MyWheels is het non-profit platform voor het delen van auto’s. Je maakt dus niet meer alleen gebruik van een auto, maar je deelt hem met anderen. Zij streven naar leefbare buurten en CO2-reductie in plaats van winstmaximalisatie. Met autodelen bij MyWheels zit je niet meer vast aan een en dezelfde auto; je kunt per keer een auto naar keus nemen. De tarieven van de auto’s zijn altijd inclusief verzekeringskosten.

MyWheels Autohuren

In 2016 verbond MyWheels ruim 30.000 huurders en verhuurders van deelauto’s met elkaar. Als zelfstandig en onafhankelijke deelplatform willen zij in 2018 gewoon 180.000 autohuurders -en verhuurders met elkaar verbinden. Een auto huren via MyWheels is heel eenvoudig. In drie simpele stappen reserveer je een deelauto. Elke auto heeft een eigen dagprijs die door de verhuurder is ingesteld. Hierdoor weet je zeker dat je geen cent hoeft uit te geven aan extra kosten.

MyWheels Mogelijkheden

Bij MyWheels kun je kiezen uit een groot aantal auto’s: van busjes, campers en cabrio’s tot grote personenauto’s en elektrische auto’s. Daarnaast betaal je een bedrag per gereden kilometer. Bij de meeste auto’s krijg je de eerste 100 kilometers gratis. Het reserveren en boeken van een voertuig bij MyWheels kan met of zonder borgstelling. Je kunt een reservering, afhankelijk van je abonnement, kosteloos annuleren. Annuleren kan zolang je reservering nog niet begonnen is.

MyWheels Kosten

De auto die je via MyWheels huurt, is automatisch verzekerd tegen schade, vernieling en diefstal. Zij sluiten namelijk voor elke rit een allrisk verzekering bij Centraal Beheer Achmea af. Ook heeft het verzekering een inzittendendekking. Bij het huren van een auto bij MyWheels wordt de prijs met alle benodigde verzekeringen van te voren besproken. Buiten de werkdagen zijn ze voor noodgevallen telefonisch te bereiken.


MyWheels Reviews

  Leugens van MyWheels Aida

  Wat kan men bij MyWheels zeer goed lezen wat er allemaal wordt vermeld maar nog beter om de klachten te negeren . Als zij hacken over boetes uit naam van het Centrale Justriele Incasso Bureau te vermelden. Waar het CJIB zo weet te benadrukken dat zij nooit per email opereren altijd per brief. Waar MyWheels op Smaad tot Laster weet te plegen. Weet men ook nog goed te kunnen liegen en te fantaseren om er onder uit te komen . Als MyWheels bekend is bij Politie zaken . Weet men het nog te negeren . Dat houd in dat MyWheels gewoon weg de mensen vervalsen met een vervalste boete opleging plegen . Waar ook nog een vervalste incasso's weten te plegen

  Sterke punten
  Fraude plegen met vervalste incasso kosten

  Zwakke punten
  Het Oplichten van Mensen

  Plegen fraude bij Verkeers overtredingen

  My Wheels, vermeldde dat er een verkeers overtreding begaan. En wilt hebben dat men dat het betaald wordt. Tot mijn spijt verleend My Wheels aan de Keizersgracht te Amsterdam hier geen goed aan , de klantenservice blijkt ook nog bij 2 dagen van een auto te huren die men voor heeft betaald nog een sommatie te doen vragen en dan durft men nog te liegen over een verkeers boete te doen vragen. Het lijkt er op dat My Wheels te weinig geld te doen ontvangen en vervalste verkeers boete te vragen aan hun klanten. Zij mogen nu op Valsheid in Geschriften de boete betalen van € 82.000,00

  Sterke punten
  Fraude plegen in verkeers boetes

  Zwakke punten
  Geen klantenservice verlenen

Bezoek MyWheels

Schrijf je eigen review