Reviews van deze auteur

Geen begrip van MyWheels

Review over MyWheels

Als langdurige gebruiker van Amber, besloot ik onlangs MyWheels te proberen, vooral omdat zij Amber hebben overgenomen. Mijn ervaring was helaas teleurstellend. Na een rit te hebben voltooid en deze via de app te hebben beëindigd, ontving ik 's avonds een sms met de vraag of ik de auto kon terugbrengen, anders zou ik een boete krijgen. Dit verraste me, aangezien ik dacht dat de rit al was afgerond.

Ik nam contact op met de klantenservice en legde uit dat ik niet op de hoogte was van de noodzaak om de auto terug te brengen en dat ik niet meer in staat was dit te doen. Helaas toonde de medewerker weinig begrip voor mijn situatie. Ik probeerde uit te leggen dat dit mijn eerste keer was met MyWheels en dat ik gewend was aan de werkwijze van Amber, maar dit leek geen verschil te maken.

Het gesprek was onaangenaam; ik werd onbeleefd aangesproken en er werd mij verteld dat ik dit had moeten weten. Er werd geen alternatieve oplossing aangeboden. Toen ik aangaf dat ik de auto echt niet kon terugbrengen, werd de verbinding verbroken en werd mijn account direct geblokkeerd.

Zelfs toen ik via e-mail contact zocht, bleef het antwoord hetzelfde: ik had beter moeten weten. Deze ervaring heeft mij diep teleurgesteld in MyWheels. De klantenservice was niet alleen onbehulpzaam, maar ook onvriendelijk, en er was geen ruimte voor begrip of flexibiliteit. Voor mij is dit een reden om niet meer voor MyWheels te kiezen.

reacties: