Als je van plan bent om een roadtrip te maken, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om een auto te huren. Toch raak je daar al snel heel wat geld aan kwijt. Naast de huurprijs komen er namelijk nog verzekeringen, extra opties, benzine en parkeerkosten bij. Voor een weekje ben je dan al gauw zo’n €1000,- kwijt. BlaBlaCar heeft hier echter de oplossing voor gevonden. Je huurt bij dit bedrijf namelijk geen auto, maar een zit plek.

BlaBlaCar Autohuren

BlaBlaCar heeft een netwerk met betrouwbare gebruikers, die allemaal van te voren gescreend worden. Op het moment dat een gebruiker van een locatie naar een andere locatie wilt reizen, dan wordt de rit aangeboden met een aantal legen zitplaatsen. Bijvoorbeeld van Amsterdam naar Rome. Je kan een zitplek huren voor een vastgestelde prijs, waardoor je in dit geval in Amsterdam opstapt en in Rome weer uit.

BlaBlaCar Kosten

Met BlaBlaCar kan je dus gemakkelijk heel Europa rondreizen, zonder dat je vast zit aan een auto die je ook nog ergens moet parkeren. Je hoeft niet moeilijk te doen in het centrum van de stad en het is ook nog eens goedkoper dan het reizen met het openbaar vervoer. Bovendien kan je je gemakkelijk inschrijven via Facebook.


BlaBlaCar Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BlaBlaCar.

Bezoek BlaBlaCar

Schrijf je eigen review