Adrem autoverhuur

Adrem is een autoverhuurder die zowel in de regio Utrecht als in Limburg is gevestigd. Het bedrijf gaat er prat op recht door zee en volledig transparant te zijn. Bovendien werken zij met de beste werknemers. Vele van hen werken al langer dan 10 jaar bij het bedrijf en zijn dus niet alleen bekend met de ins en outs van het bedrijf, maar ook met de klantenservice.

Adrem Autohuren

Adrem heeft een zeer uitgebreide vloot met voornamelijk dieselmotoren. De keuze bestaat uit bestelwagens, personenauto’s en personenbussen. Daarnaast kan je ook een auto leasen voor een langere periode. Dankzij de aangesloten garage zijn de auto’s van Adrem ten alle tijden in goede staat. Ze worden zorgvuldig onderhouden door zeer ervaren monteurs. U kunt overigens ook met uw eigen voertuig terecht bij deze garage. De huur van een voertuig is inclusief de nodige groene kaart en het bedrijf rekent geen toeslag voor jongeren. Iedereen is bij Adrem welkom om een voertuig te huren tegen dezelfde voordelige prijs.

Adrem Kosten

Bij de lage huurprijs zitten 100 kilometers inbegrepen. Tegen een meerprijs kan je extra kilometers bestellen. Het is wel verstandig om dit van te voren aan te geven, zodat Adrem jou het juiste pakket kan aanbieden.


Adrem autoverhuur Reviews

  Goeie service

  Aardig vriendelijk voor leuke bedrag auto kunnen huren en snelle service helle goeie ervaring en heel erig behulpzaam zijn en we zijn echt blij met jullie hulp

  Sterke punten
  Goeie service

  Zwakke punten
  Geen

  Topservice

  Nog even last-minute een busje kunnen huren; was gewoon mogelijk en top geholpen door de gasten van Adrem! Volgende keer ook zeker weer aan dit adres

  Zeer slecht

  Ook ik heb zeer slechte ervaringen met Adrem Utrecht. Ze adverteren en profileren zichzelf als de goedkoopste, maar er is een zeer onduidelijke prijsstelling. Het is overigens bij wet niet toegestaan om een consument een prijs exclusief BTW te melden, ook niet als je erbij zet dat de prijs exclusief BTW is. Dit is alleen helemaal onderaan hun website terug te vinden, zeer onduidelijk. Daar begint de klantmisleiding al. Iedereen klaagt over onduidelijkheid, maar zelf vinden ze dat ze het heel goed doen. Wie heeft er dan gelijk? Dat is minachting van de klant en een totaal gebrek aan zelfreflectie van Adrem. Ze zijn dus bij lange na niet de goedkoopste als je de eindafrekening krijgt, waarschijnlijk zijn ze zelfs een van de duurdere verhuurbedrijven. Ze houden ook nog eens een groot deel van de borg in. Dit is kennelijk hun verdienmodel. De bus zat namelijk voor verhuur al onder de krassen en deuken. Waarschuwingslampjes die branden waarvan wordt beweerd dat het geen kwaad kan. En de volgende dag beweren ze dat er een kras bij is gekomen waar ze de borg voor gaan inhouden. Dit klopte absoluut niet! Pas na deze zeer slechte ervaring met ze, zag ik dat ze vrijwel alleen maar slechte reviews krijgen. Had ik deze maar eerst gelezen. Bij navraag bij vrienden en bekenden hoorde ik dat ik ook wel een beetje dom was om bij Adrem te huren. Ze dachten dat het in Utrecht algemeen bekend was dat het een bedrijf is met een zeer foute reputatie. In de algemene voorwaarden staat dat een negatieve review zoals deze consequenties heeft (artikel 16). Lachwekkend natuurlijk dat ze denken dat de vrijheid van meningsuiting geen stand zou houden in een rechtszaak. Voor mij nooit en te nimmer meer Adrem!

