Do You Spain is een intermediair voor het verhuren van auto’s in Spanje. Toch zorgt het bedrijf niet alleen voor de laagste prijzen, maar het gaat ook voor kwaliteit. Daardoor is Do You Spain niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je gemoedstoestand. Er wordt alleen gewerkt met betrouwbare bedrijven en de vloot wordt dan ook met grote regelmaat gecontroleerd en goed onderhouden. De vloot bevat auto’s uit alle verschillende klassen. Kleine auto’s, familie auto’s, minibusjes, luxe auto’s, jeeps, stationwagons etc.

DoYouSpain Autohuren

Het huren van een auto bij Do You Spain gaat gecombineerd met een aantal pluspunten die het bedrijf als van eigens beschouwd. Zo zijn alle wagens kilometer vrij, worden alle kosten duidelijk gecommuniceerd, krijg je een gloednieuwe auto mee en betaal je pas op het moment dat je de auto afhaalt. Uiteraard zijn ook de nodige verzekeringen meegenomen in het bedrag.

DoYouSpain Kosten

Mocht je volledig vrij willen zijn van eigen risico dan heb je de mogelijkheid om het pakket uit te breiden. Uiteraard kan je ook andere extra’s toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een GPS of een kinderzitje. Do You Spain is te vinden op alle grote vliegvelden en daarnaast nog extra locaties. Vraag bovendien ook eens naar de toeristengids.

Alternatieven

Het blijkt dat veel bezoekers die een negatieve ervaring hebben gehad met DoYouSpain wel positief zijn over bijvoorbeeld SunnyCars. Neem een kijkje bij SunnyCars.


Do you Spain Reviews

  Sluit geen verzekering af bij huren van een auto

  Auto huren gaat perfect en ook snel.
  Het afsluiten van een verzekering hierbij is een beetje dubieus. DoYouSpain doet vermoeden dat je voor 100% gedekt bent.
  Maar...dit is geen verzekering in natura, dwz je moet alle eventuele schade- en reparatiekosten zelf voorschieten en daarna proberen te declareren bij de verzekeringsmaatschappij.
  Het lijkt een beetje dubbel als je op de luchthaven je auto ophaalt en ze je proberen om nog een verzekering af te sluiten. Maar dat is een betere verzekering als via DoYouSpain want hier hoef je eventuele kosten niet zelf voor te schieten

  Sterke punten
  Snel

  Zwakke punten
  Niet duidelijke verzekeringsvoorwaarden

  Doyouspain is geen verhuurbedrijf

  Doyouspain is geen verhuurbedrijf, maar een platform dat verhuurbedrijven aanbiedt. Waarom begrijpen mensen dat niet? Als je een slechte ervaring gehad hebt met DYS, dat kan, maar het zijn toch echt de autoverhuurmaatschappijen op de luchthaven met wie je uiteindelijke de zaken afhandelt.

  Sterke punten
  Als je goed de kleine lettertjes leest kan je geld besparen. Maar je kan niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Dus lees het goed. En aan de betreffende balies van de verhuurmaatschappijen moet je consequent voet bij stuk houden en je niet nog een verzekering laten aansmeren door die baliegasten.

Bezoek Do you Spain

Schrijf een review