Na easyjet richtte het bedrijf Stelios in 2000 Easycar op. Net als hun succesvolle voorganger staat het bedrijf voor klantenservice en waar krijgen voor je geld. Het is voor de werknemers van Easycar belangrijk dat voor jou alles duidelijk is. Het bedrijf is dan ook transparant en probeert alle procedures zo gemakkelijk mogelijk te houden. Bovendien staat er altijd iemand klaar om je te helpen.

EasyCar Autohuren

Wereldwijd is Easycar in 60 landen op ruim 2400 verschillende locaties gevestigd. Dat is natuurlijk een hele prestatie aangezien het bedrijf pas 15 jaar bestaat en tegen andere verhuurders moet opboksen die al meer dan 60 jaar ervaring hebben. De reden voor dit succes is omdat Easycar voor haar klanten zorgt. Niet alleen hebben zij een dusdanig uitgebreide vloot dat je zeer zeker de auto vindt die aan al je wensen voldoet, maar je krijgt daar standaard onbeperkte kilometers bij. Vol-Vol tankregelingen zijn de standaard bij Easycar en jij hebt de mogelijkheid tot verschillende uitbreidingen. Ondanks al deze luxe houdt Easycar de prijs toch laag.

EasyCar Kosten

Nog een voordeel van Easycar is dat de verhuurder zeer goede banden heeft met andere bedrijven. Mochten zij niet gevestigd zijn op jouw eindbestemming, dan kan je via Easycar alsnog een auto huren. Zij zorgen namelijk als intermediair op ruim 6000 locaties dat jij de laagste prijs betaald!


EasyCar Reviews

  Onbeperkte kilometers

  Beloofden op hun website onbeperkte kilometers!
  Achteraf bleek slechts 150km per dag , moest 383 euro meer betalen,nooit gereageerd op men mails ! 😣

  slechte ervaring

  via easycar auto verhuurd, bij ophalen kreeg ik te horen dat mijn card niet werkt!!!
  contact gehad met de bank en blijkt dat mijn card niet geblokkeerd was.
  het bedrijf waar ik de auto moet ophalen blijft beweeren dat de visa niet werkt.
  bij een andere bedrijf via hetzelfde card een auto maar gehuurd.
  telefoon nummer die easycar aangeeft op de site is niet in gebruik, dus nooit via telefoon contact kunnen hebben met easycar.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  telefoon : niet bereikbaar.
  mail: slechte reactie
  ik zal nooit meer via easycar een auto verhuren.
  ze zijn niet te vertrouwen

Bezoek EasyCar

Schrijf je eigen review