Greenmotion is een website die auto's verhuurd op de internationale markt. Ze zijn in 2007 begonnen in de UK en hebben nu wereldwijd tientallen verstigingen. Zij focussen zich welliswaar op een belangrijke detail: ons milleu. Met hun auto's die weinig Co2 uitstoten kan er gezamelijk gewerkt worden aan een gezonder milieu. 

Greenmotion Autoboeken

Door een account te maken op de website kun je aangeven waar en wanneer je een auto wilt hebben. Uiteraad kan dat dus ook op de luchthaven waar je binnenkomt. Met dit gemak heb je dus direct vervoer bij binnenkomst van het land.

Greenmotion kosten

De website maakt het ook mogelijk om online te betalen. Afhankelijk van jou locatie krijg je de scherpste prijzen aangeboden.Je kunt ook een keus maken tussen green, silver, gold en VIP auto's.


Greenmotion Reviews

  • At the return of the car, a very minor damage was noted on the front, slightly dented, not visible in normal light unless you bend down and let the sun shine along the dent properly. Nearly 500 pound worth of damage accoring to the agent, after they carefully checked (already at the start of the trip but also at the return) that you have insurance covered independent from their own insurance procedures. There is not much you can do than to sign.
    You feel cheated, and that the same thing will happen with a next customer, Probabaly the business model to account for the low rental prices. Shame.. Rental from Edinburgh air port NCP Scotpark. Rental agent CAR TRAWLER. An advice: simply stay away from this scam.

    Sterke punten
    cheap

    Zwakke punten
    too cheap to be true

    Door rhv op 13 november 2019 Reageer
  • Green Motion Amsterdam is not at the Schiphol airport or close. The shuttle bus does not want to bring you there and takes a long time to arrive. Their office is in the middle of nowhere and looks like an unprofessional camping site. On the spot we cancelled our car (rented via RentalCars.com) because we felt unsafe, uncomfortable and we had to pay 1100 euros guarantee. They got very angry at us and when I took a picture there were 3 guys threathening me on the car park outside. My husband called 112 (the police) and we 'escaped' with an Uber. Do not go there, do not be temped by the offers, its a scam, these guys are criminals that are willing beat you up because you took a picture. Unreal.

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    Dangerous

    Door bianca op 27 mei 2019 Reageer
  • ondanks dat wij een standaardverzekering op zak hadden, werden wij verplicht een extra verzekering af te sluiten.
    'geen extra verzekering, geen huurauto'
    32 pond per dag - maal 10 dagen
    Glasgow office

    Zwakke punten
    zeer vervelende balie met maar 1 opdracht om de klanten te pluimen

    Door michiels jef op 15 mei 2019 Reageer
  • Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Wij hadden voor tien dagen een auto gehuurd bij Green Motion in Edinburgh via internet en vooruit betaald. Door vertraging van onze vlucht waren wij om 22.12 uur bij het verhuur bedrijf in Edingburgh nabij het vliegveld. Het eerste wat men zei was: “Jullie zijn te laat. Als jullie je auto mee willen dan moeten jullie 36 pond extra betalen.” Wij vonden dat belachelijk en zeiden daar iets van. Wat toen aan ons werd verteld was dat wij de auto ook de volgende dag konden ophalen en dat wij de 36 pond niet hoefde te betalen. Wij besloten de volgende dag de auto op te halen. De volgende dag aangekomen vertelde men ons dat onze huurauto was geannuleerd, omdat wij gisteren de auto niet hadden opgehaald. Wij waren helemaal overdonderd. Wij legde de medewerker uit dat zijn collega, een blonde vrouw die ook aanwezig was, ons had medegedeeld dat wij onze huurauto de volgende dag konden ophalen. De medeweker heeft vervolgens nog overleg gehad met zijn manager in een andere kamer buiten ons zicht, omdat wij het belachelijk vonden dat onze huurauto was geannuleerd. Wij hadden namelijk vooruit betaald voor tien dagen en waren ons geld dan kwijt. De medewerker kwam terug en vertelde ons dat hij niets kon doen met de annulering. Onze enige optie was om een andere auto te huren. We moesten dan 700 pond betalen voor negen dagen huur van deze auto. Wij hebben toen zelf op internet gekeken op de site van Green Motion. Wij zagen op hun site dat dezelfde auto voor 335 pond op hun site stond. Wij hebben de medewerker van Green Motion daarmee geconfronteerd. Hij verklaarde dat de site niet klopte en dat hun prijzen de juiste prijzen waren. Wij voelden ons zwaar opgelicht door dit bedrijf. Ik zou niemand dit bedrijf aanraden. Ten eerste waren de medewerkers totaal niet vriendelijk, ze kwamen niet met een redelijke oplossing en probeerde vervolgens ons nogmaals op te lichten door ons veel te veel te rekenen voor een andere huurauto.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte service
    onvriendelijk personeel
    niet klantgericht
    niet oplossingsgericht
    oplichters

    Door Kevin op 30 april 2019 Reageer
  • Avoid this company!!!!
    Avoid!!!!! Their business model is to tempt you with very attracive price and then load all kinds extras on top of that. Even worse, at the end they charge you for so called damages. We were asked to pay for the interior and exterior cleaning of the car. We were offered an extra full coverage insurance (on top of that that we booked via a broaker) that more than doubled the rental amount which we refused. We booked a Volkswagen Golf but they have given us a Kia which according to them was similar substitute. The car had 26 scratches (!!!!) on it when we received it and we were instructed to check them all as soon as we got out of the dark parking garage. All of them were so microsopic that we were not able to really confirm any of them. When we handed the car back, cleaner than we received, we received a message that unfortunately they did discover a new scratch on it. We used the car for 4 days, kept it in guarded parking garage with no other cars around it and are 100 % that we did not cause ANY damage to this vehicle. But there was no arguing, they charged our CC for over 250 euro within a day. We have rented cars all over Europe from different rental companies but have never met such mafia before.

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    Scam, worst car rental company I have ever come across.

    Door J. KOERTEN op 18 maart 2019 Reageer
  • Ik heb een auto gehuurd via VIP Cars bij Green Motion.
    Krijg nu een afrekening van alle krassen die ik veroorzaakt zou hebben.
    €1073,80!
    Dit kan gewoon niet!

    Sterke punten
    als oplichters zijn ze heel sterk

    Zwakke punten
    als eerlijke verhuurbedrijf heel zwak

    Door Jana Hendericks op 9 maart 2019 Reageer
  • mijn hand tekening is dmv copy-paste op een schade formulier gekomen. Van de creditcard is daarna 1100 euro te veel afgehaald. Green motion als de moedermaatschappij konden niets voor mij doen!!!

    Sterke punten
    slechte service

    Zwakke punten
    oplichters ( in Glasgow)

    Door erik op 5 januari 2019 Reageer
  • Stelletje oplichters krijgen een boete die helemaal niet klopt.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Jeanine op 2 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Stelletje oplichters krijgen een boete die helemaal niet klopt.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Jeanine op 2 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Greenmotion

Schrijf je eigen review