Goldcar is de autoverhuurder van Spanje. Met ruim 30 jaar ervaring en ondertussen meer dan 60 verschillende locaties, is dit bedrijf de absolute marktleider aan de Costa Del Sol. Met scherpe prijzen en een zeer uitgebreide vloot weet Goldcar de klanten dan ook stuk voor stuk voor zich te winnen. Zij zijn zo succesvol dat zij ondertussen hebben uitgebreid. Je kan nu ook in Marokko, Andorra, Portugal, Griekenland, Frankrijk Italië en Malta terecht voor de uitgebreide klantenservice van Goldcar.

Goldcar Autohuren

In tegenstelling tot vele andere autoverhuurders realiseert Goldcar zich dat sommige vluchten in het midden van de nacht aankomen. Dat is niet alleen vervelend omdat u dan een langere tijd moet wachten voordat u kunt inchecken bij uw hotel, maar ook omdat de meeste autoverhuurders dan gesloten zijn. U moet wachten of de volgende dag terug komen om een auto op te pikken. Goldcar pakt dat graag anders aan. Daar kunt u 24 uur per dag terecht om uw bestelde voertuig op te pikken. Luxe!

Goldcar Kosten

In de vloot van Goldcar zijn vele verschillende type auto’s te vinden. Van een stationwagon tot zelfs een bus die 9 personen zetelt. Daarom is het bedrijf ook ideaal voor groepen. U krijgt bovendien een onbeperkt aantal kilometers en kan gratis annuleren als er iets tussen komt.


Goldcar Reviews

  OPLICHTERS

  Ik geef 1 ster omdat 0 niet gaat ...... 8 augustus 2021 een auto gehuurd met volledige SUPER RELAX verzekering , aan +- 81€/dag (Ford focus familiar ) . Super relax was dit niet want toen ik later , 30 oktober 2021 een nieuwe auto had gehuurd kreeg ik deze niet mee omdat er nog 150€ moest betaald worden voor de vorige huurauto ???? waarom? omdat ze een zogezegde zeewatervlek , welke wij niet hebben gezien , moeilijk uit de zetel kregen ...... . Dus als je de auto volledig crasht is dit gedekt , maar voor een vlek in de zetel ( mogelijk zelfs niet van ons ) moet je 150€ betalen . Bij het afhalen van mijn nieuwe wagen zag ik een paar krasjes op de wagen staan en vroeg aan de bediende of hij dit even wilde noteren om niet hetzelfde probleem te hebben . Hij zei ' geen probleem , niet nodig , alles is gedekt in uw contract ' . ik zei ' gedekt ? juist 150€ moeten betalen voor mijn vorige wagen omdat dat blijkbaar NIET gedekt was ' . Het antwoord van de bediende was : annuleer uw contract dan en ga met een taxi !!!! Mij zien ze daar NOOIT meer !!!

  Fraude

  Slechte ervaring ooit. Zelfs geen 1 ster waardig. Wij hadden onze auto + verzekering afgesloten bij de aankoop van onze vlucht via Ryanair (prijs rond de €250). Bij aankomst hebben ze ons verplicht nog extra verzekeringen aan te kopen omdat dit zogezegd verplicht was of we kregen onze auto niet mee. Kwamen agressief over. Ook moesten we een deposit afsluiten voor de benzine en dit ging dan teruggestort worden als we de auto met volle tank terugbrachten. We hebben getankt bij terugkomst. We zijn maanden verder en dit geld nooit meer teruggezien. Ze hebben meer dan €400 extra van onze rekening gehaald, frauduleus en zonder reden. Ze zijn ook niet te bereiken om een claim in te dienen. DEGOUTANT EN FRAUDULEUS bedrijf.

  Sterke punten
  Niets.

  Oplichters

  Oplichters!!!!!!!!!!

  Diefstal

  Ze stelen geld van je credit card!