  Waar voor je geld

  Een paar keer heb ik nu een busje gehuurd bij Adrem en ben heel tevreden. Nee, het zijn geen spik & span busjes, maar dat hoeft ook niet. Je wilt spullen verhuizen en daar doen de busjes het uitstekend voor! Toen ik schade reed, bleven ze begripvol, vriendelijk en redelijk. Die service vind ik minstens zo belangrijk.

  Sterke punten
  Snel, groot assortiment, niet duur.

  Zwakke punten
  Busjes zijn soms wel erg gemangeld, maar goed ze rijden prima.

  Toch niet zo goedkoop

  Ze adverteren met lage prijzen, maar dit is exclusief: eigen risico (wat automatisch naar verlagen van risico wordt gedaan, km, en erg dure brandstof (verdienmodel zit in het niet zelf aftanken). Zo gebruikte ik 15l op 100km met ongeveer lege bus.

  De bakwagen die ik had zat vol met schade en was echt ronduit smerig, tevens brandde er allemaal Waarschuwingslampjes (die ik maar moest negeren). Kost je trouwens ook 30 min om alle schade te noteren voordat je weg kan.

  Sterke punten
  Aardig personeel

  Zwakke punten
  - prijzen onduidelijk (misleiding). Erg duur voor wat je krijgt.
  - slechte onverzorgde bussen.

  Oplichters

  Halve dag na inleveren kreeg ik ineens bericht dat ik een kras gemaakt zou hebben….. resultaat: eigen risico 350€ in rekening gebracht. Waarvan ze alvast een deel van mijn borg van 300€ hadden ingehouden. Terwijl de bus die ik meekreeg vol met krassen en deuken zat. Dit is blijkbaar het verdienmodel van dit bedrijf. Jammer had ik maar eerder de reviews gelezen (zie ook trustpilot), dan was ik never nooit met deze lui in zee gegaan! Stom.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  NOOOOIT MEER !!!!

  NOOOIT MEER!!!! Voor ons Bovag-RDW Garagebedrijf een bakwagen voor een week gehuurd; de betreffende auto was bij ophalen een uur later pas "klaar" om mee te nemen, vies vuil en smerig, stank in de cabine, asbak vol sigaretten, rondslingerende half lege frisdrankflessen, een defecte radio die "code" aangeeft......de hele cabine en ook de bakwagen rondom vol met deuken en krassen van oude verkeersschades, en niet zo een beetje ook.....het glas van het achterlicht gebroken/ontbreekt, het spiegelglas van de rechter buitenspiegel volledig gebarsten, onmogelijk zicht naar achteren, de voorbanden helemaal kaal, écht helemaal glad, 0,00 mm !!! profieldiepte.....LEVENSGEVAARLIJK...aangehouden door de Politie, ik mocht halverwege de gehuurde week niet meer verder rijden....schade-gevolgschade etc. etc. en als ik dan als APK keurmeester en Garagist hierover verhaal wil halen en de discussie start, dan trekken ze stiekem heel snel je CrecitCard leeg.....en heet het betaald en opzouten....NOOOOIT MEER!!!!!!

  Beoordeling Adrem

  Afgelopen week een bus gehuurd bij Adrem om mijn spullen van Utrecht naar Bunnik te verhuizen. Ik ben zeer tevreden over de professionele afhandeling van de gehuurde bus en prijs en kwaliteit. Ik kom zeker terug om weer een bus te huren

  Sterke punten
  Aardig en vriendelijk personeel

  Fantastisch service

  Ik kwam via mijn buurman terecht bij Adrem autoverhuur. Hij heeft afgelopen juli een auto gehuurd bij deze verhuurder en was erg te spreken over de service van het personeel en kwaliteit van de gehuurde bus. Aangezien ik een aantal spullen moest verhuizen en mijn buurman erg te spreken was over Adrem heb ik ook een bus gehuurd. Ook ik ben erg te spreken over de fantastische service en prijzen die Adrem hanteren en zal ook zeker terug komen naar Adrem om wederom hier een bus te huren.

  Sterke punten
  Fantastische service + gehanteerde prijzen

  Een gewaarschuwd mens...

