Tasman Rent

Tasman Rent is de verhuurder die zich net even op andere zaken richt. Met het besef dat je niet iedere dag verhuist of iedere dag een aanhanger nodig heeft, heeft het bedrijf besloten om zich juist op deze zaken te richten. Alhoewel je gewoon terecht kan voor het huren van een personenauto heeft dit bedrijf dus ook een zeer uitgebreid aanbod bestelbusjes, verhuiswagens en verschillende groten aanhangwagens.

TasmanRent Autohuren

Tasman Rent is er op uit om die vervelende klus net wat prettiger te maken. Durf je bijvoorbeeld zelf geen verhuiswagen te rijden? Dan huur je gewoon een chauffeur! Die kan je ook nog eens helpen met sjouwen en dat allemaal tegen het lage tarief van €18,- per uur. Bovendien krijg je al de benodigdheden zoals spanbanden, steekwagentjes en navigatie er gratis bij!

TasmanRent Kosten

Tasman hanteert het credo ‘Voor iedere klus de juiste bus!’ Schroom je dan ook niet om online een offerte aan te vragen. Samen met de medewerkers van het verhuurbedrijf kan er gekeken worden wat je allemaal nodig hebt en welk plan daar het beste bij past. Tasman Rent is zeer flexibel en denkt graag met je mee. Zij hebben immers de ervaring en kennis waarmee ze het jou zo makkelijk mogelijk hopen te maken.
Tasman Rent Reviews

    Omgang met gegevens

    Ik heb eenmaal op zakelijk gebied een auto gehuurd bij Tasman, dit is mij goed bevallen, vandaar dat ik voor mijn persoonlijke verhuizing benieuwd was of er eventueel een aanhanger beschikbaar was. Gezien dit niet zakelijk was heb ik mijn persoonlijke telefoonnummer toegevoegd, mijn persoonlijke email adres en enkel de vraag 'Zijn er aanstaande zaterdag nog dichte aanhangers beschikbaar' Op dit aanvraagformulier heb ik enkel een automatische mail teruggehad met 'bedankt voor uw vraag, we behandelen dit en komen zo snel mogelijk bij u terug'. Gezien ik uiteindelijk ergens anders een bus gehuurd heb, en niks meer van Tasman gehoord heb, heb ik dit maar laten zitten. Ik had geen reservering gemaakt, wilde alleen inventariseren, dus dit leek mij geen probleem. Vervolgens werd ik gister op mijn zakelijke nummer gebeld, die overigens werd opgenomen door een collega, met de vraag of ik de aanhanger nog wilde huren. Ik was erg verbaasd, want ik had dit telefoonnummer helemaal niet bij deze aanvraag opgegeven. Ik gaf zonder hierover na te denken het antwoord 'Nee dit is niet meer nodig', waarna mijn collega een ge´rriteerde uitspatting kreeg van de medewerker van Tasman dat ik dat dan in het gevolg wel even door had kunnen geven. Het voelde dus heel erg dat ik in mijn fout zat, terwijl ik vind dat Tasman redelijk onbekwaam gehandeld heeft op de volgende punten 1. Ik heb Řberhaupt nooit reactie gehad op mijn vraag 2. Vraag naar beschikbaarheid is niet automatisch een reservering voor een product; dus had Tasman niet het recht om ge´rriteerd uit te vallen naar mijn collega. 3. In kader van privacy vind ik het eigenlijk niet acceptabel dat voor een aanvraag vanaf een persoonlijk account, via een andere reservering, het zakelijke nummer van ons werk wordt gebeld, die nergens in deze aanvraag vermeld stond. Ik zou zeker nog een keer daar huren, het is goedkope en prima service, maar ik vond dit wel jammer van de organisatie.

Bezoek Tasman Rent

Schrijf je eigen review