Wanneer je op vakantie gaat je hebt behoefte aan een huurauto, dan is Firefly Car Rental het juiste bedrijf voor jou. Firefly Car Rental doet er namelijk alles aan om het huren van auto’s zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken. Daarnaast houden ze de kosten zo laag mogelijk, zodat jij lekker van je vakantie kan genieten.

Firefly Car Rental Autohuren

Het bedrijf is onder andere gevestigd in Spanje, Italië, IJsland en Malta. Daarnaast heeft het echter nog een aantal andere unieke locaties, waar je normaliter niet zo snel aan een huurauto komt die je in Nederland al kan regelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Kroatië, Mexico en Australië. Bekijk voor het volledige overzicht de website.

Firefly Car Rental Kosten

Firefly Rental Cars heeft een zeer uitgebreide vloot, waaruit je kan kiezen. Zo is er de mini, een kleine auto voor 1 of 2 personen. Deze is bovendien licht in gewicht dus zuinig met de brandstof. Ook zijn er middenklassers, economy auto’s, station wagons en zelfs luxere SUV’S. Kortom, voor iedereen wat wils. Daarnaast zijn alle auto’s uit te breiden met extra’s. Denk aan navigatie, kinderzitjes en onbeperkte kilometers. In Spanje kan je zelfs gebruik maken van het Freedom pack. Daar zit een GPS in, krijgt de jonge bestuurder geen toeslag en mag je zelfs de grenzen over. Uiteraard zijn opties ook gewoon los te bestellen.


Firefly Car Rental Reviews

  Onbetrouwbaar autoverhuur bedrijf Firefly Barcelona

  Op 19 April online auto gehuurd voor huur Barcelona airport, geld direct afgeschreven daarna nog veel meer ben zeker 3 voudige kwijt van wat was afgesproken, bij Firefly niet huren onbetrouwbaar bedrijf.\\r\\n\\r\\n

  Sterke punten
  NVT

  Zwakke punten
  Schrijven zomaar geld van rekening af en reserveren via credit card geld, uiteindelijk veel meer kwijt dan afgesproken! Oplichters

  De grootste oplichters

  Deze boeven proberen alles om zoveel mogelijk aan te verdienen. Ze liegen alleen maar en proberen je allemaal verzekeringen te verkopen. HUUR NOOIT EEN AUTO BIJ DEZE PARTIJ!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichting!!!

  Oplichters

  Ze proberen je van alles en nog wat aan te smeren , overal nee opgezegd , trekken ze ( als je weer in eigen land bent ) nog even extra 100 euro van je creditcard af. Na klagen krijg je een antwoord dat je een verzekering heb afgesloten , 3 x nee op gezegd. Maar ja in het Spaans staat er ineens heel wat anders en kan ik het niet lezen. Nooit boeken bij deze oplichters.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Onduidelijkheden in verhuur auto Rental cars en Budget cars

  Ervaring met RentalCars Je moet weten dat Rental cars bemiddelt bij het huren van een auto met dien verstande dat je de verzekering met Rental cars regelt en de huur met een verhuurder, in mijn geval Budget cars op IJsland Daar aangekomen doet Budget cars geen enkele poging te vragen of je verzekert bent maar de passage volledige verzekering op de reserveringbevestiging wordt gewoon genegeerd en ze zeggen dat je NIET verzekerd bent. Je gaat dus vervolgens en dat is toch verstandig, een verzekering afsluiten want je weet maar nooit. Daar gaat het dus fout !!!!!!! Je betaald 2x premie : 1x aan Rental cars en 1x aan Budget cars. Men is bij Budget cars ook heel wazig waar je voor verzekerd bent maar je had gehoopt deze mensen te kunnen vertrouwen! Uiteindelijk heb ik gerechtigheid gekregen doordat (na wat aandrang) ik de premie van Rental cars heb teruggekregen. Uiteindelijk alle lof voor Rental cars maar ik heb ze toch aangeraden wat transparanter te zijn over het hoofdstuk Verzekeringen en met rekels als Budget cars af te spreken dat zij de klanten die dachten alles geregeld te hebben niet op een dwaalspoor te zetten. Zij kunnen je namelijk van alles wijs maken over wat je moet verzekeren, terwijl Rental cars aangeeft 'Volledige beschermingsverzekering' Advies: vraag bij Rental cars na wat exact de volledige bescherming betekent en als Budget cars (of welke verhuurder dan ook) aangeeft dat je niet volledig bent verzekerd geloof ze dan niet ! Ook proberen ze je de meest exotische verzekering te slijten waarvan je je afvraagt of die nodig is want dat is voor de klant moeilijk te beoordelen. Voor mij was dat as- en lava stof schade als gevolg van wind en dat klonk aannemelijk, maar ze kunnen je ook (en ik chargeer nu een beetje) een verzekering verkopen voor schade als gevolg van overstekende blauwe smurfen. Zeker als je vader Abraham ook in het vliegtuig hebt zien zitten met een grote koffer ben je daar gevoelig voor.