  Had ik maar eerder de reviews gelezen. Dat is wat ik achteraf denk nu ik voor de huur tijdens het weekend van een bus bijna € 500 heb betaald. Ruim € 300 voor de huur zelf (161 km) en € 188 voor een schade die ik zelf niet heb gereden. Een toerekening van schade die ik zelf had kunnen voorkomen door voor en na de huur de hele bus te fotograferen. Ik huur vaak auto’s en bij gerenommeerde bedrijven. Tot op heden heb ik nog nooit problemen gehad over afhandeling van schades. Door de lange wachttijd bij het ophalen van de bus, het feit dat de bus volledig ingeparkeerd stond en mijn haast om weg te komen heb ik verzuimd de bus goed te documenteren. Een fout die mij een extra toeslag heeft opgeleverd van € 188. Adrem doet voorkomen dat zij een goedkoop bedrijf zijn. Dat zijn ze niet! Met ook de verrassing na afloop is dit een hele slechte ervaring geweest met een verhuurbedrijf. Ik beschouw het maar als leergeld om mezelf de volgende keer beter in te dekken voor dit soort verhuurbedrijven. En jij, lezer van deze review: wees gewaarschuwd! Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee!

  Sterke punten
  Eigenlijk geen enkele ster waardig!

  Zwakke punten
  Vieze auto, buitenverlichting was op rechts stuk, indicatorlampjes stuk (koelvloeistof waarschuwing moest ik negeren), veel schades aan de auto waardoor het opleveringsrapport onoverzichtelijk wordt.

  top bedrijf

  top bedrijf

  Sterke punten
  service en goedkoop

  Zwakke punten
  geen

  Voor en nadelen

  Afgelopen vrijdag een grote bakwagen gehuurd. Op de site stond 43 euro, prima dachten wij, wij begrepen natuurlijk exclusief benzine etc. Eenmaal aangekomen werd ik heel vriendelijk behandeld door een jongeman, moesten de borg pinnen en een contract ondertekenen waar de kosten op stonden van 70 euro. Kregen gelijk een bus aangewezen en er werd een inspectierapport gemaakt. Bus in prima conditie en reed erg fijn. In de bus gingen wij even wat reviews lezen en toen raakten we een beetje in de stres, dat ze zomaar schade aanrekenen en idioot veel kosten rekenen voor benzine. Dit klopt echter voor geen meter, wij hebben 0 kosten voor schade gekregen en hebben 80 km gereden, waardoor de brandstofkosten rond de 15 euro waren (erg normaal). De verzekeringen die wij afsloten kostte allemaal rond de 3 euro en dat staat ook op de site. Het enige wat vervelend is, is dat dit bedrag exclusief btw is. Ons subtotaal was 113 euro en het uiteindelijke bedrag was 137 euro voor een volle dag. Dit bedrag is opzich vergelijkbaar met andere bedrijven als SIXT en Autohopper. Prima bedrijf verder!

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel
  Auto’s van binnen in prima staat en rijden lekker

  Zwakke punten
  Bussen van buiten wel goor
  Iets hogere kosten dan verwacht maar niet idioot hoog

  Very bad experience

  Absolutely terrible experience, this company is essentially a scam scheme (look at all the other 1 star reviews they have!). They advertise themselves as cheap but they charge you a 300€ deposit and then withhold that deposit for ridiculous reasons. We got a clearly very old van completely FULL of scratches and dents (after over 1.5 hours of waiting in line!!). During the inspection the guy only noted a few of the scratches and was eager to quickly send us on our way. After returning the van we were told we had made a scratch on the side of the van, which we absolutely did not (how would they even know which one, if they didn't note all of the scratches down?) and they will now withhold 271€ of our deposit. After trying to reason with the guy, we got nothing but bad customer service. Apart from not willing to accept that the van was already full of scratches, upon telling him that we had to wait over 1.5 hours in line we were told that "sometimes in life you have to wait" (???). Absolutely do not recommend these scammers to anybody!

  Onbetrouwbaar en slechte service

  Absoluut onbetrouwbaar. Als je pech hebt laten ze je een uur wachten voor je het busje mee kan nemen. Vervolgens krijg je een busje vol krassen en deuken waarbij je al snel iets over het hoofd ziet bij het tekenen van het schaderapport, om er vervolgens met je borg vandoor te gaan.

