OK Rent A Car is een autoverhuurbedrijf voor Mallorca, Ibiza, Menorca, Formentera en Barcelona. Hun doel is om de modernste collectie aan auto's te hebben. Deze worden ter huur aangeboden aan klanten tegen redelijke prijzen.

OK Rent A Car huren

Als je in een impele diagram aangeeft wanneer je de auto wilt en wanner je het terugbezorgd, zoekt de site automatisch naar auto's voor je op. Hierdoor heb je direct een overzicht van welke auto's goedkoper zijn en wat de kosten per periode zijn.

OK Rent A Car kosten

Nadat een auto gekozen is kun je overgaan tot de betaling. De betaling kan via een MatserCard of Maestro. De site is Visa gecertifieerd, dus de betaling is betrouwbaar.


OK Rent A Car Reviews

  Oplichters

  Bij het ophalen van de auto op Tenerife Zuid, bijna 2 uur moeten wachten voor we uiteindelijk de sleutel van onze huurauto kregen. Uiteindelijk werden we wel vriendelijk geholpen aan de balie, maar 2 uur wachten begon bij sommige klanten wel de nodige irritatie te wekken. We hadden een Fiat 500 gehuurd, maar kregen een "upgrade" naar een Opel Corsa. Er werd (zoals altijd) geadviseerd om foto's van de auto te maken dus dat hebben we gedaan rondom de auto. Een extra verzekering voor de afkoop van het eigen risico hebben we niet afgesloten, dat hadden we beter wel kunnen doen.
  Bij het inleveren wachtte ons echter een onaangename verrassing, want ze hebben gezien dat wij schade hebben gereden. Deze schade zat compleet onder de auto, ik heb er ook zelf proberen foto's van te maken maar hiervoor moest ik op mijn rug onder de auto te kruipen om er überhaupt een foto van te kunnen maken. Op de foto's die ik heb gemaakt van de carrosserie, gewoon door de kniën en dan foto's maken, is geen enkele schade te zien. Ze zoeken gewoon naar een schade om je te kunnen naaien, de factuur van € 260 wordt gewoon in mindering gebracht van je betaalde borg.
  Hier dus NOOIT een auto huren, zeker gezien de reviews die ik beter had kunnen lezen voor ik een auto bij deze criminelen ging huren.

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Alle hierboven genoemde ergernissen

  OK Cars = GANGSTERS

  Auto gehuurd in Alicante. Wij zijn verzekerd via onze creditkaart. Het was absoluut niet naar de zin van de medewerkers van OK Cars dat we geen verzekering bij hen afsloten.
  Bij het inleveren van de wagen stelden zij zaken vast due volledig uit de lucht gegrepen waren. Ondanks ons weerwerk hebben zij 400 euro afgetrokken van onze waarborg.
  Het zijn zonder meer gangsters.

  Sterke punten
  Geen, tenzij dat zij sterk zijn in het belazeren van toeristen.

  Zwakke punten
  Het zijn gangsters

  CRIMINELE ORGANISATIE

  Op 1 okt 23 auto gehuurd op Malaga airport bij OK MOBILITY Nieuwe auto slechts 7 maanden oud. Nog in de volledige fabrieksgarantie van 2 jaar . De auto gaf al direct aan olie tekort, ruitensproeier vloeistof leeg. Hebben dit in een plaatselijke garage zelf opgelost. Na 2 weken problemen met automaat. We hebben Ok mobility gevraagd om de auto om te wisselen voor een andere , voor de resterende tijd van de huurperiode, dit om eventueel verdere schade aan de auto te voorkomen. Nadat de auto was weggehaald niets meer vernomen! Andere dag op kantoor geweest, daar kregen we te horen eerst 500 euro te betalen. ?? Enkele uren later kregen wij bericht van de creditcard my dat onze card was geblokkeerd door de bank vanwege duistere afschrijvingen van vele duizenden euro,s door OK MOBILITY en of aanverwante bv,s. Geen vervangende auto gekregen, Zeer klantonvriendelijk. Schandalige oplichters. Personeel is dusdanig geïnstrueerd om de klant zoveel mogelijk euros afhandig te maken. Met wurgcontracten en intimidatie!!! U BENT GEWAARSCHUWD!!!!!!!!’

