Veel Nederlanders zijn ondertussen bekend met de website cheaptickets.nl voor de goedkoopste vliegtickets en vakanties. Dit zelfde bedrijf heeft echter nog een dochteronderneming die cheapcars.nl heet.

Cheapcars Autohuren

Net zoals het moederbedrijf zorgt cheapcars er voor dat jij de beste deals krijgt wanneer je online je auto besteld. Je kan deze bestelling combineren met een vlucht of geboekte vakantie van cheaptickets. Als jou vlucht dus vertraging heeft dan is het bedrijf meteen op de hoogte en wordt je auto niet zo maar aan een ander meegegeven.

Cheapcars Mogelijkheden

Daar houdt het echter nog lang niet op. Cheapcars is er namelijk heel goed van op de hoogte dat niet iedereen die een auto wilt huren ook op vakantie gaat. Soms wil je in eigen land een paar dagen mobiel zijn, of heb je een luxere auto nodig voor een zakenafspraak. Wat de reden ook mag zijn, bij cheapcars kan je ook gewoon in Nederland een auto bestellen.

Cheapcars Kosten

Cheapcars werkt wereldwijd samen met 800 verschillende verhuurbedrijven. Zij zijn dan ook op ruim 30.000 locaties te vinden. Dit houdt in dat jou selectie van auto’s enorm is en je alle extra’s kan toevoegen die je maar kan verzinnen. Cheapcars verzorgt jou droomauto op de locatie die jij wenst. De bestelling doorloop je gemakkelijk op de website en de betaling kan online gedaan worden. Bovendien kan je jou bestelling toevoegen aan je cheaptickets bestelling, twee vliegen in een klap dus!


CheapCars Reviews

  snel

  Via Cheaptickets kwam ik terecht bij cheapcars. De website werkt in principe gewoon hetzelfde. Ik heb samen met mijn man gekeken naar welke auto we wilde voor ons vakantie. We hebben uiteindelijk voor een ruime station gekozen en waren er niet eens zo veel voor kwijt. Volgende keer weer cheapcars!

  Sterke punten
  Snel gefixed

  Zwakke punten
  Kan vast goedkoper, maar ja daar had ik de tijd niet voor

Bezoek CheapCars

Schrijf een review