnen dus!!

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  de rest

  Goede service en duidelijk ver

  Snelle service en prima prijs.

  Sterke punten
  Geen oplichters

  Opgelicht

  Er is zomaar door Firefly � 268.- van mijn rekening gehaald zonder bericht!Kijk uit het zijn boeven! \\r\\nBOEVEN

  Sterke punten
  Geen oplichters

  Zwakke punten
  Alleen maar


Bezoek Firefly Car Rental

Schrijf een review