  Sterke punten
  Nvt

  nooit meer!

  Extra verzekering dubbel betaald! Vooraf geboekt online en aan de balie geen discussie mogelijk! Antwoorden in het Spaans terug als je ook maar iets vraagt hoe of wat! Pure oplichting, wordt afgeschreven van de mastercard en geld zie je niet meer terug.

  Klantenservice: ooit van gehoord?

  Firefly Toulouse airport. Al meerdere keren wat gehuurd van Firefly en steeds was er wat. Gewoon weglopen van de balie en zeggen dat je vijf minuten wegblijft, maar het wordt drie kwartier. Gezeur of de tank wel vol is afgeleverd. Een auto meegeven, waarvan de achterbank niet gebruikt kan worden, maar geen andere auto aanbieden, omdat deze er domweg niet is. Ik heb het altijd maar zo gelaten, maar na onze laatste ervaring, heb ik besloten om het toch maar wereldkundig te maken. Emilie (achternaam werd niet gegeven) wenste ons niet de bestelde en betaalde auto af te geven, omdat ze te beroerd was om te checken of mijn identiteit, zoals aangegeven op de officiele documenten wel de juiste was. Later bleek dat ze ook geen auto hadden. Het heeft uren vertraging opgeleverd voordat we een auto bij Herz konden krijgen. Nooit meer Firefly dus.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Alle

  Zijn we er toch ingeluisd

  We hadden een auto gehuurd via Rentalcars bij Firefly in Alicante, en hadden een volledige verzekering afgesloten. Bij het ophalen van de auto moesten we zogenaamd tekenen voor de sleutel. We vroegen nog naar de kosten en ze zeiden o euro. Achteraf bij thuiskomst bleek er 200 euro te zijn afgeschreven van de creditcard. Bleek dat we toch een verzekering hadden afgesloten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze proberen je toch nog een verzekering aan te smeren. Als je zegt dat je alles al geregeld hebt ,praten ze Spaans terug. Zeer klant onvriendelijk.

  Oplichters

  auto gehuurd en n Allicante voor 53 euro voor 11 dagen. Extra verzekering zomaar toegevoegd aan de balie voor 106 euro. Klagen helpt natuurlijk niets. OPLICHTERS zijn het. NIET DOEN!!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Extra kosten

  Firefly Catania

  Auto voor een week gehuurd bij Firefly via AutoEurope. Zéér tevreden en hele goede prijs

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, zeer snelle afhandeling. Snelle shuttlebus

  Zwakke punten
  Shuttlebus was iets moeilijk te vinden maar stond precies waar hij moest staan

  Oplichters

  Een foutje in de boeking en kregen de auto niet mee. Kosten voor auto waren 48 euro. Konden een nieuwr boeken voor 246 euro?!! Bizar. Ze konden niets wijzigen of aanpassen omdat we via autoeurope hadden geboekt. Nooit zo boeken dus is de tip!!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Zie review

  Oplichters!

  Nooit meer ! schade die er zat verkeerd op formulier (verkeerde zijde) en ter plaatse was niemand om het aan te passen en daarna gefactureerd voor dezelfde schade. Het lijkt goedkoop maar echt doe het niet!

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  alles

  opgelicht en afgezet

  we hadden via Vliegtickets.nl een auto gehuurd bij Firefly op Malaga en alles afgekocht en betaald. Dat werd ons bij het afhalen aan het loket ook vertelt. Bij thuiskomst werd er bijna € 400,00 van onze creditcard ingehouden. Navraag bij Hertz, het moederbedrijf, leert dat dat voor verzekering en andere vage kosten was. Terwijl dat allemaal al was betaald. En dit bedrag hoger is dan de huur. Firefly is een oplichter en Hertz faciliteert dat. Niet huren daar!!!!!

  Sterke punten
  niet, of je moet oplichten en afzetten een sterk punt vinden

  Zwakke punten
  alles

  Firefly: scam!

