Reviews van deze auteur

Schandalige klanten'service'

Review over MyWheels

Uitermate schandalige, teleurstellende, en nalatige klanten’service’. Op 30-10-23 heb ik schade gereden tijdens het inparkeren. Documentatie en foto’s netjes aangeleverd, wat zou worden doorgestuurd naar de afdeling schade. Ik heb NOOIT een beoordeling van de schade ontvangen. Ook niet na hier op 9-11-23, 21-11-23 en 29-11-23 via de mail meermaals om te hebben gevraagd. Wel is €495,63!! van de €500 eigen risico via automatische incasso afgeschreven. De eerste reactie die ik kreeg op mijn mailtjes is op 3 apr 2024, wat dus meer dan 5 MAANDEN later is. Wederom zonder schadebeoordeling:

(quote)
‘Beste Koen,

Dank voor je mail en onze excuses voor de zeer verlate reactie vanuit onze kant.
Dank ook voor het toesturen van de foto's en het schadeformulier. In de mail van 30 oktober is aangekondigd dat het Eigen Risico in rekening gebracht kan worden, mocht je aansprakelijk gesteld worden voor de schade. Dat is in dit geval gebeurd. Het bedrag van de schade is vastgesteld door interne schade-experts.

Nogmaals onze excuses voor de zeer verlate reactie, we wensen je nog een fijne dag toe.
Met vriendelijke groet,
Daantje’
(quote)

Als je probeert te bellen over de schadeafhandeling wordt je door medewerkers gedwongen hierover te mailen.

Naar mijn mening wordt misbruik gemaakt van het eigen risico beleid. Er vind géén communicatie plaats over de schadebeoordeling waardoor elk willekeurig bedrag kan worden afgeschreven.

Persoonlijk heb ik tot op 30-11-23 meer dan €1500 op het MyWheels platform besteedt, was ik premium abonnementhouder en heb ik meer dan 30 ritten gemaakt. Sindsdien heb ik 0 ritten gemaakt en raad ik iedereen af om van dit platform gebruik te maken.

reacties: