Adrem autoverhuur

Adrem is een autoverhuurder die zowel in de regio Utrecht als in Limburg is gevestigd. Het bedrijf gaat er prat op recht door zee en volledig transparant te zijn. Bovendien werken zij met de beste werknemers. Vele van hen werken al langer dan 10 jaar bij het bedrijf en zijn dus niet alleen bekend met de ins en outs van het bedrijf, maar ook met de klantenservice.

Adrem Autohuren

Adrem heeft een zeer uitgebreide vloot met voornamelijk dieselmotoren. De keuze bestaat uit bestelwagens, personenauto’s en personenbussen. Daarnaast kan je ook een auto leasen voor een langere periode. Dankzij de aangesloten garage zijn de auto’s van Adrem ten alle tijden in goede staat. Ze worden zorgvuldig onderhouden door zeer ervaren monteurs. U kunt overigens ook met uw eigen voertuig terecht bij deze garage. De huur van een voertuig is inclusief de nodige groene kaart en het bedrijf rekent geen toeslag voor jongeren. Iedereen is bij Adrem welkom om een voertuig te huren tegen dezelfde voordelige prijs.

Adrem Kosten

Bij de lage huurprijs zitten 100 kilometers inbegrepen. Tegen een meerprijs kan je extra kilometers bestellen. Het is wel verstandig om dit van te voren aan te geven, zodat Adrem jou het juiste pakket kan aanbieden.


Adrem autoverhuur Reviews

  Slechte ervaring

  Ik heb een auto gehuurd van adrem en heb daarbij geen verzekering afgesloten om het eigen risico te dekken. Openstaand bedrag betaald en daarna factuur per mail ontvangen. Men had mij een verzekering in rekening gebracht, hierover was geen sprake bij de reservering. Iemand anders heeft de auto voor mij opgehaald en is niet in kennis gesteld over de verzekering. Natuurlijk geen geld terug ontvangen. Zet adrem maar in het rijtje van slechte verhuurders waar er meer dan voldoende van zijn!

  Sterke punten
  Nette auto

  Zwakke punten
  Draaien je extra kosten aan zonder dit afgesproken te hebben.

  Slecht, duur en vieze bus

  Mijn eerste indruk was rommelig. Huurkosten 19,95 voor 4 uurtjes, prima. Maar dan komen er 13,95 verzekeringskosten bij (met nog steeds 375 euro eigen risico). Maar: de benzine is inclusief! Haha, ja als je 0,23 per kilometer aftikt wel ja. Toen met de medewerker naar de bus, zo vies dat ik de schade niet eens goed kon beoordelen, duidelijk al een tijd niet gewassen. Een hoop schade aan de bus, dit is genoteerd. De binnenkant van de bus ook al lang niet schoon gemaakt, dikke laag aangekoekte stof op dashboard, airco stonk (niet goed onderhouden) en het stuur en de versnellingspook vettig. Hygiëne is sowieso heel belangrijk maar nu in de Corona crisis een must. Bij het afrekenen uiteindelijk met 39 km gereden 51,75 betaald, want er kwam ook nog 21% btw bij. De goedskoopste huurprijs van Utrecht, ja, zonder alle aders wel. De beste van Utrecht zeer zeker niet. Een keer nooit weer...

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Vieze voertuigen, duur, onprofessioneel

  Prima service!

  Goede kwaliteit voor lage prijzen. Prima service en vriendelij personeel. Snel en vakkundig geholpen aan de balie. Gratis parkeren. Ik kom hier zeker weer terug.

  Sterke punten
  Goede kwaliteit voor lage prijzen. Prima service en vriendelij personeel. Snel en vakkundig geholpen aan de balie. Gratis parkeren. Ik kom hier zeker weer terug.

  Zwakke punten
  -

  Slechte ervarig

  - zeer gehaaste inventarisatie van de staat van de auto -bij inleveren wordt de controle alleen door het personeel uitgevoerd waar je zelf niet bij bent (en ja hoor, plots wordt er een ienieminie schade (stukje lak weg,geen kras of deuk) waarvoor een flink bedrag aan extra kosten in rekening wordt gebracht. Ook nog eens een plaats die niet door het rijden kan zijn gekomen en ik had de bus 2 uurtjes waarbij de bus nooit is geparkeerd. - niet aangesloten bij bijvoorbeeld bovag - zeer onvriendelijke en onprettige communicatie - creditcard kosten in rekening gebracht terwijl er afgesproken was om per overschrijving te betalen. * ik heb ruime ervaring met het rijden met bestelbussen en huurmaatschappijen en dit is de eerste keer dat ik de moeite neem een recensie te plaatsen

  Sterke punten
  schone bus

  Zwakke punten
  zie review

  Top bedrijf !!!

  Wat een top bedrijf verschillende keren met spoed een bus nodig geen enkele probleem zelfs als de gevraagde bus niet voorhanden is . Een bedrijf wat met je meedenkt .Edwin bedankt voor je flexibele medewerking . Dankzij adrem konden wij onze klanten helpen zoals ze gewend zijn . Jullie verdienen de warme douche !!!!

  Sterke punten
  flexibel .service gericht .

  Zwakke punten
  geen zelfs het inrijden is verbeterd ,maar daar kon adrem niets aan doen .dat ligt aan de gemeente Utrecht .

Bezoek Adrem autoverhuur

Schrijf je eigen review