  Dear reader, Do not hire a car at Firefly Malaga. I rented a car and they charged me more than we agreed. When I told them the bill was incorrect, they didn't listen. They referred to the general terms and conditions. Firefly are scammers: the reviews are very bad and the ratings are very low on many websites. Even if you think everything is correct, they will still get you. I had to pay 45 euros. In the end, € 238 was written off. And I couldn't do anything! It is better to pay a little more and have certainty than to agree with these scammers!

  Opgelicht door Firefly

  Wij zijn ook opgelicht door Firefly. De verhalen die op deze website staan komen overeen met ons geval. Wij hadden een auto geboekt in Alicante via de website Billiger-Mietwagen inclusief volledige verzekering voor €29. Bij het ophalen ging alles goed, de dame achter de balie vroeg ons naar de verzekering en wij lieten het document zien dat de auto al volledig verzekerd was. Zij begreep dit, gaf ons de sleutels en zei verder niks over aanvullende kosten of verzekering. Alleen getekend voor conditie van auto en sleutels. Verder geen problemen met de auto gehad tijdens huur. Bij aflevering ook geen opmerkingen en alleen sleutels ingeleverd. Enkele weken later zagen wij tot onze grote verbazing op het afschrift van de creditkaart ineens een extra afschrijving door Firefly van €158! Na navraag bij Firefly bleek dit in rekening gebracht voor een verzekering en 1 dag extra autohuur! Dit terwijl wij de auto gewoon netjes op tijd ingeleverd hadden. Wij hebben hierop geantwoord dat beide punten onterecht waren maar hier hebben wij tot dusver geen antwoord op gekregen. Gelukkig hoeven wij na het indienen van een klacht bij onze creditkaartmaatschappij de ene dag extra niet te betalen omdat Firefly hier, uiteraard, geen bewijs voor kan leveren. Als bewijs voor de verzekering stuurden zij een vervalst document dat door mij ondertekend zou zijn. Dit laatste is nog in onderzoek door de creditkaartmaatschappij. Dit is dus niets anders dan fraude en oplichting door Firefly!

  Sterke punten
  Auto was redelijk.

  Zwakke punten
  Oplichting en fraude. Wachttijd kantoor ter plaatse. Contact via telefoon of mail.

  Opgelicht

  I WANT MY MONEY BACK

  Sterke punten
  Niets van je laten horen.

  Full charges, never firefly again

  Returned the car with a full tank @ Murcia Corvera airport Personel refused to check the tank, they charged me a full tank on my creditcard afterwards.

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  Poor communication. Steeling from people if they return the vehicle with a full petroltank.

  Mafia

  Onze Reis naar Malaga. Autootje gehuurd via Ryanair voor 14,08€ Verzekering inbegrepen, spotgoedkoop!!!! Dachten we. Bij aankomst aan de balie, werd ons een verzekering aangeboden van maar 150€ !!! Gelieve te betalen of geen auto . Pure oplichting !!!!

  Oplichters!!

  Hustlers!! Plz contact the autorities. They will charge you for additional outrageous costs. Their mother company is Hertz which is in this scam.

  Zwakke punten
  Hustlers!! Plz contact the autorities. They will charge you for additional outrageous costs. Their mother company is Hertz which is in this scam.

  oplichters

  we hebben bij cardelmar een auto gehuurd met extra verzekeringen en kwamen zo terecht bij Firefly. De afhandeling verliep vlot, en de teruggave eveneens. Nu werd er bijna 100 Euro van onze visa afgeboekt, waardoor we eigenlijk 2 keer betaald hebben, door een onoverzichtelijke constructie, zo is het normaal dat auto's kunnen verhuren aan een goedkoper tarief, als je ze 2 keer betaald. dit is een slechte manier van werken. niet aan te raden.

  Sterke punten
  vlotte afhandeling

  Zwakke punten
  bedrog

  Never nooit meer Firefly

  Bij afhalen auto 6 oktober op Malaga is zonder overleg een extra verzekering op het formulier toegevoegd, terwijl ik al een extra verzekering van AXA overlegd had. Na reclamatie word er doodleuk gezegd dat je er voor getekend hebt, terwijl nergens over gesproken word, dit is in mijn ogen pure oplichting.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Wachttijd aan Balie EEN UUR!!! Opgelicht door er zonder overleg een verzekering bij te zetten op het te tekenen formulier. Pure misleiding en oplichting.

  Geen Firefly meer - NIET CORRECT !!!