  Sterke punten
  Geld stelen

  Zwakke punten
  Auto's verhuren

  Fraude praktijken Goldcar Alicante

  Auto gehuurd bij Goldcar Allicante . Goedkoop maar achteraf bekeken duur gezien de schade truc bij inchecken . Een vooraf opgemeten schade op het schadeformulier blijkt bij teruggave opeens nieuwe schade te zijn. Op de vraag waar de vorige schade dan was , wordt geantwoord dat deze misschien door een mechanieker is verwijderd . Kan natuurlijk niet want deze zou anders niet op schadeformulier gestaan hebben . Regelrechte schande om bij return een goedkope huurwagen aan te passen naar een dure huurwagen . En uiteraard muisstil achteraf aan de overkant . Regelrechte fraude

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gangster praktijken

  Geen hulp

  We huren heel vaak auto,s van Goldcar tijdens Corona betaald nooit ons geld meer terug gehad 450 euro. Nu pech met de auto die bijna niet optrekt want je kunt geen vaart maken en nu s,avonds een lekke band moeten naar Malaga rijden om hulp te krijgen zitten in Estepona zie maar hoe je het oplost en dan nog een kleinkind op de achterbank van 1jaar oud.Goldcar trekt zijn handen van je af want je hebt al 600 auto huur betaald zoek het maar uit. Heb al vaker dit soort klachten gehoord. Dus conclusie nooit meer Goldcar en zal het verder verspreiden.

  Charged double for insurance

  A few weeks ago I rented a car at goldcar, pickup Girona airport. I already got an insurance with doyouspain and on location I was told I was paying a deposit. After checking my receipt which I only got after paying it indicated we had an additional insurance with goldcar which we did not ask for and they did not ask me if I wanted this or tell me they were charging me for it. Afterward I sent an email saying I did not agree with this insurance and they only told me I was given an option, which I was not. I reacted to this email bot never got a response again. I was tricked into additional charges and would recommend never to use goldcar for rentals.

  Zwakke punten
  Scam, bad customer service

  OPLICHTERS!

  Ik ben opgelicht door de medewerker in Alicante. Zij zei dat ik tekende voor borg/ creditcard garantie. Bleek dat ik tekende voor een veel te dure onnodige verzekering. Natuurlijk had ik zelf beter op moeten letten maar het blijft een walgelijke manier van verkopen!

  Zwakke punten
  Oneerlijk, oplichters

  Niet doen!! Echte oplichters.

  Zeker niet doen. Alle recensies zijn waar. Wij huren netjes een auto met alle verzekeringen erbij (niet goedkoop ook) Bij het ophalen van de auto hebben ze het erover dat deze verzekeringen niet goed zijn en dat als er iets zou gebeuren dat de auto niet gedekt is en we dus een nieuwe verzekering moeten afsluiten bij hun. Dus een dubbel dure verzekering afgesloten. Ook moesten wij nog is 125 euro extra pinnen en dit zouden wij bij het inleveren van nette auto met volle tank terug krijgen. Dit werd ons verzekerd. Eenmaal bij het terug brengen vroegen wij aan deze meneer of wij ons geld terug krijgen en hij wou ons snel weg hebben. Je krijgt binnen 10 minuten een mail met een bevestiging en daarna wordt het terug gestort. Meer wou die niet met ons bespreken en daar moesten we het maar mee doen. Een mevrouw voor ons had precies hetzelfde + allemaal rare kosten die in rekening werden gebracht en ook zij werd niet te woord gestaan. Dus nu heeft ook voor ons 3 dagen een auto huren van 40 euro meer dan 300 euro gekost. Echt oplichters ik snap niet hoe zo een bedrijf hiermee kan wegkomen.

  Sterke punten
  Weinig.

  Zwakke punten
  Zie recensie

  autohuur

  ik heb een auto gehuurd via Booking com, met allrisk verkering, bij het ophalen van auto bleek dat deze auto geen allrisk verzekering had of ik deze alsnog wilde betalen van 20 euro pd, ik heb dit uiteraard niet betaald, heb dan maar zonder verzekering gereden, de medewerkers zaten er dan ongeintreseerd bij , heel nors en stug, nooit meer Goldcars,

  Sterke punten
  geen , e hebben geen strer verdient maar hier staat minimaal 1

  Zwakke punten
  onvriendelijk, en proberen je op te lichten.