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Oplichting

  Oplichters

  Ook wij zijn er in getuind. De borg die wij zouden terug krijgen bleek een extra verzekering te zijn. Geen bewijs stom natuurlijk. Daarna kunnen ze invullen op papier wat ze willen. Dit moet stoppen. Mensen boek hier nooit want je bent alles kwijt. 367.00 extra geld op stap. Bah!

  Sterke punten
  Mensen belazeren

  Zwakke punten
  Mensen belazeren

  Nooit een wagen huren hier

  Slechte service, totaal niet transparant, geen enkel contact mogelijk, onleesbare contracten, oplichting. Deze zou van de markt moeten worden gehaald.

  Sterke punten
  Geen

  OK Mobility: don’t rent a car!

  Very bad serviced, no presence at the airport in Barcelona. Most unfriendely people probably hating their job and they keep you waiting for more than 90 minutes,whilst half of the people at their desk is doing literally nothing. If you want them to provide a “ service” to you, you must pay a “fast track” fee of 15 or 20 euros. No kidding. Never rent a car there and go to one of the regulars. Scam company in my view and I suspect they treat their people badly

  Sterke punten
  Except for thee car: none

  Zwakke punten
  Everything basically.

  OK Cars zijn dieven

  Wij hebben een auto gehuurd bij OK Cars in Alicante. Bij het terug inleveren van de auto stelden zij vast dat er zogezegd iets ontbrak in de koffer. Zij konden niet duidelijk zeggen wat, maar ze rekenden ons wel 410 euro aan, die zij afgetrokken hebben van onze borg.\\r\\nWij wilden aan de verantwoordelijke aan de balie ons ongenoegen hierover uiten, maar die was te laf om ons te woord te staan.\\r\\nKortom, OK Cars is een bedrijf dat regelrechte diefstallen pleegt ten opzichte van toeristen.\\r\\n\\r\\n

  Sterke punten
  Schijnbaar lage huurprijzen

  Zwakke punten
  Geen, het zijn regelrechte bandieten.

  OK Cars zijn dieven

  Wij hebben een auto gehuurd bij OK Cars in Alicante.
  Bij het terug inleveren van de auto stelden zij vast dat er zogezegd iets ontbrak in de koffer. Zij konden niet duidelijk zeggen wat, maar ze rekenden ons wel 410 euro aan, die zij afgetrokken hebben van onze borg.
  Wij wilden aan de verantwoordelijke aan de balie ons ongenoegen hierover uite,
  N, maar due was te laf om ons te woord te staan.
  Kortom, OK Cars is een bedrijf dat regelrechte diefstallen pleegt ten opzichte van toeristen.

  Sterke punten
  Schijnbaar lage huurprijzen

  Zwakke punten
  Geen, het zijn regelrechte bandieten.

  Oplichting

  Ik huurde voor toen dagen een Seat bij Okmobility en werd met een mail 360€ aangerekend voor schade die reeds aanwezig was voor ik hem huurde,dit kan ik bewijzen aan de hand van foto's.4 keer naar hen gemaild zonder antwoord ook via hun customer service niets, oplichting en diefstal,blijf er heel ver van weg

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Dieven

  Worst company you can find.

  Worst car rental company you can find. I found Okay Mobility via rentalcars.com. Rented for three weeks at a great price. I had to extend the period by one day and the price was increased by 30%. From Barcelona airport the shuttle bus was impossible to find and took an hour of lugging around luggage in 32 degree heat and than wait half an hour for the bus. Online check-in did not work. When I arrived at the location, I had to draw a number and wait half an hour with three crying children. I asked for a child seat, they had one for $100, the same seat costs $89 in the store. Employee does not care a single bit. What a rip-off. Returning the car was the same process in reverse. Ok-Mobility cost us a lot of hours and negativity of our holiday. NEVER do business with this company!

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  All

  Worst rental care ever

  Dont do business with this company, worst customer service ever, they never reply and maybe the price is ok but if you need any help, than u will regretted.

  Slecht onderhouden auto

  Slecht!, heb een auto meegekregen met versleten banden. Twee keer een lekke band gehad, geen reservewiel aanwezig, maar ik kreeg wel een rekening van € 170,-
  Schandalig!

  Sterke punten
  Een mooi verhaal bij de verhuurbalie

  Zwakke punten
  Geven een slecht onderhouden auto mee.
  Banden versleten en piepende remmen de hele vakantie door.

  Schandalig, nooit meer!

