Tasman Rent

Tasman Rent is de verhuurder die zich net even op andere zaken richt. Met het besef dat je niet iedere dag verhuist of iedere dag een aanhanger nodig heeft, heeft het bedrijf besloten om zich juist op deze zaken te richten. Alhoewel je gewoon terecht kan voor het huren van een personenauto heeft dit bedrijf dus ook een zeer uitgebreid aanbod bestelbusjes, verhuiswagens en verschillende groten aanhangwagens.

TasmanRent Autohuren

Tasman Rent is er op uit om die vervelende klus net wat prettiger te maken. Durf je bijvoorbeeld zelf geen verhuiswagen te rijden? Dan huur je gewoon een chauffeur! Die kan je ook nog eens helpen met sjouwen en dat allemaal tegen het lage tarief van €18,- per uur. Bovendien krijg je al de benodigdheden zoals spanbanden, steekwagentjes en navigatie er gratis bij!

TasmanRent Kosten

Tasman hanteert het credo ‘Voor iedere klus de juiste bus!’ Schroom je dan ook niet om online een offerte aan te vragen. Samen met de medewerkers van het verhuurbedrijf kan er gekeken worden wat je allemaal nodig hebt en welk plan daar het beste bij past. Tasman Rent is zeer flexibel en denkt graag met je mee. Zij hebben immers de ervaring en kennis waarmee ze het jou zo makkelijk mogelijk hopen te maken.
Tasman Rent Reviews

Bezoek Tasman Rent

Schrijf je eigen review