OK Rent A Car is een autoverhuurbedrijf voor Mallorca, Ibiza, Menorca, Formentera en Barcelona. Hun doel is om de modernste collectie aan auto's te hebben. Deze worden ter huur aangeboden aan klanten tegen redelijke prijzen.

OK Rent A Car huren

Als je in een impele diagram aangeeft wanneer je de auto wilt en wanner je het terugbezorgd, zoekt de site automatisch naar auto's voor je op. Hierdoor heb je direct een overzicht van welke auto's goedkoper zijn en wat de kosten per periode zijn.

OK Rent A Car kosten

Nadat een auto gekozen is kun je overgaan tot de betaling. De betaling kan via een MatserCard of Maestro. De site is Visa gecertifieerd, dus de betaling is betrouwbaar.


OK Rent A Car Reviews

  Echte dieven! Blijf er weg!

  Online geboekt via Booking.com -> Mét Visa Debit
  2 dagen voor afreis naar Valencia laten ze weten dat visa-card geweigerd wordt.
  Na lang heen en weer bellen kan ik de auto toch met deze visa debit kaart betalen, als ik een extra verzekering van 210 euro betaal. (De huur was maar 160 :(
  Maand na terugbrengen van de wagen wordt nog eens een boete van het bedrijf van 50 euro administratiekost afgehouden omdat ik een parkeerboete had. De parkeerboete van € 30 moet ik apart nog eens betalen.
  Kostprijs van de wagen bij boeken = 160 euro
  Kostprijs achteraf = € 420 euro.

  Als dat geen afzetters zijn!

  fluiten naar de borg

  Prachtige auto, splinternieuw.\\r\\nAls we vragen of we de auto wat later kunnen inleveren ivm lange wachttijd op vliegveld, is dat allemaal moeilijk. Moet geregeld worden via iemand anders..... maar wie dan..... Dus gewoon op tijd ingeleverd. NA een zeer grondige inspectie beurt en goedkeuring vertrokken zonder bewijs. Toen we er om vroegen kregen we in gebrekkig engels te horen dat alles ok was en dat het geld van de borg vandaag of morgen terug gestort weg. De vrouw loopt weg en wij dan ook..... heel dom achteraf! Geen tastbaar inleverbewijs. Inmiddels zijn we weer 3 weken thuis, nog steeds geen borg terug. Telefonisch is OK niet te bereiken.\\r\\nNu lezen we de andere reviews en word ik nog bozer dan ik al ben!\\r\\nWij trekken ten strijde, dit laten we niet gebeuren!!!!!!\\r\\n

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Slecht en foute informatie

  Extra verzekering moeten nemen anders 1400 euro borg terwijl we al extra verzekering hadden afgesloten. In mail huurovereenkomst maar die kregen we niet. Alleen 1 velletje bij inleveren auto. Er klopt hier iets niet. Geef gewoon wat meer uit en neem andere maatschappij. Via booking.com geklaagd maar je bereikt er weinig mee.

  Zwakke punten
  je voelt je opgelicht, informatie klopt niet

  Oplichters

  Bij ophalen van de auto proberen ze je een extra verzekering af te laten sluiten. Hebben we niet genomen, want we hadden immers al een verzekering afgesloten bij het maken van de reservering. Na inleveren vonden ze een krasje op de achterbumper, welke er al gezeten moet hebben aangezien we geen schade hebben gereden. Bij het ophalen van de auto hebben we het tijdens ons inspectie rondje niet gezien omdat het krasje zo klein was. Waarschijnlijk claimen ze dit elke keer opnieuw bij hun klanten. We moesten 450 euro betalen! Kassa! Oplichters zijn het...

  Sterke punten
  Auto was prima.

  Zwakke punten
  Oplichters, door via extra verzekering of schade extra geld af te troggelen van hun klanten.

  OK CARS ZIJN DIEVEN

  Huur aub nooit een auto bij OK Cars, en al zeker niet in Alicante.\\r\\nAls je hun dure bijkomende verzekering niet neemt, dan nemen ze veelal een bedrag van je waarborg zonder enige reden. Zie de vele andere reviews.\\r\\nBij ons ontbrak er zogenaamd een stuk (welk is ons nog altijd niet duidelijk) in de koffer van de auto. \\r\\nAangezien wij de koffer niet gebruikt hebben, kan het stuk zeker niet verdwenen zijn gedurende de periode dat wij de auto gebruikt hebben. Niettemin hebben zij onmiddellijk 410 euro van onze borg genomen.\\r\\nWerkelijk SCHANDALIG!