  Toen we toekwamen op de luchthaven stond een bordje dat we moesten bellen omdat ze een bestelling moesten leveren. Na gebeld te hebben en zogezegd 10min te moeten wachten kwam na bijna 40min eindelijk iemand af. Er stonden nog wat mensen voor ons in de rij en al snel bleek dat er problemen waren want het duurde een hele poos eer het uiteindelijk onze beurt was. Al snel werd duidelijk wat het probleem was. Wij hadden via Ryan air een wagen geboekt bij hen met full insurance. We werden voor de keuze gesteld voor de sleutel van de wagen kregen. Ofwel lieten we 2100€ blokkeren op de visa en waren we ook helemaal niet verzekerd… ofwel betaalden we een extra van 350€ omdat de verzekering via Ryan air zogezegd niet oké was. Keuze hadden we niet want de mensen die voor ons in de rij stonden belden reeds om de ganse boeking te annuleren maar ook dit bleek niet mogelijk. Met andere woorden, 1 grote oplichterij! Als ik nu de reviews lees over dit bedrijf ben ik zeker niet de eerste en ook niet de laatste die dit tegen kwam… ik heb men les geleerd, boek nooit nog een wagen bij hen, en als ik dan al een wagen huur dan zal aan het de firma zelf zijn en zal ik toch eerst even de reviews bekijken.

  Pure oplichterij

  Ga NIET met dit bedrijf in zee�.. ze proberen je met dreigementen verzekeringen af te sluiten. Voor wat zand (gehuurd aan de Costa del Sol!!) in de auto brengen ze 80 euro �schoonmaakkosten� in rekening. De auto�s hebben gebreken

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, leugenachtig en oneerlijk

  Gewoon doen

  Auto gehuurd via hun eigen website.
  Barcelona 2023.

  Mooie Cupra Formentor voor een prikkie!
  Borg was wel 1500€ maar die heb ik binnen een week netjes terug gekregen.

  Ontzettend aardige medewerkers!

  Auto had meer schade dan op het contract was vermeld maar dat was geen probleem. Foto’s gemaakt maar foto’s nooit hoeven laten zien.

  Pendel busje vanaf vliegveld was ook top!

  Sterke punten
  Aardig personeel.
  Pendel busje op afgesproken tijd en plek.
  Geen gedoe.

  Zwakke punten
  Duurde lang bij het ophalen (+/- 60minuten)

  Oplichters!

  Schandalig bedrijf! In maart 2022 van achteren aangereden door een Noorse auto. Was niet mijn schuld. Moest daarom 2e auto ophalen en moest voor de 2e keer de borg betalen van € 1.150,-. Laatste auto keurig ingeleverd. Nu (25-07-2023) nog steeds beide borgsommen niet terug!! Bij bellen nemen ze niet op of bellen niet terug. E-mails worden niet beantwoord. Huur nooit een auto bij dit bedrijf!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Betalen geen borg terug en zijn onbereikbaar

  Schandalig bedrijf!

  Schandalig bedrijf! In maart 2022 van achteren aangereden door een Noorse auto. Was niet mijn schuld. Moest daarom 2e auto ophalen en moest voor de 2e keer de borg betalen van € 1.150,-. Laatste auto keurig ingeleverd. Nu (25-07-2023) nog steeds beide borgsommen niet terug!! Bij bellen nemen ze niet op of bellen niet terug. E-mails worden niet beantwoord. Huur nooit een auto bij dit bedrijf!!

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Betalen borgsommen niet terg en zijn onbereikbaar

  Nogmaals: boek rechtstreeks!!!

  OK Mobility heeft zelf een app, je kunt rechtstreeks een auto huren en - belangrijk - rechtstreeks bij henzelf een verzekering nemen.

  Dus echt geen auto huren via Expedia, Booking.com, Ryanair, DoYouSpain en noem maar op. Als je daar huurt en een verzekering neemt via Allianz, AXA of zo, dan heb je GEEN verzekering met OK Mobility maar met een derde partij. En daar geeft geen enkele verhuurder iets om.

  Nogmaals: rechtstreeks bij OK Mobility, Sixt, NizaCars, Firefly, whatever zelf boeken! Gegarandeerd geen gezeik.

  Van 1 tot 14 juli 2023 een prachtige Renault Arkana RS hybride gereden. Hij zoefde zo de bergen op. Omdat ik een all-in verzekering had bij OK Mobility zelf (!) was het inleveren zo gebeurd.