  Slechte ervaring

  Ik heb een auto gehuurd van adrem en heb daarbij geen verzekering afgesloten om het eigen risico te dekken. Openstaand bedrag betaald en daarna factuur per mail ontvangen. Men had mij een verzekering in rekening gebracht, hierover was geen sprake bij de reservering. Iemand anders heeft de auto voor mij opgehaald en is niet in kennis gesteld over de verzekering. Natuurlijk geen geld terug ontvangen. Zet adrem maar in het rijtje van slechte verhuurders waar er meer dan voldoende van zijn!

  Sterke punten
  Nette auto

  Zwakke punten
  Draaien je extra kosten aan zonder dit afgesproken te hebben.

  Slecht, duur en vieze bus

  Mijn eerste indruk was rommelig. Huurkosten 19,95 voor 4 uurtjes, prima. Maar dan komen er 13,95 verzekeringskosten bij (met nog steeds 375 euro eigen risico). Maar: de benzine is inclusief! Haha, ja als je 0,23 per kilometer aftikt wel ja. Toen met de medewerker naar de bus, zo vies dat ik de schade niet eens goed kon beoordelen, duidelijk al een tijd niet gewassen. Een hoop schade aan de bus, dit is genoteerd. De binnenkant van de bus ook al lang niet schoon gemaakt, dikke laag aangekoekte stof op dashboard, airco stonk (niet goed onderhouden) en het stuur en de versnellingspook vettig. Hygiëne is sowieso heel belangrijk maar nu in de Corona crisis een must. Bij het afrekenen uiteindelijk met 39 km gereden 51,75 betaald, want er kwam ook nog 21% btw bij. De goedskoopste huurprijs van Utrecht, ja, zonder alle aders wel. De beste van Utrecht zeer zeker niet. Een keer nooit weer...

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Vieze voertuigen, duur, onprofessioneel

  Prima service!

  Goede kwaliteit voor lage prijzen. Prima service en vriendelij personeel. Snel en vakkundig geholpen aan de balie. Gratis parkeren. Ik kom hier zeker weer terug.

  Sterke punten
  Goede kwaliteit voor lage prijzen. Prima service en vriendelij personeel. Snel en vakkundig geholpen aan de balie. Gratis parkeren. Ik kom hier zeker weer terug.

  Zwakke punten
  -

  Slechte ervarig

  - zeer gehaaste inventarisatie van de staat van de auto
  -bij inleveren wordt de controle alleen door het personeel uitgevoerd waar je zelf niet bij bent (en ja hoor, plots wordt er een ienieminie schade (stukje lak weg,geen kras of deuk) waarvoor een flink bedrag aan extra kosten in rekening wordt gebracht. Ook nog eens een plaats die niet door het rijden kan zijn gekomen en ik had de bus 2 uurtjes waarbij de bus nooit is geparkeerd.
  - niet aangesloten bij bijvoorbeeld bovag
  - zeer onvriendelijke en onprettige communicatie
  - creditcard kosten in rekening gebracht terwijl er afgesproken was om per overschrijving te betalen.

  * ik heb ruime ervaring met het rijden met bestelbussen en huurmaatschappijen en dit is de eerste keer dat ik de moeite neem een recensie te plaatsen

  Sterke punten
  schone bus

  Zwakke punten
  zie review

  Top bedrijf !!!

  Wat een top bedrijf verschillende keren met spoed een bus nodig geen enkele probleem zelfs als de gevraagde bus niet voorhanden is .
  Een bedrijf wat met je meedenkt .Edwin bedankt voor je flexibele medewerking .
  Dankzij adrem konden wij onze klanten helpen zoals ze gewend zijn .

  Jullie verdienen de warme douche !!!!

  Sterke punten
  flexibel .service gericht .

  Zwakke punten
  geen zelfs het inrijden is verbeterd ,maar daar kon adrem niets aan doen .dat ligt aan de gemeente Utrecht .

Bezoek Adrem autoverhuur

Schrijf een review