  Sterke punten
  De ogenschijnlijk goedkope huurprijs.

  Zwakke punten
  Het is een dievenbende die zonder enige reden zomaar geld steelt van de gestelde borg.

  OK Mobility is NOT OK

  Bij het inleveren van onze huurauto in Alicante op 18 februari 2022 was ik er van overtuigd geen schade aan de auto te hebben veroorzaakt. Bij controle was de medewerker van OK Mobility een andere mening toegedaan. Hij constateerde een minuscuul krasje op de voorbumper, die nauwelijks door het oog waarneembaar is, en bracht daarvoor 260 euro in rekening. Het was duidelijk een doel op zich om een krasje te vinden en daarmee geld te verdienen. Dit is puur oplichterij. Advies: Huur nooit bij OK Mobility en mocht dat je wel doen, controleer de auto vooraf heel goed op alle mogelijke krasjes en maak er foto's én een filmpje van.

  Sterke punten
  oplichten

  Zwakke punten
  klantvriendelijkheid

  Criminelen!! Blijf er van weg!!

  Zoals vele anderen, zijn ook wij opgelicht en werden extra kosten aangerekend voor schade die wij zogezegd veroorzaakt hadden. Wij werden slachtoffer van de velg scam. Er zijn kleine krasjes aangebracht op de rand van een velg die je niet met het blote ook kan zien, dus ook niet op foto. Zij kennen deze krasjes heel goed op voorhand en gebruiken dit om zonder toestemming bedragen van je krediet kaart af te houden. Deze firma moet zo snel mogelijk gestopt worden. Het is niet te geloven dat zij deze praktijken zo maar verder kunnen zetten. Ik kan alleen maar zoveel mogelijk potentiële klanten verwittigen om met hen geen zaken te doen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Het zijn scammers.

  Criminelen

  Kort samengevat; huur geen auto bij deze “ firma” het zijn onbeschofte oplichters !

  Sterke punten
  Misbruik van creditcart gegevens.

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid,

  Geven auto's met beschadigingen mee zonder deze aan te merken op schadeformulier

  OK rental cars geeft autos mee met nul schade op het rapport en kilometer standen tot 20,000km. Deze autos zitten veel met kleine krasjes/deukjes die je niet ziet bij het ophalen en je bent 100% verantwoordelijk voor de schade als je de extra OK verzekering niet afsluit omdat er op het formulier staat dat er geen schades aan de auto zitten. Meerdere keren heb ik nu discussies gehad over schaden en gelukkig had ik 30 foto's gemaakt bij ophalen vd auto maar ik huur hier niet meer omdat het niet correct is om klanten proberen een oor aan te naaien bij terugkomt. Het is jammer want de kwaliteit van de auto's is uitstekend. Klanten auto's meegeven met schade die niet aangemeld om ze later hiervoor geld in rekening te brengen. Dit is geen duurzaam business model.

  Sterke punten
  Knappe autos

  Zwakke punten
  Klanten auto's meegeven met schade die niet aangemeld om ze later hiervoor geld in rekening te brengen. Dit is geen sustainable business model.

  Nooit meer!

  Zeer onvriendelijk, ze maken je bang met van alles en nog wat om hun verzekering af te nemen, terwijl ik al een verzekering had. Daar zeiden ze van dat die niet geldig is. Kortom: oplichters en de auto was ook nog eens waardeloos!

  Oplichters!!!!!

  Huur hier geen auto!!!!
  Oplichters!!
  Asociaal en agressief personeel!!!

  Huur niet bij OK rentals (in Valencia)

  We moesten €260 betalen voor een krasje op de velg. Op gemaakte foto's kan je die alleen zien als je er op inzoomt.

  Inmiddels heb ik veel meer reviews over OK car rental / DoYouSpain gelezen met vergelijkbare of nog dubieuzere praktijken.

  Bedenk je twee keer voordat je hier een auto huurt!!

  Zwakke punten
  Oplichterij

  Oplichters

  Bij ophalen auto Alicante airport gedwongen een verzekering af te sluiten van € 315.00. wij hadden reeds een volledige dekking afgesloten/betaald via Booking.com., daar werd overheen gewalst. "Niet bij ons" was de reactie. Er werd door de onbeschofte juffrouw met de sleutels gewapperd en om de creditcard gevraagd. Niet betalen.. geen auto. Geen keus! polis zou via email worden verstuurd, nooit ontvangen. Aflever locatie werd niet opgegeven, deze hebben wij zelf moeten uitzoeken. Stelletje oplichters dus. Wij zijn nu ruim 4 weken bezig ons gelijk te halen via OK. en Booking.com, daar draait men eveneens om de brij heen en legt de verantwoordelijkheid bij ons. Al met al puur slecht, beide partijen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  1 ster is nog te veel... zwakke punten? serieus?

