Bultman autoverhuur Apeldoorn

Wanneer je in de omgeving van Apeldoorn een auto wilt huren, ben je bij Bultman absoluut aan het juiste adres. Deze verhuurder biedt alle mogelijke voertuigen aan die je maar kan bedenken. Van personenauto’s tot koelwagens en alles wat daar tussen zit. Ja, dat lees je helemaal goed! Bultman biedt gespecialiseerd vervoer aan. Het bedrijf richt zich dus niet enkel op de particuliere huurder, maar ook de zakelijke klant kan hier terecht.

Bultman Autohuren

Bultman heeft een zeer ruime vloot, met de intentie om iedere klant te helpen. Dat klanttevredenheid hun nummer 1 doel is blijkt wel uit alle extra opties die ze aanbieden. Steekwagens, spanbanden etc. Zitten standaard bij de verhuiswagen. Maar er is meer! Je kan gebruik maken van de carwash, opslagboxen, truckwash en er is zelfs podiaverhuur. Mocht je nou een eigen wagen hebben dan kan je altijd terecht in de garage van Bultman, waar zeer ervaren monteurs jou auto zorgvuldig nakijken. Eventueel kunnen ze daar gelijk een APK keuring aan verbinden.

Bultman Kosten

Bultman zit tegenwoordig niet alleen meer in Apeldoorn, maar is onder andere ook te vinden in Zwollen, Emmeloord, Lochem etc. Kijk nu online voor de locatie bij jou in de buurt.


Bultman autoverhuur Apeldoorn Reviews

  gemene truc. niet !! hier huren.

  Nooit hier huren! Juridisch waterdichte truc uitgehaald. Bah. Bij Bultman een auto gehuurd met enorm veel schade. Dat liet de verkoper ook zien op een handige IPAD. Achter elke beschadiging zat een foto. werkelijk tientallen. Je ziet door de bomen het bos niet meer, zoveel beschadigingen. Dan moet je tekenen voor deze klachten. De volgende dag heb je pijlsnel een brief in je email met een nieuwe foto en een nieuwe schade. Kassa. Ik heb werkelijk niets geraakt en er is geen schade. Het geeft werkelijk een gevoel alsof je vreselijk te pakken bent genomen. Juridisch waterdicht en kassa. Ik zal betalen en overgaan tot de orde van de dag. Maar mijn advies is: huur NIET bij Bultman.

  Sterke punten
  0

  Zwakke punten
  oude bus met heel veel schade.

Bezoek Bultman autoverhuur Apeldoorn

Schrijf je eigen review