  Wees slim mensen. Gebruik die vergelijkingssites om aanbiedingen te scoren maar BOEK BIJ DE VERHUURDER ZELF!

  Sterke punten
  Nieuwe auto's, goede app, alle contracten als pdf in app, vol is vol tankbeleid

  Zwakke punten
  Geen desk in de luchthaventerminal (shuttlebus).

  https://nl.trustpilot.com/revi

  Ook in ben erin getrapt... Had ik de reviews hier voor die tijd maar gelezen voor ik in zee ging met OK Mobility, dan had ik het NOOIT gedaan.

  Mijn verhaal is hetzelfde verhaal als die van zoveel andere opgelichten hier: een verzekering die ze je aan proberen te smeren; en als je deze niet neemt dat je een andere auto dan die je hebt geboekt meekrijgt die reeds beschadigd is; Het schadeformulier dat je pas per email te zien krijgt NADAT je de auto hebt opgehaald; Het ophalen van de auto in een donkere garage, terwijl er geen medewerkers beschikbaar zijn; En dan bij het terugbrengen 'schade' in rekening brengen die nauwelijks te zien is en op de velgen die er al zat. En dan ook nog erg onvriendelijke medewerkers die je lang laten wachten als je terugbrengt op het aangegeven tijdstip, en bij het uiteindelijke inleveren van de auto tegen je snauwen. En dus keihard tegen je staan te liegen over reeds bestaande schade.

  Wat een bende oplichters! NOOIT MEER EN AAN ANDEREN ADVISEER IK NOOIT AKEN TE DOEN MET DIT BEDRIJF !!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen, maar de belangrijkste is de toerekening aan jou van reeds bestaande schade.

  Altijd rechtsreeks boeken!

  Wat hier fout gaat, gezien de vele reacties, is dat mensen boeken via derden als doyouspain, expedia, booking en daar dan een verzekering bij kopen via AXA, Allianz e. d.

  Fout!

  Gebruik deze sites alleen om prijzen te vergelijken en boek rechtstreeks bij de autoverhuurder zelf!

  Als je bij OK Mobility zelf de auto hebt gereserveerd en bij hen zelf een aanvullende verzekering hebt genomen, dan ben je van het gezeik af.

  Een verzekering via een derde partij is namelijk niet tussen jou en de autoverhuurder. Het is tussen jou en de derde partij. Dus jij mag de vastgestelde schade betalen via de borg en het terug vervolgens zien te halen bij AXA, Allianz e.d.

  Maar heb je de auto bij OK Mobility zelf verzekerd, bij het boeken op hun eigen site, dan snijden ze in eigen vlees als ze rare schades gaan claimen.

  Dus nogmaals: boek rehtstreeks bij Nizacar, rechtsreeks bij OK Mobility, rechtstreeks bij Firefly, rechtstreeks bij Sixt, whatever maar NIET via Ryanair, of pricewise, of rentacar, dus nooit via een derde partij een auto huren.

  Sterke punten
  Moderne auto's

  Zwakke punten
  Geen balie in terminal.

  Ze lichten de mensen gewoon op

  Ik hadt 2 auto bij Ok Mobility gehuurd 1 op mijn man en 1 auto op mijn naam. Ik hadt via Do you Spain meteen en auto verzekering erbij gehad . Aan gekomen in Alicante zeiden ze dat dit geen verzekering van hun was en wilde ze me een andere verzekering in de maag splitsen maar heb ik nee gezegd de auto is verzekerend moest dan wel 1050 euro borg en 100 benzine laten reserveren via de visa. Toen Auto 2 Moest mijn man een eigen creditcard hebben ging niet via onze creditcard . Borg kon ook niet contant worden betaald. Toen hadt de medewerkster wel een oplossing ik kon wel met deze credit kaart nog een verzekering nemen voor 190 euro dan hoefde ik geen borg te betalen. Gewoon oplichting .Heb ik daar ook gezegd maar dat maakt ze niets uit . En nog eens 100 voor benzine. Deze 100 euro staat nu nog reserveert terwijl de auto vol getankt terug gezet is worden. Hebben het zelf gecontroleerd Ze weten gewoon dat je geen keuze hebt. Er waren nog meer mensen aan het schelden op het vliegveld. Volgens mij krijgen ze daar een bonus voor om de mensen maar zo veel mogelijk verzekeringen aan te smeren.