  Gold car Ibiza

  NIET DOEN! Hier onder al verschrikkelijk slechte recensies gelezen, maar alles is waar. Wij hebben (met een gezelschap van 3 kleine kinderen) ruim 2 uur moeten wachten tot we onze auto kregen. Toen we eindelijk aan de beurt waren bleken er geen passende kinderstoelen te zijn. De baliemedewerkster die ons hielp, liep midden in het gesprek weg, om vervolgens niet meer terug te komen. Onze vrienden moesten ter plaatsen 160 bijleggen omdat het papierwerk niet volledig was en in discussie gaan is onmogelijk. Het personeel werkt totaal niet mee en als je niet akkoord gaat, heb je dus geen auto en ben je je geld kwijt. Het derde stel van ons gezelschap had niet afgetankt. Ze vragen aan de balie of dat nog moet. Nee zeggen ze, het aantal benzine streepjes wordt gewoon afgehaald van je borg, het zou neerkomen op 30 euro. We lopen het terminal in en direct al een mail met de geldboete voor het niet aftanken! Hoe dan?! Al met al, veruit de slechtste ervaring met huurauto’s ooit!!!

  Zwakke punten
  Slechte communicatie Geen bereidheid tot helpen Willen oplichten

  GOLDCAR NIET DOEN, ECHT NIET HOOR....

  Wat een triest leven moet zo'n baliemedewerker van Goldcar hebben denk ik dan. Waarom? Omdat hij voor een schamel loon de hele dag "klanten" om de tuin moet leiden, door ze allerlei onzin te verkopen en soort van op te lichten, want dat is wat ze doen daar. Bizar dat je zo met een (kennelijk) goed gevoel na een dag "hard" werken thuis kan komen. En de volgende morgen met een goed gevoel jezelf aankijkt in de spiegel bij het scheren. Waarom al deze aannames zul je nu vast denken als lezer? Welnu, je weet dat men je allerlei extra's willen verkopen bij het ophalen van de huurauto en dat is logisch. Alleen iets verkopen betekent volgens mij nog altijd dat de klant A: begrijpt wat hij afneemt en B: dat hij toestemming geeft voor de aankoop. En dat zijn nu net de twee dingen die bij mij (en zo te lezen bij vele anderen) niet zijn voorgevallen. Er werd mij helemaal niet gevraagd of ik extra service of verzekeringen wilde afnemen. Ik had immers zelf al een afkoop eigen risico afgesloten bij Allianz verzekeringen voor deze huurperiode. Maar op een onderliggende bon had de "werknemer van de maand" alle opties aangekruist die er waren. Zonder ook maar een vraag te stellen of op z'n minst even uit te leggen wat de betreffende optie inhield. Dat kon hij ook helemaal niet uitleggen, want hij sprak welgeteld 6 woorden Engels. Maar snel de factuur onder het schade rapport stoppen en je laten tekenen daarop, door het schaderapport klein beetje op te tillen zodat je net kan tekenen, waarbij je denkt dat je tekent voor ontvangst van de auto....niet dus. Krijg de opdracht mee om de auto volgetankt in te leveren, wat achteraf helemaal niet hoeft omdat ik de super de luxe optie had afgenomen die aangeeft dat je met een lege tank terug kan komen. Had ik immers voor getekend he! Ryanair, de organisatie waarbij ik de huurauto geboekt heb bij Goldcar, heeft de klacht opgepakt maar kan niets voor doen. Werd meegenomen in de lijst met klachten. Op zich netjes en begrijpelijk. Goldcar.es reageerde met een ontkennende mail en leek wel een standaard bericht, kan je helemaal niets mee. Kortom je bent opgelicht en daar vraag je al volwassen kerel toch niet om? Ik geef Goldcar geld, zij geven mij 15 dagen een huurauto en dat is het toch in de basis? Waarom dan €354,-- extra uit mijn creditcard peuteren om zo weer een paar honderd Euro winst te maken. Is dat dan wat je als bedrijf wilt zijn?? Kansloos verhaal en de volgende keer zal ik wel een andere verhuurder kiezen, in de wetenschap dat die ook mijn credit card te grazen wil nemen. Wat een wereld, strafrecht advocaat zijn is erg tegenwoordig, maar balie medewerker bij Goldcar is zo mogelijk nog erger. Ik wens allen die een huurauto gaan halen bij Goldcar Malaga heel veel succes en sterkte en weet dat je hoe dan ook opgelicht gaat worden. Is het niet met ongevraagde opties en extra's, dan is het wel met verborgen schade of schoonmaakkosten. Nu maar hopen dat Goldcar me niet weet te vinden voor de bekeuringen die we ongetwijfeld (volgens Goldcar dan natuurlijk) zullen hebben veroorzaakt.

