CarDelMar auto verhuur met scherpe prijzen

CarDelMar is een overkoepelende organisatie die samenwerkt met verschillende autoverhuurbedrijven, waardoor zij jou gegarandeerd de scherpste prijzen kan geven. Het bedrijf richt zich op reizigers die een auto willen boeken vanaf een vliegveld om zo het land van bestemming te kunnen ontdekken.

CarDelMar Autohuren

Zij zitten dan ook over de hele wereld. Niet enkel Europa is vertegenwoordigd, maar ook Australia, Azië, de USA en Zuid-Afrika. Waar je dus ook heen gaat, je bent altijd verzekerd van een auto bij CarDelMar.

CarDelMar Mogelijkheden

Bij CarDelMar heb je een enorme keuze tussen verschillende auto’s doordat het bedrijf samenwerkt met andere verhuurders. Dit houdt in dat je dus ook meer keuze hebt met betrekking tot verschillende opties. Zo kan je kiezen tussen een automaat of handgeschakeld, benzine of diesel, tweezits of vierzits en ga zo maar door. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een kinderzitje of een gps te bestellen. Daarnaast biedt CarDelMar All-Risk verzekeringen zonder eigen risico. Dat doen zij omdat 80% van de ongelukken eindigen met carrosserieschade. Mocht je echter toch liever een eigen risico inzetten, dan is dat uiteraard geen probleem.

CarDelMar Kosten

CarDelMar wilt jou vakantie zo geweldig mogelijk maken. Of je nu gaat voor de Kia Picanto of de Jaguar XF, je hebt altijd de mogelijkheid om tot 24 uur van te voren de boeking te annuleren. Daarnaast krijg je geen creditcardkosten en kan je online je boeking vastleggen.


Artikelen over CarDelMar

Spanje auto huren?

Spanje auto huren?

Autorijden in Spanje is absoluut niet moeilijk, vooral als je tussen steden reist. Het rijden in de grote stad is echter even wennen. Het wordt bezoekers, die voor het eerst naar Europa komen en maar voor een korte tijd verblijven, niet aanbevolen om zelf in de grote steden te rijden, tenzij je een sensatiezoekende persoon bent, die dol is op interessante stadsritten. De Spanjaarden rijden aan de ... [...]

Klantenservice in het buitenland?

Klantenservice in het buitenland?

Je gaat op vakantie en je besluit een huurauto te bestellen. Je komt aan in het verre land van bestemming, stapt een verhuurbedrijf binnen en er is geen een medewerker die Engels of Nederlands spreekt. Wat nu? Voorbereiding Gelukkig is dit een doomscenario wat niet veel mensen mee maken. In de meeste verhuurbedrijven, wereldwijd, spreken medewerkers minimaal de Engelse taal. Toch kan je beter he ... [...]

Auto Huren Spanje

Spanje is een prachtig land dat erg veel te bieden heeft. Natuurlijk staat het bekend om zon, zee en strand, maar ook op gebied van cultuur, sport en werkgelegenheid kan je er goed terecht. Het enige nadeel is dat het openbaar vervoer in Spanje absoluut niet te vertrouwen is. Zo kan het zijn dat je bus ruim een uur later arriveert dan gepland (en dan heb je nog geluk) en ook nog eens geen airco bl ... [...]

CarDelMar Reviews

  Bedriegers, nep verzekering

  Helaas, een auto gehuurd via Cardelmar in Playa del Ingles met volledige verzekering in maart 2019, dit jaar dus. De verhuurmaatschappij (Orlando) hield wel even €600 in voor als er schade zou zijn, maar als er problemen waren dan kon ik dit bedrag terug krijgen van Cardelmar. Ja dit heeft Cardelmar mij telefonisch toegezegd, via email en zelfs gezegd dat ze het bedrag overgemaakt hebben naar me maar dit is nooit gebeurd, ik ben de €600 kwijt!!! Nooit huren bij deze bedriegers, je krijgt allerlei beloftes en ondanks engelengeduld heb ik een auto voor 2,5 dag gehuurd voor het leuke bedrag van €650.