  Sterke punten
  sterke punten hebben ze niet . Zijn gewoon uit voor je geld in te pikken.

  Zwakke punten
  Heel slecht geregeld . Geboekt via Do YOU SPAIN en ook de autoverzekering bij geboekt

  Ze lichten de mensen gewoon op

  Ik hadt 2 auto bij Ok Mobility gehuurd 1 op mijn man en 1 auto op mijn naam. Ik hadt via Do you Spain meteen en auto verzekering erbij gehad . Aan gekomen in Alicante zeiden ze dat dit geen verzekering van hun was en wilde ze me een andere verzekering in de maag splitsen maar heb ik nee gezegd de auto is verzekerend moest dan wel 1050 euro borg en 100 benzine laten reserveren via de visa. Toen Auto 2 Moest mijn man een eigen creditcard hebben ging niet via onze creditcard . Borg kon ook niet contant worden betaald. Toen hadt de medewerkster wel een oplossing ik kon wel met deze credit kaart nog een verzekering nemen voor 190 euro dan hoefde ik geen borg te betalen. Gewoon oplichting .Heb ik daar ook gezegd maar dat maakt ze niets uit . En nog eens 100 voor benzine. Deze 100 euro staat nu nog reserveert terwijl de auto vol getankt terug gezet is worden. Hebben het zelf gecontroleerd Ze weten gewoon dat je geen keuze hebt. Er waren nog meer mensen aan het schelden op het vliegveld. Volgens mij krijgen ze daar een bonus voor om de mensen maar zo veel mogelijk verzekeringen aan te smeren.

  Sterke punten
  sterke punten hebben ze niet . Zijn gewoon uit voor je geld in te pikken.

  Zwakke punten
  Heel slecht geregeld . Geboekt via Do YOU SPAIN en ook de autoverzekering bij geboekt

  Total rib off company

  Unfair company. The car was supposed to have no scrathes. I was asked to collect it in a dark garage. I found several scrathes of which I made pictures. At the return of the car it became clear that I missed two. They charged me 660 euro for something I didn't do. Pure robbery.

  Zwakke punten
  Unfair company and not to be used ever again.

  BIG SCAMMERS

  OkMobility - as you can read in many reviews they scam their customer very badly. Unfortunately, we only saw these reviews after using their services. They charged us 500euro for not returning the car in the right city. We have made the reservation online with Acer cars and there the payment and all the information is correct. The office in Porto tricked us and although they knew 100% about the different locations, they tricked us into signing another agreement where we later saw that the location was changed on purpose. They have smart tricks to not be able to see it right away and do not let yourself fooled - I always read these contracts but the employee there had perfect skills to make us overlook the drop out location. A week after we returned from our holiday and we cannot get our money back. They only have one phone number that works and they keep telling us to send an email to customer service. I guess we will not get the money refunded.

  Sterke punten
  no strength, they are PRO scammers

  Zwakke punten
  Scammers, they will trick you and charge you a big amount. do not book with them, Check also on other website who will be the car company.

  Scammers

  We rented online with pickup at Porto and dropoff at Lisbon.
  Reservation we received by e-mail clearly states these locations. When we picked up the car, we told the employee about the plans we have, that we will drive from Porto to Lisbon, drop the car there and fly back.... We drop off the car at Lisbon, again an employee picks up the keys... nothing said. And 2 days after coming home there is a 450 Eur charge for dropping the car at a "wrong" location. Turns out in their contract they made the return location Porto and not Lisbon. Should I have checked that when signing? Yes. But... I mean, there were 2 points where one of their employees should have said something to us as they both knew. First one directed us to other parts of the form, and the 2nd silently took the keys without mentioning that according to the contract we are in an incorrect location. Also, if the reservation states the locations, why are they different on the contract? Clearly they try to take advantage of you as much as possible... Check trustpilot for other reviews to get the picture, we should have done the same, but who knew... Soon you will be needing to read reviews for toothbrushes and bread if it continues like this

  Sterke punten
  Nothing, they are nice to you at the contact points, clearly all trained in ways to draw you away from their illicit income generating practices. Check trustpilot for more on this topic

  Zwakke punten
  Scammers :)


Bezoek OK Rent A Car

Schrijf een review