Buster Rent is een verhuurbedrijf binnen Nederland die zich voornameliijk richt op bussen die vooral goed zijn voor het transporteren van goederen.. De focus van dit bedrijf valt meteen op als je de website bezoekt; KM vrije bussen huren van het merk Mercedes Benz, tegen de scherpste prijzen.

Buster Rent huren

Je kunt een autobus huren door te kijken naar de verschillende aanbiedingen die er zijn op de website. Je kunt de categorie bus zien en de afmetingen. Verder kun je een prijs berekenen of je het direct huren.

Buster Rent kosten

Nadat je hebt aangegeven voor hoelang je de bus wilt huren kun je ook kiezen voor de extra's die zijn aangeboden. Deze extra's werken wel kostenverhogend maar het goed nieuws is: hoelanger je de auto huurt, des te groter de meerdagenkorting wordt. 


Buster Rent Reviews

  Good Service, Very Friendly and Deposit back in 1 day!

  Rented MB Vito Van, the service was good, the guy explained everything properly. Price is fair, there were no hidden costs and deposit was transferred back in 1 day!

  Sterke punten
  Deposit Back in 1 Day! Very Good!

  Goedkoop, vriendelijk en uitstekende ervaring!

  Last-minute op zondagmiddag moest ik nog een busje hebben (Sprinter), en Buster Rent was het enige bedrijf waar ik snel bij terecht kon. Busjes waren schoon en de persoon die mij hielp was uitermate vriendelijk. Ik kon hem tot 21.30 uur inleveren, dus dat was ook top!

  Sterke punten
  Service, goede kwaliteit bussen

  Top service, prijs en kwaliteit.

  k heb hier een busje gehuurd voor een verhuizing van Friesland naar Amsterdam. Kilometers vrij was dus geen overbodige luxe. Het afhalen ging snel en soepel. Vriendelijk personeel. Aangezien het type bus dat ik had gereserveerd nog niet was teruggebracht kreeg ik zonder problemen een grotere aangeboden. Goede service. De eigenaar kwam ook even langs. Aardige vent en gepassioneerd ondernemer. We deelde de passie voor water- en wintersport dus de totaalbeleving was top. De bus was netjes en reed prima. Afleveren ging ook erg snel. Ik ga hier zeker vaker huren.

  Sterke punten
  Snelle afhandeling, no nonsense, goede prijs / kwaliteit, leuke service, kilometer vrij.

  Prima verhuurbedrijf

  Fijne snelle en duidelijke service. Aardige eigenaar die flexibel is. Schone en nieuwe bus. Top.

  Sterke punten
  Flexibel. Duidelijke communicatie. Schoon. Geen onduidelijkheden.

  Bedankt voor de goede service!

  Bedankt voor de fijne bus voor ons transport naar Finland. Ga zo door. Grt Wes

  Sterke punten
  Behulpzaam Meedenkend Vlot

  Nooit meer busterrent! Oplichters!

  Zware oplichters! ten zeerste af te raden bij dit bedrijf uw busje te huren.

  Oplichters

  Letterlijk, oplichters. Nooit meer.

Bezoek Buster Rent

Schrijf je eigen review