  Sterke punten
  Liegen

  Zwakke punten
  Liegen

  Benzine "fee " voor niks betaald

  Bij cardelmar een auto gehuurd op Ibiza via internet. Kwam via deze site bij clickrent " terecht.
  Volle tank gekregen bij ophalen en volle tank afgegeven bij aflevering.
  Hebben ze 31 euro ingehouden van de 90 euro borg van benzine omdat ik zogenaamd vol-leeg contract had afgesloten via internet. De man die de auto controleerde zei overtuigend dat ik het hele bedrag van mn borg terug zou krijgen.
  Ik zie dit als bedrog. Vol = vol.
  Huur GEEN auto bij deze clickrent!!!

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Afzetten van klanten .

  schade na inlevering auto

  Heb ik via Caldelmar een ford fiesta gehuurd bij Goldcar op grand canaria airport.
  Krijg ik daar een totale ander auto een dacia niet echt de zelfde klasse auto maar ja dat was niet echt een probleem.
  Wel dat ik na een dag terug moest komen wegens een foutmelding in het motor manegement.Verholping door lucht in de banden te doen nee dus!
  Maar gewoon weer rijden met de melding na kilometers gereden te hebben aan het einde van de vakantie auto inleveren bij het vliegveld. Geen eindcontrole gehad dus sleutels in de bus gedaan.
  Vliegen naar huis en thuis aangekomen geduld hebben voor het borg geld terug te krijgen.
  Dit heeft wel vaker wat langer geduurt maar u duurde dit wel erg lang.
  Na wat uitzoek werk bleek Goldcar 200 euro achter over gedrukt te hebben voor schade aan de auto.
  Zonder notificatie eraf gehaald.
  Na wat gebel en mail verkeer met Goldcar krijg ik foto,s op gestuurd van schade aan de auto, wat er niet was toen ik hem daar neergezet had op het vliegveld.
  Deze schade kan uren of dagen later zijn toegebracht want er was bij mij geen schade en geen eindcontrole.
  Caldemar in geseind wat er gebeurd is maar ook deze organisatie laat dan ineens niets meer horen laat staan dat zei de twee honderd euro terug storten .
  Je krijgt alleen te horen het in in behandeling.

  Wijze les voor me Caldermar en Goldcar zorgen dat je als huurder totaal geen vertrouwen meer heb in de zogenaamde goede bedrijven.
  In de tussen tijd wel reclame blijven sturen maar geen oplossing geven.
  NOOITMEER huren via Caldelmar.

  En natuurlijk kon ik nog een keer op dat mooie eiland en zal ik aan de balie van Goldcar mijn mening geven over hoe hun de boel oplichten.