  Sterke punten
  Geen enkele. Alhoewel het wel knap is om mensen op te lichten terwijl ze er uiteindelijk nog voor tekenen ook. Is mij nog nooit gelukt in elk geval.

  Zwakke punten
  Je wordt link, of rechtsom opgelicht... dat is wel een zekerheidje. Ook wel weer fijn eigenlijk, hoef je je achteraf niet boos te maken ook. Of met verzekering, of met onduidelijk inlever optie, of voor al bestaande schade of ....?? Je kan het niet verzinnen of zij bedenken wel een manier om je credit card te plunderen.

  Goldcar en Edreams boekingssite pakken je geld af en zijn niet bereikbaar

  Geboekt via eDreams / ET Carhire, zgn een van de grootste boekingssites voor reizigers. ze doen niets voor je als je geen auto krijgt waar je wel voor hebt betaald. Verder zijn ze onbereikbaar. Ze lijken bereikbaar maar op emails wordt niet gereageerd, als je belt kom je in een loop, maar je krijgt geen medewerkerte spreken. De geboekte auto op Airport Palma de Mallorca kregen we niet mee omdat we volgens de medewerker te laat waren. Nergens staat in de voorwaarden dat je binnen een bepaalde tijd de auto moet ophalen, er staat wel dat je het risico loopt dat ald je niet op het opgegeven tijdstip komt het risico loopt dat de auto er niet meer is. Dat zal wel zijn, maar we hebben een overeenkomst dus dan nkoeten ze een acceptabel alternatief bieden. Ik kon een andere auto betalen maar moest wel € 396 bij betalen. De hele huursom was €227 dus ze wilde meer dan de oorspronkelijke huursom. Natuurlijk geweigerd want hij wilde ook een borg van €2.200!! Die zoiik natuurlijk ook gaan kwijt raken aan deze criminele organisatie. Ik ben naar de andere balie gegaan bij exit 7 en daar vertelde ze doodleuk dat ik een VW Polo meteen kan huren. Die had ik al geboekt, maar zou er dus niet meer zijn. Krankzinnig dus, maar ik zou bij de andere desk ruim €1.000,00 moeten betalen. Dus ze pakken eerst de oorsponkelijke huursom van mij en willen dan de auto opnieuw verhuren voor €1.000,- Ik snap niet dat dit soort dingen kan in Europa met dit soort grote organisaties die rijk worden door gewoon jatten van geld via allerlei brokers. Duidelijke voorwaarden hebben ze ook al niet, ze sturen een file van. 9 pag. met good to know. Dit is wat anders dan duidelijke voorwaarden. Toch komen ze ermee weg want de broker enoik de creditcardmaatschappij ICS waarmee ik heb geboekt laten je in de kou staan. Een creditcard biedt dus geen zekerheid, let hiermee op!

  Sterke punten
  Arrogante crimenelen achter een desk die er alleen maar zitten om je geld te jatten.

  Zwakke punten
  Eerlijk leveren wat is afgesproken en duidelijke voorwaarden geven.

  Goldcar...Pure oplichters geworden!