  Ik beveel Firefly niet aan. Op de luchthaven van Malaga kregen wij op 7 september een gratis upgrade aangeboden omdat de kleine wagen die we gekozen hadden niet meer voorradig was. We vroegen nog aan de baliebediende : is deze upgrade gratis ? Zij beaamde dat dit volledig gratis was. Wij hebben de wagen gehuurd van 7 sept 2018 tot 17 sept 2018, en werden op 18 Sept via onze Visa 118 Euro in rekening gebracht voor de upgrade. Wij hebben dit via het bookingskantoor Easyterra betwist, zij hebben hun best gedaan maar Firefly beweert dat wij de upgrade zelf gekozen hebben omdat wij absoluut een wagen met 'DIESEL' gevraagd hadden en dat ze deze niet voorradig hadden in onze gekozen categorie. Wij hebben geen enkele voorkeur doorgegeven, dat maakte voor ons totaal niet uit. De balie bediende heeft hier met geen woord over gerept en de upgrade aan ons gratis aangeboden, helaas mondeling. Goede les voor de volgende keer, niet meer bij Firefly uiteraard. Dit is geen correcte autoverhuurmaatschappij.

  Sterke punten
  geen

  Rip-off at Firefly

  Rip off!!!!! Booked a car through Cartrawler with Firefly Malaga. At Firefly they rip you off, selling you an extra insurance you do not ned if you already got one. Even after showing them your insurance policy, they insist on selling you theirs! Afterwards contacted Cartrawler and described what has happened. Cartrawler cannot/will not help you, they simply say, that they cannot say what has happenend at the desk. Still unblievable this scam can still happen in the EU. Bottom line....over € 700 for a 2 week car rent in Malaga with Firefly for a Hyundai I20........ #ripoff #neveragainfirefly #neveragaincartrawler

  Benzine kosten

  Auto met volle tank terug gebracht en toch heeft Firefly een volle tank afgeschreven van mijn creditcard. Probleem om Firefly hierover te mailen om terugave van deze kosten. Waar kan ik heen mailen???

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte organisatie

  autohuren FIREFLY

  try all ready more then a week for information about mine reservation 3442589 ,no absolute c iontact,what is happening. info netherland,info nr abroad,info nr duitsland no contact!!! Only mine demand is where can i find mine reservation car small.3442589 Malaga Airport?

  Zwakke punten
  is it firefly or is it happycar, why this complicate affaire?

  Prima ervaring ondanks de vele slechte reviews

  Gezien de vele negatieve reviews over Firely (had bijna mijn resevering geannuleerd maar ik was te laat), wil ik ook een positief geluid laten horen over Firefly. Ik heb al zeker keer of 5 via Ryanair (Cartrawler) een huurauto geboekt en ook al regelmatig kosteloos gewijzigd en geannuleerd. Wel altijd bij de grote global verhuurders zoals Europcar, Avis, Budget, SIXT. Afgelopen week in Gerona (GRO) voor het eerst Firefly geboekt omdat ze de helfy goedkoper waren. De check-in ging vlot en vriendelijk. Heb aangegeven dat ik geen extra verzekeringen wil (had eigen risico verzekering bij AXA). Werd me wel op gewezen dat ik dan geen road assistance heb (dat was wel beetje vreemd en in tegenspraak met de info op cartrawler). Verder niet aangedrongen. OMdat ik een gewaarschuwd man was heb ik zorgvuldig gekeken waarvoor ik getekend heb. alles klopte, niet stiekum een supercover aangevinkt. De auto was een keurige vrij nieuwe renault captur met 10000 km op de teller. had op 7 plekken kleine lakschade maar dat kwam overeen met het formulier. Wel voor de zekerheid foto;s genomen van de km stand/tankinhoud, en de buitenkant van de auto, Idem dito voor inleveren. Uiteindelijk hebben we de auto 1 dag eerder ingeleverd. Firefly balie in de parkeergarage was gesloten. Er stond duidelijk aangegeven dat je sleutels in de deposit box moest doen. Maar niemand heeft de auto gecontroleerd. Denk je toch ....dadelijk word ik een oor aangenaaid met mijn eigen risico. Maar gelukkig niets van dit alles. Factuur klopte, na 2 dagen de reservering van mijn creditcard gehaald. we hebben zelf 1 dag minder voor het kinderstoeltje hoeven te betalen. Voor de autohuur kregen we geen restitutie maar dat had ik ook niet verwacht. Was op het ergste voorbereid maar achteraf was het een hele normale, goede huurauto ervaring. En als ik dan naar de prijs kijk vergeleken met Europcar/AVis dan krijgt Firefly avn mij een 10 voor prijs/kwaliteit.

  Sterke punten
  prijs! 11,74 euro per dag voor Compact car

  Zwakke punten
  geen


Bezoek Firefly Car Rental

Schrijf je eigen review