  Sterke punten
  goedsite met veel keuze

  Zwakke punten
  het contact krijgen met kalchten afdeling en afhandeling

  Te mijden verhuurbedrijf. Absolute minachting vvoor de klant

  Via cardelmar een auto gehuurd bij de co in Argentinië
  Onze flight was delayed en zo kwamen wij een dag later aan in Buenos Aires
  Op de voucher van cardelmar stond een telefoonnummer waarmee Cactus 7/7 24/24 kon bereikt worden
  Vanuit Londen onmiddellijk gebeld van zodra delay bekend was, geen antwoord, nog 8 x geprobeerd, geen antwoord, sms gezonden en email naar cardelmar met verzoek cactus te contacteren (wat zij nooit gedaan heeft). Bij aankomst dag later op vliegveld BA 4.30h gewacht op bestelde auto. Deze was intussen verhuurd en wij kregen een oude vervangwagen totaal beschadigd aan de buitenkant (krassen...) Cactus verontschuldigde zich cardelmar heeft een verkeerd telefoonnummer opgegeven. Dus zij waren niet op de hoogte.
  Nu komt de verachtelijke, arrogante service van Cardelmar. Op mijn ettelijke emails kreeg ik totaal geen antwoord. De Ceo gecontacteerd, plots beweging in de zaak, maar na een summier onderzoek, antwoord cardelmar op mijn vraag naar schadevergoeding (telefoons Londen nr BA, 4.30h wachten, oude wagen...) tgv. een bijzonder ernstige fout van cardelmar nl. verkeerd telefoonnummer opgegeven met als gevolg al onze problemen, wij geven geen schadevergoeding - zonder motivatie, zonder argumentatie - toppunt van botheid, arrogantie, machtsuitoefening. Al de bewijsmiddelen die ik overgemaakt had, al de emails, de verontschuldiging van Cactus, allemaal geen reden voor Cardelmar om ook maar enige uitleg te geven, zich zelfs maar te verontschuldigen. Alleen : We do not.
  Verwerpelijk. Totale minachting van hun klant.
  Misschien betaal je iets meer bij een andere autoverhuurder maar je wint op alle vlak door Cardelmar te vermijden. Die firma minacht haar huurders met een ongelooflijke dedain.

  Sterke punten
  ???????

  Zwakke punten
  zie review

  Slechte ervaringen ism Goldcar

  Bij aankomst zeer slechte onvriendelijke service. Ik kreeg de auto enkel mee als ik €100 betaalde om eigen risico af te kopen én nog eens €80 aan Admin kosten én fee én voor n volle tank. Ik zou geld terug krijgen voor de benzine die ik niet gebruikt had maar daar wisten ze bij inleveren auto niks van.
  In totaal 200€ betaald voor 4 dagen!
  Overigens direct foto's van de auto gemaakt bij aankomst, zat vol kleine schade.
  Mails gestuurd naar klantenservice, 2x, nul komma nul reactie.
  Zuur dit in je korte last minute vakantie met mn dochter.

  Zwakke punten
  Geen klantenservice
  Onbetrouwbaar
  Niet doen!!

  Eerlijk en duidelijk

  Omdat mijn vriendin en ik echt veel wilde gaan reizen wilden we een auto huren. Na wat onderzoek op internet kwamen we uit bij CarDelMar. We hebben gesproken met een medewerker die meteen eerlijk vertelde dat er een toelage wordt gevraagd zodra je de grens over gaat. We hebben samen met haar gekeken naar welke landen wij wilde bezoeken en toen hebben we een offerte gekregen. Uiteindelijk hebben we een auto kunnen lenen van mijn schoonouders, maar CarDelMar heeft zeer zeker goede service geboden. Wij hebben dan ook niet te klagen!

  Sterke punten
  Goed en vriendelijke te woord gestaan

  Zwakke punten
  Niets, want uiteindelijk hebben we de auto niet gehuurd

  Bovenverwachting goed

  Op internet veel reviews gelezen over cardelmar en hier uiteindelijk toch voor gekozen. De prijs was prima en op het vliegveld in italie stond onze auto klaar zoals afgesproken. Communicatie ging goed in het engels. Geen extra verzekeringen afgesloten en verder ook geen brokke gehad :)

  Sterke punten
  makkelijk en overzichtelijk. Duidelijke communicatie

  probleem maar wel opgelost

  Wij hebben in Spanje een klein busje gehuurd met vrienden. Op de eerste dag hadden we natuurlijk gelijk een motor die uitviel. Gelukkig konden we gewoon de bus inruilen voor een nieuwe. Ze kwamen naar ons toe, met de extra bus al bij zich. Ik denk niet dat er veel bedrijven zijn die zo goed voor hun klanten zorgen.

  Sterke punten
  Goede service

  Zwakke punten
  Motor viel uit, maar gelukkig wel snel opgelost

  Lekkah

  JAAAA! Car del mar doet mij echt denken aan vakantie! Lekker naar Spanjuuuuh!

Bezoek CarDelMar

Schrijf een review