  \\r\\nPure oplichters geworden! \\r\\nDe truc; de goedkoopste tarieven communiceren via brokers als Doyouspain.com en rentalcars.com en daardoor bovenaan staan in de lijst met autoverhuurbedrijven.\\r\\nJe boekt vervolgens met je creditcard... MAAR op bestemming aangekomen moet je extra bedragen betalen omdat op diezelfde creditcard \\\'slechts\\\' je initialen (en niet je volledige voornaam) staat! (heel gebruikelijk in Nederland!) Ineens zou je dus wel iemand anders kunnen zijn...terwijl je er ook mee hebt geboekt en kunt laten zien dat er mee betaald is...maar daar weigeren ze gehoor aan te geven! Of je dus even een paar honderd Euro wil aftikken ....en doe je het niet, krijg je de auto niet mee...\\r\\nZeer onbetrouwbaar! U bent gewaarschuwd! Zeg het voort!\\r\\nEn oh ja...Doyouspain.com (in mijn geval) weet er van...maar onderneemt natuurlijk niets...zij krijgen immers betaald per boeking...en werken dus graag mee aan deze zwendel.

  Sterke punten
  Oplichten van klanten!

  Opgelicht door Goldcar/Rhodium - Goldcar/Rhodium is dood

  Het einde is nabij. De oplichters worden hopelijk eindelijk uitgerookt. Offer price of €0.50 per share. https://investors.europcar-group.com/news-releases/news-release-details/contemplated-tender-offer-company-europcar-mobility-group Dit is een officiële berichtgeving, de boeven zijn eindelijk overgenomen, ik heb ook nog een klacht staan bij Europcar, de moedermaatschappij, die ze niet wensten aan te nemen, Europcar is dus net zo slecht.

  Sterke punten
  Dood

  Zwakke punten
  Ze zijn nu zo zwak dat ze nu overgenomen worden door PON, die de verantwoordelijken tot de hopelijk tot de orde roept, gewoon eruit werkt.

  Slechte ervaring met Goldcar

  Hebben een auto gehuurd by DoYouSpain kwamen bij Goldcar terecht op vliegveld Valencia aan de balie kon ze geen Engels hadden €344,00 betaald voor 11 dagen moest nog een keer 309,14 betalen weet niet waarvoor. Ik vind dat wel duur €653,14. In de garage kregen we een auto zat vol met deuken gingen daar niet mee accoord kregen een andere maar kwamen thuis hebben ze maar €75,00 terug gestort ze reageren nergens op en heb nog steeds mijn geld niet terug nooit geen zaken meer met goldcar

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Slechte ervaring

  Ik voel mij "opgelicht door deze bedrijf. Naar dat ik online de huurauto heb betaald, krijg het toch niet me omdat ik het met mijn andere creditcard (die erbij had) heb betaald. Gewoon skandalig en eigenlijk krimineel" Nooit meer Goldcar !!!

  Zwakke punten
  Niet leveren van huurauto

  Je weet dat je genaaid gaat worden....

  Je weet dat je genaaid gaat worden en doet er alles aan om het te voorkomen en het lukt ze toch... Om er zeker van te zijn dat mijn vriendin bij het ophalen van de auto net als de vorige keer een extra verzekering door haar strot gedrukt krijg neem ik per mail contact op met Goldcar. Maak een printscreen, geef exact aan wat ik wel en niet wil hebben en ga daar over in gesprek met een medewerker. Hij onderneemt een poging voor een dure verzekering maar die sla ik af. Vervolgens geef ik in 5 bullits weer wat de afspraak is die ik met hem wil maken... zijn antwoord is yes maar dan bij schade niet mopperen. Geen probleem voor mij! Ik reserveer de auto betaald deze zonder refund mogelijkheid. (vrijdag 8 oktober voor zondag 10 oktober) Vanmiddag komt mijn vriendin aan op Valencia Airport.... krijgt de auto niet mee omdat ik deze met de creditcard van mijn bedrijf heb betaald. (was een onderdeel van de afspraak) Ter plekke moet ze dezelfde auto nogmaals huren en nu niet voor 133 euro voor 3 dagen maar 240 euro voor 3 dagen. Oplichters!