  Onbeschoft

  Het ophalen van de auto duurde erg lang, maar ging verder best goed. Na grondige inspectie, en van alle krasjes en deukjes foto's gemaakt te hebben, op weg. Auto was zo goed als nieuw en is prima bevallen. Bij het inleveren "geholpen" door een onbeschofte "dame". Werd voor leugenaar uitgemaakt bij een discussie over een kleine beschadiging op de bumper. Gelukkig kon ik met een foto bewijzen dat de kras er bij ophalen al zat. Zeer vervelende ervaring. Ik heb al bij veel andere verhuurders gehuurd, en het is overal hetzelfde liedje. Ze proberen je allemaal een poot uit te draaien

  Sterke punten
  De auto was praktisch nieuw en reed heerlijk.

  Zwakke punten
  Service. Ronduit onbeschofte medewerkers.

  Zeker geen aanrader

  Deze lui proberen een verzekering aan te praten van ruim 200 euro terwijl ik alles kant en klaar online geregeld had\\r\\nOok mijn borg dat via mijn Creditcard is gereserveerd niet volgens afspraak rij gegegeven\\r\\nKortom \\r\\nAbsoluut geen aanrader

  ok cars Allicante is a bad compagny. They are thiefs.

  This company Ok cars takes out an extra comprehensive insurance, although I had already taken one. You have to sign and pay and afterwards you can only read the contract on your email. I had a car for 5 days for 100 euros with full omnium and paid 210 euros. These are cheaters.

  Sterke punten
  cheating

  Zwakke punten
  be correct

  Oplichters

  Wat een slecht bedrijf. Na 1,5 uur in een wachtrij te hebben gestaan op Alicante kregen we de huurauto niet mee tenzij wij een extra verzekering van 255 euro zouden afsluiten. We hadden bij het boeken via Holiday Cars al een verzekering afgesloten. De zeer onvriendelijke dame van OK Rental weigerde ieder gesprek en we werden gedwongen om een extra verzekering af te sluiten. Anders hadden we "bad luck" en moesten we zonder auto vertrekken. Nooit meer!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Onvriendelijk, onbeschoft, oplichters.

  Perfect geholpen zeer nette en mooie auto

  Ik snap de meeste reviews echt niet

  Bij aankomst buiten bij de bussen zag ik geen bus van OK, maar binnen 10 minuten (22:30) was er een bus met een vriendelijke chauffeur die ons alles uitlegde.
  Na 5 minuten waren wij bij OK, waar een gastvrouw ons ontving en onze vertelde wanneer we aan de beurt waren.
  Werden netjes na 45 minuten (was erg druk maar er waren 8 balies open) geholpen, we hadden rechtstreeks geboekt en extra verzekering gekocht.
  Ik werd super goed geholpen door de vrouw met de katten tatoeage, die ons een anderen auto gaf.
  Er werd maar 150 euro borg gevraagd omdat we volledige verzekering hadden genomen.

  264euro voor 9 dagen vind ik niet duur (btw de auto was 175 de rest was verzekering)

  heb ik een klacht eigenlijk niet, misschien het inleveren voor 7 uur moet je 50 euro betalen, dat vind ik in het hoogseizoen niet echt service. Maar ja regels zijn regels dan moet je ze van te voren lezen, dat had ik gedaan.

  Dus ik kan niet anders zeggen dan top bedrijf

  Sterke punten
  duidelijke net service

  Zwakke punten
  hoogseizoen betalen voor 7 uur inleveren

  NOT ok car

  Zeer slechte service !!!

  Het ophalen van de sleutel duurt minimaal 2,5 uur. Per klant duurt het ongeveer 30 minuten terwijl alles vooraf is ingevuld en opgegeven bij de reservering.

  Daarbij klopt de operationele organisatie gewoonweg niet. De baliemedewerker moet bij iedere klant mee naar buiten om de auto aan te wijzen en daardoor steeds vanachter zijn bureau weg. En mensen die een sleutel komen inleveren gaan tussendoor waarbij betreffende baliemedewerker ook weer vanachter zijn/haar bureau weg moet.

