Top Autoverhuur is een intermediair die gespecialiseerd is in online autoverhuur. Via de website van dit bedrijf heb je de mogelijkheid om een voertuig te boeken waar je van te voren helderheid hebt over de kosten.

Top Autoverhuur Autohuren

Door de transparante werkwijze en de duidelijke voorwaarden die aan de huur verbonden zijn kan het dan ook niet mis gaan. Je kan verschillende auto’s met elkaar vergelijken en ziet meteen wat er bij de prijs zit inbegrepen. Niet alleen de verzekeringen worden daarbij vergeleken, maar ook de extra’s zo als de vol-vol tankregeling, onbeperkt aantal kilometers en/of toeslagen voor jongere bestuurders.

Top Autoverhuur Kosten

Doordat Top Autoverhuur contacten heeft met ruim 17.000 verschillende locaties is het niet alleen 1 van de grootste spelers op de wereldmarkt, maar ook nog eens 1 van de goedkoopste. Top weet namelijk altijd de juiste en de beste deals voor jou te regelen. Bovendien boek je het voertuig simpelweg online. Top Autoverhuur is er behoorlijk trots op dat het je maar drie muisklikken kost om je reservering vast te leggen. Mocht je toch liever telefonisch contact hebben, dan kan dat uiteraard ook gewoon. Er zit altijd een medewerker voor je klaar om je te woord te staan.


Top Autoverhuur Reviews

  Auto gehuurd in Amsterdam

  Ik vond Topautoverhuur na enig research en zoeken via Google. Ze bleken best wel goede beoordelingen te hebben en had na enig verder zoeken naar een goede en voordelige huurauto om Topautoverhuur te proberen. Ze verhuren voor alle bekende autoverhuurders dus had daar wel vertrouwen in. Wat voor mij helemaal de doorslag gaf was, ik woon namelijk in Toronto in Canada, dat ik zonder dat ik daar echt bij nadacht via hun chat direct met enige vragen geholpen werd. Gezien het tijds verschil opvallend. Ik werd keurig geholpen en had eigenlijk binnen no time die huur auto gereserveerd voor Schiphol. We zijn voor een maand familie bezoek naar Nederland gekomen. Ik ben erg netjes en naar tevredenheid geholpen en zal zeker weer gebruik maken van hun.

  Sterke punten
  Bereikbaarheid (blijkbaar echt dag en nacht) via hun chat. ook de bevestiging kwam erg snel door via mail Overzichtelijke website met handige info met betrekking tot het vliegveld en ophalen van de auto

  Zwakke punten
  Verzekering op website zou misschien wat duidelijker kunnen maar hun directe uitleg maakte alles snel duidelijk.

Bezoek Top Autoverhuur

Schrijf je eigen review