  Sterke punten
  ze communiceren snel, zijn handig in het geld binnen hengelen

  Je weet dat je genaaid gaat worden en doet er alles aan om het te voorkomen en het lukt ze toch...

  Om er zeker van te zijn dat mijn vriendin bij het ophalen van de auto net als de vorige keer een extra verzekering door haar strot gedrukt krijg neem ik per mail contact op met Goldcar. Maak een printscreen, geef exact aan wat ik wel en niet wil hebben en ga daar over in gesprek met een medewerker. Hij onderneemt een poging voor een dure verzekering maar die sla ik af. Vervolgens geef ik in 5 bullits weer wat de afspraak is die ik met hem wil maken... zijn antwoord is yes maar dan bij schade niet mopperen. Geen probleem voor mij! Ik reserveer de auto betaald deze zonder refund mogelijkheid. (vrijdag 8 oktober voor zondag 10 oktober) Vanmiddag komt mijn vriendin aan op Valencia Airport.... krijgt de auto niet mee omdat ik deze met de creditcard van mijn bedrijf heb betaald. (was een onderdeel van de afspraak) Ter plekke moet ze dezelfde auto nogmaals huren en nu niet voor 133 euro voor 3 dagen maar 240 euro voor 3 dagen. Oplichters!

  Sterke punten
  ze communiceren snel, zijn handig in het geld binnen hengelen

  Gangsters

  Auto geboekt via internet , op voorhand betaald , bij ophaling moest er restant van83€ betaald worden . Aan de Balie moesten we 470 € bij betalen of we kregen de gevraagde auto niet mee . Schandalige praktijken !!!

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Eerlijkheid

  Boeven die de borg niet terugstorten

  Heb een auto via DoYouSpain gereserveerd (niet verstandig). De leverende partij bleek Goldcar. Aangekomen in Spanje bleek dat we ter plaatse ook ineens ruim € 500,00 aan borg dienden te voldoen. Nu bijna 2 maanden geleden de auto in exact dezelfde staat ingeleverd, maar de borg is nooit of te nimmer meer teruggestort. Op berichten daarover reageert men niet. Andere reviews leren dat dit hun vaste aanpak is. DoYouSpain vindt het allemaal wel best. Boek nooit via dit kanaal en zeker ook niet bij Goldcar rechtstreeks! Boeven zijn het.

  Sterke punten
  Lijkt in eerste instantie voordelig.

  Zwakke punten
  Oplichters die je de borg niet terugbetalen zonder enige andere reden dan om zichzelf te verrijken.

  werkwijze van een criminele organisatie

  Via Booking.com heb ik deze zomer een auto gehuurd bij Goldcar Bolbao. Ik kwam aan om 22.00 uur en werd met een aantal andere reizigers opgehaald door Goldcar. Aangekomen was men nog druk bezig en ik was net na 23.00 uur aan de beurt. Wat bleek, na 23.00 uur was het beleid van Goldcar dat een volledige verzekering moet worden afgenomen van € 110.-- Het beleid was op dat moment niet in te zien, wel via de website volgens de medewerker. Take it or leave it kreeg ik te horen, terwijl de huur al was voldaan via Booking.com. Dit gold voor alle reizigers aanwezig. Mijn hotel ging sluiten om 24.00 uur en dat was nog zeker drie kwartier rijden dus ik ben akkoord gegaan. Helaas kon het contract niet vooraf ingezien worden, dat kwam volgens de medewerker omdat er eerst een betaling moest worden gedaan. Het contract werd geprint na betaling. Later na het inleveren van de auto bleek er nog na de verhuurdatum tweemaal een bedrag van mijn creditcard te zijn afgeschreven door Goldcar. Geen specificatie gegeven. Goldcar is telefonisch moeilijk te bereiken en heeft geen bruikbaar emailadres zover ik heb kunnen vinden. Volgens de algemene bepalingen is contact schriftelijk alleen mogelijk per brief + een kopie van je ID. Via de Rabobank heb ik een verzoek voor een zgn. chargeback ingediend. Nodig is wel dat is Goldcar aanschrijf met verzoek om opheldering. Een hoop werk allemaal en tot op heden nog geen geld retour of zicht hierop na twee maanden. Conclusie, nooit meer huren via Goldcar en bij betaling geen creditcard gebruiken maar een debitcard (eenvoudiger te storneren). Dit is het bewust uitmelken van klanten op een criminele wijze, dusdanig dat dit beleid moet zijn van deze organisatie.