  Bij het inleveren duurde het ook een uur, voor enkel een sleutel inleveren !!!!

  En dan heb ik het nog niet eens over een schade afhandeling. Blijkbaar hebben wij (geen idee of de schade er al zat maar door alle frustraties bij het ophalen van de auto waarbij het inmiddels middennacht was zonder eten hebben we geen inspectie gedaan) schade gemaakt. Kosten, €1210,- voor enkele krassen op de plastic onderdelen !!!!

  Sterke punten
  De auto was oké

  Zwakke punten
  Organisatie, service, ophalen en inleveren, schade afhandeling. Alles eigenlijk zeer onvoldoende

  onbereikbaar

  bij het inleveren van de auto heeft mijn man zijn paspoort vermoedelijk bij ok rental in Palma laten liggen. Het lukt dsu niet om contact met hen te krijgen, whats app, telefoon, mail, messanger, facebook, insta, kortom alles geprobeerd en na 2 dagen nog steeds geen reactie. Echt zijn niet te bereiken, ben benieuwd wanneer je pech hebt met je auto...

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  onbereikbaarheid

  zeer klant onvriendelijk en tel. onbereikbaar bedrijf ook per mail niet.

  nooit meer het is dat wij er via doyouspain er naar toe gebracht werden. ze zitten in Elche op een parking. Heb je 2x full insurance betaald zijn ze toch niet bereikbaar.
  ook de berekening van dagen klopte niet.

  Sterke punten
  alleen de auto was goed

  Zwakke punten
  zeer klant onvriendelijk personeel (verplaats je eens aan de andere zijde van de balie) zowel tel. als per mail wordt er niet gereageerd en dan is het er niet eens druk. sturen ze je het contract per mail op je mobiel niet te lezen dus. Je weet niet waarvoor je betaald cowboy mentaliteit.

  OK Car rental zijn oplichters

  Auto online gehuurd bij OK car rental in Alicante Airport, bij het ophalen werd mij een extra verzekering opgedrongen, terwijl ik zelf al een aparte extra verzekering had geregeld.
  Bij het terugbrengen van de auto gaan zij extra onderzoek doen naar schade bij klanten die geen verzekering bij hun hebben genomen.
  Nu komt het, bij het inleveren had men een kleine schade gezien bij de linker velg en een klein krasje in het plastic strip van de achterbumper.
  Bij het ophalen had ik dit niet gezien, totaal 500 Euro geïncasseerd van mijn credit card.
  Dit is volgens mij hun systeem om mensen op te lichten door bestaande schade te laten betalen.
  Ik huur NOOIT meer van OK car rental.
  Mijn advies, huur nooit bij OK, want ze pakken je.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bestaande schade verhalen bij klanten

  Huur NOOIT een auto hier!!!!

  Een week geleden toen mijn vriend en ik een auto bij "OK Rent a Car" hebben gehuurd in Rome, zijn wij ontzettend opgelicht. De vrouw bij de office sprak amper Engels, vertelde ons dat wij een nieuwe verzekering moesten afsluiten terwijl wij al hadden betaald voor een full coverage online, en anders kregen wij de auto niet mee. Daarnaast zaten er tal aan mankementen aan de auto die wij meekregen. Zo was bijvoorbeeld de AdBlue vloeistof niet bijgevuld, waardoor wij niet eens op plaats van bestemming zijn aangekomen de eerste dag. Dit geld moesten wij zelf voorschieten, en na inmiddels alweer 3 mails naar hun gestuurd te hebben hebben wij nog steeds niet ons geld terug gekregen. Ik heb me nog nooit zo belazerd gevoeld als bij dit bedrijf, en heb zeker mijn les geleerd na deze vakantie. NOOIT meer een auto huren bij OK Rent a Car -- Want het is alles behalve OK!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Slechte service
  - Oplichters
  - Spreken amper Engels
  - Geven auto's met mankementen

  DIEVEN

  Ik huur nooit meer een auto bij die criminelen.
  Fiat 500 gehuurd in januari, auto schadeloos en volgetankt teruggebracht.
  NA 8 MAAND NOG STEEDS ONZE WAARBORG VAN 150€ NIET TERUG GEKREGEN.
  20+ mail gestuurd en 5 keer een antwoord gehad dat het voorschot is vrijgegeven, maar nog steeds geen geld gezien.


Bezoek OK Rent A Car

Schrijf je eigen review