Vallei Autoverhuur

Bij Vallei Autoverhuur staat de ervaring van de klant centraal. Vallei Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de Vallei Regio. Zij verhuren alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s en is aangesloten bij Euromobil Nederland. 

Vallei Autoverhuur Autohuren

Met vestigingen in Wageningen, Ede, Veenendaal en Scherpenzeel kan Vallei Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease instructies. De Vallei Auto Groep bestaat uit 4 autobedrijven en is merkdealer van Volkswagen, Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. 

Vallei Autoverhuur Mogelijkheden

Vallei Autoverhuur beschikt over een grote verhuurvloot van ongeveer 250 huurauto's. Van de Volkswagen Fox tot een Audi A8, of een SEAT Ibiza tot de ruime ŠKODA Superb. Maar ook voor meer personenvervoer ben je bij hun aan het juiste adres, Vallei Autoverhuur beschikt over een ruim assortiment personenbussen met als meest luxe uitvoering een Volkswagen Multivan waarmee je van alle gemakken en luxe bent voorzien. Zo kunnen zij zeer aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte termijn autoverhuur als voor shortlease. Indien een huurder binnen 48 uur voor aanvang van de reservering annuleert of de auto wordt in zijn geheel niet meer opgehaald, wordt de helft van de huurperiode doorberekend.

Vallei Autoverhuur Kosten

Bij het huren van een auto bij Vallei Autoverhuur wordt het huurbedrag inclusief alle nodige verzekeringen etc. grondig met je besproken. De auto’s van Vallei Autoverhuur zijn allemaal WA Casco verzekerd en hebben een pechservice. Bij pech kan de huurder zich wenden tot Euromobil Alarmcentrale deze is 24/7 beschikbaar.


Vallei Autoverhuur Reviews

  Vallei Autoverhuur

  Vallei Autoverhuur is een service gericht bedrijf met prettige medewerkers en goede autos. Ik beveel hun sterk aan.

  Sterke punten
  Prijs, service, flexibiliteit, kopje koffie.

  Zwakke punten
  Geen.

Bezoek Vallei Autoverhuur

Schrijf je eigen review