  Sterke punten
  Geen, ze bevestigen de slecht reputatie van autoverhuurders. Het is nog triest dat een bedrijf als Booking.com nog zaken doet met Goldcar.

  Zwakke punten
  - Ze liegen om je extra geld afhandig te maken en maken. - Er wordt na datum nog geld van je rekening afgeschreven zonder notificatie. - Je moet een nieuwe creditcard aanvragen (bij mij op advies van de bank na afhandeling van deze kwestie) daar men nog verder kan gaan met afschrijven. - Moeilijk om contact te krijgen met de klantenservice.

  Goldcar: OPLICHTERS

  Alles online geregeld via een link van Ryanair. Kom je bij de balie, dan krijg je extra verzekeringen voor je kiezen (anders krijg je de auto niet mee). Als klap op de vuurpijl: Na het inleveren met een volle tank, is er alsnog een volle tank (voor hoog bedrag) van mijn deposit afgehaald. Goed voor je vakantiegevoel allemaal.

  Sterke punten
  Weet niet

  Zwakke punten
  Je wordt getild waar je bij staat (en ze staan er lachend bij) en achteraf krijg je nog een extra benzine factuur voor je kiezen. Voel me werkelijk besodemieterd.

  Dieven…

  Polisnr. 6367279 Op vrijdag 23 juli 2021 huurden wij een auto bij DoYouItaly. Er werd er een betaling verricht bij voor een huurwagen in Sicilië voor een bedrag van 670,54 euro en dit voor de periode vrijdag 6 augustus tot en met zondag 15 augustus 2021. Bij aankomst aan de luchthaven van Palermo moesten wij ons begeven naar de stand van GOLDCAR om de wagen op te halen. Zij weigerden ons echter de wagen te geven omdat wij enkel een prepaid mastcard hadden (met deze kaart hadden we tevens al allaes betaald). Omdat wij geen gewone mastercard bijhadden, mochten we de waarborg (950 euro) niet geven en werd het product aan ons geweigerd. Ook het bedrag van 670,45 euro werd ons niet teruggeven. Wij hebben ter plaatse zowel naar de klantendienst van DOYOUITALY als GOLDCAR gebeld, beide partijen verklaarden dat de andere partij het volledige bedrag had. Ze hielden ons anderhalf uur aan het lijntje en zorgden ervoor dat ze nog wat geld van ons konden stelen via het bedrag dat ons aangerekend werd om naar hen te bellen. DOYOUITALY kon ons enkel 70,96 euro terugstorten. Het equivalent van de verzekering. Wij bleven achter zonder huurwagen en 599,49 euro minder. Bovendien kregen wij de voorwaarden van GOLDCAR pas na de betaling doorgestuurd van DOYOUITALY. Zij hebben onze bestelling vervolgens geannuleerd terwijl wij ons geld terug wouden, maar geen van beide partijen wou ons het volledige bedrag terugstorten. Zo werd heel onze reis verpest. Tot op de dag van vandaag hebben wij ons geld nog steeds niet terug. Wij hebben op de luchthaven een nieuwe auto moeten huren dat ons bijna 2000 euro gekost heeft. Online kan je ook overal lezen dat Goldcar dieven zijn, ze doen niets anders dan stelen van hun klanten. Wij hebben het hele jaar door hard gewerkt voor deze reis.Jammer dat jullie zo met mensen omgaan…

  oplichters!!!

  Vieze oplichters zijn ze! Had al een verzekering afgesloten en bij het ophalen van de auto moest ik een zogenaamde borg betalen van €437,- die ik uiteindelijk nooit meer terug heb gehad!


Bezoek Goldcar

Schrijf je eigen review