Bij bo-rent.nl autoverhuur streeft men ernaar om de goedkoopste te zijn, zodat een ieder de mogelijkheid heeft om de auto te pakken. Bo-rent.nl autoverhuur is namelijk de goedkoopste in autoverhuur binnen Nederland en zij bieden ook de beste service.

Bo-rent.nl Autohuren

Een auto huren bij bo-rent.nl is al ruim 35 jaar de gewoonste zaak van de wereld. Zij zijn de meest ervaren partner voor een auto huren en het huren van bestelbussen en vrachtwagens. Bo-rent.nl heeft meer dan 67 vestigingen verdeeld over Nederland. Dit bedrijf biedt de beste deals, het is goedkoper dan de aanbieders en zorgt ervoor dat je geen extra kosten betaald. 

Bo-rent.nl Mogelijkheden

Bij bo-rent.nl ben je niet alleen terecht voor het huren van personenauto’s, maar ook voor het huren van een bestelbus of vrachtwagen. Tijdens het bestelproces krijg je de mogelijkheid om aan te geven als je de eigen risico wilt verlagen en je kunt aanvullende verzekeringen toevoegen aan de reservering. Je krijgt ook de mogelijkheid om een navigatiesysteem te huren. Het afleveren van de huurauto kan ook buiten de openingstijden. Indien je geen annuleringsverzekering afsluit kun je tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode, de reservering kosteloos annuleren.

Bo-rent.nl Kosten

Bo-rent.nl houdt van transparantie en duidelijkheid. Bij het reserveren zie je direct wat de kosten zullen zijn en welk bedrag inclusief borg je moet afrekenen. Zo ontstaan er geen verrassingen. De voertuigen van Bo-rent.nl Autoverhuur zijn standaard WA-verzekerd. Per dag krijg je 100 kilometers vrij. Bij een 4-uurs tarief heb je 50 kilometers vrij. Bij personenauto’s zijn er tijdens het lang weekendtarief 400 kilometers vrij.


Bo-rent Reviews

 • End of November 2019. Rented a car from Bo-Rent Amsterdam, Spaklerweg. Next day while i was driving on Autobahn in Germany the tire exploded but managed to stop the car safely on the side. I tried to call Bo-rent but noone was available on Saturday evening. The number (alianz) they gave me for emergencies, denied to help us and referred to us to police. After many hours of suffering we managed to tow the car to a towing company in Germany. The towing company advised us that the tires were in terrible condition and two of the them were also severe lacking of air. I had missed to check the tire status up on receipt as i was in a hurry and it was raining heavily. We were all shocked with the condition of the tires and I was really scared to drive back fro Hamburg to Ams in rain. I managed to get back safe after many hours of slow driving. I explained everything to Bo-rent and one of the stuff (Hillmar), after checking himself the car, apologised and informed me that they will give me back all the towing costs. 2 months later , they deny to give anything back to me and they do not reply to any emails/calls. Stay away from this company! They are thieves and trying to save costs by not maintaining their cars. Supporting Photos, videos etc are all in place! Lucky to be alive at the end of the day.

  Door Pantelis Mouzakis op 20 januari 2020 Reageer
 • Wat een slechte service!! De bus was prima, we hadden bijna niet gereden dus konden amper aftanken, bon in de bus gelegd.. 33 euro in rekening gebracht omdat ie 'niet afgetankt' zou zijn. Bij navraag krijg ik een arrogante ... aan de lijn, de bon was nergens gevonden, 'het is jouw woord tegen het mijne..'. Oplichters, zeer slechte zaak dit Borent!!

  Door Marjolein op 13 september 2019 Reageer
 • Ontzettend slecht bedrijf. Ik had ruim van tevoren een bus voor mijn verhuizing gereserveerd. Krijg ik de dag voor de verhuizing aan het einde van de middag een e-mailtje dat ze toch ineens geen bus hebben. Niet even bellen of op zoek gaan naar vervangend vervoer, maar gewoon een mailtje sturen. Mijn verhuizing is er bijna door in de soep gelopen. Echt wat schandelijk. Verschrikkelijk bedrijf waar ik never nooit meer iets bij zal huren.

  Door Jaap op 5 september 2019 Reageer
 • 15-5 bus gehuurd daar er vuil inlag de ruimte schoongespoten met water omdat er van je verwacht word dat je de bus schoon inlevert.
  Voor 12.30 uur de bus terug gebracht en in de tussen tijd een digitale afrekening gehad nu blijkt er daarna een mail gestuurd te zijn dat de ruimte te nat is en hiervoor worden reinigingskosten berekend
  Ik hoop dat ze bij de verhuur in Rhoon er blij mee zijn stelletje afleggers.

  Sterke punten
  knap naaiwerk

  Zwakke punten
  zeer slechte service daar nooit meer huren

  Door jeroen op 19 juni 2019 Reageer
 • Ik ben zwaar genaaid door borent.
  Had een steiger gehuurd bracht hem een week telaat terug. moest driehonderd euro betalen. kom hier nooit meer. oplichters
  echt doe geen zaken met deze gedrochten zijn niet eerlijk.

  Door r-van rijn op 23 april 2019 Reageer

 • Ik wil de graag een auto huren en kreeg ene Frank aan de lijn. Vroeg hem om een Mercedes busje, kreeg de opmerking dat ik maar een taxi moest bellen als ik Mercedes wil rijden. Een oude te kleine Toyota bus kon ik krijgen! Toen ik de manager wilde spreken zei hij 'Manager? Ik ben de baas van Borent vriend, ga maar naar Boels!'

  Zeer verontwaardigd heb ik Adrie Jonk Autoverhuur een bus gehuurd. Moest naar Purmerend maar dat was mij het wel waard. Normaal geef ik geen reviews maar dit was zo erg, dat moest echt gemeld worden!

  Door Gerrit van Zwaag op 17 april 2019 Reageer
 • Gebruik de website niet maar bel ze. Het lijkt alsof je een busje reserveert, maar meestal voer je al je gegevens in voor niets. Je ontvangt dan een dag later een bericht dat het gevraagde busje niet beschikbaar is.

  Zwakke punten
  Reserveringssite is geen reserveringssite, stuurt gewoon een mailaanvraag en dan hoop je maar dat er wat beschikbaar is.

  Door Robin op 27 juli 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Busje voor paar uur gehuurd voor verhuizing. Bij inlevering van de auto bleek er schade (blikschade)aan de zijkant te zitten. Ik heb de bus zelf gereden en er is niets gebeurd waardoor deze schade kan zijn ontstaan. Had geen poot om op te staan en eigen risico is ingehouden. TIP: voordat je auto huurt altijd controleren of er al schade is die niet gemeld is.

  Sterke punten
  Busje snel beschikbaar.

  Door Britta Vriens op 19 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Bo-rent

Schrijf je eigen review